A nieśmiały,zamknięty w sobie,małomówny ,łysiejący ,przeciętny to pod co się zalicza?
Jest pewnie fajnym facetem dla kobiety, która takiego potrzebuje, bo ile kobiet tyle "ideałów"
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?
Strony Poprzednia 1 … 424 425 426 427 428 … 478 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A nieśmiały,zamknięty w sobie,małomówny ,łysiejący ,przeciętny to pod co się zalicza?
Jest pewnie fajnym facetem dla kobiety, która takiego potrzebuje, bo ile kobiet tyle "ideałów"
Bardzo Samotny napisał/a:Czyli nic się nie dowiedziałem
no bo jak chcesz na szybko?
Otwarty, spontaniczny, pewny siebie, czuły, męski, z poczuciem humoru, z dystansem, namiętny, stanowczy jak potrzeba. To w skócie
Bo tak się śmiechem żartem zastanawiam nad sobą czemu moje życie jest takie żałosne,dzięki za odpowiedź,ale wraz niewiele ma to wspólnego z praktyką
Bardzo Samotny napisał/a:A nieśmiały,zamknięty w sobie,małomówny ,łysiejący ,przeciętny to pod co się zalicza?
Po pierwsze to nie wymienia się swoich minusów. Po drugie nawet minusy można przekuć w plusy, tylko zauważ sam jak sie zaprezentowałeś. Bije od razu od ciebie to, że widzisz siebie w kategorii gorszego. A takie coś odpycha, więc sam widzisz.
arcania napisał/a:Bardzo Samotny napisał/a:A nieśmiały,zamknięty w sobie,małomówny ,łysiejący ,przeciętny to pod co się zalicza?
Po pierwsze to nie wymienia się swoich minusów. Po drugie nawet minusy można przekuć w plusy, tylko zauważ sam jak sie zaprezentowałeś. Bije od razu od ciebie to, że widzisz siebie w kategorii gorszego. A takie coś odpycha, więc sam widzisz.
Gdzie ja wymieniłem minusy?to że łysieję?że jestem nieśmiały? to raczej pod minusy się nie podciąga to cechy charakteru czy po prostu fizjonomii
arcania napisał/a:Bardzo Samotny napisał/a:Czyli nic się nie dowiedziałem
no bo jak chcesz na szybko?
Otwarty, spontaniczny, pewny siebie, czuły, męski, z poczuciem humoru, z dystansem, namiętny, stanowczy jak potrzeba. To w skócie
Bo tak się śmiechem żartem zastanawiam nad sobą czemu moje życie jest takie żałosne,dzięki za odpowiedź,ale wraz niewiele ma to wspólnego z praktyką
Ale zacznij od tego by nie nazywać swojego życia żałosnym. Czy tylko kobiety sie liczą, a hobby, praca, samorozwój???
B.S ... jeżeli Ty to Ty to ja Cię trochę pamiętam. Ba, nawet Cię rozumiem dosyć dobrze. Ale zamiast tylko i wyłącznie narzekać na siebie, na wszystko i wszystkich zrób codziennie choć jedną rzecz by nie narzekać. By coś zmienić w swoim życiu. Wierz nam, nikomu z nas nie jest ani cudownie ani idealnie w życiu, każdy z nas ma tu swoje problemy, mniejsze albo większe dramaty, także te wynikające z braku kogoś, z samotności. Ale dołowanie się nigdy nie jest dobrym rozwiązaniem.
Jak miałem naście lat wylądowałem w szpitalu z podejrzeniem nowotworu. Straciłem kiedyś tam bardzo bliską osobę w rodzinie. I nie mówię o tym by tutaj robić z siebie cierpiętnika ani się przerzucać w myśl kto ma bardziej gówniane życie. Tylko zauważ że mimo wszystko my sami w dużej mierze decydujemy o sobie ... Pewne rzeczy jak te wspomniane wyżej moje spotykają nas ... co trzeba robić? Żyć dalej i się nie poddawać ...
Arcania jest bardziej męska ode mnie!
B.S. Przede wszystkim wadą u Ciebie jest niskie poczucie własnej wartości. Czego niestety nie naprawi się od tak.
Bo właśnie w tym pomaga najbardziej ta 2 połóweczka. ![]()
Dobranoc, robaczki ![]()
Lovelka17 napisał/a:arcania napisał/a:Jest pewnie fajnym facetem dla kobiety, która takiego potrzebuje, bo ile kobiet tyle "ideałów"
Gdzie ja wymieniłem minusy?to że łysieję?że jestem nieśmiały? to raczej pod minusy się nie podciąga to cechy charakteru czy po prostu fizjonomii
Jesli ty nie widzisz jak to zabrzmiało, to ja ci to mówię właśnie. Zabrzmiało jak MINUSY. I tak zostało odebrane myślę przez każdego czytającego.
Arcania jest bardziej męska ode mnie!
Szuraj na trzeci wątek!
Bardzo Samotny napisał/a:arcania napisał/a:no bo jak chcesz na szybko?
Ale zacznij od tego by nie nazywać swojego życia żałosnym. Czy tylko kobiety sie liczą, a hobby, praca, samorozwój???
Bo kobiety to zło!
Aenima napisał/a:ujawniony napisał/a:Asiu Ty dziki zwierzu
No, jak zwykle, dosadnie i z klasą
Dzik jest wielki, dzik jest zły, dzik ma bardzo ostre kły
Jakoś ten opis jednak do Asi mi nie pasuje
Bo dzik nie jest wielki ![]()
Moje życie jest kompletnie do bani i wszystko co się dotknę się rozwala,niska samoocena?tak depresja możliwe,nerwica też pewnie,słowem kompletne dno ale to szczegół taka mała dygresja,chciałem się odnieść do tematu głównego czyli do definicji fajnego faceta
ObietnicaPoranka napisał/a:Arcania jest bardziej męska ode mnie!
Szuraj na trzeci wątek!
To dawaj link!
Moje życie jest kompletnie do bani i wszystko co się dotknę się rozwala,niska samoocena?tak depresja możliwe,nerwica też pewnie,słowem kompletne dno
Hmm nie masz czego się uczepić by było lepiej? masz coś co lubisz robić?
Obietnico, dałam wyzej!!!
A tak a propos fajnego, wolnego faceta to na pewno takich nie ma, albo sa rzadkością w Wielkopolsce ![]()
No właśnie tak się zastanawiam co to ten fajny facet
Bo tak naprawdę fajnych facetów jest na pęczki, tylko nie zawsze jest chemia i tyle. I się nie zastanawiaj tylko zacznij coś ze sobą robić, biegać ćwiczyć czy grać na gitarze ![]()
Pytam bo wogóle nie mam do czynienia z kobietami poza rodziną więc pytam z ciekawości
Samotny a przeczytałaś to co wyżej napłodziłem czy zlałeś to ciepłym moczem?
Bo tak naprawdę fajnych facetów jest na pęczki, tylko nie zawsze jest chemia i tyle. I się nie zastanawiaj tylko zacznij coś ze sobą robić, biegać ćwiczyć czy grać na gitarze
granie na gitarze zwiększa atrakcyjnośc;p proszę,już widzę tłumy lgnące do łysiejącego biegacza z gitarą;p
A to ja Ci od razu powiem, że w tym wątku to kiepsko o opinię, bo tu charakterne kobiety są
Nasi Panowie dają radę, ja naprawdę zastanawiam sie jak oni to wytrzymują ale muszą mieć jednak duzo testosteronu, bo nikt tyle z nami by nie wytrzymał ![]()
Zwłaszcza na trzeźwo. ![]()
Tu każdy jest anonimowy więc mam ten komfort że mogę z kimś porozmawiać podpytać
arcania napisał/a:Bo tak naprawdę fajnych facetów jest na pęczki, tylko nie zawsze jest chemia i tyle. I się nie zastanawiaj tylko zacznij coś ze sobą robić, biegać ćwiczyć czy grać na gitarze
granie na gitarze zwiększa atrakcyjnośc;p proszę,już widzę tłumy lgnące do łysiejącego biegacza z gitarą;p
Mozesz na flecie jak chcesz, to był przykład ![]()
Bardzo Samotny napisał/a:arcania napisał/a:Bo tak naprawdę fajnych facetów jest na pęczki, tylko nie zawsze jest chemia i tyle. I się nie zastanawiaj tylko zacznij coś ze sobą robić, biegać ćwiczyć czy grać na gitarze
Mozesz na flecie jak chcesz, to był przykład
No dobra łysiejący flecista uprawiający jogging tak na poważnie to jednym pewne rzeczy przychodzą łatwo a inni mogą walić głową o mur i tylko glowę sobie rozbiją
Samotny ... bez urazy ale weź to obejrzyj i przestań pier... smęty.
arcania napisał/a:Bardzo Samotny napisał/a:granie na gitarze zwiększa atrakcyjnośc;p proszę,już widzę tłumy lgnące do łysiejącego biegacza z gitarą;p
Mozesz na flecie jak chcesz, to był przykład
No dobra łysiejący flecista uprawiający jogging tak na poważnie to jednym pewne rzeczy przychodzą łatwo a inni mogą walić głową o mur i tylko glowę sobie rozbiją
A no tak w życiu jest...ale zobacz, nie każdy chciałby wyszczekaną, ujadająca babę a i takie znajdują facetów
ja jestem ostatnią osobą, któa powinna doradzać wiec nic nie powiem, ale za flecistę masz u mnie bonusa ![]()
Jejku, przestań dopytywać, bo dla każdej fajny facet to ktoś inny.
nawiązałem do głównego tematu i tyle,:)
Główny temat dawno przestał istnieć, jak chcesz sobie pogadać to o prostu gadaj ![]()
Samotny, Ty mnie celowo unikasz prawda? ![]()
Metyl, no weź on w baby celuje a Ty mu przeszkadzasz ![]()
Babki mu nie pomogą. Ale pomóc mu może spojrzenie na historię gościa z filmiku wyżej ...
Metylu, czyżbyś nie wierzył w nasze możliwości? ![]()
Nie odpowiem.
Ale gość potrzebuje czegoś konkretnego, jakiegoś bodźca, zmiany, czegokolwiek. A zadając takie czy inne pytania w tym tonie to za wiele raczej nie osiągnie.
Ale może potrzebuję pozytywnego kopa w tyłek
znaczy jak się tu z nami pośmieje i w ogóle to ruszy z miejsca ![]()
Jak chodzi o mnie to czuję się już zniszczony i żyję tylko żeby żyć,a gadać można i właśnie to czynię,póki nie ostanę zbanowany
Ale przecież on już od miesięcy jest nieaktualny ![]()
Jakby mieli tu banować to już by nas dawno nie było, od chyba 200 stron rozmowa toczy się na zupełnie inny temat/y ![]()
Jakby mieli tu banować to już by nas dawno nie było, od chyba 200 stron rozmowa toczy się na zupełnie inny temat/y
Nie wiem jak jest teraz wcześniej masę postów wycinano
Bla bla bla bla :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
arcania napisał/a:Jakby mieli tu banować to już by nas dawno nie było, od chyba 200 stron rozmowa toczy się na zupełnie inny temat/y
Nie wiem jak jest teraz wcześniej masę postów wycinano
to już się ciągnie i ciągnie, wiec nie sądzę by coś tutaj zmienili
Ujawniony, trzasnę Cię jak nic! od 3 dni nie mam wieku! tak właśnie śledzisz losy swoich koleżanek!a za takie teksty to powinieneś dostać opier.... a na pewno jest foch
Pani mu przepisze Geriavit i Bilobil. ![]()
Pani mu przepisze Geriavit i Bilobil.
Jemu to najlepiej brom i taką maskę jak Hannibal miał ![]()
Oho, ktoś skasował wiek
Bedzie polowanie na młodszych :PPPPPPPPPPPPP
każdy sposób jest dobry
ujawniony napisał/a:Oho, ktoś skasował wiek
Bedzie polowanie na młodszych :PPPPPPPPPPPPP
każdy sposób jest dobry
Ty starego dziada nie słuchaj, bo tutaj nikt na nikogo nie poluje!
A na Czwórce fajna muza leci cały czas ![]()
nie obrażaj,za 9 lat będzie można robić jajecznicę na mojej głowie;p
Ja jestem niewiele młodsza od tego starca więc mogę ;P
mówią że to najlepszy wiek
Ja tam wcale nie narzekam
człowiek nareszcie wie czego chce ![]()
No jasne i te tłumy dziewczyn przez które rano nie mogę otorzycć drzwi ;DD
No jasne i te tłumy dziewczyn przez które rano nie mogę otorzycć drzwi ;DD
Zawsze mozesz użyć gazu ![]()
Siemano, o czym gadacie? :PPPPPP
próbowałem,są cwane włażą przez piwnicę
Hmm jak przez piwnicę, to zalej woda i zamknij drzwi ![]()
Ujawniony na Ciebie mam focha ![]()
Widziałem, jestem stary ale nie ślepy, powtarzasz się :PPPPPPPPPPPPPPP J
oczywiście w żartach
Ale nudy... jak to szło...? Jestem stary badyl bo jestem głupi bo się nudzę ? :PPPPPPPPP
Hmm jak przez piwnicę, to zalej woda i zamknij drzwi
Ujawniony na Ciebie mam focha
A który to już z kolei bo ja rachubę straciłem ![]()
Ej co to jest jak chce się edytować posta i jest info, ze post zostal zarchwizowany w systemie i nie można go edytować przed upływem 24 godzin?
arcania napisał/a:Hmm jak przez piwnicę, to zalej woda i zamknij drzwi
A który to już z kolei bo ja rachubę straciłem
Ej co to jest jak chce się edytować posta i jest info, ze post zostal zarchwizowany w systemie i nie można go edytować przed upływem 24 godzin?
Bo tylko do północy można
ujawniony napisał/a:arcania napisał/a:Hmm jak przez piwnicę, to zalej woda i zamknij drzwi
A który to już z kolei bo ja rachubę straciłem
Bo tylko do północy można
Poważnie? Co to za archaiczny serwer tu mają? ![]()
a co chcesz wymazać ?
Nic, przeciwnie, chciałem coś dopisać ![]()
Strony Poprzednia 1 … 424 425 426 427 428 … 478 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024