Gdzie spotkać wolnego mężczyznę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Strony Poprzednia 1 … 423 424 425 426 427 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 27,561 do 27,625 z 31,052 ]

27,561

Odp: Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?
Lovelka17 napisał/a:
arcania napisał/a:

Będziemy wpadali w odwiedziny smile

Metyl, Ty mi ciągle wrzucasz zakaz linkowania tongue

Trochę szkoda... w sumie jak ma się zmienić tylko nazwa, a i tak piszemy jak będziemy pisać to zostańmy może tuuuu

Mi też lol

To po co ja zakładałam yikes może da sie jakoś zmienić ustawienia prywatności, trzeba moderatorów podpytać.

Zobacz podobne tematy :

27,562

Aenima napisał/a:
Lovelka17 napisał/a:
arcania napisał/a:

Będziemy wpadali w odwiedziny smile

Metyl, Ty mi ciągle wrzucasz zakaz linkowania tongue

Trochę szkoda... w sumie jak ma się zmienić tylko nazwa, a i tak piszemy jak będziemy pisać to zostańmy może tuuuu

Mi też lol

To po co ja zakładałam yikes może da sie jakoś zmienić ustawienia prywatności, trzeba moderatorów podpytać.

To taka zmyła dla podglądaczy big_smile

27,563

Zdjęcia ktoś mi usuwa. big_smile

27,564

Ja już napisałam w nowym wątku, precz mi stąd tongue Reszcie trzeba napisać smile i floggerowi też bo ja chcę jego muzykę !

27,565

Już nawet wiem co będziecie tam robić facetom w tym "nowym starym" wątku smile

http://wstaw.org/m/2015/02/23/love_pain_by_omeruysal_jpg_300x300_q85.jpg

27,566

ujawniony napisał/a:

Już nawet wiem co będziecie tam robić facetom w tym "nowym starym" wątku smile

http://wstaw.org/m/2015/02/23/love_pain … 00_q85.jpg

to samo co tutaj tylko z większym natężeniem:P

27,567

A ja się tutaj za bardzo zadomowiłam tongue

27,568

Lovelka17 napisał/a:

A ja się tutaj za bardzo zadomowiłam tongue

Ty domowniczko smile Taka kura domowa się z Ciebie na starość zrobiła tongue

27,569

Może kura domowa, a może po prostu jestem sentymentalna tongue

27,570

Lovelka17 napisał/a:

Może kura domowa, a może po prostu jestem sentymentalna tongue

Romantyczna nawet by można rzec smile

27,571

A romantyczka to na pewno, tylko nie mów nikomu, bo to akurat moja słaba strona tongue A jak wiadomo, słabości są niepożądane tongue

27,572

Aaaa czyli romantyczna kolacja przy gromnicy, na talerzach z napisem Społem oraz spagetti z makaronu za 1,50 zł i sosu z torebki ? tongue

27,573

hehe dokładnie trafiłeś w moje gusta lol jeszcze dodaj do tego odpowiednią atmosferkę big_smile

27,574 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-02-23 22:01:53)

Lovelka17 napisał/a:

hehe dokładnie trafiłeś w moje gusta lol jeszcze dodaj do tego odpowiednią atmosferkę big_smile

Atmosferki dodadzą widelce jak chyba w "Misiu" połączone łancuchem i raz Ty raz ktoś tongue A potem jak w jakiejs bajce zetkniesz się z kimś ustami bo będziecie połykać ten sam makaronik tongue Ojoj jak romantic się zrobiło tongue

27,575

Lovcia, nie rób scen! pakuj manatki i do drugiego wątku! bo jak ni eto Was zgłoszę jako OT i będzie tyle tongue

27,576 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-02-23 22:04:17)

arcania napisał/a:

Lovcia, nie rób scen! pakuj manatki i do drugiego wątku! bo jak ni eto Was zgłoszę jako OT i będzie tyle tongue

tongue Pogadaj se tongue
Apropos, w tamtym wątku już całkiem załamiecie jej niewinne lekko tylko jak narazie skrzywione spojrzenie smile

27,577

A Ty co? płec i na Lovcię się zmieniłeś?????!!!!

27,578

http://gotujzkasia.pl/wp-content/uploads/2014/01/zakochany-kundel.jpg

27,579

i nie będzie smętów ani staroci tongue

27,580

Ujawniony chodziło mi bardziej o muzyczkę jakąś romantiko taką, że aż się łezunia w oczu kręci, ale powiem ci, że te łańcuchy na widelcach mnie zaintrygowały big_smile Ja tam lubię kogoś karmić, takie poczucie, że je mi wtedy z ręki cool

Aniu kochana, ale ja już się tak tu przyzwyczaiłam, że nie mogę tego pozostawić. Jestem sentymentalnie beznadziejna, będę beczeć jak nastka hmm

Metyl uwielbiam wprost tą bajkę! Wymarzone scenario jak dla mnie big_smile Aż normalnie bym sobie obejrzała cool

27,581

ujawniony napisał/a:
arcania napisał/a:

tongue Pogadaj se tongue
Apropos, w tamtym wątku już całkiem załamiecie jej niewinne lekko tylko jak narazie skrzywione spojrzenie smile

Areczku ale ja nie mam zeza, więc nic w patrzałach skrzywionego nie mam lol

27,582

Lovelka17 napisał/a:
ujawniony napisał/a:
arcania napisał/a:

tongue Pogadaj se tongue

Areczku ale ja nie mam zeza, więc nic w patrzałach skrzywionego nie mam lol

A jeszcze nie dawno coś tam na mnie zezowałaś to już ci się oki naprawiły? tongue

27,583

Ehhh to ja sobie idę zostawiając smęta...

27,584

Lovka no, pisz  w obu big_smile

27,585 Ostatnio edytowany przez Lovelka17 (2015-02-23 22:16:13)

Hahah ja zezowałam? A... to pewnie chodzi ci o tę sytuację, jak jadłeś? A to nie na ciebie przecież, tylko na tego befsztyka, którego miałeś na talerzu big_smile

Aniu ładny ten smęt wink Tylko nie uciekaj forever!

Asiula, może to i jakiś pomysł jest wink

27,586

eeee to bezsensu, jak się da skasowac wątek to skasuję :< Z Wami nie ma zabawy :<

27,587

Teoretycznie i praktycznie w zasadzie też się nie da ... Podobnie jak usuwać posty ...

27,588

Lovelka17 napisał/a:

Hahah ja zezowałam? A... to pewnie chodzi ci o tę sytuację, jak jadłeś? A to nie na ciebie przecież, tylko na tego befsztyka, którego miałeś na talerzu big_smile

Plasam, dziwnie zabrzmiało smile No ogólnie zezowałaś ale jak już ok to dobrze smile Apropos jedzenia, zasmakowałem pół godzinki temu w śledziku w oleju z ciastem drożdżowym tongue Pychotka połączenie smile

27,589

Asiula please forgive me! :* Będę pisać na dwa, z wami wszędzie przecież. Bliźniaczek się nie rozdziela wink

27,590

Quiz:
http://filing.pl/ile-bedziesz-mial-lat-kiedy-spotkasz-swoja-prawdziwa-milosc/

U mnie: "Swoją prawdziwą miłość spotkasz w wieku 27 lat podczas wakacyjnego wyjazdu ze znajomymi! Spędzicie wspólnie niezapomniane wakacje, a Wasz związek z pewnością nie skończy się wraz z końcem urlopu!"

Chyba przegapiłam swój czas big_smile

27,591

ujawniony napisał/a:
Lovelka17 napisał/a:

Plasam, dziwnie zabrzmiało smile No ogólnie zezowałaś ale jak już ok to dobrze smile Apropos jedzenia, zasmakowałem pół godzinki temu w śledziku w oleju z ciastem drożdżowym tongue Pychotka połączenie smile

Że co ty jadłeś? yikes ja pierdykam, jesteś lepszy widze, niż ja podczas okresu big_smile
ja mam dziś chęć też na coś, ale sama nie wiem... z tego dobrobytu to się w dupach przewraca tongue

27,592

Swoją prawdziwą miłość poznasz w wieku 23 lat! Od dłuższego czasu będziecie na siebie spoglądać w Waszej wspólnej ulubionej kawiarni, aż w końcu pewnego dnia ON/ONA odważy się do Ciebie podejść!

Ja też... sad

27,593

Na chwilę się wyłączyłam, a Wy tu tyle naskrobaliście yikes

27,594

Ej ale wiecie, że Wy wszyscy tutaj jesteście nienormalni a oni te quuizy dla normalnych szykują smile

27,595

Ale jaja ja też 27, to wszystko przede mną, mam czas jeszcze, musze ostro zaszaleć w takim razie, bo później to już celibat big_smile

27,596

Swoją prawdziwą miłość spotkasz w wieku 35 lat! Kiedy już będziesz myśleć, że na zawsze będziesz sam, na służbowej kolacji pojawi się ONA/ON. Od razu między Wami zaiskrzy i oprócz wspólnych biznesów, połączy Was w końcu głębokie uczucie.

Ekhm ...

27,597

Ej pisać w tamtym wątku bo ja już subskrypcję tam zamówiłem i zapłaciłem za rok z góry łobuzy !!! Oszukali mnie banda dysydentów ! smile

27,598

Ale który wątek w końcu, bo ja już się pogubiłam!
Metylu, dobry wiek!

27,599

Majka453 napisał/a:

Gdzie dziś można spotkać fajnego, wolnego faceta?
Moje życie dzieli się na pracę i dom, wracam po 17, czasem spotykam się z koleżankami, chodzę do kina... i to tyle. Gdzie iść by spotkać kogoś wartościowego? Kluby mnie nie interesują, mam wrażenie, że tam przychodzą faceci nastawieni wyłącznie na przygodę na jedną noc. Więc gdzie? Przecież nie będę zaczepiać facetów na ulicy, od tak... Nie mam pomysłu.
Dziewczyny, gdzie poznałyście swoich ukochanych? Pomóżcie koleżance, tęsknię za kimś u mojego boku...

Fajnego ?a co to znaczy? facet w pomarańczowych rurkach z fryzem na grzebień czy napakowany mięśniak z kolczykiem?

27,600

Ujawniony ja tam lubię te quizy big_smile

Metyl nie martw się, 35 lat to super wiek, do tego czasu będziesz zdobywał doświadczenie big_smile

27,601

Co się łamiesz pisz we wszystkich możliwych smile

27,602

Nie dam rady tyle wytrzymać bez seksu. lol

27,603

Bardzo Samotny napisał/a:
Majka453 napisał/a:

Moje życie dzieli się na pracę i dom, wracam po 17, czasem spotykam się z koleżankami, chodzę do kina... i to tyle. Gdzie iść by spotkać kogoś wartościowego? Kluby mnie nie interesują, mam wrażenie, że tam przychodzą faceci nastawieni wyłącznie na przygodę na jedną noc. Więc gdzie? Przecież nie będę zaczepiać facetów na ulicy, od tak... Nie mam pomysłu.
Dziewczyny, gdzie poznałyście swoich ukochanych? Pomóżcie koleżance, tęsknię za kimś u mojego boku...

Fajnego ?a co to znaczy? facet w pomarańczowych rurkach z fryzem na grzebień czy napakowany mięśniak z kolczykiem?

Oj, jej o mnie chodziło tongue

27,604

Metyl yikes
A co ma jedno do drugiego? yikes

Dajcie link do tego trzeciego. Mogę pisać, ale nie wiem, gdzie big_smile

27,605

Majka453 napisał/a:

Nie wiemy bo autorka zaginęła tongue a fajny to taki jak nasi panowie z wątku tongue

27,606

Swoją prawdziwą miłość spotkasz w wieku 35 lat! Kiedy już będziesz myśleć, że na zawsze będziesz sam, na służbowej kolacji pojawi się ONA/ON. Od razu między Wami zaiskrzy i oprócz wspólnych biznesów, połączy Was w końcu głębokie uczucie.

Quizy sa dla baranów tongue

27,607

Oj Niuńko trzecia, mówisz jakbyś mnie nie znała. tongue

27,608 Ostatnio edytowany przez Bardzo Samotny (2015-02-23 22:36:38)

Proszę o szybką definicję fajnego faceta i wyprzedzam pytanie,fajna dziewczyna skromna,inteligentna z przeciętną urodą

27,609

arcania napisał/a:
Majka453 napisał/a:

Nie wiemy bo autorka zaginęła tongue a fajny to taki jak nasi panowie z wątku tongue

Podlizuch tongue

27,610

No nie ... NIUNIA nawet i tu mamy to samo? yikes

27,611

ujawniony napisał/a:
Majka453 napisał/a:

Oj, jej o mnie chodziło tongue

Fajny, to taki jak nasi panowie tutaj. Ale to już wiadomo. Ile można o tym gadać yikes

27,612

Proszę o szybką definicję fajnego faceta

A daczemu szybką ?:P czasami szybko jest fajnie, ale lepiej tak z uwagą tongue

27,613

Proszę o szybką definicję fajnego faceta i wyprzedzam pytanie,fajna dziewczyna skromna,inteligentna z przeciętną urodą

Obietnica jest fajnym facetem smile i Ania... czasami tongue

27,614

Fajny facet? Pewny siebie, znający swoją wartość, kochający, czuły i partnerski zarazem. Na pewno nie ktoś, kto rzuca takie teksty na dzień dobry tongue

27,615

Dawajcie link do tego trzeciego wątku! Ale już!

27,616

A mnie zastanawia to :'z przeciętną uroda' bo? To pięknej się nie chce?
poza tym w wątku same piękności więc lipencja tongue

27,617

Aenima napisał/a:

Fajny facet? Pewny siebie, znający swoją wartość, kochający, czuły i partnerski zarazem. Na pewno nie ktoś, kto rzuca takie teksty na dzień dobry tongue

Asiu Ty dziki zwierzu tongue

27,618

ObietnicaPoranka napisał/a:

Dawajcie link do tego trzeciego wątku! Ale już!

Jaki trzeci? yikes

27,619

Łeeee dziewuchy to my odpadamy bo my ponadprzeciętne jesteśmy niestety sad

Dobra, ja Ci napiszę: pełen sprzeczności smile

i ja Was proszę nie używajcie tej Ani bo w papę tongue i  jak to czasami??!!  ja jestem najbardziej męska, w quizach wyszło!

A Metyl, ja już teraz powinnam tongue

27,620

ujawniony napisał/a:
Aenima napisał/a:

No, jak zwykle, dosadnie i z klasą cool

27,621

Czyli nic się nie dowiedziałem

27,622

Obietnico: http://www.netkobiety.pl/t81823.html

27,623

A nieśmiały,zamknięty w sobie,małomówny ,łysiejący ,przeciętny to pod co się zalicza?

27,624

Czyli nic się nie dowiedziałem

no bo jak chcesz na szybko?

Otwarty, spontaniczny, pewny siebie, czuły, męski, z poczuciem humoru, z dystansem, namiętny, stanowczy jak potrzeba. To w skócie

27,625

Aenima napisał/a:
ujawniony napisał/a:
Aenima napisał/a:

No, jak zwykle, dosadnie i z klasą cool

Dzik jest wielki, dzik jest zły, dzik ma bardzo ostre kły big_smile

Jakoś ten opis jednak do Asi mi nie pasuje tongue

Posty [ 27,561 do 27,625 z 31,052 ]

Strony Poprzednia 1 … 423 424 425 426 427 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024