Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Niunia, nie filozuj. Wy też przecież lubicie jak facet ma w sobie czegoś czego jeszcze przed wami nie odkrył, jak ma w sobie jakąś tajemnicę albo sam jest zwyczajnie tajemniczy. My tak samo lubimy nieco tajemnicze, skryte bądź po prostu intrygujące kobiety.
Tak, na pewno lubimy. Zwłaszcza po "50 twarzach Greya", ten to aż kipiał tajemnicą i perwersją
Metyl, ja zauważyłam ale nie odzywałam sie bo ani nie czytałam, ani nie byłam na filmie. Obietnica skomentowała, nie śledzisz naszych wpisów !!! A wiem, ze Ty słyszałeś bo Ci podrzuciłam flogger, zawsze słucham do końca...ale co za dramaturgia i wyciszenie z mruczeniem na końcu
Metyl, ja zauważyłam ale nie odzywałam sie bo ani nie czytałam, ani nie byłam na filmie. Obietnica skomentowała, nie śledzisz naszych wpisów !!! A wiem, ze Ty słyszałeś bo Ci podrzuciłam flogger, zawsze słucham do końca...ale co za dramaturgia i wyciszenie z mruczeniem na końcu
No właśnie takie inne od wszystkich. To jeszcze cos od mojej perełki rocka
Cóż ... poznałem pewne osoby w swoim życiu które tak sobie dobierają może nie tyle partnerów życiowych ( chociaż ... skoro się z kimś sypia, kocha, mieszka ... ) i w to się 'bawią'.
Cóż ... poznałem pewne osoby w swoim życiu które tak sobie dobierają może nie tyle partnerów życiowych ( chociaż ... skoro się z kimś sypia, kocha, mieszka ... ) i w to się 'bawią'.
A co do Waszej dyskusji o tajemniczości - mnie się to od razu skojarzyło z takim Dexter, który by mi do herbaty dosypał jakieś środki nasenne, udawał, że zasypia obok, a gdy ja zasnę, to wyłazi z domu, żeby mordować ludzi. Dexter to słodziak, ale mimo wszystko podziękuję za taką tajemniczość
Tak, na pewno lubimy. Zwłaszcza po "50 twarzach Greya", ten to aż kipiał tajemnicą i perwersją
Ale w perwersji tajemnica jest zbędna . A nawet niebezpieczna
arcania napisał/a:
Metyl, ja zauważyłam ale nie odzywałam sie bo ani nie czytałam, ani nie byłam na filmie. Obietnica skomentowała, nie śledzisz naszych wpisów !!!
Ale Obietnica też nie czytała ani nie widziała. Wie o tym z innych źródeł
Metyl napisał/a:
Aenima napisał/a:
Bejb, bo przecież to Twoje ogłoszenie
No akurat TO nie jest moje. Nie jestem Pan (A)dam.
Winny się tłumaczy
Metyl napisał/a:
Nie wiem kto, pewnie jakiś nieogar. Bo ogarnięci mają od tego swoje własne fora gdzie czekają na nich wianuszki Uległych...
A Ty skąd wiesz o takich forach, Adamie?
Aenima napisał/a:
Metyl napisał/a:
Aenima napisał/a:
Jasne, teraz się nie wymigasz. Kto podawałby prawdziwe imię w takim ogłoszeniu?
Nie wiem kto, pewnie jakiś nieogar. Bo ogarnięci mają od tego swoje własne fora gdzie czekają na nich wianuszki Uległych...
A skąd Ty wiesz takie rzeczy
Haha . I tak nie usunę mojego pytania
Metyl napisał/a:
Obietnico, No i się zgadzamy ja kocham Dextera a najbardziej za to, że zrobili z niego psychopatę z uczuciami haha większej głupoty jak żyję nie widziałam, ale Dex jest bossski
Metyl, no a sexfotkę widział?
Flogger oj działa działa... dziękuję to ja już nic nie wrzucę tylko będę się tym delektowała
Oj tam oj tam Wiesz, że na taki temat nie mogę nie zabrać głosu A swoją drogą, to które forum jest teraz najpopularniejsze? Bo chyba wypadłam z tej gry
Oj tam oj tam Wiesz, że na taki temat nie mogę nie zabrać głosu A swoją drogą, to które forum jest teraz najpopularniejsze? Bo chyba wypadłam z tej gry
Ja w ogóle znałąm tylko JEDNO. Ale nazwy już nie kojarzę
Obietnico, No i się zgadzamy ja kocham Dextera a najbardziej za to, że zrobili z niego psychopatę z uczuciami haha większej głupoty jak żyję nie widziałam, ale Dex jest bossski
Ja też w nim uwielbiałam wrażliwość i niewinny wygląd . I to jak się słodko dzieciakami opiekował.
Ja też w nim uwielbiałam wrażliwość i niewinny wygląd . I to jak się słodko dzieciakami opiekował.
Do tej pory nie wiem ono Ci wypadywało czy zawartość tego szkła miała na to jakiś wpływ.
Fakt, Ania nadaje się tylko do picia wódki.
Czekaj, zaraz, ja sobie nie przypominam żeby wódkę piła! Panowie z mojej lewej zrobili na mnie tak duże wrażenie, ze aż jedzenie mi wypadywało ze wszystkiego z czego mogło tylko wypaść