Gdzie spotkać wolnego mężczyznę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Strony Poprzednia 1 … 416 417 418 419 420 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 27,106 do 27,170 z 31,052 ]

27,106 Ostatnio edytowany przez kardamon (2015-02-20 19:28:27)

Odp: Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?
white.pearl napisał/a:

Jak to dziwnie?
Parę dni temu aktywowałam na nowo konto, bo w sumie zanim się tam kogoś pozna, to trochę czasu minie, niech będzie wink Teraz to jakoś nie mam okazji gdzie indziej kogoś poznać, pytam się koleżanki kiedy idziemy potańczyć - po wielkim poście. -a kiedy się kończy? -dopiero się zaczął...

Po prostu s. jest bardziej, jaj by to określić... Po prostu jest tam dziwnie. Może ze względu na to, że zaczynałem od innych portali, mniej popularnych, gdzie ludzie większą wagę przywiązywali do tego co zamieszczają w swoim profilu?

Tom94 napisał/a:

Czyli póki co wszystko układa się tak jak myślałem, szkoda.
No ale próbuj, może uda ci się obalić moją teorię portalową wink

Zobaczymy, na razie przerwa smile Zbyt dużo innych zaległych spraw się zebrało.

Obietnico, dosyć smutny ten awatar neutral Jeśli chodzi o Twój opis, jest jak najbardziej ok, zresztą rozmawialiśmy na ten temat -  powinien być skutecznym filtrem dla różnych oszołomów wink

Arc, quizy muszą zostać na wieczór, bo zaraz wychodzę wink

Lejdi, fajnie, że jesteś smile Problem małej ilości czasu znam, niestety hmm A co tu się działo? Chyba to co zawsze wink

Ach i Obietnico, dzisiaj coś 4 u smile

Zobacz podobne tematy :

27,107

No ja Was kiedyś pozabijam, nie mam co robić tylko kłizy rozwiązywać? big_smile
Kim będziesz w następnym wcieleniu?
Artysta!

W nowym wcieleniu będziesz najbardziej kreatywnym człowiekiem we wszechświecie. Bo kto powiedział, że w przyszłości nie będzie artystów? Będą! I to jacy. Ambitni, inteligentni, dociekliwi i namaszczeni... do opisywania wszystkiego, co dzieje się wokół. Twoim największym skarbem jest piękna dusza. Trzymamy kciuki! (to już w tym, ale dziękuję, dziękuję)

Jaka subkultura do Ciebie pasuje?
Techno ... Pora umierać!

Jesteś jak Samsung GALAXY NOTE 4

Twoja wrażliwość i empatia sprawiają, że ludzie do Ciebie lgną. Potrafisz słuchać, doradzać i odnaleźć się w każdej sytuacji. Wykazujesz się wielkim taktem, dzięki czemu zaskarbiasz sobie przyjaciół na lata. Jesteś kobietą twórczą. Życie jest dla Ciebie jedną wielką inspiracją. Potrafisz stworzyć coś z niczego. Dzięki wyobraźni doskonale odnajdujesz się na kreatywnych stanowiskach. Widzisz świat inaczej niż wszyscy, dlatego jesteś ciekawa dla ludzi dookoła, a przebywanie z Tobą jest inspirującą przygodą.

Jesteś jak Samsung GALAXY Note 4 ? telefon stworzony dla ludzi twórczych, którzy kochają piękno. Idealnym dopełnieniem będzie dla Ciebie tablet GALAXY Tab S. Jak nikt inny docenisz funkcje najlepszego tabletu w historii Samsung. Doskonała jakość obrazu, optymalny design, możliwość otwierania wielu okien naraz ? te i wiele innych cech sprawią, że Tab S spełni Twoje wysokie wymagania. (w sumie to chciałam go big_smile, a tablet mam i nie korzystam, durnam.)

Jaki zawód do Ciebie pasuje?
Aktorka
Jesteś pełna zwariowanych pomysłów, zawsze chętna do wszelkich szaleństw i nade wszystko lubisz towarzystwo ludzi. Lubisz obserwować ich reakcje i zachowania. Bardzo łatwo przychodzi Ci odgrywanie scenek i wczuwanie się w emocje innych osób. Występy publiczne nie stresują Cię, przeciwnie - kochasz ten dreszczyk emocji i adrenalinę!

Jakiego koloru jest Twoja aura?
Niebieska aura
Niebieski jest barwą osób witalnych, długo zachowujących młodość i wdzięk. ?Niebiescy? często są inteligentni ponad przeciętną, błyskotliwi i szczerzy, otwarcie wyrażają swoje przekonania. Niebieski to barwa duchowości i mądrości. cool

Co Twoja data urodzenia mówi o Tobie?
Jesteś osobą niezależną, która świetnie radzi sobie we wszystkich sytuacjach. Nauczyłeś się polegać na sobie i swoich umiejętnościach, choć pomocną rękę też przyjmujesz z radością.
Jesteś zaradny i w niewielu sytuacjach czujesz się niekomfortowo.

Zgińcie! big_smile
?

27,108

W sumie to ja już większość napisała- wszędzie. Tylko ważne też, aby tego potencjalnego partnera raczej przyciągnąć, nie odstraszyć.

27,109 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-20 23:06:55)

No ładnie panowie - mamy nowy romans smile. Może zajmiecie trzecie miejsce - trzymam kciuki smile.

Lejdilejdi napisał/a:

jestem:)
Może mi ktoś streścic co się działo?:)
U mnie bez zmian, ale musiałam ograniczyć forum/neta:(
Jak wracam z pracy to mam tylko 3-4 godziny na różne inne rzeczy i szykuję się do spania więc wiadomo..

No wreszcie! Już się tu o Ciebie martwiliśmy! To zaglądaj chociaż w weekendy. A jak Ci w nowej pracy?

kardamon napisał/a:

Po prostu s. jest bardziej, jaj by to określić... Po prostu jest tam dziwnie. Może ze względu na to, że zaczynałem od innych portali, mniej popularnych, gdzie ludzie większą wagę przywiązywali do tego co zamieszczają w swoim profilu?

A to ja mam odwrotne wrażenie - choć nie do końca. Też na próbę zarejestrowałam się kiedyś w innym portalu i to była tragedia yikes

kardamon napisał/a:

Obietnico, dosyć smutny ten awatar neutral Jeśli chodzi o Twój opis, jest jak najbardziej ok, zresztą rozmawialiśmy na ten temat -  powinien być skutecznym filtrem dla różnych oszołomów wink

Taki w sam raz na ten moment wink. Tak, tak, pamiętam cool - ale wiesz, wynikałoby z tego, że jakieś 90% mężczyzn to oszołomy, a do tego odważne yikes

I bardzo dziękuję za muzyczkę cool

Lisamona napisał/a:

W sumie to ja już większość napisała- wszędzie. Tylko ważne też, aby tego potencjalnego partnera raczej przyciągnąć, nie odstraszyć.

Podoba mi się to, że co jakiś czas zagląda tu ktoś niezorientowany i myśli, że rozmawiamy na temat z tytułu lol

27,110

Lejdi - dajże jakiś kontakt do siebie. Maila, numer gg, telefonu, fejsbuka czy gołębia pocztowego. wink I zapisuj się na majóweczkę we Wrocławiu i Zlot latem. Bankowo, bez Ciebie nie jadę. tongue

27,111

Metyl napisał/a:

Lejdi - dajże jakiś kontakt do siebie. Maila, numer gg, telefonu, fejsbuka czy gołębia pocztowego. wink I zapisuj się na majóweczkę we Wrocławiu i Zlot latem. Bankowo, bez Ciebie nie jadę. tongue

Metyl czeka na ujarzmienie blondynki. big_smile

27,112

Aenima napisał/a:

Sorry ale ja Ciebie nie rozumieju. tongue Lejdi jest blondynką? Ja po prostu chciałbym ją poznać na żywo.

27,113

Metyl napisał/a:
Aenima napisał/a:

Sorry ale ja Ciebie nie rozumieju. tongue Lejdi jest blondynką? Ja po prostu chciałbym ją poznać na żywo.

Nie rozumiesz moich żarcików, więc nie ma mowy o romansie, żadnej Niuni nie ma i nie będzie ;x

27,114

Aenima napisał/a:

Nie rozumiesz moich żarcików, więc nie ma mowy o romansie, żadnej Niuni nie ma i nie będzie ;x

A bo pitolisz coś o dupie Maryni, o! tongue Niunią będziesz forevah. big_smile A poza tym to wróciłem z kawy. wink

27,115

Co tam słychać wariaty u was? smile

27,116

Metyl napisał/a:
Aenima napisał/a:

A bo pitolisz coś o dupie Maryni, o! tongue Niunią będziesz forevah. big_smile A poza tym to wróciłem z kawy. wink

Z kim? Gdzie? Jak? O której? Po co?

27,117

Aenima napisał/a:

Zazdrość widzę, zazdrość. big_smile

27,118

Metyl napisał/a:
Aenima napisał/a:

Zazdrość widzę, zazdrość. big_smile

System error, ja nie umiem grać w zazdrość sad Nigdy nie umiałam. tongue

27,119

Aenima napisał/a:

No tak, przecież Ty jesteś pomiotem Damiena więc wiesz, ciekawość, pierwszy stopień do czeluści piekielnych, do domu znaczy się. big_smile

27,120

Metyl napisał/a:
Aenima napisał/a:

No tak, przecież Ty jesteś pomiotem Damiena więc wiesz, ciekawość, pierwszy stopień do czeluści piekielnych, do domu znaczy się. big_smile

Dokładnie, więc? Jak poszła kawa? big_smile

27,121

Aenima napisał/a:

Jak poszła kawa? big_smile

W dół. lol

27,122

Aeni to raczej ciekawska, a nie zazdrosna jest, Metylu tongue

27,123

ObietnicaPoranka napisał/a:

No, ciekawska, jak każda baba tongue

27,124

Jej strata. lol

27,125 Ostatnio edytowany przez Aenima (2015-02-20 23:24:48)

Metyl napisał/a:

Jej strata. lol

Życie nikogo nie rozpieszcza lol To co z tą kawą? big_smile

27,126

3h godzinna. wink A teraz to ja idę zrobić sobie coś do jedzenia i podręczyć was aż nie zabiorę się za dokończenie filmu.

27,127

Metyl napisał/a:

3h godzinna. wink A teraz to ja idę zrobić sobie coś do jedzenia i podręczyć was aż nie zabiorę się za dokończenie filmu.

To miło wróży, jest szansa na kolejną? O tym przeczytam jutro, bo idę spać, skoro mnie zaraziliście katarem big_smile

27,128

Ale to nie była randka. big_smile

27,129

27,130

No ładnie panowie - mamy nowy romans smile. Może zajmiecie trzecie miejsce - trzymam kciuki smile.

To będzie prawdziwy "Bad romance" tongue

Obietnico, no widzisz, pewnie 90% mężczyzn i kobiet to oszołomy, które wiążą się ze sobą wink A my mieścimy się w tych 10% big_smile Swoją drogą Andrus... cool

Tom, wróciłem właśnie z tańców i zamiast dać się ponieść endorfinom, zacząłem zamulać hmm

27,131

27,132

A wiecie, że to wielkopolskie ziomale są?

27,133

Nie no, litości. Nie wrzucajmy takiego chłamu...

27,134

Artysta
W nowym wcieleniu będziesz najbardziej kreatywnym człowiekiem we wszechświecie. Bo kto powiedział, że w przyszłości nie będzie artystów? Będą! I to jacy. Ambitni, inteligentni, dociekliwi i namaszczeni... do opisywania wszystkiego, co dzieje się wokół. Twoim największym skarbem jest piękna dusza. Trzymamy kciuki!

Skate

Jesteś pozytywnie nastawiony do świata. Znajomi mówią o Tobie "zakręcony". Nie potrzeba Ci ideologia, żeby móc cieszyć się życiem. Lubisz sport, szczególnie ekstremalny, bo wyzwania są po to, żeby...je realizować! Nie chcesz, albo nie możesz żyć bez fast foodów. Kiedy brak Ci sił chętnie wspomagasz się energetykiem. Lubisz dobrze wyglądać, dlatego wybierasz firmówki. Na facebooku spędzasz każdą wolną minutę, w końcu wszyscy muszą wiedzieć, jaki nowy trick właśnie udało Ci się wypróbować.

O choroba yikes Tego się nie spodziewałem tongue

Jesteś jak Samsung GALAXY NOTE 4

Twoja wrażliwość i empatia sprawiają, że ludzie do Ciebie lgną. Potrafisz słuchać, doradzać i odnaleźć się w każdej sytuacji. Wykazujesz się wielkim taktem, dzięki czemu zaskarbiasz sobie przyjaciół na lata. Jesteś kobietą twórczą. Życie jest dla Ciebie jedną wielką inspiracją. Potrafisz stworzyć coś z niczego. Dzięki wyobraźni doskonale odnajdujesz się na kreatywnych stanowiskach. Widzisz świat inaczej niż wszyscy, dlatego jesteś ciekawa dla ludzi dookoła, a przebywanie z Tobą jest inspirującą przygodą.

Jesteś jak Samsung GALAXY Note 4 ? telefon stworzony dla ludzi twórczych, którzy kochają piękno. Idealnym dopełnieniem będzie dla Ciebie tablet GALAXY Tab S. Jak nikt inny docenisz funkcje najlepszego tabletu w historii Samsung. Doskonała jakość obrazu, optymalny design, możliwość otwierania wielu okien naraz ? te i wiele innych cech sprawią, że Tab S spełni Twoje wysokie wymagania.

Jaki zawód do Ciebie pasuje?

Stewardessa
Lubisz podróże, cenisz sobie wolność i nienormowany czas pracy. Praca stewardessy to oczywiście również obowiązki, ale pobyt w niezwykłym miejscu w ramach przerwy w pracy na pewno Ci to zrekompensuje. Chcesz kochać to, co robisz, a przy okazji dobrze się bawić!

Leżę lol

Jakiego koloru jest Twoja aura?

Niebieska aura
Niebieski jest barwą osób witalnych, długo zachowujących młodość i wdzięk. ?Niebiescy? często są inteligentni ponad przeciętną, błyskotliwi i szczerzy, otwarcie wyrażają swoje przekonania. Niebieski to barwa duchowości i mądrości.

Co Twoja data urodzenia mówi o Tobie?

Niezależny i zaradny
Jesteś osobą niezależną, która świetnie radzi sobie we wszystkich sytuacjach. Nauczyłeś się polegać na sobie i swoich umiejętnościach, choć pomocną rękę też przyjmujesz z radością.
Jesteś zaradny i w niewielu sytuacjach czujesz się niekomfortowo.

27,135

A nie wiedziałem w sumie. To ode mnie gitarra:

27,136

O Satriani, dawno nie słuchałam smile

Czy naprawdę wszyscy tu muszą mieć dolinę? Kto jest na wyżu łapa do góry smile

27,137

A czemu myślisz że wszyscy mają dolinę?

<łapa>

27,138

Nie myślę, tak założyłam bo co najmniej 3 osoby mają

27,139

A ja nie mam, przynajmniej chwilowo. wink

27,140

To rozwesel resztę smile daj jakiś dobry kabaret

27,141

27,142

Ostatni człowiek na Ziemi
Reinkarnacja w Twoim przypadku niewiele zmieni. Zostaniesz ostatnim człowiekiem na naszej planecie. Jesteś silny i potrafisz sobie radzić w trudnych sytuacjach. Lubisz ludzi i interesujesz się nimi. Kochasz swoich bliskich i jesteś zadowolony ze swojego życia. Stać Cię na wiele. Dlatego kiedy dostaniesz szansę uratowania gatunku ludzkiego, wykorzystaj ją. Liczymy na Ciebie!

Rasta
Kochasz ludzi i dobrą zabawę. Wiesz, że alkohol jednoczy i... nie tylko alkohol. Na wszystko masz czas, w końcu całe życie przed Tobą! Uwielbiasz się śmiać, dlatego masz dużo przyjaciół. Wyróżnia Cię tolerancyjność. Nie ważne czy biały, czy czarny, czy duży, czy mały z każdym potrafisz się zaprzyjaźnić. Muzyka wypełnia Twoją duszę. Wszystkich wokół zaskakujesz niegasnącym optymizmem i pozytywnym podejściem do świata.

... big_smile

Jesteś jak Samsung GALAXY Alpha

Uwielbiasz wyróżniać się z tłumu, ale zawsze robisz to z klasą. Twoje znajome zazdroszczą Ci odwagi i stylu. Nie podążasz za trendami, Ty je kreujesz. Zawsze jesteś kilka kroków do przodu. Lubisz ryzyko i nie przeszkadza Ci bycie w centrum uwagi. Czasami spotykasz się z głosami krytyki, ale one nigdy Cię nie zniechęcają. Wręcz przeciwnie, dają Ci power, żeby obstawać przy swoim. Twoja indywidualność może niektórych przestraszyć, dlatego otaczasz się ludźmi, którzy dotrzymują Ci kroku i tak jak Ty nie boją się niczego.

Matkoo, zaraz wpadnę w samozachwyt big_smile

Lekarka
Przede wszystkim chcesz czuć, że Twoja praca ma sens. Czujesz powołanie do pomagania i opiekowania się ludźmi, nie widzisz swojej kariery w papierkowej, bezsensownej pracy. Chcesz widzieć uśmiechy osób, którym pomogłaś, którymi się zaopiekowałaś i pozwoliłaś wrócić do pełni sił.
Myśl, że możesz realnie zmienić czyjeś życie, jest dla Ciebie niezwykle motywująca!

smile

Niebieska aura
Niebieski jest barwą osób witalnych, długo zachowujących młodość i wdzięk. ?Niebiescy? często są inteligentni ponad przeciętną, błyskotliwi i szczerzy, otwarcie wyrażają swoje przekonania. Niebieski to barwa duchowości i mądrości.

Nieśmiały i spostrzegawczy
To fakt, jesteś trochę nieśmiały. Ta cecha jednak nie przeszkadza Ci w codziennym funkcjonowaniu, "oswoiłeś" ją. Nie nawiązujesz nowych przyjaźni spontanicznie, ale na takim przyjacielu jak Ty można polegać.
Cechuje Cię dobra spostrzegawczość, jesteś niezłym obserwatorem świata.

Te quizy to wciągająca sprawa big_smile

27,143 Ostatnio edytowany przez kardamon (2015-02-21 01:06:34)

Arc, ja też dawno nie słyszałem smile Wiesz, ja w sumie nie wiem, co mam tongue Chyba borderline lol

Lovelko, nawet za bardzo tongue

27,144 Ostatnio edytowany przez Lovelka17 (2015-02-21 01:10:10)

Ja dolina, a raczej rów mariański, więc nie pomogę. Ale nutkę zapodam wink

Kardamon niedługo będzie to kolejne uzależnienie big_smile

27,145 Ostatnio edytowany przez kardamon (2015-02-21 01:29:01)

Lovelka17 napisał/a:

A Ty wiesz, że wtedy bez terapii to ani rusz? tongue Co tam Ci się stało się?

27,146

W Trójce białoruski i rosyjski rock, puśćcie sobie piękne to! smile

Tajski też był big_smile

Dzięki za kabarety smile Lovciu, witaj w klubie smile

27,147

No proszę smile Ale ja już śpiący jestem...

Wiecie co? Tak nie można po prostu. Katharsis jest fajny, ale bez przesady...

Zostawiam coś, co kojarzy mi się z ostatnim wyjazdem i idę spać. Może za bardzo się odsłonię, ale olać to. Dobrej nocki smile

27,148

Maaaam!

kocham kocham kocham tongue

27,149

kardamon napisał/a:
Lovelka17 napisał/a:

A Ty wiesz, że wtedy bez terapii to ani rusz? tongue Co tam Ci się stało się?

Hehe, a gdzie nas przyjmą ty mi powiedz? big_smile Od razu z daleka czuć wariatami od nas big_smile
Paluszek mnie boli tongue I ludzie w sumie też.

Arc razem raźniej wink

27,150

Dlaczego lubię Islandię ? smile

http://podroze.onet.pl/przyroda/fantastyczne-lodowe-jaskinie-pod-lodowcem-vatnajokull-na-islandii/blrhq

27,151

Metyl mam tu maila podanego i na s każdy chyba ma mój profil:)) Jak klikam na Ciebie to masz zablokowanego:(
a w skrócie ta majówka w Wrocławiu to od kiedy do kiedy? Ja mam narazie urlop w X i potem w zimie..
Co u Was się działo? czytam wątek ale strasznie dużo naprodukowaliście:)))))))))
Obietnico w pracy ok, jedynie ubolewam nad tym, że się pozmieniało sporo i w odstawkę poszły wyjścia i portale itd..  Jak mam chwile wolnego np dziś to pragnę się odłączyć od całego świata:)))) Niestety pracuję cały dzień non stop z klientami więc potem mi się włącza socjopatia:)))))
a co u Ciebie:)? Jakieś zmiany?

27,152

Lejdi, maila każdy ma zablokowanego jeżeli nie ma podanego adresu wprost w profilu. Jeżeli sobie tylko włączyłaś opcję wysyłania do kogoś to to niestety nic nie daje i nikt kto ma takie ustawienia nie może do nikogo wysłać, coś się po prostu na forum popsuło. hmm Więc jeżeli możesz to udostępnij swojego maila w profilu, stwórz sobie nowego jeżeli nie chcesz się ujawniać albo co. Fajnie by było Cię zobaczyć czy to na majówce czy na zlocie. No, majówka to wiadomo kiedy i jak na razie kierunkiem jest Wrocław a zlot bodaj na przełomie lipca i sierpnia. Wiesz ... możesz przecież chyba wziąć sobie urlop nie? smile Spróbować możesz przecież.

27,153

Metyl napisał/a:

Dla jednego chłam to co wrzucam ja czy ktokolwiek, dla innego to co Ty tam nawrzucasz, proszę bez takich....

Lejdi, majówka 1-3 bo tak i tak wypada w weekend. Odezwij się czasem, bo psy gończe będziemy wysyłali wink

Nie mamy miejsca na nocleg, o tym będziemy musieli pomyśleć.

A u nas w skrócie się nie da wink nic nowego, aktualnie większość się "oczyszcza" jak to Kardamon gdzieś tam napisał smile

27,154 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-02-21 11:34:42)

Metyl napisał/a:

No nie przesadzaj, wcale te utworki Ani aż takie złe nie są tongue

arcania napisał/a:

To rozwesel resztę smile daj jakiś dobry kabaret

Proszę bardzo smile

27,155

Ale nie Firma, litości...

27,156

Ale dlaczego? nie uważasz, że komuś może się podobać? To, że Tobie nie to nie oznacza że i innym. Metyl można to samo powiedzieć o tym co wrzuca każdy z nas, ale znamy się chyba już na tyle by darować sobie takie komentarze. To nie jest wątek dyskusyjny i nie odwalamy tu recenzji, każdy wrzuca tu co chce. Odpuśćmy sobie takie ocenianie. Nie chcesz, nie słuchaj proste.

27,157 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-02-21 11:47:34)

Masz na zgodę :*

ale do niemca mnie nie przekonacie !!!

27,158

Metyl, co zrobiłeś Ani, że teraz Cię przeprasza ? big_smile

27,159 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-02-21 12:33:36)

27,160

..wesoło tutaj macie..dostałam to dzisiaj od koleżanki i chyba nadwyrężyłam mięśnie od śmiechu..

http://youtu.be/SFsKwGc4Tnk

27,161

alcybiades napisał/a:

..wesoło tutaj macie..dostałam to dzisiaj od koleżanki i chyba nadwyrężyłam mięśnie od śmiechu..

http://youtu.be/SFsKwGc4Tnk

Ja od dzisiaj tylko dobre uczynki robię smile

27,162

Oficjalnie uznaję się za pokonaną przez przeziębienie big_smile Za to z pewnością po godzinach w łózku na nogi postawi mnie czekoladowa maseczka i maraton z GG, prawda, Obietnico? big_smile I chciałabym porządek w szafie zrobić.

P.S. Kupiłam pierwszą, oficjalną, moją prywatną planszówkę cool (iGranie z gruzem big_smile)

27,163 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-02-21 13:04:08)

Aenima napisał/a:

Oficjalnie uznaję się za pokonaną przez przeziębienie big_smile Za to z pewnością po godzinach w łózku na nogi postawi mnie czekoladowa maseczka i maraton z GG, prawda, Obietnico? big_smile I chciałabym porządek w szafie zrobić.

P.S. Kupiłam pierwszą, oficjalną, moją prywatną planszówkę cool (iGranie z gruzem big_smile)

Zaczął Metyl tongue później przeszło na Obietnicę, później na mnie a teraz Ty. Na każdego przyjdzie czas smile

alcybiades napisał/a:

k

Bo to Dom Wariatów smile

ujawniony napisał/a:

Metyl, co zrobiłeś Ani, że teraz Cię przeprasza ? big_smile

A gdzie Ty tam masz, że przepraszam? Kwas zasadą tratuję wink

Mój nowy nabytek:

http://img23.olx.pl/images_tablicapl/219338201_1_644x461_paloma-hand-spa-krem-do-rak-w-sprayu-jastrzebie-zdroj.jpg

a ja zaczęłam od Eurobusiness, a z takich nowych o pierwsze było to,super:

http://images.gildia.pl/planszowki/gry/mystery_of_the_abbey/foto1/w200

27,164 Ostatnio edytowany przez Aenima (2015-02-21 13:10:37)

A ja mam zielonego Garniera do rąk z miodem big_smile.
Jak ta maseczka pachnie cudownie! Czekoladą <3

27,165

Aenima napisał/a:

A ja tam wolę kalambury, pierwsza pokazujesz Ty potem ja tongue

27,166

Aenima napisał/a:

A ja mam zielonego Garniera do rąk z miodem big_smile.
Jak ta maseczka pachnie cudownie! Czekoladą <3

Ja mam czerwonego głównie, pozostałe są po to by ładnie pachniało wink Ten jest w sprayu, taki bajer :8 fajne są też z OPI, one mają różne zapachy, a jaśmin wymiata smile mogą też robić za balsam do ciała

http://www.zeberka.pl/img_new/2014/09/24/opi-50.jpg

A dawaj fotę maseczki, bo czekoladowej to ja nigdzie nie mogę znaleźć sad

27,167

Jeszcze pearl jest chora...

27,168

Metyl napisał/a:

Jeszcze pearl jest chora...

Co To za wirusa przytachałeś... i co ciekawe atakuje same kobiety tongue

27,169

Cześć misie kolorowe (a zwłaszcza lejdi! cieszę się, że dajesz znak życia smile ). Przeglądam ja sobie ogłoszenia na tablicy i trafiam na coś takiego:

http://olx.pl/oferta/pokoj-dla-ciebie-CID3-ID90ZxL.html#7d36c66541

Nie czytałam wspomnianej książki, więc może ktoś mi wytłumaczy? wink

27,170

12 stopjeny, słoneczko, bezwietrznie... Laseczki w miniówkach już popylają... smile Żyć nie umierać big_smile

Posty [ 27,106 do 27,170 z 31,052 ]

Strony Poprzednia 1 … 416 417 418 419 420 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024