Gdzie spotkać wolnego mężczyznę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Strony Poprzednia 1 … 413 414 415 416 417 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 26,911 do 26,975 z 31,052 ]

26,911

Odp: Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Quizy:

Kim jesteś? : http://filing.pl/czy-uda-nam-sie-zgadnac-kim-jestes-po-20-pytaniach/
"Zgadujemy, że:
1. Jesteś chłopakiem.
2. Nadal jesteś nastolatkiem, ale nie potrwa to już zbyt długo.
3. Jesteś w liceum lub technikum i powoli zaczynasz się martwić o swoją przyszłość.
4. Masz brązowe włosy i duże oczy.
5. Wiesz, że gdybyś tylko w siebie uwierzył, życie byłoby o wiele prostsze. Jednak nie wierzysz swoim instynktom, zamiast ufać im za każdym razem.

Więc jak? Udało nam się coś odgadnąć?"

Hmmm...

Jakim gryzoniem jesteś?: http://filing.pl/jakim-gryzoniem-jestes/?ref=swr
Ja:
http://filing.pl/wp-content/uploads/2015/01/filing_images_89e505ba7b7d.jpg

Szalenie mnie wzruszyły jej smutne oczka i słodkie łapki, i rozkoszny pyszczek. Jej, aż bym ją przytuliła yikes

Zobacz podobne tematy :

26,912 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-19 00:18:15)

arcania napisał/a:

Obietniczko, czyżby Tuwim ? wink

Yhy smile
Kocham go i wielbię ponad wszystko!

Jej, słucham tego piąty raz z rzędu! Zabierzcie mi laptop, bo będzie źle!
O! A nawet szósty raz!

26,913 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-02-19 00:17:53)

No dobra...Kobieta po dwudziestce
Zgadujemy, że:
1. Jesteś kobietą.
2. Masz niewiele ponad 20 lat, jesteś singielką, imprezującą nocami i studiującą/pracującą dniami.
3. Jesteś inteligentna, zabawna i kreatywna.
4. Masz ciemne włosy, ciemne oczy i słodki nosek.
5. Masz zwierzaka.

Więc jak? Udało nam się coś odgadnąć?( no punkt 2 się nie zgadza i nie jestem ciemna:P) a z tym spaniem...nie ma odp. 3 h tongue

Też jestem świnką smile a z Akurat wiedziałam, bo tez lubię smile

26,914

Ujawniony, jeszcze smęty?

26,915

Jeszcze Arc!

26,916

arcania napisał/a:

Ujawniony, jeszcze smęty?

Oczywiście, poproszę, nawet nie wiesz jak bolesna jest zmiana orientacji na gejostwo więc muszę sobie posmutać... smile

26,917

Żeby nie było aż tak monotonnie:

26,918

Lovciu...proszę:

26,919 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-02-19 00:26:27)

26,920 Ostatnio edytowany przez Lala1234 (2015-02-19 00:26:50)

Ja lubię quizy i zrobiłam sobie i załamka - nic, kompletnie nic się nie zgadza smile

Zgadujemy, że:
1. Jesteś chłopakiem.
2. Nadal jesteś nastolatkiem, ale nie potrwa to już zbyt długo.
3. Jesteś w liceum lub technikum i powoli zaczynasz się martwić o swoją przyszłość.
4. Masz brązowe włosy i duże oczy.
5. Wiesz, że gdybyś tylko w siebie uwierzył, życie byłoby o wiele prostsze. Jednak nie wierzysz swoim instynktom, zamiast ufać im za każdym razem.

Arcania - moja muza (między innymi)

26,921

26,922 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-19 00:32:29)

I ja pominęłam ten spektakl yikes. Dla niego nawet cofnęłabym się w czasie!

Wiecie, że bardziej podobał mi się Bohun niż Skrzetuski!

26,923 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-02-19 00:35:23)

Ja tam  Bohuna i Skrzetuskiego lubię smile

26,924

Arc, świetna nuta po prostu :*

26,925

smile

26,926

Koniec! tongue

26,927

Lovelka17 napisał/a:

Arc, świetna nuta po prostu :*

zawsze do usług smile

26,928

ujawniony napisał/a:

smile

Nawet ja wymiękłam.... :*

26,929

26,930

Jej, piękna ta Anna! Jeszcze trochę takich i się poryczę yikes

26,931 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-02-19 00:45:43)

Uciekam............. dobranoc moje Kwiatuszki :*
Obietnico, dlatego ja uciekam :*

26,932

arcania napisał/a:

A co Ty dzisiaj tak szybciutko?

"Uprowadzenie Agaty" to świetny film! A oryginalna historia jeszcze lepsza.

26,933

ObietnicaPoranka napisał/a:

Jej, piękna ta Anna! Jeszcze trochę takich i się poryczę yikes

To proszę rycz..

26,934 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-19 00:59:23)

Hehe, dzięki smile. SDM chyba nie uczyni tego co Anna po raz drugi wink. Trzeci jednak przemyślę, bo jest już blisko tongue
A właściwie! Co mi tam!

26,935

Smęty potrzebne, jak i płacz też czasem potrzebny. może chociaż oczka nam się staną piękniejsze wink

26,936 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-02-19 01:07:41)

Lovelka17 napisał/a:

Smęty potrzebne, jak i płacz też czasem potrzebny. może chociaż oczka nam się staną piękniejsze wink

A ja nawet nie wiem jakie Ty masz te oczy smile

A co do SDM to ja mam niebieskie smile

26,937

No żesz...
"Powiedział Pan, że Pana życie to też nauka, nauka sztuki rezygnacji.  Czy w pewnym momencie zrodziła się gdzieś jakaś ochota, aby zupełnie inaczej poukładać swój świat. Pojawiło się przemęczenie, świadomość własnych braków?"
http://podsluchalnia.blogspot.com/2013/06/mam-mnostwo-niedokonczonych-piosenek.html

Literatura odpowiedzią na moje życiowe dylematy. Znowu hmm

26,938 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-02-19 01:23:20)

26,939

ujawniony napisał/a:

Uwielbiam "Bieszczadzkie anioły"!

26,940

arcania napisał/a:

A co Ty dzisiaj tak szybciutko?

"Uprowadzenie Agaty" to świetny film! A oryginalna historia jeszcze lepsza.

No typowy mezalians a ja uwielbiam mezalianse smile

26,941

ujawniony napisał/a:

Gdy oglądałam ten film, to dziwiło mnie, że w tych czasach jeszcze coś takiego jak mezalians w ogóle istnieje. A później dorosłam i odkryłam, że współcześnie to one jeszcze bardziej istnieją niż dawniej. Co się dzieje z tym światem yikes

26,942

ujawniony napisał/a:

Gdy oglądałam ten film, to dziwiło mnie, że w tych czasach jeszcze coś takiego jak mezalians w ogóle istnieje. A później dorosłam i odkryłam, że współcześnie to one jeszcze bardziej istnieją niż dawniej. Co się dzieje z tym światem yikes

A wiesz, że mnie jeszcze ludzie potrafią zadziwić. Dzisiaj czy wczoraj w wiadomościach bodajże była wzmianka o gościu z stanach, który w sklepie sprzedającym stare rzeczy na cele harytatywne, wypatrzył jakiś stary zegarek za 6 dolców. Kupił go i wystawił na aukcji, po czym zgłosił się jakiś kolekcjoner i zapłacił za ten zegarek 35 tyś dolarów. Fajny strzał w dziesiątkę i nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego gdyby nie fakt, że ten gość, który kupił ten zegarek w sklepie za 6 dolców poszedł po sprzedaniu tego zegarka do tego sklepu i podzielił się z nimi kasą... Ty czujesz taki klimat... Przecież kupił ten zegarek za 6 dolców i sklep nie miał już do niego żadnych praw a tu taki surprajs smile Czyli jednak można wierzyć w ludzi, może nie we wszystkich ale można a skoro można w ludzi to tym bardziej w miłość...

26,943 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-19 01:59:22)

ujawniony napisał/a:
ujawniony napisał/a:

A wiesz, że mnie jeszcze ludzie potrafią zadziwić. Dzisiaj czy wczoraj w wiadomościach bodajże była wzmianka o gościu z stanach, który w sklepie sprzedającym stare rzeczy na cele harytatywne, wypatrzył jakiś stary zegarek za 6 dolców. Kupił go i wystawił na aukcji, po czym zgłosił się jakiś kolekcjoner i zapłacił za ten zegarek 35 tyś dolarów. Fajny strzał w dziesiątkę i nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego gdyby nie fakt, że ten gość, który kupił ten zegarek w sklepie za 6 dolców poszedł po sprzedaniu tego zegarka do tego sklepu i podzielił się z nimi kasą... Ty czujesz taki klimat... Przecież kupił ten zegarek za 6 dolców i sklep nie miał już do niego żadnych praw a tu taki surprajs smile Czyli jednak można wierzyć w ludzi, może nie we wszystkich ale można a skoro można w ludzi to tym bardziej w miłość...

Historia jak z bajki smile. Wiara podobno czyni cuda wink. Ale ja, jak na agnostyczkę przystało, jednak wątpię. Ciągle wątpię i we wszystko.
Albo po prostu jestem wyprana z emocji.
Idę więc zmyć z siebie chlor.

A wracając do mezaliansów - kto je właściwie ustanawia? Społeczeństwo, nie? Czyli szara masa ludzi, którzy nie mają bladego pojęcia o życiu, uczuciach i emocjach tego jednego konkretnego człowieka rości sobie prawo do decydowania o tym, co jest dla niego właściwe, a co nie. Co za bzdura! I właśnie to mnie dziwi - że współcześnie ludzie mogą być niezależni, mogą żyć po swojemu, ale są takie sfery, w których nadal jesteśmy jak ze średniowiecza.

26,944

ujawniony napisał/a:
Lovelka17 napisał/a:

Niebieskie.

26,945

ujawniony napisał/a:

Historia jak z bajki smile. Wiara podobno czyni cuda wink. Ale ja, jak na agnostyczkę przystało, jednak wątpię. Ciągle wątpię i we wszystko.
Albo po prostu jestem wyprana z emocji.
Idę więc zmyć z siebie chlor.

A wracając do mezaliansów - kto je właściwie ustanawia? Społeczeństwo, nie? Czyli szara masa ludzi, którzy nie mają bladego pojęcia o życiu, uczuciach i emocjach tego jednego konkretnego człowieka rości sobie prawo do decydowania o tym, co jest dla niego właściwe, a co nie. Co za bzdura! I właśnie to mnie dziwi - że współcześnie ludzie mogą być niezależni, mogą żyć po swojemu, ale są takie sfery, w których nadal jesteśmy jak ze średniowiecza.

Do końca niezależna nigdy nie będziesz... Ale akurat w kwestii wybory np męża to ludzie się godzą na to, skoro ktoś ci stawia warunek, ze masz poślubić tego bo inaczej zostaniesz wydziedziczona z milionów to ja osobiście wolałbym żyć szczęśliwie w niedostatku niż nieszczęśliwie w przepychu... Ale to ja.

26,946

Lovelka17 napisał/a:
ujawniony napisał/a:
Lovelka17 napisał/a:

Niebieskie.

I co są bardziej niebieskie od łez? smile

26,947

ujawniony napisał/a:
Lovelka17 napisał/a:
ujawniony napisał/a:

Niebieskie.

Łzy są przezroczyste, przynajmniej moje, a więc tak, bardziej niebieskie wink

26,948

Lovelka17 napisał/a:
ujawniony napisał/a:
Lovelka17 napisał/a:

Niebieskie.

Poka tongue

26,949 Ostatnio edytowany przez Lovelka17 (2015-02-19 02:22:46)

ujawniony napisał/a:
Lovelka17 napisał/a:
ujawniony napisał/a:

Poka tongue

No to pacz:
http://www.idealnefryzury.pl/wp-content/uploads/2011/06/lead.jpg

26,950

Lovelka17 napisał/a:
ujawniony napisał/a:
Lovelka17 napisał/a:

Poka tongue

No to pacz:
http://www.idealnefryzury.pl/wp-content … 6/lead.jpg

Fajne tylko szkoda, że nie Twoje tongue

26,951

ujawniony napisał/a:
Lovelka17 napisał/a:
ujawniony napisał/a:

Poka tongue

No to pacz:
http://www.idealnefryzury.pl/wp-content … 6/lead.jpg

Fajne tylko szkoda, że nie Twoje tongue

Prawie jak moje tongue podobne wink

26,952

Prawie robi wielką różnicę :0

26,953 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-19 03:24:49)

ujawniony napisał/a:

Do końca niezależna nigdy nie będziesz... Ale akurat w kwestii wybory np męża to ludzie się godzą na to, skoro ktoś ci stawia warunek, ze masz poślubić tego bo inaczej zostaniesz wydziedziczona z milionów to ja osobiście wolałbym żyć szczęśliwie w niedostatku niż nieszczęśliwie w przepychu... Ale to ja.

I to mnie przeraża najbardziej tongue.
No ja też, ale ja to sobie mogę gadać, bo milionerką nigdy nie byłam, więc nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić co się wtedy traci. Ale czy tylko pieniądze są wyznacznikiem mezaliansu? To znaczy ja wiem, że socjologowie nawet opracowali test, dzięki któremu można sobie obliczyć, do której klasy społecznej się należy, a do której aspiruje. Ale tak zupełnie poważnie (nie, ten test nie jest poważny) - tylko pieniądze? Nic innego się nie liczy?

A zmieniając temat - pod prysznicem odkryłam dlaczego piosenka o Annie jest taka smutna. Bo mnie nikt nigdy nie będzie kochał taką miłością. Taką do bólu realną, zwyczajną i codzienną.

A na pocieszenie macie to, też jest piękne:

Jej, tak sobie siedzę i śpiewam: "Jesteś kartką z kalendarza, zagubioną gdzieś pomiędzy szufladami" cool

26,954

A zmieniając temat - pod prysznicem odkryłam dlaczego piosenka o Annie jest taka smutna. Bo mnie nikt nigdy nie będzie kochał taką miłością. Taką do bólu realną, zwyczajną i codzienną.
]

A ja tam wierze, że będzie.

26,955

ujawniony napisał/a:

Prawie robi wielką różnicę :0

Nie aż taką wielką wink

26,956

Siostrunia, z wiarą to wiesz wink

26,957

Nie tylko pieniądze, tylko to najdobitniejszy przykład a powodów mezaliansów mogą być tysiące smile
Oj tam, nie jest tak źle :0 Całkowitą i bezwarunkową miłością obdarowywuje Cię Twój pies smile Nawet jak go będziesz głodzić to nie przestanie Cię kochać smile A Anka ma 4 głodomory smile Ta to dopiero szczęściara obdarowana taką kumulacją uczuć tongue

26,958 Ostatnio edytowany przez Lovelka17 (2015-02-19 02:39:46)

Wiara jest potrzebna, do wszystkiego, bez tego nie ma nic, nie ma motywacji jak nie wierzysz, że nie będzie dobrze, nie ma chęci, nie ma poczucia, że kiedyś zaświeci słońce, a jak tego nie ma to tak też opadają chęci, a póxniej możliwości, a póxniej to już człowiek.

26,959 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-19 02:41:12)

ujawniony napisał/a:

Nie tylko pieniądze, tylko to najdobitniejszy przykład a powodów mezaliansów mogą być tysiące smile
Oj tam, nie jest tak źle :0 Całkowitą i bezwarunkową miłością obdarowywuje Cię Twój pies smile Nawet jak go będziesz głodzić to nie przestanie Cię kochać smile A Anka ma 4 głodomory smile Ta to dopiero szczęściara obdarowana taką kumulacją uczuć tongue

Ale ja właśnie nie chcę całkowitej i bezwarunkowej (tzn. od psa chcę, ale nie od mężczyzny tongue). Chcę realną i codzienną, zupełnie zwyczajną. Bez wznoszenia pod niebo, bez udziwnień. Zwyczajności mi w życiu potrzeba. I w miłości też.

26,960

Lovelka17 napisał/a:

Wiara jest potrzebna, do wszystkiego, bez tego nie ma nic, nie ma motywacji jak nie wierzysz, że nie będzie dobrze, nie ma chęci, nie ma poczucia, że kiedyś zaświeci słońce, a jak tego nie ma to tak też opadają chęci, a póxniej możliwości, a póxniej to już człowiek.

Siostrunia, daj Ty mi spokój z tą wiarą tongue. Wiara w sprawy rzeczywiste (pomijam duchowe) tylko zwalnia Cię z odpowiedzialności za własne życie. Tak sobie siedzisz i wierzysz i dryfujesz. A później kończysz nieszczęśliwa, bo wierzyłaś zamiast samodzielnie sobie organizować życie.

26,961 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-02-19 02:45:35)

ujawniony napisał/a:

Ale ja właśnie nie chcę całkowitej i bezwarunkowej (tzn. od psa chcę, ale nie od mężczyzny tongue). Chcę realną i codzienną, zupełnie zwyczajną. Bez wznoszenia pod niebo, bez udziwnień. Zwyczajności mi w życiu potrzeba. I w miłości też.

No to nie wiem, przestań się malowac, będzie zwyczajnie :PPPP
Nie no goopi żart smile No wiem o co ci chodzi no smile

26,962

Lovelka17 napisał/a:

Siostrunia, daj Ty mi spokój z tą wiarą tongue. Wiara w sprawy rzeczywiste (pomijam duchowe) tylko zwalnia Cię z odpowiedzialności za własne życie. Tak sobie siedzisz i wierzysz i dryfujesz. A później kończysz nieszczęśliwa, bo wierzyłaś zamiast samodzielnie sobie organizować życie.

Wiara to jest motywacja do działania właśnie, a nie marzenia. Marzenia swoją drogą, chociaż je też można realizować, jak się wierzy, że się uda i robi się coś w tym kierunku.

26,963

Wiara motywacją? yikes
No proszę Cię tongue

Taaa, jak się przestanę malować to znajdę miłość jak z horroru tongue

26,964 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-02-19 16:09:03)

Wiara motywacją? yikes
No proszę Cię tongue

Ale zawsze to miłość smile Zwyczjna, codzienna, taka jaką chcesz smile

Lecę lulki, dobranoc pchły na noc smile

26,965

ujawniony napisał/a:

Wiara motywacją? yikes
No proszę Cię tongue

Ale zawsze to miłość smile Zwyczjna, codzienna, taką jaką chcesz smile

Lecę lulki, dobranoc pchły na noc smile

Nie, ona wtedy będzie filmowa. A ja nie chcę filmowej. Chcę życiową.

26,966

Tak, dokładnie tak.

26,967

Nie siostruniu, wiara powoduje bierność. Wierzysz, że będzie dobrze, bo dlaczego ma nie być. Ale co robisz, żeby rzeczywiście było? Samo nic się nie zadzieje. W żadnej sferze życia.

26,968

ujawniony napisał/a:

Pomięłam! A ja właśnie chciałam wprowadzić taki wstęp do dyskusji o mezaliansach w XXI wieku smile

26,969

A czy ja mówię, żeby nic nie robić? Robić, działać, ale to się bierze z tego, że się wierzy, że coś się uda, np. że zdasz egzamin, chcesz tego, wierzysz w to, że to możliwe i uczysz się, żeby dobrnąć do celu i już.

26,970

Nie. Ja tam nigdy nie wierzyłam, że zdam jakikolwiek egzamin. Uczyłam się, byłam porządnie przygotowana, więc po co w to mieszać wiarę? Ja to po prostu wiedziałam. Mogłam nie wiedzieć, a nawet nie wiedziałam, na jaką ocenę. Ale że w ogóle zdam, to zawsze wiedziałam. Wiara była zbędna, bo miałam podstawy do tego, żeby wiedzieć. Nie wiem jak to prościej wytłumaczyć tongue

26,971

A ja tam zawsze wierze, że mi się uda i wtedy dążę do tego i się udaje.

26,972 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-19 03:32:32)

Lovelka17 napisał/a:

A ja tam zawsze wierze, że mi się uda i wtedy dążę do tego i się udaje.

No, ale jeśli dążysz to po co wierzyć? To tak jak z wiarą w jakiegokolwiek boga - ludzie wierzą, bo nie mają gwarancji, że istnieje. I na tym polega wiara - na tym, że przyjmujesz, że coś jest, choć nie ma żadnych dowodów na to. I to jest ok. Jeśli wiesz, że 2 + 2 = 4, to nie musisz już w to wierzyć, bo to wiesz.
A wiara w to, że coś się uda jest jednak pewnym oddawaniem swoich spraw w "cudze" ręce. Ja jednak wolę sama dbać o to, żeby było tak jak chcę, a nie powierzać swój los komuś czy czemuś tongue

ujawniony napisał/a:

Nie no goopi żart smile No wiem o co ci chodzi no smile

smile

Lovelka17 napisał/a:

Wiara jest potrzebna, do wszystkiego, bez tego nie ma nic, nie ma motywacji jak nie wierzysz , że nie będzie dobrze, nie ma chęci, nie ma poczucia, że kiedyś zaświeci słońce, a jak tego nie ma to tak też opadają chęci, a póxniej możliwości, a póxniej to już człowiek.

O! Tego szukałam! Wiara nie motywuje. Mnie np. motywuje wizja sukcesu (w sensie powodzenia danego działania). Z samą wiarą to można podejmować walkę z wiatrakami i tracić mnóstwo czasu i energii na coś, co jest z góry skazane na porażkę, ale się tego nie widzi, bo właśnie "wiara motywuje". Stąd tylu ludzi w bezsensownych związkach - wierzą, że będzie dobrze, że się poukłada. Nawet podejmują jakieś działania, ale wiara przytłumia im zmysły i nie widzą, że powinni to sobie darować, bo nic z tego nie będzie. Realna ocena sytuacji to podstawa, siostruniu wink

26,973

Oj ciężkie działa tu wytoczyłyście, Siostrunie big_smile. Ja o ile religijna nie jestem, tak jest wiele rzeczy, co do których mam dziwną pewność. Może nie wiarę, bo wiara jest krucha i łatwo ją podważyć, ale przeczucie. Ufam swoim przeczuciom zazwyczaj. wink

a Arc zostanie oficjalną DJ-ką zlotu big_smile

26,974

Eh..mi nawet się nie chce tłumaczyć tego. Wiara w to, że się uda, jest potrzebna. W to, że będzie dobrze, lepiej, że spełni się to, czy tamto. To dla mnie jest połączone z pozytywnym mysleniem, które też nakierowuje i daje chęci do działania. Tak uważam. I w sumie mogłabym się rozwinąć na milion stron o tym, ale mi się nie chce tongue

26,975

Napytlowaliście tu smile

Z przewijania rzuciły mi się w oczy zdjęcia, więc i ja przedstawię moje ciasteczko:
http://thefilmstage.com/wp-content/uploads/2012/07/ws_Christian_Bale_Portret_2560x1600.jpg

I quizy!
Zgadujemy, że:
1. Jesteś kobietą.
2. Masz niewiele ponad 20 lat, jesteś singielką, imprezującą nocami i studiującą/pracującą dniami.
3. Jesteś inteligentna, zabawna i kreatywna.
4. Masz ciemne włosy, ciemne oczy i słodki nosek.
5. Masz zwierzaka.

Całkiem nieźle im poszło!

Jesteś sprytny, szybki i zwinny! Zdrowie jest dla ciebie bardzo ważne. Gryzoń, który Cię odzwierciedla to mysz! smile

Posty [ 26,911 do 26,975 z 31,052 ]

Strony Poprzednia 1 … 413 414 415 416 417 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024