Gdzie spotkać wolnego mężczyznę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Strony Poprzednia 1 … 407 408 409 410 411 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 26,521 do 26,585 z 31,052 ]

26,521

Odp: Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

http://unrealitymag.bcmediagroup.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2014/12/Arnold_12.jpg

Zobacz podobne tematy :

26,522

arcania napisał/a:

czekolady mi dajcie to będzie lepiej, a tak na głodzie od wczoraj tongue

Ja też nie mam nic słodkiego. W ogóle ostatnio jakoś nic nie jem chyba ze słodyczy. yikes Ale mam banana. big_smile

26,523

arcania napisał/a:

Ale pierwotnie nie byłeś samotnikiem ? byłeś z kimś? jeśli tak i jeśli próbowałeś choć parę razy to nie możesz powiedzieć, że z natury jesteś samotnikiem. No to się w głębi czuje, że nie potrzebujesz mieć przy sobie kobiety, a to co się teraz dzieje to tylko próba wytłumaczenia sobie rzeczywistości i wpasowania się w nią by tak bardzo nie cierpieć.

Właśnie cały dowcip polega na tym, że duszą towarzystwa nigdy nie byłem. Zawsze trzymałem się na uboczu. I wcale wyszczekany nie jestem, bo wolę słuchać, niż mówić, przynajmniej na początku tongue

Bardzo możliwe, że to jest tylko wytłumaczenie stanu rzeczy. Ale z drugiej strony, jak mam za każdym razem truć się myślami, jakie to wszystko jest be i niesprawiedliwe, to naprawdę, wolę to co jest smile

Aenima napisał/a:

Potrzeba potrzebą, jej się nie wyrzekam, ale... Nie ma to nie. I nie ma co dramatyzować wink. Trafi się, to dobrze. Nie? Ojej, mam tyle fantastycznych ludzi wokół, tyle rzeczy mnie inspiruje, tyle jeszcze przede mną, że nie będę płakać wink

Ja się tylko dzielę z Wami, moimi przemyśleniami na ten temat smile

26,524 Ostatnio edytowany przez kardamon (2015-02-17 21:38:57)

Aenima napisał/a:
Tom94 napisał/a:
Aenima napisał/a:

Potrzeba potrzebą, jej się nie wyrzekam, ale... Nie ma to nie. I nie ma co dramatyzować wink. Trafi się, to dobrze. Nie? Ojej, mam tyle fantastycznych ludzi wokół, tyle rzeczy mnie inspiruje, tyle jeszcze przede mną, że nie będę płakać wink

Tom, ale ja nie umiem dusić ludzi sad Jestem miła i grzeczna!

Ty z byciem miłą masz tyle wspólnego co Arnold Schwarzenegger z baletem tongue

No, żeby Cię! big_smile Tak ładnie to zdradzać rodzinne sekrety? Wednesday Addams tez potrafiła być miła, w końcu cyjanek załatwia wszystko od ręki. Poleca firma Bayer. Czas na aspirynę!:o

No właśnie nie tęsknię. Za niczym już nie tęsknię, bo wiem, że dostanę to wszystko w swoim czasie. Dlatego nie tęsknię. Okej, mam gorsze dni, ale na co dzień nie tęsknię, robię wszystkie inne rzeczy, zyję.
Mam bardzo podobny styl funkcjonowania do Obietnicy i w pełni się z nią utożsamiam jeśli o to chodzi.

I tak jest najlepiej, nie skupiać się na tym, czego nie ma, tylko na tym co jest tu i teraz.

Zaraz znowu będzie na mnie, że tutaj smuty wprowadzam tongue

26,525

kardamon napisał/a:

Akurat z firmą to całkiem niezły pomysł i im wcześniej się zacznie, to chyba tym łatwiej coś rozkręcić. Wiadomo - kwestią zasadniczą jest zebranie kapitału, ale tutaj pewnie można z jakichś funduszy skorzystać. No w każdym razie, kto nie kombinuje, ten nic nie ma wink Zresztą sam z angielskim muszę wziąć się do galopu, do tego ogarnąć swoje finanse i zaktualizować CV. To będzie wyzwanie big_smile

Akurat z kapitałem nie byłoby problemu bo Państwo dofinansowuje młodych biznesmenów ale też trzeba się spieszyć bo to bodajże do 23-24lat hmm
Poza tym ja sam jeden jedyny w firmie?
Jakoś tak średnio to widzę.
Ciężko byłoby ogarnąć np dostawy i jednocześnie prowadzić firmę big_smile Ale pewnie zaryzykuję bo akurat program dla tych młodzików jest o tyle korzystny że po roku mógłbym sprzedać firmę z niezłym zyskiem nawet big_smile

kardamon napisał/a:

No właśnie ta wolność to też kolejny aspekt. Choć w sumie to chyba mniejszy problem, niż to o czym piszesz, że w pewnym momencie przestaje się chcieć próbować.

U mnie "chcenie" umarło po kolejnych z rzędu porażek uczuciowych i po prostu mi się nie chce nawet szukać.
Siorka mi powiedziała że w nowej kurtce wyglądam na mega ciacho i powinienem zaprosić jakaś dziewczynę na randkę.
Jedynie co to skrzywiłem się jak to powiedziała, to samo mów za siebie.
Randka już dla mnie brzmi jak coś złego. Te multum stresu, że musisz zaimponować bo inaczej klapa a podobno to ma być przyjemność, taa.

26,526 Ostatnio edytowany przez Aenima (2015-02-17 21:40:56)

No, braciszku, pochwal się, pokaż siostrzyczce big_smile

P.S. masz najbardziej mylne wyobrażenie o randce ever tongue

26,527

kardamon napisał/a:
arcania napisał/a:

Ale pierwotnie nie byłeś samotnikiem ? byłeś z kimś? jeśli tak i jeśli próbowałeś choć parę razy to nie możesz powiedzieć, że z natury jesteś samotnikiem. No to się w głębi czuje, że nie potrzebujesz mieć przy sobie kobiety, a to co się teraz dzieje to tylko próba wytłumaczenia sobie rzeczywistości i wpasowania się w nią by tak bardzo nie cierpieć.

Właśnie cały dowcip polega na tym, że duszą towarzystwa nigdy nie byłem. Zawsze trzymałem się na uboczu. I wcale wyszczekany nie jestem, bo wolę słuchać, niż mówić, przynajmniej na początku tongue

Bardzo możliwe, że to jest tylko wytłumaczenie stanu rzeczy. Ale z drugiej strony, jak mam za każdym razem truć się myślami, jakie to wszystko jest be i niesprawiedliwe, to naprawdę, wolę to co jest smile

Aenima napisał/a:

Ja się tylko dzielę z Wami, moimi przemyśleniami na ten temat smile

Ej, bo to trzeba "dobrze" trafić, na odpowiednią osobę...  A i nawet wtedy nie masz pewności ale zakładanie z góry, że będzie źle jest już co najmniej chore... A może będzie wspaniale, może będziesz najszczęśliwszym człowiekiem na Ziemi... ale jak się o tym przekonać nie próbując?

26,528 Ostatnio edytowany przez Aenima (2015-02-17 21:45:09)

Ale ja nigdzie nie napisałam o nie-próbowaniu wink Tyle, że nie czekam na to jak na zbawienie, nie szukam, nie wyczekuję, bo to jest bezsensowne działanie, które nie przynosi mnie osobiście żadnych korzyści, a same rozczarowania wink.
Będzie co ma być, a, że jestem jak Hotaru to Saturn mi powiedział, że będzie dobrze big_smile

26,529

Aenima napisał/a:

Co mam ci pokazać? No nieeeeeee, ty znowu o tym? big_smile

Ps: To nie moje wyobrażenia tylko doświadczenie.
W zasadzie nie pamiętam miłej randki z dobrym zakończeniem.
Tylko stres, stres a na końcu kosz.
I zawsze tak samo.

26,530

Tom94 napisał/a:
Aenima napisał/a:

I zawsze tak samo.

Siebie w kurtce okaż mi! big_smile

No to w sumie miałeś pecha, braciszku, powiem Ci.

26,531

kardamon napisał/a:
arcania napisał/a:

Minął, bez Was nudno jest wink

Jednak wink

arcania napisał/a:

Przyzwyczajenie i trzeba się tego bać, bo im dłużej tym ciężej wrócić na ścieżkę miłości wink  a bo to nie jest wybór jeśli czasami masz ochotę się do kogoś przytulić, wypłakać w ramię czy nawet pokłócić, to smutna rzeczywistość wink

No tak - consuetudo altera natura, ja chyba już jestem na etapie bez powrotu tongue

arcania napisał/a:

To se powybierasz na zlocie tongue
https://www.youtube.com/watch?v=XmSdTa9kaiQ

U2 lubię smile

A Wy, będziecie to bikini prezentować jako modelki big_smile

Tom94 napisał/a:

A no bo jak się czegoś chce i tak się czeka i czeka i czeka to aż przestaje się tego chcieć.
U mnie tak jest przynajmniej.
W sumie czy w związkach to tak fajnie jest?
Ja nie wiem, w sumie czemu mam żałować czegoś czego nigdy nie doświadczyłem?
Mi tam dobrze jest samemu i chyba tak też pozostanie, zwyczajnie człowiek jest wolny i może robić co chce wink

No właśnie ta wolność to też kolejny aspekt. Choć w sumie to chyba mniejszy problem, niż to o czym piszesz, że w pewnym momencie przestaje się chcieć próbować.

No wiadomo, że bez facetów świat byłby szary i nudny wink
Tak będziemy paradowały i tańczyły wokół ogniska smile ale najpierw musicie mnie spić tongue
Ale przecież jedno drugiego nie wyklucza. Każdy musi mieć swoją przestrzeń w związku smile To ze jesteś z kimś nie oznacza, ze tracisz wolność, tylko zyskujesz parę innych przyjemności smile

26,532

arcania napisał/a:

Tak będziemy paradowały i tańczyły wokół ogniska smile ale najpierw musicie mnie spić tongue

Ja chcę, ja! big_smile

26,533

Tom94 napisał/a:
Aenima napisał/a:

I zawsze tak samo.

A może to jest tak, ze Ty za bardzo się starasz, aż tak bardzo za bardzo, że nie jesteś sobą... Wyluzuj i podejdź jak Asia, spotykasz się jesteś sobą a będzie jak będzie, wyjdzie to wyjdzie... Polubi Cię takim jakim jesteś to git, nie to wypad z baru tongue

26,534 Ostatnio edytowany przez Aenima (2015-02-17 21:50:00)

Metyl napisał/a:
arcania napisał/a:

Ja chcę, ja! big_smile

To ja będę w tym czasie śpiewała do ogniska i będzie zupełnie jak na Nocy Kupały big_smile

Braciszku masz maila od swojej najsłodszej na świecie siostrzyczki!

26,535

Tom94 napisał/a:
Aenima napisał/a:

I zawsze tak samo.

To ja Cię zapraszam na randkę, Aeni też co? ciocia z siostrunią pokażą Ci jak może być miło:)

26,536

Tom94 napisał/a:

Akurat z kapitałem nie byłoby problemu bo Państwo dofinansowuje młodych biznesmenów ale też trzeba się spieszyć bo to bodajże do 23-24lat hmm
Poza tym ja sam jeden jedyny w firmie?
Jakoś tak średnio to widzę.
Ciężko byłoby ogarnąć np dostawy i jednocześnie prowadzić firmę big_smile Ale pewnie zaryzykuję bo akurat program dla tych młodzików jest o tyle korzystny że po roku mógłbym sprzedać firmę z niezłym zyskiem nawet big_smile

No widzisz, to naprawdę warto to rozważyć. Mnie hamuje brak wystarczającego kapitału - ponad 100 tyś na samo przystosowanie pomieszczeń, a gdzie tu jeszcze rozruch tongue No i konkurencja w branży spora.

Tom94 napisał/a:

U mnie "chcenie" umarło po kolejnych z rzędu porażek uczuciowych i po prostu mi się nie chce nawet szukać.
Siorka mi powiedziała że w nowej kurtce wyglądam na mega ciacho i powinienem zaprosić jakaś dziewczynę na randkę.
Randka już dla mnie brzmi jak coś złego. Te multum stresu, że musisz zaimponować bo inaczej klapa a podobno to ma być przyjemność, taa.

A wiesz, że akurat randki traktuję ostatnio bardziej jako zabawę? Mam sporo większy dystans do tego i właściwie fatalnej nie pamiętam, nawet jeśli nic z tego nie było smile

ujawniony napisał/a:

Ej, bo to trzeba "dobrze" trafić, na odpowiednią osobę...  A i nawet wtedy nie masz pewności ale zakładanie z góry, że będzie źle jest już co najmniej chore... A może będzie wspaniale, może będziesz najszczęśliwszym człowiekiem na Ziemi... ale jak się o tym przekonać nie próbując?

Nie wiem, ale próbując na siłę, można się wkopać jeszcze bardziej.

26,537

Aenima napisał/a:
Metyl napisał/a:
arcania napisał/a:

Ja chcę, ja! big_smile

To ja będę w tym czasie śpiewała do ogniska i będzie zupełnie jak na Nocy Kupały big_smile

Ja też w sumie mogę śpiewać, chociaż nie wiem czy nie pogłuchniecie lol

26,538

arcania napisał/a:
Tom94 napisał/a:
Aenima napisał/a:

I zawsze tak samo.

To ja Cię zapraszam na randkę, Aeni też co? ciocia z siostrunią pokażą Ci jak może być miło:)

Pewka! wink

26,539

Metyl napisał/a:
arcania napisał/a:

Ja chcę, ja! big_smile

Nie Metylku drogi, bikini tylko kobiety będą nosiły tongue

26,540

Aenima napisał/a:
Tom94 napisał/a:
Aenima napisał/a:

I zawsze tak samo.

Siebie w kurtce okaż mi! big_smile

No to w sumie miałeś pecha, braciszku, powiem Ci.

Ależ wiesz że ja wstydliwy jestem hmm

Może nie pech a przeznaczenie?
Przeznaczenie samotnika.

26,541

Aenima napisał/a:

Koka, hera, hasz, lds!

26,542

Ja znowu wkurzona, a Wy tu tyle wypisujecie, że jeszcze muszę czytać tongue

26,543

arcania napisał/a:

Ale ja mam już doświadczenie. lol

26,544 Ostatnio edytowany przez Aenima (2015-02-17 21:52:47)

Metyl napisał/a:
Aenima napisał/a:

Koka, hera, hasz, lds!

Zabawa po nocach się śni!

Braciszku, no ale halo, halo Ty wiesz jak wyglądam, nie buracz się tam, tylko okazuj!
Wygrasz randkę z siostrunią.

26,545

arcania napisał/a:

Ale przecież jedno drugiego nie wyklucza. Każdy musi mieć swoją przestrzeń w związku smile To ze jesteś z kimś nie oznacza, ze tracisz wolność, tylko zyskujesz parę innych przyjemności smile

Owszem, nie wyklucza - kwestia trafienia smile Z moim szczęściem to wiesz tongue

To na trzeźwo się bawić nie potrafisz? tongue

26,546

A mnie nikt nie wyśle foci? :< Od razu mówię że interesują mnie tylko dziewczyny. big_smile

26,547

kardamon napisał/a:

No widzisz, to naprawdę warto to rozważyć. Mnie hamuje brak wystarczającego kapitału - ponad 100 tyś na samo przystosowanie pomieszczeń, a gdzie tu jeszcze rozruch tongue No i konkurencja w branży spora.

Tylko że Państwo też nie daje nie wiadomo ile.
Bo tylko 40tys ale to zawsze coś. Może bym otworzył malutki sklepik w centrum Warszawy tongue
A też jeszcze jakaś reklama, ulotki, plakaty a wszystko niestety kosztuje.
Muszę się upewnić i dokładnie dowiedzieć ile ta impreza by mnie wyniosła.

kardamon napisał/a:

A wiesz, że akurat randki traktuję ostatnio bardziej jako zabawę? Mam sporo większy dystans do tego i właściwie fatalnej nie pamiętam, nawet jeśli nic z tego nie było smile

No ja niestety za bardzo się stresuje na takich spotkaniach hmm
Zresztą teraz nic nie działam w relacjach miłosnych to i też randki mi nie grożą smile

26,548

kardamon napisał/a:
Tom94 napisał/a:

ujawniony napisał/a:

Nie wiem, ale próbując na siłę, można się wkopać jeszcze bardziej.

No przecież to tak trzeba traktować, z lekkością. Nie można iść na randkę licząc, że to może być to wink To kolejne spotkanie, możliwość poznania nowej osoby i nieważne jak to się zakończy. Tom jest jeszcze szczylem to tez inaczej, ja w Twoim wieku dopiero zaczęłam na randki chadzać tongue ale jak już się rozbujałam to ho ho wink

26,549

Metyl napisał/a:

A mnie nikt nie wyśle foci? :< Od razu mówię że interesują mnie tylko dziewczyny. big_smile

Usz cholera... tongue

26,550

kardamon napisał/a:
arcania napisał/a:

Owszem, nie wyklucza - kwestia trafienia smile Z moim szczęściem to wiesz tongue

To na trzeźwo się bawić nie potrafisz? tongue

Oj, ja tez mam takie coś za sobą i z tego zrezygnowałam smile ale wiem, ze może być inaczej smile a szczęściu trzeba czasami dopomóc wink

Ja prawie zawsze  na trzeźwo, ale dupska smażyć na ognisku na trzeźwo nie dam rady tongue

Metyl, ja też chcę zdjęcia i nikt mi nei wysyła tongue Obietniczka tylko mi piesełka swojego wysłała, a tak co, nic tongue

26,551

Aenima napisał/a:
Metyl napisał/a:
Aenima napisał/a:

Koka, hera, hasz, lds!

Braciszku, no ale halo, halo Ty wiesz jak wyglądam, nie buracz się tam, tylko okazuj!

Hehe big_smile
Mogę pokazać ci inną fotkę bo w tej nowej kurtce to nie ma kto mi zrobić hmm

arcania napisał/a:

Tom jest jeszcze szczylem

Szczylem? yikes

26,552 Ostatnio edytowany przez Aenima (2015-02-17 21:59:23)

Zresztą teraz nic nie działam w relacjach miłosnych to i też randki mi nie grożą

Posłuchaj starszej siostry i cioci i ogólnie wyluzuj, bo możesz przegapić  szansę życia!
Ale nie przejmuj się mając tyle lat ile Ty miałam podobnie, bałam się randek, bo każdą traktowałam jak przeznaczenie, The one and only, forever ever after.

Pokaż jakąkolwiek big_smile mailka masz co napisałam, to zrobię big_smile

26,553

Tom94 napisał/a:

Bo tylko 40tys ale to zawsze coś. Może bym otworzył malutki sklepik w centrum Warszawy tongue

Zaprzęgnąć rodzinę i nas do pomocy big_smile A właśnie... Może razem założymy jakiś wspólny biznes?

Tylko błagam... Nie dom publiczny lol

Tom94 napisał/a:

Zresztą teraz nic nie działam w relacjach miłosnych to i też randki mi nie grożą smile

Mnie najbardziej stresowała pierwsza po dłuugiej przerwie - ta bezsenna noc przed, heh...

Ja póki co też nie. Ostatnia znajoma z s. odpisała po tygodniu, że przeprasza, że nie odpisywała. Miała pecha, bo trafiła na moment w którym mnie też nie było. Cóż, jej strata wink

26,554

Metyl napisał/a:
arcania napisał/a:

Ale ja mam już doświadczenie. lol

Znaczy, że Ty w bikini??? to ja koniecznie chcę focię tongue

26,555

arcania napisał/a:

No przecież to tak trzeba traktować, z lekkością. Nie można iść na randkę licząc, że to może być to wink To kolejne spotkanie, możliwość poznania nowej osoby i nieważne jak to się zakończy. Tom jest jeszcze szczylem to tez inaczej, ja w Twoim wieku dopiero zaczęłam na randki chadzać tongue ale jak już się rozbujałam to ho ho wink

Hah, to znaczy, że ze mną źle nie jest wink

26,556

arcania napisał/a:

Metyl, ja też chcę zdjęcia i nikt mi nei wysyła tongue Obietniczka tylko mi piesełka swojego wysłała, a tak co, nic tongue

Wolę jak mówisz Metylku. lol Ale tego no, mnie możesz wysłać. wink Ja tu nie widziałem Lovelki ani Lejdi chyba z dziewczyn tylko.

26,557

Tom94 napisał/a:
Aenima napisał/a:
Metyl napisał/a:

Koka, hera, hasz, lds!

Hehe big_smile

arcania napisał/a:

Szczylem? yikes

Sam sobie zrób tongue i ja też chcę tongue

No, młodziutki jesteś smile

26,558

ujawniony napisał/a:

Cześć "słodka" Lovciu smile

Czemuż to słodka jest w cudzysłowie? yikes Po tej czekoladzie to przecież powinnam być big_smile

white.pearl napisał/a:
Metyl napisał/a:

Pearl, to może jakaś kawa czy piwo czy coś w tygodniu? smile

A możemy.

Dzięki wszystkim za życzenia powodzenia, przydadzą się smile

Lovelko, a co to była za porada ujawnionego???

Chyba nie będzie źle jeśli zdradzę tajemnicę? tongue
Arkadiuszu powiedz, że się nie będziesz gniewał to wyślę te złotą radę Perełce na maila big_smile

kardamon napisał/a:
Lovelka17 napisał/a:

Proszę, oto dowody: (...)

A to tylko kropla w morzu maseczek, które przewinęły się podczas Twojej nieobecności. Ja lubię masaże czekoladą, gorącą, klejącą się, pachnącą, słodką, także tego, możesz zaczynać wink

A gdzie tam widzisz tęsknotę za mną? tongue Idę umyć te stopy, żeby Ci było lżej big_smile

No przecież tłumaczyłam, że te maseczki są dowodem na płakanie, a jak oczka zapuchnięte to własnie maseczki się kładzie tongue
Ale stopy umyj jak najbardziej lol

26,559

Tom94 napisał/a:
Aenima napisał/a:
Metyl napisał/a:

Koka, hera, hasz, lds!

Hehe big_smile

arcania napisał/a:

Szczylem? yikes

Nie no dorosły chłop[ i selfie se nie imi zrobić... Dokąd ten świat zmierza tongue
A ciocia Ania tak z sympatii pisze , nie zauważyłeś?  tongue

26,560

arcania napisał/a:

Tak, upaprany meksykańskim jedzeniem. lol

26,561

arcania napisał/a:

Ja prawie zawsze  na trzeźwo, ale dupska smażyć na ognisku na trzeźwo nie dam rady tongue

Na rożen mam Cię nadziać? lol

arcania napisał/a:

Ja też chcę i co? tongue

26,562

Metyl napisał/a:
arcania napisał/a:

Szkoda tak marnować jedzenie!

Bliźniaczko, czytaj wątek i odpisuj mi na maila! tongue

26,563

Aenima napisał/a:

No szkoda ale za to śmieszno było. big_smile

26,564

kardamon napisał/a:
Tom94 napisał/a:

Zaprzęgnąć rodzinę i nas do pomocy big_smile A właśnie... Może razem założymy jakiś wspólny biznes?

Czemu nie? to chyba jedyny biznes, który moglibyśmy prowadzić, i ja już wiem kto byłby MAMĄ! tongue no bo chyba serwis z poradami miłosnymi to byłby niewypał  big_smile albo wiem, załóżmy nowy portal randkowy! tongue

26,565

Lovelka17 napisał/a:

No przecież tłumaczyłam, że te maseczki są dowodem na płakanie, a jak oczka zapuchnięte to własnie maseczki się kładzie tongue

Grubymi nićmi szyte, grubymi tongue Za to ściemnianie, to zaraz założę przedwczorajsze skarpetki dla lepszych wrażeń tongue

26,566 Ostatnio edytowany przez Lovelka17 (2015-02-17 22:11:19)

Aenima napisał/a:
Metyl napisał/a:
arcania napisał/a:

Bliźniaczko, czytaj wątek i odpisuj mi na maila! tongue

Tyle żeście nabazgrali, że aż nie ogarniam yikes

A z fotek to ja nie widziałam jeszcze kardamona i Lejdi i Arc więc prosze mi tu migusiem nadrabiac zaległości big_smile
A! I Perełki! też czekam więc tongue

26,567

Lovelka17 napisał/a:
ujawniony napisał/a:

Cześć "słodka" Lovciu smile

Czemuż to słodka jest w cudzysłowie? yikes Po tej czekoladzie to przecież powinnam być big_smile

white.pearl napisał/a:
Metyl napisał/a:

Pearl, to może jakaś kawa czy piwo czy coś w tygodniu? smile

A możemy.

Dzięki wszystkim za życzenia powodzenia, przydadzą się smile

Lovelko, a co to była za porada ujawnionego???

Chyba nie będzie źle jeśli zdradzę tajemnicę? tongue
Arkadiuszu powiedz, że się nie będziesz gniewał to wyślę te złotą radę Perełce na maila smile

Wczoraj Areczku dzisiaj tak oficjalnie tongue I tak wyślesz to co ściemniasz smile Jakbym kobiet nie znał smile A zły to wiesz bardzo dobrze na co jestem tongue

26,568

Lovelka17 napisał/a:

A z fotek to ja nie widziałam jeszcze kardamona i Lejdi i Arc więc prosze mi tu migusiem nadrabiac zaległości big_smile

A ja Ciebie!

26,569

Kardamon napisał/a:

Niestety ale siostra nie zgodziła się pracować na początek za darmo big_smile

Haha, no dlaczego nie? lol
A może być klub go go?
Ja będę werbować dziewczyny a ty będziesz je pilnować? xD

Kardamon napisał/a:

Mnie najbardziej stresowała pierwsza po dłuugiej przerwie - ta bezsenna noc przed, heh...

Ja póki co też nie. Ostatnia znajoma z s. odpisała po tygodniu, że przeprasza, że nie odpisywała. Miała pecha, bo trafiła na moment w którym mnie też nie było. Cóż, jej strata tongue

A właśnie, jak tam S.?
Podoba ci się portal?

Aenima napisał/a:

Posłuchaj starszej siostry i cioci i ogólnie wyluzuj, bo możesz przegapić  szansę życia!
Ale nie przejmuj się mając tyle lat ile Ty miałam podobnie, bałam się randek, bo każdą traktowałam jak przeznaczenie, The one and only, forever ever after.

I tak jest lepiej niż kiedyś.
Kiedyś to ze stresu se pleniłem big_smile Teraz o wiele jest lepiej ale nadal się stresuję, no tak już mam.
Tak czy siak randek póki co nie będzie wiec nie ma tematu właściwie.

26,570

arcania napisał/a:

Czemu nie? to chyba jedyny biznes, który moglibyśmy prowadzić, i ja już wiem kto byłby MAMĄ! tongue no bo chyba serwis z poradami miłosnymi to byłby niewypał  big_smile albo wiem, załóżmy nowy portal randkowy! tongue

Taak... Najlepiej jeszcze obwoźny tongue

Zmykam, ciao!

26,571

kardamon napisał/a:
Lovelka17 napisał/a:

Grubymi nićmi szyte, grubymi tongue Za to ściemnianie, to zaraz założę przedwczorajsze skarpetki dla lepszych wrażeń tongue

Ważne, że uszyte przecież tongue
O nieeeee!!! Zlituj się nad mym noskiem! To już lepiej na bose stopy big_smile

Arku nie bocz się, facetom to nie przystoi tongue

26,572

Metyl napisał/a:
arcania napisał/a:

Świnia tongue

kardamon napisał/a:
arcania napisał/a:

Na rożen mam Cię nadziać? lol

arcania napisał/a:

Ja też chcę i co? tongue

Na rożen nie, bo ja mam chorobę lokomocyjną tongue

A nic nie mówiłeś tongue

26,573

Kiedyś to ze stresu se pleniłem big_smile Teraz o wiele jest lepiej ale nadal się stresuję, no tak już mam.

No przecież z siostrunią będzie! Pokażę Ci, że może być miło big_smile

26,574

Metyl napisał/a:
Lovelka17 napisał/a:

A ja Ciebie!

Ja wstydziocha straszna jestem hmm

26,575

Aenima napisał/a:

No przecież z siostrunią będzie! Pokażę Ci, że może być miło big_smile

Ja cię kocham ale po bratersku big_smile
Zresztą ty masz Metyla tongue

26,576 Ostatnio edytowany przez Aenima (2015-02-17 22:11:01)

Lovelka17 napisał/a:
Metyl napisał/a:
Lovelka17 napisał/a:

A ja Ciebie!

Ta, akurat masz czego, bliźniaczko hmm Bo czekolady nie będzie!

Ja mam Metyla? Ale od kiedy? big_smile I o czym ja nie wiem i co ja przegapiłam?
Poza tym RANDKA to też zwykłe kumpelskie spotkanie, nie zapominaj! Nie musi być znacząca. wink Tego też się naucz.

26,577 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-02-17 22:20:28)

to ja poporszę: Kardamona, Toma, Lejdi, Perełkę !!!

26,578 Ostatnio edytowany przez Metyl (2015-02-17 22:12:54)

arcania napisał/a:

Świnia tongue

Oczywiście!

A nic nie mówiłeś tongue

I wanna see you mrs A. tongue Zwłaszcza że dziś jest Światowy Dzień Kotów czy coś. wink

http://vignette3.wikia.nocookie.net/shrek/images/4/41/Kot-w-butach.jpg/revision/latest?cb=20130211180642&amp;path-prefix=pl

Lovelka, to niesprawiedliwe. tongue

26,579

A ja mam stroje dla Was na to ognisko smile

http://wstaw.org/m/2015/02/17/un7wiqhc91ro_jpg_300x300_q85.jpg

26,580

Aenima napisał/a:
Lovelka17 napisał/a:
Metyl napisał/a:

A ja Ciebie!

Ja mam Metyla? Ale od kiedy? big_smile I o czym ja nie wiem i co ja przegapiłam?
Poza tym RANDKA to też zwykłe kumpelskie spotkanie, nie zapominaj! Nie musi być znacząca. wink Tego też się naucz.

No czegoś tam jednak mam tongue

I bardzo dobrze mówisz Asiula! Randka nie musi mieć żadnego podtekstu, że tegeś szmeges tongue

26,581

Metyl napisał/a:

I wanna see you mrs A. tongue Zwłaszcza że dziś jest Światowy Dzień Kotów czy coś. wink

Ty mnie widziałeś, więc mnie tu kotem nie szczuj tongue

Tom, słuchaj siostruni i dawaj mi fotę!

26,582

Aenima napisał/a:
Lovelka17 napisał/a:
Metyl napisał/a:

A ja Ciebie!

A to rozumiem, wy się ukrywacie tak? tongue
A spoko Maroko, tylko że nas dzielą setki km hmm

26,583

Metyl napisał/a:
arcania napisał/a:

Świnia tongue

Oczywiście!

A nic nie mówiłeś tongue

http://vignette3.wikia.nocookie.net/shr … -prefix=pl

Lovelka, to niesprawiedliwe. tongue

Uwielbiam tego kota normalnie big_smile

26,584

ujawniony napisał/a:

A ja mam stroje dla Was na to ognisko smile

http://wstaw.org/m/2015/02/17/un7wiqhc9 … 00_q85.jpg

No chyba Ty!

26,585

Tom94 napisał/a:
Aenima napisał/a:
Lovelka17 napisał/a:

A to rozumiem, wy się ukrywacie tak? tongue
A spoko Maroko, tylko że nas dzielą setki km hmm

eeetam setki, trzy godziny Intercity Express.

Posty [ 26,521 do 26,585 z 31,052 ]

Strony Poprzednia 1 … 407 408 409 410 411 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024