Gdzie spotkać wolnego mężczyznę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Strony Poprzednia 1 … 398 399 400 401 402 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 25,936 do 26,000 z 31,052 ]

25,936

Odp: Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?
arcania napisał/a:

Hihi ja dziś na Wkręceni 2, Lovcia kazała to idę tongue

Jak guru jakiś lol
Nie będziesz żałować big_smile

Zobacz podobne tematy :

25,937 Ostatnio edytowany przez Lovelka17 (2015-02-15 17:13:56)

arcania napisał/a:
Obalicmity napisał/a:

Aenimo zapatrujesz się w Lokiego jako mężczyznę dla Ciebie?

Bosszzz Ty jeszcze nie załapałeś, że kobiety z tego wątku nie zapatrują się na facetów w ogóle big_smile

No dobra, Lovcia może, ale ona jeszcze młoda i niedoświadczona. Popracujemy nad nią wink

Że młoda, to już od razu niedoświadczona? tongue Nie przesadzajmy...coś tam widziałam, coś tam wiem big_smile Ale oczywiście starszych trzeba słuchać, więc czytam was pilnie wink

A tak w ogóle to siostrunia wczoraj o tych zmianach, odchudzaniach, że aż sama się namyśliłam i z byłym zdecydowaliśmy-bierzemy się ostro za siebie i zobaczymy kto zrobi lepsze efekty przez półtora miecha. Przegrany stawia kolację, coś czuję, że wygram, muszę, bo ja kolację to swoją drogą, ale zawsze jeszcze o deser się upominam big_smile Także od jutra biegam już nie raz na tydzień, ale 3. I ograniczam czekoladę, już nie tabliczka dziennie-pół wystarczy. Także jak widzicie, ruszyłam z kopyta z tymi zmianami lol

25,938

Lovelka17 napisał/a:
arcania napisał/a:
Obalicmity napisał/a:

Aenimo zapatrujesz się w Lokiego jako mężczyznę dla Ciebie?

Bosszzz Ty jeszcze nie załapałeś, że kobiety z tego wątku nie zapatrują się na facetów w ogóle big_smile

No dobra, Lovcia może, ale ona jeszcze młoda i niedoświadczona. Popracujemy nad nią wink

Że młoda, to już od razu niedoświadczona? tongue Nie przesadzajmy...coś tam widziałam, coś tam wiem big_smile Ale oczywiście starszych trzeba słuchać, więc czytam was pilnie wink

Nie słuchaj ich bo Cię na manowce wyprowadzą... Zobacz jak mnie wyrolowały od czasu jak jestem w tym wątku, one sobie łażą a ja prasuje... HEEEEEEELP !!! tongue

25,939

ujawniony napisał/a:
Lovelka17 napisał/a:
arcania napisał/a:

Nie słuchaj ich bo Cię na manowce wyprowadzą... Zobacz jak mnie wyrolowały od czasu jak jestem w tym wątku, one sobie łażą a ja prasuje... HEEEEEEELP !!! tongue

Haha, no ja prasować to akurat bardzo lubię, także tego tongue Ale za to gotowanie to idzie mi...można by rzec...śmiertelnie niebezpiecznie tongue

25,940 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-02-15 17:20:05)

Świetnie, po świecie będą chodzić same szczypiory i wieszaki sad
Oć mi wyprasuj, zrobię wszystko co będziesz chciała tongue Pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiis tongue Mam jeszcze 7 koszul do wyprasowania bo jedną już prawie wyprasowałem od 14:00 tongue

25,941 Ostatnio edytowany przez Lovelka17 (2015-02-15 17:24:05)

Ujawniony no coś ty! Jakie szczypiory. Mi tam do szczypiora daleko i wcale aż taka chuda nie chcę być (no może troche, ale za bardzo kocham słodycze tongue), więc spokojnie. Ciało ma być, jakie jest, jedynie trochę bardziej hmm...jędrne, sprężyste, no wiesz o co kaman przecież, takie sportowe bardziej tongue

A no już zakładam swoje różowe adidaski i w ramach treningu zapitalam do ciebie. A! poczekaj, tylko swoje żelazko wezmę, bo moje super prasuje big_smile
Chociaż niee..... gdzie ja taka wyrywna, teraz to w modzie granie niedostępnej, a więc...zmiana taktyki:
Nie ma nic za darmo psze pana tongue

25,942

Lovelka17 napisał/a:

Ujawniony no coś ty! Jakie szczypiory. Mi tam do szczypiora daleko i wcale aż taka chuda nie chcę być (no może troche, ale za bardzo kocham słodycze tongue), więc spokojnie. Ciało ma być, jakie jest, jedynie trochę bardziej hmm...jędrne, sprężyste, no wiesz o co kaman przecież, takie sportowe bardziej tongue

Kwestia gustu, mi się nigdy sportowe ciała u kobiet nie podobały, ani fitness ani siłka ani tym podobne. Ciało kobiety wg mojej skromniutkiej osóbeczki ma być KOBIECE ! A nie jakieś wydziwolągowane tongue A Celulit to był grecki uczony tongue

25,943

Ja tu jestem, choć mnie nie ma i nikt mi o tym nie powiedział yikes

25,944

ujawniony napisał/a:
Lovelka17 napisał/a:

Kwestia gustu, mi się nigdy sportowe ciała u kobiet nie podobały, ani fitness ani siłka ani tym podobne. Ciało kobiety wg mojej skromniutkiej osóbeczki ma być KOBIECE ! A nie jakieś wydziwolągowane tongue A Celulit to był grecki uczony tongue

Dobrze, więc prosze wstaw tu fotę według ciebie ciała KOBIECEGO, jestem ciekawa tongue

25,945

ObietnicaPoranka napisał/a:
Stefan86 napisał/a:

Panie i Panowie!! Co ja widzę w walentynkową noc gorące dyskusje tu panowały!! a ja dopiero co wróciłem z 1 urodzin mej chrześnicy. Ale ja jestem usprawiedliwiony.. czemu Wy drodzy państwo swych połówek bądź kolegów/koleżanke nie wzieliście na jakieś romantyczne wyjścia?

A Ty znowu uskuteczniasz podryw na siostrzenicę tongue

ujawniony napisał/a:

Bo nie jesteśmy normalni tongue

Chyba nikt nie miał wątpliwości?

No zaraz tam uskuteczniam podryw... w sumie nawet nie było kogo podrywać, bo jak już to same parki łaziły i jakis xiądz ;-)
Ale była Wódka orzechówka dobrzy przyjaciele, a ze miało to miejsce po za Wrocławiem w Kłodzku to jeszcze i pełna piersią odetchnąłem ;-)

25,946

Ania rozbieraj się i rób fotkę tongue

25,947 Ostatnio edytowany przez Lovelka17 (2015-02-15 17:33:31)

Stefan86 napisał/a:

No zaraz tam uskuteczniam podryw... w sumie nawet nie było kogo podrywać, bo jak już to same parki łaziły i jakis xiądz ;-)
Ale była Wódka orzechówka dobrzy przyjaciele, a ze miało to miejsce po za Wrocławiem w Kłodzku to jeszcze i pełna piersią odetchnąłem ;-)

Ooo wódki orzechowej to ja jeszcze nie piłam. Trzeba wpisać na listę rzeczy do spróbowania cool

ujawniony znajdź w dr. google jakąs podobną tongue

25,948

ujawniony napisał/a:

No i się zawstydziła hmmm Lovcia dobrze radzi, poszukaj podobnej w google tongue

a ja właśnie chcę być szczypiorem tongue

Stefan, Tyś z Wrocławia??? ojeju jeju big_smile

25,949

Proszę, nawet jeszcze kilka kilo by nie zaszkodziło napewno smile

http://wstaw.org/m/2015/02/15/pare-kilo_jpg_300x300_q85.jpg

A tu art vision tongue

http://wstaw.org/m/2015/02/15/akt3_jpg_300x300_q85.jpg

25,950

arcania napisał/a:

ja wczoraj wzięłam koleżankę na romantyczny sernik, a później drugą na romantyczny spacer pod gwiazdami big_smile

I romantyczny spacer przez centrum miasta cool

Aenima napisał/a:

Oczywiście, że 50 shames of Grey cool nie ma to jak iść na film dla beki do kina, gdzie cała sala wykupiona, przy "Nimfomance" takich cyrków nie było. No to się rozczarują big_smile.

"Nimfomanki" nie widziałam, a Greya wzięłam do ręki, bo mi go polecono jako żeńską wersję de Sade'a, ale niestety to nie to. Nie ma to jak klasyka gatunku jednak! A de Sade'a polecam, oczywiście cool

Aenima napisał/a:

Ależ skąd! Mój pies będzie samcem i będzie miał na imię Loki, ku chwale nordyckich bogów i komiksów Marvela. cool

Mój też jest mężczyzną. Jest straszliwie egoistyczny, ale wybaczam mu to tylko dlatego, że jest śliczny cool. Zresztą zaraz Wam pokażę.

ujawniony napisał/a:

Szczyt szczytów smile Nowoczesny świat! Wy chodzicie na drinki, do kina, na spacery wyrywać laski a ja siedzę w domu i prasuje... OMFG... Dokąd ten świat zmierza ? tongue
PS: Oczywiście z wyboru żeby nie było ale mimo wszystko WTF ? smile

Prasowanie nieźle relaksuje cool

Lovelka17 napisał/a:

Ujawniony no coś ty! Jakie szczypiory. Mi tam do szczypiora daleko

Mnie jeszcze dalej tongue. Ale widzę, że przerzuciłaś na mnie swoją gurowatość tongue

Stefan86 napisał/a:

I taki pijany dziecka pilnowałeś? yikes

25,951

Ale to cycki też muszą być aż takie wybujałe? hmm

25,952

Lovelka17 napisał/a:

Nie nie nie muszą nawet nie powinny tongue

25,953 Ostatnio edytowany przez Lovelka17 (2015-02-15 17:44:40)

ujawniony napisał/a:
Lovelka17 napisał/a:

Nie nie nie muszą nawet nie powinny tongue

A to dobra moja tongue

siostrunia no miałam brać przykład, a więc biorę tongue
zaraz też oblukam tę twoją książkę, co ją wymieniłaś, bo akurat spragniona jestem czegoś świeżego smile

25,954

Ja tu jestem, choć mnie nie ma i nikt mi o tym nie powiedział yikes

Przepraszamy i obiecujemy poprawę tongue

25,955

Siostruniu, od tej polecam zacząć, ale ostrzegam - nie rób tego, masz zbyt niewinny umysł, a to Ci go wypierze doszczętnie!
http://cms.antykwariat.waw.pl//mfc/a/4/1/a/cba53010a249e9cb63d6b79abff1b07979b2.jpg

25,956

Mam tą książkę tongue po Mamusi big_smile

Co Ty jej każesz czytać!!!!

25,957 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-15 17:49:11)

Ale ja właśnie zabraniam tongue
Ale książka dobra, nie?

25,958

Ale, że co w niej takiego niebezpiecznego?

25,959

Niebezpiecznego nic, ona tylko ocieka brutalnością, więc jeśli nie lubisz takich klimatów, to się do nich tylko zrazisz.

25,960

arcania napisał/a:
ujawniony napisał/a:

No i się zawstydziła hmmm Lovcia dobrze radzi, poszukaj podobnej w google tongue

A to źle ze z Wrocka jestem??
Aniu pokaż najlepiej sie w sukience i z warkoczem ;-)
Ujawniony co demota trafiłeś idealnie, nie lubię osobiście filigranków za bardzo jak nie maja krągłości

25,961

A jesli o tym mowa, no to już ściągam ją w takim razie tongue

25,962

Niunia, chodź do mnie, mam dziś wielką potrzebę przytulenia jakiejś dziewoi.

25,963

Siostruniu, ale reklamacji nie przyjmuję tongue

25,964

Spoko siostra big_smile
Poza tym jakoś specjalnie reklamacji się nie obawiam, skoro ją polecasz tongue

25,965

Stefan86 napisał/a:
arcania napisał/a:
ujawniony napisał/a:

A to źle ze z Wrocka jestem??
Aniu pokaż najlepiej sie w sukience i z warkoczem ;-)
Ujawniony co demota trafiłeś idealnie, nie lubię osobiście filigranków za bardzo jak nie maja krągłości

Nieeee no właśnie dobrze, nawet bardzo dobrze big_smile

Właśnie dlatego chcę być szczypiorem tongue no i pamiętajmy o jajecznicy, którą planuje robić ... tongue

Metyl ale ja się gubię, weź nas ponumeruj tongue

25,966

Niunia, o Ciebie mi chodziło.

25,967

On coś widzi wogóle ten pies ? tongue

25,968

Moim zdaniem śliczny big_smile Mój wielkościowo taki sam jest, tylko że biały big_smile

25,969

O, a ja znalazłem Panią z kalendarza Pirelli smile

http://wstaw.org/m/2015/02/15/pirelli-modelka-plus_jpg_300x300_q85.jpg

25,970

Bardzo piękna pani, ale gdybym ja miała jednak tyle tych wałeczków, to jednak wyglądałabym jak kulka big_smile Sturlać tylko z górki śnieżnej, na pazurki i byłby bałwanek big_smile Jeszcze tylko garnka by czerwonego brakowało tongue

25,971

Jest fajna nie ma co ukrywać, wcale te wałeczki mi nie przeszkadzają u niej tongue

25,972

No w sumie co za dużo to niezdrowo ale bez wałeczków jakby była to był by cud miód i orzeszki. ale każdy facet wie ze wygląd nie jest najważniejszy on się zmienia. Ważne jest to co ma dziewczę w główce i serduszku ;-)

25,973

Niunia sobie poszła a ja tak chętnie bym kogoś dziś poprzytulał. Albo ktoś mnie. Ble.

25,974

Metyl napisał/a:

Niunia sobie poszła a ja tak chętnie bym kogoś dziś poprzytulał. Albo ktoś mnie. Ble.

Chodź mordo ja cię męskim mocnym Hugiem utulę ;-)

25,975

Meh, ja potrzebuję kobiety. tongue

25,976

Dawajcie, polecimy w trójkąta ? :PPPPPPPPPPP

25,977

O! Orgie i trójkąty - w dobrym momencie przyszłam cool

25,978

Niunia. tongue Sprawdź zaraz maila, coś Ci napiszę. smile

25,979

Pisz, pisz niuniek tongue.
Ale Wy niuńki się do tej orgii zabieracie, że hej tongue. Ja już powoli tracę zainteresowanie i zaraz wrócę do pracy tongue

25,980

Wyczuła pismo nosem tongue Mądry nosek, mądry smile

25,981

ujawniony napisał/a:

Wyczuła pismo nosem tongue Mądry nosek, mądry smile

Się wie tongue

25,982

Wróciłam z wojaży.

Jaki jest twój następny cel podróży?
Prowansja

Kierownik - Wszystko ma pod kontrolą.

Bez wątpienia jesteś urodzoną/ym przywódcą. Potrafisz szybko wyłapać metody i działania, które nie przynoszą oczekiwanych rezultatów. Potrafisz na bieżąco wprowadzać i rozwijać nowy system działania, aby rozwiązać problemy organizacyjne. Lubisz robić długoterminowe plany i bez trudu je realizujesz. Masz szerokie horyzonty i we wszystkim jesteś świetnie zorientowana/y. Lubisz także wyrażać swoje opinie na forum.

25,983

Spoko dołącz sie będzie czworokąt zaproś jeszcze siostrę, kuzynkę, i koleżanki będzie raźniej i ciekawiej ;-)

25,984

Stefan86 napisał/a:

Spoko dołącz sie będzie czworokąt zaproś jeszcze siostrę, kuzynkę, i koleżanki będzie raźniej i ciekawiej ;-)

Czyś Ty oczadział ! My w trójkę nie damy samej Obietnicy rady tongue

25,985

Stefan86 napisał/a:

E, teraz to już mi się nie chce tongue.
Idę pracować tongue.

Perełko - jak było? Opowiadaj?
No i wyrażanie opinii na forum to dobra sprawa cool

25,986

Leniuszek ;-)

25,987 Ostatnio edytowany przez kardamon (2015-02-15 21:51:08)

No cześć. To tak jakby tylko Arcania, za mną tęskniła yikes Ładnie... Metyl "niuniuje" na prawo i lewo, normalnie prywatny harem jak coś... A miałem przeczucie, żeby zostać na dłużej, noo tongue Cóż, chyba czas i pora znaleźć sobie swój harem...

25,988

kardamon napisał/a:

No cześć. To tak jakby tylko Arcania, za mną tęskniła yikes

A gdzież ty był tyle czasu się pytam? Polowałeś na jakieś nimfy? tongue

25,989

O jest nas więcej ;-)

25,990

kardamon napisał/a:

No cześć. To tak jakby tylko Arcania, za mną tęskniła yikes Ładnie... Metyl "niuniuje" na prawo i lewo

Toć Walentynki panie były to i mi się udzieliło. tongue Tylko żadna niunia nie chce mnie być przytulona a już Niunia to w ogóle zniknęła. Jedna i druga. ;x

25,991

Ja Cię chce przytulić ;-)
wiec nie mów że nikt wink
Wolni faceci muszą se jakoś radzić ;-)

25,992

Skoro jesteśmy tu sami to po browarku proponuje wink

25,993 Ostatnio edytowany przez kardamon (2015-02-15 22:09:30)

Tom94 napisał/a:
kardamon napisał/a:

No cześć. To tak jakby tylko Arcania, za mną tęskniła yikes

A gdzież ty był tyle czasu się pytam? Polowałeś na jakieś nimfy? tongue

Taa... Chyba w hidżabach tongue Chociaż nie powiem, trafiła się ładna tancerka. A ogólnie zmieniłem na tydzień klimat, dosłownie.

Stefan86, no jest jest, i my nawet rocznikiem takim samym jesteśmy.

Metyl napisał/a:

Toć Walentynki panie były to i mi się udzieliło. tongue Tylko żadna niunia nie chce mnie być przytulona a już Niunia to w ogóle zniknęła. Jedna i druga. ;x

Ja nie wiem co to jest za dzień, bo kopniętynek nie świętuję tongue

25,994

Stefan86 napisał/a:

Ale ja już Ci mówiłem że nie jesteś kobietą ani tym bardziej żadną z moich dwóch Niuń. wink

25,995

Metyl napisał/a:
Stefan86 napisał/a:

Ale ja już Ci mówiłem że nie jesteś kobietą ani tym bardziej żadną z moich dwóch Niuń. wink

Nie wybrzydzaj, bierz co jest smile

25,996

ujawniony napisał/a:

Nie wybrzydzaj, bierz co jest smile

Ciebie nie chcę bo jesteś byryrzydal. tongue A Stefana też nie bo za młody. lol

25,997 Ostatnio edytowany przez kardamon (2015-02-15 22:13:36)

Browar jak browar, ale "Seksmisja" na Polsacie leci. Podobnie, jak moje samopoczucie neutral

25,998

kardamon napisał/a:

Stefan86, no jest jest, i my nawet rocznikiem takim samym jesteśmy.

Rocznik z Czarnobyla?;-)

Metyl napisał/a:

Mów mi Niuniek ;-)

25,999

To salut wszystkim wink

http://www.bdsklep.pl/gfx/600x600/5900014004047-okocim-500ml-premium-mocne-piwo-puszka.jpg

No i teraz można w spokoju pooglądać jakiś horrorek cool
Ps: Lubicie Okocim? big_smile

26,000

Stefan86 napisał/a:

Mów mi Niuniek ;-)

Za młoda dupa jesteś dla mnie. smile

Posty [ 25,936 do 26,000 z 31,052 ]

Strony Poprzednia 1 … 398 399 400 401 402 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024