Hihi ja dziś na Wkręceni 2, Lovcia kazała to idę
Jak guru jakiś ![]()
Nie będziesz żałować ![]()
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?
Strony Poprzednia 1 … 398 399 400 401 402 … 478 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hihi ja dziś na Wkręceni 2, Lovcia kazała to idę
Jak guru jakiś ![]()
Nie będziesz żałować ![]()
Obalicmity napisał/a:Aenimo zapatrujesz się w Lokiego jako mężczyznę dla Ciebie?
Bosszzz Ty jeszcze nie załapałeś, że kobiety z tego wątku nie zapatrują się na facetów w ogóle
No dobra, Lovcia może, ale ona jeszcze młoda i niedoświadczona. Popracujemy nad nią
Że młoda, to już od razu niedoświadczona?
Nie przesadzajmy...coś tam widziałam, coś tam wiem
Ale oczywiście starszych trzeba słuchać, więc czytam was pilnie ![]()
A tak w ogóle to siostrunia wczoraj o tych zmianach, odchudzaniach, że aż sama się namyśliłam i z byłym zdecydowaliśmy-bierzemy się ostro za siebie i zobaczymy kto zrobi lepsze efekty przez półtora miecha. Przegrany stawia kolację, coś czuję, że wygram, muszę, bo ja kolację to swoją drogą, ale zawsze jeszcze o deser się upominam
Także od jutra biegam już nie raz na tydzień, ale 3. I ograniczam czekoladę, już nie tabliczka dziennie-pół wystarczy. Także jak widzicie, ruszyłam z kopyta z tymi zmianami ![]()
arcania napisał/a:Obalicmity napisał/a:Aenimo zapatrujesz się w Lokiego jako mężczyznę dla Ciebie?
Bosszzz Ty jeszcze nie załapałeś, że kobiety z tego wątku nie zapatrują się na facetów w ogóle
No dobra, Lovcia może, ale ona jeszcze młoda i niedoświadczona. Popracujemy nad nią
Ale oczywiście starszych trzeba słuchać, więc czytam was pilnie
Nie słuchaj ich bo Cię na manowce wyprowadzą... Zobacz jak mnie wyrolowały od czasu jak jestem w tym wątku, one sobie łażą a ja prasuje... HEEEEEEELP !!! ![]()
Lovelka17 napisał/a:arcania napisał/a:Bosszzz Ty jeszcze nie załapałeś, że kobiety z tego wątku nie zapatrują się na facetów w ogóle
Ale oczywiście starszych trzeba słuchać, więc czytam was pilnie
Nie słuchaj ich bo Cię na manowce wyprowadzą... Zobacz jak mnie wyrolowały od czasu jak jestem w tym wątku, one sobie łażą a ja prasuje... HEEEEEEELP !!!
Haha, no ja prasować to akurat bardzo lubię, także tego
Ale za to gotowanie to idzie mi...można by rzec...śmiertelnie niebezpiecznie ![]()
Świetnie, po świecie będą chodzić same szczypiory i wieszaki ![]()
Oć mi wyprasuj, zrobię wszystko co będziesz chciała
Pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiis
Mam jeszcze 7 koszul do wyprasowania bo jedną już prawie wyprasowałem od 14:00 ![]()
Ujawniony no coś ty! Jakie szczypiory. Mi tam do szczypiora daleko i wcale aż taka chuda nie chcę być (no może troche, ale za bardzo kocham słodycze
), więc spokojnie. Ciało ma być, jakie jest, jedynie trochę bardziej hmm...jędrne, sprężyste, no wiesz o co kaman przecież, takie sportowe bardziej ![]()
A no już zakładam swoje różowe adidaski i w ramach treningu zapitalam do ciebie. A! poczekaj, tylko swoje żelazko wezmę, bo moje super prasuje ![]()
Chociaż niee..... gdzie ja taka wyrywna, teraz to w modzie granie niedostępnej, a więc...zmiana taktyki:
Nie ma nic za darmo psze pana ![]()
Ujawniony no coś ty! Jakie szczypiory. Mi tam do szczypiora daleko i wcale aż taka chuda nie chcę być (no może troche, ale za bardzo kocham słodycze
), więc spokojnie. Ciało ma być, jakie jest, jedynie trochę bardziej hmm...jędrne, sprężyste, no wiesz o co kaman przecież, takie sportowe bardziej
Kwestia gustu, mi się nigdy sportowe ciała u kobiet nie podobały, ani fitness ani siłka ani tym podobne. Ciało kobiety wg mojej skromniutkiej osóbeczki ma być KOBIECE ! A nie jakieś wydziwolągowane
A Celulit to był grecki uczony ![]()
Ja tu jestem, choć mnie nie ma i nikt mi o tym nie powiedział ![]()
Lovelka17 napisał/a:Ujawniony no coś ty! Jakie szczypiory. Mi tam do szczypiora daleko i wcale aż taka chuda nie chcę być (no może troche, ale za bardzo kocham słodycze
), więc spokojnie. Ciało ma być, jakie jest, jedynie trochę bardziej hmm...jędrne, sprężyste, no wiesz o co kaman przecież, takie sportowe bardziej
Kwestia gustu, mi się nigdy sportowe ciała u kobiet nie podobały, ani fitness ani siłka ani tym podobne. Ciało kobiety wg mojej skromniutkiej osóbeczki ma być KOBIECE ! A nie jakieś wydziwolągowane
A Celulit to był grecki uczony
Dobrze, więc prosze wstaw tu fotę według ciebie ciała KOBIECEGO, jestem ciekawa ![]()
Stefan86 napisał/a:Panie i Panowie!! Co ja widzę w walentynkową noc gorące dyskusje tu panowały!! a ja dopiero co wróciłem z 1 urodzin mej chrześnicy. Ale ja jestem usprawiedliwiony.. czemu Wy drodzy państwo swych połówek bądź kolegów/koleżanke nie wzieliście na jakieś romantyczne wyjścia?
A Ty znowu uskuteczniasz podryw na siostrzenicę
ujawniony napisał/a:Bo nie jesteśmy normalni
Chyba nikt nie miał wątpliwości?
No zaraz tam uskuteczniam podryw... w sumie nawet nie było kogo podrywać, bo jak już to same parki łaziły i jakis xiądz ;-)
Ale była Wódka orzechówka dobrzy przyjaciele, a ze miało to miejsce po za Wrocławiem w Kłodzku to jeszcze i pełna piersią odetchnąłem ;-)
Ania rozbieraj się i rób fotkę ![]()
No zaraz tam uskuteczniam podryw... w sumie nawet nie było kogo podrywać, bo jak już to same parki łaziły i jakis xiądz ;-)
Ale była Wódka orzechówka dobrzy przyjaciele, a ze miało to miejsce po za Wrocławiem w Kłodzku to jeszcze i pełna piersią odetchnąłem ;-)
Ooo wódki orzechowej to ja jeszcze nie piłam. Trzeba wpisać na listę rzeczy do spróbowania ![]()
ujawniony znajdź w dr. google jakąs podobną ![]()
Ania rozbieraj się i rób fotkę
No i się zawstydziła hmmm Lovcia dobrze radzi, poszukaj podobnej w google ![]()
a ja właśnie chcę być szczypiorem
Stefan, Tyś z Wrocławia??? ojeju jeju ![]()
ja wczoraj wzięłam koleżankę na romantyczny sernik, a później drugą na romantyczny spacer pod gwiazdami
I romantyczny spacer przez centrum miasta ![]()
Oczywiście, że 50 shames of Grey
nie ma to jak iść na film dla beki do kina, gdzie cała sala wykupiona, przy "Nimfomance" takich cyrków nie było. No to się rozczarują
.
"Nimfomanki" nie widziałam, a Greya wzięłam do ręki, bo mi go polecono jako żeńską wersję de Sade'a, ale niestety to nie to. Nie ma to jak klasyka gatunku jednak! A de Sade'a polecam, oczywiście ![]()
Ależ skąd! Mój pies będzie samcem i będzie miał na imię Loki, ku chwale nordyckich bogów i komiksów Marvela.
Mój też jest mężczyzną. Jest straszliwie egoistyczny, ale wybaczam mu to tylko dlatego, że jest śliczny
. Zresztą zaraz Wam pokażę.
Szczyt szczytów
Nowoczesny świat! Wy chodzicie na drinki, do kina, na spacery wyrywać laski a ja siedzę w domu i prasuje... OMFG... Dokąd ten świat zmierza ?
PS: Oczywiście z wyboru żeby nie było ale mimo wszystko WTF ?
Prasowanie nieźle relaksuje ![]()
Ujawniony no coś ty! Jakie szczypiory. Mi tam do szczypiora daleko
Mnie jeszcze dalej
. Ale widzę, że przerzuciłaś na mnie swoją gurowatość ![]()
I taki pijany dziecka pilnowałeś? ![]()
Ale to cycki też muszą być aż takie wybujałe? ![]()
Ale to cycki też muszą być aż takie wybujałe?
Nie nie nie muszą nawet nie powinny ![]()
Lovelka17 napisał/a:Ale to cycki też muszą być aż takie wybujałe?
Nie nie nie muszą nawet nie powinny
A to dobra moja ![]()
siostrunia no miałam brać przykład, a więc biorę ![]()
zaraz też oblukam tę twoją książkę, co ją wymieniłaś, bo akurat spragniona jestem czegoś świeżego ![]()
Ja tu jestem, choć mnie nie ma i nikt mi o tym nie powiedział
Przepraszamy i obiecujemy poprawę ![]()
Siostruniu, od tej polecam zacząć, ale ostrzegam - nie rób tego, masz zbyt niewinny umysł, a to Ci go wypierze doszczętnie!
Mam tą książkę
po Mamusi ![]()
Co Ty jej każesz czytać!!!!
Ale ja właśnie zabraniam ![]()
Ale książka dobra, nie?
Ale, że co w niej takiego niebezpiecznego?
Niebezpiecznego nic, ona tylko ocieka brutalnością, więc jeśli nie lubisz takich klimatów, to się do nich tylko zrazisz.
ujawniony napisał/a:Ania rozbieraj się i rób fotkę
No i się zawstydziła hmmm Lovcia dobrze radzi, poszukaj podobnej w google
![]()
Stefan, Tyś z Wrocławia??? ojeju jeju
A to źle ze z Wrocka jestem??
Aniu pokaż najlepiej sie w sukience i z warkoczem ;-)
Ujawniony co demota trafiłeś idealnie, nie lubię osobiście filigranków za bardzo jak nie maja krągłości
A jesli o tym mowa, no to już ściągam ją w takim razie ![]()
Niunia, chodź do mnie, mam dziś wielką potrzebę przytulenia jakiejś dziewoi.
Siostruniu, ale reklamacji nie przyjmuję ![]()
Spoko siostra
Poza tym jakoś specjalnie reklamacji się nie obawiam, skoro ją polecasz ![]()
arcania napisał/a:ujawniony napisał/a:Ania rozbieraj się i rób fotkę
No i się zawstydziła hmmm Lovcia dobrze radzi, poszukaj podobnej w google
![]()
Stefan, Tyś z Wrocławia??? ojeju jeju
A to źle ze z Wrocka jestem??
Aniu pokaż najlepiej sie w sukience i z warkoczem ;-)
Ujawniony co demota trafiłeś idealnie, nie lubię osobiście filigranków za bardzo jak nie maja krągłości
Nieeee no właśnie dobrze, nawet bardzo dobrze ![]()
Właśnie dlatego chcę być szczypiorem
no i pamiętajmy o jajecznicy, którą planuje robić ... ![]()
Metyl ale ja się gubię, weź nas ponumeruj ![]()
Niunia, o Ciebie mi chodziło.
On coś widzi wogóle ten pies ? ![]()
Moim zdaniem śliczny
Mój wielkościowo taki sam jest, tylko że biały ![]()
Bardzo piękna pani, ale gdybym ja miała jednak tyle tych wałeczków, to jednak wyglądałabym jak kulka
Sturlać tylko z górki śnieżnej, na pazurki i byłby bałwanek
Jeszcze tylko garnka by czerwonego brakowało ![]()
Jest fajna nie ma co ukrywać, wcale te wałeczki mi nie przeszkadzają u niej ![]()
No w sumie co za dużo to niezdrowo ale bez wałeczków jakby była to był by cud miód i orzeszki. ale każdy facet wie ze wygląd nie jest najważniejszy on się zmienia. Ważne jest to co ma dziewczę w główce i serduszku ;-)
Niunia sobie poszła a ja tak chętnie bym kogoś dziś poprzytulał. Albo ktoś mnie. Ble.
Niunia sobie poszła a ja tak chętnie bym kogoś dziś poprzytulał. Albo ktoś mnie. Ble.
Chodź mordo ja cię męskim mocnym Hugiem utulę ;-)
Meh, ja potrzebuję kobiety. ![]()
Dawajcie, polecimy w trójkąta ? :PPPPPPPPPPP
O! Orgie i trójkąty - w dobrym momencie przyszłam ![]()
O! Orgie i trójkąty - w dobrym momencie przyszłam
Niunia.
Sprawdź zaraz maila, coś Ci napiszę. ![]()
Pisz, pisz niuniek
.
Ale Wy niuńki się do tej orgii zabieracie, że hej
. Ja już powoli tracę zainteresowanie i zaraz wrócę do pracy ![]()
Wyczuła pismo nosem
Mądry nosek, mądry ![]()
ObietnicaPoranka napisał/a:O! Orgie i trójkąty - w dobrym momencie przyszłam
Wyczuła pismo nosem
Mądry nosek, mądry
Się wie ![]()
Wróciłam z wojaży.
Jaki jest twój następny cel podróży?
Prowansja
Kierownik - Wszystko ma pod kontrolą.
Bez wątpienia jesteś urodzoną/ym przywódcą. Potrafisz szybko wyłapać metody i działania, które nie przynoszą oczekiwanych rezultatów. Potrafisz na bieżąco wprowadzać i rozwijać nowy system działania, aby rozwiązać problemy organizacyjne. Lubisz robić długoterminowe plany i bez trudu je realizujesz. Masz szerokie horyzonty i we wszystkim jesteś świetnie zorientowana/y. Lubisz także wyrażać swoje opinie na forum.
Spoko dołącz sie będzie czworokąt zaproś jeszcze siostrę, kuzynkę, i koleżanki będzie raźniej i ciekawiej ;-)
Spoko dołącz sie będzie czworokąt zaproś jeszcze siostrę, kuzynkę, i koleżanki będzie raźniej i ciekawiej ;-)
Czyś Ty oczadział ! My w trójkę nie damy samej Obietnicy rady ![]()
E, teraz to już mi się nie chce
.
Idę pracować
.
Perełko - jak było? Opowiadaj?
No i wyrażanie opinii na forum to dobra sprawa ![]()
Leniuszek ;-)
No cześć. To tak jakby tylko Arcania, za mną tęskniła
Ładnie... Metyl "niuniuje" na prawo i lewo, normalnie prywatny harem jak coś... A miałem przeczucie, żeby zostać na dłużej, noo
Cóż, chyba czas i pora znaleźć sobie swój harem...
A gdzież ty był tyle czasu się pytam? Polowałeś na jakieś nimfy? ![]()
O jest nas więcej ;-)
Ładnie... Metyl "niuniuje" na prawo i lewo
Toć Walentynki panie były to i mi się udzieliło.
Tylko żadna niunia nie chce mnie być przytulona a już Niunia to w ogóle zniknęła. Jedna i druga. ;x
Ja Cię chce przytulić ;-)
wiec nie mów że nikt ![]()
Wolni faceci muszą se jakoś radzić ;-)
Skoro jesteśmy tu sami to po browarku proponuje ![]()
kardamon napisał/a:No cześć. To tak jakby tylko Arcania, za mną tęskniła
A gdzież ty był tyle czasu się pytam? Polowałeś na jakieś nimfy?
Taa... Chyba w hidżabach
Chociaż nie powiem, trafiła się ładna tancerka. A ogólnie zmieniłem na tydzień klimat, dosłownie.
Stefan86, no jest jest, i my nawet rocznikiem takim samym jesteśmy.
Toć Walentynki panie były to i mi się udzieliło.
Tylko żadna niunia nie chce mnie być przytulona a już Niunia to w ogóle zniknęła. Jedna i druga. ;x
Ja nie wiem co to jest za dzień, bo kopniętynek nie świętuję ![]()
Ja Cię chce przytulić ;-)
Ale ja już Ci mówiłem że nie jesteś kobietą ani tym bardziej żadną z moich dwóch Niuń. ![]()
Stefan86 napisał/a:Ja Cię chce przytulić ;-)
Ale ja już Ci mówiłem że nie jesteś kobietą ani tym bardziej żadną z moich dwóch Niuń.
Nie wybrzydzaj, bierz co jest ![]()
Nie wybrzydzaj, bierz co jest
Ciebie nie chcę bo jesteś byryrzydal.
A Stefana też nie bo za młody. ![]()
Browar jak browar, ale "Seksmisja" na Polsacie leci. Podobnie, jak moje samopoczucie ![]()
Stefan86, no jest jest, i my nawet rocznikiem takim samym jesteśmy.
Rocznik z Czarnobyla?;-)
Mów mi Niuniek ;-)
To salut wszystkim ![]()

No i teraz można w spokoju pooglądać jakiś horrorek ![]()
Ps: Lubicie Okocim? ![]()
Mów mi Niuniek ;-)
Za młoda dupa jesteś dla mnie. ![]()
Strony Poprzednia 1 … 398 399 400 401 402 … 478 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024