Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
[ Uuu dziewczęta za odchudzanie się wzięły? Ale widzę na zdrowych metodach, więc może i ja powinnam
E, u mnie to tylko kolejny etap projektu . A u Arcani niepotrzebne U Ciebie zresztą też
Czyli zmiany, zmiany idą? Arc nie widziałam, mam nadzieję, ze się pokażesz mi, w końcu w rodziny nie wypada nie poznać na ulicy Łe tam, zawsze się przyda coś zrzucić
Eeeee, cienizna... To ja wstaje z nadzieją, że będę miał ze 6 stron lektury przy porannej kawie a tu lipa, brzoza i witki opadają... Nic nie napisali a już was miałem chwalić, że nienormalni do 5 siedzieli...
Ejjj, ja siedziałam do 5, nawet do po 5, proszę mi punktów nie zabierać
Coś Ty Lovcia Nawet jakbym chciał to Twojej zaje.istości nie da się zabrać Jest wieczna Wynika z tego, że jesteś jednyną "wariatką" tutaj , godną dumnie nosić to miano Respect
Eeeee, cienizna... To ja wstaje z nadzieją, że będę miał ze 6 stron lektury przy porannej kawie a tu lipa, brzoza i witki opadają... Nic nie napisali a już was miałem chwalić, że nienormalni do 5 siedzieli...
-100 ......... każdemu !
Nie zabawiałeś nas, to się rozeszliśmy do własnych łóżek Ale u mnie jest progres - zamiast zasypiać na biurku, przezornie wzięłam laptop do łóżka. I taka moja rada - nie zasypiajcie z maseczką na powiekach, bo następnego dnia będziecie mieć podpuchnięte i łzawiące oczy
A u mnie dzisiaj to:
To uwielbiam:
I to, a zwłaszcza ten fragment: "Budzą się demony lasu Powstają duchy ziemi Wskazówki zegara spotkały się By rozpocząć taniec cieni"
Oooo, aaa w tym języku to tu jeszcze nie było niczego:
-100 ......... każdemu !
Nie zabawiałeś nas, to się rozeszliśmy do własnych łóżek Ale u mnie jest progres - zamiast zasypiać na biurku, przezornie wzięłam laptop do łóżka. I taka moja rada - nie zasypiajcie z maseczką na powiekach, bo następnego dnia będziecie mieć podpuchnięte i łzawiące oczy
A u mnie dzisiaj to:
To uwielbiam:
I to, a zwłaszcza ten fragment: "Budzą się demony lasu Powstają duchy ziemi Wskazówki zegara spotkały się By rozpocząć taniec cieni"
Witaj w królestwie szatana Ostro Obietnico
A na bawidamka to ja się średnio chyba nadaję, jeszcze na bawijednodamka to może
Z Twojej rady wynika, ze maseczkę opłaca się na noc nakładać na piersiątka
Panie i Panowie!! Co ja widzę w walentynkową noc gorące dyskusje tu panowały!! a ja dopiero co wróciłem z 1 urodzin mej chrześnicy. Ale ja jestem usprawiedliwiony.. czemu Wy drodzy państwo swych połówek bądź kolegów/koleżanke nie wzieliście na jakieś romantyczne wyjścia?
Panie i Panowie!! Co ja widzę w walentynkową noc gorące dyskusje tu panowały!! a ja dopiero co wróciłem z 1 urodzin mej chrześnicy. Ale ja jestem usprawiedliwiony.. czemu Wy drodzy państwo swych połówek bądź kolegów/koleżanke nie wzieliście na jakieś romantyczne wyjścia?
Bo nie jesteśmy normalni
25,913Odpowiedź przez Aenima2015-02-15 15:51:59Ostatnio edytowany przez Aenima (2015-02-15 15:57:37)
Bo nie jesteśmy normalni
Bo moja połówka to tak naprawdę 0,7 i nie można pić w pracy .
A dzisiaj ide obejrzeć najgorszy film roku, przyszłego zdobywcę miliona złotych malin i oblanego z góry taką warstwą hejtu, ze aż się skuszę.
Obietnico, słuchasz polskiego gotyku, dobra jesteś, Siostro! Witaj w moim małym świecie
Bo moja połówka to tak naprawdę 0,7 i nie można pić w pracy .
A dzisiaj ide obejrzeć najgorszy film roku, przyszłego zdobywcę miliona złotych malin i oblanego z góry taką warstwą hejtu, ze aż się skuszę.
Obietnico, słuchasz polskiego gotyku, dobra jesteś, Siostro! Witaj w moim małym świecie
To z dedykacją dla Ciebie
Pij przed pracą
Czyżby "50 twarzy Greya"? Dałam radę przeczytać pierwszą stronę .
Ja to słucham bardzo różnej muzyki i jeszcze niejednym Was zaskoczę . A za dedykację bardzo dziękuję . Dobre to!
Stefan86 napisał/a:
ja wczoraj wzięłam koleżankę na romantyczny sernik, a później drugą na romantyczny spacer pod gwiazdami
Oczywiście, że 50 shames of Grey nie ma to jak iść na film dla beki do kina, gdzie cała sala wykupiona, przy "Nimfomance" takich cyrków nie było. No to się rozczarują .
Hihi ja dziś na Wkręceni 2, Lovcia kazała to idę
A po kinie idę z moją zacną znajomą na porządnego drinka...
I wieszczę, że połowa publiczności to będą mężczyźni, a druga młode dziewczyny marzące o seksownym samcu alfa ... Nie czytałam książki, dobrze dla mnie!
Szczyt szczytów Nowoczesny świat! Wy chodzicie na drinki, do kina, na spacery wyrywać laski a ja siedzę w domu i prasuje... OMFG... Dokąd ten świat zmierza ? PS: Oczywiście z wyboru żeby nie było ale mimo wszystko WTF ?
To wymień i wlej Ja prasuje kurna nie Jakiś podział musi być
PS: Trauma? Ja mam całe życie traume Pasjonują mnie albo nimfomanki, albo chore psychicznie i walnięte na głowę ze schizofrenią paranoidalną i męskim typem myślenia A najbardziej i takie i takie w jednej :PPPP