ObietnicaPoranka napisał/a:O! Widzisz! I masz przykład. A siostrunia moja jest przecież warta ogromnego zachodu
A dziękuję ci kochana :*
Proszę :*
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?
Strony Poprzednia 1 … 395 396 397 398 399 … 478 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ObietnicaPoranka napisał/a:O! Widzisz! I masz przykład. A siostrunia moja jest przecież warta ogromnego zachodu
Lovelka17 napisał/a:ObietnicaPoranka napisał/a:O! Widzisz! I masz przykład. A siostrunia moja jest przecież warta ogromnego zachodu
Aż chyba jednak sobie naleję tego winka i za Twoje zdrowie siostrunia.
Tom94 napisał/a:Metyl napisał/a:Nigdy więcej nastolatek i nawet 20+ lekko. Mało która jest warta zachodu a jeszcze trudniej na taką trafić w realnym życiu.
Dlatego nikt mi nigdy nie wmówi że kobiety szybciej dojrzewają bo to nie prawda jest.
Koleżanki ze szkoły mojej na ten przykład chyba zatrzymały się na poziomie gimbazy a przykładów można mnożyć i mnożyć.Jasne, bo faceci zawsze są mądrzejsi, wazniejsi, lepsi. My to głupie gąski. W ogóle w takim razie na cholerę szukacie kobiet? Jak faceci sa tacy och ach, że majtki w dół, to wiążcie się z facetami
Nie wszyscy ale też nie zgadzam się ze stwierdzeniem że kobiety szybciej dojrzewają.
A że szukamy kobiet to dlatego że jesteśmy tak stworzeni ze chcemy mieć kiedyś dzieci, a ci co nie chcą ich mieć to oczekują wiadomo czego.
Zresztą skoro o tym mowa to u mnie w mieście z roku na rok coraz więcej homoseksualistów, ciekawe czemusz to? ![]()
Jejku, przestańmy już na siebie wjeżdżać i tworzyć jakieś chore wojny płci. No proszę Was, nawet na jeden wieczór nie możemy wyluzować?
Dziewczyny, kto tu się zachowuje niepoważnie?
Powiedziałem jedno niepochlebne słowo o jakichś dziewczynach zupełnie obcych a wy myślicie że jak tak myślę o wszystkich kobietach ...
Obietnico, od wychowywania to są rodzice. Z takimi lachonami to ja nie mam zamiaru się wachlować. Dziewczyna może a nawet powinna być ( tzn dla mnie ) ostra, powinna mieć jaja ale niech to będzie okazywane kiedy potrzeba, z jakąś klasą, umiarem i dobrym gustem a nie myśl 'a bo ta poje**** baba na uczelni' czy coś w tym stylu w busie czy w owej wspomnianej kolejce, litości.
Lovelka, nie bierz tak wszystkiego do siebie. ![]()
Tomie, inna sprawa szybsze dorastanie czy tam dojrzenia a inna sprawa to na kogo się wyrośnie i kim się człowiek stanie. Bo co z tego że wolniej czy szybciej dojrzeje skoro nic sobą nie reprezentuje?
To ja też sobie napiszę, że nie wszystkie dojrzewają szybciej, ale większość. I co? kopytko, ty masz takie doświadczenie, a ja inne.
ci co nie chcą dzieci to no czego oczekują? bo ja nie wiem.
może dlatego, że czasy bez tolerancji powoli się kończą.
Zdecydujcie się - przerzucacie się danymi nt. biologii człowieka czy jednak rozmawiacie o indywidualnych doświadczeniach, bo tak to nigdy nie dojdziemy do ładu ![]()
Lovelka, nie bierz tak wszystkiego do siebie.
Nie biorę, tak tylko piszę, co myślę sobie.
Lovelko, spoko ale nie wiem czy naprawdę jest się czym chwalić - to raz a dwa to to że to nie ja wyskoczyłem z tekstem który nijak się ma ani do tego co napisałem ani tym bardziej do rzeczywistości:
Jasne, bo faceci zawsze są mądrzejsi, wazniejsi, lepsi. My to głupie gąski. W ogóle w takim razie na cholerę szukacie kobiet? Jak faceci sa tacy och ach, że majtki w dół, to wiążcie się z facetami
To ja też sobie napiszę, że nie wszystkie dojrzewają szybciej, ale większość. I co? kopytko, ty masz takie doświadczenie, a ja inne.
może dlatego, że czasy bez tolerancji powoli się kończą.
Naprawdę nie wiesz czym zdecydowana większość facetów się kieruje? Hmm?
Wiadomo o co się rozchodzi i co jest motywacją zawarcia związku.......dla większości przynajmniej.
Lovelko, spoko ale nie wiem czy naprawdę jest się czym chwalić - to raz a dwa to to że to nie ja wyskoczyłem z tekstem który nijak się ma ani do tego co napisałem ani tym bardziej do rzeczywistości:
Lovelka napisał/a:Jasne, bo faceci zawsze są mądrzejsi, wazniejsi, lepsi. My to głupie gąski. W ogóle w takim razie na cholerę szukacie kobiet? Jak faceci sa tacy och ach, że majtki w dół, to wiążcie się z facetami
Bo to nie do ciebie, tylko do Toma było.
<facepalm> Bo wiesz, ja też jestem facetem.
Okej, czas się czegoś napić.
Lovelka17 napisał/a:To ja też sobie napiszę, że nie wszystkie dojrzewają szybciej, ale większość. I co? kopytko, ty masz takie doświadczenie, a ja inne.
może dlatego, że czasy bez tolerancji powoli się kończą.Naprawdę nie wiesz czym zdecydowana większość facetów się kieruje? Hmm?
Wiadomo o co się rozchodzi i co jest motywacją zawarcia związku.......dla większości przynajmniej.
no nie wiem, ja tam zawsze zakładam dobre. poza tym przypominam, że mówisz o osobach, które nie chcą mieć dzieci, więc ja słucham w czym sa prawdopodobnie tacy źli, może się przydac na przyszłość. nie chce dzieci, a to determinuje, że... (i twoja teza)
Tom94 napisał/a:Lovelka17 napisał/a:To ja też sobie napiszę, że nie wszystkie dojrzewają szybciej, ale większość. I co? kopytko, ty masz takie doświadczenie, a ja inne.
może dlatego, że czasy bez tolerancji powoli się kończą.Naprawdę nie wiesz czym zdecydowana większość facetów się kieruje? Hmm?
Wiadomo o co się rozchodzi i co jest motywacją zawarcia związku.......dla większości przynajmniej.no nie wiem, ja tam zawsze zakładam dobre. poza tym przypominam, że mówisz o osobach, które nie chcą mieć dzieci, więc ja słucham w czym sa prawdopodobnie tacy źli, może się przydac na przyszłość. nie chce dzieci, a to determinuje, że... (i twoja teza)
Ależ ty niedomyślna Lovciu, ale ok, dokończymy tą dyskusję na mailu.
A może tak o czymś miłym dla odmiany pogadamy?
Możemy o dupie Maryni. ![]()
Spróbujmy ![]()
Lovelka17 napisał/a:Tom94 napisał/a:Naprawdę nie wiesz czym zdecydowana większość facetów się kieruje? Hmm?
Wiadomo o co się rozchodzi i co jest motywacją zawarcia związku.......dla większości przynajmniej.no nie wiem, ja tam zawsze zakładam dobre. poza tym przypominam, że mówisz o osobach, które nie chcą mieć dzieci, więc ja słucham w czym sa prawdopodobnie tacy źli, może się przydac na przyszłość. nie chce dzieci, a to determinuje, że... (i twoja teza)
Ależ ty niedomyślna Lovciu, ale ok, dokończymy tą dyskusję na mailu.
Ja jestem bardzo domyślna Tomcio, tylko uważam, że błędnie myślisz, więc chciałam to udowodnić, ale oki, mozemy na mailu.
A może tak o czymś miłym dla odmiany pogadamy?
Ja dzisiaj nie dam rady gadać o pierdołach, może kiedy indziej.
Spróbujmy
A znasz jakąś Marynię?
ObietnicaPoranka napisał/a:A może tak o czymś miłym dla odmiany pogadamy?
Ja dzisiaj nie dam rady gadać o pierdołach, może kiedy indziej.
Tak, najlepiej się pokłóćmy wszyscy - to jest zawsze najlepsze rozwiązanie dla wszystkiego ![]()
ObietnicaPoranka napisał/a:Spróbujmy
A znasz jakąś Marynię?
A bo to jedną ![]()
A bo to jedną
A fajna dupa z twarzy? ![]()
ObietnicaPoranka napisał/a:A bo to jedną
A fajna dupa z twarzy?
Pewnie, z innymi się nie zadaję
. A ta to nawet z twarzy, łydki i ramienia ![]()
Jak można się kłócić z takimi słodkimi istotkami jak baby
Nie rozumiem ![]()
A wydziarana choć?
Jak można się kłócić z takimi słodkimi istotkami jak baby
Nie rozumiem
Oj nie, to już zostało ustalone - jesteśmy okropne, złe, wybrakowane i niszczymy Wam życie ![]()
A wydziarana choć?
Gdzie tylko chcesz ![]()
Poka poka. ![]()
Poka poka.
Pokazywałam jak byłam mała ![]()
Na razie interesuje mnie ona i jej dziary, Tobie się nie spieszy. ![]()
Ale która ona? Ich miało być więcej ![]()
No ta wydziarana Marynia z fajną dup...twarzą. ![]()
Przecież one wszystkie takie są
. Hehe, a poważnie to znam dokładnie taką, ale jest mężatką ![]()
Phi. ![]()
Może się rozwiedzie ![]()
Zalałam sobie oko tonikiem i teraz na jedno nie widzę ![]()
Tom dziękuję za kwiatuszki ![]()
Faceci myślą tylko o jednym, o seksie
wszyscy, bez wyjątku ![]()
Zalałam sobie oko tonikiem i teraz na jedno nie widzę
Ja zaraz też będę zalewała ![]()
wszyscy, bez wyjątku
Niunia, idziemy do łóżka? ![]()
wszyscy, bez wyjątku
a kto nie myśli? ![]()
arcania napisał/a:Faceci myślą tylko o jednym, o seksie
wszyscy, bez wyjątku
a kto nie myśli?
ja myślę, ale nie "tylko" ![]()
wszyscy, bez wyjątku
Niunia, idziemy do łóżka?
Do łóżka mogę iść, obejrzeć film ![]()
Zalałam sobie oko tonikiem i teraz na jedno nie widzę
Przemyj dokładnie i będziesz widzieć
Nie bój żaby ![]()
Tom dziękuję za kwiatuszki
wszyscy, bez wyjątku
A coś w tym złego ? ![]()
ObietnicaPoranka napisał/a:Zalałam sobie oko tonikiem i teraz na jedno nie widzę
Ja zaraz też będę zalewała
Ja już widzę ![]()
wszyscy, bez wyjątku
a kto nie myśli?
My jeszcze myślimy o maseczkach ![]()
Do łóżka mogę iść, obejrzeć film
Ale tylko ze mną. ![]()
Lovelka17 napisał/a:arcania napisał/a:Faceci myślą tylko o jednym, o seksie
wszyscy, bez wyjątku
a kto nie myśli?
ja myślę, ale nie "tylko"
no to oni pewnie też nie tylko, są tez samochody i jakies tam inne szmery bajery ![]()
o np. maseczki, jak tu siostrunia podpowiada ![]()
arcania napisał/a:Lovelka17 napisał/a:a kto nie myśli?
ja myślę, ale nie "tylko"
no to oni pewnie też nie tylko, są tez samochody i jakies tam inne szmery bajery
o np. maseczki, jak tu siostrunia podpowiada
O samochodzie ot ja myślę, oni tylko o zderzakach cyckowych ![]()
arcania napisał/a:Do łóżka mogę iść, obejrzeć film
Ale tylko ze mną.
Oczywiście ![]()
arcania napisał/a:Tom dziękuję za kwiatuszki
wszyscy, bez wyjątku
A coś w tym złego ?
Tak
Arc, chyba nie jest tak źle jednak ![]()
Poza tym mamy jakieś atuty, coś czego oni nie mają, więc trudno, żeby nie myśleli ![]()
Niunia, obejrzałaś Kompanię?
Arc, chyba nie jest tak źle jednak
Poza tym mamy jakieś atuty, coś czego oni nie mają, więc trudno, żeby nie myśleli
Nie broń tego szatańskiego pomiotu ![]()
Metyl nie do końca bo nie mam z kim ![]()
Arc, chyba nie jest tak źle jednak
Poza tym mamy jakieś atuty, coś czego oni nie mają, więc trudno, żeby nie myśleli
Lovka masz +100 do zajebistości ![]()
Metyl nie do końca bo nie mam z kim
No przecież masz mnie. ![]()
Lovelka17 napisał/a:Arc, chyba nie jest tak źle jednak
Poza tym mamy jakieś atuty, coś czego oni nie mają, więc trudno, żeby nie myśleliNie broń tego szatańskiego pomiotu
nie bronię, raczej wczuwam się w to co czują
poza tym szatan to piekło, gorąco, też dobrze ![]()
arcania napisał/a:Lovelka17 napisał/a:Arc, chyba nie jest tak źle jednak
Poza tym mamy jakieś atuty, coś czego oni nie mają, więc trudno, żeby nie myśleliNie broń tego szatańskiego pomiotu
![]()
poza tym szatan to piekło, gorąco, też dobrze
Już ja wiem co oni czują... ciasnotę w spodniach ![]()
arcania napisał/a:Metyl nie do końca bo nie mam z kim
No przecież masz mnie.
Ale Ty jesteś milion km ode mnie ![]()
Lovelka17 napisał/a:arcania napisał/a:Nie broń tego szatańskiego pomiotu
![]()
poza tym szatan to piekło, gorąco, też dobrzeJuż ja wiem co oni czują... ciasnotę w spodniach
haha, a to całkiem zdrowo przecież ![]()
Manifestacja poglądów w awatarze surowo wzbroniona ![]()
arcania napisał/a:Lovelka17 napisał/a:nie bronię, raczej wczuwam się w to co czują
![]()
poza tym szatan to piekło, gorąco, też dobrzeJuż ja wiem co oni czują... ciasnotę w spodniach
haha, a to całkiem zdrowo przecież
Lovka +200 ![]()
Ale Ty jesteś milion km ode mnie
Nie jestem pod nosem ale parę godzin i mogę być. ![]()
Manifestacja poglądów w awatarze surowo wzbroniona
To i tak łagodny awatar w porównaniu z tym co myślę ![]()
arcania napisał/a:Lovelka17 napisał/a:nie bronię, raczej wczuwam się w to co czują
![]()
Zależy, jak jest za ciasno to będą mieli problemy z uzyskaniem potomstwa, choć może to i dobrze ![]()
Metyl jak zawsze można na Ciebie liczyć
ale wiesz, no jesteś facetem a ja mam okres buntu ![]()
ujawniony napisał/a:Manifestacja poglądów w awatarze surowo wzbroniona
To i tak łagodny awatar w porównaniu z tym co myślę
Lovelka17 napisał/a:arcania napisał/a:Już ja wiem co oni czują... ciasnotę w spodniach
Zależy, jak jest za ciasno to będą mieli problemy z uzyskaniem potomstwa, choć może to i dobrze
Dlatego cisnotę trzeba pokonywać i się z niej uwolnić jak najszybciej! Nie ma co 'emocji' w środku trzymać ![]()
Metyl jak zawsze można na Ciebie liczyć
ale wiesz, no jesteś facetem a ja mam okres buntu
Niunia, to chodź do łóżka albo ja pójdę do Twojego. Napijemy się...tzn ja się napiję bo Ty nie możesz i doobejrzymy tę Kompanię.
Lovelka17 napisał/a:arcania napisał/a:Już ja wiem co oni czują... ciasnotę w spodniach
Lovka +200
O kurka, zbieram punkty xD A później jakaś wymiana na nagrody jest pewnie ![]()
Ej, zobaczcie:
ujawniony napisał/a:Lovelka17 napisał/a:haha, a to całkiem zdrowo przecież
Lovka +200
O kurka, zbieram punkty xD A później jakaś wymiana na nagrody jest pewnie
Jak pokemony ![]()
Nie wolno krzywdzić siostruni! Ona ma czysty i niewinny umysł!
arcania napisał/a:ujawniony napisał/a:Manifestacja poglądów w awatarze surowo wzbroniona
Lovelka17 napisał/a:haha, a to całkiem zdrowo przecież
Zależy, jak jest za ciasno to będą mieli problemy z uzyskaniem potomstwa, choć może to i dobrze
Dlatego cisnotę trzeba pokonywać i się z niej uwolnić jak najszybciej! Nie ma co 'emocji' w środku trzymać
+300 ![]()
Ej, zobaczcie:
NIEMIECKI, fuj.
arcania napisał/a:Metyl jak zawsze można na Ciebie liczyć
ale wiesz, no jesteś facetem a ja mam okres buntu
Niunia, to chodź do łóżka albo ja pójdę do Twojego. Napijemy się...tzn ja się napiję bo Ty nie możesz i doobejrzymy tę Kompanię.
A dlaczemu niby ja nie mogę? ![]()
arcania napisał/a:ujawniony napisał/a:Manifestacja poglądów w awatarze surowo wzbroniona
Lovelka17 napisał/a:haha, a to całkiem zdrowo przecież
Dlatego cisnotę trzeba pokonywać i się z niej uwolnić jak najszybciej! Nie ma co 'emocji' w środku trzymać
Ja mogę pomóc, się zrobi jajecznicę i będzie po problemie ![]()
Strony Poprzednia 1 … 395 396 397 398 399 … 478 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024