Gdzie spotkać wolnego mężczyznę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Strony Poprzednia 1 … 393 394 395 396 397 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 25,611 do 25,675 z 31,052 ]

25,611

Odp: Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Jakoś się w Malezji nie widzę. wink

Niunia, to chodź do mnie jak Cię panowie denerwują. Ja mam cały czas łóżko wolne. big_smile

Zobacz podobne tematy :

25,612 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-02-14 00:51:55)

Metyl napisał/a:

Niunia, to chodź do mnie jak Cię panowie denerwują. Ja mam cały czas łóżko wolne. big_smile

Ale Ty też jesteś facet i tego akurat się nie wyprzesz tongue

Możesz jechać ze mną na te Falklandy big_smile ja jestem zadowolona smile

ObietnicaPoranka napisał/a:

Arcanio - mnie Twój quiz wysyła do Islandii, to już drugi, który mnie tam wysyła yikes

Ja bym chciała big_smile

25,613

Metyl napisał/a:

Jaki oficjalny smile Cicho bądź gówniarzu tongue Ania ma się zająć pracą i przyszłą przyjaciółką a jak tak Obietnica będzie szukać sobie chłopa od niechcenia to kto wie czy razem ze sobą nie zamieszkają smile Metyl... Nie psuj tej wizji tongue Jest taka słodka... I te pieseły biegające za świnkami tongue

25,614

arcania napisał/a:

Nie zamierzam nawet. wink

A będzie łóżko? big_smile Wtedy i ja będę zadowolony.

25,615

ujawniony napisał/a:
Metyl napisał/a:

Jaki oficjalny smile Cicho bądź gówniarzu tongue Ania ma się zająć pracą i przyszłą przyjaciółką a jak tak Obietnica będzie szukać sobie chłopa od niechcenia to kto wie czy razem ze sobą nie zamieszkają smile Metyl... Nie psuj tej wizji tongue Jest taka słodka... I te pieseły biegające za świnkami tongue

Ty się tak nie ciesz - nie zainstalujemy sobie kamery w chałupie tongue

25,616

Arcanio - mnie Twój quiz wysyła do Islandii, to już drugi, który mnie tam wysyła yikes

Ujawniony - a gdzie Ty tu masz jakąś 40-tkę?

Wiedziałem, wiedziałem, wiedziałem, że nożyczki się odezwą tongue Ale dlaczego akurat Ty się odezwałaś ? tongue Mam pewną teorię :DDD

25,617

ujawniony napisał/a:

Wiedziałem, wiedziałem, wiedziałem, że nożyczki się odezwą tongue Ale dlaczego akurat Ty się odezwałaś ? tongue Mam pewną teorię :DDD

Na jej temat porozmawiamy za parę lat tongue. Naprawdę parę tongue

25,618

Metyl napisał/a:
arcania napisał/a:

No niestety tam też same hamaki... tongue

Areczku drogi, my z Obietniczką już od dawna wiemy, że jesteśmy sobie przeznaczone więc Ameryki nie odkryłeś tongue gorzej z tymi psami i świnkami big_smile

25,619 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-02-14 00:58:00)

ujawniony napisał/a:

Na jej temat porozmawiamy za parę lat tongue. Naprawdę parę tongue

Ale parę, że parę czy parę, że parę ? :PPP

arcania napisał/a:
Metyl napisał/a:
arcania napisał/a:

Areczku drogi, my z Obietniczką już od dawna wiemy, że jesteśmy sobie przeznaczone więc Ameryki nie odkryłeś tongue gorzej z tymi psami i świnkami big_smile

Boisz się, że świnki będą ganiać twoje wyżły a nie odwrotnie ? tongue

25,620

arcania napisał/a:

Wystarczy jeden ale duży. wink Niunia, masz może coś do jedzenia? Bo jakoś zgłodniałem.

25,621

Ujawniony - a gdzie Ty tu masz jakąś 40-tkę?

Only - oczywiście, że bez antykoncepcji kobiety tak chętnie by do łóżka nie wskakiwały, ale to jest przecież dowód na to, że jednak lubią seks i nie uprawiają go jedynie w celach prokreacyjnych, czyż nie? tongue
A co do reszty - jedyne co mogę napisać, to współczuję Ci (a raczej Twoim partnerkom tongue) takiego podejścia do seksu i związków. No i takich przykrych doświadczeń, rzecz jasna tongue

Właśnie wymyślając antykoncepcje człowiek sprzeciwił się naturze i ją oszukuje ...
Ja nigdzie nie napisałem,że kobiety nie lubią seksu,tylko,że bez antykoncepcji facet do łóżka przechodziłby daleko posuniętą selekcję ...z resztą teraz też jest selekcja,inny partner na przygodę,inny na życie.

Nie masz mi czego współczuć,bo to nie jest moje podejście do związków ani do seksu-dyskutujemy nad większością,a nie o mnie,czy Tobie,żadnych przykrych doświadczeń nie miałem,ani moje partnerki-wręcz przeciwnie,więc doszlifuj swoje męskie myślenie,bo póki co ujawniony ma rację-wyciągasz błędne wnioski tongue

25,622

http://www.arealme.com/16types/pl/
Tu macie test predyspozycji zawodowych big_smile
Zawsze mnie one zaskakiwały zawężonymi możliwościami odpowiedzi yikes, ale sprawdźcie, czy dobrą drogę życiową wybraliście smile

O proszę:
"Prorok - Przenosi idee i pomysły w sferę działań.

Jesteś zwinna/y, bystra/y, czujna/y, bezpośredni/a i potrafisz motywować innych. Potrafisz zmobilizować wszystkie siły, aby rozwiązać nurtujące problemy. Wiesz jak myśleć strategicznie i szukać nowych możliwości. Posiadasz intuicję do odczytywania ludzkich myśli i zachowań. Zwykłe życie ci nie wystarcza. Rzadko powtarzasz te same rzeczy. Szybko przechodzisz od jednego zagadnienia do następnego."

25,623

theonlyone napisał/a:

Właśnie wymyślając antykoncepcje człowiek sprzeciwił się naturze i ją oszukuje ...

Szczepionki, antybiotyki, przeszczepy narządów, transfuzje krwi, latanie samolotami, przyszywanie odciętych kończyn, pływanie kilkaset metrów pod ziemią w okrętach, loty w kosmos to też sprzeciwianie się naturze. wink

25,624

Only - to ja mam takie pytanie - kto wchodzi w skład tej większości? Z jakich środowisk są ci ludzie? W jakim przedziale wiekowym? Jakie mają cechy demograficzne? I kto prowadził badania i jaką metodą? Bo póki co to mamy jakąś wirtualną (czyt. nieistniejącą) większość. A dyskutujemy raczej o naszych doświadczeniach, bo to forum internetowe, a nie konferencja naukowa.

25,625

Metyl napisał/a:
arcania napisał/a:

Wystarczy jeden ale duży. wink Niunia, masz może coś do jedzenia? Bo jakoś zgłodniałem.

Dobra, zmieścimy się smile Co ja mam do jedzenia? dwa banany, ale z lekka zdechłe, czekoladę i ciastka smile

25,626 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-02-14 01:07:51)

A dyskutujemy raczej o naszych doświadczeniach, bo to forum internetowe, a nie konferencja naukowa.

Eeee, to ja wychodzę tongue

arcania napisał/a:
Metyl napisał/a:
arcania napisał/a:

Dobra, zmieścimy się smile Co ja mam do jedzenia? dwa banany, ale z lekka zdechłe, czekoladę i ciastka smile

Dlaczego mnie ta czekolada i ciastka nie dziwi tongue Ugotuj sobie może te słodkości, jakoś inaczej będzie tongue

25,627

ujawniony napisał/a:

E, no zawsze możecie z Only iść na jakąś i później opowiedzieć nam jak było tongue

25,628

http://www.arealme.com/16types/pl/
O proszę:
"Prorok - Przenosi idee i pomysły w sferę działań.

Człowiek akcji - Rozwiązuje otaczające problemy z pełnią energii.

Jesteś swobodna/y i otwarta/y. Lubisz rozwiązywać praktyczne problemy, a twoje rozwiązania przynoszą natychmiastowy efekt. Nudzą cię koncepcje i teorie. Chciałabyś/Chciałbyś działać w pełni możliwości. Potrafisz wykorzystać sprzyjające momenty. Bedąc z ludźmi, wykorzystujesz każdą chwilę. Doceniasz wartości materialne i przyjemności z nich płynące. Uczysz się dzięki praktyce.

To cała ja big_smile

Ugotuję sobie czekoladę z bananami tongue

25,629

ujawniony napisał/a:

E, no zawsze możecie z Only iść na jakąś i później opowiedzieć nam jak było tongue

A Wy w tym czasie będziecie chędożyć o maseczkach smile Nie nie, tak łatwo się nas nie pozbędziecie tongue

25,630

arcania napisał/a:

Ugotuję sobie czekoladę z bananami tongue

Niuniuś, miało zostać coś dla mnie. Chociaż nawet i to to by było deczko za mało ...

Filozof - Żyje we własnym idealnym świecie.

Jesteś idealistką/ą. Jesteś wierna/y własnym wartościom i wobec ważnych dla ciebie osób. Chciałabyś/Chciałbyś żyć w świecie pasującym do twoich wartości. Jesteś ciekawa/y świata. Zawsze potrafisz znaleźć dodatkowe możliwości i doprowadzasz do realizacji pomysłów. Starasz się zrozumieć innych i pomagasz im rozwinąć ich potencjał. Jeśli to nie stoi w sprzeczności z twoimi wartościami, jesteś elastyczna/y i potrafisz zaakceptować innych.

big_smile

25,631

A tu macie jaki jest następny cel Twojej podróży http://www.arealme.com/travel/pl/
No lepiej już nie mogli trafić - Bajkał cool

25,632

Metyl napisał/a:
theonlyone napisał/a:

Szczepionki, antybiotyki, przeszczepy narządów, transfuzje krwi, latanie samolotami, przyszywanie odciętych kończyn, pływanie kilkaset metrów pod ziemią w okrętach, loty w kosmos to też sprzeciwianie się naturze. wink

Dokładnie tak jest... tongue

25,633

theonlyone napisał/a:
Metyl napisał/a:
theonlyone napisał/a:

No nie byłbym taki pewien, jeszcze nie widziałem, zeby jakiś okrę podwodny pływał pod ziemią tongue

25,634

Only - to ja mam takie pytanie - kto wchodzi w skład tej większości? Z jakich środowisk są ci ludzie? W jakim przedziale wiekowym? Jakie mają cechy demograficzne? I kto prowadził badania i jaką metodą? Bo póki co to mamy jakąś wirtualną (czyt. nieistniejącą) większość. A dyskutujemy raczej o naszych doświadczeniach, bo to forum internetowe, a nie konferencja naukowa.

Już Ci kiedyś pisałem,książka "Ewolucja pożądania"
tam są odpowiedzi na wszystkie w/w przez Ciebie pytania.

25,635

Niunia, jedziesz ze mną do Monachium? big_smile

25,636

A ja jade do:

Singapur
Azja

Odkryj lśniące wieżowce, chińskie shophousy, malajskie meczety, hinduskie świątynie i klimatyzowane centra handlowe w tym azjatyckim tyglu. Nienagannie zorganizowany-Singapur. Nie pozwoli, abyś utknął w korku.
Najlepszy czas na podróż

Wahania sezonowe są mniejsze, biorąc pod uwagę, że Singapur jest w pobliżu równika. Od czerwca do sierpnia jest bardzo gorąco; Od listopada do lutego jest pora deszczowa.
Musisz zobaczyć

Wyspa Sentosa, Merlion Park, Clarke Quay, Orchard Rd.

25,637

ujawniony napisał/a:
theonlyone napisał/a:
Metyl napisał/a:

No nie byłbym taki pewien, jeszcze nie widziałem, zeby jakiś okrę podwodny pływał pod ziemią tongue

Hahahaha,w sumie ciężkie pływanie w takich warunkach tongue

25,638

theonlyone napisał/a:

Takiej odpowiedzi się spodziewałam, ale niestety - pudło big_smile

25,639

Metyl napisał/a:

I znowu to samo...albo Szwaby a ta Moja teraz Bajkał tongue

ale ten  mój Singapur też jak kulą w płot tongue

25,640 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-14 01:27:50)

Właśnie sobie nałożyłam maseczkę z glinką brązową i wyglądam jakbym była na survivalu cool
A właśnie - zróbmy sobie na zlocie jeden taki survivalowy dzień - z chodzeniem po błocie, budowaniem szałasów, jakąś grą i tak dalej. Co? Zróbmy, no!

arcania napisał/a:
Metyl napisał/a:

Ja tam do Singapuru też chętnie pojadę, ale po drodze zahaczymy o Bajkał i każda będzie szczęśliwa cool

25,641

theonlyone napisał/a:

Takiej odpowiedzi się spodziewałam, ale niestety - pudło big_smile

Ale dlaczemu ?

25,642

Właśnie sobie nałożyłam maseczkę z glinką brązową i wyglądam jakbym była na survivalu cool
A właśnie - zróbmy sobie na zlocie jeden taki survivalowy dzień - z chodzeniem po błocie, budowaniem szałasów, jakąś grą i tak dalej. Co? Zróbmy, no!

arcania napisał/a:
Metyl napisał/a:

Ja tam do Singapuru też chętnie pojadę, ale po drodze zahaczymy o Bajkał i każda będzie szczęśliwa cool

I walki w kisielu tongue

25,643

Tak zrobimy! i już widzę chłopaków tongue

25,644

Tak.

Niunia, dobra, to jedziemy, lecimy i płyniemy na Falklandy. Ale ja nadal głodny. :x

25,645 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-14 01:31:14)

arcania napisał/a:

Tak zrobimy! i już widzę chłopaków tongue

E tam, chłopaków, wiesz jak ja się będę świetnie przy tym bawiła cool. Uwielbiam takie klimaty cool, a nawet podwójne cool

25,646

Najpierw to musimy tam WSZYSCY dotrzeć,potem zobaczymy tongue

jakąś grą i tak dalej

to może z grą wstępną?  tongue

25,647

Grą wstępną to cały ten zlot będzie tongue

25,648 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-02-14 01:34:58)

Jak ktoś nie dojedzie to mu osobiście kopyta połamię!!!!

Metyl, no co ja mogę pierniczki... sobie zjedz tongue

Gra wstępna....to ja się boję końcówki...

25,649

Obietnico a nie możesz sobie poosmarować twarzy tym czymś, położyć się na podłodze i potarzać ze dwa razy w jedną stronę i w drugą smile ? Będziesz miała survival w domu smile

25,650

arcania napisał/a:

A jak ktoś dojedzie ale nie dojdzie? lol

Pierniczki? Niunia, ja wiem że Ci smakowały ale takimi drobiazgami to ja się nie najem.

Końcówka? A czemuż jej się bać? big_smile

25,651

Arcanio - niczego się nie bój i pamiętaj, że do odważnych świat należy wink

Ujawniony - ale ja chcę chodzić po lesie z kompasem i wybudować szałas, i przejść się po moście linowym! I chcę spać pod gwieździstym niebem!

25,652

Arcanio - niczego się nie bój i pamiętaj, że do odważnych świat należy wink

Ujawniony - ale ja chcę chodzić po lesie z kompasem i wybudować szałas, i przejść się po moście linowym! I chcę spać pod gwieździstym niebem!

Wstąp do armii tongue

25,653

ujawniony napisał/a:

Wstąp do armii tongue

Ale to ma być urozmaicenie życia, a nie codzienność tongue

25,654

Metyl napisał/a:
arcania napisał/a:

A jak ktoś dojedzie ale nie dojdzie? lol

To Obietnica go dorwie i wybudują sobie szałas tongue

A ja i tak sie Was boję tongue najbardziej theonlyone tongue

25,655

ujawniony napisał/a:

Wstąp do armii tongue

O ludzie, wam dogodzić smile Raz normalnie raz w pupę też źle smile  ... ja nie wiem tongue

25,656

ujawniony napisał/a:
ujawniony napisał/a:

Wstąp do armii tongue

O ludzie, wam dogodzić smile Raz normalnie raz w pupę też źle smile  ... ja nie wiem tongue

Jakie ludzie?! do Obietnicy pijesz tongue

25,657

arcania napisał/a:

Pff. tongue Idę do łóżka i czekam tam na Ciebie. big_smile

25,658

Metyl napisał/a:
arcania napisał/a:

Bezczel tongue

25,659

arcania napisał/a:

Nie taki diabeł straszny...jak go upiją lol

25,660

Metyl napisał/a:
arcania napisał/a:

I tu po latach oczekiwań wyobraża mi się taki kościotrup Metyla smile

25,661

theonlyone napisał/a:
arcania napisał/a:

No to ja odpadam w tej konkurencji, liczę na dziewczyny, łone mocne głowy podobno mają tongue

25,662

A ja idę poprzytulać poduszkę smile Dobranoc wsiem smile

25,663

Ejj dawno męskich ciach nie było...
Channing Tatum

http://img.interia.pl/rozrywka/nimg/o/3/roz5968828.jpg
Bierzemy go na zlot?

25,664

arcania napisał/a:
theonlyone napisał/a:
arcania napisał/a:

No to ja odpadam w tej konkurencji, liczę na dziewczyny, łone mocne głowy podobno mają tongue

Które to takie mocne? tongue

25,665

theonlyone napisał/a:
arcania napisał/a:
theonlyone napisał/a:

Które to takie mocne? tongue

Aeni, Obietnica pewnie przez to swoje uwielbienie do Moskwy, i coś mi się Lovcia po głowie tarabani smile ale ja nie wiem czy któraś z nich ma z Tobą szanse tongue

25,666

Z góralem ciężko tongue lecz wszystko może się zdarzyć tongue

25,667

Wróciłam do Was wykąpana i pachnąca, a Wy tu tyle w tym czasie powypisywaliście zamiast grzecznie czekać tongue

25,668 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-14 02:16:01)

ujawniony napisał/a:

Bo raz to za mało tongue

arcania napisał/a:

Jakie ludzie?! do Obietnicy pijesz tongue

Nie do, tylko z tongue. A ze mną to można dzisiaj herbatkę imbirowo-miodową wypić na przykład wink

A moje uwielbienie do Moskwy nie ma związku z ilością alkoholu, jaką mogę wypić tongue.

Którego z panów chcesz zabrać na zlot?

25,669

theonlyone napisał/a:

Też właśnie mówię, ale jak zewrzemy szyki to może damy radę tongue

25,670

arcania napisał/a:
theonlyone napisał/a:

Każdą kolejkę Only będzie pił z inną big_smile. Wtedy damy radę - jeszcze Perełka nas wesprze.

25,671

Jak którego? tego na przedzie tongue

25,672

arcania napisał/a:
theonlyone napisał/a:

Każdą kolejkę Only będzie pił z inną big_smile. Wtedy damy radę - jeszcze Perełka nas wesprze.

A Perełka kojarzy mi się z taką moja głową, i dlatego jej nie wystawiałam na odstrzał tongue

25,673 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-14 02:24:18)

To ja się boję wiedzieć, jakie Ty masz zdanie o Aeni i o mnie big_smile. I nie wiem czy mam bronić siostrzanego honoru czy jednak nie tongue. A ja od nadmiaru alkoholu robię się niezwykle pocieszna - nie chcecie tego tongue

A w ogóle to właśnie piszę do Was w rękawiczkach maseczkowych i czuję się jakbym była żeńską wersją Dextera cool

25,674

To ja się boję wiedzieć, jakie Ty masz zdanie o Aeni i o mnie big_smile. I nie wiem czy mam bronić siostrzanego honoru czy jednak nie tongue. A ja od nadmiaru alkoholu robię się niezwykle pocieszna - nie chcecie tego tongue

A w ogóle to właśnie piszę do Was w rękawiczkach maseczkowych i czuję się jakbym była żeńską wersją Dextera cool

Ja po alkoholu....no nie chcecie wiedzieć tongue

No moje dłonie są jeszcze mniejsze niż twarz, to sobie wyobraź ...te rękawiczki mi zlatywują i dłonie wyglądają jak u klauna tongue

25,675 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-14 02:35:54)

Dawaj wink. Pewnie, że chcemy smile

A ja kupiłam takie zwykłe te rękawiczki:
http://1.bp.blogspot.com/-ZTtB8Sfhh3w/U05WRN9tO5I/AAAAAAAALk0/nJPVP23YniU/s1600/P1120615.JPG

Ale to śmiesznie musi wyglądać, gdy Ci tak spadają lol

Posty [ 25,611 do 25,675 z 31,052 ]

Strony Poprzednia 1 … 393 394 395 396 397 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024