arcania napisał/a:ObietnicaPoranka napisał/a:Arcanio - ten Twój zwierzęcy quiz jest oszukany. Wyszło mi 3 x A, 3 x B i 3 x D. Więc wiem tylko, kim nie jestem i z kim nie stworzę związku
.
no u mnie wyszło i A i C, wiec jestem delfinem tygrysim
a boś pełna sprzeczności 
No niech będzie, więc jestem tygrysio-jaskółczą zebrą 
Tygrys: Jesteś wiecznym wojownikiem. Kochasz rywalizację! Twoje życie to ciągły wyścig ? nic nie mobilizuje Cię tak, jak chęć pokazania innym, że to Ty jesteś numerem jeden. Ostatnie słowo musi należeć do Ciebie. Jesteś osobą odważną, prostolinijną, więc kiedy ktoś działa ci na nerwy ? mówisz mu to bez zastanowienia. Szklanka jest dla Ciebie zawsze w połowie pełna. Masz mnóstwo energii do działania, a bezczynność to dla Ciebie prawdziwa tortura.
Zebra: Jesteś urodzonym aktorem i kolorowym ptakiem! Kochasz błyszczeć, być w centrum uwagi i przyjmować komplementy. Masz milion szalonych pomysłów na sekundę i wiesz, jak przekonać do nich otoczenie. Uwielbiasz ludzi, życie towarzyskie i emocjonujące dyskusje do białego rana. Bywasz zaborcza i chaotyczna, droga Zebro, ale kto dostrzegałby wady u tak uroczej osoby, jak Ty?
Jaskółka: Jako urodzony perfekcjonista, skupiasz się na detalach, jesteś mistrzem systematyczności i doskonałej organizacji. Twardo stąpasz po ziemi. Nie należysz do osób wylewnych, a gdy okazujesz emocje jest jasne, że stało się coś naprawdę bardzo ważnego. Niektórzy nazywają Cię nudziarzem. A może po prostu zazdroszczą Ci cierpliwości?
I tak: nie jestem aż tak prostolinijna (tygrys), nie jestem zaborcza, a chaotyczna tylko bywam (zebra), a u jaskółki zgadzają się tylko dwa pierwsze zdania.
A mój mężczyzna powinien być taki:
Szukasz partnera na dobre i złe. Z jednej strony twój mężczyzna powinien być opiekuńczy i czuły, z drugiej powinno go stać na odrobinę szaleństwa. Ma cię chronić, dbać, aby ci się żyło dostatnio i wygodnie, ale powinien cię także zaskakiwać, zadziwiać, i pozwalać na to, abyś czuła się cały czas wolna. To spore wymagania. I rybki, i akwarium. Czy nie za wiele?