Gdzie spotkać wolnego mężczyznę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Strony Poprzednia 1 … 381 382 383 384 385 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 24,831 do 24,895 z 31,052 ]

24,831

Odp: Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?
ObietnicaPoranka napisał/a:
white.pearl napisał/a:
Aenima napisał/a:

Mamy choćby przykład Aeni (Aenimko, przepraszam, że tak Cię tu jako przykład podaję :*), która trzymała się za łapki ze swoim randkowiczem. Jest znak? No niby jest. A ostatecznie okazało się, że intencje pana wcale nie były związkowe. I tyle z odczytywania/dawania sygnałów.

Mozliwe, że facet oszukiwał w tym wypadku, to się też zdarza. Może tez mu się nagle odwidziało, to tez się niestety zdarza, a powód o braku chemii był z pupy, ot byleby coś powiedzieć...

To ja napisałam, nie Aeni tongue.
Tak, chemia i inne bzdury, to się zgadzam. Chodzi o to, że sygnał nie dla każdego znaczy to samo. Dla jednego to, że kogoś trzyma za rękę, przytuli, pocałuje znaczy bardzo dużo, a dla innego to jak przelotny flirt. I to wynika z doświadczeń, poglądów i masy innych czynników, więc stąd się biorą problemy w wysyłaniu i odbieraniu wink.

white.pearl napisał/a:

To ja mam zupełnie inną kwestię dla Was, mnie to dziś zastanawia. Po co były partner informuje ni z gruszki, ni pietruszki jak to mu się cudownie żyje i w ogóle cud miód orzeszki? Zignorowałam taką wiadomość parę miesięcy temu, kilka tygodni temu temu widzieliśmy się przypadkiem i rozmawialiśmy parę minut, słyszałam to samo, jaki to jest zadowolony i w ogóle git majonez, pożegnaliśmy się, a teraz po x czasu w sobotnią noc on mnie raczy kolejnym mailem, zapewniając jaki to jest zadowolony z życia i jak mu się układa. No nie kumam, czy zapisałam się niechcący do jakiejś listy subskrybentów i on mnie teraz co parę miesięcy będzie informował, że wszystko jest cacy? No jeszcze raz - ok, ale trzy razy? Zgłupiałam sad Czy ktoś jest w stanie mi to wyjaśnić?

Może to jego sposób na poradzenie sobie z rozstaniem? A kto odszedł - Ty czy on? W sensie od kogo wyszedł pomysł? Może lepiej się czuje, gdy Ci powie, że jest mu tak dobrze bez Ciebie, choć pewnie wcale nie jest. No bo gdyby było, to miałby gdzieś informowanie Ciebie.
Mnie mój były kilka razy powtarzał, że nie wierzy w powroty (a mnie to kompletnie wisiało, w co wierzy lub nie), po czym do siebie wróciliśmy. Więc może tu to działa podobnie?

Ach, bo źle skopiowałam ten cytat wink

Ja odeszłam. Nie będę mu pisać, że nie chcę wiedzieć jak sobie radzi, mógłby już sam załapać... Wiem na pewno, że on nie chce wrócić, ja też nie.
Jakby ktoś miał jeszcze jakąś teorię to śmiało smile

Zobacz podobne tematy :

24,832

luigi napisał/a:

Pisze bo żałuje, że się nie udało (gdyby tak nie było to wymazał by kobietę z pamięci). Pisze jak mu dobrze żeby pokazać, że nie opłakuje starego związku.Coś w stylu "dobrze mi mimo, że ciebie niema".

Swoją drogą jak tu zacytować kawałek wpisu a nie cały? Coś tam [code ] jak to było?

Dzięki za odzew.

Po prostu usuń nieistotny fragment z cytatu smile

24,833

Mogłem się domyślić big_smile

24,834

white.pearl napisał/a:

Ja odeszłam. Nie będę mu pisać, że nie chcę wiedzieć jak sobie radzi, mógłby już sam załapać... Wiem na pewno, że on nie chce wrócić, ja też nie.
Jakby ktoś miał jeszcze jakąś teorię to śmiało smile

A nie nie z tym powrotem to miała być analogia tylko tongue. Chodziło mi o to, że chce Ci przez to powiedzieć, że nie jesteś mu potrzebna do szczęścia, ale tak naprawdę za Tobą tęskni. Po prostu nie chce się do tego przyznać, być może nawet przed sobą.

24,835

Jak widzicie kwestię poznawania w internecie? Chodzi mi o wasze własne spostrzeżenia a nie historie z sieci. Macie jakieś sprawdzone portale za darmo i na poziomie? tongue

24,836

luigi napisał/a:

Jak widzicie kwestię poznawania w internecie? Chodzi mi o wasze własne spostrzeżenia a nie historie z sieci. Macie jakieś sprawdzone portale za darmo i na poziomie? tongue

Nie.

24,837

ujawniony napisał/a:

Poranku smile Mimo, że potrzebujesz do wszystkiego namacalnych dowodów, tabelek oraz wykresów, czego nie mogę czasami zrozumieć to i tak uważam, że jesteś super net-babeczką. Bardzo się cieszę, że miałem przyjemność Cię "poznać" oraz obcować z tak fajną osóbką jak TY tongue

Nie wiem, czy powinnam się o Ciebie martwić, czy jednak nie tongue. Tak czy inaczej to słodkie cool i nie wiem dlaczego, ale zabrzmiało jak pożegnanie yikes.
No, przepraszam, ale nic nie poradzę na to, że mój umysł tak działa i że muszę wszystko rozumieć, bo inaczej czuję się bardzo niekomfortowo sad

Pożegnanie ? Ja Was nie opuszczę aż do śmierci tongue I nie przepraszaj, taka już jesteś i akurat między innymi to w Tobię cenię smile

24,838 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-02-08 22:33:58)

flogger napisał/a:
arcania napisał/a:
flogger napisał/a:

To już gdzieś słyszałem ze kobiet nie da się zrozumieć je trzeba kochać smile .

Ciekawe ile z tych licytowanych brzdąców powstanie po ostatniej przegadanej nocy.

Możemy robić zakłady tongue

To już hazardem pachnie smile .

white.pearl napisał/a:

Nie rozumiem za bardzo tych rozkminek. Dla mnie Metylu tez masz trochę dziwne podejście, jakieś podwójne standardy do siebie i innych. Toć w życiu nie ma tak, że ludzie się informują oficjalnie o swoich intencjach lub ich braku, to nie umowy handlowe, kurka wodna. Wcale to, a wcale nie uważam, że na początkowym etapie znajomości potrzebne są takie oficjalne oświadczenia/deklaracje sympatii lub jej braku (które nazywacie rozmową). Same czyny mówią za siebie i na nie trzeba zwracać uwagę. Druga strona nie szuka kontaktu? Czyli go nie chce. Nie interesuje się naszym życiem poza powierzchownym "co słychać"? Czyli nie interesuje się. Jeśli ktoś jest kimś zainteresowany (na różnych poziomach, nie tylko związkowo/seksualnie), to to po prostu okazuje na milion sposób, małych i dużych, dąży do zacieśniania znajomości, do widywania się, coraz bardziej się przed nami otwiera (i nie ma to nic wspólnego z byciem desperatem). To nie jest fizyka kwantowa w końcu, jeśli ktoś mówi, że w ogóle, ale to w ogóle nie dostrzega żadnych intencji w czyimś zachowaniu, to znaczy, że ma poważny problem w relacjach międzyludzkich i coś należy z tym zrobić z profesjonalistami. To samo jest w relacjach kolega-koleżanka, przyjaciele, bo relacje ludzkie rodzą się naturalnie, rozwijają się, bo obie strony do tego dążą i jakbyśmy mówić nie umieli, to też byśmy sobie radzili i na pewno nie wyginęli.
Wiem, że są jakieś friendzony, ale to głównie dlatego, że jedna ze stron nie dostrzega, że żadnych szans na coś więcej nie ma a nadal kurczowo się trzyma tej jednej osoby. Czasem są jakieś wyjątki, że faktycznie ludzie potrzebują dużo czasu, ale to i tak kontakt jest podtrzymywany z obu stron i wtedy po czasie może się coś wykluć, ale tez chyba lepiej nie fiksowac na punkcie tej jednej osoby, żeby się nie przejechać. choć wiem, że łatwo mówić wink

Jeśli ktoś nas informuje, że nic z tego, to jest to faktycznie bolesne, wolałabym, żeby wierzył  w moją inteligencję, że ja sama się w końcu domyślę, a jeśli mówi, że ma nadzieję na coś więcej, to podaje się na srebrnej tacy i choć można się z tego ucieszyć, bo się miało samemu nadzieję, to też zabiera tę radochę samego początku, cudowną niepewność, motylki i ogólne wariactwo.

Trafnie ujęte. Na prawdę widać i czuć od samego początku czy jest się obiektem zainteresowania. Warunek żeby samemu za bardzo nie chcieć na siłę bo wtedy raz że interpretuje się wszystko tak jak byśmy chcieli żeby się przypadki potoczyły, a dwa wielu rzeczy najzwyczajniej nie widzimy.

Ja UWIELBIAM hazard tongue

Ujawniony, tak to zabrzmiało tongue

24,839

Oj tam oj tam tongue

24,840

No i zaraziliście mnie sad

24,841

Perełko no widzisz, to wiele zmienia, bo ja mogę jedynie oceniać treści postów wink Jeśli faktycznie Metyl jest miły i kontaktowy na żywo, to jedyne co odpycha to albo - wygląd albo po prostu nie trafiał w gust danej osoby. Tak czy inaczej, ja zawsze najpierw analizuję siebie i swoje złe strony i to, co we mnie mogło kogoś tam odepchnąć zanim zacznę zrzucać winę na świat. Może w tym jest jakaś metoda.

Obietnico no, spoko, widzisz, to właśnie jeden z przykładów błędnego odczytywania znaków, choć ja tutaj dostawałam ich wiele i były bardzo sprzeczne.

24,842 Ostatnio edytowany przez Tom94 (2015-02-09 13:11:29)

Tom94 napisał/a:

1. Miałem już tyle randek a jeszcze żadna dziewczyna jasno nie powiedziała co oczekuje po relacji.
2. I potem bywały typowe gierki, milczenie, zbywanie, odpowiadanie pół słówkami no i po co?
3. Nie lepiej powiedzieć że nie pasujemy do siebie wprost?
4. Np.: nigdy nie wiedziałem czy się podobałem jakiejkolwiek dziewczynie bo a jak, trzeba się domyśleć czy owej pannie wpadłem w oko.

1. Bo może sama jeszcze tego nie wiedziała?
2. Typowe gierki czyli co?
3. Pewnie, że lepiej, ale tego od razu się nie wie. Od razu to można ewentualnie wiedzieć czy ktoś mi pasuje, czy nie, a nie czy my do siebie.
4. A one wiedziały, że Ci się podobają?

1) Takie rzeczy to się raczej wie Obietnico.
Wystarczy chwile pobyć przy kimś i wiesz czy ci ta osoba bardziej pasuje na kolegę, chłopaka, kochanka czy w ogóle masz tej osoby dosyć.
Ja z kolei zawsze musiałem się domyślić kim mam szansę być dla dziewczyny.
Zazwyczaj kończyło się ostatnią opcją.

2) No przecież już powiedziałem.
Milczenie, Zbywanie, Odpowiadanie pół słówkami, Nagłe ochłodzenie relacji.
Co z tego że na spotkaniu bywało miło, jak nie zaiskrzyło to już kompletnie w du.... mnie miały.
Wiem że ludziom się nie udaje ale ja oczekuje jedynie tego aby jasno dać znać że z relacji nici a nie że spotykam się z dziewczynom, jest mega fajnie, mija kilka dni.
Ona nie odbiera, po czym w sms-e pisze że ma kogoś hmm (to co teraz napisałem to jedna z moich relacji)

3) No jakoś dziewczyny nie miały problemu aby po kilku godzinach mnie ocenić czy się nadaje na chłopaka czy też nie, a że zapomniały o tym powiedzieć i się bawiły mną to taki szczegół.

4) No oczywiście że tak. Choćby fakt że je zapraszałem na randkę to jasny sygnał ze mi się spodobała. A warto dodać że zawsze wybierałem takie miejsca typowo randkowe wink
Oczywiście na początku mojego randkowania byłem bardziej speszony bo wszak to wszystko było dla mnie nowe, nie eskalowałem dotyku min ale i tak dawałem jasno znać że nie interesuje mnie relacja koleżeńska.
Potem nabrałem więcej śmiałości i ten dotyk wprowadziłem w życie.
Reakcje były różne i też żeby nie było, nie dotykałem tam gdzie nie powinienem i też nie za często aby nie być narażony dostaniem etykietki zboka.
Koniec końców to czy eskalowałem ten dotyk czy też nie, nie miało znaczenia bo i tak wszystko się rozpadło, za każdym razem.

Tom, bo może akurat dla tych dziewczyn było za wcześnie na jakąkolwiek fizyczność? Jedna chętnie pójdzie do łóżka w trakcie pierwszej randki, a inna zanim pozwoli się złapać za rękę musi się z Tobą oswoić. Różnie to bywa. A kto proponuje? Znowu różnie bywa i zależy od mnóstwa czynników.

Tylko że ja z tym dotykiem nie byłem nachalny i nie chodziło mi o łóżko, to nie jest/nie był mój cel jak się spotykałem z dziewczynami.
Zresztą przez większość randek nawet tego dotyku nie było więc to nie o to chodzi.
Ja jako całokształt nie podobam się dziewczynom, taka smutna prawda hmm

24,843 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-09 13:08:22)

ujawniony napisał/a:

Pożegnanie ? Ja Was nie opuszczę aż do śmierci tongue I nie przepraszaj, taka już jesteś i akurat między innymi to w Tobię cenię smile

Och, nie możesz pisać takich rzeczy, gdy jestem chora, bo jeszcze się rozczulę i dopiero będzie tongue

arcania napisał/a:

No i zaraziliście mnie sad

To wina Metyla - pozarażał nas, a sam wyzdrowiał, dzięki jakimś tajemnym mocom yikes.
A mnie wczoraj rosół i talerz warzyw postawiły na jedną nogę, ale wieczorem nastąpił mega regres hmm. Już mnie to wkurza, bo spędzę drugi dzień w domu sad. Ale wezmę sobie pracę do łóżka cool

Aenima napisał/a:

Tak czy inaczej, ja zawsze najpierw analizuję siebie i swoje złe strony i to, co we mnie mogło kogoś tam odepchnąć zanim zacznę zrzucać winę na świat. Może w tym jest jakaś metoda.

Byle nie przegiąć w drugą stronę, bo można się tak w sobie doszukiwać winy i wpaść w mnóstwo kompleksów, a to bez sensu. Na początku nie wychodzi z różnych powodów, bo ktoś może nie być gotowy, bo możemy za bardzo przypominać byłą albo właśnie przeciwnie, a to jej następczyni szuka, bo możemy mu się z jakiegoś powodu nie spodobać albo jeszcze coś tam innego. Ale niekoniecznie jest to coś, co powinniśmy zmieniać, bo tak to można się do każdego człowieka dostosowywać i w końcu nie wiedzieć kim się jest.

Aenima napisał/a:

Obietnico no, spoko, widzisz, to właśnie jeden z przykładów błędnego odczytywania znaków, choć ja tutaj dostawałam ich wiele i były bardzo sprzeczne.

Bo ludzie pewnie je wysyłają nieświadomie, a na początku sami nie wiedzą, czego chcą.

Tom94 napisał/a:

1) Takie rzeczy to się raczej wie Obietnico.
Wystarczy chwile pobyć przy kimś i wiesz czy ci ta osoba bardziej pasuje na kolegę, chłopaka, kochanka czy w ogóle masz tej osoby dosyć.
Ja z kolei zawsze musiałem się domyślić kim mam szansę być dla dziewczyny.
Zazwyczaj kończyło się ostatnią opcją.

Gdyby to było tak od razu, to ludzie po 5, 10 latach przyjaźni nie tworzyliby związków. Ja sama nie zawsze od razu wiedziałam, nie zawsze od razu byłam gotowa na związek.

Tom94 napisał/a:

4) No oczywiście że tak. Choćby fakt że je zapraszałem na randkę to jasny sygnał ze mi się spodobała. A warto dodać że zawsze wybierałem takie miejsca typowo randkowe wink

No i właśnie o to mi chodziło - jeśli zapraszasz np. koleżankę z pracy do kina, pubu, kawiarni czy na spacer, to ona może to bardzo różnie odebrać, bo to wszystko zależy od mnóstwa czynników. Sama jako nastolatka chodziłam w wymienione miejsca z kolegami i nie miało to randkowego podtekstu, a zdarzało się, że siedzenie na ławce pod blokiem było randką. Nie ma czegoś takiego jak miejsca typowo randkowe, bo nie ma tu żadnego kodeksu czy przepisów, które to regulują wink.

Tom94 napisał/a:

Tylko że ja z tym dotykiem nie byłem nachalny i nie chodziło mi o łóżko, to nie jest/nie był mój cel jak się spotykałem z dziewczynami.
Zresztą przez większość randek nawet tego dotyku nie było więc to o to chodzi.

Nie chodziło mi o łóżko, ale o to, że są różne dziewczyny - mogą być cnotliwe, nieśmiałe i samo trzymanie się za ręce to dla nich za dużo. Znowu - różnie to bywa wink

24,844

A ja zrobiłam sobie właśnie zieloną herbatę z opuncją, która pachnie jak guma balonowa tongue  nie wiem czy pomoże. Wyglądam jakbym ciągle ryczała, ale za to jak oczka błyszczą wink

24,845

arcania napisał/a:

A ja zrobiłam sobie właśnie zieloną herbatę z opuncją, która pachnie jak guma balonowa tongue  nie wiem czy pomoże. Wyglądam jakbym ciągle ryczała, ale za to jak oczka błyszczą wink

O! Lubię ją i też mam, ale teraz piję miodowo-waniliową cool. A oczy to mam czerwone i wyglądam jak skrzywdzone zwierzątko yikes

24,846

arcania napisał/a:

O! Lubię ją i też mam, ale teraz piję miodowo-waniliową cool. A oczy to mam czerwone i wyglądam jak skrzywdzone zwierzątko yikes

Futro na wełnę Ci ostrzygli ?;)

ujawniony napisał/a:

Pożegnanie ? Ja Was nie opuszczę aż do śmierci tongue

Najpierw pożegnanie, teraz takie wyznanie yikes coś wspominałeś o prawie zakochaniu się... mamy zacząć się martwić ? smile

24,847

Gdyby to było tak od razu, to ludzie po 5, 10 latach przyjaźni nie tworzyliby związków. Ja sama nie zawsze od razu wiedziałam, nie zawsze od razu byłam gotowa na związek.

No ale przynajmniej te osoby wiedziały że na ten moment chcą przyjaźni a nie czegoś więcej.
Jeśli kogoś spotykasz to nikt ci nie każe abyś od razu decydowała czy chcesz związku czy też nie.
Ale możesz przynajmniej się określić czy chcesz kontynuować relacje na stopie przyjacielskiej.

No i właśnie o to mi chodziło - jeśli zapraszasz np. koleżankę z pracy do kina, pubu, kawiarni czy na spacer, to ona może to bardzo różnie odebrać, bo to wszystko zależy od mnóstwa czynników. Sama jako nastolatka chodziłam w wymienione miejsca z kolegami i nie miało to randkowego podtekstu, a zdarzało się, że siedzenie na ławce pod blokiem było randką. Nie ma czegoś takiego jak miejsca typowo randkowe, bo nie ma tu żadnego kodeksu czy przepisów, które to regulują wink

Tylko to idzie się domyśleć że raczej chodzi mi o randkę a nie przyjacielskie pogaduchy po robocie.
Jeśli chciałbym tylko pogadać to czemu nie zaprosiłbym kilka koleżanek z roboty?
A momencie kiedy zapraszam/zapraszałem konkretną dziewczyną która wpadła mi w oko w weekend do pubu to chyba po to aby ją bliżej poznać wink
Zresztą na tych spotkaniach moje zachowanie na pewno mocno odbiegało od zachowań kumpli z pracy.

Nie chodziło mi o łóżko, ale o to, że są różne dziewczyny - mogą być cnotliwe, nieśmiałe i samo trzymanie się za ręce to dla nich za dużo. Znowu - różnie to bywa wink

Oj nie, nie. Trzymanie się za rączki na początku znajomości to i dla mnie jest hardkor tongue
Chodziło mi bardziej o obejmowanie, np. jak szedłem z dziewczyną do pubu.

A mnie wczoraj rosół i talerz warzyw postawiły na jedną nogę, ale wieczorem nastąpił mega regres hmm. Już mnie to wkurza, bo spędzę drugi dzień w domu sad. Ale wezmę sobie pracę do łóżka cool

Przecież zabroniłem ci pracować tongue Miałaś odpoczywać wink

24,848

arcania napisał/a:

Futro na wełnę Ci ostrzygli ?;)

Zesłałabym wszystkie klęski żywiołowe na tego, który by spróbował cool

arcania napisał/a:

Najpierw pożegnanie, teraz takie wyznanie yikes coś wspominałeś o prawie zakochaniu się... mamy zacząć się martwić ? smile

Zaczniemy od jutra, dzisiaj chorujemy lol

Tom94 napisał/a:

Tylko to idzie się domyśleć że raczej chodzi mi o randkę a nie przyjacielskie pogaduchy po robocie.

Domyślać, domyślać.
A trzymanie się za łapki jest akurat fajne cool

Tom94 napisał/a:

Phi, jeszcze się nie nauczyłeś, że nie słucham rozkazów tongue

24,849

Tom94 napisał/a:

Oj zdecydowanie potrzeba ci faceta który na ciebie wpłynie big_smile

24,850 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-02-09 14:46:15)

Tom94 napisał/a:
Tom94 napisał/a:

Hmmm a może to być kobieta ? tongue

Zostałam bezczelnie wywalona do domu bo ponoć wyglądam "jak idź stąd i nie wracaj", a co najgorsze gadam od rzeczy tongue i korzystam słuchając Trójki i audycji "3 wymiary gitary"....<zakochana>

24,851

A tu mam dla Was nową porcję quizów:

Jak dobra jest Twoja pamięć?: http://filing.pl/jak-dobra-jest-twoja-pamiec-2/
U mnie: "Masz niesamowitą pamięć! Imponujące! Zapamiętałeś praktycznie wszystkie zdjęcia! Masz zdolność zapamiętywania obrazów, dostrzegasz wiele szczegółów, nawet tych najmniejszych. Wiesz doskonale kiedy już coś wcześniej widziałeś. Masz zdolności analityczne i jesteś stworzony do rozwiązywania problemów!"
yikes

Ile będziesz miała dzieci?: http://www.quizme.pl/quiz/choice_score/223511/997898845
U mnie: "2 dzieci - Lubisz małe dzieci, ale uważasz, że dwójka to optymalna ilość potomstwa. Chcesz mieć choć trochę czasu dla siebie i zająć się karierą"
cool

Test plam atramentowych Rorschacha - Kim naprawdę jesteś?: http://www.quizme.pl/quiz/choice_score/223536/363236082
U mnie: "Osobowość schizoidalna cechuje się tendencją do izolowania się, niewytwarzania silnych związków oraz wycofywania się z kontaktów emocjonalnych i społecznych. Osoby o osobowości schizoidalnej na ogół działają samotnie, często żyją w świecie marzeń i fantazji, są ambitne, skłonne do introspekcji, ekscentryczne. Osoby takie mają też słabą świadomość własnych uczuć i uczuć innych ludzi"

Uwielbiam ten test, bo zawsze widzę tam coś zupełnie innego niż jest w odpowiedziach, nawet moje widzenie się do nich minimalnie nie zbliża lol. A osobowość to mam raczej antyschizoidalną cool

W którym europejskim mieście powinieneś mieszkać?: http://www.quizme.pl/quiz/choice_score/223550/1777287705
U mnie: "Barcelona to nie tylko miasto, ale cały związany z nią styl życia! Słońce, plaża, sjesta, sangria, szczęśliwi i otwarci ludzie - tam szybko znalazłbyś nowych przyjaciół i zadomowił się.
Muzyka, imprezy, festiwale... Nie lubisz się nudzić i w Barcelonie na pewno by Ci to nie groziło! smile
Czas w Hiszpanii płynie inaczej, więc naucz się żyć wedle hiszpańskiego motta: "Co masz zrobić dziś, zrób jutro" wink"

Całkowita pomyłka - zaznaczyłam, że chcę mieszkać w chłodnym i deszczowym miejscu, ale może te owoce morza i weekend na jachcie przeważyły cool

jakim filmem mogłoby być twoje życie?: http://www.ofeminin.pl/testy-i-quizy/film-jako-zycie-d59441c663912.html
U mnie: Gdyby twoje życie było filmem, byłby to film akcji. Kiedy jesteś w pobliżu zawsze coś się dzieje! Nie jestes typem kobiety, która czas po pracy spędza przed telewizorem. Właściwie unikasz takich ludzi. Dlatego też wprowadzasz siebie i swoich przyjaciół do świata przygód, by wykorzystać swoją energię i zaspokoić ciekawość. Pełna życia, zawsze gotowa robić szalone rzeczy - jesteś prawdziwym śmiałkiem. Niepowodzenia nigdy cię nie zrażają (wręcz przeciwnie). Robienie wszystkiego ponad limit jest twoją filozofią życiową. Przy okazji robisz wszystko, by twój limit był jak najwiekszy.
Filmy, w których mogłabyś zagrać: "Szybcy i wściekli", "Aniołki Charliego", "Matrix", "Spider-Man", "Lara Croft Tomb Raider", "Batman"

Taaa, już widzę siebie w którymś z tych filmów yikes

Quiz dla fanek serialu ?Seks w wielkim mieście?: http://www.ofeminin.pl/seks/quiz-dla-fanek-seksu-w-wielkim-miescie-quiz-dla-fanek-d8680c164468.html
U mnie: "Carrie, niezdecydowana modnisia - Twoja sylwetka
Stylowa, modna, uwielbiasz wydawać pieniądze i imprezować - jak Carrie. Jesteś typową dziewczyną i nie wstydzisz się swojego materializmu! Interesują cię aktualne trendy w modzie: lubisz modne kluby, restauracje, pokazy projektantów i wernisaże. Jesteś zabawowa i spontaniczna. Przyjaciółki cię uwielbiają.
Twoje atuty Pozornie wyglądasz na pustą imprezowiczkę, ale jesteś inteligentna i ludzie cię uwielbiają. Jesteś genialna, ale masz do siebie dystans. Masz intuicję i jesteś wrażliwa, co pozwala ci szybko rozpracowywać ludzi.
Twoje słabości
Nigdy nie jesteś zadowolona. Nic ci się nie podoba, ciągle masz wątpliwości. Jeśli będziesz zbyt wybredna, miłość twojego życia może przejść ci obok nosa...
Twój typ faceta
Najchętniej przystojny, inteligentny i pełen charyzmy - mięśniaki cię nie interesują. Potrzebujesz kogoś z duszą, z kim można pogadać. Potrzebujesz faceta takiego jak ty sama: zabawnego, który cię zrozumie i dorówna ci intelektem.
Cytaty z Carrie
?Przysięgnij, przysięgnij na Chanel!?
?Mężczyźni pod czterdziestkę są jak krzyżówka z ?New York Timesa?: podchwytliwa, trudna, zawsze niejednoznaczna"

Zawsze myślałam, że bliżej mi do racjonalizmu Mirandy, a tu się okazuje, że wyglądam jak pusta imprezowiczka yikes. Szkoda tylko, że nie lubię modnych klubów, ciuchów i nie jestem materialistką sad.

wrażliwa czy mocno stąpająca po ziemi? Jaką masz osobowość? Sprawdź!: http://www.ofeminin.pl/psychologiczne/typy-osobowosci-test-d22584c289659.html
U mnie: "Realistka
Realiści to osoby myślące bardzo logicznie. Zazwyczaj potrafią dobrze liczyć, zapamiętują daty i fakty. Największe znaczenie przywiązują do rzeczy, które mogą porównać lub zmierzyć. Ważne są fakty, analizy, systematyczne myślenie i powiększanie majątku. Poza tym potrafisz prawdopodobnie bardzo szybko czytać.
Jako osoba rzeczowa i racjonalna jesteś pewna siebie i nie zdarza ci się bujać w obłokach. Potrafisz planować, jesteś spokojna i opanowana, zawsze wiesz, co się dzieje i co trzeba w danej chwili zrobić.  Swoje cele osiagasz krok po kroku,  planowo i z pełną cierpliwością. Ważne jest dla ciebie, co się o tobie myśli i mówi, dlatego zazwyczaj zachowujesz sie pragmatycznie i zgodnie z utartymi zwyczajami.
Jesteś miłym partnerem do rozmów, zawsze chętnie poradzisz komuś i powiesz, co powinien zrobić.
Jesteś bardzo sumienna, można na tobie polegać. Dla ciebie najważniejsze jest to co widoczne i potwierdzone. Nie lubisz się przemęczać fizycznie ani uprawiać sportu.
Twoje motto: ?Na co mi to? Jakie będę miała z tego korzyści??
Mowa ciała:
? Powolny, mocny krok, chód pewny i zdecydowany
? Mało ruchu w ramionach
? Głos spokojny i pewny
? Nogi stoją pewnie, kolana są w przeproście
? Gestykulacja i mimika są delikatne, oszczędne
? Dłonie często trzymasz w kieszeniach lub skrzyżowane za plecami
? Wzrok spokojny i opanowany
? Podczas rozmowy wzrok zawsze skierowany na rozmówcę, patrzysz mu w oczy"

E tam, lubię bujać w obłokach, nie lubię mówić innym, co mają robić, nie zastanawiam się nad korzyściami ze wszystkiego i lubię sport.

24,852

arcania napisał/a:
Tom94 napisał/a:

Zostałam bezczelnie wywalona do domu bo ponoć wyglądam "jak idź stąd i nie wracaj", a co najgorsze gadam od rzeczy tongue i korzystam słuchając Trójki i audycji "3 wymiary gitary"....<zakochana>

A czy również bezceremonialnie ? ;P

24,853

arcania napisał/a:
Tom94 napisał/a:

Te błyszczące oczy ich zauroczyły smile.
Chciałabym zobaczyć człowieka, który zmusi mnie do czegoś, czego nie chcę robić cool

24,854

o jaaaaaaaaaaaaaaaaa, kładę się do wyra i rozwiązuję big_smile

24,855

Chciałabym zobaczyć człowieka, który zmusi mnie do czegoś, czego nie chcę robić cool

Musiałabyś poznać mojego szefa big_smile

ujawniony napisał/a:

A czy również bezceremonialnie ? ;P

No cóż...troszkę tongue

24,856

Ufffff tongue

Osobowość w normie

Uff... możesz odetchnąć! Twoja osobowość jest w normie smile Nie wykazujesz żadnych niepokojących cech, a Twoja psychika jest zdrowa. Wykazujesz chęć lepszego poznania siebie i swojego otoczenia. Jest dobrze, więc ciesz się życiem! smile

24,857

arcania napisał/a:

Nie kuś tongue. Mój szef jest taki ciepły i kochany. Uwielbiam go!

24,858

arcania napisał/a:

Mój też i młody jest big_smile

ujawniony napisał/a:

Ufffff tongue

Osobowość w normie

Uff... możesz odetchnąć! Twoja osobowość jest w normie smile Nie wykazujesz żadnych niepokojących cech, a Twoja psychika jest zdrowa. Wykazujesz chęć lepszego poznania siebie i swojego otoczenia. Jest dobrze, więc ciesz się życiem! smile

Przyznaj się, ile razy robiłeś ten test żeby tak wyszło ? tongue

24,859

arcania napisał/a:
arcania napisał/a:

ujawniony napisał/a:

Ufffff tongue

Osobowość w normie

Przyznaj się, ile razy robiłeś ten test żeby tak wyszło ? tongue

Zdziwiło mnie dlaczego w żadnej opcji nie było - gołe baby/goła baba... I dlatego wyszedł jak wyszedł tongue

24,860

arcania napisał/a:

Mój nie jest big_smile
Ale to on tą dobrocią zmusza?

24,861

ujawniony napisał/a:

Zdziwiło mnie dlaczego w żadnej opcji nie było - gołe baby/goła baba... I dlatego wyszedł jak wyszedł tongue

A ja uważam, że samodzielnie powinno się tam wpisywać odpowiedzi. Bo na niektórych obrazkach widziałam np. krasnale albo boksujące się króliki, ale takich opcji nie ma hmm

24,862

ujawniony napisał/a:

A ja uważam, że samodzielnie powinno się tam wpisywać odpowiedzi. Bo na niektórych obrazkach widziałam np. krasnale albo boksujące się króliki, ale takich opcji nie ma hmm

Ale takie ogrodowe czy takie od Królewny Śnieżki ? tongue

24,863

ujawniony napisał/a:
ujawniony napisał/a:

Ale takie ogrodowe czy takie od Królewny Śnieżki ? tongue

Balkonowe tongue

24,864

Oooo, jak balkonowe to jesteś zboczuch tongue

24,865

Mój szef ma na mnie swoje sposoby big_smile

"3+ dzieci
Uwielbiasz małe dzieci, uważasz, że są słodkie i rozkoszne. Planujesz to, jaką będziesz matką i jak wychowasz swoje pociechy. Pozostaje życzyć wytrwałości i powodzenia! smile"

Przyszły mężusiu, bój się big_smile

"Osobowość w normie

Uff... możesz odetchnąć! Twoja osobowość jest w normie smile Nie wykazujesz żadnych niepokojących cech, a Twoja psychika jest zdrowa. Wykazujesz chęć lepszego poznania siebie i swojego otoczenia. Jest dobrze, więc ciesz się życiem! smile"

Ja ten test znam na pamięć więc moje się nie liczy tongue za pierwszym razem psychopatka wyszła tongue

24,866 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-02-09 15:30:36)

Jaaa pitole:

Berlin
Berlin to idealne miasto dla nowoczesnych i energicznych ludzi - takich jak Ty. Tutaj spotkasz profesjonalistów z całego świata, bo Berlin to europejska stolica nowych technologii. Szklane wieżowce, czystość i dobra, niemiecka organizacja - dostrzeżesz to na każdym kroku.
Tutaj życie zaczyna się po pracy, zgodnie z powiedzeniem: "Work hard, play harder" wink

A to było do przewidzenia:

Gdyby twoje życie było filmem, byłby to film akcji.

Kiedy jesteś w pobliżu zawsze coś się dzieje! Nie jestes typem kobiety, która czas po pracy spędza przed telewizorem. Właściwie unikasz takich ludzi. Dlatego też wprowadzasz siebie i swoich przyjaciół do świata przygód, by wykorzystać swoją energię i zaspokoić ciekawość.

Pełna życia, zawsze gotowa robić szalone rzeczy - jesteś prawdziwym śmiałkiem. Niepowodzenia nigdy cię nie zrażają (wręcz przeciwnie). Robienie wszystkiego ponad limit jest twoją filozofią życiową. Przy okazji robisz wszystko, by twój limit był jak najwiekszy.

Filmy, w których mogłabyś zagrać: "Szybcy i wściekli", "Aniołki Charliego", "Matrix", "Spider-Man", "Lara Croft Tomb Raider", "Batman".

24,867

Możemy się wymienić - ja biorę Twój Berlin, a Ty moją Barcelonę. Może być? Ale przyjadę na weekend na jachcie cool

24,868

ujawniony napisał/a:

Oooo, jak balkonowe to jesteś zboczuch tongue

Ja yikes ? Przecież ze mnie takie skromne i niewinne dziewczę yikes

24,869

Możemy się wymienić - ja biorę Twój Berlin, a Ty moją Barcelonę. Może być? Ale przyjadę na weekend na jachcie cool

No bo to chyba tak powinno być, choć zamiast Barcelony wolę Florencję big_smile

24,870

arcania napisał/a:

No bo to chyba tak powinno być, choć zamiast Barcelony wolę Florencję big_smile

A ja zamiast Berlina Amsterdam, ale to już zawsze będziemy bliżej celu, a nie tak wink

24,871

Ale to "Play Harder" mnie zaintrygowało tongue Nie wiecie może co autor miał na myśli ? tongue

24,872

Pewnie, że wiemy tongue

24,873

To jest dobre:
Ujawniony, zrób koniecznie tongue

http://www.quizme.pl/q/quizme/jaki_jest_twoj_wiek_umyslowy

"Młody dorosły
Z Twoich odpowiedzi wynika, że posiadasz umysł młodego dorosłego. Jesteś psychologicznie stabilny, ale pozostało u Ciebie trochę buntu z lat młodzieńczych. Chcesz korzystać ze wszystkich możliwości, jakie teraz masz, rozwijać się i robić karierę. Związki uczuciowe i bliskość fizyczna są dla Ciebie istotne. Wahasz się pomiędzy podbojem świata a ustatkowaniem się u boku ukochanej "

24,874

Mnie też wyszedł młody dorosły. A ten podbój świata brzmi kusząco cool

24,875

Pffff... A ja stary pierdziel jestem tongue

Średni wiek

Z Twoich odpowiedzi wynika, że posiadasz umysł osoby w średnim wieku. Wiesz, do czego dążysz w życiu i konsekwentnie to realizujesz. Jesteś stabilny finansowo i posiadasz już rodzinę albo wiesz, że posiadanie rodziny jest dla Ciebie. Masz jedno lub dwa zainteresowania, na których się skupiasz, ale poza tym Twoje życie jest uporządkowane. Trochę boisz się starości.

24,876

http://www.quizme.pl/q/lesnyskrzat/jaki_zywiol_w_tobie_przewaza

Ogień symbolizuje energię, seksualność, twórczość i destrukcję. Ludzie żywiołu Ognia zwykle wiodą życie aktywne, pełne doznań i nowych wrażeń. Działają szybko, impulsywnie, czasem najpierw robiąc, potem myśląc. Dlatego też mówi się, że są cholerykami. Dodatnio naładowany Ogień jest bardzo twórczy, potrafi pociągnąć za sobą wielu ludzi. Ujemnie naładowany bywa niszczycielski, zaślepiony siłą złości i nienawiści.

No i gra big_smile

24,877

ujawniony napisał/a:

Masz jedno lub dwa zainteresowania, na których się skupiasz, ale poza tym Twoje życie jest uporządkowane.

Gołe baby??? tongue

Obietnico, to ruszamy w ten świat razem i podbijamy go tongue

24,878

arcania napisał/a:
ujawniony napisał/a:

Masz jedno lub dwa zainteresowania, na których się skupiasz, ale poza tym Twoje życie jest uporządkowane.

Gołe baby??? tongue

Jedna baba tongue

Powodzenia, odprowadzę Was na dworzec albo lotnisko smile

24,879

Gorący prysznic działa cuda - żel pomarańczowy, piling z jedwabiem i balsam daktylowo-kokosowy cool. Od razu czuję się o połowę zdrowsza smile

24,880

Żeby była jasność ...

Lejdi, dzięki. Brakowało mi czegoś takiego.

Perło, nie chodzi stricte o kontakt ale o jakiś znak, sygnał, cokolwiek co jest widoczne. I czy chodzi o kwestię lubienia kogoś, podobania się komuś, zauroczenia czy czegokolwiek warto OPRÓCZ rozmawiania ze sobą też to jakoś okazywać. A nie zostawiać tego w myśl 'a niech się domyśli' czy coś w ten deseń. Wy naprawdę mnie źle zrozumieliście.

Napisałem jedną neutralną w gruncie rzeczy rzecz o tym że mówienie sobie pewnych rzeczy, niekoniecznie wprost czy tam od razu uprzedzając pytania jest po prostu dobre. Wy się podobacie facetowi? On wam to okaże, jak on podoba się wam to też to odwzajemnijcie i nie ograniczajcie się do uśmiechu i patrzenia mu w oczy, tylko o to mi chodziło, nikomu niczego nie zarzucałem wprost a skończyło się na mini tyradzie wycelowanej we mnie i cholera wie czemu ale mniejsza o to już.

Asiu, to o czym piszesz to po części nieprawda, po części prawda a po jeszcze innej części - przeszłość. A że tak mnie odbierasz, cóż ... bywa i tak. smile I znów powiem to samo, ja nie opieram zdania o sobie samym na własnym widzimisię i poglądach z księżyca wziętych. Spotkałem się z paroma różnymi osobami poznanymi w sieci na różnych stopach, w różnym wieku i nikt mi nie mówił, że jestem jakiś odpychający a przynajmniej parę razy wiem, że mogłem liczyć na szczerą opinię. Więc sorry, idealny nie jestem ale też nie róbmy tu ze mnie jakiegoś dziwadła.

I tak, zaraziłem was bo to jedyny sposób żeby zaciągnąć was do łóżka.

24,881

arcania napisał/a:
Tom94 napisał/a:

Oooo gratuluję słuchania ostatniej porządnej stacji radiowej smile

24,882 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-09 17:18:26)

arcania napisał/a:

http://www.quizme.pl/q/lesnyskrzat/jaki_zywiol_w_tobie_przewaza

Ogień symbolizuje energię, seksualność, twórczość i destrukcję. Ludzie żywiołu Ognia zwykle wiodą życie aktywne, pełne doznań i nowych wrażeń. Działają szybko, impulsywnie, czasem najpierw robiąc, potem myśląc. Dlatego też mówi się, że są cholerykami. Dodatnio naładowany Ogień jest bardzo twórczy, potrafi pociągnąć za sobą wielu ludzi. Ujemnie naładowany bywa niszczycielski, zaślepiony siłą złości i nienawiści.

No i gra big_smile

U mnie to samo, chociaż ja to bardziej sangwinikiem jestem, a nie cholerykiem. Ale ogień zdecydowanie, nawet mój znak zodiaku o tym świadczy cool

arcania napisał/a:

Ale będzie super cool

ujawniony napisał/a:

Popłyniemy jachtem tongue. Arcanio wyobraź to sobie - zawiniemy tym jachtem do przystani i wyruszymy na podbój wszystkich portowych miast cool

Metyl napisał/a:

Napisałem jedną neutralną w gruncie rzeczy rzecz o tym że mówienie sobie pewnych rzeczy, niekoniecznie wprost czy tam od razu uprzedzając pytania jest po prostu dobre. Wy się podobacie facetowi? On wam to okaże, jak on podoba się wam to też to odwzajemnijcie i nie ograniczajcie się do uśmiechu i patrzenia mu w oczy, tylko o to mi chodziło, nikomu niczego nie zarzucałem wprost a skończyło się na mini tyradzie wycelowanej we mnie i cholera wie czemu ale mniejsza o to już.

Metyl, spokojnie, my pewnie tak robimy, chociaż częściowo nieświadomie wink. Świadomie to raczej w nieco innych sytuacjach.

Metyl napisał/a:

Ty przebiegły mężczyzno tongue. Ale znam parę lepszych sposobów wink. No i jak to - obie jednocześnie? yikes

24,883

Metyl napisał/a:

Ty przebiegły mężczyzno tongue. Ale znam parę lepszych sposobów wink. No i jak to - obie jednocześnie? yikes

Tak? To zdradź mi takie sposoby, serio. Oczywiście że obie. No chyba że znajdzie się jeszcze jedna luba.

24,884

Metyl napisał/a:
Metyl napisał/a:

Tak? To zdradź mi takie sposoby, serio. Oczywiście że obie. No chyba że znajdzie się jeszcze jedna luba.

Oj, ja tu już tyle sekretów nt. moich upodobań zdradziłam, że niech ten jeden pozostanie tajemnicą wink. Ale to wiesz, na mnie działa, na inne nie musi tongue.
Jeszcze jedną chcesz? yikes My Ci nie wystarczymy? Opamiętaj się tongue

24,885

Oj, ja tu już tyle sekretów nt. moich upodobań zdradziłam, że niech ten jeden pozostanie tajemnicą wink. Ale to wiesz, na mnie działa, na inne nie musi tongue. Jeszcze jedną chcesz? yikes My Ci nie wystarczymy? Opamiętaj się tongue

Po pierwsze, jest priv, po drugie od przybytku mnie jeszcze głowa nie bolała...

24,886

Metyl napisał/a:

Oj, ja tu już tyle sekretów nt. moich upodobań zdradziłam, że niech ten jeden pozostanie tajemnicą wink. Ale to wiesz, na mnie działa, na inne nie musi tongue. Jeszcze jedną chcesz? yikes My Ci nie wystarczymy? Opamiętaj się tongue

Po pierwsze, jest priv, po drugie od przybytku mnie jeszcze głowa nie bolała...

To pytaj o co tylko chcesz wink.
Ale nas może rozboleć tongue

24,887

Metyl napisał/a:

Oj, ja tu już tyle sekretów nt. moich upodobań zdradziłam, że niech ten jeden pozostanie tajemnicą wink. Ale to wiesz, na mnie działa, na inne nie musi tongue.

O, ja się nie dziwię, że Metylasty ma chaos w głowie jak Wy tak szafujecie tym kokietowaniem smile Si(em) powiedziało A trzeba i powiedzieć B, teraz się nie wywiniecie, są świadkowie.... Teraz wypadałoby zadość uczynić Metolwi i zaprosić go do łoża... Obie ! tongue

24,888 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-09 17:33:29)

ujawniony napisał/a:

O, ja się nie dziwię, że Metylasty ma chaos w głowie jak Wy tak szafujecie tym kokietowaniem smile Si(em) powiedziało A trzeba i powiedzieć B, teraz się nie wywiniecie, są świadkowie.... Teraz wypadałoby zadość uczynić Metolwi i zaprosić go do łoża... Obie ! tongue

A Ty co tak rozdzielasz role niczym reżyser naszych seksualnych przygód tongue ?

I jak to? My? Kokietowaniem? Gdzieżbyśmy śmiały tongue

24,889

ujawniony napisał/a:

A Ty co tak rozdzielasz role niczym reżyser naszych seksualnych przygód tongue ?

I jak to? My? Kokietowaniem? Gdzieżbyśmy śmiały tongue

Pfffffff... Dobrze, że ja jestem odporny bo pewnie miałbym taki mętlik jak Metylasty tongue

24,890

Nie mam chaosu. Wy macie swoją seks-turystykę a ja ...

24,891 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-02-09 17:51:59)

ujawniony napisał/a:
Metyl napisał/a:

A Ty co tak dysponujesz naszym łożem? tongue

Metyl napisał/a:
Metyl napisał/a:

Posuń się... tongue

ujawniony napisał/a:

Popłyniemy jachtem tongue. Arcanio wyobraź to sobie - zawiniemy tym jachtem do przystani i wyruszymy na podbój wszystkich portowych miast cool

I w sumie wracamy do sex turystyki....ja o seksie teraz nie gadam tongue

flogger napisał/a:
arcania napisał/a:
Tom94 napisał/a:

Oooo gratuluję słuchania ostatniej porządnej stacji radiowej smile

Dziękuję, chociaż Ty zauważyłeś,bo tu wszyscy o seksie, łożach i dzieciach...::)

24,892

To wy się musicie zsunąć, 'przyciaśniaj, przyciaśniaj' if you know what I mean.

24,893 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-02-09 17:57:53)

Ja będę reżyserem i kamerzystą jak zawsze tongue

Apropo sex turystyki... jakby się tak dobrze zakręcić to mógłbym zostać Waszym pilotem z Orbisu na tej wycieczce tongue Wziąłbym Metyla żeby taszczył kamerę i tobołki Wasze :PPPPPPPP

24,894

Masz niesamowitą pamięć!

Imponujące! Zapamiętałeś praktycznie wszystkie zdjęcia! Masz zdolność zapamiętywania obrazów, dostrzegasz wiele szczegółów, nawet tych najmniejszych. Wiesz doskonale kiedy już coś wcześniej widziałeś. Masz zdolności analityczne i jesteś stworzony do rozwiązywania problemów!

1 dziecko

Posiadanie dziecka nie jest dla Ciebie najważniejsze. Wolisz skupić się na karierze i spełnianiu swoich marzeń. Jednak wiesz, że prawdopodobnie będziesz miała jedno smile

Gdyby twoje życie było filmem, byłby to film akcji.

Kiedy jesteś w pobliżu zawsze coś się dzieje! Nie jestes typem kobiety, która czas po pracy spędza przed telewizorem. Właściwie unikasz takich ludzi. Dlatego też wprowadzasz siebie i swoich przyjaciół do świata przygód, by wykorzystać swoją energię i zaspokoić ciekawość.

Pełna życia, zawsze gotowa robić szalone rzeczy - jesteś prawdziwym śmiałkiem. Niepowodzenia nigdy cię nie zrażają (wręcz przeciwnie). Robienie wszystkiego ponad limit jest twoją filozofią życiową. Przy okazji robisz wszystko, by twój limit był jak najwiekszy.

Filmy, w których mogłabyś zagrać: "Szybcy i wściekli", "Aniołki Charliego", "Matrix", "Spider-Man", "Lara Croft Tomb Raider", "Batman".

Wrażliwa
? ?
- Wrażliwa
Dla ciebie najważniejsze są relacje z innymi ludźmi. Jako osowa wrażliwa, jesteś bardzo lubiana, zawsze radosna i chętna do pomocy, masz wielu przyjaciół. Twoje mocne strony to: mądrość, delikatność i empatia. Jeśli jesteś w dobrym humorze dajesz się ponieść nastrojowi. Jednak zmiany w nastroju innych mają mocny wpływ na twoje własne samopoczucie. Jeśli tylko osiągniesz pełną harmonię z otoczeniem jesteś w stanie przenosić góry!

Niechętnie podejmujesz decyzje. Potrzebujesz sporo czasu do namysłu, zawsze dobrze się zastanowisz, przemyślisz wszystkie za i przeciw, byle tylko uniknąć ryzyka. Jeśli nie uda ci się osiągnąć celów, które przed sobą postawiłaś, wpływa to bardzo negatywnie na twoje samopoczucie i samoocenę. Nie lubisz znajdować się pod presją, wtedy zaczynasz się gubić, zapominasz o priorytetach i tracisz głowę. Nie lubisz zmian, potrzebujesz pewnych stałych punktów w życiu, aby się odnaleźć.

Tęsknisz za związkiem pełnuym miłości i przywiązania, ważna jest dla ciebie rodzina. Dużą przyjemność sprawia ci pomaganie znajomym, podawanie pomocnej dłoni i wysłuchiwanie ich problemów. Najlepiej spełnisz się wykonując prace związane z pomocą innym.

Twoje motto: ?Jak mogę pomóc, co mogę dla ciebie zrobić??
Mowa ciała:
? Lekki, skoczny chód
? Małe kroczki
? Pozycja ciała: jeśli jesteś w dobrym humorze - rozluźnione ramiona, chętnie podajesz dłoń; jeśli jesteś w złym humorze - opszczona głowa, ręce w okolicy brzucha
? Często pochylasz głowę odsłaniając szyję
? Czybko poruszasz oczami, nie chcesz czegoś przegapić
? W trakcie rozmowy stoisz bokiem do rozmówcy, aby być bliżej niego
? Często nawiązujesz kontakt cielesny
? Gestykulacja - szybka, żywiołowa
? Głos - wysoki, podniesiony
? Tempo i melodia mowy - szybka, obrazująca uczucia

Twoja ocena:   Powietrze

Powietrze symbolizuje inteligencję, niezależność, przystosowanie i powierzchowność. Ludzie żywiołu Powietrza są wielkimi myślicielami, ludźmi idei. Są w ciągłym ruchu, poszukując tego, co jeszcze nie odkryte i niezbadane. Dlatego też mówi się, że są sangwinikami. Dodatnio naładowane Powietrze jest charyzmatyczne i towarzyskie. Ujemnie naładowane bywa powierzchowne, często też samotne.

Osobowość w normie

Phi...

Paryż

Światła, klimat, nastrój i ten wiecznie unoszący się w powietrzu romantyzm - to właśnie jest Paryż, miasto, do którego najbardziej Cię ciągnie. Tutaj codziennie mógłbyś przechadzać się paryskimi uliczkami, podziwiać wszechobecną sztukę i szykownie ubrane Francuzki. To miasto jest tak romantyczne, jak Ty!
I pamiętaj - najlepsze kasztany są na placu Pigalle wink

24,895

ujawniony napisał/a:

Ja będę reżyserem i kamerzystą jak zawsze tongue

Apropo sex turystyki... jakby się tak dobrze zakręcić to mógłbym zostać Waszym pilotem z Orbisu na tej wycieczce tongue Wziąłbym Metyla żeby taszczył kamerę i tobołki Wasze :PPPPPPPP

Takie z Kamerą wśród zwierząt.... tongue a co z moją3+ dzieci i Obietnicową 2 ???

Metyl ja tam się chętnie z Sardynką ułożę, ścisnę czy cokolwiek tongue a będziemy odgrywali "Szybkich i wściekłych", bo wszystkim nam to samo wyszło smile

Posty [ 24,831 do 24,895 z 31,052 ]

Strony Poprzednia 1 … 381 382 383 384 385 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024