Gdzie spotkać wolnego mężczyznę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Strony Poprzednia 1 … 376 377 378 379 380 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 24,506 do 24,570 z 31,052 ]

24,506

Odp: Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

http://piotrowski_pawel.republika.pl/zm.html

Zobacz podobne tematy :

24,507

ujawniony napisał/a:

Haha smile Dlatego najlepszy quiz to spotkanie na żywo i rozmowa face-to-face i oki-to-oki tongue

z gazem w kieszonce tongue

ObietnicaPoranka napisał/a:
ujawniony napisał/a:

Będziecie chodzić w samych szpilkach,  trzy kobiety będą spać w trójkę razem... Hmmm... Dajcie linka... zapisuję się na zlot tongue

A nawet cztery kobiety - nie wolno zapominać o Aeni!
Nie w samych szpilkach, Arcania jeszcze ma spódnicę, a ja czapkę tongue

white.pearl napisał/a:

Metyl ma focha, łaski bezki, Obietnico to śpimy razem big_smile
Aha, wczoraj się mnie jeden pan zapytał czy mam skończone 18 lat i nie mógł uwierzyć ile naprawdę mam lol Poprawa humoru +200 pkt. smile

To jesteśmy umówione smile.
To jest fajne smile. Chociaż mnie już od jakichś dwóch lat o dowód nikt nie pyta, za to w niektórych miejscach biorą mnie za studentkę, a to zawsze coś cool

arcania napisał/a:

Obietnico przez Ciebie kupiłam w drodze powrotnej milion maseczek: wiśniowa, czereśniowa, morelowa, ananasowa, winogronowa, pomarańczowa, aloesowa, z miodem, kawiorowa, arganowa, złota, glinka zielona, różowa i szara i jakieś inne kolory wink a no i 3 jakieś co to mi w sumie z 5 lat odejmą wink aaa i na dłonie:imbir, pomarańcza, cynamon, masło shea i migdały smile
Umrę z rozszkoszy big_smile

Już o maseczkach pisałam, ale o to jest temat bez dna big_smile. Też mam glinkę zieloną smile, szarą też bym wypróbowała, ale nie jest do mojej cery sad. A ja mam migdały na twarz cool. A te do rąk to jak? Nigdy nie używałam i boję się, że od razu by mi się starły, bo ja nie umiem tak siedzieć i czekać aż się wchłonie sad. Można jakoś inaczej?

arcania napisał/a:

O przepraszam, ja śpię na hamaku, mam miejscówę zaklepaną przez Kardamonka tongue  a w tych szpilkach będziemy biegały po plaży i lesie i będziemy Szwabów wyrywały, szczególnie ja, ich miłośniczka tongue

Do zlotu będziemy miały tak przeprogramowane mózgi, że Tobie nie będą straszni panowie z Niemiec, a mnie z Hiszpanii tongue

arcania napisał/a:

Gorący rosołek by Ci się przydał. Rutinoscorbin łykaj, wapno musujące, a Polopirynę 3x2, i wyro, dużo wyra wink ja tak robię i na drugi dzień jest gitara smile

A to ja poproszę o przepis na sposób zmuszenia się do leżenia w wyrku!

arcania napisał/a:

Obietnico, to coś chyba dla nas co?

Oj, no! I to jak! Jakiś czas temu usłyszałam od koleżanki, że gdy mówię o pracy to mam taki błysk w oku, jakbym o miłości życia opowiadała. I może tu jest ukryty nasz problem :>?

Nie chce mi się tego rozdzielać, więc po kolei

1. coś czuję, ze ta spódnica to długo na mnie nie powisi:P
2. mnie w pracy biorą za studentkę i to nie jest fajne...
3. zakładasz takie specjalne rękawiczki smile
4. weź nie strasz tongue
5. aż się dziwię, ze tutaj  Ujawniony się nie uaktywnił...KAJDANKI!!!
6. obawiam się, że to może być jeden z niewielu powodów wink

24,508 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-07 19:06:25)

arcania napisał/a:

Jakim jesteś zwierzęciem:

http://www.megatest.pl/pytanie,36810

Jestem tygrysem mrauuuuuu

Ja też jestem tygrysem yikes

arcania napisał/a:

To macie kolejny quiz:

http://mazowieckie.naszemiasto.pl/quiz/525,jakim_jestes_typem_podroznika,q,t.html

Napalony zaliczacz... yikes  yikes yikes
Nie boisz się przygód, śmiało korzystasz z couchsurfingu i zagranicznych portali randkowych. Egzotyczny typ mężczyzny/kobiety kręci Cię najbardziej. Jeśli jesteś kobietą, to najchętniej wyszłabyś za bogatego szejka z Arabii Saudyjskiej (ewentualnie przystojnego Araba) albo romantycznego Indusa. Jeśli jesteś mężczyzną, to prawdopodobnie po kryjomu marzysz o Japonce z wielkimi, ciemnymi oczami. W końcu związek z obcokrajowcem otwiera możliwości dla organizowania dalekich podróży. A przecież cel uświęca środki. Ponadto uwielbiasz być w centrum uwagi. Lubisz mieć możliwość pochwalenia się nowym podróżniczym odkryciem. W domu masz więcej książek podróżniczych niż Twój dziadek znaczków w klaserze. W każdym miejscu poza granicami Polski musisz oznaczyć się na Facebooku. To podstawa.

A zaznaczyłam, ze Polaka chce...no kurde jakie oszustwo tongue

Ale przyznaj się, że zaznaczyłaś takiego Polaka, który zna wszystkie tajemnice kamasutry tongue.
Oja! Spływ Amazonką cool
A u mnie: "Obieżyświat
W Twoim domu nie brakuje kilku plecaków, dobrego śpiwora, karimaty i kurtki wiatrochronnej. Jednym słowem - masz całe wyposażenie typowe dla backpackera. Jesteś typem człowieka, który nie bałby się rzucić pracy dla spędzenia kilku miesięcy w Ameryce Południowej. Uważasz, że podróże kształcą, dlatego prawdopodobnie zabraknie Ci życia, żeby nauczyć się wystarczająco wielu rzeczy. Dlatego wyznajesz zasadę: "Żyj szybko, umieraj młodo". Jesteś zafascynowany różnymi kulturami i lubisz próbować smakołyków regionalnej kuchni. Będąc w Tajlandii nie bałbyś się spróbować mrówek, a w Chinach larw jedwabników czy smażonych koników polnych, a w Wenezueli tarantuli. Czasem jednak powinieneś przystopować i przespać się w hostelu zamiast pod namiotem. Zadbany będziesz miał większe szanse w miłości"

No i mówiłam, że trzeba nakładać maseczki big_smile. Z tym namiotem to przesadzili, kurtką wiatrochronną i jedzeniem koników polnych też. Za bardzo je lubię!

white.pearl napisał/a:

http://www.theguardian.com/childrens-books-site/quiz/2015/feb/05/harry-potter-night-quiz-sorting-hat-which-house?CMP=fb_gu
Do jakiego domu należysz w świecie Harry'ego Pottera?
Your house is...Hufflepuff! Yay! You're a peacekeeper, a kind and loyal person. You take after people like Cedric Diggory and Tonks! Well done, you lovely person!
Nie przeczę wink

Your house is...Ravenclaw! Well done! You're a genius, ready to take after Luna Lovegood and Cho Chang! Well done, you little brainiac!

Ale nie wiem czy to dobrze, bo niezbyt orientuję się w tych domach sad

24,509 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-02-07 19:09:28)

Obietnico, mi wyszło, że jestem właśnie tym konikiem polnym :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

24,510

arcania napisał/a:

1. coś czuję, ze ta spódnica to długo na mnie nie powisi:P
2. mnie w pracy biorą za studentkę i to nie jest fajne...
3. zakładasz takie specjalne rękawiczki smile
4. weź nie strasz tongue
5. aż się dziwię, ze tutaj  Ujawniony się nie uaktywnił...KAJDANKI!!!
6. obawiam się, że to może być jeden z niewielu powodów wink

1. Pożyczę Ci czapkę smile
2. Hehe, mnie właśnie też lol. Tak, nie jest, ale czasami wychodzą zabawne historie
3. Ale można w nich coś robić czy i tak trzeba siedzieć i czekać? Bo ja właśnie z tym mam problem sad
4. Jakby się tak nad tym zastanowić, to to jest plus. Będziemy miały więcej opcji
5. Ale jak się mocniej szarpnąć, to one pękają, no chyba, że takie profesjonalne big_smile. Ale sama się i tak nimi nie przymocuję sad
6. A już myślałam, że jakoś go rozwiążemy, dzięki zdobyciu tajemnej wiedzy sad

24,511 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-02-07 19:19:06)

LICZBA ZGROMADZONYCH PUNKTÓW: 125  Mozg zaprogramowany na meski sposób myslenia. Im wynik blizszy zera, tym czlowiek jest bardziej meski i ma wyzszy poziom testosteronu. Te osoby miewaja rozwiniete zdolnosci logiczne, analityczne i werbalne, bywaja zdyscyplinowane i dobrze zorganizowane. Im wynik blizszy zera, tym czlowiek jest lepszy w przewidywaniu kosztów i skutków na podstawie danych statystycznych. Emocje maja tu niewielki wplyw. Punkty ponizej zera to rezultaty bardzo meskie. Taki wynik dowodzi, ze duze ilosci testosteronu pojawily sie na wczesnym etapie rozwoju plodu. Im nizszy wynik kobiety, tym wieksze prawdopodobienstwo wystepowania sklonnosci lesbijskich. Strefa wspólna zaczyna się od 150 punktów

Zaczyna mnie to już przerażać....i nie mam skłonności lesbijskich...no dobra, ale Obietnica to też jak facet...czyli to jednak skłonności gejowskie....gubię się we własnym mózgu tongue

24,512

ujawniony napisał/a:

Obietnico, mi wyszło, że jestem właśnie tym konikiem polnym :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Aż nie wiem co odpowiedzieć yikes

24,513 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-02-07 19:16:36)

ujawniony napisał/a:

Aż nie wiem co odpowiedzieć yikes

Ja wiem! to Ujawniony użyje tych kajdanek. Profesjonalne nie pękają big_smile

A już myślałam, że jakoś go rozwiążemy, dzięki zdobyciu tajemnej wiedzy sad

Tak dzięki quizom tongue

Siedzieć i czekać trzeba,tak jak z pomalowanymi pazurami big_smile

24,514

ujawniony napisał/a:

"w myślach odtwarzasz swoje kroki, aż sobie przypomnisz, gdzie je zostawiłeś(-aś)" - ja tak zawsze robię i to właśnie z kluczami big_smile. To jest coś, co zawsze gdzieś mi się zapodzieje lol
A co jeśli w jednym pytaniu pasuję mi 2 odpowiedzi, a muszę wybrać tylko jedną?

"LICZBA ZGROMADZONYCH PUNKTÓW: 125  Mozg zaprogramowany na meski sposób myslenia. Im wynik blizszy zera, tym czlowiek jest bardziej meski i ma wyzszy poziom testosteronu. Te osoby miewaja rozwiniete zdolnosci logiczne, analityczne i werbalne, bywaja zdyscyplinowane i dobrze zorganizowane. Im wynik blizszy zera, tym czlowiek jest lepszy w przewidywaniu kosztów i skutków na podstawie danych statystycznych. Emocje maja tu niewielki wplyw. Punkty ponizej zera to rezultaty bardzo meskie. Taki wynik dowodzi, ze duze ilosci testosteronu pojawily sie na wczesnym etapie rozwoju plodu. Im nizszy wynik kobiety, tym wieksze prawdopodobienstwo wystepowania sklonnosci lesbijskich. Strefa wspólna zaczyna się od 150 punktów"

Nieeee sad yikes

24,515

white.pearl napisał/a:

Tom - powodzenia, niedługo dołączę do Ciebie, szukając nowej pracy.

Dzięki, tobie również życzę tego samego Perełko smile

Ja byłam na lodowisku, miałam iść wieczorem na imprezę, ale zostanę pod kocykiem, jutro miałam iść na lodowisko i na spacer, ale też zostanę pod kocykiem sad. Skoro pod nim zostaję, to trochę popracuję, a wcześniej posprzątam i zrobię pranie cool. Jej, jestem jak taka domowa kobieta tongue. Jeszcze powinnam coś zacerować tongue. Hmm, no właściwie to powinnam big_smile

Obietnico, obowiązkowo rosołek, herbatka i pod kocyk oglądać seriale w Polsacie tongue
Zero pracy, oki? wink

Będę trzymała kciuki, żeby wszystko się udało smile

Moja kochana Obietnica wink

24,516

Se przeczytaj mój komentarz do mojego wyniku tongue hihi

24,517

arcania napisał/a:

Ale on nie wykazał żadnej chęci do tego, a Ty znowu mu mnie wciskasz tongue
A wiesz, że nigdy nie używałam profesjonalnych yikes

arcania napisał/a:

Tak dzięki quizom tongue

Siedzieć i czekać trzeba,tak jak z pomalowanymi pazurami big_smile

Te quizy sprawiają, że moja spójna osobowość się rozszczepia tongue

A ja mam lakiery, które zasychają w 45 sekund big_smile. Przy innych ciągle musiałam poprawiać, bo nie mogłam wysiedzieć yikes

24,518

Tak sobie szukam jakichś śmiesznych testów podobnych do tych co tu wklejacie ale ... dlaczego 99% z nich jest przeznaczone tylko dla kobiet?

24,519 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-07 19:27:53)

arcania napisał/a:

Zaczyna mnie to już przerażać....i nie mam skłonności lesbijskich...no dobra, ale Obietnica to też jak facet...czyli to jednak skłonności gejowskie....gubię się we własnym mózgu tongue

Ja właśnie też nie mam sad. A wtedy życie byłoby takie proste! Ale mam koleżanki, które mają, może mnie nauczą? cool
Hehe, no właśnie ja to już nie wiem, czy my jesteśmy kobietami czy mężczyznami big_smile

Metyl napisał/a:

Tak sobie szukam jakichś śmiesznych testów podobnych do tych co tu wklejacie ale ... dlaczego 99% z nich jest przeznaczone tylko dla kobiet?

Ale które są dla kobiet? Ja tu może jeden taki widziałam - o wymarzonym mężczyźnie, a reszta jest raczej bezpłciowa. Sam fakt, że Arcania i ja je rozwiązujemy już o czymś świadczy tongue

24,520

arcania napisał/a:

LICZBA ZGROMADZONYCH PUNKTÓW: 125  Mozg zaprogramowany na meski sposób myslenia. Im wynik blizszy zera, tym czlowiek jest bardziej meski i ma wyzszy poziom testosteronu. Te osoby miewaja rozwiniete zdolnosci logiczne, analityczne i werbalne, bywaja zdyscyplinowane i dobrze zorganizowane. Im wynik blizszy zera, tym czlowiek jest lepszy w przewidywaniu kosztów i skutków na podstawie danych statystycznych. Emocje maja tu niewielki wplyw. Punkty ponizej zera to rezultaty bardzo meskie. Taki wynik dowodzi, ze duze ilosci testosteronu pojawily sie na wczesnym etapie rozwoju plodu. Im nizszy wynik kobiety, tym wieksze prawdopodobienstwo wystepowania sklonnosci lesbijskich. Strefa wspólna zaczyna się od 150 punktów

Hahaha smile Odnajdź drogę odnajdź ! Albo będę Ci musiał pomóc tongue

24,521

To były czasy cool

24,522

arcania napisał/a:

Ale on nie wykazał żadnej chęci do tego, a Ty znowu mu mnie wciskasz tongue
A wiesz, że nigdy nie używałam profesjonalnych yikes

Oj tam zaraz wciskam, nieśmiały jest to muszę za swatkę robić tongue 
zimne i ciężkie, akurat dla męskich kobiet tongue

24,523

arcania napisał/a:

Ale ja właśnie lubię te subtelne z futerkiem wink

24,524 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-02-07 19:33:46)

Metyl napisał/a:

śmiesznie to się dopiero robi...obie z Obietnica jesteśmy gejami...chyba tongue

24,525

arcania napisał/a:

Nie wymiękaj, no od razu widać kto w tym związku portki nosi tongue

24,526

ujawniony napisał/a:

Hahaha smile Odnajdź drogę odnajdź ! Albo będę Ci musiał pomóc tongue

ty masz inne zadanie. Obietnicę trzeba do łóżka przykuć tongue

Tom94, no były były Sly jeszcze operacji nie  miał tongue

24,527

No tych co tu wrzucacie, znajdźcie mi jakiś ciekawy ale dla męskiej części naszej społeczności. tongue

24,528

arcania napisał/a:
Metyl napisał/a:

ale któych śmiesznych tekstów? poza tym śmiesznie to się dopiero robi...obie z Obietnica jesteśmy gejami...chyba tongue

Czułem to, że byłaś jeszcze kilka lat temu  Andrzejem z brodą smile Za fajnie się z Tobą gada, zebyś była prawdziwą kobietą tongue I ten Twój drugi "kolega" to samo, tak nie patrzaj się tak ObietnicuPoranku tongue

24,529

Tom94 napisał/a:

Ja byłam na lodowisku, miałam iść wieczorem na imprezę, ale zostanę pod kocykiem, jutro miałam iść na lodowisko i na spacer, ale też zostanę pod kocykiem sad. Skoro pod nim zostaję, to trochę popracuję, a wcześniej posprzątam i zrobię pranie cool. Jej, jestem jak taka domowa kobieta tongue. Jeszcze powinnam coś zacerować tongue. Hmm, no właściwie to powinnam big_smile

Obietnico, obowiązkowo rosołek, herbatka i pod kocyk oglądać seriale w Polsacie tongue
Zero pracy, oki? wink

Rosołku to mi się nie chce gotować sad. Ale gorącą herbatkę zaraz sobie zrobię, a Polsatu nie mam, mogę seriale online pooglądać tongue
Troszkę tylko popracuję, nie za dużo, obiecuję wink

Tom94 napisał/a:

Będę trzymała kciuki, żeby wszystko się udało smile

Moja kochana Obietnica wink

Mój kochany Tom wink

24,530

Metyl napisał/a:

No tych co tu wrzucacie, znajdźcie mi jakiś ciekawy ale dla męskiej części naszej społeczności. tongue

Uuu wyzwanie, przyjmuję na klatę tongue

24,531 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-07 19:38:42)

ujawniony napisał/a:
arcania napisał/a:
Metyl napisał/a:

ale któych śmiesznych tekstów? poza tym śmiesznie to się dopiero robi...obie z Obietnica jesteśmy gejami...chyba tongue

Czułem to, że byłaś jeszcze kilka lat temu  Andrzejem z brodą smile Za fajnie się z Tobą gada, zebyś była prawdziwą kobietą tongue I ten Twój drugi "kolega" to samo, tak nie patrzaj się tak ObietnicuPoranku tongue

Obietnic Poranek cool Zmieniam imię w papierach na takie właśnie big_smile

Komu herbatkę przynieść?

24,532 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-07 19:41:27)

arcania napisał/a:
arcania napisał/a:

Hehe, wcale mi to nie przeszkadza tongue. W końcu wolę kiecki, nie tongue

24,533

Metyl to specjalnie dla Ciebie tongue  http://boskiateista.pl/2011/08/20/czy-bylbys-dobrym-ksiedzem/

http://www.socialappspot.com/gfba2/a/5872769/3/default.aspx?retake=1

24,534

arcania napisał/a:

Hehe, wcale mi to nie przeszkadza tongue. W końcu wolę kiecki, nie tongue

To ja mam dla Ciebie Aniu propozycję zmiany tekstu :

Było:
"Była we mnie burza, było tsu­nami, na­wet grad był - było już wszys­tko - nad­szedł czas na od­ro­binę słońca. "

Powinno być:
"Była we mnie burza, było tsu­nami, na­wet grad był - było już wszys­tko - nad­szedł czas na ObietnicęPoranka. "

tongue

24,535 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-02-07 19:48:19)

I  jeszcze jeden: czy jesteś typem zdobywcy smile
http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,107880,1167455.html

test na męskość, ale nie wiem o co chodzi smile

http://www.funtest.pl/test/segritta/

24,536

ujawniony napisał/a:

Było:
"Była we mnie burza, było tsu­nami, na­wet grad był - było już wszys­tko - nad­szedł czas na od­ro­binę słońca. "

Powinno być:
"Była we mnie burza, było tsu­nami, na­wet grad był - było już wszys­tko - nad­szedł czas na ObietnicęPoranka. "

tongue

mówisz masz tongue

24,537

arcania napisał/a:
ujawniony napisał/a:

Było:

Powinno być:

tongue

mówisz masz tongue

Mówię i mam...? Ale zaraz naponawymyślam sobie tongue

24,538

ujawniony napisał/a:

No żeby ja Ciebie nie zwymyślała tongue

24,539

arcania napisał/a:
ujawniony napisał/a:

Jak lubisz na ostro to proszę bardzo, zwymyślaj, jestem otwarty na wszystko tongue

24,540

ujawniony napisał/a:
arcania napisał/a:
ujawniony napisał/a:

Jak lubisz na ostro to proszę bardzo, zwymyślaj, jestem otwarty na wszystko tongue

O tak, kuchnię meksykańską bardzo lubię big_smile najbardziej jalapeno big_smile

czyli jak Meksyk to :

http://3.bp.blogspot.com/-Px1NHKjiomc/UfVZ4uQCSjI/AAAAAAAAAcw/n1_FHQZySR4/s1600/7801ee12b4reymysterio.png

24,541

arcania napisał/a:

Metyl to specjalnie dla Ciebie tongue  http://boskiateista.pl/2011/08/20/czy-bylbys-dobrym-ksiedzem/

A co jeśli płcią przeciwną zaczęłam się interesować jako przedszkolaczka? Nie ma tam takiej opcji sad

"Od 0 do 35 punktów:

Gdybyś przypadkiem zechciał zostać osobą duchowną, to masz przed sobą pewne perspektywy, ale raczej nie w Polsce i chyba jednak nie w katolicyzmie. Jeśli nawet znalazłbyś jakieś uznanie w oczach Boga ?a zatem jego poparcie w ewentualnej karierze ?to już na wstępie zostałbyś udupiony przez miejscowego biskupa, który albo sam, albo przy pomocy Twojego proboszcza wyjaśniłby Ci, że sutanna nie jest strojem dla Ciebie. Brak Ci bowiem w tym fachu ?przymiotu? podstawowego: bezwzględności i kompletnego nieliczenia się ze zdaniem innych. To znaczy nie potrafisz lekceważyć wszystkich poza przełożonymi ?proboszczem, biskupem czy kardynałem. Twoim prawdziwym bogiem nie są pieniądze, a w tym fachu powinny być. Łamiąc codziennie tę podstawową prawdę wiary (Bóg = pieniądz), naraziłbyś się na nieustanne szykany swoich przełożonych i pozostał wikarym po kres swoich dni. Apotem trafiłbyś do katolickiego piekła. O tym, że jesteś bardzo przyzwoitym człowiekiem, nie dowiedzieliby się nawet Twoi parafianie, więc może lepiej spożytkować swój zapał winnej sferze aktywnego służenia bliźnim? Bardzo namawiamy!"

arcania napisał/a:

http://www.socialappspot.com/gfba2/a/5872769/3/default.aspx?retake=1

"Pan Samochodzik
Właśnie odkryłeś, że jesteś tym samochodem!"

24,542 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-07 20:19:04)

arcania napisał/a:
ujawniony napisał/a:

Było:

Powinno być:

tongue

mówisz masz tongue

cool

arcania napisał/a:

O tak, kuchnię meksykańską bardzo lubię big_smile najbardziej jalapeno big_smile

Ja też! Ostre rzeczy są super cool

24,543

arcania napisał/a:
ujawniony napisał/a:
arcania napisał/a:

O tak, kuchnię meksykańską bardzo lubię big_smile

Jak ładnie poprosisz to mogę Ci popiepszyć troszkę tongue

24,544

Dodge Charger to ja big_smile

24,545 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-02-07 21:08:36)

arcania napisał/a:

Dodge Charger to ja big_smile

A masz sportowy wydech ?:P

Lepiej późno niż później na TVN7 tongue

24,546

Powtórzę pytanie ...  data tego zlotu jest jedyna i ostateczna?

24,547

No chyba tak...

Na TVN "Życie od kuchni" smile

24,548

No, a najbardziej nożyk do otwierania listów:P

24,549

Hmmm...a ile osób z tej listy może się zadeklarować tak na 100%? Albo chociaż 50?

24,550

Metyl, chodziło o to, żeby wcześniej ustalić i żeby ludzie mogli zgłosić plany urlopowe. To wszędzie różnie bywa, ale u jednych tak, że muszą już teraz, u innych tak, że mogą wziąć urlop tylko w określonym terminie, a u jeszcze innych inaczej. Ale nie możemy z tym czekać np. do czerwca, bo wtedy to sobie można szukać noclegów w 2-3 osoby, a nie grupą, bo po prostu są porezerwowane hmm. To jest sam środek sezonu urlopowego. A na 100% to chyba nikt nigdy nie powie, bo możne złamać nogę na tydzień przed wyjazdem albo nawet w samym dniu się rozchorować, ale jakoś to musimy ogarnąć w miarę szybko, bo inaczej nic z tego nie wyjdzie sad

24,551

Ale sobie doskonale zdaję z tego sprawę, niby się zapisałem ale nie chce mi się trzeci raz powtarzać jak to u mnie wygląda bo i po co. smile Spytałem z ciekawości czy i kto z was ma ten komfort że jest pewien lub prawie pewien że się zjawi.

24,552

Ja na 100 %, bo u mnie nikt w wakacje nie bierze urlopu wink

24,553

Jeśli to będzie ten termin to ja tak, ale jeśli się zmieni w ostatniej chwili, to ja już nic nie zrobię, bo nie mogę tak "spontanicznie" wziąć urlopu w każdym terminie hmm

24,554

big_smile

http://wstaw.org/m/2015/02/07/wytrzymasz-ze-mna_jpg_300x300_q85.jpg

24,555

arcania napisał/a:

No, a najbardziej nożyk do otwierania listów:P

To już poezja sama w sobie cool

24,556

A Tobie znowu romantyzm się załączył ? tongue

Nudzi mi się tongue

24,557

arcania napisał/a:

A Tobie znowu romantyzm się załączył ? tongue

Nudzi mi się tongue

Tak, załączył, rozmawiałem dzisiaj z moją internetową ukochaną i narazie wszystko zmierza ku dobremu więc i nastrój się udziela miły smile A co zazdrościsz ? tongue

24,558

Zróbmy coś szalonego, ludzie!

24,559

ujawniony napisał/a:

Tak, załączył, rozmawiałem dzisiaj z moją internetową ukochaną i narazie wszystko zmierza ku dobremu więc i nastrój się udziela miły smile A co zazdrościsz ? tongue

Ty to sobie lepiej ku przestrodze obejrzyj film "Żona z internetu" czy jakoś tak tongue

24,560

Umordujmy naszego Areczka tongue nożem do papieru tongue

24,561

arcania napisał/a:

I papryczkami - jak smoka wawelskiego big_smile.
Ale co dalej?

24,562

Raz się zyje, do odważnych świat należy... i takie inne...  A co mi tam, chcę żyć i być szczęśliwym. Jak mam tego dokonać jak będę się bał spotkać czy wziąść sobie żonę z internetu Hinduską Japonkę tongue

24,563 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-02-07 22:52:55)

Eee nie, ta żona z internetu go zaciuka big_smile trzeba wymyślić coś innego tongue

Ujawniony, pfffffffff.........to a propos tej zazdrości tongue

24,564

To może zostaniemy ich druhnami (mam nawet odpowiednią kieckę tongue) i sprzedamy ich do jakiegoś zagranicznego przybytku?

24,565 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-02-07 22:56:32)

arcania napisał/a:

Eee nie, ta żona z internetu go zaciuka big_smile trzeba wymyślić coś innego tongue

Ujawniony, pfffffffff.........to a propos tej zazdrości tongue

Czyli zazdrościsz tongue Też sobie znajdź jakieś internetowe ciacho tongue

arcania napisał/a:

I papryczkami - jak smoka wawelskiego big_smile.
Ale co dalej?

Jak to co? Jak to w bajkach... dalej żyli długo i szczęśliwie tongue

24,566

ujawniony napisał/a:

Bajki oszukują ludzkie mózgi tongue. I nie pokazują, na czym to "szczęście" polega wink

24,567

To może zostaniemy ich druhnami (mam nawet odpowiednią kieckę tongue) i sprzedamy ich do jakiegoś zagranicznego przybytku?

Poka kieckę na druhnę big_smile ja nie mam więc na druhnę się nie nadaję, mogę za ministranta robić tongue

Ten przybytek to w ramach podróży poślubnej rozumiem big_smile Arku, widzisz jak my się o Ciebie troszczymy tongue

I nie, nie zazdroszcżę tongue "Ciacho" już jest i niedługo zamierzam je schrupać big_smile

24,568

24,569 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-02-07 23:06:42)

yyyyyy no znaczy imprezę robimy, i zamierzamy wywieźć Ujawnionego i jego kochanicę do przybytku rozkoszy i sprzedać ją Arabom, a Jego na części albo hinduskiej Japonce tongue

ujawniony napisał/a:

w bajkach głowy i palce i pięty ucinają i smoki pękają tongue

24,570

arcania napisał/a:

Poka kieckę na druhnę big_smile ja nie mam więc na druhnę się nie nadaję, mogę za ministranta robić tongue

Ten przybytek to w ramach podróży poślubnej rozumiem big_smile Arku, widzisz jak my się o Ciebie troszczymy tongue

I nie, nie zazdroszcżę tongue "Ciacho" już jest i niedługo zamierzam je schrupać big_smile

Modliszka smile Biedne "ciacho" tongue

ujawniony napisał/a:

Bajki oszukują ludzkie mózgi tongue. I nie pokazują, na czym to "szczęście" polega wink

Ojej a Ty nadal chcesz tabelek i wykresów ? wink Szczęście to wszystko co nas otacza, mnie to wystarczy smile

Posty [ 24,506 do 24,570 z 31,052 ]

Strony Poprzednia 1 … 376 377 378 379 380 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024