http://piotrowski_pawel.republika.pl/zm.html
24,506 2015-02-07 18:51:37
24,507 2015-02-07 19:04:17
Haha
Dlatego najlepszy quiz to spotkanie na żywo i rozmowa face-to-face i oki-to-oki
z gazem w kieszonce ![]()
ujawniony napisał/a:Będziecie chodzić w samych szpilkach, trzy kobiety będą spać w trójkę razem... Hmmm... Dajcie linka... zapisuję się na zlot
A nawet cztery kobiety - nie wolno zapominać o Aeni!
Nie w samych szpilkach, Arcania jeszcze ma spódnicę, a ja czapkęwhite.pearl napisał/a:Metyl ma focha, łaski bezki, Obietnico to śpimy razem
Aha, wczoraj się mnie jeden pan zapytał czy mam skończone 18 lat i nie mógł uwierzyć ile naprawdę mamPoprawa humoru +200 pkt.
To jesteśmy umówione
.
To jest fajne. Chociaż mnie już od jakichś dwóch lat o dowód nikt nie pyta, za to w niektórych miejscach biorą mnie za studentkę, a to zawsze coś
arcania napisał/a:Obietnico przez Ciebie kupiłam w drodze powrotnej milion maseczek: wiśniowa, czereśniowa, morelowa, ananasowa, winogronowa, pomarańczowa, aloesowa, z miodem, kawiorowa, arganowa, złota, glinka zielona, różowa i szara i jakieś inne kolory
a no i 3 jakieś co to mi w sumie z 5 lat odejmą
aaa i na dłonie:imbir, pomarańcza, cynamon, masło shea i migdały
![]()
Umrę z rozszkoszyJuż o maseczkach pisałam, ale o to jest temat bez dna
. Też mam glinkę zieloną
, szarą też bym wypróbowała, ale nie jest do mojej cery
. A ja mam migdały na twarz
. A te do rąk to jak? Nigdy nie używałam i boję się, że od razu by mi się starły, bo ja nie umiem tak siedzieć i czekać aż się wchłonie
. Można jakoś inaczej?
arcania napisał/a:O przepraszam, ja śpię na hamaku, mam miejscówę zaklepaną przez Kardamonka
a w tych szpilkach będziemy biegały po plaży i lesie i będziemy Szwabów wyrywały, szczególnie ja, ich miłośniczka
Do zlotu będziemy miały tak przeprogramowane mózgi, że Tobie nie będą straszni panowie z Niemiec, a mnie z Hiszpanii
arcania napisał/a:Gorący rosołek by Ci się przydał. Rutinoscorbin łykaj, wapno musujące, a Polopirynę 3x2, i wyro, dużo wyra
ja tak robię i na drugi dzień jest gitara
A to ja poproszę o przepis na sposób zmuszenia się do leżenia w wyrku!
arcania napisał/a:Obietnico, to coś chyba dla nas co?
Oj, no! I to jak! Jakiś czas temu usłyszałam od koleżanki, że gdy mówię o pracy to mam taki błysk w oku, jakbym o miłości życia opowiadała. I może tu jest ukryty nasz problem :>?
Nie chce mi się tego rozdzielać, więc po kolei
1. coś czuję, ze ta spódnica to długo na mnie nie powisi:P
2. mnie w pracy biorą za studentkę i to nie jest fajne...
3. zakładasz takie specjalne rękawiczki ![]()
4. weź nie strasz ![]()
5. aż się dziwię, ze tutaj Ujawniony się nie uaktywnił...KAJDANKI!!!
6. obawiam się, że to może być jeden z niewielu powodów ![]()
24,508 2015-02-07 19:05:07 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-07 19:06:25)
Jakim jesteś zwierzęciem:
http://www.megatest.pl/pytanie,36810
Jestem tygrysem mrauuuuuu
Ja też jestem tygrysem ![]()
To macie kolejny quiz:
http://mazowieckie.naszemiasto.pl/quiz/525,jakim_jestes_typem_podroznika,q,t.html
Napalony zaliczacz...
![]()
![]()
Nie boisz się przygód, śmiało korzystasz z couchsurfingu i zagranicznych portali randkowych. Egzotyczny typ mężczyzny/kobiety kręci Cię najbardziej. Jeśli jesteś kobietą, to najchętniej wyszłabyś za bogatego szejka z Arabii Saudyjskiej (ewentualnie przystojnego Araba) albo romantycznego Indusa. Jeśli jesteś mężczyzną, to prawdopodobnie po kryjomu marzysz o Japonce z wielkimi, ciemnymi oczami. W końcu związek z obcokrajowcem otwiera możliwości dla organizowania dalekich podróży. A przecież cel uświęca środki. Ponadto uwielbiasz być w centrum uwagi. Lubisz mieć możliwość pochwalenia się nowym podróżniczym odkryciem. W domu masz więcej książek podróżniczych niż Twój dziadek znaczków w klaserze. W każdym miejscu poza granicami Polski musisz oznaczyć się na Facebooku. To podstawa.A zaznaczyłam, ze Polaka chce...no kurde jakie oszustwo
Ale przyznaj się, że zaznaczyłaś takiego Polaka, który zna wszystkie tajemnice kamasutry
.
Oja! Spływ Amazonką ![]()
A u mnie: "Obieżyświat
W Twoim domu nie brakuje kilku plecaków, dobrego śpiwora, karimaty i kurtki wiatrochronnej. Jednym słowem - masz całe wyposażenie typowe dla backpackera. Jesteś typem człowieka, który nie bałby się rzucić pracy dla spędzenia kilku miesięcy w Ameryce Południowej. Uważasz, że podróże kształcą, dlatego prawdopodobnie zabraknie Ci życia, żeby nauczyć się wystarczająco wielu rzeczy. Dlatego wyznajesz zasadę: "Żyj szybko, umieraj młodo". Jesteś zafascynowany różnymi kulturami i lubisz próbować smakołyków regionalnej kuchni. Będąc w Tajlandii nie bałbyś się spróbować mrówek, a w Chinach larw jedwabników czy smażonych koników polnych, a w Wenezueli tarantuli. Czasem jednak powinieneś przystopować i przespać się w hostelu zamiast pod namiotem. Zadbany będziesz miał większe szanse w miłości"
No i mówiłam, że trzeba nakładać maseczki
. Z tym namiotem to przesadzili, kurtką wiatrochronną i jedzeniem koników polnych też. Za bardzo je lubię!
http://www.theguardian.com/childrens-books-site/quiz/2015/feb/05/harry-potter-night-quiz-sorting-hat-which-house?CMP=fb_gu
Do jakiego domu należysz w świecie Harry'ego Pottera?
Your house is...Hufflepuff! Yay! You're a peacekeeper, a kind and loyal person. You take after people like Cedric Diggory and Tonks! Well done, you lovely person!
Nie przeczę
Your house is...Ravenclaw! Well done! You're a genius, ready to take after Luna Lovegood and Cho Chang! Well done, you little brainiac!
Ale nie wiem czy to dobrze, bo niezbyt orientuję się w tych domach ![]()
24,509 2015-02-07 19:09:09 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-02-07 19:09:28)
Obietnico, mi wyszło, że jestem właśnie tym konikiem polnym :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
24,510 2015-02-07 19:12:50
1. coś czuję, ze ta spódnica to długo na mnie nie powisi:P
2. mnie w pracy biorą za studentkę i to nie jest fajne...
3. zakładasz takie specjalne rękawiczki
4. weź nie strasz
5. aż się dziwię, ze tutaj Ujawniony się nie uaktywnił...KAJDANKI!!!
6. obawiam się, że to może być jeden z niewielu powodów
1. Pożyczę Ci czapkę ![]()
2. Hehe, mnie właśnie też
. Tak, nie jest, ale czasami wychodzą zabawne historie
3. Ale można w nich coś robić czy i tak trzeba siedzieć i czekać? Bo ja właśnie z tym mam problem ![]()
4. Jakby się tak nad tym zastanowić, to to jest plus. Będziemy miały więcej opcji
5. Ale jak się mocniej szarpnąć, to one pękają, no chyba, że takie profesjonalne
. Ale sama się i tak nimi nie przymocuję ![]()
6. A już myślałam, że jakoś go rozwiążemy, dzięki zdobyciu tajemnej wiedzy ![]()
24,511 2015-02-07 19:12:50 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-02-07 19:19:06)
LICZBA ZGROMADZONYCH PUNKTÓW: 125 Mozg zaprogramowany na meski sposób myslenia. Im wynik blizszy zera, tym czlowiek jest bardziej meski i ma wyzszy poziom testosteronu. Te osoby miewaja rozwiniete zdolnosci logiczne, analityczne i werbalne, bywaja zdyscyplinowane i dobrze zorganizowane. Im wynik blizszy zera, tym czlowiek jest lepszy w przewidywaniu kosztów i skutków na podstawie danych statystycznych. Emocje maja tu niewielki wplyw. Punkty ponizej zera to rezultaty bardzo meskie. Taki wynik dowodzi, ze duze ilosci testosteronu pojawily sie na wczesnym etapie rozwoju plodu. Im nizszy wynik kobiety, tym wieksze prawdopodobienstwo wystepowania sklonnosci lesbijskich. Strefa wspólna zaczyna się od 150 punktów
Zaczyna mnie to już przerażać....i nie mam skłonności lesbijskich...no dobra, ale Obietnica to też jak facet...czyli to jednak skłonności gejowskie....gubię się we własnym mózgu ![]()
24,512 2015-02-07 19:14:04
Obietnico, mi wyszło, że jestem właśnie tym konikiem polnym :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Aż nie wiem co odpowiedzieć ![]()
24,513 2015-02-07 19:15:04 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-02-07 19:16:36)
ujawniony napisał/a:Obietnico, mi wyszło, że jestem właśnie tym konikiem polnym :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Aż nie wiem co odpowiedzieć
Ja wiem! to Ujawniony użyje tych kajdanek. Profesjonalne nie pękają ![]()
A już myślałam, że jakoś go rozwiążemy, dzięki zdobyciu tajemnej wiedzy
Tak dzięki quizom ![]()
Siedzieć i czekać trzeba,tak jak z pomalowanymi pazurami ![]()
24,514 2015-02-07 19:22:08
"w myślach odtwarzasz swoje kroki, aż sobie przypomnisz, gdzie je zostawiłeś(-aś)" - ja tak zawsze robię i to właśnie z kluczami
. To jest coś, co zawsze gdzieś mi się zapodzieje ![]()
A co jeśli w jednym pytaniu pasuję mi 2 odpowiedzi, a muszę wybrać tylko jedną?
"LICZBA ZGROMADZONYCH PUNKTÓW: 125 Mozg zaprogramowany na meski sposób myslenia. Im wynik blizszy zera, tym czlowiek jest bardziej meski i ma wyzszy poziom testosteronu. Te osoby miewaja rozwiniete zdolnosci logiczne, analityczne i werbalne, bywaja zdyscyplinowane i dobrze zorganizowane. Im wynik blizszy zera, tym czlowiek jest lepszy w przewidywaniu kosztów i skutków na podstawie danych statystycznych. Emocje maja tu niewielki wplyw. Punkty ponizej zera to rezultaty bardzo meskie. Taki wynik dowodzi, ze duze ilosci testosteronu pojawily sie na wczesnym etapie rozwoju plodu. Im nizszy wynik kobiety, tym wieksze prawdopodobienstwo wystepowania sklonnosci lesbijskich. Strefa wspólna zaczyna się od 150 punktów"
Nieeee
![]()
24,515 2015-02-07 19:23:22
Tom - powodzenia, niedługo dołączę do Ciebie, szukając nowej pracy.
Dzięki, tobie również życzę tego samego Perełko ![]()
Ja byłam na lodowisku, miałam iść wieczorem na imprezę, ale zostanę pod kocykiem, jutro miałam iść na lodowisko i na spacer, ale też zostanę pod kocykiem
. Skoro pod nim zostaję, to trochę popracuję, a wcześniej posprzątam i zrobię pranie
. Jej, jestem jak taka domowa kobieta
. Jeszcze powinnam coś zacerować
. Hmm, no właściwie to powinnam
Obietnico, obowiązkowo rosołek, herbatka i pod kocyk oglądać seriale w Polsacie ![]()
Zero pracy, oki?
Będę trzymała kciuki, żeby wszystko się udało
Moja kochana Obietnica ![]()
24,516 2015-02-07 19:24:02
Se przeczytaj mój komentarz do mojego wyniku
hihi
24,517 2015-02-07 19:24:58
Ja wiem! to Ujawniony użyje tych kajdanek. Profesjonalne nie pękają
Ale on nie wykazał żadnej chęci do tego, a Ty znowu mu mnie wciskasz ![]()
A wiesz, że nigdy nie używałam profesjonalnych ![]()
Tak dzięki quizom
Siedzieć i czekać trzeba,tak jak z pomalowanymi pazurami
Te quizy sprawiają, że moja spójna osobowość się rozszczepia ![]()
A ja mam lakiery, które zasychają w 45 sekund
. Przy innych ciągle musiałam poprawiać, bo nie mogłam wysiedzieć ![]()
24,518 2015-02-07 19:26:28
Tak sobie szukam jakichś śmiesznych testów podobnych do tych co tu wklejacie ale ... dlaczego 99% z nich jest przeznaczone tylko dla kobiet?
24,519 2015-02-07 19:26:39 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-07 19:27:53)
Zaczyna mnie to już przerażać....i nie mam skłonności lesbijskich...no dobra, ale Obietnica to też jak facet...czyli to jednak skłonności gejowskie....gubię się we własnym mózgu
Ja właśnie też nie mam
. A wtedy życie byłoby takie proste! Ale mam koleżanki, które mają, może mnie nauczą? ![]()
Hehe, no właśnie ja to już nie wiem, czy my jesteśmy kobietami czy mężczyznami ![]()
Tak sobie szukam jakichś śmiesznych testów podobnych do tych co tu wklejacie ale ... dlaczego 99% z nich jest przeznaczone tylko dla kobiet?
Ale które są dla kobiet? Ja tu może jeden taki widziałam - o wymarzonym mężczyźnie, a reszta jest raczej bezpłciowa. Sam fakt, że Arcania i ja je rozwiązujemy już o czymś świadczy ![]()
24,520 2015-02-07 19:26:51
LICZBA ZGROMADZONYCH PUNKTÓW: 125 Mozg zaprogramowany na meski sposób myslenia. Im wynik blizszy zera, tym czlowiek jest bardziej meski i ma wyzszy poziom testosteronu. Te osoby miewaja rozwiniete zdolnosci logiczne, analityczne i werbalne, bywaja zdyscyplinowane i dobrze zorganizowane. Im wynik blizszy zera, tym czlowiek jest lepszy w przewidywaniu kosztów i skutków na podstawie danych statystycznych. Emocje maja tu niewielki wplyw. Punkty ponizej zera to rezultaty bardzo meskie. Taki wynik dowodzi, ze duze ilosci testosteronu pojawily sie na wczesnym etapie rozwoju plodu. Im nizszy wynik kobiety, tym wieksze prawdopodobienstwo wystepowania sklonnosci lesbijskich. Strefa wspólna zaczyna się od 150 punktów
Zaczyna mnie to już przerażać....i nie mam skłonności lesbijskich...no dobra, ale Obietnica to też jak facet...czyli to jednak skłonności gejowskie....gubię się we własnym mózgu
Hahaha
Odnajdź drogę odnajdź ! Albo będę Ci musiał pomóc ![]()
24,521 2015-02-07 19:27:21
To były czasy ![]()
24,522 2015-02-07 19:27:38
arcania napisał/a:Ja wiem! to Ujawniony użyje tych kajdanek. Profesjonalne nie pękają
Ale on nie wykazał żadnej chęci do tego, a Ty znowu mu mnie wciskasz
A wiesz, że nigdy nie używałam profesjonalnych
Oj tam zaraz wciskam, nieśmiały jest to muszę za swatkę robić
zimne i ciężkie, akurat dla męskich kobiet ![]()
24,523 2015-02-07 19:29:31
zimne i ciężkie, akurat dla męskich kobiet
Ale ja właśnie lubię te subtelne z futerkiem ![]()
24,524 2015-02-07 19:29:43 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-02-07 19:33:46)
śmiesznie to się dopiero robi...obie z Obietnica jesteśmy gejami...chyba ![]()
24,525 2015-02-07 19:31:20
arcania napisał/a:zimne i ciężkie, akurat dla męskich kobiet
Ale ja właśnie lubię te subtelne z futerkiem
Nie wymiękaj, no od razu widać kto w tym związku portki nosi ![]()
24,526 2015-02-07 19:32:53
Hahaha
Odnajdź drogę odnajdź ! Albo będę Ci musiał pomóc
ty masz inne zadanie. Obietnicę trzeba do łóżka przykuć ![]()
Tom94, no były były Sly jeszcze operacji nie miał ![]()
24,527 2015-02-07 19:33:43
No tych co tu wrzucacie, znajdźcie mi jakiś ciekawy ale dla męskiej części naszej społeczności. ![]()
24,528 2015-02-07 19:33:56
Metyl napisał/a:Tak sobie szukam jakichś śmiesznych testów podobnych do tych co tu wklejacie ale ... dlaczego 99% z nich jest przeznaczone tylko dla kobiet?
ale któych śmiesznych tekstów? poza tym śmiesznie to się dopiero robi...obie z Obietnica jesteśmy gejami...chyba
Czułem to, że byłaś jeszcze kilka lat temu Andrzejem z brodą
Za fajnie się z Tobą gada, zebyś była prawdziwą kobietą
I ten Twój drugi "kolega" to samo, tak nie patrzaj się tak ObietnicuPoranku ![]()
24,529 2015-02-07 19:35:21
ObietnicaPoranka napisał/a:Ja byłam na lodowisku, miałam iść wieczorem na imprezę, ale zostanę pod kocykiem, jutro miałam iść na lodowisko i na spacer, ale też zostanę pod kocykiem
. Skoro pod nim zostaję, to trochę popracuję, a wcześniej posprzątam i zrobię pranie
. Jej, jestem jak taka domowa kobieta
. Jeszcze powinnam coś zacerować
. Hmm, no właściwie to powinnam
Obietnico, obowiązkowo rosołek, herbatka i pod kocyk oglądać seriale w Polsacie
Zero pracy, oki?
Rosołku to mi się nie chce gotować
. Ale gorącą herbatkę zaraz sobie zrobię, a Polsatu nie mam, mogę seriale online pooglądać ![]()
Troszkę tylko popracuję, nie za dużo, obiecuję ![]()
ObietnicaPoranka napisał/a:Będę trzymała kciuki, żeby wszystko się udało
Moja kochana Obietnica
Mój kochany Tom ![]()
24,530 2015-02-07 19:36:14
No tych co tu wrzucacie, znajdźcie mi jakiś ciekawy ale dla męskiej części naszej społeczności.
Uuu wyzwanie, przyjmuję na klatę ![]()
24,531 2015-02-07 19:38:15 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-07 19:38:42)
arcania napisał/a:Metyl napisał/a:Tak sobie szukam jakichś śmiesznych testów podobnych do tych co tu wklejacie ale ... dlaczego 99% z nich jest przeznaczone tylko dla kobiet?
ale któych śmiesznych tekstów? poza tym śmiesznie to się dopiero robi...obie z Obietnica jesteśmy gejami...chyba
Czułem to, że byłaś jeszcze kilka lat temu Andrzejem z brodą
Za fajnie się z Tobą gada, zebyś była prawdziwą kobietą
I ten Twój drugi "kolega" to samo, tak nie patrzaj się tak ObietnicuPoranku
Obietnic Poranek
Zmieniam imię w papierach na takie właśnie ![]()
Komu herbatkę przynieść?
24,532 2015-02-07 19:41:05 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-07 19:41:27)
ObietnicaPoranka napisał/a:arcania napisał/a:zimne i ciężkie, akurat dla męskich kobiet
Ale ja właśnie lubię te subtelne z futerkiem
Nie wymiękaj, no od razu widać kto w tym związku portki nosi
Hehe, wcale mi to nie przeszkadza
. W końcu wolę kiecki, nie ![]()
24,533 2015-02-07 19:41:59
Metyl to specjalnie dla Ciebie
http://boskiateista.pl/2011/08/20/czy-bylbys-dobrym-ksiedzem/
http://www.socialappspot.com/gfba2/a/5872769/3/default.aspx?retake=1
24,534 2015-02-07 19:45:32
arcania napisał/a:ObietnicaPoranka napisał/a:Ale ja właśnie lubię te subtelne z futerkiem
Nie wymiękaj, no od razu widać kto w tym związku portki nosi
Hehe, wcale mi to nie przeszkadza
. W końcu wolę kiecki, nie
To ja mam dla Ciebie Aniu propozycję zmiany tekstu :
Było:
"Była we mnie burza, było tsunami, nawet grad był - było już wszystko - nadszedł czas na odrobinę słońca. "
Powinno być:
"Była we mnie burza, było tsunami, nawet grad był - było już wszystko - nadszedł czas na ObietnicęPoranka. "
![]()
24,535 2015-02-07 19:47:27 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-02-07 19:48:19)
I jeszcze jeden: czy jesteś typem zdobywcy ![]()
http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,107880,1167455.html
test na męskość, ale nie wiem o co chodzi ![]()
http://www.funtest.pl/test/segritta/
24,536 2015-02-07 19:54:08
To ja mam dla Ciebie Aniu propozycję zmiany tekstu :
Było:
"Była we mnie burza, było tsunami, nawet grad był - było już wszystko - nadszedł czas na odrobinę słońca. "Powinno być:
"Była we mnie burza, było tsunami, nawet grad był - było już wszystko - nadszedł czas na ObietnicęPoranka. "
mówisz masz ![]()
24,537 2015-02-07 19:57:04
ujawniony napisał/a:To ja mam dla Ciebie Aniu propozycję zmiany tekstu :
Było:
"Była we mnie burza, było tsunami, nawet grad był - było już wszystko - nadszedł czas na odrobinę słońca. "Powinno być:
mówisz masz
Mówię i mam...? Ale zaraz naponawymyślam sobie ![]()
24,538 2015-02-07 20:07:17
Mówię i mam...? Ale zaraz naponawymyślam sobie
No żeby ja Ciebie nie zwymyślała ![]()
24,539 2015-02-07 20:09:49
ujawniony napisał/a:Mówię i mam...? Ale zaraz naponawymyślam sobie
No żeby ja Ciebie nie zwymyślała
Jak lubisz na ostro to proszę bardzo, zwymyślaj, jestem otwarty na wszystko ![]()
24,540 2015-02-07 20:13:52
arcania napisał/a:ujawniony napisał/a:Mówię i mam...? Ale zaraz naponawymyślam sobie
No żeby ja Ciebie nie zwymyślała
Jak lubisz na ostro to proszę bardzo, zwymyślaj, jestem otwarty na wszystko
O tak, kuchnię meksykańską bardzo lubię
najbardziej jalapeno
czyli jak Meksyk to :

24,541 2015-02-07 20:16:53
Metyl to specjalnie dla Ciebie
http://boskiateista.pl/2011/08/20/czy-bylbys-dobrym-ksiedzem/
A co jeśli płcią przeciwną zaczęłam się interesować jako przedszkolaczka? Nie ma tam takiej opcji ![]()
"Od 0 do 35 punktów:
Gdybyś przypadkiem zechciał zostać osobą duchowną, to masz przed sobą pewne perspektywy, ale raczej nie w Polsce i chyba jednak nie w katolicyzmie. Jeśli nawet znalazłbyś jakieś uznanie w oczach Boga ?a zatem jego poparcie w ewentualnej karierze ?to już na wstępie zostałbyś udupiony przez miejscowego biskupa, który albo sam, albo przy pomocy Twojego proboszcza wyjaśniłby Ci, że sutanna nie jest strojem dla Ciebie. Brak Ci bowiem w tym fachu ?przymiotu? podstawowego: bezwzględności i kompletnego nieliczenia się ze zdaniem innych. To znaczy nie potrafisz lekceważyć wszystkich poza przełożonymi ?proboszczem, biskupem czy kardynałem. Twoim prawdziwym bogiem nie są pieniądze, a w tym fachu powinny być. Łamiąc codziennie tę podstawową prawdę wiary (Bóg = pieniądz), naraziłbyś się na nieustanne szykany swoich przełożonych i pozostał wikarym po kres swoich dni. Apotem trafiłbyś do katolickiego piekła. O tym, że jesteś bardzo przyzwoitym człowiekiem, nie dowiedzieliby się nawet Twoi parafianie, więc może lepiej spożytkować swój zapał winnej sferze aktywnego służenia bliźnim? Bardzo namawiamy!"
http://www.socialappspot.com/gfba2/a/5872769/3/default.aspx?retake=1
"Pan Samochodzik
Właśnie odkryłeś, że jesteś tym samochodem!"
24,542 2015-02-07 20:18:03 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-07 20:19:04)
ujawniony napisał/a:To ja mam dla Ciebie Aniu propozycję zmiany tekstu :
Było:
mówisz masz
![]()
najbardziej jalapeno
Ja też! Ostre rzeczy są super ![]()
24,543 2015-02-07 20:25:10
ujawniony napisał/a:arcania napisał/a:No żeby ja Ciebie nie zwymyślała
Jak lubisz na ostro to proszę bardzo, zwymyślaj, jestem otwarty na wszystko
Jak ładnie poprosisz to mogę Ci popiepszyć troszkę ![]()
24,544 2015-02-07 20:29:40
Dodge Charger to ja ![]()
24,545 2015-02-07 20:37:11 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-02-07 21:08:36)
Dodge Charger to ja
A masz sportowy wydech ?:P
Lepiej późno niż później na TVN7 ![]()
24,546 2015-02-07 21:08:24
Powtórzę pytanie ... data tego zlotu jest jedyna i ostateczna?
24,547 2015-02-07 21:10:31
No chyba tak...
Na TVN "Życie od kuchni" ![]()
24,548 2015-02-07 21:13:33
Ja też! Ostre rzeczy są super
No, a najbardziej nożyk do otwierania listów:P
24,549 2015-02-07 21:20:56
Hmmm...a ile osób z tej listy może się zadeklarować tak na 100%? Albo chociaż 50?
24,550 2015-02-07 21:29:14
Metyl, chodziło o to, żeby wcześniej ustalić i żeby ludzie mogli zgłosić plany urlopowe. To wszędzie różnie bywa, ale u jednych tak, że muszą już teraz, u innych tak, że mogą wziąć urlop tylko w określonym terminie, a u jeszcze innych inaczej. Ale nie możemy z tym czekać np. do czerwca, bo wtedy to sobie można szukać noclegów w 2-3 osoby, a nie grupą, bo po prostu są porezerwowane
. To jest sam środek sezonu urlopowego. A na 100% to chyba nikt nigdy nie powie, bo możne złamać nogę na tydzień przed wyjazdem albo nawet w samym dniu się rozchorować, ale jakoś to musimy ogarnąć w miarę szybko, bo inaczej nic z tego nie wyjdzie ![]()
24,551 2015-02-07 21:34:28
Ale sobie doskonale zdaję z tego sprawę, niby się zapisałem ale nie chce mi się trzeci raz powtarzać jak to u mnie wygląda bo i po co.
Spytałem z ciekawości czy i kto z was ma ten komfort że jest pewien lub prawie pewien że się zjawi.
24,552 2015-02-07 21:36:17
Ja na 100 %, bo u mnie nikt w wakacje nie bierze urlopu ![]()
24,553 2015-02-07 21:36:55
Jeśli to będzie ten termin to ja tak, ale jeśli się zmieni w ostatniej chwili, to ja już nic nie zrobię, bo nie mogę tak "spontanicznie" wziąć urlopu w każdym terminie ![]()
24,554 2015-02-07 21:57:23
24,555 2015-02-07 22:25:31
ObietnicaPoranka napisał/a:Ja też! Ostre rzeczy są super
No, a najbardziej nożyk do otwierania listów:P
To już poezja sama w sobie ![]()
24,556 2015-02-07 22:36:32
A Tobie znowu romantyzm się załączył ?
Nudzi mi się ![]()
24,557 2015-02-07 22:40:47
ujawniony napisał/a:
A Tobie znowu romantyzm się załączył ?
![]()
Nudzi mi się
Tak, załączył, rozmawiałem dzisiaj z moją internetową ukochaną i narazie wszystko zmierza ku dobremu więc i nastrój się udziela miły
A co zazdrościsz ? ![]()
24,558 2015-02-07 22:42:49
Zróbmy coś szalonego, ludzie!
24,559 2015-02-07 22:43:54
Tak, załączył, rozmawiałem dzisiaj z moją internetową ukochaną i narazie wszystko zmierza ku dobremu więc i nastrój się udziela miły
A co zazdrościsz ?
Ty to sobie lepiej ku przestrodze obejrzyj film "Żona z internetu" czy jakoś tak ![]()
24,560 2015-02-07 22:44:00
Zróbmy coś szalonego, ludzie!
Umordujmy naszego Areczka
nożem do papieru ![]()
24,561 2015-02-07 22:46:49
ObietnicaPoranka napisał/a:Zróbmy coś szalonego, ludzie!
nożem do papieru
I papryczkami - jak smoka wawelskiego
.
Ale co dalej?
24,562 2015-02-07 22:49:54
Raz się zyje, do odważnych świat należy... i takie inne... A co mi tam, chcę żyć i być szczęśliwym. Jak mam tego dokonać jak będę się bał spotkać czy wziąść sobie żonę z internetu Hinduską Japonkę ![]()
24,563 2015-02-07 22:51:01 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-02-07 22:52:55)
Eee nie, ta żona z internetu go zaciuka
trzeba wymyślić coś innego ![]()
Ujawniony, pfffffffff.........to a propos tej zazdrości ![]()
24,564 2015-02-07 22:54:21
To może zostaniemy ich druhnami (mam nawet odpowiednią kieckę
) i sprzedamy ich do jakiegoś zagranicznego przybytku?
24,565 2015-02-07 22:55:26 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-02-07 22:56:32)
Eee nie, ta żona z internetu go zaciuka
trzeba wymyślić coś innego
Ujawniony, pfffffffff.........to a propos tej zazdrości
Czyli zazdrościsz
Też sobie znajdź jakieś internetowe ciacho ![]()
arcania napisał/a:ObietnicaPoranka napisał/a:Zróbmy coś szalonego, ludzie!
nożem do papieru
I papryczkami - jak smoka wawelskiego
.
Ale co dalej?
Jak to co? Jak to w bajkach... dalej żyli długo i szczęśliwie ![]()
24,566 2015-02-07 22:58:11
Jak to co? Jak to w bajkach... dalej żyli długo i szczęśliwie
Bajki oszukują ludzkie mózgi
. I nie pokazują, na czym to "szczęście" polega ![]()
24,567 2015-02-07 22:59:50
To może zostaniemy ich druhnami (mam nawet odpowiednią kieckę
Poka kieckę na druhnę
ja nie mam więc na druhnę się nie nadaję, mogę za ministranta robić ![]()
Ten przybytek to w ramach podróży poślubnej rozumiem
Arku, widzisz jak my się o Ciebie troszczymy ![]()
I nie, nie zazdroszcżę
"Ciacho" już jest i niedługo zamierzam je schrupać ![]()
24,568 2015-02-07 23:02:28
24,569 2015-02-07 23:05:13 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-02-07 23:06:42)
yyyyyy no znaczy imprezę robimy, i zamierzamy wywieźć Ujawnionego i jego kochanicę do przybytku rozkoszy i sprzedać ją Arabom, a Jego na części albo hinduskiej Japonce ![]()
Jak to co? Jak to w bajkach... dalej żyli długo i szczęśliwie
w bajkach głowy i palce i pięty ucinają i smoki pękają ![]()
24,570 2015-02-07 23:06:18
ObietnicaPoranka napisał/a:To może zostaniemy ich druhnami (mam nawet odpowiednią kieckę
Poka kieckę na druhnę
ja nie mam więc na druhnę się nie nadaję, mogę za ministranta robić
Ten przybytek to w ramach podróży poślubnej rozumiem
Arku, widzisz jak my się o Ciebie troszczymy
I nie, nie zazdroszcżę
"Ciacho" już jest i niedługo zamierzam je schrupać
Modliszka
Biedne "ciacho" ![]()
ujawniony napisał/a:Jak to co? Jak to w bajkach... dalej żyli długo i szczęśliwie
Bajki oszukują ludzkie mózgi
. I nie pokazują, na czym to "szczęście" polega
Ojej a Ty nadal chcesz tabelek i wykresów ?
Szczęście to wszystko co nas otacza, mnie to wystarczy ![]()