Gdzie spotkać wolnego mężczyznę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Strony Poprzednia 1 … 370 371 372 373 374 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 24,116 do 24,180 z 31,052 ]

24,116

Odp: Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Jak dla mnie za dużo, dużo za dużo smile Kobiece ciało już samo w sobie jest na tyle fajne, ze zbyt dużo tatuażu tylko je psuje zamiast ponętniać smile

Zobacz podobne tematy :

24,117

No ciałko to ona ma ładne tongue a propos ciałka, gdzie nasza Obietnica ???

24,118

Powróciłam smile. Uwielbiam miks zapachów, dzisiaj: lipowy żel, borówkowy piling, limonkowy piling, piernikowe mydło, krem z koziego mleka i krem aloesowy, a za chwilę jeszcze sobie wysmaruję całą twarz kakaową maseczką. A moje zmysły szaleją ze szczęścia cool. Wanna to zdecydowanie jedno z moich ulubionych pomieszczeń. W minimalistycznym domku na plaży zrobię sobie taką wannę na całą łazienkę i spędzę w niej cały weekend cool

24,119

ObietnicaPoranka napisał/a:

Powróciłam smile. Uwielbiam miks zapachów, dzisiaj: lipowy żel, borówkowy piling, limonkowy piling, piernikowe mydło, krem z koziego mleka i krem aloesowy, a za chwilę jeszcze sobie wysmaruję całą twarz kakaową maseczką. A moje zmysły szaleją ze szczęścia cool. Wanna to zdecydowanie jedno z moich ulubionych pomieszczeń. W minimalistycznym domku na plaży zrobię sobie taką wannę na całą łazienkę i spędzę w niej cały weekend cool

Wanny to Ci zazdroszczę smile ale taki mix zapachów...no no i jeszcze świece...i muzyczka...i znowu odpływam smile

24,120

arcania napisał/a:

Wanny to Ci zazdroszczę smile ale taki mix zapachów...no no i jeszcze świece...i muzyczka...i znowu odpływam smile

Nie masz bidulko wanny ?

24,121

ujawniony napisał/a:
arcania napisał/a:

Nie masz bidulko wanny ?

no nie mam niestety sad

24,122 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-04 01:46:39)

arcania napisał/a:

Jest i kakaowa maseczka smile.
Och, bez wanny to bym nie przeżyła sad. To moje sanktuarium cool. Ale świec i muzyczki nie miałam, ale też to lubię. Kiedyś miałam takie specjalne do wanny w kształcie różyczek. W sensie te świece w kształcie różyczek nie wanna tongue. Moje szalejące zmysły odbierają mi zdolność do jasnego formułowania myśli tongue

24,123

arcania napisał/a:
ujawniony napisał/a:
arcania napisał/a:

Nie masz bidulko wanny ?

no nie mam niestety sad

Szkoda, wylegiwanie się w wannie gorącej wody już samo w sobie jest git a we dwójkę to już jest całkiem przyjemnie big_smile

24,124

ujawniony napisał/a:

Szkoda, wylegiwanie się w wannie gorącej wody już samo w sobie jest git a we dwójkę to już jest całkiem przyjemnie big_smile

O, to, to. Chociaż ja akurat wolę ciepłą albo letnią wodę, a nie gorącą.

24,125

ujawniony napisał/a:
arcania napisał/a:
ujawniony napisał/a:

Nie masz bidulko wanny ?

no nie mam niestety sad

No ja wiem, na razie jest prysznic, wanna w planach smile ale brakuje bardzo bardzo sad

24,126

arcania napisał/a:
ujawniony napisał/a:
arcania napisał/a:

no nie mam niestety sad

No ja wiem, na razie jest prysznic, wanna w planach smile ale brakuje bardzo bardzo sad

Wyślij zlecenie smile Przyjedziemy zbudujemy smile

24,127 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-04 01:53:34)

A widzę, że Wy tu w tym czasie zaszaleliście z tatuażami wink. Ja to bym strasznie ordynarnie z tatuażem wyglądała hmm. A Ty Arcanio, gdzie byś chciała mieć?
Ja jakbym już musiała, to mogłabym mieć jakiś bardzo delikatny i mały kwiatek na piersi, ale nie byłabym z tym szczęśliwa.

24,128

Na piersi ? No błagam, pierś sama w sobie jest cudna po co ją psuć jakimś tatuażem ?

24,129

ujawniony napisał/a:

Na piersi ? No błagam, pierś sama w sobie jest cudna po co ją psuć jakimś tatuażem ?

No to przecież mówię, że bym nie chciała, ale to jedyne miejsce, na które bym się zgodziła, gdybym już musiała. I to zdecydowanie gdzieś na górze. Nawet chciałam Wam jakieś zdjęcie znaleźć, ale to wszystko, co jest w internecie to takie intensywne i brzydkie hmm

24,130

Ja na nadgarstku, ale praca....choć nie wiem, czy nie olać w końcu ja tez człowiek smile

24,131

Jeśli delikatny, mały tatuaż to jak dla mnie u kobiety to tylko łopatka i stopa (stopa łydka) ewentualnie dla odważniejszej pani to szyja i nad pupą... reszta ma zostać kobieca żebym się delektował widokiem ciała a nie jakiegoś rysunku smile

24,132

No w mojej też by nie byli zachwyceni lol. Ale jeśli chcesz mieć, to olej, bo właściwie to co Ci szkodzi wink.

Maseczka kakaowa staje się zbyt płynna przed wchłonięciem hmm

24,133

ujawniony napisał/a:

No to przecież mówię, że bym nie chciała, ale to jedyne miejsce, na które bym się zgodziła, gdybym już musiała. I to zdecydowanie gdzieś na górze. Nawet chciałam Wam jakieś zdjęcie znaleźć, ale to wszystko, co jest w internecie to takie intensywne i brzydkie hmm

http://www.boska.pl/uploads/tatuaz-57925090.gif to ja takie coś u Ciebie widzę wink

ale ten tez fajny
http://www.wkinach.eu/wallpapers/d/kobieta-muzyczny-tatuaz-trawa.jpeg

24,134 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-04 02:03:36)

ujawniony napisał/a:

Jeśli delikatny, mały tatuaż to jak dla mnie u kobiety to tylko łopatka i stopa (stopa łydka) ewentualnie dla odważniejszej pani to szyja i nad pupą... reszta ma zostać kobieca żebym się delektował widokiem ciała a nie jakiegoś rysunku smile

Na łopatce to chyba musi strasznie boleć w trakcie robienia? A szyja i nad pupą to zbyt fajne miejsca, żeby je sobie tatuować tongue

Arcanio - że u mnie to stado lecących ptaków? yikes Dlaczego?

24,135

http://www.uroda-wdziek.pl/files/images/tatuaz-na-stopie-roza.jpg może miejsce nie jest dobre, ale róża taka delikatna smile

24,136 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-02-04 02:08:02)

Hmm, nad pupą fajny jakiś delikatny to nawet pobudza więc to sprawa upodobań smile

http://wstaw.org/m/2015/02/04/tatuaze-dla-dziewczyn-5678_4_jpg_300x300_q85.jpg

http://wstaw.org/m/2015/02/04/tattoo_jpg_300x300_q85.jpg

24,137

Tak szukam i szukam czegoś fajnego na piersi i nic nie ma, ale pod tym hasłem znalazłam sukienkę, która wprawdzie została pokazana jako sukienka na studniówkę (:O), ale jest świetna. Dla mnie trochę za krótka, ale tak z 5-10 cm nad kolanem i byłaby idealna:
http://j.luxlux.pl/l130/b626b731000f6f0546a109ba/211505.jpg

24,138

ujawniony napisał/a:

też dlatego mówię o nadgarstku, po wew. stronie tongue

Mogą być motyle, mogą być delikatniejsze ptaki...mi sie to z romantyzmem kojarzy i z Tobą, takie ulotne jak Obietnica wink no dużo mam skojarzeń smile

No w mojej też by nie byli zachwyceni lol. Ale jeśli chcesz mieć, to olej, bo właściwie to co Ci szkodzi wink.

Maseczka kakaowa staje się zbyt płynna przed wchłonięciem hmm

ale mnie nakręciliście...w przyszłym tygodniu idę tongue
smacznego tongue

24,139

ujawniony napisał/a:

Hmm, nad pupą fajny jakiś delikatny to nawet pobudza więc to sprawa upodobań smile

http://wstaw.org/m/2015/02/04/tatuaze-d … 00_q85.jpg

http://wstaw.org/m/2015/02/04/tattoo_jp … 00_q85.jpg

A wyobrazasz sobie taką 70tkę???

24,140

arcania napisał/a:

http://www.uroda-wdziek.pl/files/images … e-roza.jpg może miejsce nie jest dobre, ale róża taka delikatna smile

Dla mnie trochę za duża.

ujawniony napisał/a:

http://wstaw.org/m/2015/02/04/tatuaze-d … 00_q85.jpg

E, ja za bardzo lubię to miejsce, żeby je zanieczyszczać tatuażem tongue. A właśnie o taki jeden pojedynczy kwiatuszek mi chodziło, ale tylko jeden, a nie całe pnącze czy jak to się tam zwie.

24,141

http://stylesatlife.com/wp-content/uploads/2014/03/Floral-tattoos.jpg

24,142 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-02-04 02:13:59)

Pnącze :DDDDDDDDDD A stado ptaków kojarzy mi się... eee nie powiem z czym :DDDDDDDDDDDDDD
Dobranoć Łobuziary big_smile

NIEEEEEEEEEEEEEE !!!!! Tylko nie na piersi !!!!!!!!!!!!!!!

24,143 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-04 02:14:31)

arcania napisał/a:

ale mnie nakręciliście...w przyszłym tygodniu idę tongue
smacznego tongue

Idź, idź, a ja to muszę zobaczyć lol
Nie, nie, maseczki nie polecam, naprawdę. Ślicznie pachnie, ale ta płynność już mnie mniej zachwyca hmm

arcania napisał/a:

Mogą być motyle, mogą być delikatniejsze ptaki...mi sie to z romantyzmem kojarzy i z Tobą, takie ulotne jak Obietnica wink no dużo mam skojarzeń smile

To bym już całkiem jak z Nibylandii wyglądała tongue

24,144

ujawniony napisał/a:

Pnącze :DDDDDDDDDD A stado ptaków kojarzy mi się... eee nie powiem z czym :DDDDDDDDDDDDDD

Ty juz lepiej nie kończ tongue dobranoc i niech Ci sie te pnącza przyśnią tongue

24,145

:*

24,146

arcania napisał/a:
ujawniony napisał/a:

Ty juz lepiej nie kończ tongue dobranoc i niech Ci sie te pnącza przyśnią tongue

Ale tylko na piersiach lol

24,147

http://2.bp.blogspot.com/-zgGyi_ilvFA/T45qjXQDKjI/AAAAAAAACDQ/57k5dyNdR00/s640/Moon+Tattoo+Designs5.jpg takie jeszcze znalazłam, reszta to hardcore

24,148

Arcanio, ale te to dla mnie też hardcore big_smile. Taki jeden malutki, prawie niewidoczny, dopiero z bliska. To ewentualnie by przeszedł, ale z każdym większym dziwnie bym się czuła.

24,149

No to możesz w wersji mini, ja Ci podaję jakieś tam wzory wink

24,150

arcania napisał/a:

No to możesz w wersji mini, ja Ci podaję jakieś tam wzory wink

Hehe, no właściwie tak big_smile.
Ej, a nie boicie się, że te tatuaże Wam się rozjadą na wszystkie strony świata?

24,151

O, a jakbym miała taki, to nie musiałabym się malować lol
http://polki.pl/we-dwoje/files/Image/galerie/30509/galeria_we_dwoje_8.jpg

24,152 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-02-04 02:30:32)

A czemu miałyby się rozjechać ? nie, raczej bledną i tyle smile no chyba ze ktoś ciągle tyje i chudnie, to  tak smile
to dla mnie
http://www.tattoo4me.com/wp-content/uploads/2014/07/cute-wrist-tattoos-for-girls-feminine-tattoo-for-you-1405354412g48kn.jpg

to tez na nadgarstku
http://farm9.staticflickr.com/8541/8625865387_8608f93a8a_z.jpg
http://tattoodrawingpics.com/images/680-wrist-music-tattoo-designs.jpg

24,153

Troskliwe Misie - uwielbiałam je cool
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSJ-kn8rJAwnAGnxTqmZu8LfKk4XVHG1HkeSTlQNO_E5P9ewLK6lw

24,154

hihi to dopiero hardcore big_smile

24,155

No te ptaszki na nadgarstku nawet niezłe wink

24,156

Ja tez już zmykam, kolorowych Poranku wink

24,157

arcania napisał/a:

hihi to dopiero hardcore big_smile

Albo wyobraź sobie takiego Kubusia Puchatka z miodkiem i trzymającego prosiaczka za łapkę big_smile

24,158

arcania napisał/a:

Och, nieładnie tak mnie opuszczać w środku nocy sad tongue.
No, ale zmykaj, zmykaj i niech Ci się te stada ptaszków i motylków przyśnią wink

24,159 Ostatnio edytowany przez white.pearl (2015-02-04 10:10:05)

white.pearl napisał/a:

Obietnico, czy ten link odnośnie zlotu, to wymaga podania tylko nicku i maila i już? smile

Póki co tak smile. Chodzi o to, żeby wiedzieć, ile jest chętnych osób i żeby Arcania mogła się dowiedzieć, ile dokładnie dla takiej liczby będą kosztowały noclegi smile.

No to mam nadzieję, że się z powodzeniem zapisałam wczoraj.

aha!

Tatuaż artystyczny!
Jesteś wyjątkową osobą i sprawiasz, że ludzie łatwo się przed Tobą otwierają. Wyzwalasz pozytywną energię i uwielbiasz spędzać czas w domu z książką i kubkiem herbaty, obserwując jak pada deszcz.
Opis kiepski, ale tatuaż się zgadza.

W apartamencie!
Powinieneś mieszkać w apartamencie! Przeważnie nie ma Cię w domu i do szczęścia nie potrzebujesz wielkiego domu. Jesteś wdzięczny za to co masz i prawdopodobnie nie jesteś materialistą. Masz poczucie stylu, nie wydając przy tym zbyt dużo pieniędzy.
Nie bardzo.

Jestem żółtym.
Żółty to kolor Słońca i symbolizuje szczęście i przyjaźń. Potrafi stymulować energię i radość i zdecydowanie reprezentuje Ciebie! Uwielbiasz dobrą zabawę ze swoimi najbliższymi, a Twój uśmiech zawsze rozświetla pokój.
No, coś w ten deseń, ale myślałam, że wyjdzie zielony smile

24,160

white.pearl napisał/a:
white.pearl napisał/a:

Obietnico, czy ten link odnośnie zlotu, to wymaga podania tylko nicku i maila i już? smile

Póki co tak smile. Chodzi o to, żeby wiedzieć, ile jest chętnych osób i żeby Arcania mogła się dowiedzieć, ile dokładnie dla takiej liczby będą kosztowały noclegi smile.

aha!

Tatuaż artystyczny!
Jesteś wyjątkową osobą i sprawiasz, że ludzie łatwo się przed Tobą otwierają. Wyzwalasz pozytywną energię i uwielbiasz spędzać czas w domu z książką i kubkiem herbaty, obserwując jak pada deszcz.
Opis kiepski, ale tatuaż się zgadza.

W apartamencie!
Powinieneś mieszkać w apartamencie! Przeważnie nie ma Cię w domu i do szczęścia nie potrzebujesz wielkiego domu. Jesteś wdzięczny za to co masz i prawdopodobnie nie jesteś materialistą. Masz poczucie stylu, nie wydając przy tym zbyt dużo pieniędzy.
Nie bardzo.

Jestem żółtym.
Żółty to kolor Słońca i symbolizuje szczęście i przyjaźń. Potrafi stymulować energię i radość i zdecydowanie reprezentuje Ciebie! Uwielbiasz dobrą zabawę ze swoimi najbliższymi, a Twój uśmiech zawsze rozświetla pokój.
No, coś w ten deseń, ale myślałam, że wyjdzie zielony smile

Cześć Perełko! wink

No tatuaż to ja mam co prawda do poprawki całkowitej i nawet się umówiłam na termin, ale fakt powinnam zrobić sobie tatuaż tego, czego jestem fanką. Więc będzie róża zamiast tego okropieństwa, które mam tongue Co prawda i tak będę wzbudzać kontrowersje, ale olać. Drugi mam w planach, dopiero przyszłorocznych na łopatce właśnie.

Powinnam tak jak Ty mieszkać w apartamencie big_smile

big_smile

24,161

arcania napisał/a:

Och, nieładnie tak mnie opuszczać w środku nocy sad tongue.
No, ale zmykaj, zmykaj i niech Ci się te stada ptaszków i motylków przyśnią wink

Ha, a Ty pewnie jeszcze śpisz bo wolne a niektórzy nie mają tyle szczęścia big_smile

24,162 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-04 16:35:04)

Zmroziłam sobie łapki dzisiaj rano na lodowisku i teraz mnie paluszki bolą sad.
A poza tym pamiętacie kolegę, o którym Wam jakiś czas temu pisałam - tego, który chciał, żebym poszła z nim do łóżka, a gdy odmówiłam, to się obraził i przestał odzywać? Powrócił hmm

white.pearl napisał/a:

Pewnie i bardzo się cieszę, że to zrobiłaś cool

ujawniony napisał/a:

Ha, a Ty pewnie jeszcze śpisz bo wolne a niektórzy nie mają tyle szczęścia big_smile

Czasami fajnie być mną tongue. Chociaż o tej porze to akurat już dawno nie spałam big_smile

24,163

A poza tym pamiętacie kolegę, o którym Wam jakiś czas temu pisałam - tego, który chciał, żebym poszła z nim do łóżka, a gdy odmówiłam, to się obraził i przestał odzywać? Powrócił hmm

white.pearl napisał/a:

Pewnie i bardzo się cieszę, że to zrobiłaś cool

ujawniony napisał/a:

Czasami fajnie być mną tongue. Chociaż o tej porze to akurat już dawno nie spałam big_smile

Też bym tak ściemniał na Twoim miejscu smile

24,164

ujawniony napisał/a:

Też bym tak ściemniał na Twoim miejscu smile

Ale do czego to odniosłeś, bo zacytowałeś wszystko tongue. W sensie, że nie wierzysz w moje zmrożone łapki yikes ?

24,165

Nie, że dawno nie spałaś o tej porze smile Łapki daj ochuchamy i uratujemy...
Opwiadaj co u Pana X ? big_smile

24,166

Dostałam mail o tytule "oferta miłości" yikes. Grupon zaczął sprzedawać miłość, aż sprawdzę, ile osób obejmuje ta oferta, może zrobimy jakąś zrzutkę i sobie ją zbiorowo zamówimy?

24,167 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-04 16:50:00)

ujawniony napisał/a:

Nie, że dawno nie spałaś o tej porze smile Łapki daj ochuchamy i uratujemy...
Opwiadaj co u Pana X ? big_smile

O tej porze to jadłam śniadanie i się malowałam tongue.
Nie wiem, czy chuchanie pomoże sad. Ale zaraz sobie wsmaruję chyba setną warstwę kremu yikes
A co u pana x to właściwie nie wiem i nawet nie chcę. Nie lubię być traktowana w ten sposób.

24,168

Dostałam mail o tytule "oferta miłości" yikes. Grupon zaczął sprzedawać miłość, aż sprawdzę, ile osób obejmuje ta oferta, może zrobimy jakąś zrzutkę i sobie ją zbiorowo zamówimy?

Jestem za, a można zwrócić towar? big_smile
GdzieMetyl??? Czekam aż zdradzi tajemnicę smile a może dlatego wlasnie go nie ma, bo maluje swoje ciałko big_smile aaa jeszcze pani fryzjerka dzisiaj miała być smile

24,169 Ostatnio edytowany przez Metyl (2015-02-04 17:49:02)

Asiuniunia, ja Ci tu takiego mega kawaii posta naklepałem a Ty nie odpowiedziałaś. :x Za karę nie dostaniesz kbksa do łapek.

arcania napisał/a:

Ja go widzę u Ciebie na przedramieniu smile i dlaczego, bo dopełnia całokształt i dodaje tego pazura wink

Przedramię tak. Prawdopodobnie lewe a najlepiej oba. Chociaż to miejsce nr 2 albo 3. Niestety, nie mam jeszcze tego komfortu by mieć całkiem gdzieś jak wyglądam przy poszukiwaniu pracy. Niemniej. wink Dodaje pazura? Znaczy ja go nie mam ... Puchu marny Ty jeden no.

Obietnica napisał/a:

Nie rozumiemy, bo przez Ciebie nie będziemy mogły spać! Taka niepewność yikes

Cóż, wy też musicie czasem pocierpieć. Nikt nie mówił że ze mną będziecie miały lekko. smile

arcania napisał/a:

Metyl już druga noc się nade mną znęca tongue wczoraj były szwabskie szarpidruty, dzisiaj nie chce się przyznać, ze to o plecy albo kark chodzi tongue

Kara musi być karą. smile I nie żadne szarpidruty.

.

Jak to wrzuciłem to nawet nikt słowem nie skomentował jak zresztą jakichś 90% moich linków. wink

Plecy owszem, to na ten moment numer jeden. Kark nie. A najlepiej całe plecy ale to dłuższa i kosztowna zabawa, do tego odpowiedzialna ale kto wie.

Obietnica napisał/a:

A może ramię albo łydka?

Ramię tak średnio, niby okej ale jakoś ciężko mi sobie coś wyobrazić u siebie w tym miejscu. Bo i moje tatuaże są specyficzne. Łydka? Okej ale to też nie jest miejsce nr 1. wink

Obietnico ... primo te fryzy wymagają dłuższych włosów, po drugie - nie podobają mi się a tym bardziej nie pasują. big_smile Jak już coś 'odjechanego' i dla mnie to jakaś wersja jarheada czy tam mohawka ale takie bardziej klasyczne, żołnierskie a nie jakieś Ronaldo-żelando czy inne Beckhamy.

Tatuaż u kobiet - bardzo. Dużo tatuaży u kobiet - bardzo bardzo. Dużo, dobranych, ładnie wkomponowanych i przemyślanych tatu a nie jakieś imiona partnera czy inne przebite serduszka robione w Walentynki - BARDZO SZARPAŁBYM. Teraz pewnie Asia się oburzy. big_smile

Wanna? A okafelkowana ta wanna czy robiona przez pana Czesia czy innego Mariana? lol

Tatuaż na piersi? Czemu nie? Jeżeli robiony z głową, przez fachowca i się ładnie komponuje z ciałem to jak najbardziej. Jakoś latem chyba widziałem kobietę na mieście, miała bluzkę czy tam kieckę, mniejsza o to ale miała spory dekolt. I bodajże nad prawą piersią miała motylka czy coś takiego, nie pamiętam. I może nie było to coś mega ( to chyba był takie tatu robionym tymi starymi metodami ) ale też jakoś nie raziło.

Obietnico - podobno najbardziej bolesne są właśnie na wewnętrznej stronie przedramienia, możliwe też że na łydce, nadgarstek też chyba bywa bolesny jeżeli iść tym tropem. I w zasadzie im cieńsza skóra i im większa szansa na 'podrażnienie' przy okazji kości lub jej okolic tym większy ból. wink Ale czego się nie robi ... I to tylko moje domniemania pomieszane z zasłyszanymi tekstami więc nie odpowiadam za ewentualne korzystanie z tej (nie)wiedzy. big_smile

A co do tribali ... takie cuś było dosyć popularne jakieś 7-8 lat temu jak jeszcze chodziłem do szkoły średniej i kilka 'lasek' sobie coś takiego zrobiło. Nie wiem czy na stałe czy te schodzące po jakimś czasie. Niemniej do dziś tribal na dupcią zwany jest też potocznie spermołapem. lol

Tatuaże na starość? A jaką masz gwarancję że dożyjesz tej 60/70/80tki? wink

https://www.google.pl/search?q=starsi+ludzie+z+tatua%C5%BCami&newwindow=1&safe=off&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=1DzSVPCAN8XzUNXrghg&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1600&bih=775

A ja za to bardzo chciałbym sobie dziarnąć coś takiego:

http://assets.head-fi.org/e/ed/1000x500px-LL-ed6e6fbc_BioMechanical_Tattoo1.jpg

Coś tego typu też jest zacne:

http://s3.amazonaws.com/ink_prod/photos/0341/1227/DSC05590_large.JPG

A takie coś na łydkę:

http://yapabout.com/wp-content/uploads/2013/12/Bio-Mechanical-Tattoo-Ideas-691.jpg

A coś tego typu na plecki:

http://www.tattooeasily.com/wp-content/uploads/2013/04/Biomechanical-tattoo-design-29.jpg

Choć to tak średnio biomechanicznie / mechanicznie wygląda to i tak zacne. I nie, NIE tylko tego typu tatu mi się podobają.

24,170 Ostatnio edytowany przez kardamon (2015-02-04 17:55:33)

Tom, rozumiem. Mam jednak nadzieję, że wszystko uda Ci się w miarę szybko ogarnąć. Zresztą... To jest właśnie ten problem z programami unijnymi. Jak jest kasa, jest fajnie. Kasa się kończy, papa neutral

Arcanio, podzieliłabyś się tym śniegiem, a nie tongue

Obietnico, akurat do Intera mam kawałek i bardzo rzadko robię tam zakupy. Ale swoją drogą, masz wymówkę do większych zakupów wink

Tatuaże... Sam chciałbym sobie jakiś niewielki zrobić w przyszłości, Najchętniej na nodze, w okolicach kostki. Chociaż,  kobiet bardzo podobają mi się malutkie tatuaże na brzuchu lub na łopatce wink Piersi zostawcie w spokoju tongue A właśnie i zagdaka dla Was - jaki tatuaż pasowałby mi najbardziej? wink

Tatuaż:
Cytat lub słowa piosenki!
Bywasz bardzo zamyślona i ludzie momentami mylą Twój spokój z nieśmiałością. W rzeczywistości doskonale wiesz co to dobra zabawa i błyszczysz wśród tych, przy których czujesz się swobodnie. Czasem ciężko jest ci zaufać innym, ale uwielbiasz poznać nowych ludzi i zawsze jesteś chętna na nową przygodę.

No no...

Dom:
W starym domu w stylu wiktoriańskim!
Powinieneś mieszkać w starym wiktoriańskim domu! Masz unikatowe wyczucie stylu i duszę artysty. Uwielbiasz wszystko to co jest vintage i intrygują Cię przedmioty z przeszłości. Dodatkowo pewnie interesujesz się historią. Wiktoriańskim dom jest dla Ciebie idealny!

Kolor tęczy:
Fioletowym!
Fioletowy reprezentuje władzę i szlachetność, ale ma też właściwości uspokajające. Jesteś mądrą i niezależną osobą, z unikatowym spojrzeniem na świat. Twojej kreatywnej i magicznej osobowości nie da się zapomnieć!

Hah, czyli dołączyłem do Was wink

Czyżby uważał, że się namyśliłaś? wink

Hmm, może należałoby się skusić? No chyba, że to ukryta forma płatnego sexu tongue

Metyl, hmm... Takie mechaniczne, to zdecydowanie nie w moim stylu, ale o gustach się nie dyskutuje wink

24,171

Dobry... Dzisiaj jest mi miło i śpiewają skowronki więc lecę po naszemu tongue

24,172

kardamon a Ty w jakie klimaty celowałbyś?

24,173 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-04 19:22:00)

arcania napisał/a:

Jestem za, a można zwrócić towar? big_smile

Chyba właśnie nie można yikes

Metyl napisał/a:

Obietnico ... primo te fryzy wymagają dłuższych włosów, po drugie - nie podobają mi się a tym bardziej nie pasują. big_smile Jak już coś 'odjechanego' i dla mnie to jakaś wersja jarheada czy tam mohawka ale takie bardziej klasyczne, żołnierskie a nie jakieś Ronaldo-żelando czy inne Beckhamy.

Oj no, najpierw chciałeś wiedzieć, jaka to kozacka fryzura, a teraz marudzisz tongue

Metyl napisał/a:

Tatuaż u kobiet - bardzo. Dużo tatuaży u kobiet - bardzo bardzo. Dużo, dobranych, ładnie wkomponowanych i przemyślanych tatu a nie jakieś imiona partnera czy inne przebite serduszka robione w Walentynki - BARDZO SZARPAŁBYM. Teraz pewnie Asia się oburzy. big_smile

Wanna? A okafelkowana ta wanna czy robiona przez pana Czesia czy innego Mariana? lol

Dużo tatuaży? yikes O fuj!
A pan Czesio i Marian nie mogą okafelkować? Ale mnie się podobają takie na nóżkach:
http://nowoscibudowlane.pl/wp-content/uploads/2012/04/Madix_-_wanna_wolnostojaca_Pamela.jpg
Albo taka:
http://swiatlazienek.com.pl/galerie/a/antonio-lupi-baia-wanna_40746.jpg
A jakbym miała coś takiego, to oszalałabym ze szczęścia:
http://www.wnetrza.webzine.pl/zdjecia/wanny/wanna_w_podlodze.jpg
http://img.zszywka.pl/1/0019/w_2808/design/sypialnia-i-wanna-mm.jpg

Metyl napisał/a:

Tatuaże na starość? A jaką masz gwarancję że dożyjesz tej 60/70/80tki? wink

Nie mam żadnej, ale to nie zmienia faktu, że i tak nie chcę mieć żadnego tatuażu tongue. Zupełnie to do mnie nie pasuje - z takim zwykłym wyglądałabym ordynarnie, a z takim wymyślnym jak z krainy baśni hmm. I tyle.

kardamon napisał/a:

Obietnico, akurat do Intera mam kawałek i bardzo rzadko robię tam zakupy. Ale swoją drogą, masz wymówkę do większych zakupów wink

Ja mam pod samym domem, ale to chyba musiałabym zacząć zaopatrywać sąsiadów w jedzenie tongue

kardamon napisał/a:

Czyżby uważał, że się namyśliłaś? wink

To chyba jedyne sensowne wyjaśnienie lol. A swoją drogą to jakie proste byłoby moje życie, gdyby to właśnie seks był najważniejszy. A ja głupia sobie wymyślam, że chcę jakiś związek yikes

kardamon napisał/a:

Hmm, może należałoby się skusić? No chyba, że to ukryta forma płatnego sexu tongue

Ukryta forma płatnego seksu brzmi kusząco cool. Ale plasterki na zwiększenie libido mieli w ofercie yikes

kardamon napisał/a:

A właśnie i zagdaka dla Was - jaki tatuaż pasowałby mi najbardziej? wink

No to chyba mamy odpowiedź wink:

kardamon napisał/a:

Cytat lub słowa piosenki!

24,174

O, zobaczcie takie ogłoszenie: http://bezuzyteczna.pl/szukam-meza-uzywana-ale-200168
Może to jakiś portal sprzedażowy, a nie randkowy jest rozwiązaniem lol

24,175

Obietnico, ten motyw z kafelkami to zrozumie tylko arcania z pewnych względów. smile

No a co do tattoo ... no takiej dziewczynie to bym nie odmówił. tongue

http://asset-2.soup.io/asset/4484/9523_2aa9.jpeg

Albo takiej

http://asset-e.soup.io/asset/9806/2304_eff1_960.jpeg

Albo ...

http://asset-6.soup.io/asset/9491/4241_6e33.jpeg

Albo ... ech. tongue

http://asset-a.soup.io/asset/8902/8468_a5dd.jpeg

24,176 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-04 19:38:57)

Haha, Metylu, wygrałam! Mówiłeś, że kobieta z papierosem nigdy, a tu się okazuje, że przy tatuażu nawet papieros nie jest straszny tongue. A ja wiedziałam, że są kobiety o takim typie urody, że właśnie papieros dodaje im uroku i Wam się to podoba tongue

Ale dla mnie to tak czy inaczej jest nieestetyczne - w sensie taka masa obrazków. Ale kwestia gustu smile

24,177

A ja już mówiłem że co innego kobieta z fajką w łóżku a co innego na zdjęciu, obrazie czy filmie. wink

24,178

Metyl napisał/a:

A ja już mówiłem że co innego kobieta z fajką w łóżku a co innego na zdjęciu, obrazie czy filmie. wink

A to o fajce w łóżku nic nie pamiętam yikes

24,179

W łóżku to kobieta najlepiej wygląda z cygarem w ustach a nie fajką ;P

24,180

Skrót myślowy.

Posty [ 24,116 do 24,180 z 31,052 ]

Strony Poprzednia 1 … 370 371 372 373 374 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024