Jak dla mnie za dużo, dużo za dużo
Kobiece ciało już samo w sobie jest na tyle fajne, ze zbyt dużo tatuażu tylko je psuje zamiast ponętniać ![]()
24,116 2015-02-04 01:28:45
24,117 2015-02-04 01:33:50
No ciałko to ona ma ładne
a propos ciałka, gdzie nasza Obietnica ???
24,118 2015-02-04 01:34:27
Powróciłam
. Uwielbiam miks zapachów, dzisiaj: lipowy żel, borówkowy piling, limonkowy piling, piernikowe mydło, krem z koziego mleka i krem aloesowy, a za chwilę jeszcze sobie wysmaruję całą twarz kakaową maseczką. A moje zmysły szaleją ze szczęścia
. Wanna to zdecydowanie jedno z moich ulubionych pomieszczeń. W minimalistycznym domku na plaży zrobię sobie taką wannę na całą łazienkę i spędzę w niej cały weekend ![]()
24,119 2015-02-04 01:38:33
Powróciłam
. Uwielbiam miks zapachów, dzisiaj: lipowy żel, borówkowy piling, limonkowy piling, piernikowe mydło, krem z koziego mleka i krem aloesowy, a za chwilę jeszcze sobie wysmaruję całą twarz kakaową maseczką. A moje zmysły szaleją ze szczęścia
. Wanna to zdecydowanie jedno z moich ulubionych pomieszczeń. W minimalistycznym domku na plaży zrobię sobie taką wannę na całą łazienkę i spędzę w niej cały weekend
Wanny to Ci zazdroszczę
ale taki mix zapachów...no no i jeszcze świece...i muzyczka...i znowu odpływam ![]()
24,120 2015-02-04 01:41:26
ObietnicaPoranka napisał/a:Powróciłam
. Wanna to zdecydowanie jedno z moich ulubionych pomieszczeń. W minimalistycznym domku na plaży zrobię sobie taką wannę na całą łazienkę i spędzę w niej cały weekend
Wanny to Ci zazdroszczę
ale taki mix zapachów...no no i jeszcze świece...i muzyczka...i znowu odpływam
Nie masz bidulko wanny ?
24,121 2015-02-04 01:43:19
arcania napisał/a:ObietnicaPoranka napisał/a:Powróciłam
Wanny to Ci zazdroszczę
Nie masz bidulko wanny ?
no nie mam niestety ![]()
24,122 2015-02-04 01:43:43 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-04 01:46:39)
Wanny to Ci zazdroszczę
Jest i kakaowa maseczka
.
Och, bez wanny to bym nie przeżyła
. To moje sanktuarium
. Ale świec i muzyczki nie miałam, ale też to lubię. Kiedyś miałam takie specjalne do wanny w kształcie różyczek. W sensie te świece w kształcie różyczek nie wanna
. Moje szalejące zmysły odbierają mi zdolność do jasnego formułowania myśli ![]()
24,123 2015-02-04 01:46:09
ujawniony napisał/a:arcania napisał/a:Wanny to Ci zazdroszczę
Nie masz bidulko wanny ?
no nie mam niestety
Szkoda, wylegiwanie się w wannie gorącej wody już samo w sobie jest git a we dwójkę to już jest całkiem przyjemnie ![]()
24,124 2015-02-04 01:47:30
Szkoda, wylegiwanie się w wannie gorącej wody już samo w sobie jest git a we dwójkę to już jest całkiem przyjemnie
O, to, to. Chociaż ja akurat wolę ciepłą albo letnią wodę, a nie gorącą.
24,125 2015-02-04 01:48:09
arcania napisał/a:ujawniony napisał/a:Nie masz bidulko wanny ?
no nie mam niestety
Szkoda, wylegiwanie się w wannie gorącej wody już samo w sobie jest git a we dwójkę to już jest całkiem przyjemnie
No ja wiem, na razie jest prysznic, wanna w planach
ale brakuje bardzo bardzo ![]()
24,126 2015-02-04 01:51:17
ujawniony napisał/a:arcania napisał/a:no nie mam niestety
No ja wiem, na razie jest prysznic, wanna w planach
ale brakuje bardzo bardzo
Wyślij zlecenie
Przyjedziemy zbudujemy ![]()
24,127 2015-02-04 01:51:50 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-04 01:53:34)
A widzę, że Wy tu w tym czasie zaszaleliście z tatuażami
. Ja to bym strasznie ordynarnie z tatuażem wyglądała
. A Ty Arcanio, gdzie byś chciała mieć?
Ja jakbym już musiała, to mogłabym mieć jakiś bardzo delikatny i mały kwiatek na piersi, ale nie byłabym z tym szczęśliwa.
24,128 2015-02-04 01:54:45
Na piersi ? No błagam, pierś sama w sobie jest cudna po co ją psuć jakimś tatuażem ?
24,129 2015-02-04 01:57:12
Na piersi ? No błagam, pierś sama w sobie jest cudna po co ją psuć jakimś tatuażem ?
No to przecież mówię, że bym nie chciała, ale to jedyne miejsce, na które bym się zgodziła, gdybym już musiała. I to zdecydowanie gdzieś na górze. Nawet chciałam Wam jakieś zdjęcie znaleźć, ale to wszystko, co jest w internecie to takie intensywne i brzydkie ![]()
24,130 2015-02-04 01:57:31
Ja na nadgarstku, ale praca....choć nie wiem, czy nie olać w końcu ja tez człowiek ![]()
24,131 2015-02-04 02:01:19
Jeśli delikatny, mały tatuaż to jak dla mnie u kobiety to tylko łopatka i stopa (stopa łydka) ewentualnie dla odważniejszej pani to szyja i nad pupą... reszta ma zostać kobieca żebym się delektował widokiem ciała a nie jakiegoś rysunku ![]()
24,132 2015-02-04 02:01:22
No w mojej też by nie byli zachwyceni
. Ale jeśli chcesz mieć, to olej, bo właściwie to co Ci szkodzi
.
Maseczka kakaowa staje się zbyt płynna przed wchłonięciem ![]()
24,133 2015-02-04 02:02:30
ujawniony napisał/a:Na piersi ? No błagam, pierś sama w sobie jest cudna po co ją psuć jakimś tatuażem ?
No to przecież mówię, że bym nie chciała, ale to jedyne miejsce, na które bym się zgodziła, gdybym już musiała. I to zdecydowanie gdzieś na górze. Nawet chciałam Wam jakieś zdjęcie znaleźć, ale to wszystko, co jest w internecie to takie intensywne i brzydkie
to ja takie coś u Ciebie widzę
ale ten tez fajny
24,134 2015-02-04 02:02:39 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-04 02:03:36)
Jeśli delikatny, mały tatuaż to jak dla mnie u kobiety to tylko łopatka i stopa (stopa łydka) ewentualnie dla odważniejszej pani to szyja i nad pupą... reszta ma zostać kobieca żebym się delektował widokiem ciała a nie jakiegoś rysunku
Na łopatce to chyba musi strasznie boleć w trakcie robienia? A szyja i nad pupą to zbyt fajne miejsca, żeby je sobie tatuować ![]()
Arcanio - że u mnie to stado lecących ptaków?
Dlaczego?
24,135 2015-02-04 02:05:20
może miejsce nie jest dobre, ale róża taka delikatna ![]()
24,136 2015-02-04 02:05:45 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-02-04 02:08:02)
24,137 2015-02-04 02:08:27
Tak szukam i szukam czegoś fajnego na piersi i nic nie ma, ale pod tym hasłem znalazłam sukienkę, która wprawdzie została pokazana jako sukienka na studniówkę (:O), ale jest świetna. Dla mnie trochę za krótka, ale tak z 5-10 cm nad kolanem i byłaby idealna:
24,138 2015-02-04 02:08:50
Jeśli delikatny, mały tatuaż to jak dla mnie u kobiety to tylko łopatka i stopa (stopa łydka) ewentualnie dla odważniejszej pani to szyja i nad pupą... reszta ma zostać kobieca żebym się delektował widokiem ciała a nie jakiegoś rysunku
też dlatego mówię o nadgarstku, po wew. stronie ![]()
Arcanio - że u mnie to stado lecących ptaków?
Dlaczego?
Mogą być motyle, mogą być delikatniejsze ptaki...mi sie to z romantyzmem kojarzy i z Tobą, takie ulotne jak Obietnica
no dużo mam skojarzeń ![]()
No w mojej też by nie byli zachwyceni
. Ale jeśli chcesz mieć, to olej, bo właściwie to co Ci szkodzi
.
Maseczka kakaowa staje się zbyt płynna przed wchłonięciem
ale mnie nakręciliście...w przyszłym tygodniu idę ![]()
smacznego ![]()
24,139 2015-02-04 02:09:51
Hmm, nad pupą fajny jakiś delikatny to nawet pobudza więc to sprawa upodobań
A wyobrazasz sobie taką 70tkę???
24,140 2015-02-04 02:10:32
http://www.uroda-wdziek.pl/files/images … e-roza.jpg może miejsce nie jest dobre, ale róża taka delikatna
Dla mnie trochę za duża.
Hmm, nad pupą fajny jakiś delikatny to nawet pobudza więc to sprawa upodobań
E, ja za bardzo lubię to miejsce, żeby je zanieczyszczać tatuażem
. A właśnie o taki jeden pojedynczy kwiatuszek mi chodziło, ale tylko jeden, a nie całe pnącze czy jak to się tam zwie.
24,141 2015-02-04 02:11:43

24,142 2015-02-04 02:13:20 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-02-04 02:13:59)
Pnącze :DDDDDDDDDD A stado ptaków kojarzy mi się... eee nie powiem z czym :DDDDDDDDDDDDDD
Dobranoć Łobuziary ![]()
NIEEEEEEEEEEEEEE !!!!! Tylko nie na piersi !!!!!!!!!!!!!!!
24,143 2015-02-04 02:14:04 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-04 02:14:31)
ale mnie nakręciliście...w przyszłym tygodniu idę
smacznego
Idź, idź, a ja to muszę zobaczyć ![]()
Nie, nie, maseczki nie polecam, naprawdę. Ślicznie pachnie, ale ta płynność już mnie mniej zachwyca ![]()
ObietnicaPoranka napisał/a:Arcanio - że u mnie to stado lecących ptaków?
Dlaczego?
Mogą być motyle, mogą być delikatniejsze ptaki...mi sie to z romantyzmem kojarzy i z Tobą, takie ulotne jak Obietnica
no dużo mam skojarzeń
To bym już całkiem jak z Nibylandii wyglądała ![]()
24,144 2015-02-04 02:14:10
Pnącze :DDDDDDDDDD A stado ptaków kojarzy mi się... eee nie powiem z czym :DDDDDDDDDDDDDD
Dobranoć Łobuziary
Ty juz lepiej nie kończ
dobranoc i niech Ci sie te pnącza przyśnią ![]()
24,145 2015-02-04 02:15:07
:*
24,146 2015-02-04 02:15:29
ujawniony napisał/a:Pnącze :DDDDDDDDDD A stado ptaków kojarzy mi się... eee nie powiem z czym :DDDDDDDDDDDDDD
Dobranoć ŁobuziaryTy juz lepiej nie kończ
dobranoc i niech Ci sie te pnącza przyśnią
Ale tylko na piersiach ![]()
24,147 2015-02-04 02:17:00
takie jeszcze znalazłam, reszta to hardcore
24,148 2015-02-04 02:18:19
Arcanio, ale te to dla mnie też hardcore
. Taki jeden malutki, prawie niewidoczny, dopiero z bliska. To ewentualnie by przeszedł, ale z każdym większym dziwnie bym się czuła.
24,149 2015-02-04 02:20:50
No to możesz w wersji mini, ja Ci podaję jakieś tam wzory ![]()
24,150 2015-02-04 02:22:48
No to możesz w wersji mini, ja Ci podaję jakieś tam wzory
Hehe, no właściwie tak
.
Ej, a nie boicie się, że te tatuaże Wam się rozjadą na wszystkie strony świata?
24,151 2015-02-04 02:24:04
O, a jakbym miała taki, to nie musiałabym się malować ![]()

24,152 2015-02-04 02:29:14 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-02-04 02:30:32)
A czemu miałyby się rozjechać ? nie, raczej bledną i tyle
no chyba ze ktoś ciągle tyje i chudnie, to tak ![]()
to dla mnie 
to tez na nadgarstku

24,153 2015-02-04 02:31:16
Troskliwe Misie - uwielbiałam je ![]()
24,154 2015-02-04 02:33:31
hihi to dopiero hardcore ![]()
24,155 2015-02-04 02:34:17
No te ptaszki na nadgarstku nawet niezłe ![]()
24,156 2015-02-04 02:34:50
Ja tez już zmykam, kolorowych Poranku ![]()
24,157 2015-02-04 02:35:53
hihi to dopiero hardcore
Albo wyobraź sobie takiego Kubusia Puchatka z miodkiem i trzymającego prosiaczka za łapkę ![]()
24,158 2015-02-04 02:37:25
Ja tez już zmykam, kolorowych Poranku
Och, nieładnie tak mnie opuszczać w środku nocy
.
No, ale zmykaj, zmykaj i niech Ci się te stada ptaszków i motylków przyśnią ![]()
24,159 2015-02-04 09:38:37 Ostatnio edytowany przez white.pearl (2015-02-04 10:10:05)
white.pearl napisał/a:Obietnico, czy ten link odnośnie zlotu, to wymaga podania tylko nicku i maila i już?
Póki co tak
. Chodzi o to, żeby wiedzieć, ile jest chętnych osób i żeby Arcania mogła się dowiedzieć, ile dokładnie dla takiej liczby będą kosztowały noclegi
.
No to mam nadzieję, że się z powodzeniem zapisałam wczoraj.
aha!
Tatuaż artystyczny!
Jesteś wyjątkową osobą i sprawiasz, że ludzie łatwo się przed Tobą otwierają. Wyzwalasz pozytywną energię i uwielbiasz spędzać czas w domu z książką i kubkiem herbaty, obserwując jak pada deszcz.
Opis kiepski, ale tatuaż się zgadza.
W apartamencie!
Powinieneś mieszkać w apartamencie! Przeważnie nie ma Cię w domu i do szczęścia nie potrzebujesz wielkiego domu. Jesteś wdzięczny za to co masz i prawdopodobnie nie jesteś materialistą. Masz poczucie stylu, nie wydając przy tym zbyt dużo pieniędzy.
Nie bardzo.
Jestem żółtym.
Żółty to kolor Słońca i symbolizuje szczęście i przyjaźń. Potrafi stymulować energię i radość i zdecydowanie reprezentuje Ciebie! Uwielbiasz dobrą zabawę ze swoimi najbliższymi, a Twój uśmiech zawsze rozświetla pokój.
No, coś w ten deseń, ale myślałam, że wyjdzie zielony ![]()
24,160 2015-02-04 10:48:43
ObietnicaPoranka napisał/a:white.pearl napisał/a:Obietnico, czy ten link odnośnie zlotu, to wymaga podania tylko nicku i maila i już?
Póki co tak
. Chodzi o to, żeby wiedzieć, ile jest chętnych osób i żeby Arcania mogła się dowiedzieć, ile dokładnie dla takiej liczby będą kosztowały noclegi
.
aha!
Tatuaż artystyczny!
Jesteś wyjątkową osobą i sprawiasz, że ludzie łatwo się przed Tobą otwierają. Wyzwalasz pozytywną energię i uwielbiasz spędzać czas w domu z książką i kubkiem herbaty, obserwując jak pada deszcz.
Opis kiepski, ale tatuaż się zgadza.W apartamencie!
Powinieneś mieszkać w apartamencie! Przeważnie nie ma Cię w domu i do szczęścia nie potrzebujesz wielkiego domu. Jesteś wdzięczny za to co masz i prawdopodobnie nie jesteś materialistą. Masz poczucie stylu, nie wydając przy tym zbyt dużo pieniędzy.
Nie bardzo.Jestem żółtym.
Żółty to kolor Słońca i symbolizuje szczęście i przyjaźń. Potrafi stymulować energię i radość i zdecydowanie reprezentuje Ciebie! Uwielbiasz dobrą zabawę ze swoimi najbliższymi, a Twój uśmiech zawsze rozświetla pokój.
No, coś w ten deseń, ale myślałam, że wyjdzie zielony
Cześć Perełko!
No tatuaż to ja mam co prawda do poprawki całkowitej i nawet się umówiłam na termin, ale fakt powinnam zrobić sobie tatuaż tego, czego jestem fanką. Więc będzie róża zamiast tego okropieństwa, które mam
Co prawda i tak będę wzbudzać kontrowersje, ale olać. Drugi mam w planach, dopiero przyszłorocznych na łopatce właśnie.
Powinnam tak jak Ty mieszkać w apartamencie ![]()
![]()
24,161 2015-02-04 12:46:56
arcania napisał/a:Ja tez już zmykam, kolorowych Poranku
Och, nieładnie tak mnie opuszczać w środku nocy
![]()
.
No, ale zmykaj, zmykaj i niech Ci się te stada ptaszków i motylków przyśnią
Ha, a Ty pewnie jeszcze śpisz bo wolne a niektórzy nie mają tyle szczęścia ![]()
24,162 2015-02-04 16:34:25 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-04 16:35:04)
Zmroziłam sobie łapki dzisiaj rano na lodowisku i teraz mnie paluszki bolą
.
A poza tym pamiętacie kolegę, o którym Wam jakiś czas temu pisałam - tego, który chciał, żebym poszła z nim do łóżka, a gdy odmówiłam, to się obraził i przestał odzywać? Powrócił ![]()
Pewnie i bardzo się cieszę, że to zrobiłaś ![]()
Ha, a Ty pewnie jeszcze śpisz bo wolne a niektórzy nie mają tyle szczęścia
Czasami fajnie być mną
. Chociaż o tej porze to akurat już dawno nie spałam ![]()
24,163 2015-02-04 16:36:46
.
A poza tym pamiętacie kolegę, o którym Wam jakiś czas temu pisałam - tego, który chciał, żebym poszła z nim do łóżka, a gdy odmówiłam, to się obraził i przestał odzywać? Powróciłwhite.pearl napisał/a:No to mam nadzieję, że się z powodzeniem zapisałam wczoraj.
Pewnie i bardzo się cieszę, że to zrobiłaś
ujawniony napisał/a:Ha, a Ty pewnie jeszcze śpisz bo wolne a niektórzy nie mają tyle szczęścia
Czasami fajnie być mną
. Chociaż o tej porze to akurat już dawno nie spałam
Też bym tak ściemniał na Twoim miejscu ![]()
24,164 2015-02-04 16:38:08
Też bym tak ściemniał na Twoim miejscu
Ale do czego to odniosłeś, bo zacytowałeś wszystko
. W sensie, że nie wierzysz w moje zmrożone łapki
?
24,165 2015-02-04 16:44:22
Nie, że dawno nie spałaś o tej porze
Łapki daj ochuchamy i uratujemy...
Opwiadaj co u Pana X ? ![]()
24,166 2015-02-04 16:46:02
Dostałam mail o tytule "oferta miłości"
. Grupon zaczął sprzedawać miłość, aż sprawdzę, ile osób obejmuje ta oferta, może zrobimy jakąś zrzutkę i sobie ją zbiorowo zamówimy?
24,167 2015-02-04 16:48:27 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-04 16:50:00)
Nie, że dawno nie spałaś o tej porze
Łapki daj ochuchamy i uratujemy...
Opwiadaj co u Pana X ?
O tej porze to jadłam śniadanie i się malowałam
.
Nie wiem, czy chuchanie pomoże
. Ale zaraz sobie wsmaruję chyba setną warstwę kremu ![]()
A co u pana x to właściwie nie wiem i nawet nie chcę. Nie lubię być traktowana w ten sposób.
24,168 2015-02-04 17:11:07
. Grupon zaczął sprzedawać miłość, aż sprawdzę, ile osób obejmuje ta oferta, może zrobimy jakąś zrzutkę i sobie ją zbiorowo zamówimy?
Jestem za, a można zwrócić towar? ![]()
GdzieMetyl??? Czekam aż zdradzi tajemnicę
a może dlatego wlasnie go nie ma, bo maluje swoje ciałko
aaa jeszcze pani fryzjerka dzisiaj miała być ![]()
24,169 2015-02-04 17:47:56 Ostatnio edytowany przez Metyl (2015-02-04 17:49:02)
Asiuniunia, ja Ci tu takiego mega kawaii posta naklepałem a Ty nie odpowiedziałaś. :x Za karę nie dostaniesz kbksa do łapek.
Ja go widzę u Ciebie na przedramieniu smile i dlaczego, bo dopełnia całokształt i dodaje tego pazura wink
Przedramię tak. Prawdopodobnie lewe a najlepiej oba. Chociaż to miejsce nr 2 albo 3. Niestety, nie mam jeszcze tego komfortu by mieć całkiem gdzieś jak wyglądam przy poszukiwaniu pracy. Niemniej.
Dodaje pazura? Znaczy ja go nie mam ... Puchu marny Ty jeden no.
Nie rozumiemy, bo przez Ciebie nie będziemy mogły spać! Taka niepewność yikes
Cóż, wy też musicie czasem pocierpieć. Nikt nie mówił że ze mną będziecie miały lekko. ![]()
Metyl już druga noc się nade mną znęca tongue wczoraj były szwabskie szarpidruty, dzisiaj nie chce się przyznać, ze to o plecy albo kark chodzi tongue
Kara musi być karą.
I nie żadne szarpidruty.
.
Jak to wrzuciłem to nawet nikt słowem nie skomentował jak zresztą jakichś 90% moich linków. ![]()
Plecy owszem, to na ten moment numer jeden. Kark nie. A najlepiej całe plecy ale to dłuższa i kosztowna zabawa, do tego odpowiedzialna ale kto wie.
A może ramię albo łydka?
Ramię tak średnio, niby okej ale jakoś ciężko mi sobie coś wyobrazić u siebie w tym miejscu. Bo i moje tatuaże są specyficzne. Łydka? Okej ale to też nie jest miejsce nr 1. ![]()
Obietnico ... primo te fryzy wymagają dłuższych włosów, po drugie - nie podobają mi się a tym bardziej nie pasują.
Jak już coś 'odjechanego' i dla mnie to jakaś wersja jarheada czy tam mohawka ale takie bardziej klasyczne, żołnierskie a nie jakieś Ronaldo-żelando czy inne Beckhamy.
Tatuaż u kobiet - bardzo. Dużo tatuaży u kobiet - bardzo bardzo. Dużo, dobranych, ładnie wkomponowanych i przemyślanych tatu a nie jakieś imiona partnera czy inne przebite serduszka robione w Walentynki - BARDZO SZARPAŁBYM. Teraz pewnie Asia się oburzy. ![]()
Wanna? A okafelkowana ta wanna czy robiona przez pana Czesia czy innego Mariana? ![]()
Tatuaż na piersi? Czemu nie? Jeżeli robiony z głową, przez fachowca i się ładnie komponuje z ciałem to jak najbardziej. Jakoś latem chyba widziałem kobietę na mieście, miała bluzkę czy tam kieckę, mniejsza o to ale miała spory dekolt. I bodajże nad prawą piersią miała motylka czy coś takiego, nie pamiętam. I może nie było to coś mega ( to chyba był takie tatu robionym tymi starymi metodami ) ale też jakoś nie raziło.
Obietnico - podobno najbardziej bolesne są właśnie na wewnętrznej stronie przedramienia, możliwe też że na łydce, nadgarstek też chyba bywa bolesny jeżeli iść tym tropem. I w zasadzie im cieńsza skóra i im większa szansa na 'podrażnienie' przy okazji kości lub jej okolic tym większy ból.
Ale czego się nie robi ... I to tylko moje domniemania pomieszane z zasłyszanymi tekstami więc nie odpowiadam za ewentualne korzystanie z tej (nie)wiedzy. ![]()
A co do tribali ... takie cuś było dosyć popularne jakieś 7-8 lat temu jak jeszcze chodziłem do szkoły średniej i kilka 'lasek' sobie coś takiego zrobiło. Nie wiem czy na stałe czy te schodzące po jakimś czasie. Niemniej do dziś tribal na dupcią zwany jest też potocznie spermołapem. ![]()
Tatuaże na starość? A jaką masz gwarancję że dożyjesz tej 60/70/80tki? ![]()
https://www.google.pl/search?q=starsi+ludzie+z+tatua%C5%BCami&newwindow=1&safe=off&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=1DzSVPCAN8XzUNXrghg&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1600&bih=775
A ja za to bardzo chciałbym sobie dziarnąć coś takiego:

Coś tego typu też jest zacne:
A takie coś na łydkę:

A coś tego typu na plecki:
Choć to tak średnio biomechanicznie / mechanicznie wygląda to i tak zacne. I nie, NIE tylko tego typu tatu mi się podobają.
24,170 2015-02-04 17:50:10 Ostatnio edytowany przez kardamon (2015-02-04 17:55:33)
Tom, rozumiem. Mam jednak nadzieję, że wszystko uda Ci się w miarę szybko ogarnąć. Zresztą... To jest właśnie ten problem z programami unijnymi. Jak jest kasa, jest fajnie. Kasa się kończy, papa ![]()
Arcanio, podzieliłabyś się tym śniegiem, a nie ![]()
Obietnico, akurat do Intera mam kawałek i bardzo rzadko robię tam zakupy. Ale swoją drogą, masz wymówkę do większych zakupów ![]()
Tatuaże... Sam chciałbym sobie jakiś niewielki zrobić w przyszłości, Najchętniej na nodze, w okolicach kostki. Chociaż, kobiet bardzo podobają mi się malutkie tatuaże na brzuchu lub na łopatce
Piersi zostawcie w spokoju
A właśnie i zagdaka dla Was - jaki tatuaż pasowałby mi najbardziej? ![]()
Tatuaż:
Cytat lub słowa piosenki!
Bywasz bardzo zamyślona i ludzie momentami mylą Twój spokój z nieśmiałością. W rzeczywistości doskonale wiesz co to dobra zabawa i błyszczysz wśród tych, przy których czujesz się swobodnie. Czasem ciężko jest ci zaufać innym, ale uwielbiasz poznać nowych ludzi i zawsze jesteś chętna na nową przygodę.
No no...
Dom:
W starym domu w stylu wiktoriańskim!
Powinieneś mieszkać w starym wiktoriańskim domu! Masz unikatowe wyczucie stylu i duszę artysty. Uwielbiasz wszystko to co jest vintage i intrygują Cię przedmioty z przeszłości. Dodatkowo pewnie interesujesz się historią. Wiktoriańskim dom jest dla Ciebie idealny!
Kolor tęczy:
Fioletowym!
Fioletowy reprezentuje władzę i szlachetność, ale ma też właściwości uspokajające. Jesteś mądrą i niezależną osobą, z unikatowym spojrzeniem na świat. Twojej kreatywnej i magicznej osobowości nie da się zapomnieć!
Hah, czyli dołączyłem do Was ![]()
.
A poza tym pamiętacie kolegę, o którym Wam jakiś czas temu pisałam - tego, który chciał, żebym poszła z nim do łóżka, a gdy odmówiłam, to się obraził i przestał odzywać? Powrócił
Czyżby uważał, że się namyśliłaś? ![]()
Hmm, może należałoby się skusić? No chyba, że to ukryta forma płatnego sexu ![]()
Metyl, hmm... Takie mechaniczne, to zdecydowanie nie w moim stylu, ale o gustach się nie dyskutuje ![]()
24,171 2015-02-04 18:52:15
Dobry... Dzisiaj jest mi miło i śpiewają skowronki więc lecę po naszemu ![]()
24,172 2015-02-04 18:59:48
kardamon a Ty w jakie klimaty celowałbyś?
24,173 2015-02-04 19:15:30 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-04 19:22:00)
ObietnicaPoranka napisał/a:Dostałam mail o tytule "oferta miłości"
Jestem za, a można zwrócić towar?
Chyba właśnie nie można ![]()
Obietnico ... primo te fryzy wymagają dłuższych włosów, po drugie - nie podobają mi się a tym bardziej nie pasują.
Jak już coś 'odjechanego' i dla mnie to jakaś wersja jarheada czy tam mohawka ale takie bardziej klasyczne, żołnierskie a nie jakieś Ronaldo-żelando czy inne Beckhamy.
Oj no, najpierw chciałeś wiedzieć, jaka to kozacka fryzura, a teraz marudzisz ![]()
Tatuaż u kobiet - bardzo. Dużo tatuaży u kobiet - bardzo bardzo. Dużo, dobranych, ładnie wkomponowanych i przemyślanych tatu a nie jakieś imiona partnera czy inne przebite serduszka robione w Walentynki - BARDZO SZARPAŁBYM. Teraz pewnie Asia się oburzy.
Wanna? A okafelkowana ta wanna czy robiona przez pana Czesia czy innego Mariana?
Dużo tatuaży?
O fuj!
A pan Czesio i Marian nie mogą okafelkować? Ale mnie się podobają takie na nóżkach:
Albo taka:
A jakbym miała coś takiego, to oszalałabym ze szczęścia:

Tatuaże na starość? A jaką masz gwarancję że dożyjesz tej 60/70/80tki?
Nie mam żadnej, ale to nie zmienia faktu, że i tak nie chcę mieć żadnego tatuażu
. Zupełnie to do mnie nie pasuje - z takim zwykłym wyglądałabym ordynarnie, a z takim wymyślnym jak z krainy baśni
. I tyle.
Obietnico, akurat do Intera mam kawałek i bardzo rzadko robię tam zakupy. Ale swoją drogą, masz wymówkę do większych zakupów
Ja mam pod samym domem, ale to chyba musiałabym zacząć zaopatrywać sąsiadów w jedzenie ![]()
Czyżby uważał, że się namyśliłaś?
To chyba jedyne sensowne wyjaśnienie
. A swoją drogą to jakie proste byłoby moje życie, gdyby to właśnie seks był najważniejszy. A ja głupia sobie wymyślam, że chcę jakiś związek ![]()
ObietnicaPoranka napisał/a:Dostałam mail o tytule "oferta miłości"
Hmm, może należałoby się skusić? No chyba, że to ukryta forma płatnego sexu
Ukryta forma płatnego seksu brzmi kusząco
. Ale plasterki na zwiększenie libido mieli w ofercie ![]()
A właśnie i zagdaka dla Was - jaki tatuaż pasowałby mi najbardziej?
No to chyba mamy odpowiedź
:
Cytat lub słowa piosenki!
24,174 2015-02-04 19:28:14
O, zobaczcie takie ogłoszenie: http://bezuzyteczna.pl/szukam-meza-uzywana-ale-200168
Może to jakiś portal sprzedażowy, a nie randkowy jest rozwiązaniem ![]()
24,175 2015-02-04 19:32:47
Obietnico, ten motyw z kafelkami to zrozumie tylko arcania z pewnych względów. ![]()
No a co do tattoo ... no takiej dziewczynie to bym nie odmówił. ![]()

Albo takiej

Albo ...

Albo ... ech. ![]()

24,176 2015-02-04 19:37:26 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-04 19:38:57)
Haha, Metylu, wygrałam! Mówiłeś, że kobieta z papierosem nigdy, a tu się okazuje, że przy tatuażu nawet papieros nie jest straszny
. A ja wiedziałam, że są kobiety o takim typie urody, że właśnie papieros dodaje im uroku i Wam się to podoba ![]()
Ale dla mnie to tak czy inaczej jest nieestetyczne - w sensie taka masa obrazków. Ale kwestia gustu ![]()
24,177 2015-02-04 19:42:38
A ja już mówiłem że co innego kobieta z fajką w łóżku a co innego na zdjęciu, obrazie czy filmie. ![]()
24,178 2015-02-04 19:44:51
A ja już mówiłem że co innego kobieta z fajką w łóżku a co innego na zdjęciu, obrazie czy filmie.
A to o fajce w łóżku nic nie pamiętam ![]()
24,179 2015-02-04 19:47:41
W łóżku to kobieta najlepiej wygląda z cygarem w ustach a nie fajką ;P
24,180 2015-02-04 19:47:54
Skrót myślowy.