Na zszargane nerwy i dla tych,którzy mają okres zwątpienia w ludzi
http://www.godvine.com/Brave-Firemen-Rescue-a-Panicked-Dog-from-a-Deadly-Frozen-River-2553.html
Ja się nie dziwię, że amerykańscy strażacy mają takie branie ![]()
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?
Strony Poprzednia 1 … 368 369 370 371 372 … 478 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Na zszargane nerwy i dla tych,którzy mają okres zwątpienia w ludzi
http://www.godvine.com/Brave-Firemen-Rescue-a-Panicked-Dog-from-a-Deadly-Frozen-River-2553.html
Ja się nie dziwię, że amerykańscy strażacy mają takie branie ![]()
To ja na poprawę humorku ![]()
Dopiero teraz zobaczyłam , ale historiaaaa.... To a propos tego przeznaczenia
Kto mię uratuje ? ![]()
Kocham niektóre reklamy, a dzisiaj mam ckliwy nastrój więc jedziemy... ![]()
-moje tak właśnie robią, aż mam ciary ![]()
Są dni, w których życzenie komuś śmierci jest w 100% uzasadnione.
Noż, ja pierniczę...
Są dni, w których życzenie komuś śmierci jest w 100% uzasadnione.
Noż, ja pierniczę...
Zgadzam się w zupełności, u mnie kijowy dzień że aż miałoby się ochotę niektóre osoby zatłuc -.-
A u ciebie co się stało Asiu?
Aenima napisał/a:Są dni, w których życzenie komuś śmierci jest w 100% uzasadnione.
Noż, ja pierniczę...Zgadzam się w zupełności, u mnie kijowy dzień że aż miałoby się ochotę niektóre osoby zatłuc -.-
A u ciebie co się stało Asiu?
Dentysta do którego chodziłam od lat tak mi przeleczył zęba, że jest martwy. I na dodatek się na tym nie poznał, a ja zapłacę milion monet żeby go ratować u innego, bo to ząb z przodu. A on ma na to wytłumaczenie, ze tak głębokie szyjki robią często martwe zęby ![]()
Tom94 napisał/a:Aenima napisał/a:Są dni, w których życzenie komuś śmierci jest w 100% uzasadnione.
Noż, ja pierniczę...Zgadzam się w zupełności, u mnie kijowy dzień że aż miałoby się ochotę niektóre osoby zatłuc -.-
A u ciebie co się stało Asiu?Dentysta do którego chodziłam od lat tak mi przeleczył zęba, że jest martwy. I na dodatek się na tym nie poznał, a ja zapłacę milion monet żeby go ratować, bo to ząb z przodu. A on ma na to wytłumaczenie, ze tak głębokie szyjki robią często martwe zęby
Ło jesooooo a ja sie wystrachałam...Nie róbcie mi tego , bo już stara jestem i na zawał zejdę
Dawaj namiary na dentystę, dorwiemy łotra ![]()
Oj tam, bez zęba też można być... miłym :DDDDDDDDD
Oj tam, bez zęba też można być... miłym :DDDDDDDDD
Ale ja nie pozbywam się zęba, ja go leczę.
Ale, serio, to jest jakiś absurd. Dwa tygodnie temu mówiłam mu to samo, to samo co dzisiaj innej lekarce i on do mnie (bez RTG), że nie wygląda mu to na martwy ząb.
Takich mamy specjalistów
A ja jestem zafiksowana jeśli o dbanie o zęby chodzi, więc dla mnie to tragedia i dramat, ja nawet próchnicy nie mam.
ujawniony napisał/a:Oj tam, bez zęba też można być... miłym :DDDDDDDDD
Ale, serio, to jest jakiś absurd. Dwa tygodnie temu mówiłam mu to samo, to samo co dzisiaj innej lekarce i on do mnie (bez RTG), że nie wygląda mu to na martwy ząb.Takich mamy specjalistów
A ja jestem zafiksowana jeśli o dbanie o zęby chodzi, więc dla mnie to tragedia i dramat, ja nawet próchnicy nie mam.
Aeni, ale nie obrażaj się, ale musiałam no musiałam...możesz mnie zjechac i zbluzgać ![]()
Aenima napisał/a:ujawniony napisał/a:Oj tam, bez zęba też można być... miłym :DDDDDDDDD
Ale, serio, to jest jakiś absurd. Dwa tygodnie temu mówiłam mu to samo, to samo co dzisiaj innej lekarce i on do mnie (bez RTG), że nie wygląda mu to na martwy ząb.Takich mamy specjalistów
Aeni, ale nie obrażaj się, ale musiałam no musiałam
Wiedziałam, że któreś z Was to wklei i nie obrażam się, bo co mam zrobić? Mogę się z tego tylko śmiać ![]()
Tom94 napisał/a:Aenima napisał/a:Są dni, w których życzenie komuś śmierci jest w 100% uzasadnione.
A u ciebie co się stało Asiu?Dentysta do którego chodziłam od lat tak mi przeleczył zęba, że jest martwy. I na dodatek się na tym nie poznał, a ja zapłacę milion monet żeby go ratować u innego, bo to ząb z przodu. A on ma na to wytłumaczenie, ze tak głębokie szyjki robią często martwe zęby
I to jest ten problem? Och Asia, Asia.
Mi kiedyś dentysta tak wyleczył zęba że go wyrwał podczas wizyty, na szczęście bez korzenia i założył za free sztucznego.
Niestety, na amatorów też często człowiek musi trafiać.
Tak jak ja dzisiaj, ehh idę się napić.
Wiedziałam, że któreś z Was to wklei i nie obrażam się, bo co mam zrobić? Mogę się z tego tylko śmiać
Zdrowy objaw
a swoją drogą strasznie przewidywalni jesteśmy ![]()
I dlatego ja nie lubię dentystów, bo to po "mojemu" papudraki są
ja mam swojego od 27 lat, jak kiedyś zejdzie to se sama zęby powyrywam a nikomu innemu ich nie oddam ![]()
Aenima napisał/a:Tom94 napisał/a:Zgadzam się w zupełności, u mnie kijowy dzień że aż miałoby się ochotę niektóre osoby zatłuc -.-
A u ciebie co się stało Asiu?Dentysta do którego chodziłam od lat tak mi przeleczył zęba, że jest martwy. I na dodatek się na tym nie poznał, a ja zapłacę milion monet żeby go ratować u innego, bo to ząb z przodu. A on ma na to wytłumaczenie, ze tak głębokie szyjki robią często martwe zęby
I to jest ten problem? Och Asia, Asia.
Mi kiedyś dentysta tak wyleczył zęba że go wyrwał podczas wizyty, na szczęście bez korzenia i założył za free sztucznego.
Niestety, na amatorów też często człowiek musi trafiać.
No, sorry każdy ma inne oblicze tragedii
na ludzi wokół nie mam już siły się wkurzać od dawna, to już norma, że ZAWSZE coś pójdzie nie tak, bo ktoś nawali ![]()
Tom a Tobie co się przydarzyło?
Naprawiłem
Ochy i achy proszę ![]()
Działa ![]()
Obietnico, czy ten link odnośnie zlotu, to wymaga podania tylko nicku i maila i już?
Póki co tak
. Chodzi o to, żeby wiedzieć, ile jest chętnych osób i żeby Arcania mogła się dowiedzieć, ile dokładnie dla takiej liczby będą kosztowały noclegi
.
Ja się nie dziwię, że amerykańscy strażacy mają takie branie
Mnie kiedyś uratowali polscy ![]()
a dzisiaj mam ckliwy nastrój więc jedziemy...
Widzę, że przekazałam Ci nastrój ![]()
moje tak właśnie robią, aż mam ciary
Mój jest na to za bardzo niezależny i nie lubi czułości w zbyt dużej dawce ![]()
Ja jestem uzależniona od chodzenia do dentysty ![]()
Zaczynam się o Ciebie martwić ![]()
I dlatego ja nie lubię dentystów, bo to po "mojemu" papudraki są
ja mam swojego od 27 lat, jak kiedyś zejdzie to se sama zęby powyrywam a nikomu innemu ich nie oddam
A ja długo szukałam idealnej dentystki, tak samo jak idealnego ginekologa i idealnej internistki. A teraz mam swoją rewelacyjną trójcę i w niczyje inne ręce się nie oddam.
Naprawiłem
Ochy i achy proszę
To Ty powinieneś się cieszyć, że możesz z nami rozmawiać ![]()
ujawniony napisał/a:Naprawiłem
Ochy i achy proszę
To Ty powinieneś się cieszyć, że możesz z nami rozmawiać
To już jest nagrodą samą w sobie ![]()
Pingwiny na TV Puls ![]()
ujawniony napisał/a:Naprawiłem
Ochy i achy proszę
Gdzie Wy takiego drugiego świrniętego rodzynka znajdziecie...? Heeeloł?! ;D
arcania napisał/a:ujawniony napisał/a:Naprawiłem
Ochy i achy proszę
Gdzie Wy takiego drugiego świrniętego rodzynka znajdziecie...? Heeeloł?! ;D
Tam gdzie Ciebie...w zakalcu ![]()
Zakalce są dobre ![]()
Dzisiaj jak na złość, kiedy chciałam się do was dostać, to nie działało, no, ale jednak naprawili ![]()
Siostrunia ja też użyłam tej maseczki truskawkowej i nie wiem dlaczego, ale dostałam uczulenia
Nie mogę jej stosować
Pozostają inne. Ciekawe tylko dlaczego teraz, bo w sumie już kiedyś uzywałam truskaweczki i normalnie.
A dzisiaj kupiłam z ciekawości takie ogórki na oczy
Niby mają działanie relaksujące, zobaczymy w weekend ;d
Lejdi nie zaglądam, bo sesja mnie pochłania i znajomi, wiesz jak to na urlopie, ale niedługo już się kończy i będę stałym bywalcem, jak za starych dobrych czasów
Lepiej powiedz jak tam Pan Ł.?
Asiula współczuję co do ząbka. Mi gdyby zabrakło z przodu, wyglądałabym zdecydowanie nieciekawie, bo mam duże i często je wietrzę, a wtedy wszystkie widać ![]()
A poza tym dzisiaj natrafiłam na tą nutkę: https://www.youtube.com/watch?v=Bg59q4puhmg
I przypomniało mi się jak miałam jej plakaty w pokoju i uczyłam się wszystkich piosenek na blachę
Fajne czasy ![]()
Pyszne bym nawet powiedział ale mają jedną wadę, im więcej go zjesz tym bardziej boli ![]()
Siostrunia ja też użyłam tej maseczki truskawkowej i nie wiem dlaczego, ale dostałam uczulenia
Nie mogę jej stosować
Pozostają inne. Ciekawe tylko dlaczego teraz, bo w sumie już kiedyś uzywałam truskaweczki i normalnie.
A dzisiaj kupiłam z ciekawości takie ogórki na oczyNiby mają działanie relaksujące, zobaczymy w weekend ;d
A poza tym dzisiaj natrafiłam na tą nutkę: https://www.youtube.com/watch?v=Bg59q4puhmg
I przypomniało mi się jak miałam jej plakaty w pokoju i uczyłam się wszystkich piosenek na blachę
Fajne czasy
No co Ty
? Ja dopiero raz jej użyłam, ale podobają mi się maseczki tej firmy, bo są w dwóch torebeczkach, a Bielenda ma podwójne dawki w jednej torebeczce. Pokaż ogóry!
Ja też ją lubię i nawet mam takie rajstopy jak ona w jednym fragmencie tego teledysku ![]()
Pyszne bym nawet powiedział ale mają jedną wadę, im więcej go zjesz tym bardziej boli
Najlepiej we wszystkim zachować umiar ![]()
ujawniony napisał/a:Pyszne bym nawet powiedział ale mają jedną wadę, im więcej go zjesz tym bardziej boli
Najlepiej we wszystkim zachować umiar
Eeeee, zero polotu i namiętności... Nudy
Ja chcę bez opamiętania i bezwstydnie ![]()
Lov ale ja mam zęba xD
Lov ale ja mam zęba xD
Nie chwal się ![]()
Eeeee, zero polotu i namiętności... Nudy
Ja chcę bez opamiętania i bezwstydnie
No to jedz ten zakalec bez opamiętania i bezwstydnie, przecież ja Ci nie bronię ![]()
Lovelka17 napisał/a:Siostrunia ja też użyłam tej maseczki truskawkowej i nie wiem dlaczego, ale dostałam uczulenia
Nie mogę jej stosować
A dzisiaj kupiłam z ciekawości takie ogórki na oczyNiby mają działanie relaksujące, zobaczymy w weekend ;d
Fajne czasy
No co Ty
? Ja dopiero raz jej użyłam, ale podobają mi się maseczki tej firmy, bo są w dwóch torebeczkach, a Bielenda ma podwójne dawki w jednej torebeczce. Pokaż ogóry!
Ja też ją lubię i nawet mam takie rajstopy jak ona w jednym fragmencie tego teledyskuujawniony napisał/a:Pyszne bym nawet powiedział ale mają jedną wadę, im więcej go zjesz tym bardziej boli
Najlepiej we wszystkim zachować umiar
Oto ogóry: http://web3.sasa.com/shop/pimage/2613/103149206001n.jpg
Używałaś?
Kabaretki masz?
Ja kiedyś też chodziłam, chociaż tylko parę razy, bo jednak u mnie to jak wiadomo dresy i ukochany dżins
Ostatnio kupiłam tez piękne botki, czarne, a od wewnątrz z czerwonym futerkiem, delikatnym, no cud miód, a w Esotiqu znalazłam śliczny stanik z takim ciekawym zapięciem, które mam pierwszy raz, ale zarąbiście mi odpowiada, macie linka:
http://www.esotiq.com/temp/thumbs/0/814/thumb_1394619329_420x630_814_1.JPG
A zakalca zawsze lubiłam i mnie tam brzucho nie bolało po nim ![]()
Asiula no ja rozumiem, tak cię pocieszam, że zawsze mogłoby być gorzej
A przy okazji, wybielał ktoś zęby z was u dentysty?
Oto ogóry: http://web3.sasa.com/shop/pimage/2613/103149206001n.jpg
Używałaś?Kabaretki masz?
Ja kiedyś też chodziłam, chociaż tylko parę razy, bo jednak u mnie to jak wiadomo dresy i ukochany dżins
Ostatnio kupiłam tez piękne botki, czarne, a od wewnątrz z czerwonym futerkiem, delikatnym, no cud miód, a w Esotiqu znalazłam śliczny stanik z takim ciekawym zapięciem, które mam pierwszy raz, ale zarąbiście mi odpowiada, macie linka:
http://www.esotiq.com/temp/thumbs/0/814/thumb_1394619329_420x630_814_1.JPGA zakalca zawsze lubiłam i mnie tam brzucho nie bolało po nim
Asiula no ja rozumiem, tak cię pocieszam, że zawsze mogłoby być gorzej
A przy okazji, wybielał ktoś zęby z was u dentysty?
Ogórów nie używałam - muszę się rozejrzeć. A pomidorasy znalazłaś?
Stanik śliczny - fajne to zapięcie, też nigdy takiego nie miałam i kolor mi się podoba.
Kabaretki nosiłam w studenckich czasach, teraz mam takie kabaertkowe rajstopy, ale chwilowo ich nie noszę, bo jest za zimno
.
Mnie dentystka odradziła wybielanie - podobno jest to bolesne, kosztowne i nie daje wcale takich super efektów. Lepsze są takie paski do naklejania, z apteki.
Ja też nie idę i się nie chwalę ![]()
Obietnico, no trzeba było je brać, pożyczyłbym je na wyjazd
Swoją drogą, jeszcze tylko dwa dni...
Asia, ja bym zaproponował dentyście zamianę miejsc - mogłabyś coś na chybił-trafił też podziałać
Lovelko, ooo Avril ![]()
ujawniony idealnie pasuje do mnie ten obrazek
to już drugi raz chyba jak trafiłeś w 10tkę ![]()
siostra pomidorasów nigdzie nie ma, pytałam chyba wszędzie
Albo nie mają w ogóle, albo akurat nie w tym momencie i bądź tu mądry ![]()
A z rajstop to pamiętasz, ze polowałam na takie z paseczkami u góry, no i zapomniałam napisać, ze znalazłam, bardzo je lubię, i obskakuję w nich wszystkie egzaminy
O widzisz, to jakiś szczery dentysta, wow
Ja właśnie tak sobie myślałam, żeby zrobic, ale jak mówisz, że efekt marny to nie ma co. Ewentualnie słyszałam o takiej paście Blanx czy coś takiego. A paski kiedys uzywała moja kumpela przed ślubem, ale szczerze mówiąc to ja tam różnicy za barłdzo nie zauważyłam u niej.
No nie mów Kardamonie że też kiedyś słuchałeś? ![]()
ujawniony napisał/a:Ja też nie idę i się nie chwalę
Ty się nie chwalisz bo się droczysz
Ale czekaj, doigrasz się jak Arcania
Będzie manto na goły tyłek ![]()
Zrobiłem sobie łosia wędzonego z konfiturami śliwkowymi zawiniętego w edzony żóty ser i do tego łyżeczka białego sera z ogórkiem i czosneczkiem... Chce ktoś ? Podzielę się jestem kochana bestia ![]()
Tom a Tobie co się przydarzyło?
Hmm, widzę że post się nie dodał, to jeszcze raz.
"Nie wiem czy dobrze że tutaj o tym mówię ale może mnie chodziaż trochę pocieszycie.
Po pierwsze to bank mi zaje.... pieniądze z konta pod byle pretekstem, że rzekomo za kartę nie płaciłem, nie obchodziło ich to że na umowie mam wyraźnie napisane że karta jest darmowa, no ale oczywiście oni już sobie coś tam wymyślili, złożyłem wniosek o zwrot kasy ale to będzie się pewnie ciągnąć i ciągnąć że aż mam ochotę wejść do tego banku i siłą zabrać moje pieniądze.
A po drugie co jest już najgorsze to dziś dowiedziałem się że Unia nie będzie finansować mojego ośrodka pomocy młodzieży.
Efektem czego jest to że ośrodek nie ma nam już z czego płacić, więc staż mi się skończył i nie mam pracy, zajebiście po prostu.
Niby zadeklarowali się że pomogą nam znaleźć nową pracę ale ja potrzebuje jej natychmiast, bo z czego będę żył?
Przynajmniej nie jestem rozrzutny i mam trochę kasy odłożonej ale i tak tego jest mało bo jeszcze bank postanowił mi dowalić i trochę podpier... z konta.
W najgorszym razie będę musiał sprzedać swoje kolekcje gier aby przeżyć, nic tylko upić się w cholerę ale wiem że nie mogę bo jak ktoś może mi pomóc to tylko ja sam.
No i to tyle, dlatego wybacz Asiu że trochę dogryzłem ale dentysta przy tym to mały pikuś."
Obietnico, no trzeba było je brać, pożyczyłbym je na wyjazd
Swoją drogą, jeszcze tylko dwa dni...
No, że też nie pomyślałam
. Ale następnym razem wezmę
. I zazdroszczę Ci ![]()
siostra pomidorasów nigdzie nie ma, pytałam chyba wszędzie
Albo nie mają w ogóle, albo akurat nie w tym momencie i bądź tu mądry
A z rajstop to pamiętasz, ze polowałam na takie z paseczkami u góry, no i zapomniałam napisać, ze znalazłam, bardzo je lubię, i obskakuję w nich wszystkie egzaminy
![]()
O widzisz, to jakiś szczery dentysta, wow
Ja właśnie tak sobie myślałam, żeby zrobic, ale jak mówisz, że efekt marny to nie ma co. Ewentualnie słyszałam o takiej paście Blanx czy coś takiego. A paski kiedys uzywała moja kumpela przed ślubem, ale szczerze mówiąc to ja tam różnicy za barłdzo nie zauważyłam u niej.
Bo na pomidorasy trzeba polować - one nie zawsze są, a gdy są to mają ich mało, więc zawsze kupuję wszystko
.
Pończochowe rajty, pamiętam. Też takie miałam, ale podarłam
. A fajne są.
Hehe, nie, bo to nie moja mi powiedziała, moja robi takie zabiegi, więc pewnie mimo swojej fajności, by poleciła
. To koleżanka mi powiedziała.
Ty się nie chwalisz bo się droczysz
Ale czekaj, doigrasz się jak Arcania
Będzie manto na goły tyłek
Zrobiłem sobie łosia wędzonego z konfiturami śliwkowymi zawiniętego w edzony żóty ser i do tego łyżeczka białego sera z ogórkiem i czosneczkiem... Chce ktoś ? Podzielę się jestem kochana bestia
Nie obiecuj, bo się upomnę
. A swoją drogą to na jaki miałoby być? Na zakryty
?
Nie lubię czosnku.
Tom no to rzeczywiście niefajnie
. Ale czekaj, kiedy go zamykają? Bo może masz jakiś czas na znalezienie pracy?
Lovelko, a zdarzało się, zdarzało ![]()
Obietnico, no ja myślę, na nasz wyjazd będą w sam raz
A do tej pory zdążysz wszystkie odcinki obejrzeć ![]()
Tak, będę codziennie oglądać i zorganizujemy wielkie kalambury z pingwinami
.
Ale czy zdążę zebrać wszystkie karty
?
Tom, no luzik, serio. Szkoda, że nie mam znajomości w Warszawie.
Lov ja mam truskawy nie ogóry i dają radę ![]()
Kabaretek mam dwie pary, noszę latem do szortów.
Tom, jeśli chodzi o bank, miałem podobną sytuację i reklamacje uznali mi mniej więcej po miesiącu, więc to powinno się wyjaśnić.
Jeśli zaś chodzi o problemy z pracą... To cholernie nie wiem co powiedzieć. Może jednak zdążą w jakiś sposób Ci pomóc i praca się znajdzie?
Tomcio przykro mi <przytula>
Siostra może ty wkupujesz wszystkie pomidorasy z Polski? To by wszystko wyjaśniało ![]()
Tak, będę codziennie oglądać i zorganizujemy wielkie kalambury z pingwinami
.
Ale czy zdążę zebrać wszystkie karty?
Niecałe pół roku czasu więc wiesz ![]()
Wiecie, mam nowy pomysł na wakacje, podrzucony przez znajomego.
Tylko musi być okazja, a ja muszę zrobić strój. Oni robią rekonstrukcje PW. Może zostanę uroczą sanitariuszką ![]()
Siostra może ty wkupujesz wszystkie pomidorasy z Polski? To by wszystko wyjaśniało
Raz w tygodniu objeżdżam cały kraj i zgarniam wszystkie pomidorasy
.
No właśnie nie
. Mój autoryzowany diler pomidorasów ma ich najwyżej 10, więc biorę wszystkie, bo wiem, że za parę dni już nie będzie
.
Niecałe pół roku czasu więc wiesz
Zbankrutuję przez to jak będę tyle żarcia kupować, żeby zebrać wszystkie karty
.
Może zorganizujemy akcję i wszyscy będziemy je zbierać? ![]()
Wiecie, mam nowy pomysł na wakacje, podrzucony przez znajomego.
Tylko musi być okazja, a ja muszę zrobić strój. Oni robią rekonstrukcje PW. Może zostanę uroczą sanitariuszką
Świetna sprawa, uwielbiam muzeum PW. Ale Ty nie możesz w tym wziąć udziału, bo rocznica jest w terminie zlotu ![]()
Aaaaa kalambury !!! Kalambury są swietne
A ja lubię pokazywać :DDDDDDDD
Obietnico, tylko ja nie wiem gdzie je spotkać można ![]()
Asia, no aktywnie się Twoje wakacje zapowiadają ![]()
Asiula to widze obie SPA sobie dzisiaj fundujemy ![]()
W ogóle to u mnie juz powoli wiosna, mimo tego śniegu, się budzi, bo zaczynam mieć chęć na kolorowe ubrania i ...paznokcie
aktualnie rażówa-żółte
A pamiętam kiedyś Asia pisałaś, że szukasz takiej bluzy w kwiaty, to w tamtym roku jeszcze było i jak byłam jakiś czas temu własnie zobaczyłam taką i od razu mi sie przypomniałaś, a że bluza była b.ładna to i sobie ją kupiłam ![]()
Sis właśnie wpadłam na genialny pomysł-poszukam na allegro ![]()
Obietnico, ale oni robią często takie cosie.
Postanowiłam robić coś, czego jeszcze nigdy nie robiłam.
Zapowiada się ekscytująco!
Aha! i Obietnico zamawiam lody z Tobą i parę odcinków GG na zlocie!!!
Lov dopisałaś się do zlotu? Lovciu, wisisz mi maila!
Obietnico, tylko ja nie wiem gdzie je spotkać można
http://pingwiny.intermarche.pl/files/regulamin_konkursu.pdf
Właśnie przeczytałam, że oni nawet jakiś konkurs organizują ![]()
Sis właśnie wpadłam na genialny pomysł-poszukam na allegro
O! I to jest myśl ![]()
Obietnico, ale oni robią często takie cosie.
Postanowiłam robić coś, czego jeszcze nigdy nie robiłam.
Zapowiada się ekscytująco!![]()
Aha! i Obietnico zamawiam lody z Tobą i parę odcinków GG na zlocie!!!Lov dopisałaś się do zlotu? Lovciu, wisisz mi maila!
Aeni, da się zrobić ![]()
Siostrunia, dopisuj się do zlotu! Koniecznie!
Ooooo ja też bym chętnie zrobiła coś innego, nawet niepodobnego do mnie
Odmiana jakaś by mi sie przydała, w sumie idę w czwartek do fryzjera..może jakis irokez czy cuś sobie strzelę, to byłaby zmiana ![]()
Asiula nic nie dostałam, na wszystko mam odpisane ![]()
A do zlotu się nie dopisałam, bo nie wiem jak będzie z pracą
Licze na to, że przyjmą mnie w razie czego bez wcześniejszej rezerwacji ![]()
A do zlotu się nie dopisałam, bo nie wiem jak będzie z pracą
Licze na to, że przyjmą mnie w razie czego bez wcześniejszej rezerwacji
Siostrunia, no na to lepiej nie liczyć, bo to sezon wakacyjny
. To dowiedz się szybciutko, kiedy możesz wziąć urlop, zarezerwuj sobie w tym terminie i już ![]()
Niemozliwe, żeby nie mieli jednego miejsca od tak. ewentualnie Asia taka chudzinka to zmieścimy się na jednym łóżku ![]()
A o urlop to za wcześnie dla mnie żeby się dowiedzieć właśnie ![]()
Niemozliwe, żeby nie mieli jednego miejsca od tak. ewentualnie Asia taka chudzinka to zmieścimy się na jednym łóżku
A o urlop to za wcześnie dla mnie żeby się dowiedzieć właśnie
No właśnie obawiam się, że może tak być, bo Arcania pisała o rezerwowaniu domku, więc nam już na większy nie zamienią
. A to kiedy będziesz wiedziała?
Jesli to jest w sierpniu to max dwa miechy przed ![]()
Pozostanie mi podłoga xD
No to w czerwcu powiesz, że w sierpniu Cię nie będzie i już
. A teraz się zapisz ![]()
Niemozliwe, żeby nie mieli jednego miejsca od tak. ewentualnie Asia taka chudzinka to zmieścimy się na jednym łóżku
A o urlop to za wcześnie dla mnie żeby się dowiedzieć właśnie
Mogę z Tobą spać, będzie mi ciepło! ![]()
Sis a to tak można się odpisywać i zapisywać?
Asiula niestety mam złą wiadomość w związku z tym ciepłem, bo jestem total zmarźlak, nos i stopy zawsze zimne
To ja miałam nadzieję się ogrzać
Mam nadzieje, że mimo to nie wykopiesz mnie z łoża ![]()
Tom no to rzeczywiście niefajnie
. Ale czekaj, kiedy go zamykają? Bo może masz jakiś czas na znalezienie pracy?
Tego się nie pytałem bo to już nie ma znaczenia. Może jutro a może za dwa tygodnie, tak czy siak za ten miesiąc nie dostanę wypłaty i za kolejne też, koniec stażu.
Więc od dzisiaj ponownie jestem bezrobotny.
Tom, jeśli chodzi o bank, miałem podobną sytuację i reklamacje uznali mi mniej więcej po miesiącu, więc to powinno się wyjaśnić.
Jeśli zaś chodzi o problemy z pracą... To cholernie nie wiem co powiedzieć. Może jednak zdążą w jakiś sposób Ci pomóc i praca się znajdzie?
Hmm, no mam nadzieje że to się w końcu wyjaśni ale niestety tą kasę co zabrali to potrzebuję natychmiast.
Ledwo wiążę koniec z końcem i dlatego ale co to bank obchodzi.
Co do pracy to raczej nie nastawiam się że mi pomogą.
Za bardzo liczyli na łatwy zysk z Unii i nabrali dużo osób do szkoleń. Więc pewnie jednym pomogą szybciej a innym dłużej, tak czy siak od jutra intensywnie szukam roboty, w ostateczności sprzedam jakieś gry więc jeszcze aż tak źle nie będzie.
Tomcio przykro mi <przytula>
Dzięki
Sis a to tak można się odpisywać i zapisywać?
Asiula niestety mam złą wiadomość w związku z tym ciepłem, bo jestem total zmarźlak, nos i stopy zawsze zimne
To ja miałam nadzieję się ogrzać
Mam nadzieje, że mimo to nie wykopiesz mnie z łoża
Ja mam to samo! Razem zawsze cieplej! <3
To nie będzie zlot tylko sabat... wiadomo kogo ![]()
A Ty dlaczego się zapisałeś? Nie lubisz nas? ![]()
Strony Poprzednia 1 … 368 369 370 371 372 … 478 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024