Gdzie spotkać wolnego mężczyznę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Strony Poprzednia 1 … 366 367 368 369 370 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 23,856 do 23,920 z 31,052 ]

23,856

Odp: Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Albo leżenia smile

Zobacz podobne tematy :

23,857

i innych pozycji, ktore sobie w tej głowie uroisz tongue

23,858

Moja głowa, moje urojenia smile Idziemy spać... Osobno big_smile

23,859

No osobno, Ty w jaskini, ja jak cywilizowany człowiek w łóżeczku swoim tongue dobranoc

23,860

I to mi pasuje smile Dobranoc smile

23,861

arcania napisał/a:
theonlyone napisał/a:
ObietnicaPoranka napisał/a:

Ale chyba oprócz zdjęcia coś tam jeszcze masz? yikes

Oczywiście,że mam opis,ale napisałaś,że "wyglądam" więc myślałem,że masz na myśli zdjęcie tongue

Baby zlinczujecie mnie, ale...zdjecie musi być tongue

Kilka stron temu była dyskusja w  której koleżanki przekonywały,że zdjęcie nie potrzebne,zwłaszcza na początek wink

theonlyone napisał/a:
Aenima napisał/a:

Albo po prostu wiele wolnych kobiet w pewnym wieku to samotne matki?

Pewnie tak,ale przecież wolnych też jest wiele,kobiety rzadko piszą jako pierwsze,a jak już napiszą...no właśnie.

dawaj namiary na profil ja napiszę tongue

Możesz napisać poprzez link E-mail tongue

23,862 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-02-02 09:35:04)

theonlyone napisał/a:
arcania napisał/a:
theonlyone napisał/a:

Oczywiście,że mam opis,ale napisałaś,że "wyglądam" więc myślałem,że masz na myśli zdjęcie tongue

Kilka stron temu była dyskusja w  której koleżanki przekonywały,że zdjęcie nie potrzebne,zwłaszcza na początek wink

Dobra, dobra wszystko wiem, ale... tylko krowa nie zmienia poglądów zwłaszcza taka,której w testach wychodzi 90% faceta w mózgu big_smile

I żeby nie było, że jestem niesłowna..nie można do Ciebie wysłać wiadomości... od jakiegoś czasu jest tak, że musisz ujawnić maila wink

23,863

wszedzie można poznać .. taka jest prawda dotyczy to kobiet i mężczyzn nie wszystkie kobiety i meżczyzni są żli tylko właśnie lepiej poczekać aż samo się znajdzie a nie szukać na siłę ..

23,864

piotr2300 napisał/a:

wszedzie można poznać .. taka jest prawda dotyczy to kobiet i mężczyzn nie wszystkie kobiety i meżczyzni są żli tylko właśnie lepiej poczekać aż samo się znajdzie a nie szukać na siłę ..

To do dzieła... Poznawaj. Całe forum jest pełne przeuroczych niewiast smile Powodzenia.

23,865 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-02-02 14:15:57)

To dopiero smęty:

23,866

piotr2300 napisał/a:

Samo nic się nie robi, na wszystko trzeba zapracować samemu sad

23,867

Fields of gold przepiękne jest. Tego smęta mógłbym słuchać w nieskończoność ale wolę tę wersję smile

23,868 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-02-02 14:50:12)

ujawniony napisał/a:

Fields of gold przepiękne jest. Tego smęta mógłbym słuchać w nieskończoność ale wolę tę wersję smile

No niezłe, ale w stylistyce Evki , obie takie pościelówy wink Sting i tak jest nie do podrobienia smile

A to na drogę powrotną po pracy:

23,869

arcania napisał/a:

I żeby nie było, że jestem niesłowna..nie można do Ciebie wysłać wiadomości... od jakiegoś czasu jest tak, że musisz ujawnić maila wink

Done wink

23,870

arcania napisał/a:
ujawniony napisał/a:

No niezłe, ale w stylistyce Evki , obie takie pościelówy wink Sting i tak jest nie do podrobienia smile

Nie nie nie... Nie zgadzam się. Stylistyka Ady jest ciekawsza... I nie kłóć się big_smile

23,871

23,872

Asiunia, 4you.

23,873

Metyl napisał/a:

Asiunia, 4you.

No i 4 me. To mój fav zespół po wieki.

23,874

W końcu coś konkretnego wstawiacie wink

23,875

Pearl a to nie wiedziałem. tongue

23,876 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-02 18:08:03)

Wiecie co, wolny poniedziałek to całkiem fajna sprawa - rano łyżwy, wieczorem basen, a teraz na obiad jem gruszkę (to tak w ramach powrotu do rozmowy o smakach z dzieciństwa) i piję melisę o smaku melona cool. Może wieczorem będę spokojna niczym buddyjski mnich.

23,877

Wiecie co, wolny poniedziałek to całkiem fajna sprawa

Tak.

23,878 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-02 18:34:07)

Aenima napisał/a:

Siostrunia :* nie smuć się, nie warto.

Czasami nie da się inaczej ;(

arcania napisał/a:

A co się stało, że zmieniłaś zdanie?

arcania napisał/a:

Wróć proszę, mi Ciebie tu potrzeba sad

Jestem smile

arcania napisał/a:
kardamon napisał/a:

Hmm... To dzisiaj tego nie rozstrzygniemy. Mam taki Matrix w głowie, że bracia Wachowscy by się nie powstydzili, heh. Ale obiecuję, że wrócimy do tego.

Ja tam dzisiaj mogę wszystko rozstrzygać na nie - nic się nie da, w nic nie wierzę, a świat jest zły. O!

bardzo zły sad

Oj, i to jak sad

Arcanio i Ujawniony - krówki są piękne smile. W dzieciństwie miałam taką jak na zdjęciu, ale później dorosłam i oddałam ją mojemu psu, a on ją rozszarpał:
http://img19.olx.pl/images_tablicapl/215979149_1_644x461_pluszowa-krowka-milka-strzegom.jpg

ujawniony napisał/a:

Hahah czubku smile Rogi są tylko po to, żeby anielska aureolka się nie przekręcała big_smile

Jak takie 2 w 1: http://2.bp.blogspot.com/-aQNl1Fk0Kls/U_u-5B519FI/AAAAAAAAACc/loc62a-YnWI/s1600/wa043a.JPG

arcania napisał/a:

Odwrócić przeznaczenie na Polsacie leci

Z przeznaczeniem się nie wygra big_smile

arcania napisał/a:

Teraz to wiesz.... teraz to ja se bajkę opowiadam tongue

Jejku aż się wzruszyłam smile

arcania napisał/a:
ujawniony napisał/a:

Bądź moim wietrzykiem nawet jak będę na Ciebie krzyczał i przypinał kajdankami :DDD

o Matulu, a dasz radę i krzyczeć i przypinać? a krzycząc będziesz pluł do oka, bo ja tak nie chcę? tongue

W jakie romantyczne klimaty Wy tu wczoraj wpadliście cool

ujawniony napisał/a:

To do dzieła... Poznawaj. Całe forum jest pełne przeuroczych niewiast smile Powodzenia.

E, te fajne, to tylko w tym wątku tongue

Kardamonie - dzisiaj na zakupach zobaczyłam plakat z pingwinkami i aż mi się przypomniało, że jakiś czas temu dostałam w sklepie karty do gry właśnie z nimi. Ale wtedy nie wiedziałam co to te pingwiny, więc wyrzuciłam yikes

23,879

Wiecie co, wolny poniedziałek to całkiem fajna sprawa - rano łyżwy, wieczorem basen, a teraz na obiad jem gruszkę (to tak w ramach powrotu do rozmowy o smakach z dzieciństwa) i piję melisę o smaku melona cool. Może wieczorem będę spokojna niczym buddyjski mnich.

Takim ? big_smile

Jestem oazą spokoju. Pie.dolonym ku.wa zajeb.ście wyciszonym kwiatem lotosu na zajeb.ście spokojnej tafli jeb.nego jeziora. Jestem wręcz jak jeb.ny wagon pełen pie.dolonych medytujących tybetańskich mnichów! Jestem oazą spokoju smile ;D

23,880

Przeznaczenie nie istnieje. A tak w ogóle Obietnico to nie mogę się dostać do tego linku od Ciebie ( z maila ).

23,881 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-02 18:39:13)

Ujawniony , mam nadzieję, że u mnie to będzie bardziej szczery spokój tongue

Metylu - zaloguj się w tej skrzynce, do której login i hasło kiedyś Wam wysłałam, wejdź w dysk i później w jeden z plików pt. "zlot" smile. To jest właśnie ten link. Albo po prostu zaloguj się i jeszcze raz kliknij w link ode mnie wink
A co do przeznaczenia, to oczywiście, że nie istnieje. Odniosłam się tylko do filmu, o którym Arcania pisała.

23,882

arcania napisał/a:
ujawniony napisał/a:

Bądź moim wietrzykiem nawet jak będę na Ciebie krzyczał i przypinał kajdankami :DDD

o Matulu, a dasz radę i krzyczeć i przypinać? a krzycząc będziesz pluł do oka, bo ja tak nie chcę? tongue

Bo Ania to cudowna kobieta, można z nią i romansować i można kraść konie... Albo jedno i drugie naraz... Romantycznie kraść konie big_smile

23,883 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-02 19:08:48)

Oj, już się tak nie podlizuj, Arcania i tak jest moja tongue

A w ogóle to byłam wczoraj na zakupach kosmetycznych i:
- Arcanio mam maseczkę do włosów, o której rozmawiałyśmy i jest świetna. Pierwszy raz w życiu moje włosy rozczesały się i nie marudziły przy tym. Moje włosy ją kochają cool
- Siostruniu mam maseczkę do twarzy, którą zachwalałaś. Tę truskawkowo-waniliową - jest super i pachnie przepięknie. Moja twarz ją kocha cool

23,884

Wiem, nawet nie próbuje smile Po prostu jest fajną babką, Ty zresztą też tongue

23,885

Metyl napisał/a:

Przeznaczenie nie istnieje.

Wg mnie istnieje tongue

23,886

Och jej, ale mi się sennie zrobiło po tej melisie. Mam nadzieję, że nie zasnę w wodzie yikes

23,887

Och jej, ale mi się sennie zrobiło po tej melisie. Mam nadzieję, że nie zasnę w wodzie yikes

Jak zaśniesz to przystojny Pan ratownik Cię uratuje! big_smile

23,888

Oj, już się tak nie podlizuj, Arcania i tak jest moja tongue

A w ogóle to byłam wczoraj na zakupach kosmetycznych i:
- Arcanio mam maseczkę do włosów, o której rozmawiałyśmy i jest świetna. Pierwszy raz w życiu moje włosy rozczesały się i nie marudziły przy tym. Moje włosy ją kochają cool
- Siostruniu mam maseczkę do twarzy, którą zachwalałaś. Tę truskawkowo-waniliową - jest super i pachnie przepięknie. Moja twarz ją kocha cool

Do usług smile

ujawniony napisał/a:
arcania napisał/a:

Bo Ania to cudowna kobieta, można z nią i romansować i można kraść konie... Albo jedno i drugie naraz... Romantycznie kraść konie big_smile

UFO porwało i podmieniło nam Ujawnionego yikes

theonlyone napisał/a:
Metyl napisał/a:

Przeznaczenie nie istnieje.

Wg mnie istnieje tongue

Wierzę w moje smile

arcania napisał/a:

Odwrócić przeznaczenie na Polsacie leci

Z przeznaczeniem się nie wygra big_smile

I czasami mnie to wkurza sad

arcania napisał/a:
ujawniony napisał/a:

Bo myślelismy, że dzięki temu do nas dołączysz wink

Aenima napisał/a:

Siostrunia :* nie smuć się, nie warto.

Czasami nie da się inaczej ;(

arcania napisał/a:

A co się stało, że zmieniłaś zdanie?

arcania napisał/a:

Wróć proszę, mi Ciebie tu potrzeba sad

Jestem smile

arcania napisał/a:

Ja tam dzisiaj mogę wszystko rozstrzygać na nie - nic się nie da, w nic nie wierzę, a świat jest zły. O!

bardzo zły sad

Oj, i to jak sad

Bo czasami tak trzeba sad
Bo czasami czar pryska...
Dziękuję, że jesteś :*
Ale bywa też dobry, jak dzisiaj smile

Kardamonie - dzisiaj na zakupach zobaczyłam plakat z pingwinkami i aż mi się przypomniało, że jakiś czas temu dostałam w sklepie karty do gry właśnie z nimi. Ale wtedy nie wiedziałam co to te pingwiny, więc wyrzuciłam yikes

Czeka Cię kara,Kardmon jakąś wymyśli tongue

Na Pulsie Pingwiny big_smile

23,889

Arcanio, no właśnie, czemu zdjęcie musi być? big_smile

23,890

Aenima napisał/a:

No kurde, bo tak pisze mi się z kimś fajnie, bardzo fajnie a jak po jakimś czasie wysyła mi zdjęcie, chociaz nie chcę no i  czar pryska tongue

Ale ja zwalam na to na obecność 90 i 70 % męzczyzny w moim ciałku wink

23,891

arcania napisał/a:
Aenima napisał/a:

No kurde, bo tak pisze mi się z kimś fajnie, bardzo fajnie a jak po jakimś czasie wysyła mi zdjęcie, chociaz nie chcę no i  czar pryska tongue

Ale ja zwalam na to na obecność 90 i 70 % męzczyzny w moim ciałku wink

Nadal piszesz? Czy skupiasz się na konkretnej randce? smile

23,892

Od zawsze było wiadomo że wygląd się liczy i jak ktoś nadal wierzy że nie to ... wink

23,893

Metyl napisał/a:

Od zawsze było wiadomo że wygląd się liczy i jak ktoś nadal wierzy że nie to ... wink

Liczy się i wygląd i charakter, Metylu. Wygląd to kwestia trafienia w czyjeś gusta estetyczne (mnie się podobał jeden taki, o którym totalnie wszyscy mówili, że jest absolutnie na nie, a ja widziałam w nim "to coś").
Charakter bardziej nas definiuje niż wygląd.

23,894

Ale ja nie twierdzę że cała reszta poza wyglądem nie ma znaczenia. smile Pisałyście o fotach, o wrażeniach więc tylko w tym kontekście się to tego tyczyło.

23,895

Metyl napisał/a:

No ale wiesz, kobiety inaczej na to patrzą. Jednak ja nie sad i jestem za to na siebie zła hmm

23,896

Metyl napisał/a:

Ale ja nie twierdzę że cała reszta poza wyglądem nie ma znaczenia. smile Pisałyście o fotach, o wrażeniach więc tylko w tym kontekście się to tego tyczyło.

No tu akurat się zgodzę. Oglądając te "cudne" foty na sympatii nie raz miałam ochotę śmiać się i płakać jednocześnie big_smile

23,897

Aenima napisał/a:
Metyl napisał/a:

No tu akurat się zgodzę. Oglądając te "cudne" foty na sympatii nie raz miałam ochotę śmiać się i płakać jednocześnie big_smile

Mi się podoba jak się prężą big_smile

23,898

Znaczy ... co? Kobiety NIE patrzą aż tak na wygląd za to Ty zwracasz na to uwagę?

23,899

Metyl napisał/a:

Znaczy ... co? Kobiety NIE patrzą aż tak na wygląd za to Ty zwracasz na to uwagę?

Mówimy o portalach i dyskusja na temat jak kobiety na to patrzą ciągneła się przez jakiś czas, bo Theonlyone drążył. Ja też mówiłam, że o zdjęcie niepotrzebne a jednak się myliłam

23,900

23,901

arcania napisał/a:
Aenima napisał/a:
Metyl napisał/a:

Mi się podoba jak się prężą big_smile

te samochody, te BMKI, te okulary, cholera big_smile a w głowie pustki i rów mariański lol

23,902 Ostatnio edytowany przez Metyl (2015-02-02 20:55:05)

I tak najlepsze są glonojady i foty na cumshota. wink Albo połączenie jednego z drugim.

23,903

Już wolę glonojady jak mam patrzeć na zdjęcie klasowe albo co gorsza do paszportu czy innego dowodu big_smile

23,904

Metyl napisał/a:

I tak najlepsze są glonojady i foty na cumshota. wink Albo połączenie jednego z drugim.

O czym Wy mówicie? Oo Przykład, plz. yikes

23,905

Mam wrażenie że się powtarzam. tongue Pseudo dzióbek i focia na cumshota panno desu. big_smile

http://img.wiocha.pl/images/8/3/83fc28358ad7cf5bba97583263d40cfd.jpg

23,906

Plakat, bo pewnie reklamował ten nowy film z nimi smile Swoją drogą, że mogłaś je wyrzucić...

23,907

Metyl napisał/a:

Mam wrażenie że się powtarzam. tongue Pseudo dzióbek i focia na cumshota panno desu. big_smile

Ale ja nie wiedziałam co to glonojady big_smile i czemu na cumshota? Że focia z ręki? Tak się teraz na to mówi? big_smile

23,908

Aenima napisał/a:
Metyl napisał/a:

Ale ja nie wiedziałam co to glonojady big_smile i czemu na cumshota? Że focia z ręki? Tak się teraz na to mówi? big_smile

Cóż... Zapewne, że od góry tongue

23,909

kardamon napisał/a:
Aenima napisał/a:
Metyl napisał/a:

lol serio? big_smile Chyba świat nie przestanie mnie zadziwiać big_smile

23,910

Ja nie wiem ale "cum" to mi się tylko z jednym kojarzy big_smile

23,911 Ostatnio edytowany przez Aenima (2015-02-02 21:27:19)

ujawniony napisał/a:

Ja nie wiem ale "cum" to mi się tylko z jednym kojarzy big_smile

Mnie też yikes dlatego wcale nie kojarzę tego z fotą od góry, no damn, ludzie, obejrzyjcie kiedyś dobre filmy erotyczne tongue

Aenima napisał/a:

Ale ja nie wiedziałam co to glonojady big_smile

Nie widzisz podobieństwa? wink

i czemu na cumshota? Że focia z ręki? Tak się teraz na to mówi? big_smile
Z rąsi i z góry czyli z pozycji ... no panno kawaii hentai desu, żeby ja TOBIE takie rzeczy musiał tłumaczyć? lol

Metyl, ja nie oglądam hentai, ale Bible Black daje radę big_smile

23,912

Aenima napisał/a:
kardamon napisał/a:
Aenima napisał/a:

Innego wyjścia nie ma wink

23,913

kardamon napisał/a:
Aenima napisał/a:
kardamon napisał/a:

Innego wyjścia nie ma wink

To ja Was opuszczę z tej okazji i pójdę poprzeżywać w samotności to i to, że podobno "poj*bany" i "zaj*bisty" to już NIE SĄ wulgaryzmy.

23,914 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-02-02 21:32:02)

http://s17.rimg.info/a6972437428072b1c1a846a077f487dd.gif

Tak sobie wyobrażam Aeni w hentai big_smile

23,915

Działa.

23,916

Asiunia ... nie dość że źle wrzuciłaś MOJEGO posta to jeszcze no ... pożyczysz te filmy? lol

23,917

Wy to musicie bardzo mnie nie lubić - przychodzę, a Was nie ma yikes

23,918

Ja jestem ale nie na długo.

23,919

Wy to musicie bardzo mnie nie lubić - przychodzę, a Was nie ma yikes

A ja specjalnie tu siedzę już 4 godziny i czekam na Ciebie smile

23,920

Och, chłopcy, ale mnie rozczuliliście cool

Posty [ 23,856 do 23,920 z 31,052 ]

Strony Poprzednia 1 … 366 367 368 369 370 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024