ujawniony napisał/a:danzelwashin napisał/a:theonlyone napisał/a:Cześć Wam,
jeśli chodzi o znajomości z portali,to ja nie mogę się wprost opędzić...od ....samotnych matek 
Czy ja mam gdzieś na czole napisane,że takiej szukam?Jakiś podtekst w moim opisie?Rysunek?Zdjęcie z dzieckiem?
Ktoś ma pojęcie o co w tym chodzi ?
Samotne matki obniżają wymagania wybierając mężczyzn wyglądających na "porządnych", a nie np takich południowców, którzy będą sobie przebierali w obietkach seksualnych. Samotna matka nie może kolejny raz zaciążyć po jednej nocy, stąd chce kogoś kto weźmie za nią i jej błędy z przeszłości odpowiedzialność.
Wow, ale to chłopie psychologicznie rozczłonkowałeś na czynniki pierwsze 
Trochę racji w tym jest,wypadałoby teraz zacytować to :
"
Problemowi kobiecych preferencji przy wyborze mężczyzn poświęciły się badaczki Alexandra Alvergne i Virpir Luuma z Uniwersytetu Sheffield ? wynik ich badań okazał się zaskakujący. Jacy są mężczyźni mający największe poparcie wśród kobiet? Wrażliwi! Upodobanie to tyczy się natomiast w szczególności pań przyjmujących tabletki antykoncepcyjne.
Wyniki badania wskazują, że kobiety nie sterowane zewnętrznymi hormonami, w najbardziej płodnym stadium cyklu, a więc bezpośrednio przed jajeczkowaniem, rozglądać się będą za mężczyznami z ostro zarysowanymi rysami twarzy, niskim tonem głosu i szerokimi ramionami. Te cechy wysyłają sygnały do ich podświadomości sugerując tym samym, że związek z mężczyznami o tych cechach zapewni im zdrowe i silne potomstwo.
Gdy tylko pigułka zagnieździ się jednak w kobiecym organizmie a gospodarka hormonalna wróci do normy, kobietom atrakcyjniejsi wydadzą się mężczyźni o delikatnych rysach twarzy, emanujący emocjonalnym ciepłem. Jeśli nie chodzi więc tylko o spłodzenie silnego potomka, kobiety wzdychają za mężczyznami chętnie wysłuchującymi ich opowieści a przy tym stanowiącymi dla nich emocjonalne oparcie. Wynika z tego, że typowy pan macho byłby dla pań idealnym wyborem, ale ... na jedną noc, Pan Wrażliwiec natomiast na całe życie."