Bez lapka to nie nadążam już w ogóle za Wami.
Za to zaczęłam już wierzyć, że nasz zlot chyba się faktycznie może udać 
Lejdi - o ile pamiętam, to dopiero teraz pracujesz na cały etat, więc za jakiś czas się przyzwyczaisz i odzyskasz swój czas wolny
Oj, jak ja bym chciała pracować do 17...
Metyl- czy to w tę sobotę idziesz balować? Ja na koncert wybywam.
Quizy!
Udaj się w podróż dookoła świata!
Marzysz o tym, żeby uciec od codziennej rutyny, ale nigdy nie możesz zrobić pierwszego kroku, aby tak się stało. Zapakuj do plecaka najważniejsze rzeczy i wyrusz na życiową przygodę!
Taka podróż na zawsze zmieni Twoje podejście do świata i do siebie 
W poprzednim wcieleniu byłeś/byłaś
Rolnik
Twoje wspomnienia świadczą o tym, że jesteś niezwykle uczciwą i sumienną osobą. Chociaż życie codziennie nie zawsze jest ekscytujące i efektowne, Ty wykonujesz swoje obowiązki bez narzekania. Z troską zajmujesz się osobami, które są dla Ciebie ważne, pilnując, aby czuły się dobrze. W poprzednim wcieleniu pełniłeś/pełniłaś ważną rolę społeczną, stanowiąc jedno z tych niepozornych ogniw, bez których nawet największy władca nie mógłby rządzić.
To mnie rozwaliło!!!
Powinieneś urządzić swoje mieszkanie w stylu rustykalnym! Dużo drewna, wiejskie komody i szafy oraz odcienie brązu to cechy charakterystyczne tego stylu. Nie zapomnij o ludowych ozdobach, które z pewnością podkreślą charakter Twojego mieszkania.
Fajny był ten quiz
choć mnie się najbardziej styl skandynawski podoba i jasne meble.
A ten ode mnie:
Czy przeżyłbyś na bezludnej wyspie?
http://torun.naszemiasto.pl/quiz/651,czy_przezylbys_na_bezludnej_wyspie_sprawdz,q,t.html
Dasz radę, ale będziesz liczyć na pomoc innych
Jesteś jak Tom Hanks grający Chucka Nolanda w filmie "Cast Away - poza światem". Zastana przez Ciebie sytuacja jest ekstremalna, ale nie pozbawiona szans na przeżycie. Dzięki inteligencji, uporowi oraz wierze w lepsze jutro, uda Ci się wyjść cało. Jest tylko jeden szkopuł: będziesz potrzebować pomocy innych. Chociażby marynarzy, którzy zabłądzili gdzieś na oceanie.