Gdzie spotkać wolnego mężczyznę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Strony Poprzednia 1 … 358 359 360 361 362 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 23,336 do 23,400 z 31,052 ]

23,336

Odp: Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?
Tom94 napisał/a:

Ja ostatecznie nie uciekałem bo balem się kolejnych klapsów w razie co hmm

To już jest zastraszanie sad

Tom94 napisał/a:
ObietnicaPoranka napisał/a:

Na regulaminy się nie zgadzam, bo i tak ich nie przestrzegam tongue.

Ależ droga Obietnico, ja nie pytałem czy się zgadasz wink
Nie będziesz przestrzegać? To nie wyjdziesz z domu big_smile

Groźby na mnie nie działają tongue

Zobacz podobne tematy :

23,337

Dobranoc, pamiętam pamiętam piwo już się chłodzi smile

23,338

Cydr to nie piwo. tongue

23,339

To już jest zastraszanie sad

Miałem złych wychowawców sad

Jak zostaniesz parę dni w domu to już nie będziesz taka cwana tongue
A no i masz szlaban na komputer, więc koniec z Net-Kobietkami Obietnico.
IP mogą wyśledzić, trzeba być ostrożnym wink

23,340

Tom94 napisał/a:

Próbuj dalej wink.

23,341

Tom94 napisał/a:

Próbuj dalej wink.

Oj już za niedługo będziesz bardziej grzeczna tongue

23,342

ujawniony napisał/a:

Mam wrażenie, że niektórzy sami się ograniczają. Nie pokażę focha bo pomyśli, że jestem niedojrzała emocjonalnie. Co to k..wa jest, konkurs na właściwe zachowania w związku? Trzeba być sobą, jęsli się czuje, że partner coś zrobił co nam się nie podoba i chcemy "zrobić" focha to go róbmy, kochamy kogoś to kochajmy a nie udawajmy, że kochamy, jesteśmy wkurzeni na niego, dajmy mu to odczuć (oczywiście w granicach jakiegoś rozsądku), jesteśmy smutni, nie uśmiechgajmy się sztucznie a jak weseli to się cieszmy a nie zakrywajmy usta bo nie wypada się śmiać... Takie wrażenie mam jak nieraz Was czytam. A ja uwielbiam fochy, są słodkie i dają mi poczucie, że partnerka nie ma mnie głęboko w d... i nie udaje cyborga, któremu wisi to albo tamto. Dziecinne ? A kogo to ?

A to nie lepiej po prostu powiedzieć: nie podoba mi się, że zrobiłeś to/nie zrobiłeś tamtego, jestem smutna, zła, zestresowana, wkurzona? Po co ten foch? Co on załatwi?

arcania napisał/a:

Obietnico, pójdziemy smile

No to ja już nic więcej do szczęścia nie potrzebuję cool

Arcanio Kulfon był super! Uwielbiałam go! I "Ulicę Sezamkową" - miałam specjalny zeszycik, w którym sobie zapisywałam, jaka literka sponsorowała dany program smile

Tom94 napisał/a:

Oj już za niedługo będziesz bardziej grzeczna tongue

To ja jeszcze muszę przemyśleć Twoją kandydaturę tongue

23,343

ujawniony napisał/a:

Proszę smęta smile

https://www.youtube.com/watch?v=A_af256mnTE

Mam wrażenie, że niektórzy sami się ograniczają. Nie pokażę focha bo pomyśli, że jestem niedojrzała emocjonalnie. Co to k..wa jest, konkurs na właściwe zachowania w związku? Trzeba być sobą, jęsli się czuje, że partner coś zrobił co nam się nie podoba i chcemy "zrobić" focha to go róbmy, kochamy kogoś to kochajmy a nie udawajmy, że kochamy, jesteśmy wkurzeni na niego, dajmy mu to odczuć (oczywiście w granicach jakiegoś rozsądku), jesteśmy smutni, nie uśmiechgajmy się sztucznie a jak weseli to się cieszmy a nie zakrywajmy usta bo nie wypada się śmiać... Takie wrażenie mam jak nieraz Was czytam. A ja uwielbiam fochy, są słodkie i dają mi poczucie, że partnerka nie ma mnie głęboko w d... i nie udaje cyborga, któremu wisi to albo tamto. Dziecinne ? A kogo to ?

Ale ile emocji! smile 
Mylisz fochy z foszkami smile w foszkach jestem mistrzynią, fochów nie strzelam smile lepiej powiedzieć o co chodzi, a nie trzaskać drzwiami, nie odzywać się i chodzic naburmuszonym, szkoda życia na takie bzdety. Lepiej wyjaśnić, pokłócić się i poprzytulać tongue

23,344

To ja jeszcze muszę przemyśleć Twoją kandydaturę tongue

Niestety, ale już w weekend się widzimy Obietnico wink
Więc niema możliwości rezygnacji z mojej osoby smile

Sprawdźcie co znalazłem na allegro lol
http://allegro.pl/masc-na-bol-dupy-lek-na-wszystkie-problemy-swiata-i4839051203.html

Komu kupić? big_smile

23,345 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-01-30 02:03:51)

Tom, super poproszę cały karton rozdam co niektórym big_smile

A to na dobranoc u mnie leci

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1t-gK-9EIq4&x-yt-ts=1422503916&x-yt-cl=85027636

23,346

Oki wink
Też zamówię kilkaset sztuk, ja ratować to na całego smile

23,347 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-01-30 02:21:03)

Arcanio już idziesz spać? yikes

Tom jeszcze nie podpisaliśmy umowy, a Ty już mi grozisz? yikes To ja szukam innego ochroniarza tongue

Arcanio, Kardamonie, Metylu posłuchałam tego marszu wilków i powiem Wam, że teraz to brzmi całkiem nieźle smile. Chyba musiałam dojrzeć do właściwego odbioru tej piosenki lol

A w ogóle to tak sobie słucham w tle tych dziecięcych piosenek i aż mi się to przypomniało:

Mały Książę to kolejna miłość z dzieciństwa cool

23,348

Mam Depeche, mam krem na ból i otrzymałam właśnie jeden z naj...... komplementów i to na piśmie, więc jakby co będę miała dowód w sprawie rozwodowej wink czuję się fantastycznie i mogę iść spać smile

23,349

Rom jeszcze nie podpisaliśmy umowy, a Ty już mi grozisz? yikes To ja szukam innego ochroniarza tongue

Przecież kardamon zgodził się być Waszym obrońcą, nie pamiętasz? smile

23,350

arcania napisał/a:

Mam Depeche, mam krem na ból i otrzymałam właśnie jeden z naj...... komplementów i to na piśmie, więc jakby co będę miała dowód w sprawie rozwodowej wink czuję się fantastycznie i mogę iść spać smile

Posłuchaj jeszcze Małego Księcia smile

arcania napisał/a:

Tom jeszcze nie podpisaliśmy umowy, a Ty już mi grozisz? yikes To ja szukam innego ochroniarza tongue

Przecież kardamon zgodził się być Waszym obrońcą, nie pamiętasz? smile

Nie pamiętam sad. Ale czyim Waszym? Moim i Toma yikes ?

23,351

Twoim, Aeni i chyba Lovci smile moim nie, ja tu sama sobie za pomocą łokci radzę  wink

23,352

A to kto będzie bronił Toma?

23,353

Spać łobuziary big_smile

23,354

Mnie tu się teraz takie klimaty muzyczne włączyły, że aż są idealne na tę porę cool

23,355

Toma? Ujawniony smile Oni sami nawzajem swoje tyłki chronią smile Mały książę...też lubię,śpiewam pod prysznicem big_smile

23,356

To proszę od wujka Arka dla Was łobuźnice małe na dobranoc smile
:* :*

23,357 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-01-30 02:38:14)

https://www.youtube.com/watch?v=pzzhpx8fF10

Dobranoc smile pa smile

23,358

Aż się z Wami podzielę moim dzisiejszonocnym klimatem muzycznym:

23,359

ujawniony napisał/a:

Teraz nagle wujkiem jesteś? yikes

23,360

A ja jestem a was brak, łobuziary jedne ...

23,361

Jak to gdzie ? No tu jestem . Mieszkam sam i sprawnego mam:-)

23,362

ujawniony napisał/a:

Teraz nagle wujkiem jesteś? yikes

:DDDDDD

http://wstaw.org/m/2015/01/30/mina-palenie-glupa_jpg_300x300_q85.jpg

23,363

arcania napisał/a:

Twoim, Aeni i chyba Lovci smile moim nie, ja tu sama sobie za pomocą łokci radzę  wink

A nie, jednak już pamiętam. Tak, Kardamon miał być obrońcą blondynek smile

Metyl napisał/a:

A ja jestem a was brak, łobuziary jedne ...

Bo o tej porze to się śpi tongue

Ale słodki zwierzak cool

A teraz czas na quizy:

Kim byłeś w poprzednim wcieleniu? : http://pl.what-character-are-you.com/d/pl/1101/result/6317.html
U mnie: "Czarownica - Twoje wspomnienia świadczą o tym, że jesteś bardzo uduchowioną osobą. Podczas gdy inni zauważają tylko to, co widoczne dokoła, Ty masz intuicyjny wgląd w naturę ludzi i przebieg wydarzeń. Chętnie korzystasz z tej wiedzy, aby pomagać innym. W poprzednim wcieleniu byłeś/byłaś mądrą czarownicą, która nie zważając na niebezpieczeństwa korzystała z wiedzy na temat ziół, aby nieść pomoc całej wiosce"

W jakim stylu powinieneś urządzić mieszkanie? : http://filing.pl/w-jakim-stylu-powinienes-urzadzic-swoje-mieszkanie/
U mnie: "W stylu minimalistycznym - Powinieneś urządzić swoje mieszkanie w stylu minimalistycznym! Jak to mówią: mniej znaczy więcej, a to jest właśnie idea minimalizmu. Postaw przede wszystkim na prostotę, funkcjonalność i dbałość o szczegóły. Choć dla wielu pomieszczenia urządzone w tym stylu, mogą się wydawać zimne i nieprzytulne, zdecydowanie mają w sobie coś niepowtarzalnego"

Jaką niesamowitą rzecz powinieneś zrobić?: http://www.quizme.pl/quiz/choice_score/184821/705048058
U mnie: "Napisz książkę! Znajdź miejsce, które wyzwala w Tobie natchnienie, zrób pyszne latte i do dzieła. Masz w sobie mnóstwo ciekawych historii, czas przelać je na papier! Pisanie książki pozwoli Ci poznać siebie na nowo i, kto wie, może zyskasz też sławę? wink"

23,364

Bez lapka to nie nadążam już w ogóle za Wami.

Za to zaczęłam już wierzyć, że nasz zlot chyba się faktycznie może udać big_smile

Lejdi - o ile pamiętam, to dopiero teraz pracujesz na cały etat, więc za jakiś czas się przyzwyczaisz i odzyskasz swój czas wolny smile Oj, jak ja bym chciała pracować do 17...
Metyl- czy to w tę sobotę idziesz balować? Ja na koncert wybywam.

Quizy!
Udaj się w podróż dookoła świata!
Marzysz o tym, żeby uciec od codziennej rutyny, ale nigdy nie możesz zrobić pierwszego kroku, aby tak się stało. Zapakuj do plecaka najważniejsze rzeczy i wyrusz na życiową przygodę!
Taka podróż na zawsze zmieni Twoje podejście do świata i do siebie smile

W poprzednim wcieleniu byłeś/byłaś
Rolnik
Twoje wspomnienia świadczą o tym, że jesteś niezwykle uczciwą i sumienną osobą. Chociaż życie codziennie nie zawsze jest ekscytujące i efektowne, Ty wykonujesz swoje obowiązki bez narzekania. Z troską zajmujesz się osobami, które są dla Ciebie ważne, pilnując, aby czuły się dobrze. W poprzednim wcieleniu pełniłeś/pełniłaś ważną rolę społeczną, stanowiąc jedno z tych niepozornych ogniw, bez których nawet największy władca nie mógłby rządzić.
To mnie rozwaliło!!!

Powinieneś urządzić swoje mieszkanie w stylu rustykalnym! Dużo drewna, wiejskie komody i szafy oraz odcienie brązu to cechy charakterystyczne tego stylu. Nie zapomnij o ludowych ozdobach, które z pewnością podkreślą charakter Twojego mieszkania.
Fajny był ten quiz smile choć mnie się najbardziej styl skandynawski podoba i jasne meble.

A ten ode mnie:
Czy przeżyłbyś na bezludnej wyspie?
http://torun.naszemiasto.pl/quiz/651,czy_przezylbys_na_bezludnej_wyspie_sprawdz,q,t.html
Dasz radę, ale będziesz liczyć na pomoc innych
Jesteś jak Tom Hanks grający Chucka Nolanda w filmie "Cast Away - poza światem". Zastana przez Ciebie sytuacja jest ekstremalna, ale nie pozbawiona szans na przeżycie. Dzięki inteligencji, uporowi oraz wierze w lepsze jutro, uda Ci się wyjść cało. Jest tylko jeden szkopuł: będziesz potrzebować pomocy innych. Chociażby marynarzy, którzy zabłądzili gdzieś na oceanie.

23,365 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-01-30 14:29:32)

To proszę następnego słodziaka smile

http://wstaw.org/m/2015/01/30/nie_ziewamy_jpg_300x300_q85.jpg

...i następny smile

http://wstaw.org/m/2015/01/30/swinka-kung-fu_jpg_300x300_q85.jpg

A tu niespodzianka smile

http://wstaw.org/m/2015/01/30/japonska-firma-mimmos-wprowadzila-do-sprzedazy-plecak-w-ksztalcie-meskich-jader_jpg_300x300_q85.jpg

23,366

Obietnico, ktoś spać może ten spać może. Stety lub niestety.

Perło hm ... szczerze mówiąc ... nie wiem jeszcze.

23,367

Kim byłaś w poprzednim wcieleniu: W poprzednim wcieleniu byłeś/byłaś
Czarownica
Twoje wspomnienia świadczą o tym, że jesteś bardzo uduchowioną osobą. Podczas gdy inni zauważają tylko to, co widoczne dokoła, Ty masz intuicyjny wgląd w naturę ludzi i przebieg wydarzeń. Chętnie korzystasz z tej wiedzy, aby pomagać innym. W poprzednim wcieleniu byłeś/byłaś mądrą czarownicą, która nie zważając na niebezpieczeństwa korzystała z wiedzy na temat ziół, aby nieść pomoc całej wiosce. (no right!)

W jakim stylu powinnaś urządzić mieszkanie: owinieneś urządzić swoje mieszkanie w stylu rustykalnym! Dużo drewna, wiejskie komody i szafy oraz odcienie brązu to cechy charakterystyczne tego stylu. Nie zapomnij o ludowych ozdobach, które z pewnością podkreślą charakter Twojego mieszkania. (czy ja wiem...)

Powinnam tez napisać książkę big_smile.
Przeżyję na bezludnej wyspie, ale będę liczyć na innych.

23,368 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-01-30 17:38:03)

white.pearl napisał/a:

A ten ode mnie:
Czy przeżyłbyś na bezludnej wyspie?
http://torun.naszemiasto.pl/quiz/651,czy_przezylbys_na_bezludnej_wyspie_sprawdz,q,t.html

"Znalazłbyś sposób, by szybko uciec - Jesteś jak MacGyver - poradzisz sobie w każdej sytuacji. Na bezludnej wyspie, zrobiłbyś nóż z kła zabitego lianą lwa. Potem dzięki swojej wrodzonej inteligencji, stworzyłbyś helikopter z palmy i czym prędzej śmignął na zamieszkały kawałek lądu. Tam czekają na Ciebie piękne kobiety i wygodny leżak. To lubisz!"
cool

Ujawniony - uwielbiam wombaty cool. A takiego to bym nawet chciała i nosiłabym go tak jak ten pan:
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRRmAw4pOnLm_rBhCiZ98fX_h2YTHGUjHXku_o_WdKtrq4VbQPQ

Metyl napisał/a:

Obietnico, ktoś spać może ten spać może. Stety lub niestety.

sad

Aenima napisał/a:

Powinnam tez napisać książkę big_smile.

Napiszmy razem - nasze szalone przemyślenia na temat życia lol

23,369

Poranku, ja mógł bym być takim wombatem tylko ciężko mi sobie wyobrazić siebie na Twoich rączkach :DDDDDDD

23,370

Ale ja nie chcę udawanego wombata tongue. Chcę prawdziwego, takiego milusiego - wszędzie bym go ze sobą zabierała, do pracy, na zakupy. A on by sobie tak dziarsko człapał i spał pod różowym kocykiem, który miałam dać Tomowi cool. O zobaczcie:

23,371

Jaki udawany ??? Jakbym się nie golił przez 2 tygodnie to bym dokładnie tak samo wyglądał jak ten na filmie... A taki słodki, milusi, człapiący na zakupy i do pracy to już jestem :DDD

23,372

Co Wy tu robicie??????!!!!!!! przed tv i kibicować! nasi wsparcia potrzebują smile

23,373

No ja do 16stej pracuję ale mam dalekoooooo więc muszę wstać przed 6 a w domu jestem o 17. Może się przyzwczaję, teraz dużo biorę do domu tez rzeczy z pracy bo to dla mnie początki.
Wcześniej miałam ogromy wolnego czasu więc ciężko teraz:)

Dziś ledwo żyję jak wróciłam a znajoma pisała czy idziemy na disco, to ja odmówiłam..

23,374 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-01-30 17:59:18)

ujawniony napisał/a:

Jaki udawany ??? Jakbym się nie golił przez 2 tygodnie to bym dokładnie tak samo wyglądał jak ten na filmie... A taki słodki, milusi, człapiący na zakupy i do pracy to już jestem :DDD

A masz takie łapki jak wombat yikes? No i mój różowy kocyk może do Ciebie nie pasować tongue

arcania napisał/a:

Co Wy tu robicie??????!!!!!!! przed tv i kibicować! nasi wsparcia potrzebują smile

My tu o wombatach rozmawiamy tongue. No a ja w tle przeglądam rossmannowe promocje i odpisuję na maile big_smile.
Przecież mecz już ostatnio był yikes

23,375

Poranku! gramy o wejście do finału !

23,376

arcania napisał/a:

Poranku! gramy o wejście do finału !

Kiepska jest moja orientacja w meczach sad

23,377

Ej, co zgapiasz ode mnie "Poranka" ??? Masz swoją "Obietnicę" to się jej trzymaj, kradzieju patentów big_smile

23,378

Noooo a katarscy kibice są opłaceni, więc nasi wsparcia i gardeł potrzebują smile ja już nie czuję swojego....a właściwie czuję sad

23,379

Dziewczyny, używałyście kiedyś?
http://www.rossnet.pl/GalleryImages/Photos2/25-07-13/thumb23_9384405.png
Warto?

23,380

ujawniony napisał/a:

Ej, co zgapiasz ode mnie "Poranka" ??? Masz swoją "Obietnicę" to się jej trzymaj, kradzieju patentów big_smile

Teraz ważniejsi są "Nasi" więc kłócic się nie będę tongue śmigaj przed tv i włącz tvp2 tongue

23,381

A zaraz po meczu skoki big_smile Ale masz dzisiaj wrażeń na wieczór smile

23,382

Mam takie tempo odpisywania na maile, że aż skrzynka każe mi czekać 20 sekund yikes

23,383

Wiem, wiem a zmęczona jak diabli ale dam radę big_smile

Obietnico, miałam i byłam zadowolona, ja właściwie używam tylko tej marki albo Loreal, i Kerastase też są super, tylko droższe. Teraz kupiłam takie o:

http://sf-cosmetics.com/75-693-thickbox/cement-termiczny.jpg i jestem zadowolona. wydajne a włosy super smile

23,384

Poranku... Zobacz jaki jestem szczęśliwy smile

http://wstaw.org/m/2015/01/30/wombat-szczesliwy_jpg_300x300_q85.jpg

...i nawet mam swój kocyk choć nie różowy smile

http://wstaw.org/m/2015/01/30/wombat_kocyk_jpg_300x300_q85.jpg

23,385 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-01-30 18:20:30)

A Obietnica jest cala moja, łącznie z Porankiem tongue  Wombaty suuuperaśne smile

A dziś o 20 na TVP2 "Koralina i tajemnicze drzwi" big_smile Dziewczyny czytałyście książki o Koralinie? jakie były fajne i jak działały na wyobraźnię smile

23,386

Aaaaaaa... jakie słodziaki smile

http://kwejk.pl/obrazek/2029497/zwierzaki-o-ktorych-prawdopodobnie-nie-slyszles.html

23,387

http://z1.demoty.pl/771e478a7d769cff2e65b5d224b84da11dc62201/o-panie

To a propos sędziów *#*#*#*#*#*#**#*#*#****#*#*#*###* o same niecenzuralne słowa cisną mi się na usta....

23,388

Pewnie dostali tyle petro dolarów, że dziwię się, ze na golasa tam nie sędziowali big_smile

23,389

http://img.zszywka.pl/1/0213/thb_9782/kiedy-bylam-mala-i-ogladalam-mumink.jpg

23,390 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-01-30 21:04:00)

dla nieznających hiszpańskiego http://www.tekstowo.pl/piosenka,lhasa_de_sela,con_toda_palabra.html i dlatego wolę te języki niż germańskie tongue weźcie i zaśpiewajcie takie emocje po szwabsku no smile

23,391

A co tu dziś tak pusto i bez słów?

23,392

No i dla Kamila brawa big_smile

Ale co tam, piszę sama ze sobą... chyba po raz pierwszy big_smile tez jest fajnie big_smile

23,393

Metyl napisał/a:

A co tu dziś tak pusto i bez słów?

Bo czasami słów nie trzeba...

23,394 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-01-30 21:12:19)

Wombat w kocyku jest przeuroczy i ten drugi, który się dwoma ząbkami uśmiecha też cool. Zdecydowanie dzisiaj nie powinniście mi pokazywać takich cudowności tongue.

Arcanio, ja tam lubię emocje po szwabsku lol
A i dziękuję za maskowe porady smile

Metylu, też mnie te pustki zaskoczyły yikes

23,395

Tom  jeszcze nie podpisaliśmy umowy, a Ty już mi grozisz? yikes To ja szukam innego ochroniarza tongue

Jak to nie podpisaliśmy? tongue
Słowo się rzekło Obietnico, wybrałaś właśnie mnie wink
I nie martw się, tak strasznie nie będzie, jutro zaczynam cię ochraniać smile

A to kto będzie bronił Toma?.

Ty tongue

A nie, jednak już pamiętam. Tak, Kardamon miał być obrońcą blondynek smile

Mnie o ile pamięć nie myli, to ja pierwszy zgłosiłem się do ochrony blondynek tongue

23,396

arcanio, pierwszy raz chyba zupełnie Cię nie rozumiem ...

23,397 Ostatnio edytowany przez Aenima (2015-01-30 21:17:00)

No ja nie używałam, ale teraz mam odzywki z farby. Działają one w ogóle?
Obietnico jesteś rozchwytywana lol

A "Koralinę" uwielbiam! big_smile btw. ochrona blondynek ochroną blondynek, ale kto ochroni rudą? (ruda wredna ochroni się sama lol)

23,398

Metyl napisał/a:

arcanio, pierwszy raz chyba zupełnie Cię nie rozumiem ...

Bo mam zjazd po tygodniu w pracy sad idę oglądać Koralinę smile

23,399

Ja jestem, zero życia towarzyskiego póki co:))))))))

23,400

Tomie, przykro mi - Twój kocyk oddałam już wombatowi tongue

Aenimko, nic się nie martw, my już Cię przygarnęłyśmy do naszego siostrzanego kręgu, więc jesteś w pakiecie smile

Posty [ 23,336 do 23,400 z 31,052 ]

Strony Poprzednia 1 … 358 359 360 361 362 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024