kardamon napisał/a:Theonlyone, no to teraz chyba już wszystko jasne?
Panimaju,lubię mieć pewne sprawy rozwikłane do końca
A widzisz, a już posta edytować zdążyłem ![]()
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?
Strony Poprzednia 1 … 352 353 354 355 356 … 478 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
kardamon napisał/a:Theonlyone, no to teraz chyba już wszystko jasne?
Panimaju,lubię mieć pewne sprawy rozwikłane do końca
A widzisz, a już posta edytować zdążyłem ![]()
ujawniony napisał/a:Aenima napisał/a:Nie o to chodzi. Byłabym w ich oczach mało profesjonalna po prostu. Unikam łączenia życia prywatnego z zawodowym, bo pracuję na siebie i zależy mi na neutralności. To tak trudno ogarnąć?
Tom to jak dla mnie to ja wolę Gingersy
Napisz, że nie romansujesz w pracy tylko prywatnie
Od razu napiszę, że nie romansuję wcale, bo jestem królową lodu i śniegu, a Elsa to się przy mnie chowa, będzie szybciej, sprawniej i wszystkie browary moje
Koleżanka widzę na topie w miarę bo z elzą wyjeżdża ;D
Tom94 napisał/a:3 miejsce to będzie ex aequo z kimś stąd tak mi się wydaje
Rozwiń myśl.
Chciałbym wam zdradzić szczegóły ale obawiam się że zostałbym za to zamordowany
Tom to jak dla mnie to ja wolę Gingersy
Czyli planujesz zająć szlachetne ostatnie miejsce? ![]()
Tom, no czyli w sumie, jakby na to nie patrzeć, do przodu. Zawsze jakieś doświadczenia nowe
Ach tyle już tych doświadczeń zebrałem że mogłyby dla odmiany zaprocentować, ale widocznie to jeszcze nie ten czas dla mnie ![]()
No ale zaraz, to za moment okaże się, że nikt się nie przyzna do pary
Spokojna głowa, choćby po pisowni idzie poznać czy kogoś nie dopadła strzała amora
Opowiadaj
Od czego by tu zacząć? ![]()
Jakiś czas temu w tramwaju jak wracałem z Arkadii (centrum handlowe) zauważyłem dwie dziewczyny i jednego chłopaka.
Zapewne to był chłopak jednej z tych dziewczyn, zresztą to było widać, tak czy siak nieważne.
Zauważyłem że cały czas jestem obserwowany przez dziewczynę.
Gdy na nią spojrzałem od razu odwracała wzrok.
No i sobie myślę że chyba coś musi być na rzeczy i zapytałem o jakąś pierdołę tego chłopaka, potem of course pogadałem z tą dziewczyną ale w mig spierdzieliła razem z koleżanka i jej chłopakiem i tyle ją widziałem.
A ani nachalny nie byłem ani nic.
Podsumowując pewnie gołąb mi nasrał na kurtkę skoro tyle mnie obserwowała ![]()
Druga sytuacja miała miejsce dzisiaj.
Zamówiłem sobie pizzę i usiadłem.
Aż nagle obok mnie usiadła bardzo ładna brunetka.
Tak jak jej poprzedniczka, często na mnie zerkała ale dla odmiany nie bała się spojrzenia face to face.
Często też się uśmiechała no i trochę z nią pogadałem. (zresztą jak czekałem na pizzę to co innego robić, right?)
Mija z 15min i przychodzi..........jej chłopak ![]()
Czyli kolejny fałszywy sygnał.
Dosyć często tak mam że dziewczyny mnie obserwują, uśmiechają się ale to nie ma przyłożenia do tego że się im podobam.
Nie wiem w jakim celu tak robią, dla jaj?
A i dodam że pisałem z dziewczyną na portalu randkowym, kończy mi się abonament więc chciałem go wykorzystać do maksimum.
Fajnie się zapowiadało, gadaliśmy o podróżach itp.
Aż nagle bach, urwała kontakt, zupełnie bez powodu.
Nie rozumiem tego.
I to by było na tyle.
Chciałbym wam zdradzić szczegóły ale obawiam się że zostałbym za to zamordowany
To dajesz na priva.
Ja tu jestem tatusiem całego wątku więc muszę wiedzieć co w trawie piszczy. ![]()
Tom, no pewnie, że zamierzam zając ostatnie miejsce, browary za darmo nie chodzą same! ![]()
A widzisz, ale ja dostałam więcej fałszywych sygnałów, serio! ![]()
Majeranek Koleżanka jest młoda, więc Elsa jest na tip top, Let it go i tak dalej ![]()
Tom94 napisał/a:kardamon napisał/a:To co, to teraz konkurs, kto ostatni?
Lepiej, ten kto jako jedyny zostanie bez pary dostanie od każdej osoby z tego wątku po Desperadosie
Kto za?No ale zaraz, to za moment okaże się, że nikt się nie przyzna do pary
ja zaklepuję ostatnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale wait, to odkąd mnie nie było to jeszcze nikt nie zgarnął 3 miejsca?
Myślałem że już dawno w pary jesteście dobrani a tu mały szok.
Nie bo my tu ciągle w wielokącie tkwimy i nie możemy sie zdecydować kto z kim i za ile ![]()
A ja byłam na basenie
.
A moje roztargnienie próbuje mnie dzisiaj zabić - najpierw szafką nabiłam sobie guza na czole, a później weszłam do basenu od głębokiej strony, ale o tym zapomniałam i próbowałam stanąć na dnie. Gdy zaczęłam zanurzać głowę, to się zorientowałam, że choćby nie wiem co, to na 3,5-metrowej głębokości jednak nie stanę
.
A nie-forumowe pary się liczą? Bo ja to tylko gość profilowy jestem ale z Arc to bym chętnie poszalał ![]()
Och, Only i Ujawniony widzę, że dziewczyny już mnie ubiegły. No to wyobraźcie sobie, że są zawody, których przedstawiciele w jakiś sposób są osobami publicznymi. I np. wyłączne prawo do wizerunku takiej osoby może mieć jej pracodawca. Albo np. prezentowanie się na takich portalach może być niezgodne z jakąś zawodową etykietą. Albo np. może przynieść więcej szkody niż pożytku. A czym to się różni od pokazywania się w różnych miejscach publicznych? Np. tym, że nie pokazuję się w tych miejscach, w których nie chcę być widziana. Np. tym, że tam, gdzie się pokazuje to ktoś mnie widzi, a nie ma moje zdjęcie i może z nim zrobić, co tylko zechce. Przecież nawet żeby ktoś został posiadaczem naszego zdjęcia, musimy podpisać wcześniej zgodę wizerunkową, nie?
A Aeni oczywiście jest śliczna. Ja też to potwierdzam ![]()
Wszystkiego dobrego z okazji 1000 i 3000
Dzięki ![]()
Ale facet jak pewnie Wiesz jest wzrokowcem,jeśli nie będziesz mieć zdjęcia,to raczej nie odpisze,bo pierwsze co pomyśli,to że pewnie jesteś brzydka,a drugie,że masz coś do ukrycia.
E, facet czy nie. Nasi wątkowi koledzy już dawno udowodnili, że mężczyzna nie tylko odpowie na mail kobiety bez zdjęcia, ale i sam do niej napisze. I tu Arcania ma rację - po co nam mężczyźni, którzy boją się kobiet bez zdjęć ![]()
Stan na dziś: siły są, motywacja tak średnio, optymizm tak sobie. Chęci do poznania kogoś ... są. Perspektywy na poznanie 'kobiet' i w konsekwencji kogoś bliższego ... może o tym nie mówmy ... albo pomówmy?
No, dawaj ![]()
ThePass ma zasłużone 3 miejsce, kto na 4?
Po 3. będzie nowy konkurs ![]()
Nie ma tak! Ja już dawno je sobie zarezerwowałam i nikt mi go nie odbierze!
Tęskniliście za mną?
Pewnie! A wiesz, że nawet ostatnio o Tobie myślałam ![]()
A dzisiaj radio przypomniało mi dwie piosenki, które bardzo lubiłam, ale o nich zapomniałam ![]()
arcania napisał/a:ja zaklepuję ostatnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A dzisiaj radio przypomniało mi dwie piosenki, które bardzo lubiłam, ale o nich zapomniałam
I kto to widział???? ![]()
ooo no fajny staroć z Bon Jovi
A nie-forumowe pary się liczą? Bo ja to tylko gość profilowy jestem ale z Arc to bym chętnie poszalał
i skończymy w wariatkowie ![]()
A ja byłam na basenie
.
A moje roztargnienie próbuje mnie dzisiaj zabić - najpierw szafką nabiłam sobie guza na czole, a później weszłam do basenu od głębokiej strony, ale o tym zapomniałam i próbowałam stanąć na dnie. Gdy zaczęłam zanurzać głowę, to się zorientowałam, że choćby nie wiem co, to na 3,5-metrowej głębokości jednak nie stanę.
dlatego nie lubię basenów, można sie utopić ![]()
Arcuś... co Ty się łamiesz, najwyżej
Życie jest za krótkie, żeby nie czerpać chwil
Jaka słodzizna
( o dziecku mówię
)
dlatego nie lubię basenów, można sie utopić
E, automatycznie zaczynasz płynąć, gdy czujesz, że coś jest nie tak
. Ja je uwielbiam
. Chociaż dzisiejszy nie odprężył mnie tak bardzo jak tego chciałam i trochę przemarzłam w wodzie
. Ale ogólnie jestem zadowolona ![]()
Jaka słodzizna
( o dziecku mówię
)
No, dziecko ładniutkie
. Tak samo jak to z mojego teledysku ![]()
ujawniony napisał/a:Arcuś... co Ty się łamiesz, najwyżej
Jaka słodzizna
( o dziecku mówię
)
Jeju ale Ty bezwzględna jesteś. Jakbyś nie napisała dopiski w nawiasie - nie byłabyś sobą co ?
A mogłem czuć się taki spełniony...
arcania napisał/a:dlatego nie lubię basenów, można sie utopić
E, automatycznie zaczynasz płynąć, gdy czujesz, że coś jest nie tak
. Ja je uwielbiam
. Chociaż dzisiejszy nie odprężył mnie tak bardzo jak tego chciałam i trochę przemarzłam w wodzie
. Ale ogólnie jestem zadowolona
Taaa i wpadam na rekina płynącego na przeciwko...dziękuję ![]()
arcania napisał/a:ujawniony napisał/a:Arcuś... co Ty się łamiesz, najwyżej
Jaka słodzizna
( o dziecku mówię
)
Jeju ale Ty bezwzględna jesteś. Jakbyś nie napisała dopiski w nawiasie - nie byłabyś sobą co ?
A mogłem czuć się taki spełniony...
Jak to było...właśnie za to mnie lubisz ![]()
Taaa i wpadam na rekina płynącego na przeciwko...dziękuję
Ale rekiny fajne są. Zaprzyjaźnicie się, a on Cię będzie bronił przed całym złem tego świata ![]()
arcania napisał/a:Taaa i wpadam na rekina płynącego na przeciwko...dziękuję
Ale rekiny fajne są. Zaprzyjaźnicie się, a on Cię będzie bronił przed całym złem tego świata
nie wierzę, zeżre mnie na pewno
nie lubię tłoku na tych basenach, wolę otwarte akweny i nudzi mnie pływanie od ściany do ściany ![]()
ObietnicaPoranka napisał/a:arcania napisał/a:Taaa i wpadam na rekina płynącego na przeciwko...dziękuję
Ale rekiny fajne są. Zaprzyjaźnicie się, a on Cię będzie bronił przed całym złem tego świata
nie lubię tłoku na tych basenach, wolę otwarte akweny i nudzi mnie pływanie od ściany do ściany
A, otwarte to ja też wolę. I tłoku też nie lubię, chociaż na moim są momenty, gdy są np. 3 osoby na cały basen - i to jest super. A pływanie od ściany do ściany mnie wycisza
. Mogę wtedy rozmyślać o moim życiu
. A w moc przyjaźni z rekinem nigdy nie zwątpię ![]()
ObietnicaPoranka napisał/a:arcania napisał/a:Taaa i wpadam na rekina płynącego na przeciwko...dziękuję
nie lubię tłoku na tych basenach, wolę otwarte akweny i nudzi mnie pływanie od ściany do ściany
... i w stroju
)))
Bon Joviego lubie, kawałek It,s my life znam, a Enej, to inna historia - byłem na koncercie, nawet ojciec był i potem uświadamiał każdego, że to najlepszy zespół w Polsce.
Grali
Obietnico, ja sie skupiam na tym by się nie utopić
dopóki jest grunt pod nogami jest ok, później to walka ![]()
Ujawniony, no nie my na taki basen dla naturystów chodzimy ![]()
aaaaa sianko
mrrrrr
Moja klacz byłaby wniebowzięta ![]()
Remi - ja lubię jeszcze te:
i
Arcanio, ale na otwartych też w którymś momencie ten grunt tracisz ![]()
a ja wolę
Obietnico, nie nie ja już wytrenowana w tym jestem i wybieram takie miejsca gdzie o to nie tak łatwo ![]()
Na niebiesko, to kiedyś zrobiłem solny wisiorek, trochę tuszu, wody i soli, Enej zespół super, bo wzbudza emocje, pozytywne i silne emocje ![]()
Obietnico, ja sie skupiam na tym by się nie utopić
dopóki jest grunt pod nogami jest ok, później to walka
Ujawniony, no nie my na taki basen dla naturystów chodzimy
To uważaj, żeby Cię jakiś rekin-naturysta w dupsko nie uciął ![]()
Obietnico, nie nie ja już wytrenowana w tym jestem i wybieram takie miejsca gdzie o to nie tak łatwo
A wiesz, że tego Lemona to pierwszy raz słyszę? Dobry jest
, ale trochę depresyjny ![]()
No, chyba, że tak
. Ale wiesz, ja ostatnio pokochałam fikołki, a do tego potrzebna odpowiednia głębokość, żeby głową o dno nie uderzyć
. Ja to w ogóle uwielbiam wodę o każdej otwartości, głębokości i stanie skupienia ![]()
Na niebiesko, to kiedyś zrobiłem solny wisiorek, trochę tuszu, wody i soli, Enej zespół super, bo wzbudza emocje, pozytywne i silne emocje
A nie farbował?
Emocje to wzbudza super pozytywne ![]()
arcania napisał/a:Obietnico, nie nie ja już wytrenowana w tym jestem i wybieram takie miejsca gdzie o to nie tak łatwo
A wiesz, że tego Lemona to pierwszy raz słyszę? Dobry jest
, ale trochę depresyjny
No, chyba, że tak. Ale wiesz, ja ostatnio pokochałam fikołki, a do tego potrzebna odpowiednia głębokość, żeby głową o dno nie uderzyć
. Ja to w ogóle uwielbiam wodę o każdej otwartości, głębokości i stanie skupienia
Fikołki to ja tez polubiłam, najbardziej jak sie uczyłam nurkowania
raz mi mój ówczesny pokazywał jak sie zanurzać i tak mi wygiął tyłek, że głową o dno walnęłam
Ujawniony, niech lepiej ten rekin się boi ![]()
Fikołki to ja tez polubiłam, najbardziej jak sie uczyłam nurkowania
raz mi mój ówczesny pokazywał jak sie zanurzać i tak mi wygiął tyłek, że głową o dno walnęłam
A nauczyłaś się? Bo ja też chcę
.
Ale do fikołków to już musisz mieć odpowiednią głębokość przecież, no chyba, że się bardzo mocno skulkujesz, to wtedy mniej tej głębi potrzeba.
arcania napisał/a:Fikołki to ja tez polubiłam, najbardziej jak sie uczyłam nurkowania
.
Ale do fikołków to już musisz mieć odpowiednią głębokość przecież, no chyba, że się bardzo mocno skulkujesz, to wtedy mniej tej głębi potrzeba.
No prawie się nauczyłam
jeszcze trochę mi brakuje, głównie pewności siebie
wiem, ze potrzebna jest głębokość dlatego staram się jednak pokonywać swoje lęki ![]()
A co do Lemona ja czasami tak lubię, depresyjnie.... ![]()
No prawie się nauczyłam
jeszcze trochę mi brakuje, głównie pewności siebie
wiem, ze potrzebna jest głębokość dlatego staram się jednak pokonywać swoje lęki
A co Lemona ja czasami tak lubię, depresyjnie....
To może dorzućmy to jako kolejny punkt programu w Tleniu? Bo ja naprawdę bardzo bym chciała, a to jest chyba jedyna albo jedna z niewielu spraw, przy których nie mam prawie żadnych obaw (no może poza ceną
). No ale to w końcu woda
.
Ja czasami też lubię depresyjnie ![]()
arcania napisał/a:Fikołki to ja tez polubiłam, najbardziej jak sie uczyłam nurkowania
.
Skulkujesz
Jesteście niesamowite
Bez kitu ja się zmarszczek nabawię przy was ze śmiechu
To było urocze Poranku ![]()
Ja się zaczynam obawiać tego wyjazdu.... hihi
ObietnicaPoranka napisał/a:arcania napisał/a:Fikołki to ja tez polubiłam, najbardziej jak sie uczyłam nurkowania
.
Ale do fikołków to już musisz mieć odpowiednią głębokość przecież, no chyba, że się bardzo mocno skulkujesz, to wtedy mniej tej głębi potrzeba.Skulkujesz
Jesteście niesamowite
To było urocze Poranku
Zmarszczki są fajne ![]()
Skulkujesz
Jesteście niesamowite
To było urocze Poranku
Bo ja w ogóle jestem urocza ![]()
Ja się zaczynam obawiać tego wyjazdu.... hihi
Będzie cudownie ![]()
ujawniony napisał/a:Skulkujesz
Jesteście niesamowite
To było urocze Poranku
Bo ja w ogóle jestem urocza
To nie podlega żadnym wątpliwością ![]()
ujawniony napisał/a:ObietnicaPoranka napisał/a:A nauczyłaś się? Bo ja też chcę
.
Ale do fikołków to już musisz mieć odpowiednią głębokość przecież, no chyba, że się bardzo mocno skulkujesz, to wtedy mniej tej głębi potrzeba.Skulkujesz
Jesteście niesamowite
To było urocze Poranku
Zmarszczki są fajne
Tak, ale czyjeś nie swoje ![]()
Moje są fajne i ja je lubię ![]()
Będzie cudownie
a na pewno
tylko trzeba ludziom przypomnieć
a Ujawniony Ty tchórzysz?
Moje są fajne i ja je lubię
Zrób fotę i pokaż, może też je polubimy ![]()
arcania napisał/a:Moje są fajne i ja je lubię
Zrób fotę i pokaż, może też je polubimy
Pozostaje CI uwierzyć na słowo
Obietnico a jaki Ty masz stosunek do zmarszczek? swoich i chłopa ![]()
ujawniony napisał/a:arcania napisał/a:Moje są fajne i ja je lubię
Zrób fotę i pokaż, może też je polubimy
Obietnico a jaki Ty masz stosunek do zmarszczek? swoich i chłopa
Skoro są Twoje, to przecież wiadomo, że muszą być cudowne - niczego nie musisz pokazywać
.
Moich to za bardzo jeszcze nie mam, chyba, że się śmieję
. Ale trochę się ich boję. Cudze są urocze ![]()
arcania napisał/a:ujawniony napisał/a:Zrób fotę i pokaż, może też je polubimy
Obietnico a jaki Ty masz stosunek do zmarszczek? swoich i chłopa
Skoro są Twoje, to przecież wiadomo, że muszą być cudowne - niczego nie musisz pokazywać
.
Moich to za bardzo jeszcze nie mam, chyba, że się śmieję. Ale trochę się ich boję. Cudze są urocze
No moje też widać jak się śmieję, ale i to w niewielkich ilościach dlatego mówię, ze je lubię
ja tam jakoś sie nie boję, chyba w ogóle starości się nie boję. Byleby nie spędzić jej samotnie ![]()
No moje też widać jak się śmieję, ale i to w niewielkich ilościach dlatego mówię, ze je lubię
ja tam jakoś sie nie boję, chyba w ogóle starości się nie boję. Byleby nie spędzić jej samotnie
Ja się w ogóle nie czuję na nią gotowa.
A gdzie Ty Arc masz te zmarszczki bo nie zauważyłem ![]()
A gdzie Ty Arc masz te zmarszczki bo nie zauważyłem
no mówię, ze jak się śmieję, widzisz najpierw trzeba mnie rozbawić
poza tym nie widać bo na avatarku paszczy nie ma ![]()
arcania napisał/a:No moje też widać jak się śmieję, ale i to w niewielkich ilościach dlatego mówię, ze je lubię
ja tam jakoś sie nie boję, chyba w ogóle starości się nie boję. Byleby nie spędzić jej samotnie
A myślisz, ze w tym wieku można być na nią gotowym? to przychodzi z czasem, pewnie po ustabilizowaniu się, osiągnięciu dojrzałości emocjonalnej, a przede wszystkim spełnieniu jako takim ![]()
ObietnicaPoranka napisał/a:arcania napisał/a:No moje też widać jak się śmieję, ale i to w niewielkich ilościach dlatego mówię, ze je lubię
A myślisz, ze w tym wieku można być na nią gotowym? to przychodzi z czasem, pewnie po ustabilizowaniu się, osiągnięciu dojrzałości emocjonalnej, a przede wszystkim spełnieniu jako takim
Ustabilizowaniu się i osiągnięciu dojrzałości - to wiele wyjaśnia ![]()
Poza tym wspominając słowa jednego z tutejszych rozmówców(no właśnie a gdzie on?) ja tam już starzejącym się babskiem jestem więc wiesz, nie pozostało mi nic innego jak liczyć te zmarszczki i pogodzić się z nimi ![]()
I kupić kota ![]()
No jeszcze mi kota tam brakuje
no zresztą niedawno był, tymczasowo ![]()
Jak taka przymiarka ![]()
Jak taka przymiarka
Nooooo i straszne było to że mi sie podobało
może jednak oleję to co po drodze i zostanę staruszką już teraz
będę mogła bezkarnie zrzędzić ![]()
ObietnicaPoranka napisał/a:Jak taka przymiarka
będę mogła bezkarnie zrzędzić
Hhahahaha zmarszczki baby !!! Moje zmarszczki wariatki :DDD
ObietnicaPoranka napisał/a:Jak taka przymiarka
będę mogła bezkarnie zrzędzić
A wiesz, że ja nigdy nie miałam kota? Nie wiem, czy bym się z nim dogadała, ale kiedyś wreszcie też będę musiała sprawdzić ![]()
Chociaż póki co moim marzeniem jest to:
Chciałabym, żeby taki słodki pyszczek codziennie się do mnie uśmiechał ![]()
Jakie cudo!
a dlaczego sobie nie sprawisz?
A propos naszych zmarszczek...pamiętacie taki zespół ...:)
A to dla Was na dzień dobry, z przytupem ![]()
Jakie cudo!
a dlaczego sobie nie sprawisz?
A propos naszych zmarszczek...pamiętacie taki zespół ...:)
Bo wpadłaby przy mnie w depresję
. One potrzebują dużo czasu i czułości, a ja bym jej mogła zapewnić czułość wyrywkową
. Kiedyś miałam takie słodziaki i zabierałam je na spacery, organizowałam im spotkania z innymi świnkami - takie niemal ŚwinkoBale
. To było super, ale byłam wtedy o jakieś 20 lat młodsza i miałam na to czas.
To dajesz na priva.
Ja tu jestem tatusiem całego wątku więc muszę wiedzieć co w trawie piszczy.
Spoko, jak będę na kompie to wyślę ![]()
A widzisz, ale ja dostałam więcej fałszywych sygnałów, serio!
Czy ja wiem czy więcej?
Mnie to chyba nikt nie przebije pod tym względem
Jedyne co się ciśnie na usta to dlaczego?
Dlaczego ludzie tak robią i się bawią drugą osobą?
Tom, no pewnie, że zamierzam zając ostatnie miejsce, browary za darmo nie chodzą same!
Moje drogie Panie, niestety was rozczaruję ale sam Nostradamus przepowiedział że te zacne miejsce będzie czekać dla mnie, więc czekam na browarki ![]()
Pewnie! A wiesz, że nawet ostatnio o Tobie myślałam
Oj jak słodko i miło ![]()
Bo wpadłaby przy mnie w depresję
. One potrzebują dużo czasu i czułości, a ja bym jej mogła zapewnić czułość wyrywkową
. Kiedyś miałam takie słodziaki i zabierałam je na spacery, organizowałam im spotkania z innymi świnkami - takie niemal ŚwinkoBale
. To było super, ale byłam wtedy o jakieś 20 lat młodsza i miałam na to czas.
Ach Obietnico, zdecydowanie potrzebujesz jakiejś wielkiej miłości.
Bo z tego co zauważyłem to nadal humorek nie dopisuje.
A z tą pracą to nie jest tak że chcesz niejako uciec od świata i dlatego tyle pracujesz?
To nie zda egzaminu.
Więc na początek polecam zmniejszyć ilość czasu który poświęcasz tej robocie bo cię wykończy.
A potem sprawić sobie ukochaną świnkę ![]()
Która tak notabene strasznie hałasuje w nocy, wiem bo miałem.
Lepsze są chomiki ![]()

Po prostu ideał ![]()
Aenima napisał/a:Tom, no pewnie, że zamierzam zając ostatnie miejsce, browary za darmo nie chodzą same!
Arcania napisał/a:ja zaklepuję ostatnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ObietnicaPoranka napisał/a:Nie ma tak! Ja już dawno je sobie zarezerwowałam i nikt mi go nie odbierze!
Moje drogie Panie, niestety was rozczaruję ale sam Nostradamus przepowiedział że te zacne miejsce będzie czekać dla mnie, więc czekam na browarki
A ja Cię miałam za dobrze wychowanego....PANIE to mają pierwszeństwo ![]()
UWAGA! wyciskacz łez...
Och, Only i Ujawniony widzę, że dziewczyny już mnie ubiegły. No to wyobraźcie sobie, że są zawody, których przedstawiciele w jakiś sposób są osobami publicznymi. I np. wyłączne prawo do wizerunku takiej osoby może mieć jej pracodawca. Albo np. prezentowanie się na takich portalach może być niezgodne z jakąś zawodową etykietą. Albo np. może przynieść więcej szkody niż pożytku. A czym to się różni od pokazywania się w różnych miejscach publicznych? Np. tym, że nie pokazuję się w tych miejscach, w których nie chcę być widziana. Np. tym, że tam, gdzie się pokazuje to ktoś mnie widzi, a nie ma moje zdjęcie i może z nim zrobić, co tylko zechce. Przecież nawet żeby ktoś został posiadaczem naszego zdjęcia, musimy podpisać wcześniej zgodę wizerunkową, nie?
OK,koleżanka już wszystko wyjaśniła wcześniej,więc nie musi każdy po kolei pisać tego samego po raz n-ty.
a nie ma moje zdjęcie i może z nim zrobić, co tylko zechce
Zdjęcia nie da się ściągnąć z serwera,sam to testowałem,zanim go tam wstawiłem ![]()
Poza tym zawsze ktoś Ci może zrobić zdjęcie na ulicy i też wstawić do neta ![]()
Mnie to chyba nikt nie przebije pod tym względem
![]()
Jedyne co się ciśnie na usta to dlaczego?
Dlaczego ludzie tak robią i się bawią drugą osobą?
Kobiety często są miłe i się uśmiechają,co nie zawsze oznacza,że są zainteresowane czymś więcej...
I tu Arcania ma rację - po co nam mężczyźni, którzy boją się kobiet bez zdjęć
Nikt się nie boi,tylko po co marnować czas na kogoś,kto może się nie spodobać fizycznie ?
U "Was" wygląd jest na 2,czy tam którymś z kolei miejscu,u "nas" na 1 i kropka.
Hahahaha ![]()
Ujawniony....ja Cię bardzo proszę....nie przeginaj....
Theonlyone, i dlatego macie duże szanse na przegapienie kogos wyjątkowego ![]()
Strony Poprzednia 1 … 352 353 354 355 356 … 478 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024