Asiunia, nie przestaniesz mnie zadziwiać ... ale co do selfisia ... siakieś nowe*
*pozdro dla tego kto pamięta ![]()
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?
Strony Poprzednia 1 … 350 351 352 353 354 … 478 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Asiunia, nie przestaniesz mnie zadziwiać ... ale co do selfisia ... siakieś nowe*
*pozdro dla tego kto pamięta ![]()
Aeni, dzięki Tobie odkopałam Kareninę
Łyknij Tołstoja, na zdrowie! Potem Mistrza Bułhakowa. ![]()
Asiunia nie przestaje zadziwiać, tak już ma ![]()
ObietnicaPoranka napisał/a:No, piękny jest
Co nie, full profeska you know, you love me, xoxo!
You have a massage - A ![]()
Aenima napisał/a:ObietnicaPoranka napisał/a:No, piękny jest
Co nie, full profeska you know, you love me, xoxo!
You have a massage - A
Ej nooo, to się robi coraz straszniejsze, ale lubię! I najbardziej lubię Arię, ale to chyba Cię nie zdziwi ![]()
ObietnicaPoranka napisał/a:Aeni, dzięki Tobie odkopałam Kareninę
Łyknij Tołstoja, na zdrowie! Potem Mistrza Bułhakowa.
Asiunia nie przestaje zadziwiać, tak już ma
I Dostojewskiego ![]()
Aenima napisał/a:ObietnicaPoranka napisał/a:Aeni, dzięki Tobie odkopałam Kareninę
Łyknij Tołstoja, na zdrowie! Potem Mistrza Bułhakowa.
I Dostojewskiego
I Nabokova! ![]()
ObietnicaPoranka napisał/a:Aenima napisał/a:Co nie, full profeska you know, you love me, xoxo!
You have a massage - A
Ej nooo, to się robi coraz straszniejsze, ale lubię! I najbardziej lubię Arię, ale to chyba Cię nie zdziwi
A ja Spencer. Ale to chyba też nie dziwi ![]()
ObietnicaPoranka napisał/a:Aenima napisał/a:Łyknij Tołstoja, na zdrowie! Potem Mistrza Bułhakowa.
I Dostojewskiego
I Nabokova!
A wiesz, że wszyściutkich panów mam na półeczce przy łóżku ![]()
Aenima napisał/a:ObietnicaPoranka napisał/a:I Dostojewskiego
I Nabokova!
A wiesz, że wszyściutkich panów mam na półeczce przy łóżku
Kochankowie idealni ![]()
Ty Spencer?
Fantastycznie! Ja jestem jak Aria, kocham jej ciuchy i ją samą w ogóle ![]()
ObietnicaPoranka napisał/a:Aenima napisał/a:I Nabokova!
A wiesz, że wszyściutkich panów mam na półeczce przy łóżku
Kochankowie idealni
Ty Spencer?
Fantastycznie! Ja jestem jak Aria, kocham jej ciuchy i ją samą w ogóle
Hahaha, no
. Idealni na upojne noce ![]()
Ja lubię spencerowe podejście do życia i jej perfekcjonizm
. A ciuchy to chyba wszystkich dziewczyn lubię. No może nie Emily.
Aenima napisał/a:ObietnicaPoranka napisał/a:A wiesz, że wszyściutkich panów mam na półeczce przy łóżku
Kochankowie idealni
Ty Spencer?
Fantastycznie! Ja jestem jak Aria, kocham jej ciuchy i ją samą w ogóle
Hahaha, no
. Idealni na upojne noce
Ja lubię spencerowe podejście do życia i jej perfekcjonizm. A ciuchy to chyba wszystkich dziewczyn lubię. No może nie Emily.
JA zabrałabym Spence faceta
A Emily, no fakt, nie ma się czym pochwalić.
I Mona jest śliczna ![]()
JA zabrałabym Spence faceta
I Mona jest śliczna
E, Emily może się chwalić umiejętnościami pływackimi
. A ja chyba żadnej bym nie zabrała
.
No Mona też, ale raczej była ![]()
A i Ali jest przepiękna!
Aenima napisał/a:JA zabrałabym Spence faceta
I Mona jest ślicznaE, Emily może się chwalić umiejętnościami pływackimi
.
No Mona też, ale raczej była
A i Ali jest przepiękna!
Wszystkie są ładne D: Paige może mniej ![]()
Moje wnioski z używania S. nie masz zdjęcia, nie istniejesz
.
Mogę sobie pisać i pisać i pisać do ludzi... I nic z tego nie wynika
. Całkiem zabawne zjawisko społeczne.
ObietnicaPoranka napisał/a:Aenima napisał/a:JA zabrałabym Spence faceta
I Mona jest ślicznaE, Emily może się chwalić umiejętnościami pływackimi
.
No Mona też, ale raczej była
A i Ali jest przepiękna!Wszystkie są ładne D: Paige może mniej
No to fakt - chociaż jakby jej zrobili inną fryzurę to też by była ładna, bo ma piękne oczy ![]()
Asiunia ale wiesz co, z Ciebie taki kłamczuszek jest. ![]()
Asiunia ale wiesz co, z Ciebie taki kłamczuszek jest.
"Everybody lies"
A co tym razem?
Metyl napisał/a:Asiunia ale wiesz co, z Ciebie taki kłamczuszek jest.
"Everybody lies"
A co tym razem?
My to tu tylko cytatami z seriali powinniśmy rozmawiać, a od razu wszelkie problemy komunikacyjne by zniknęły.
A Metyl dzisiaj chce zdobyć tytuł mistrza zagadek, bo rzuca takie hasła, że aż nie wiemy, o co chodzi ![]()
Aenima napisał/a:Metyl napisał/a:Asiunia ale wiesz co, z Ciebie taki kłamczuszek jest.
"Everybody lies"
A co tym razem?
My to tu tylko cytatami z seriali powinniśmy rozmawiać, a od razu wszelkie problemy komunikacyjne by zniknęły.
A Metyl dzisiaj chce zdobyć tytuł mistrza zagadek, bo rzuca takie hasła, że aż nie wiemy, o co chodzi
Dokładnie, cytaty z seriali załatwią każdą sprawę ![]()
Ej, ale serio, SERIO. Czy ktoś może mi wyjaśnić na czym polega magia zdjęcia na tego typu portalach?
Ja rozumiem jeśli ktoś nie miałby nic do powiedzenia. No, ale. ALE umówmy się, że ja mam wiele do powiedzenia i zadziwia mnie, że odpisały mi jedynie 2 osoby na jakieś 20-30.
Co jest z tym światem światłowodów?
Obietnico, czego Ty do cholery nie kumasz? ![]()
Asiuniu, porównaj sobie jeden ze swoich postów z treścią maila. ![]()
Asiuniu, porównaj sobie jeden ze swoich postów z treścią maila.
No przecież jestem ruda, jak w mordę strzelił, więc o co kaman?
Nie wymagaj ode mnie myślenia dziś, mój mózg jest pełen hummusu, indyjskich potraw i wege pierogów.
Dokładnie, cytaty z seriali załatwią każdą sprawę
Ej, ale serio, SERIO. Czy ktoś może mi wyjaśnić na czym polega magia zdjęcia na tego typu portalach?Ja rozumiem jeśli ktoś nie miałby nic do powiedzenia. No, ale. ALE umówmy się, że ja mam wiele do powiedzenia i zadziwia mnie, że odpisały mi jedynie 2 osoby na jakieś 20-30.
Ja jestem wybitnie niedostosowana do tego świata, mnie nie pytaj.
Ale napisał do mnie też pan z Twojego regionu i zapytał przed kim się ukrywam, skoro nie mam zdjęcia
.
Spójrz na religię. Ludzie boją się tego czego nie widzą. Choćby nie wiem jak bardzo było to atrakcyjne i przekonujące ...
I tak w ogóle, gdzie jest moja księżniczka arcania? ![]()
Obietnico, czego Ty do cholery nie kumasz?
Wszystkiego. Albo niczego. Zależy, od której strony do tego podejdziemy.
Aenima napisał/a:Dokładnie, cytaty z seriali załatwią każdą sprawę
Ej, ale serio, SERIO. Czy ktoś może mi wyjaśnić na czym polega magia zdjęcia na tego typu portalach?Ja rozumiem jeśli ktoś nie miałby nic do powiedzenia. No, ale. ALE umówmy się, że ja mam wiele do powiedzenia i zadziwia mnie, że odpisały mi jedynie 2 osoby na jakieś 20-30.
Ale napisał do mnie też pan z Twojego regionu i zapytał przed kim się ukrywam, że nie mam zdjęcia.
Ja bym napisała, że przed Sherlockiem Holmesem ![]()
Metyl no z czym kłamię, bo mnie zaciekawiłeś, serio
To, że wiem jak się pyka selfie, dzióbki i znam nowe media, to nie znaczy, że nie jestem anachroniczna
Bo jeśli nie do tego pijesz, to ja już nie wiem.
Asiuniuniu a kto mówił że nie mówi brzydko i po niemiecku? ![]()
ObietnicaPoranka napisał/a:Aenima napisał/a:Dokładnie, cytaty z seriali załatwią każdą sprawę
Ale napisał do mnie też pan z Twojego regionu i zapytał przed kim się ukrywam, że nie mam zdjęcia.
Ja bym napisała, że przed Sherlockiem Holmesem
Ja napisałam, że przed światem
.
Ale pan mi w odpowiedzi zaprezentował dogłębną analizę mojego profilu, co znaczy to, że coś tam zaznaczyłam i napisałam ![]()
Może chcesz tego pana? On od Ciebie ![]()
Asiuniuniu a kto mówił że nie mówi brzydko i po niemiecku?
Ale to tylko jedno zdanie
. Zresztą, skończyłam 4 sezon American Horror Story, a Elsa Mars (Jessica Lange) mówiła po niemiecku ![]()
Obietnico, zassaj mi go na maila to obczaję ![]()
It's obiad time. ![]()
Dziewczyny, bardzo chętnie bym się z wami podzielił ale mam za mało a sam jestem głodny. ![]()
Asiuniuniu, lajf is brutal. Mówiłem że zwracam uwagę na szczegóły co zresztą mogą potwierdzić dziewczyny z którymi spotkałem się na żywo. ![]()
Aeni, pan zassany ![]()
Metyl, obiad o tej porze ![]()
It's obiad time.
Dziewczyny, bardzo chętnie bym się z wami podzielił ale mam za mało a sam jestem głodny.
Asiuniuniu, lajf is brutal. Mówiłem że zwracam uwagę na szczegóły co zresztą mogą potwierdzić dziewczyny z którymi spotkałem się na żywo.
No dobra, dobra, zdarza mi się mówić brzydko.
Skoro zwracasz uwagę na szczegóły, to dobrze
. Od szczegółu do ogółu", czy jakoś tak. Ja nie jestem głodna, mam w brzuchu tyle wegańskiego żarcia, że starczy na całą noc i pół jutrzejszego dnia ![]()
A bo wicie rozumicie, czasu zbrakło. Trzy filmy dziś zaliczyłem więc ... porcyjka penne z pesto i mozarellą. ![]()
A bo wicie rozumicie, czasu zbrakło. Trzy filmy dziś zaliczyłem więc ... porcyjka penne z pesto i mozarellą.
Jakie? :> Pochwal się.
Ja zaliczyłam "Między nami seksoholikami" ![]()
Tysięczny post!!!! Fanfary, nagrody publiczności, dziękuję, dziękuję ![]()
Metyl napisał/a:A bo wicie rozumicie, czasu zbrakło. Trzy filmy dziś zaliczyłem więc ... porcyjka penne z pesto i mozarellą.
Jakie? :> Pochwal się.
Ja zaliczyłam "Między nami seksoholikami"
A ja odcinek "Criminal Minds" i odcinek "Revenge"
Aeni - u Ciebie tysiąc, a u mnie trzy. Post numer 3000
. Jak ja tego dokonałam? Teraz nie będę już nic pisać, żeby nie zepsuć tego magicznego numeru ![]()
Frailty, Cypher, Taken 3.
Frailty, Cypher, Taken 3.
Nie znam
. Warte uwagi?
Taken 3 zdecydowanie nie. Chyba że ktoś szuka filmu który jest tak głupi że aż śmieszny.
A te dwa wcześniejsze ... są lekko schizowe. Mogą się podobać, mogą się nie podobać - mnie jakoś specjalnie nie ruszyły ale też nie odrzuciły. Jeśli miałbym coś polecać to Frailty.
Na mnie czeka "Whiplash", "Big Eyes", "Birdman". Czasie! Przybywaj! ![]()
Lecę, dobrej nocy wszystkim. ![]()
Aeni, a Ty masz trzy nogi ? Dwie głowy ? Żmije zamiast włosów i zamieniasz w kamień wzrokiem ? ![]()
Aeni, a Ty masz trzy nogi ? Dwie głowy ? Żmije zamiast włosów i zamieniasz w kamień wzrokiem ?
Mam pracę, w której nie życzę sobie żeby mnie oceniano na podstawie zdjęć na takich portalach, to wystarczająco dobry powód dla nie posiadania zdjęć
. A tak przy okazji mam tylko trzy smoki, jak Khaleesi.
Z resztą wszystko w porządku, trochę magii nikomu nie zaszkodziło ![]()
ujawniony napisał/a:Aeni, a Ty masz trzy nogi ? Dwie głowy ? Żmije zamiast włosów i zamieniasz w kamień wzrokiem ?
Mam pracę, w której nie życzę sobie żeby mnie oceniano na podstawie zdjęć na takich portalach, to wystarczająco dobry powód dla nie posiadania zdjęć
. A tak przy okazji mam tylko trzy smoki, jak Khaleesi.
Z resztą wszystko w porządku, trochę magii nikomu nie zaszkodziło
You know nothing Aeni Snow ![]()
Napiszę, chociaż i tak nikogo nie ma ![]()
Wszystkiego dobrego z okazji 1000 i 3000 ![]()
Aeni, dziękuję żeby nie było, wysłałam tez swoje, jak to na portalach bywa coś za coś ![]()
Metyl, po polach latałam ![]()
Arc, opowiadaj jak tam po kinie czy po randce, już nie wiem nie nadążam za Tobą nawet ja ? ![]()
No ja napisałam wszystko od razu po
nie śledzisz wątku ![]()
Tą drugą też bo chyba dwie miały być?
Też ![]()
Btw, dwie randki w jeden wieczór... a mnie się czepiają
Wrrrrrrrrrrrrrrr ![]()
To przegapiłem chyba ale to Wasza wina bo jak nie ma co czytać to nie ma albo piszą wszyscy na raz i 20 stron w 2 minuty... Łymens ![]()
Ale ja się ładnie z tego wytłumaczyłam
poza tym ja jestem słodka i urocza więc mogę ![]()
Z tego co pamiętam to chłopy też pisały ![]()
Ale ja się ładnie z tego wytłumaczyłam
poza tym ja jestem słodka i urocza więc mogę
Słodkie i urocze mogą a męscy szowiniści nie mogą... Pfff... Gdzie tu sprawiedliwość?
Specjalnie dla Ciebie ![]()
ujawniony napisał/a:Ahahaaaaa......Arcania... nawet jak ściemniasz to robisz to słodko i zapewne z maślanymi oczami, trzepocząc przy tym zalotnie rzęsami :DDDD
a można inaczej ściemniać?
ujawniony napisał/a:Oj, mój typ uwodzicielki - kusicielki
"Patrz ale nie dotykaj" ?
i tak niech zostanie
Lejdi jedna już za mną
spacer miły, Pan również, trochę psów się boi ale to do przepracowania
sms z ochami i achami był 15 minut po rozstaniu, więc jest ok. Pan wie, że czeka mnie kolejne spotkanie, zresztą sam też jest poszukujacym więc wszystko jasne
ObietnicaPoranka napisał/a:arcania napisał/a:Hmm że będzie kolejne spotkanie, ale nie ograniczamy się tylko do siebie. To jest to co tłumaczyłam wcześniej Obietnicy
Oj, ale to jest co innego niż wtedy, gdy ktoś się koncentruje tylko na Tobie, a Ty na dziesięciu innych
. Jeśli pan wie, zgadza się i robi tak samo, to ok. To tak samo jak z otwartymi związkami - jeśli ludzie się umawiają "ok, będziemy małżeństwem, ale będziemy mieć też kochanków" to to jest w porządku. Inaczej jest, gdy ktoś nie wie.
Ale ja inaczej sobie tego nie wyobrażam, tylko przy obopólnej zgodzie
![]()
Śnieg już się roztopił
Żadnych strajków
Ujawniony widzę, że Ciebie jednak kręcą trójkąciki
A Pan Zderzak... fajne ciacho i moja droga Obietniczko jest chemia nie taka z wybuchami, ale jest
Skomentowałeś trójkącik, ale mojego Pana już nie dojrzałeś ![]()
Ty w tym wieku wierzysz jeszcze w sprawiedliwość...no proszę Cię.... ![]()
Eeee widziałem ten wpis... Najwidoczniej nie skojarzyłem co i jak, tak to jest jak się pisze na 12 portalach jednocześnie ![]()
Trójkąty są przereklamowane, no chyba że te 2M1K to jeszcze dają radę ![]()
... I w jakim wieku przepraszam... ja jeszcze młoda dupa jestem ![]()
Eeee widziałem ten wpis... Najwidoczniej nie skojarzyłem co i jak, tak to jest jak się pisze na 12 portalach jednocześnie
Nienormalny jesteś
że też Ci się chce
a nie mylą Ci się osoby? ![]()
Mylą, czasami są jaja jak berety ale co tam
Oczywiście z tym 12 to prowokacyjnie przesadziłem ale ze 3 napewno. Poza tym nie piszę na randkowych a na tematycznych i to z kilkoma osobami więc uwierz mi, można się dziabnąć ![]()
A wlaśnie apropos Aeni i jej zdjęcia i tych portali. Mam konto tylko na jednym prawie wcale z niego nie korzystam stoi puste i się kurzy. Osobiście uważam takie typowo randkowe portale za najgorszą opcję z możliwych. Zresztą, nie ma jak w realu. Co z tego, ze zdjęcia są fajne jak spotykasz się i lipa oraz brzoza a także akacja. Jak już to właśnie fora tematyczne, które mają tą zaletę, że oprócz rozmów z podtekstem seksualnym można pogadać o temacie forum :DDDDDDD
Ale jak się ze mną pomylisz to nie będzie zmiłuj ![]()
A co mi zrobisz? ![]()
Tak publicznie? Nie mogę bo to będą słowa niecenzuralne i groźby, a te są karalne ![]()
Publicznie to nawet taki dreszczyk emocji więc wal publicznie ![]()
Dreszczyków to ja miałam dzisiaj już wystarczająco dużo, każdy ma jakiś limit
A zasypiaj sobie z myślą co też ta dziewucha może Ci zrobić, a może dużo ![]()
Ja zmykam dobranoc ![]()
Dreszczyków to ja miałam dzisiaj już wystarczająco dużo, każdy ma jakiś limit
![]()
A zasypiaj sobie z myślą co też ta dziewucha może Ci zrobić, a może dużo
I obudzę się rano z ręką w nocniku i z namiotem... Nie nie dzięki
Będę liczył owieczki... yyyyyyy... kurcze tu też odpada bo Obietnica... Czuję się osaczony ![]()
Dobranoc ![]()
.
Ale facet jak pewnie Wiesz jest wzrokowcem,jeśli nie będziesz mieć zdjęcia,to raczej nie odpisze,bo pierwsze co pomyśli,to że pewnie jesteś brzydka,a drugie,że masz coś do ukrycia.
Ja tej Waszej "logiki" nie pojmuje,czy co dzień też chodzisz w kominiarce,żeby Cię nikt nie zobaczył/ocenił?
Czym różni się oglądanie kogoś przez neta,od oglądania na żywo ?
Aenima napisał/a:Mam pracę, w której nie życzę sobie żeby mnie oceniano na podstawie zdjęć na takich portalach, to wystarczająco dobry powód dla nie posiadania zdjęć
.
Ale facet jak pewnie Wiesz jest wzrokowcem,jeśli nie będziesz mieć zdjęcia,to raczej nie odpisze,bo pierwsze co pomyśli,to że pewnie jesteś brzydka,a drugie,że masz coś do ukrycia.
Ja tej Waszej "logiki" nie pojmuje,czy co dzień też chodzisz w kominiarce,żeby Cię nikt nie zobaczył/ocenił?
Czym różni się oglądanie kogoś przez neta,od oglądania na żywo ?
Nie musisz pojmować
. Na żywo jestem ładna i nie mam się czego wstydzić, nie potrzebuję kominiarek. O jako taką anonimowość w internecie dbam. I dlatego "portale" raczej nie są dla mnie, bo niestety mało jest naprawdę okej ludzi, którym brak zdjęcia nie przeszkadza, skoro można walczyć ze stereotypami.
Arc Jesteś słodka, jak malina <3 normalnie ![]()
Uroda kiedyś przeminie.... spójrz na Metyla, kiedyś też podobno był ładny :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Theonly, szkoda Twojego czasu i Twoich słów, one i tak nie zrozumieją bo nie chcą zrozumieć ![]()
Poza tym maliny są kwaśnawe a nie słodkie :DDDDDD
A Wy od rana już jadem plujecie ![]()
Aeni, ja na słodką to tylko wyglądam ![]()
Zgadzam sie z Aeni, dbam o swoją prywatność i nie będę upubliczniała swojej facjaty. Fb prywatnego tez nie mam. Poza tym to taka naturalna selekcja, odpadają Ci którzy wybierają kandydatki na podstawie wyglądu, bo to nie targ. No i ja tez wybieram takich bez zdjęć, lubię swoją wyobraźnię ![]()
Nie musisz pojmować
Ale ja chcę spróbować ![]()
Na żywo jestem ładna i nie mam się czego wstydzić
Ale ten z którym piszesz,o tym nie wie,poza tym,to pojęcie subiektywne,jak już tu wiele razy wspomniano,
niestety mało jest naprawdę okej ludzi, którym brak zdjęcia nie przeszkadza, skoro można walczyć ze stereotypami.
Ty też nie chcesz wiedzieć jak wygląda facet i nie ma to dla Ciebie najmniejszego znaczenia?
U "Was" poza wyjątkami,wygląd jest na którymś tam miejscu,u nas na pierwszym i kropka,możesz się z tym nie zgodzić,ale to niczego nie zmienia.
Poza tym,ja mam wstawione zdjęcie i lubię widzieć z kim piszę,to taki komfort psychiczny.Dodam jeszcze,że znajomości internetowe podlegają całkowicie innym regułom niż na żywo,a jeśli coś jest niewiadome,to podświadomość sama "dorobi" resztę na podstawie domysłów,co nie zawsze,a nawet rzadko kiedy ma coś wspólnego z rzeczywistością.
Tylko ciekawe ile razy ta Twoja wyobraźnia Cię rozczarowała ![]()
My faceci jednak troszkę się różnimy od kobiet, nie wiem czy zauważyłaś ? I to nie tylko fizycznie, nie bez powodu jesteśmy wzrokowcami bo tak mamy rozwinięte części mózgu, przysadki i tym podobne... Po prostu musimy widzieć i koniec. Nigdy tego nie zrozumiecie tak do końca bo nie jesteście facetami
Na szczęście
A może... kto wie, to internet... Arc zgoliłaś brodę ?
))))))
Theonlyone +100 pkt many do zaje...stości ![]()
Strony Poprzednia 1 … 350 351 352 353 354 … 478 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024