Kardamon
Szkoda, że tu jakichś plusów nie można dawać bo dałbym ci ze 100 :DDDD
![]()
Ale rewelacyjna czapka!!!
A mnie sie ta spódniczka podoba!!!
To teraz mogę zostać stylistą ![]()
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?
Strony Poprzednia 1 … 349 350 351 352 353 … 478 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kardamon
Szkoda, że tu jakichś plusów nie można dawać bo dałbym ci ze 100 :DDDD
![]()
Ale rewelacyjna czapka!!!
A mnie sie ta spódniczka podoba!!!
To teraz mogę zostać stylistą ![]()
ObietnicaPoranka napisał/a:Ale rewelacyjna czapka!!!
arcania napisał/a:A mnie sie ta spódniczka podoba!!!
To teraz mogę zostać stylistą
To podaj jeszcze link do sklepu - to sobie z dziewczynami wspólnie ten ciuszek zamówimy i każda weźmie jakiś jego element ![]()
A Pan Zderzak... fajne ciacho i moja droga Obietniczko jest chemia nie taka z wybuchami, ale jest
No ok, ale to co konkretnie jest?
![]()
arcanio, chcesz powiedzieć że zajmiesz trzecie miejsce?
A gdzie tam, żeby tak było to dużo czasu musi upłynąć. Poza tym ja biorę udziału w tej konkurencji bo wystartowaliście zanim ja tu przyszłam ![]()
To podaj jeszcze link do sklepu - to sobie z dziewczynami wspólnie ten ciuszek zamówimy i każda weźmie jakiś jego element
A to chyba będzie problem
Bo stronka jest nieaktywna... Ale nic to - potraficie szyć? ![]()
To podaj jeszcze link do sklepu - to sobie z dziewczynami wspólnie ten ciuszek zamówimy i każda weźmie jakiś jego element
I tylko ten jeden element będzie miała na sobie? ![]()
A gdzie tam, żeby tak było to dużo czasu musi upłynąć. Poza tym ja biorę udziału w tej konkurencji bo wystartowaliście zanim ja tu przyszłam
Jasssne.
Freud by się uśmiał. ![]()
Naprawdę przydałby nam się ten maraton z GG smile. Ale regres jest czasami potrzebny, wiesz? Jest męczący, ale później odkrywasz, że był przydatny, a nawet przełomowy
Oj przydałby się, przydał
Ale wiesz co? Najtrudniej jest ze sobą samą w dobie kryzysu.
To ja teraz włączam "Przeminęło z wiatrem" na dobry początek nie-kryzysu.
Śnieg jest cudny! Od razu raźniej na sercu. ![]()
Wiecie, pewnie to jest takie... słabe, ale ja to się boję, ze przez to, że jestem jak Blair, jak Scarlet, jak Ania Shirley, nie pasuję do dzisiejszego cyfrowego świata i nie odnajduję się w cyferkowych znajomościach, że właśnie przez to zginę marnie z miliardem psów u boku
. Ale, z drugiej strony, to może być zaleta w sumie...
ObietnicaPoranka napisał/a:To podaj jeszcze link do sklepu - to sobie z dziewczynami wspólnie ten ciuszek zamówimy i każda weźmie jakiś jego element
I tylko ten jeden element będzie miała na sobie?
No popatrz, to Arcania znów się ustawiła ![]()
ObietnicaPoranka napisał/a:To podaj jeszcze link do sklepu - to sobie z dziewczynami wspólnie ten ciuszek zamówimy i każda weźmie jakiś jego element
A to chyba będzie problem
Bo stronka jest nieaktywna... Ale nic to - potraficie szyć?
Ja nie potrafię ![]()
Tak + elementy z innych komplecików ![]()
arcania napisał/a:A Pan Zderzak... fajne ciacho i moja droga Obietniczko jest chemia nie taka z wybuchami, ale jest
![]()
Nie nie, nie zmusisz mnie do racjonalizowania tego co się wydarzyło
i widzisz to jest to...rozmawiało mi się tak samo dobrze jak z poprzednim, czułam się dobrze przy jednym i drugim. wizualnie różni, ale przystojni a jednak tu było coś więcej ![]()
Ludzie, jaki śnieg? Ja tu śnieg widziałem ostatni raz chyba w połowie tego tygodnia ...
arc, jak możesz to zajrzyj na maila za momencik, pytanie jedno mam.
Wiecie, pewnie to jest takie... słabe, ale ja to się boję, ze przez to, że jestem jak Blair, jak Scarlet, jak Ania Shirley, nie pasuję do dzisiejszego cyfrowego świata i nie odnajduję się w cyferkowych znajomościach, że właśnie przez to zginę marnie z miliardem psów u boku
Nie zginiesz, nie przy nas
Chociaż... Jak coś, to zginiemy razem ![]()
Naprawdę przydałby nam się ten maraton z GG smile. Ale regres jest czasami potrzebny, wiesz? Jest męczący, ale później odkrywasz, że był przydatny, a nawet przełomowy
Oj przydałby się, przydał
Ale wiesz co? Najtrudniej jest ze sobą samą w dobie kryzysu.
To ja teraz włączam "Przeminęło z wiatrem" na dobry początek nie-kryzysu.
Ja przy moim poprzednim kryzysie też chciałam przeczytać "Przeminęło z wiatrem"
. Ale nie mam w domu, nie znalazłam w żadnej bibliotece ani księgarni
. Następnym razem zgłoszę się do Ciebie ![]()
arcania napisał/a:A gdzie tam, żeby tak było to dużo czasu musi upłynąć. Poza tym ja biorę udziału w tej konkurencji bo wystartowaliście zanim ja tu przyszłam
Jasssne.
Freud by się uśmiał.
Och, Freud to wcale aż taki radosny nie był
. Przynajmniej z tego tak wynika:
Przeczytajcie, naprawdę warto ![]()
bla bla bla
Obietnico, spójrz na to co napisała arc to zrozumiesz czemu tak napisałem. ![]()
Ludzie, jaki śnieg? Ja tu śnieg widziałem ostatni raz chyba w połowie tego tygodnia ...
U mnie tak z 7 cm już jest ![]()
arc, jak możesz to zajrzyj na maila za momencik, pytanie jedno mam.
Zajrzałam, pytania nie ma. Śniegu też już nie ma
aaaa i co ma do mnie Freud, bo mi to umknęło?
Metyl napisał/a:ObietnicaPoranka napisał/a:To podaj jeszcze link do sklepu - to sobie z dziewczynami wspólnie ten ciuszek zamówimy i każda weźmie jakiś jego element
No popatrz, to Arcania znów się ustawiła
Że niby jak ? ![]()
i nie piszcie wszyscy naraz bo się gubię ![]()
ObietnicaPoranka napisał/a:bla bla bla
Obietnico, spójrz na to co napisała arc to zrozumiesz czemu tak napisałem.
Gdybym wiedziała, do czego się odnosisz, to może i bym zrozumiała ![]()
Aenima napisał/a:Wiecie, pewnie to jest takie... słabe, ale ja to się boję, ze przez to, że jestem jak Blair, jak Scarlet, jak Ania Shirley, nie pasuję do dzisiejszego cyfrowego świata i nie odnajduję się w cyferkowych znajomościach, że właśnie przez to zginę marnie z miliardem psów u boku
Chociaż... Jak coś, to zginiemy razem
Okej, trzymam za słowo ![]()
Że niby jak ?
Zakryłaś sobie co nieco
Bierz przykład z Obietnicy, tylko czapka ![]()
ObietnicaPoranka napisał/a:arcania napisał/a:A Pan Zderzak... fajne ciacho i moja droga Obietniczko jest chemia nie taka z wybuchami, ale jest
![]()
i widzisz to jest to...rozmawiało mi się tak samo dobrze jak z poprzednim, czułam się dobrze przy jednym i drugim. wizualnie różni, ale przystojni a jednak tu było coś więcej
E, proste, w drugim spodobało Ci się coś, czego w tym pierwszym nie było, a co dla Ciebie jest ważne. Jeszcze nie wiesz co to, ale za jakiś czas odkryjesz ![]()
Oj dziewczyny, co dziś z wami? ![]()
arcania napisała A gdzie tam, żeby tak było to dużo czasu musi upłynąć. Poza tym ja biorę udziału w tej konkurencji bo wystartowaliście zanim ja tu przyszłam wink
Nie brakuje wam tu przypadkiem słówka 'nie'? ![]()
I właśnie dlatego powiedziałem że Freud by się uśmiał bo tak się podobno zwykło mówić gdy myśli się jedno a mówi tudzież pisze drugie. ![]()
Oj dziewczyny, co dziś z wami?
arcania napisała A gdzie tam, żeby tak było to dużo czasu musi upłynąć. Poza tym ja biorę udziału w tej konkurencji bo wystartowaliście zanim ja tu przyszłam wink
Nie brakuje wam tu przypadkiem słówka 'nie'?
I właśnie dlatego powiedziałem że Freud by się uśmiał bo tak się podobno zwykło mówić gdy myśli się jedno a mówi tudzież pisze drugie.
Dziś mam kryzys
I wegańska impreza zainspirowała mnie do eksperymentów kulinarnych, może tym razem się uda ![]()
kardamon napisał/a:Aenima napisał/a:Wiecie, pewnie to jest takie... słabe, ale ja to się boję, ze przez to, że jestem jak Blair, jak Scarlet, jak Ania Shirley, nie pasuję do dzisiejszego cyfrowego świata i nie odnajduję się w cyferkowych znajomościach, że właśnie przez to zginę marnie z miliardem psów u boku
Okej, trzymam za słowo
Słowo się rzekło ![]()
Oj dziewczyny, co dziś z wami?
Nie brakuje wam tu przypadkiem słówka 'nie'?
I właśnie dlatego powiedziałem że Freud by się uśmiał bo tak się podobno zwykło mówić gdy myśli się jedno a mówi tudzież pisze drugie.
A to tak, tak jest
. Przejęzyczenia nie są przypadkowe - nic nie jest przypadkowe, wszystko da się wyjaśnić. I ja to przecież od początku mówię! ![]()
Dziś mam kryzys
I wegańska impreza zainspirowała mnie do eksperymentów kulinarnych, może tym razem się uda
Ucz się, sierpień już blisko. ![]()
Aenima napisał/a:kardamon napisał/a:Nie zginiesz, nie przy nas
Okej, trzymam za słowo
Słowo się rzekło
Dziś mam kryzys
I wegańska impreza zainspirowała mnie do eksperymentów kulinarnych, może tym razem się uda
Ja chcę przepisy! ![]()
arcania napisał/a:Że niby jak ?
Zakryłaś sobie co nieco
Bierz przykład z Obietnicy, tylko czapka
Ale jak sobie naciągnie te ucha i dobrze pokombinuje to zakryje wszystko, a ja co? z gołą górą będę biegała ![]()
arcania napisał/a:ObietnicaPoranka napisał/a:No ok, ale to co konkretnie jest?
![]()
i widzisz to jest to...rozmawiało mi się tak samo dobrze jak z poprzednim, czułam się dobrze przy jednym i drugim. wizualnie różni, ale przystojni a jednak tu było coś więcej
E, proste, w drugim spodobało Ci się coś, czego w tym pierwszym nie było, a co dla Ciebie jest ważne. Jeszcze nie wiesz co to, ale za jakiś czas odkryjesz
no ale to jakoś trzeba nazwać tak? i ja to nazywam tą nieszczęsną chemią i być może nie odkryję co to było, bo nie będę się nad tym zastanawiała i porównywała, jak pokocham to za pewne cechy i nie będę musiała już analizować, że ten to miał a tamten nie ![]()
Ale jak sobie naciągnie te ucha i dobrze pokombinuje to zakryje wszystko, a ja co? z gołą górą będę biegała
W czym problem? ![]()
Ale to nie było przejęzyczenie, tylko za daleko backspace pojechał
i ja sorry, ale Freuda to mam w głębokim poważaniu i jego zaburzenia też ![]()
Ale to nie było przejęzyczenie, tylko za daleko backspace pojechał
i ja sorry, ale Freuda to mam w głębokim poważaniu i jego zaburzenia też
Psze pani, to było wybitnie słabe. ![]()
kardamon napisał/a:arcania napisał/a:Że niby jak ?
Zakryłaś sobie co nieco
Ale jak sobie naciągnie te ucha i dobrze pokombinuje to zakryje wszystko, a ja co? z gołą górą będę biegała
Od początku o to chodziło
. A czapka ma jeszcze pomponiki
.
no ale to jakoś trzeba nazwać tak? i ja to nazywam tą nieszczęsną chemią i być może nie odkryję co to było, bo nie będę się nad tym zastanawiała i porównywała, jak pokocham to za pewne cechy i nie będę musiała już analizować, że ten to miał a tamten nie
[
Oj, w ogóle nie musisz co ten, a co tamten, bo to przecież nie ma znaczenia. Ale odkryjesz co ten - właśnie te cechy
. I to one o tym świadczą, tylko teraz jeszcze ich tak jasno nie widzisz ![]()
Aenima napisał/a:kardamon napisał/a:Nie zginiesz, nie przy nas
Okej, trzymam za słowo
Słowo się rzekło
Jak Ty nas wszystkie ogarniesz???
Ty jesteś jak robot wielofunkcyjny ![]()
kardamon napisał/a:arcania napisał/a:Że niby jak ?
Zakryłaś sobie co nieco
Mi tam to przeszkadzać nie będzie ![]()
Arcanio, mnie wszystko kręci... no może oprócz gejów i jakichś super unicum extremum ![]()
arcania napisał/a:kardamon napisał/a:Zakryłaś sobie co nieco
.
arcania napisał/a:no ale to jakoś trzeba nazwać tak? i ja to nazywam tą nieszczęsną chemią i być może nie odkryję co to było, bo nie będę się nad tym zastanawiała i porównywała, jak pokocham to za pewne cechy i nie będę musiała już analizować, że ten to miał a tamten nie
[
Oj, w ogóle nie musisz co ten, a co tamten, bo to przecież nie ma znaczenia. Ale odkryjesz co ten - właśnie te cechy. I to one o tym świadczą, tylko teraz jeszcze ich tak jasno nie widzisz
No fakt już się ciemno robiło
ale zdajesz sobie sprawę, że mówimy o tym samym tylko każda z nas idzie w zaparte? ![]()
No fakt już się ciemno robiło
ale zdajesz sobie sprawę, że mówimy o tym samym tylko każda z nas idzie w zaparte?
Eeee, tam
.
arcania napisał/a:kardamon napisał/a:arcania napisał/a:Że niby jak ?
Zakryłaś sobie co nieco
.
Hah, niezła strategia
kardamon napisał/a:Aenima napisał/a:Okej, trzymam za słowo
Słowo się rzekło
Jak Ty nas wszystkie ogarniesz???
Ty jesteś jak robot wielofunkcyjny
Ja się dopiero rozkręcam ![]()
Dam przepisy, jak tylko je przepiszę, bo cykałam telefonem ![]()
arcania napisał/a:No fakt już się ciemno robiło
ale zdajesz sobie sprawę, że mówimy o tym samym tylko każda z nas idzie w zaparte?
Eeee, tam
.
I tym optymistycznym akcentem możemy zakończyć tę dyskusje i rozpocząć kolejną
mam juą nawet temat, ale to nie na dziś ![]()
Arcanio, mnie wszystko kręci... no może oprócz gejów i jakichś super unicum extremum
No ja pewna nie jestem, jakoś niedawno misiaczkowaliście sobie z Metylem ![]()
Dam przepisy, jak tylko je przepiszę, bo cykałam telefonem
<skacze z radości>
I tym optymistycznym akcentem możemy zakończyć tę dyskusje i rozpocząć kolejną
mam juą nawet temat, ale to nie na dziś
Jestem pewna, że jeszcze wiele razy do niej wrócimy
. No to dawaj nowy temat
. Muszę przygotować argumenty do dyskusji ![]()
arc, maila już napisałem jakby co.
A ujawniony jest już netbabeczką więc ... ![]()
No właśnie Ujawniony, dlaczego za babeczkę robisz? że niby takie ciacho ??? ![]()
Metyl, pisałam wyżej, że nic nie mam ![]()
No jak pisałaś to chyba jeszcze maila pisałem ... dziwne ... spróbuj się może jeszcze raz zalogować albo co a ja wyślę to raz jeszcze.
A do mnie nie piszecie maili! <foch> ![]()
Przecież Ty na fejsiku siedzisz. ![]()
A do mnie nie piszecie maili! <foch>
Ja do Ciebie napiszę ![]()
Przecież Ty na fejsiku siedzisz.
No i co, na mailu też siedzę, pało!
No i co, na mailu też siedzę, pało!
Mów mi tak jeszcze. ![]()
Aenima napisał/a:No i co, na mailu też siedzę, pało!
Mów mi tak jeszcze.
Brzydko i po niemiecku nie mówię ![]()
Nie musisz po niemcowemu. ![]()
Nie musisz po niemcowemu.
Niemiecki ssie pałkę, serio. Nie znoszę. Ale za to rosyjski ... <3.
Metyl napisał/a:Nie musisz po niemcowemu.
Jeśli będziesz do mnie mówiła po niemiecku, to ja mogę do Ciebie po rosyjsku ![]()
Ej no, dlaczego zawsze muszę być tym drugim czy tam trzecim ...
Aenima napisał/a:Metyl napisał/a:Nie musisz po niemcowemu.
Jeśli będziesz do mnie mówiła po niemiecku, to ja mogę do Ciebie po rosyjsku
Nie znam żadnego innego języka oprócz angielskiego ![]()
Nie znam żadnego innego języka oprócz angielskiego
Oj, to naucz się kilku zdań po niemiecku ![]()
Ej no, dlaczego zawsze muszę być tym drugim czy tam trzecim ...
Metyl, ja Cię proszę, mów Ty dzisiaj wprost. Sam już zauważyłeś, że tu coś z nami nie tak i się nie domyślamy ![]()
Aenima napisał/a:Nie znam żadnego innego języka oprócz angielskiego
Oj, to naucz się kilku zdań po niemiecku
Arbeit macht frei meine Liebchen ![]()
Arc, Metyl, Lovcia, Kardamon, Obietnica nie wiem kto tam jeszcze, dostaniecie maile d;
(i kto jest księżniczką dzióbków?) ![]()
ObietnicaPoranka napisał/a:Aenima napisał/a:Nie znam żadnego innego języka oprócz angielskiego
Oj, to naucz się kilku zdań po niemiecku
Arbeit macht frei meine Liebchen
Arc, Metyl, Lovcia, Kardamon, Obietnica nie wiem kto tam jeszcze, dostaniecie maile d;
Ale wiesz, że to powiedziane brzmi lepiej niż napisane
. Ale chcesz to proszę: ?? ?????????? ???? ????? ? ?????? ?? ????? ????. ?? ????? ?????? ?????? ???? ?????, ??? ?? ??? ??????.
Jaka zapowiedź
. Ale ja poproszę o dźwiękowy, z niemieckimi słowami ![]()
Dźwiękowo uwielbiam rosyjski, jest taki miękki, taki ładny
.
Ale jak ogarnę certyfikat, to wezme się za drugi język na poważnie, a nie na pół gwizdka, bo na pół gwizdka to znam 10. ![]()
No, piękny jest ![]()
No, piękny jest
Co nie, full profeska you know, you love me, xoxo!
Aeni, dzięki Tobie odkopałam Kareninę ![]()
Strony Poprzednia 1 … 349 350 351 352 353 … 478 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024