Gdzie spotkać wolnego mężczyznę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Strony Poprzednia 1 … 348 349 350 351 352 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 22,686 do 22,750 z 31,052 ]

22,686

Odp: Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?
arcania napisał/a:

Metyl, na to chyba nie ma odpowiedzi. W moim przypadku to muszę czuć,że mogę się przed kimś otworzyć, że chcę kogoś wpuścić do swojego życia i będę umiała pójść na kompromisy, że będę mogła porzucić maskę zimnej i niedostępnej wink

A ja po prostu muszę się czuć bezpiecznie.

Zobacz podobne tematy :

22,687

To zaraz skrobnę. smile

22,688

arcania napisał/a:
ObietnicaPoranka napisał/a:

A to ja mam za sobą etap pt. "nadaję się". Przecież gdybym była w tym dobra, to już dawno byłabym mężatką z trójką dzieci. Nie w każdej dziedzinie muszę być dobra i tyle. Malarką też nigdy nie będę i jakoś z tego powodu nie rozpaczam wink

mężatką można być wiele razy wink no i dlatego właśnie napisałam, że to się zmienia smile

Można, ale to nie znaczy, że jest się w tym dobrym smile. A jeśli nie jestem w czymś dobra, to się za to nie biorę smile.

22,689

arcania napisał/a:

Metyl, na to chyba nie ma odpowiedzi. W moim przypadku to muszę czuć,że mogę się przed kimś otworzyć, że chcę kogoś wpuścić do swojego życia i będę umiała pójść na kompromisy, że będę mogła porzucić maskę zimnej i niedostępnej wink

Ale to jest oczywiste, ale to poczucie bezpieczeństwa ma już związek z kimś konkretnym. a ja piszę o tym kiedy jestem gotowa by stworzyć jakiś nowy związek, czyli najpierw rozpocząć poszukiwania wink

22,690 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-01-25 00:27:19)

Tak jakby w temacie: http://repostuj.pl/post/jak-poznalem-wasza-matke-2

Aż mi się przypomniało jak na angielskim w podstawówce chyba pisaliśmy wypracowania o tym, jak się poznali nasi rodzice smile.

22,691

arcania napisał/a:
arcania napisał/a:

Ale to jest oczywiste, ale to poczucie bezpieczeństwa ma już związek z kimś konkretnym. a ja piszę o tym kiedy jestem gotowa by stworzyć jakiś nowy związek, czyli najpierw rozpocząć poszukiwania wink

No dobra - to w takim razie co oznacza "rozpocząć poszukiwania"? Bo przecież związek to relacja jak każda inna. Czy np. przyjaźni też poszukujemy? Czy raczej ona sama się pojawia, gdy się pojawia? Bo moim zdaniem to drugie. I tak samo z każdym innym uczuciem - gdy jesteśmy na nie gotowi i na nie otwarci to się pojawi (albo nie). A czy takie poszukiwanie to nie jest trochę wymuszanie i podporządkowywanie jakichś cech do tego, co byśmy chcieli zobaczyć w drugim człowieku?

22,692

arcania napisał/a:

No dobra - to w takim razie co oznacza "rozpocząć poszukiwania"? Bo przecież związek to relacja jak każda inna. Czy np. przyjaźni też poszukujemy? Czy raczej ona sama się pojawia, gdy się pojawia? Bo moim zdaniem to drugie. I tak samo z każdym innym uczuciem - gdy jesteśmy na nie gotowi i na nie otwarci to się pojawi (albo nie). A czy takie poszukiwanie to nie jest trochę wymuszanie i podporządkowywanie jakichś cech do tego, co byśmy chcieli zobaczyć w drugim człowieku?

I znowu, wszystko zależy od człowieka. Ja nie byłam gotowa,  uciekłam w pracę, 24h przez 7 dni w tygodniu, była dla mnie wszystkim. zerwałam kontakt ze znajomymi, odcięłam się od wszystkich. nie wysyłałam żadnych sygnałów, ze mogłabym być kimś zainteresowana, przyjęłam maskę chłodnej kobiety. jeśli ktoś wykazał choćby najmniejszy cień zainteresowania to ja się od razu wycofywałam. Teraz jest inaczej, czuję to co napisałam wyżej wink a rozpocząć poszukiwania  to dla mnie choćby niewinne flirty, które jakiś czas temu były nie do pomyślenia wink

22,693

arcania napisał/a:

I znowu, wszystko zależy od człowieka. Ja nie byłam gotowa,  uciekłam w pracę, 24h przez 7 dni w tygodniu, była dla mnie wszystkim. zerwałam kontakt ze znajomymi, odcięłam się od wszystkich. nie wysyłałam żadnych sygnałów, ze mogłabym być kimś zainteresowana, przyjęłam maskę chłodnej kobiety. jeśli ktoś wykazał choćby najmniejszy cień zainteresowania to ja się od razu wycofywałam. Teraz jest inaczej, czuję to co napisałam wyżej wink a rozpocząć poszukiwania  to dla mnie choćby niewinne flirty, które jakiś czas temu były nie do pomyślenia wink

A ok, czyli to rozpoczęcie jest takie symboliczne smile. No to się zgadzam, dla mnie to po prostu otworzenie się na nowe relacje - inaczej nazwane, ale chodzi o to samo wink.
Bo skojarzyło mi się z rozpisaniem jakiegoś planu i realizowaniem go krok po kroku tongue

22,694

arcania napisał/a:

A ok, czyli to rozpoczęcie jest takie symboliczne smile. No to się zgadzam, dla mnie to po prostu otworzenie się na nowe relacje - inaczej nazwane, ale chodzi o to samo wink.
Bo skojarzyło mi się z rozpisaniem jakiegoś planu i realizowaniem go krok po kroku tongue

toć na końcu oczko puściłam no smile

22,695

arcania napisał/a:

toć na końcu oczko puściłam no smile

Ale moja percepcja się zaburzyła tongue

22,696

Oooooa a Metyl awatara zmienił tongue

22,697

A Ty księżniczko jeszcze nie śpisz? wink

22,698

A bo mnie ten groszek uwiera wink

22,699

Raz groszek, raz fasola ... pewnie jeszcze i butelka po szampanie się znajdzie. big_smile

22,700

Fasolki to u Kardamona się walają a te butelki to chyba u Ciebie tongue

Nic to ja tez uciekam, dobranoc smile

22,701

Dobranoc. smile

22,702

Obietnico a w swojej codzienności poznajesz często nowych znajomych w sensie mężczyzn wolnych?
Bo ja sobie tak samo mówię, że nie zamierzam już nic robić i jak spotkam kogoś w codzienności to będzie fajnie, a jak nie to też ok.
Ale zaraz analizuje cały mój tydzień i to jest nierealne na ten moment. W tygodniu nie wychodzę już nigdzie po pracy poza kursami (gdzie wszyscy mają rodzinę) weekendy sprzątanie, zakupy, czasem się spotkam z jakąś znajomą i tyle.
Dziś np. jadę na zakupy, a potem nie zamierzam wychodzić nigdzie więc wiadomo, że kolejny dzień nic.
Ja  poznawałam  zwykle jak się bardzoo mocno wzięłam za życie towarzyskie (nowe grupy, imprezy, podróże z singlami, umawiania z netu, warsztaty różne itd). Ale wtedy miałam sporo czasu też.
Może stąd tyle osób się poznaje w necie po prostu.

22,703

Obietnico w sumie ja też o tym myślę.
Jeśli ktoś się wplącze w moje codzienne życie, to okej.
Jeśli nie, no to trudno, przecież.
A co do S. mogę korzystać sporadycznie, ale jakoś nie mam większej ochoty.

22,704

Jak to kucyki nie chodzą? sad

Chyba moja przeglądarka ich nie lubi wink W miejscu gdzie wczytuje się gra wyświetla się wielki biały prostokąt, którego nie idzie wyłączyć.

Metyl napisał/a:

To ja nie rozumiem ... czy i jak niby objawia się uczucie 'jestem gotowy do związku z kimś'?

Chyba wtedy, kiedy potrzeba bliskości sprawia, że nie zważając na potencjalne potknięcia szukasz i próbujesz tak, by nie być samemu. Ale to też chyba zależy od tego, czy ktoś był już kiedyś z kimś w głębszej relacji i leczy teraz rany, czy ktoś nie był w takiej relacji wcale.

arcania napisał/a:

Fasolki to u Kardamona się walają a te butelki to chyba u Ciebie tongue

No tak, i znów wszystko przez Kardamona yikes

22,705 Ostatnio edytowany przez kardamon (2015-01-25 10:53:17)

Asiu, Obietnico, to nie jesteście jedyne. Też dochodzę do wniosku, że robienie czegoś na siłę jest bez sensu, bo rodzi tylko złość i frustrację, zwłaszcza kiedy po raz kolejny się nie uda, no przynajmniej u mnie. Zamierzam mocno zluzować, i to chyba będzie najlepsze wyjście.

Arcanio, nawet mi nie powiesz? yikes Pomyśl, że tam może na mnie czekać jakaś Kardamonowa wink Baw się dobrze! smile

Lejdi, bo tak po prostu jest. Tylko jedni maja więcej samozaparcia do działania, inni mniej.

22,706

Nawet nie chodzi o wyszukiwanie, wypatrywanie,  analizowanie czy ktoś do nas pasuje czy w ogóle myślenie, że tam może ktoś być ale samo to, aby jednak regularnie prowadzić jakieś życie towarzyskie  Bo ja widzę jak łatwo z takiego podejścia, że będzie co ma być wpaść  w bierność i nie mieć naprawdę możliwości spotkania nikogo.

22,707

Lejdi ale jaka bierność wink Nikt o bierności nie mówi. Po prostu, żyjmy!

Jakim typem człowieka jesteś: Optymista

Zazwyczaj patrzysz na świat przez różowe okulary. Starasz się dostrzec dobre strony własnego i cudzego postępowania. Zawsze pocieszysz innych i pokażesz im, że w życiu można zaszaleć, a także zaufać innym.

Jakim słodyczem: Snickers cool lubię gwiazdorzyć, przecież!
Jakim studentem: licencjat z architektury, bardzo śmieszne big_smile

22,708

Lejdilejdi napisał/a:

Nawet nie chodzi o wyszukiwanie, wypatrywanie,  analizowanie czy ktoś do nas pasuje czy w ogóle myślenie, że tam może ktoś być ale samo to, aby jednak regularnie prowadzić jakieś życie towarzyskie  Bo ja widzę jak łatwo z takiego podejścia, że będzie co ma być wpaść  w bierność i nie mieć naprawdę możliwości spotkania nikogo.

Ale mi po prostu chodzi o to, żeby nie bawić się w to całe analizowanie i taki trochę sztuczny dobór. Tylko robić to, na co ma się ochotę, jakieś hobby, dodatkowe zajęcia, wszystko po to, żeby czuć, że się żyje.

22,709

Ło jeju ale zapitalacie z tymi postami falowo jak motorynki smile Raz posucha a raz 50 stron na minutę smile Jak czytam po nieobecności na forum tak ciągiem to wcale nie wygląda to dziwnie jak wspominałyście o tym, co za wypociny wypisujecie i na drugi dzień czytacie smile Powiedziałbym nawet, że miło i lekko się to czyta, choć dwuznaczności nie brak, zwłaszcza "z ust" Arcanii big_smile Jesteś w tym mistrzynią big_smile W sumie obie razem z Porankiem jesteście, taki super duet, forumowy Maxi Singiel smile

https://www.youtube.com/watch?v=aVDrPGTse_k

22,710 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-01-25 11:32:31)

Dzień dobry moje Groszki i Fasolki smile

Potrzebuję duuuuuuużej dawki kofeiny, bo wczoraj skoki oglądałam i jakby komuś uciekło Stoch zajął drugie miejsce smile

Lejdi, siedzieć i czekać z założonymi rękami nie ma co. Jeśli jesteś gotowa na nową znajomość a nie masz czasu, masz zajęcia które nie pozwalają Ci na poznanie nowych ludzi to wróć do tego netu. No nie ma wyjścia.

Kardamon nie puszczę pary z ust, a tam raczej żadna Pani Kardamonowa się nie kryje wink I jak to na Ciebie? to przecież Ty mi kazałeś łuskać groch tongue

Ujawniony Ty wiesz, że Ty chyba pierwszy raz taki miły jesteś tongue Jak tutaj ludzie się zmieniają... wink Jednak nie ma nic lepszego od grupowej terapii big_smile

i chyba tylko takie stare pryki jak my potrafią docenić twórczość Papa Dance big_smile tongue

A ja swoje uwielbienie dla Obietnicy już dawno temu wyjawiłam i prawie się już oświadczyłam, ale chłopaki mi tu trochę namieszali tongue

22,711

Terapia grupowa powiadzasz big_smile Hmmmm... Apropos Poranka, chyba nie masz fantazji o drugiej kobiecie co ? smile

22,712

ujawniony napisał/a:

https://www.youtube.com/watch?v=aVDrPGTse_k

Taaa, pierwsze co mi wyskoczyło z tego linka to tekst: "Gdy ona chce dłużej, a on już szczytuje (...)" - nie ma to jak reklamy tongue

arcania napisał/a:

Dzień dobry moje Groszki i Fasolki smile

Potrzebuję duuuuuuużej dawki kofeiny, bo wczoraj skoki oglądałam i jakby komuś uciekło Stoch zajął drugie miejsce smile

Niee, nie przegapiliśmy - ja jestem pod wrażeniem, że szybko do formy wraca smile

arcania napisał/a:

Kardamon nie puszczę pary z ust, a tam raczej żadna Pani Kardamonowa się nie kryje wink I jak to na Ciebie? to przecież Ty mi kazałeś łuskać groch tongue

No skoro tak wink Ale nie kazałem na nim spać tongue

22,713

kardamon napisał/a:

Niee, nie przegapiliśmy - ja jestem pod wrażeniem, że szybko do formy wraca smile

arcania napisał/a:

No szybciutko, bierz z niego przykład smile naprawiaj te kolanka i na łyżwy smile

Ale takie to małe, że zawsze gdzieś się zawieruszy wink

ujawniony napisał/a:

Terapia grupowa powiadzasz big_smile Hmmmm... Apropos Poranka, chyba nie masz fantazji o drugiej kobiecie co ? smile

Ja tam żadnych fantazji nie mam tongue To Obietnica jakaś listę sobie sporządziła wink

22,714

arcania napisał/a:

No szybciutko, bierz z niego przykład smile naprawiaj te kolanka i na łyżwy smile

Naprawiam, ale wiesz, czasu ciut trzeba, czasu smile

Ale dzisiaj będzie Rock & roll i już mi się mordka jara na samą myśl big_smile

22,715

arcania napisał/a:
kardamon napisał/a:

arcania napisał/a:

ujawniony napisał/a:

Ja tam żadnych fantazji nie mam tongue To Obietnica jakaś listę sobie sporządziła wink

Łeeeeeeeeeeeeee... nuda :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

22,716

Bo marzenia są po to by je spełniać a nie gromadzić tongue i właśnie idę spełnić jedno z nich...piesy, śnieg i spacer.... smile

22,717

No ja nie mówię o Was tylko o sobie, że u mnie codzienność to będzie bierność:)
Dlatego jakieś minimum zajęć gdzie idę do nowego środowiska chciałabym wprowadzić, może w weekendy się uda:) Najbardziej wolnego czasu niestety przecieka mi przez palce na komputerze...

22,718 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-01-25 13:21:33)

arcania napisał/a:

Bo marzenia są po to by je spełniać a nie gromadzić tongue i właśnie idę spełnić jedno z nich...piesy, śnieg i spacer.... smile

A ja jutro spełnię swoje smile Spotkanie z moją internetową towarzyszką rozmów o wszystkim i o niczym... Mam leciutkiego stresa big_smile

PS: właśnie nie wiem jak pazurki pomalować na spotkanie, podpowiedzcie coś dziewczęta :DDDDD Maże tak ?

http://wstaw.org/m/2015/01/25/ed-sheeran-nail-art_jpg_300x300_q85.jpg

albo tak smile

http://wstaw.org/m/2015/01/25/informatyczka_jpg_300x300_q85.jpg

22,719 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-01-25 14:13:56)

Ujawniony nie przypominam sobie byśmy się na jutro umawiali tongue

Wolę takie:
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/1510725_490462607738080_1964330426_n.png?oh=ada0496002d6b05845d976daba4ca4e3&oe=5522FCD3

Oczka tak sobie zrób:

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10171670_633014693419611_1433893526072059254_n.jpg?oh=b370a24db5dcf3ff063f1f8326ca8f6b&oe=5556C0D2

22,720

arcania napisał/a:

Ujawniony nie przypominam sobie byśmy się na jutro umawiali tongue

Wolę takie:
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph … e=5522FCD3

Oczka tak sobie zrób:

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph … e=5556C0D2

Ten mejkap piękny big_smile.

Chciałam obejrzeć "Przeminęło z wiatrem". Nie mam aż tyle czasu sad.
Efekt farbowania: ruda marchewa 2.0 Ania Shirley approved. cool

Wnioski na dziś: muszę się ogarnąć, bo nikt tego za mnie nie zrobi, a im szybciej to zrobię, tym lepiej dla mnie.

22,721

Ahahaaaaa......Arcania... nawet jak ściemniasz to robisz to słodko i zapewne z maślanymi oczami, trzepocząc przy tym zalotnie rzęsami :DDDD Oj, mój typ uwodzicielki - kusicielki smile "Patrz ale nie dotykaj" ? smile

22,722 Ostatnio edytowany przez Lejdilejdi (2015-01-25 14:42:44)

a z czym się ogarniasz Aenimo?:)
A  z tym niedoszłym kolegujecie się czy to się tak mówi koleżeństwo a potem każdy w swoją stronę..?

O teraz miałam znów przykład do kogo mnie ciągnie. Ten wczorajszy mnie pociąga, a on też jest 10 kroków w tył jak się spotkamy-  no  ale  tyle mogę zrobić, że w ogóle się w to nie wkręcam i nie biorę go pod uwagę.

Arcanio a jak Twoje randki?

22,723

Lejdilejdi napisał/a:

a z czym się ogarniasz Aenimo?:)
A  z tym niedoszłym kolegujecie się czy to się tak mówi koleżeństwo a potem każdy w swoją stronę..?

O teraz miałam znów przykład do kogo mnie ciągnie. Ten wczorajszy mnie pociąga, a on też jest 10 kroków w tył jak się spotkamy-  no  ale  tyle mogę zrobić, że w ogóle się w to nie wkręcam i nie biorę go pod uwagę.

Arcanio a jak Twoje randki?

Z życiem, emocjami, niepoukładaniem, kolejnymi motywacjami do postanowień wcale nie noworocznych, a życiowych, sobą samą. Ten niedoszły się nie odzywa, a ja nie mam zamiaru odzywać się pierwsza, bo nie czuję takiej potrzeby ani chęci. "Kolegów" mam od zatrzęsienia, także tak się mówi raczej. wink
Swoją drogą, znów pozwoliłam sobie na regres, co jest męczące, dlatego pora pójść na przód. I to najwyższa pora. I pora już nigdy nie patrzeć wstecz.

22,724

ujawniony napisał/a:

Ahahaaaaa......Arcania... nawet jak ściemniasz to robisz to słodko i zapewne z maślanymi oczami, trzepocząc przy tym zalotnie rzęsami :DDDD

a można inaczej ściemniać? tongue

ujawniony napisał/a:

Oj, mój typ uwodzicielki - kusicielki smile "Patrz ale nie dotykaj" ? smile

i tak niech zostanie big_smile

Lejdi jedna już za mną smile spacer miły, Pan również, trochę psów się boi ale to do przepracowania wink sms z ochami i achami był 15 minut po rozstaniu, więc jest ok. Pan wie, że czeka mnie kolejne spotkanie, zresztą sam też jest poszukujacym więc wszystko jasne smile

Aeni pokaż kolor, ale nie na opakowaniu, znajdź jakaś głowę wink i makijaż cudny, idealny na karnawałowe szaleństwa smile

22,725

arcania napisał/a:

Pan wie, że czeka mnie kolejne spotkanie, zresztą sam też jest poszukujacym więc wszystko jasne smile

To znaczy?

22,726

Metyl napisał/a:
arcania napisał/a:

Pan wie, że czeka mnie kolejne spotkanie, zresztą sam też jest poszukujacym więc wszystko jasne smile

To znaczy?

Hmm że będzie kolejne spotkanie, ale nie ograniczamy się tylko do siebie. To jest to co tłumaczyłam wcześniej Obietnicy smile

22,727

arcania napisał/a:
Metyl napisał/a:
arcania napisał/a:

To znaczy?

Hmm że będzie kolejne spotkanie, ale nie ograniczamy się tylko do siebie. To jest to co tłumaczyłam wcześniej Obietnicy smile

Oj, ale to jest co innego niż wtedy, gdy ktoś się koncentruje tylko na Tobie, a Ty na dziesięciu innych smile. Jeśli pan wie, zgadza się i robi tak samo, to ok. To tak samo jak z otwartymi związkami - jeśli ludzie się umawiają "ok, będziemy małżeństwem, ale będziemy mieć też kochanków" to to jest w porządku. Inaczej jest, gdy ktoś nie wie.

22,728

Bądźmy małżeństwem ale będziemy mieć kochanków :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

22,729

Lejdilejdi napisał/a:

Obietnico a w swojej codzienności poznajesz często nowych znajomych w sensie mężczyzn wolnych?
Bo ja sobie tak samo mówię, że nie zamierzam już nic robić i jak spotkam kogoś w codzienności to będzie fajnie, a jak nie to też ok.
Ale zaraz analizuje cały mój tydzień i to jest nierealne na ten moment. W tygodniu nie wychodzę już nigdzie po pracy poza kursami (gdzie wszyscy mają rodzinę) weekendy sprzątanie, zakupy, czasem się spotkam z jakąś znajomą i tyle.
Dziś np. jadę na zakupy, a potem nie zamierzam wychodzić nigdzie więc wiadomo, że kolejny dzień nic.
Ja  poznawałam  zwykle jak się bardzoo mocno wzięłam za życie towarzyskie (nowe grupy, imprezy, podróże z singlami, umawiania z netu, warsztaty różne itd). Ale wtedy miałam sporo czasu też.
Może stąd tyle osób się poznaje w necie po prostu.

Lejdi, ale na codzienność w XXI wieku internet też się składa. Ale to właśnie nie o to chodzi - nie zamierzam wychodzić z domu i myśleć poznam/nie poznam, nie zamierzam przypisywać albo odbierać wartości mojemu życiu na podstawie tego, czy poznałam, czy nie. To tylko jedna ze sfer. Dlaczego pójście na kurs, zakupy, do pracy czy posiedzenie w domu ma sprawiać, że nic nie osiągnęłam, a mój dzień był beznadziejny? Ja naprawdę czuję się dość szczęśliwa i spełniona w życiu, no poza kryzysowymi chwilami, ale ogólnie jestem zadowolona. I właśnie - jeśli ktoś będzie chciał dołączyć do mojego życiowego szczęścia, podzielić się ze mną swoim, to ja jestem otwarta. Ale jeśli nie będzie chciał, to nie uznam, że jestem beznadziejna albo że moje życie jest bezwartościowe.
Ja po prostu nie chcę uczestniczyć w tym cyrku, pogoni za możliwościami, wiecznym myśleniu, że nie jest doskonale i z następnym człowiekiem może być lepiej, bo może mieć coś, czego ten nie ma. To jest pułapka, w którą nie dam się złapać.

kardamon napisał/a:

Asiu, Obietnico, to nie jesteście jedyne. Też dochodzę do wniosku, że robienie czegoś na siłę jest bez sensu, bo rodzi tylko złość i frustrację, zwłaszcza kiedy po raz kolejny się nie uda, no przynajmniej u mnie. Zamierzam mocno zluzować, i to chyba będzie najlepsze wyjście.

Załóżmy własną frakcję - będziemy takimi buntownikami przeciwko współczesnemu szaleństwu smile

arcania napisał/a:

A ja swoje uwielbienie dla Obietnicy już dawno temu wyjawiłam i prawie się już oświadczyłam, ale chłopaki mi tu trochę namieszali tongue

A ja je odwzajemniłam, ale się wycofałaś tongue

ujawniony napisał/a:

Apropos Poranka, chyba nie masz fantazji o drugiej kobiecie co ? smile

To są raczej Wasze fantazje tongue

arcania napisał/a:

A ja tam lubię się dobrze przygotować do realizacji czegokolwiek i lubię tworzyć listy zadań tongue.
Właśnie, mnie ten śnieg bardzo zaskoczył big_smile. I aż nie wiem, czy mam wyciągać z szafy zimową kurtkę, czy może jesienny płaszczyk jeszcze wystarczy yikes

Aenima napisał/a:

Z życiem, emocjami, niepoukładaniem, kolejnymi motywacjami do postanowień wcale nie noworocznych, a życiowych, sobą samą. Ten niedoszły się nie odzywa, a ja nie mam zamiaru odzywać się pierwsza, bo nie czuję takiej potrzeby ani chęci. "Kolegów" mam od zatrzęsienia, także tak się mówi raczej. wink
Swoją drogą, znów pozwoliłam sobie na regres, co jest męczące, dlatego pora pójść na przód. I to najwyższa pora. I pora już nigdy nie patrzeć wstecz.

Naprawdę przydałby nam się ten maraton z GG smile. Ale regres jest czasami potrzebny, wiesz? Jest męczący, ale później odkrywasz, że był przydatny, a nawet przełomowy smile.

22,730

Wiecie co, dochodzę do wniosku że chyba nie jest najtrudniejsze znalezienie kogoś z kim się można związać, kogoś z kim można stworzyć związek. To jest trudne z pewnością ale wydaje mi się że nie najtrudniejsze. Najtrudniejsze jest chyba znalezienie kogoś kto będzie nam odpowiadał, z kim możemy mieć relacje koleżeńskie, przyjaźnie ... No bo sami przyznajcie - ile razy trafiliście na kogoś kto prędzej czy później albo z wami zrywał znajomość albo wy musieliście ją zrywać bo nie dało się tego dłużej utrzymywać? Albo to po prostu ja mam takiego pecha ...

I tak właściwie to powiedzcie dziewczyny - od czego w największej mierze zależy to czy umówicie się z danym facetem po raz drugi? Oczywiście mówię o rzeczach na jakie mamy wpływ pomijając kwestie które są od nas niezależne.

22,731

Metyl napisał/a:

I tak właściwie to powiedzcie dziewczyny - od czego w największej mierze zależy to czy umówicie się z danym facetem po raz drugi? Oczywiście mówię o rzeczach na jakie mamy wpływ pomijając kwestie które są od nas niezależne.

Od tego, czy się dobrze przy nim czuję.

22,732

arcania napisał/a:
Metyl napisał/a:
arcania napisał/a:

To znaczy?

Jednak jestem staroświecka wink

Napytlowaliście tu tyle, że ledwo można nadążyć. Oczywiście, wyłuskałam quizy big_smile Dla nich wchodzę na to forum, hehe. Nie no, oczywiście, dla Was misiaczki.

Byłam dziś na basenie, cud miód i radość życia smile Ostatnio mam wspaniały okres, dobrze czuje się ze sobą, chce mi się rozwijać, coś robić, poświęcać sobie czas, super etap!
Melduję, że mój kolega faktycznie jest kolegą, znowu się zobaczymy i naprawdę się cieszę, że go poznałam,. Z mojej strony już spokój, ale materiał na kumpla to z niego zacny, w życiu bym nie pomyślała, że na S. można też nowych znajomych poznać. Kiedyś czytałam takie historie, ale mnie dziwiły, teraz i mi się tak ułożyło smile

Jakim typem człowieka jesteś? Optymista
jaka cecha w Tobie dominuje? Rozważny
Jakim słodyczem jesteś? Milka smile Jesteś przyjacielski i pomocny, zawsze można liczyć na Twoją pomoc. Znasz się na sprawach sercowych i dobrze wiesz, że najlepszym pocieszaczem jest czekolada!
Jakiego stereotypowego bohatera horroru mógłbyś zagrać? Oczywiście, nerd.

22,733

white.pearl napisał/a:

Byłam dziś na basenie, cud miód i radość życia smile

Ja idę jutro i też mnie to zawsze przepełnia radością smile

22,734

Metyl napisał/a:

Wiecie co, dochodzę do wniosku że chyba nie jest najtrudniejsze znalezienie kogoś z kim się można związać, kogoś z kim można stworzyć związek. To jest trudne z pewnością ale wydaje mi się że nie najtrudniejsze. Najtrudniejsze jest chyba znalezienie kogoś kto będzie nam odpowiadał, z kim możemy mieć relacje koleżeńskie, przyjaźnie ... No bo sami przyznajcie - ile razy trafiliście na kogoś kto prędzej czy później albo z wami zrywał znajomość albo wy musieliście ją zrywać bo nie dało się tego dłużej utrzymywać? Albo to po prostu ja mam takiego pecha ...

Masz rację.

Zależy to od tego czy widzę potencjał. Czyli nie odrzuca mnie już na wstępie i dobrze się nam razem rozmawia (ale nie musi to być od razu porozumienie dusz).

22,735

Tylko tyle?

22,736

Metyl napisał/a:

Tylko tyle?

Dla mnie to dużo.

22,737

Obietnico ja też jestem zadowolona i lubię kursy:) Tylko ja mam takie doświadczenie, że musiałam mocno się udzielać towarzysko czy na portalu, gdyby nie to nie miałabym żadnych doświadczeń do dziś:) Stąd też zdaję sobie sprawę, że u mnie codzienność mimo, że fajna może nie przynieść żadnej zmiany nigdy.

22,738

white.pearl napisał/a:

Jednak jestem staroświecka wink

A ja chyba za bardzo egoistyczna big_smile. Na zasadzie "albo ja, albo inne". Bo jeśli musi się spotykać równolegle z innymi, to znaczy, że brakuje mi czegoś, czego potrzebuje. A jeśli mi brakuje, to raczej porównanie jeszcze z paroma nic nie da, bo wtedy najwyżej będę najlepszą opcją spośród kilku kiepskich, a on, będąc ze mną, ciągle będzie wypatrywał tej, której tego nie będzie brakowało. A do tego to ja się nie nadaję.

Lejdilejdi napisał/a:

Obietnico ja też jestem zadowolona i lubię kursy:) Tylko ja mam takie doświadczenie, że musiałam mocno się udzielać towarzysko czy na portalu, gdyby nie to nie miałabym żadnych doświadczeń do dziś:) Stąd też zdaję sobie sprawę, że u mnie codzienność mimo, że fajna może nie przynieść żadnej zmiany nigdy.

A czy to właśnie nie jest tak, że te doświadczenia Cię w jakiś sposób blokują?
Ale wiesz, mnie chodzi o to, że zmiany to ja sobie mogę zapewniać w różnych sferach życia i nie wyczekuję aż nagle u progu mych drzwi (czy gdziekolwiek indziej) pojawi się książę, który odmieni mój los. Nie potrzebuję zbawcy, zabawiacza i tak dalej. Potrzebuję człowieka, który będzie ze mną, bo będzie mu ze mną dobrze, a nie dlatego że koniecznie musiał znaleźć kobietę i akurat mnie się udało zdobyć więcej punktów niż paniom ze środy i czwartku wink.

22,739

Absolutnie nie czuję się osaczony aczkolwiek mam nieodparte wrażenie, ze Poranek kieruje "między wiersze" i "podteksty" w stronę mojej nadwyraz skromnej osóbki :DDDDDDDDDDDD Mam rację?  Hyym ... hymm.... ? smile

22,740

ujawniony napisał/a:

Absolutnie nie czuję się osaczony aczkolwiek mam nieodparte wrażenie, ze Poranek kieruje "między wiersze" i "podteksty" w stronę mojej nadwyraz skromnej osóbki :DDDDDDDDDDDD Mam rację?  Hyym ... hymm.... ? smile

Nie. To ogólne wnioski. Przecież nie jesteś jedynym mężczyzną na świecie, który tak robi wink

22,741 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-01-25 19:06:44)

ujawniony napisał/a:

Nie. To ogólne wnioski. Przecież nie jesteś jedynym mężczyzną na świecie, który tak robi wink

No i czar prysł big_smile

Edit
Dzisiaj polecimy tak: big_smile

https://www.youtube.com/watch?v=nlcIKh6sBtc

22,742

ujawniony napisał/a:

Dzisiaj polecimy tak: big_smile

https://www.youtube.com/watch?v=nlcIKh6sBtc

Ładne domki, te, które są pokazywane na początku teledysku smile

22,743

Obietnico, przecież opcja komuny już była wink Może tym razem jakiś strajk? Hmm?

Metyl, zdarzyło się kilka razy i każda taka strata była bolesna. Natomiast znalezienie kogoś, z kim nadajemy na tych samych falach jest niezwykle trudne. No i dochodzi do tego jeszcze kwestia oczekiwań. Bo przecież kogoś pasującego w 100% raczej nie spotkamy. Elastyczność, heh...

Perło, a widzisz, przypomniałaś mi, że miałem zapisać się na basen. Ale to po powrocie smile

A tak w ogóle, pogoda jest niesamowita - lubię jak pada śnieg smile Do tego otrzymałem pozytywną wiadomość - znajoma u której w drugim miesiącu ciąży stwierdzono bardzo wysoki poziom przeciwciał przeciwko toksoplazmie, jest zdrowa i dziecku też nic nie jest smile

No i najważniejsze - ukończyłem I stopień kursu tańca! Jestem taki z siebie dumny big_smile

22,744

No tak, ale to właśnie w tej komunie stworzymy frakcję cool
A co do znajomej - to rzeczywiście rewelacyjna wiadomość.
A co do kursu, to gratuluję cool

No właśnie, ale co z tym śniegiem? Bo Wy tu się tak tylko cieszycie i nic mi nie mówicie, a ja nie wiem jak mam się jutro ubrać yikes.

22,745

Dziękuję cool

Jak to jak się ubrać? A na przykład tak:

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR3xJaFNt-dhZ4fI3UxK_T7jCP9MFSPA_y7bx8wW2ABq-Cet_jP

22,746

Kardamon big_smile Szkoda, że tu jakichś plusów nie można dawać bo dałbym ci ze 100 :DDDD

22,747

kardamon napisał/a:

Dziękuję cool

Jak to jak się ubrać? A na przykład tak:

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/imag … ABq-Cet_jP

Ale rewelacyjna czapka!!!

22,748

arcania napisał/a:
Metyl napisał/a:

To znaczy?

Oj, ale to jest co innego niż wtedy, gdy ktoś się koncentruje tylko na Tobie, a Ty na dziesięciu innych smile. Jeśli pan wie, zgadza się i robi tak samo, to ok. To tak samo jak z otwartymi związkami - jeśli ludzie się umawiają "ok, będziemy małżeństwem, ale będziemy mieć też kochanków" to to jest w porządku. Inaczej jest, gdy ktoś nie wie.

Ale ja inaczej sobie tego nie wyobrażam, tylko przy obopólnej zgodzie smile

Śnieg już się roztopił tongue Żadnych strajków tongue

Ujawniony widzę, że Ciebie jednak kręcą trójkąciki tongue

A Pan Zderzak... fajne ciacho i moja droga Obietniczko jest chemia nie taka z wybuchami, ale jest tongue

22,749

A mnie sie ta spódniczka podoba!!! big_smile

22,750

arcanio, chcesz powiedzieć że zajmiesz trzecie miejsce? wink

Posty [ 22,686 do 22,750 z 31,052 ]

Strony Poprzednia 1 … 348 349 350 351 352 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024