Gdzie spotkać wolnego mężczyznę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Strony Poprzednia 1 … 347 348 349 350 351 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 22,621 do 22,685 z 31,052 ]

22,621

Odp: Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?
Metyl napisał/a:

Arcanio, niech będzie tak ... Ty będziesz miała Obietnicę w dni parzyste a my w nieparzyste, ok? big_smile

A to Obietnica nie ma nic do gadania w tej kwestii yikes?
Metylu, ale mnie to gdzieś umknęło. Mógłbyś odpisać, żeby to było w jednym miejscu smile ?

Zobacz podobne tematy :

22,622

kardamon napisał/a:

Zarzuć jakiś jeszcze cool

Ok, już szukam big_smile

22,623

ObietnicaPoranka napisał/a:

Metylu, ale mnie to gdzieś umknęło. Mógłbyś odpisać, żeby to było w jednym miejscu smile ?

"Co do Tlenia - u mnie 110 % chęci ale ... nie wiem czy się zjawię. Ba - nie wiem nawet czy w ogóle będę miał w tym roku urlop już nie mówiąc o wywalczeniu go w terminie ewentualnego zjazdu .... Także tego no ..."

22,624

Metyl napisał/a:

Asiuniu mnie kisiel nie kręci. Kręci mnie za to wizja jak my wam coś gotujemy a wy nam mówicie jacy jesteśmy fantastyczni. lol

Och, Metylu, że jesteście fantastyczni to ja Wam mogę już teraz powiedzieć smile

22,625

Metyl napisał/a:

Arcanio, niech będzie tak ... Ty będziesz miała Obietnicę w dni parzyste a my w nieparzyste, ok? big_smile

A to Obietnica nie ma nic do gadania w tej kwestii yikes?

sprawdz maila tongue

nie ma nic do gadania, ja biorę wszystko albo nic tongue więc Metyl nie marudź, niejeden chciałby pojechać z nami na zlot i spróbować tego kisielu tongue

22,626

arcania napisał/a:

sprawdz maila tongue

A ja też mogę sprawdzić? lol

nie ma nic do gadania, ja biorę wszystko albo nic tongue więc Metyl nie marudź, niejeden chciałby pojechać z nami na zlot i spróbować tego kisielu tongue

Ja nie jestem żadne 'wszystko'. tongue Jadę jadę ale wiesz ... to TY możesz mi pomóc się tam znaleźć w razie czego. big_smile

Obietnico, to się nie liczy. big_smile

22,627

Metyl napisał/a:

Obietnico, to się nie liczy. big_smile

Phi, ja tu się tak uzewnętrzniłam, a Ty zamiast korzystać, to gardzisz. Nie to nie, więcej taka miła nie będę tongue

22,628

Nasi Panowie strasznie niewdzięczni są tongue

22,629

A skąd, parszywy wygląd, dobre serce i twarda dupa. smile

22,630 Ostatnio edytowany przez kardamon (2015-01-24 22:18:09)

No przecież, jak ja do Orka podobny jestem tongue To i charakter parszywy big_smile

Ooo, to ja:

http://digart.img.digart.pl/data/img/vol5/10/67/miniaturki400/1542030.jpg

22,631 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-01-24 22:19:23)

Wiecie co, tyle napisaliśmy że mam wrażenie, że coś mi uciekło, albo Ktoś wink

kardamon napisał/a:

No przecież, jak ja do Orka podobny jestem tongue To i charakter parszywy big_smile

Ooo, to ja:

http://digart.img.digart.pl/data/img/vo … 542030.jpg

ale kolanka całkiem zgrabne tongue

22,632

arcania napisał/a:

I łydki, nie zapominaj o łydkach wink

22,633

kardamon napisał/a:
arcania napisał/a:

I łydki, nie zapominaj o łydkach wink

No tak zapomniałam, że faceci mają hopla na punkcie swoich łydek tongue

22,634

arcania napisał/a:

No jak mogłaś? yikes

I duże stopy, jakby to znaczenie miało tongue

22,635

kardamon napisał/a:
arcania napisał/a:

No jak mogłaś? yikes

idąc tym tropem, to i mały samochód tak? tongue

22,636

arcania napisał/a:

Idąc tym tropem, samochodu nie mam wcale, bo jest mi niepotrzebny wink tongue

22,637

arcania napisał/a:
kardamon napisał/a:
arcania napisał/a:

No jak mogłaś? yikes

I mały piesek. Koleżanka opowiadała kiedyś, że jej kolega dresiarz miał ratlerka. Ona go zapytała, dlaczego, bo to nie w jego stylu i takie tam. A on jej odpowiedział coś w stylu "jestem na tyle męski, że mogę mieć takiego psa, jakiego chcę" cool

22,638 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-01-24 22:31:29)

big_smile

Ekhmmm zmieniając temat...niedługo 600 nam pyknie tongue

A mi tysiączek tongue

22,639

Mi pięćsetka tongue

To trzeba imprezę zorganizować wink

22,640

No to quizy:

Z dedykacją dla Arcani - Jakim dzisiaj jesteś kucykiem? : http://www.gry.pl/gra/kucyki-w-wielkim-miescie
U mnie: Leniwym.
Powiedziałabym, że dzisiaj to nawet wyjątkowo leniwym cool

Co powinieneś studiować : http://www.gry.pl/gra/studentka
Nie podam wyniku, bo zgodziło się w 100% yikes

Jakim słodyczem jesteś : http://filing.pl/jakim-slodyczem-jestes-2/
U mnie: "Snickers - Jesteś konkretny i wiesz czego chcesz. Zawsze stawiasz na swoim i nigdy nie odpuszczasz. Masz wielu przyjaciół, którzy wiedzą, że czasami nie jesteś sobą"
yikes

Jakiego stereotypowego bohatera horroru mógłbyś zagrać? : http://filing.pl/jakiego-stereotypowego-bohatera-horroru-moglbys-zagrac/
U mnie: "Zagrałbyś nerda! Byłbyś albo najbardziej lubianą, albo najbardziej znienawidzoną postacią w filmie, która albo umiera za bycie nerdem, albo udaje jej się przetrwać bo jest na tyle inteligentna żeby uciekać w przeciwną stronę od mordercy"

22,641

A u mnie 3000 yikes

22,642

Tak tak imprezka smile

Obietnico, dziękuję :* już robię smile

22,643

Proszę smile. A impreza koniecznie!

22,644 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-01-24 22:40:28)

Snickers :Jesteś konkretny i wiesz czego chcesz. Zawsze stawiasz na swoim i nigdy nie odpuszczasz. Masz wielu przyjaciół, którzy wiedzą, że czasami nie jesteś sobą.

Bohater w horrorach: Byłbyś albo najbardziej lubianą, albo najbardziej znienawidzoną postacią w filmie, która albo umiera za bycie nerdem, albo udaje jej się przetrwać bo jest na tyle inteligentna żeby uciekać w przeciwną stronę od mordercy.

W  tych dwóch pierwszych jakies gry się właczaja

22,645 Ostatnio edytowany przez kardamon (2015-01-24 22:42:37)

Słodycz:
MilkyWay
"Naprawdę ciężko jest Cię nie lubić: masz ciepłą i słodką osobowość. Lubisz wypady na miasto, ale nie masz też nic przeciwko spędzania czasu w domu z przyjaciółmi. Jesteś typem, który potrafi doceniać czas spędzony z rodziną."

Horror:
Zagrałbyś niedowiarka!
"Byłbyś tym, który musi zobaczyć potwora, aby w niego uwierzyć. Na wszystko zawsze znajdziesz jakieś logiczne wytłumaczenie. Kiedy już w końcu uświadomisz sobie, że potwór naprawdę istnieje, usilnie próbujesz go zabić. Zazwyczaj umierasz pod koniec filmu, kiedy pomagasz blondynce."

Blondynki - chyba Was nie obronię tongue

A reszta mi się nie odpala...

22,646

Arcanio, to nie gry - wybieraj obrazki i to Ci powie jaka jesteś tongue

22,647

kardamon napisał/a:

Nie no z tego to wynika, że jednak obronisz big_smile

22,648

kardamon napisał/a:

A potem zginę yikes

22,649

A mi wyszedł ... też nerd. big_smile Wszyscy jesteśmy nerdami. big_smile A ze słodyczy to M&Ms ...

22,650

No to jestem wyścigowym kucykiem big_smile
I licencjat z biznesu...jak kulą w płot tongue

22,651

kardamon napisał/a:
kardamon napisał/a:

A potem zginę yikes

Ale najpierw obronisz tongue. Ale może wtedy blondynki obronią Ciebie tongue.

Metylu wrzucaj opis M&Mów tongue

22,652

kardamon uratujemy Cię :)jak odpalisz MilkyWay  bo uwielbiam smile

22,653

Jesteś zawsze modny i elegancki. Uwielbiasz życie w luksusie, ale masz też swoją dziką stronę i czasem jesteś nieprzewidywalny.

Yeah right. lol

A do tego jestem malutkim kucykiem z licencjatem z architektury. Lepszego bajeru nie mogli wcisnąć. big_smile

22,654

arcania napisał/a:

kardamon uratujemy Cię :)jak odpalisz MilkyWay  bo uwielbiam smile

Ale najpierw obronisz tongue. Ale może wtedy blondynki obronią Ciebie tongue.

No ładnie, znów zdany na łaskę kobiet big_smile

22,655

Macie następny:
Jakim typem człowieka jesteś? : http://www.quizme.pl/quiz/start/1136490288
Realista
Nie patrzysz na świat przez różowe okulary, nie chodzisz też w czarnych. Szklanka nie jest ani w połowie pusta, ani w połowie pełna. W szklance jest napój, a to się przecież liczy naprawdę, czyż nie?
lol

22,656

Ech, jej to tylko u mnie to wykształcenie się zgodziło?

22,657

To ja big_smile

Idealista

Wrzucenie ubrań do szafy byle jak albo średnio zdany test Cię nie usatysfakcjonuje. Chciałbyś zmienić świat na lepsze. Przecież można marzyć o rzeczach niemożliwych i całkiem możliwych, trzeba tylko wierzyć, że osiągnie się potem cel, że osiągnie się idealny stan.

22,658

Jaka cecha u Ciebie dominuje? : http://www.quizme.pl/quiz/start/934189472
Kreatywny
Kreatywność to Twoje drugie imię. Jesteś wulkanem pomysłów, chętnie planujesz, wymyślasz, usprawniasz. Czy jednak czasem nie nudzisz się zbyt szybko? Jak wiele pomysłów porzuciłeś w połowie?
Wykorzystaj swój zapał i zaangażuj się na dłużej w jakiś projekt, który ma szansę na sukces! Może własny biznes? wink

Zdecydowanie przesadzili yikes

22,659

Realista
"Nie patrzysz na świat przez różowe okulary, nie chodzisz też w czarnych. Szklanka nie jest ani w połowie pusta, ani w połowie pełna. W szklance jest napój, a to się przecież liczy naprawdę, czyż nie?"

22,660

U mnie sprawdziło się juz neie wiem co, bo mam mętlik w głowie jaka jestem, jaka mam być i jaka jestem wg quizów hehehe

22,661

Arcanio, dzięki quizom każdego dnia możesz być kimś innym cool

22,662

Rozważny
"Wszystkie Twoje decyzje są zawsze gruntownie przemyślane, obce Ci jest szalone ryzyko i kac moralny. Nie lubisz postępować wbrew sobie i starasz się zawsze być w porządku. Jednak czasem przesadzasz z ostrożnością, a brak spontaniczności psuje Ci nieraz zabawę.
Od czasu do czasu wyluzuj i daj się ponieść fantazji smile"

22,663

A to dziwne bo i mi wyszedł idealista ... lol.

22,664

Zgadza się! chociaz raz big_smile

Spontaniczny

Masz pełen bagaż przeżyć, którymi można by obdarować kilka osób. Jesteś otwarty i pozytywnie nastawiony do świata. Czy jednak czasem nie bywasz zbyt lekkomyślny? Czy Twoje decyzje nie przysparzają Ci czasem kłopotów?
Spontaniczność jest dobra, ale nad ważniejszymi rzeczami zastanów się trochę dłużej smile

22,665

Taak, dzisiaj Snickersem, jutro Milky Wayem, a pojutrze Marsem lol

22,666

kardamon napisał/a:

Taak, dzisiaj Snickersem, jutro Milky Wayem, a pojutrze Marsem lol

O na przykład. A w tym teście o kucyku to już w ogóle, bo tam jest jakim dzisiaj jesteś kucykiem. A jutro już będziesz innym cool

22,667

A kucyki mi nie chodzą sad

No dobra, mrugam Wam na dobranoc wink

22,668

Jak to kucyki nie chodzą? sad

22,669

Bo kucyki biegają smile

22,670

No na portalu poznałam kogoś "normalnego" smile i teraz uważaj Obietnico bo się przerazisz, jutro będzie spacer z panem S a później kino z Panem Zderzakiem tongue i na ten miesiąc wystarczy wink

22,671

Arcanio - nie przerażę, ale nie mój styl wink

22,672

Na jakim portalu? Sympatia tak bardzo eksploatowana przez naszych kolegów i koleżanki z tego tematu? tongue

22,673

Nie powiem, bo będziecie mnie tam ścigać tongue

22,674

Nam nie powiesz? Oj grabisz sobie...

22,675

E, ja nie będę nawet na moje konto już nie zaglądam, a co dopiero na cudze tongue

22,676

Nie nie, bo to specyficzny portal czy tez forum jest smile poszłam za radą Ujawnionego, i nie  nie jest to forum o grach smile a na Sympatii też jeden się znalazł, ale jeszcze pracuje nade mną wink

22,677

A ja doszłam do wniosku, że to zupełnie nie dla mnie i całkowicie zmieniłam strategię tongue

22,678

Na jaką? Bo może Ty masz jakiś pomysł który mogę wykorzystać ...

22,679

A ja doszłam do wniosku, że to zupełnie nie dla mnie i całkowicie zmieniłam strategię tongue

Dla mnie  też nie, ale z nudów lepsze to niż nic wink na jaką zmieniłaś ?

22,680 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-01-24 23:34:31)

Tak naprawdę na żadną tongue. Zamierzam po prostu żyć i jeśli w tej mojej codzienności spotkam człowieka, z którym będę chciała przejść przez kolejne etapy życia, to super. A jeśli nie, to trudno. Ale nie interesują mnie pozorne relacje, kilka wymienionych zdań, spotkanie i później każde idzie w swoją stronę. I tak przez kilka lat. Nie chcę być przerywnikiem w czyimś nudnym planie tygodnia. Nie chcę, żeby ktoś takim przerywnikiem był dla mnie. Zresztą moje tygodnie nie są nudne lol, a ludzie są dla mnie zbyt ważni, żeby ich w ten sposób traktować. I tyle - być może w ogóle nie nadaję się do związku i o to w tym wszystkim chodzi smile.
Ale takie poszukiwania, kalkulowanie, wybieranie ludzi według jakichś parametrów - no proszę Was. To nie zamawianie pizzy, która ma mieć wszystkie składniki.

22,681

Tak naprawdę na żadną tongue. Zamierzam po prostu żyć i jeśli w tej mojej codzienności spotkam człowieka, z którym będę chciała przejść przez kolejne etapy życia, to super. A jeśli nie, to trudno. Ale nie interesują mnie pozorne relacje, kilka wymienionych zdań, spotkanie i później każdy idzie w swoją stronę. I tak przez kilka lat. Nie chcę być przerywnikiem w czyimś nudnym planie tygodnia. Nie chcę, żeby ktoś takim przerywnikiem był dla mnie. Zresztą moje tygodnie nie są nudne lol, a ludzie są dla mnie zbyt ważni, żeby ich w ten sposób traktować. I tyle - być może w ogóle nie nadaję się do związku i o to w tym wszystkim chodzi smile

Ten etap mam już za sobą smile Miałam dokładnie takie same przemyślenia, robiłam tak jak Ty teraz, ale nikt konkretny się nie pojawił, skupiłam się na pracy, znajomych i tu się spełniałam. Potrzeba czasu by dojrzeć i podjąć jakąś konkretna decyzję,  która nota bene może zmienić się jeszcze 10 razy wink od niedawna wiem, że jednak znowu chcę i nadaję się, tylko inaczej wink

22,682

A to ja mam za sobą etap pt. "nadaję się". Przecież gdybym była w tym dobra, to już dawno byłabym mężatką z trójką dzieci. Nie w każdej dziedzinie muszę być dobra i tyle. Malarką też nigdy nie będę i jakoś z tego powodu nie rozpaczam wink

22,683

To ja nie rozumiem ... czy i jak niby objawia się uczucie 'jestem gotowy do związku z kimś'?

A tak w ogóle to miałbym do was dziewczyny pytanie ale to już do każdej z was osobno i na maila, mogę?

22,684 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-01-24 23:44:48)

A to ja mam za sobą etap pt. "nadaję się". Przecież gdybym była w tym dobra, to już dawno byłabym mężatką z trójką dzieci. Nie w każdej dziedzinie muszę być dobra i tyle. Malarką też nigdy nie będę i jakoś z tego powodu nie rozpaczam wink

mężatką można być wiele razy wink no i dlatego właśnie napisałam, że to się zmienia smile

Metyl, na to chyba nie ma odpowiedzi. W moim przypadku to muszę czuć,że mogę się przed kimś otworzyć, że chcę kogoś wpuścić do swojego życia i będę umiała pójść na kompromisy, że będę mogła porzucić maskę zimnej i niedostępnej wink

a pisz smile

22,685

Metyl, wiesz co, właściwie to nie wiem, czym to się objawia. Mogę Ci powiedzieć, czym u mnie objawiało się, że nie jestem. Po prostu, gdy myślałam, że mogłabym być w jakimkolwiek związku, to czułam, że się duszę i że to będzie moment, w którym skończy się moja swoboda i niezależność. Teraz tego nie mam. Teraz po prostu nie wiem, czy się w ogóle do tego nadaję, czy "ja" i "związek" łączą się w jakąś spójną całość. Ale uważam, że to nie ma co tak rozważać, bo to zależy od człowieka, z którym ten związek miałabym stworzyć, czy to my będziemy spójni pod kluczowymi względami.
Ale nie chcę szukać partnera tak jak się szuka pracy czy mieszkania - czyli odhaczać jakieś punkty z mojej idealnej listy. Bo to bzdura, ktoś może spełniać te punkty, a związku się z tego nie stworzy albo stworzy kiepski. A tu (tu - w sensie w portalu) te relacje są powierzchowne i takie trochę jak w fast foodzie - byle szybko dostać to, co spełnia nasze wymagania. No i właśnie - fast foody też nie są dobre, nie?

A co do maila, to pewnie, pisz śmiało, kiedy tylko chcesz smile

Posty [ 22,621 do 22,685 z 31,052 ]

Strony Poprzednia 1 … 347 348 349 350 351 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024