Arcanio, niech będzie tak ... Ty będziesz miała Obietnicę w dni parzyste a my w nieparzyste, ok?
A to Obietnica nie ma nic do gadania w tej kwestii
?
Metylu, ale mnie to gdzieś umknęło. Mógłbyś odpisać, żeby to było w jednym miejscu
?
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?
Strony Poprzednia 1 … 347 348 349 350 351 … 478 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Arcanio, niech będzie tak ... Ty będziesz miała Obietnicę w dni parzyste a my w nieparzyste, ok?
?
Metylu, ale mnie to gdzieś umknęło. Mógłbyś odpisać, żeby to było w jednym miejscu
?
Zarzuć jakiś jeszcze
Ok, już szukam ![]()
?
"Co do Tlenia - u mnie 110 % chęci ale ... nie wiem czy się zjawię. Ba - nie wiem nawet czy w ogóle będę miał w tym roku urlop już nie mówiąc o wywalczeniu go w terminie ewentualnego zjazdu .... Także tego no ..."
Asiuniu mnie kisiel nie kręci. Kręci mnie za to wizja jak my wam coś gotujemy a wy nam mówicie jacy jesteśmy fantastyczni.
Och, Metylu, że jesteście fantastyczni to ja Wam mogę już teraz powiedzieć ![]()
Metyl napisał/a:Arcanio, niech będzie tak ... Ty będziesz miała Obietnicę w dni parzyste a my w nieparzyste, ok?
?
Metylu, ale mnie to gdzieś umknęło. Mógłbyś odpisać, żeby to było w jednym miejscu?
sprawdz maila ![]()
nie ma nic do gadania, ja biorę wszystko albo nic
więc Metyl nie marudź, niejeden chciałby pojechać z nami na zlot i spróbować tego kisielu ![]()
sprawdz maila
A ja też mogę sprawdzić? ![]()
nie ma nic do gadania, ja biorę wszystko albo nic
więc Metyl nie marudź, niejeden chciałby pojechać z nami na zlot i spróbować tego kisielu
Ja nie jestem żadne 'wszystko'.
Jadę jadę ale wiesz ... to TY możesz mi pomóc się tam znaleźć w razie czego. ![]()
Obietnico, to się nie liczy. ![]()
Obietnico, to się nie liczy.
Phi, ja tu się tak uzewnętrzniłam, a Ty zamiast korzystać, to gardzisz. Nie to nie, więcej taka miła nie będę ![]()
Nasi Panowie strasznie niewdzięczni są ![]()
A skąd, parszywy wygląd, dobre serce i twarda dupa. ![]()
No przecież, jak ja do Orka podobny jestem
To i charakter parszywy ![]()
Ooo, to ja:

Wiecie co, tyle napisaliśmy że mam wrażenie, że coś mi uciekło, albo Ktoś ![]()
No przecież, jak ja do Orka podobny jestem
To i charakter parszywy
Ooo, to ja:
ale kolanka całkiem zgrabne ![]()
ale kolanka całkiem zgrabne
I łydki, nie zapominaj o łydkach ![]()
arcania napisał/a:ale kolanka całkiem zgrabne
I łydki, nie zapominaj o łydkach
No tak zapomniałam, że faceci mają hopla na punkcie swoich łydek ![]()
No tak zapomniałam, że faceci mają hopla na punkcie swoich łydek
No jak mogłaś?
I duże stopy, jakby to znaczenie miało ![]()
arcania napisał/a:No tak zapomniałam, że faceci mają hopla na punkcie swoich łydek
No jak mogłaś?
![]()
I duże stopy, jakby to znaczenie miało
idąc tym tropem, to i mały samochód tak? ![]()
idąc tym tropem, to i mały samochód tak?
Idąc tym tropem, samochodu nie mam wcale, bo jest mi niepotrzebny
![]()
kardamon napisał/a:arcania napisał/a:No tak zapomniałam, że faceci mają hopla na punkcie swoich łydek
No jak mogłaś?
![]()
I duże stopy, jakby to znaczenie miało
idąc tym tropem, to i mały samochód tak?
I mały piesek. Koleżanka opowiadała kiedyś, że jej kolega dresiarz miał ratlerka. Ona go zapytała, dlaczego, bo to nie w jego stylu i takie tam. A on jej odpowiedział coś w stylu "jestem na tyle męski, że mogę mieć takiego psa, jakiego chcę" ![]()
![]()
Ekhmmm zmieniając temat...niedługo 600 nam pyknie ![]()
A mi tysiączek ![]()
Mi pięćsetka
To trzeba imprezę zorganizować ![]()
No to quizy:
Z dedykacją dla Arcani - Jakim dzisiaj jesteś kucykiem? : http://www.gry.pl/gra/kucyki-w-wielkim-miescie
U mnie: Leniwym.
Powiedziałabym, że dzisiaj to nawet wyjątkowo leniwym ![]()
Co powinieneś studiować : http://www.gry.pl/gra/studentka
Nie podam wyniku, bo zgodziło się w 100% ![]()
Jakim słodyczem jesteś : http://filing.pl/jakim-slodyczem-jestes-2/
U mnie: "Snickers - Jesteś konkretny i wiesz czego chcesz. Zawsze stawiasz na swoim i nigdy nie odpuszczasz. Masz wielu przyjaciół, którzy wiedzą, że czasami nie jesteś sobą"![]()
Jakiego stereotypowego bohatera horroru mógłbyś zagrać? : http://filing.pl/jakiego-stereotypowego-bohatera-horroru-moglbys-zagrac/
U mnie: "Zagrałbyś nerda! Byłbyś albo najbardziej lubianą, albo najbardziej znienawidzoną postacią w filmie, która albo umiera za bycie nerdem, albo udaje jej się przetrwać bo jest na tyle inteligentna żeby uciekać w przeciwną stronę od mordercy"
A u mnie 3000 ![]()
Tak tak imprezka
Obietnico, dziękuję :* już robię ![]()
Proszę
. A impreza koniecznie!
Snickers :Jesteś konkretny i wiesz czego chcesz. Zawsze stawiasz na swoim i nigdy nie odpuszczasz. Masz wielu przyjaciół, którzy wiedzą, że czasami nie jesteś sobą.
Bohater w horrorach: Byłbyś albo najbardziej lubianą, albo najbardziej znienawidzoną postacią w filmie, która albo umiera za bycie nerdem, albo udaje jej się przetrwać bo jest na tyle inteligentna żeby uciekać w przeciwną stronę od mordercy.
W tych dwóch pierwszych jakies gry się właczaja
Słodycz:
MilkyWay
"Naprawdę ciężko jest Cię nie lubić: masz ciepłą i słodką osobowość. Lubisz wypady na miasto, ale nie masz też nic przeciwko spędzania czasu w domu z przyjaciółmi. Jesteś typem, który potrafi doceniać czas spędzony z rodziną."
Horror:
Zagrałbyś niedowiarka!
"Byłbyś tym, który musi zobaczyć potwora, aby w niego uwierzyć. Na wszystko zawsze znajdziesz jakieś logiczne wytłumaczenie. Kiedy już w końcu uświadomisz sobie, że potwór naprawdę istnieje, usilnie próbujesz go zabić. Zazwyczaj umierasz pod koniec filmu, kiedy pomagasz blondynce."
Blondynki - chyba Was nie obronię ![]()
A reszta mi się nie odpala...
Arcanio, to nie gry - wybieraj obrazki i to Ci powie jaka jesteś ![]()
Blondynki - chyba Was nie obronię
Nie no z tego to wynika, że jednak obronisz ![]()
kardamon napisał/a:Blondynki - chyba Was nie obronię
Nie no z tego to wynika, że jednak obronisz
A potem zginę ![]()
A mi wyszedł ... też nerd.
Wszyscy jesteśmy nerdami.
A ze słodyczy to M&Ms ...
No to jestem wyścigowym kucykiem ![]()
I licencjat z biznesu...jak kulą w płot ![]()
ObietnicaPoranka napisał/a:kardamon napisał/a:Blondynki - chyba Was nie obronię
Nie no z tego to wynika, że jednak obronisz
A potem zginę
Ale najpierw obronisz
. Ale może wtedy blondynki obronią Ciebie
.
Metylu wrzucaj opis M&Mów ![]()
kardamon uratujemy Cię :)jak odpalisz MilkyWay bo uwielbiam ![]()
Jesteś zawsze modny i elegancki. Uwielbiasz życie w luksusie, ale masz też swoją dziką stronę i czasem jesteś nieprzewidywalny.
Yeah right. ![]()
A do tego jestem malutkim kucykiem z licencjatem z architektury. Lepszego bajeru nie mogli wcisnąć. ![]()
kardamon uratujemy Cię :)jak odpalisz MilkyWay bo uwielbiam
Ale najpierw obronisz
. Ale może wtedy blondynki obronią Ciebie
.
No ładnie, znów zdany na łaskę kobiet ![]()
Macie następny:
Jakim typem człowieka jesteś? : http://www.quizme.pl/quiz/start/1136490288
Realista
Nie patrzysz na świat przez różowe okulary, nie chodzisz też w czarnych. Szklanka nie jest ani w połowie pusta, ani w połowie pełna. W szklance jest napój, a to się przecież liczy naprawdę, czyż nie?![]()
Ech, jej to tylko u mnie to wykształcenie się zgodziło?
To ja ![]()
Idealista
Wrzucenie ubrań do szafy byle jak albo średnio zdany test Cię nie usatysfakcjonuje. Chciałbyś zmienić świat na lepsze. Przecież można marzyć o rzeczach niemożliwych i całkiem możliwych, trzeba tylko wierzyć, że osiągnie się potem cel, że osiągnie się idealny stan.
Jaka cecha u Ciebie dominuje? : http://www.quizme.pl/quiz/start/934189472
Kreatywny
Kreatywność to Twoje drugie imię. Jesteś wulkanem pomysłów, chętnie planujesz, wymyślasz, usprawniasz. Czy jednak czasem nie nudzisz się zbyt szybko? Jak wiele pomysłów porzuciłeś w połowie?
Wykorzystaj swój zapał i zaangażuj się na dłużej w jakiś projekt, który ma szansę na sukces! Może własny biznes? ![]()
Zdecydowanie przesadzili ![]()
Realista
"Nie patrzysz na świat przez różowe okulary, nie chodzisz też w czarnych. Szklanka nie jest ani w połowie pusta, ani w połowie pełna. W szklance jest napój, a to się przecież liczy naprawdę, czyż nie?"
U mnie sprawdziło się juz neie wiem co, bo mam mętlik w głowie jaka jestem, jaka mam być i jaka jestem wg quizów hehehe
Arcanio, dzięki quizom każdego dnia możesz być kimś innym ![]()
Rozważny
"Wszystkie Twoje decyzje są zawsze gruntownie przemyślane, obce Ci jest szalone ryzyko i kac moralny. Nie lubisz postępować wbrew sobie i starasz się zawsze być w porządku. Jednak czasem przesadzasz z ostrożnością, a brak spontaniczności psuje Ci nieraz zabawę.
Od czasu do czasu wyluzuj i daj się ponieść fantazji
"
A to dziwne bo i mi wyszedł idealista ... lol.
Zgadza się! chociaz raz ![]()
Spontaniczny
Masz pełen bagaż przeżyć, którymi można by obdarować kilka osób. Jesteś otwarty i pozytywnie nastawiony do świata. Czy jednak czasem nie bywasz zbyt lekkomyślny? Czy Twoje decyzje nie przysparzają Ci czasem kłopotów?
Spontaniczność jest dobra, ale nad ważniejszymi rzeczami zastanów się trochę dłużej ![]()
Taak, dzisiaj Snickersem, jutro Milky Wayem, a pojutrze Marsem ![]()
Taak, dzisiaj Snickersem, jutro Milky Wayem, a pojutrze Marsem
O na przykład. A w tym teście o kucyku to już w ogóle, bo tam jest jakim dzisiaj jesteś kucykiem. A jutro już będziesz innym ![]()
A kucyki mi nie chodzą
No dobra, mrugam Wam na dobranoc ![]()
Jak to kucyki nie chodzą? ![]()
Bo kucyki biegają ![]()
No na portalu poznałam kogoś "normalnego"
i teraz uważaj Obietnico bo się przerazisz, jutro będzie spacer z panem S a później kino z Panem Zderzakiem
i na ten miesiąc wystarczy ![]()
Arcanio - nie przerażę, ale nie mój styl ![]()
Na jakim portalu? Sympatia tak bardzo eksploatowana przez naszych kolegów i koleżanki z tego tematu? ![]()
Nie powiem, bo będziecie mnie tam ścigać ![]()
Nam nie powiesz? Oj grabisz sobie...
E, ja nie będę nawet na moje konto już nie zaglądam, a co dopiero na cudze ![]()
Nie nie, bo to specyficzny portal czy tez forum jest
poszłam za radą Ujawnionego, i nie nie jest to forum o grach
a na Sympatii też jeden się znalazł, ale jeszcze pracuje nade mną ![]()
A ja doszłam do wniosku, że to zupełnie nie dla mnie i całkowicie zmieniłam strategię ![]()
Na jaką? Bo może Ty masz jakiś pomysł który mogę wykorzystać ...
A ja doszłam do wniosku, że to zupełnie nie dla mnie i całkowicie zmieniłam strategię
Dla mnie też nie, ale z nudów lepsze to niż nic
na jaką zmieniłaś ?
Tak naprawdę na żadną
. Zamierzam po prostu żyć i jeśli w tej mojej codzienności spotkam człowieka, z którym będę chciała przejść przez kolejne etapy życia, to super. A jeśli nie, to trudno. Ale nie interesują mnie pozorne relacje, kilka wymienionych zdań, spotkanie i później każde idzie w swoją stronę. I tak przez kilka lat. Nie chcę być przerywnikiem w czyimś nudnym planie tygodnia. Nie chcę, żeby ktoś takim przerywnikiem był dla mnie. Zresztą moje tygodnie nie są nudne
, a ludzie są dla mnie zbyt ważni, żeby ich w ten sposób traktować. I tyle - być może w ogóle nie nadaję się do związku i o to w tym wszystkim chodzi
.
Ale takie poszukiwania, kalkulowanie, wybieranie ludzi według jakichś parametrów - no proszę Was. To nie zamawianie pizzy, która ma mieć wszystkie składniki.
Tak naprawdę na żadną
. Zamierzam po prostu żyć i jeśli w tej mojej codzienności spotkam człowieka, z którym będę chciała przejść przez kolejne etapy życia, to super. A jeśli nie, to trudno. Ale nie interesują mnie pozorne relacje, kilka wymienionych zdań, spotkanie i później każdy idzie w swoją stronę. I tak przez kilka lat. Nie chcę być przerywnikiem w czyimś nudnym planie tygodnia. Nie chcę, żeby ktoś takim przerywnikiem był dla mnie. Zresztą moje tygodnie nie są nudne
, a ludzie są dla mnie zbyt ważni, żeby ich w ten sposób traktować. I tyle - być może w ogóle nie nadaję się do związku i o to w tym wszystkim chodzi
Ten etap mam już za sobą
Miałam dokładnie takie same przemyślenia, robiłam tak jak Ty teraz, ale nikt konkretny się nie pojawił, skupiłam się na pracy, znajomych i tu się spełniałam. Potrzeba czasu by dojrzeć i podjąć jakąś konkretna decyzję, która nota bene może zmienić się jeszcze 10 razy
od niedawna wiem, że jednak znowu chcę i nadaję się, tylko inaczej ![]()
A to ja mam za sobą etap pt. "nadaję się". Przecież gdybym była w tym dobra, to już dawno byłabym mężatką z trójką dzieci. Nie w każdej dziedzinie muszę być dobra i tyle. Malarką też nigdy nie będę i jakoś z tego powodu nie rozpaczam ![]()
To ja nie rozumiem ... czy i jak niby objawia się uczucie 'jestem gotowy do związku z kimś'?
A tak w ogóle to miałbym do was dziewczyny pytanie ale to już do każdej z was osobno i na maila, mogę?
A to ja mam za sobą etap pt. "nadaję się". Przecież gdybym była w tym dobra, to już dawno byłabym mężatką z trójką dzieci. Nie w każdej dziedzinie muszę być dobra i tyle. Malarką też nigdy nie będę i jakoś z tego powodu nie rozpaczam
mężatką można być wiele razy
no i dlatego właśnie napisałam, że to się zmienia
Metyl, na to chyba nie ma odpowiedzi. W moim przypadku to muszę czuć,że mogę się przed kimś otworzyć, że chcę kogoś wpuścić do swojego życia i będę umiała pójść na kompromisy, że będę mogła porzucić maskę zimnej i niedostępnej ![]()
a pisz ![]()
Metyl, wiesz co, właściwie to nie wiem, czym to się objawia. Mogę Ci powiedzieć, czym u mnie objawiało się, że nie jestem. Po prostu, gdy myślałam, że mogłabym być w jakimkolwiek związku, to czułam, że się duszę i że to będzie moment, w którym skończy się moja swoboda i niezależność. Teraz tego nie mam. Teraz po prostu nie wiem, czy się w ogóle do tego nadaję, czy "ja" i "związek" łączą się w jakąś spójną całość. Ale uważam, że to nie ma co tak rozważać, bo to zależy od człowieka, z którym ten związek miałabym stworzyć, czy to my będziemy spójni pod kluczowymi względami.
Ale nie chcę szukać partnera tak jak się szuka pracy czy mieszkania - czyli odhaczać jakieś punkty z mojej idealnej listy. Bo to bzdura, ktoś może spełniać te punkty, a związku się z tego nie stworzy albo stworzy kiepski. A tu (tu - w sensie w portalu) te relacje są powierzchowne i takie trochę jak w fast foodzie - byle szybko dostać to, co spełnia nasze wymagania. No i właśnie - fast foody też nie są dobre, nie?
A co do maila, to pewnie, pisz śmiało, kiedy tylko chcesz ![]()
Strony Poprzednia 1 … 347 348 349 350 351 … 478 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024