Gdzie spotkać wolnego mężczyznę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Strony Poprzednia 1 … 346 347 348 349 350 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 22,556 do 22,620 z 31,052 ]

22,556

Odp: Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?
kardamon napisał/a:
ObietnicaPoranka napisał/a:

A ile można mieć maksymalnie?

Nie ma limitu. Limitem jest tylko czas.

Aaaaa! To jeszcze inaczej niż myślałam. Jej, czuję się taka głupia przy Was sad

Zobacz podobne tematy :

22,557 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-01-24 21:16:03)

Obietnico jest 60 minut i 10 minut przerwy,  i co z tym czasem zrobią to już ich broszka. Oglądaj bo dzięki Tobie odrobiliśmy 3 punkty!

No jak można mieć trenera Szwaba! tongue
kardamon, zdecyduj sie fasola albo groch tongue

22,558

kardamon napisał/a:

A ile można mieć maksymalnie?

Nie ma limitu. Limitem jest tylko czas.

Aaaaa! To jeszcze inaczej niż myślałam. Jej, czuję się taka głupia przy Was sad

Ciii, będziesz taką maskotką wink

22,559

arcania napisał/a:

Obietnico jest 60 minut i 10 minut przerwy,  i co z tym czasem zrobią to już ich broszka. Oglądaj bo dzięki Tobie odrobiliśmy 3 punkty!

Jedno i drugie fajnie się gotuje tongue Tylko groch Ci będzie trudniej wyłuszczać wink

22,560

arcania napisał/a:

kardamon napisał/a:

Już mi się to podoba big_smile. I nawet dzięki mnie zdobyli punkty big_smile. Ja to mam moc cool

22,561

Będziesz skakała z pomponami big_smile hihi już widzę jak skacze ta owieczka z awatara big_smile

22,562

kardamon napisał/a:
arcania napisał/a:

Jedno i drugie fajnie się gotuje tongue Tylko groch Ci będzie trudniej wyłuszczać wink

a co Ty chcesz z tym grochem i fasolą robić????? ja z Wami nie śpię pod jednym dachem!!!!!!!!!!!!

22,563 Ostatnio edytowany przez Aenima (2015-01-24 21:25:47)

arcania napisał/a:

kardamon napisał/a:

Już mi się to podoba big_smile. I nawet dzięki mnie zdobyli punkty big_smile. Ja to mam moc cool

Czarodziejka! big_smile Baby w jednym będą spać, a Wy w drugim.... nie ma koedukacji, halo, kolonie to są!

22,564

arcania napisał/a:

Będziesz skakała z pomponami big_smile hihi już widzę jak skacze ta owieczka z awatara big_smile

Owieczka z avatara cool. To zupełnie jakbyś mnie widziała, tylko wdzianka w takim kolorze nie mam lol

22,565 Ostatnio edytowany przez Aenima (2015-01-24 21:27:15)

Czy któraś z Was stosuje bazę pod cienie do powiek tak w ogóle? Kupiłam dziś coś i zobaczę jak działa.

22,566

Aenima napisał/a:

Czy któraś z Was stosuje bazę pod cienie do powiek tak w ogóle?

Tak. Od niedawna, ale tak smile. Nawet kiedyś Was tu pytałam o radę tongue

22,567

Aenima napisał/a:

I co, daje radę? Ile czekasz przed aplikacją cieni?

22,568

arcania napisał/a:

a co Ty chcesz z tym grochem i fasolą robić????? ja z Wami nie śpię pod jednym dachem!!!!!!!!!!!!

Będę rzucał w komary tongue

Aenima napisał/a:
arcania napisał/a:

kardamon napisał/a:

Czarodziejka! big_smile Baby w jednym będą spać, a Wy w drugim.... nie ma koedukacji, halo, kolonie to są!

A kto powiedział, że my tam będziemy spać? tongue

22,569

kardamon napisał/a:
arcania napisał/a:

Będę rzucał w komary tongue

Aenima napisał/a:
arcania napisał/a:

Grzeczne dziewczynki chodzą spać po 22! No ej, no weź, no weź nie byłeś na koloniach nigdy? big_smile

22,570 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-01-24 21:32:20)

Grzeczne tak, a rodzice ida się bawić tongue mamy już nową zabwę: rzut grochem w komara tongue

ejjjj a ja mam planszówki jakieś smile

22,571 Ostatnio edytowany przez Aenima (2015-01-24 21:32:14)

arcania napisał/a:

Grzeczne tak, a rodzice ida się bawić tongue

Za tydzień mam super imprezę karnawałową big_smile. To dopiero będzie czad! Obietnico, wpadasz? big_smile

22,572

kardamon napisał/a:
Aenima napisał/a:
arcania napisał/a:

Aeni, mówisz jakbyś nigdy na kolonie nie jeździła tongue.

22,573

kardamon napisał/a:
Aenima napisał/a:

Aeni, mówisz jakbyś nigdy na kolonie nie jeździła tongue.

No jeździłam, jeździłam big_smile lata całe. Żartuję, przecież  tongue

22,574

Aenima napisał/a:

Grzeczne dziewczynki chodzą spać po 22! No ej, no weź, no weź nie byłeś na koloniach nigdy? big_smile

Byłem, aż jeden raz tongue Trauma do końca życia lol

arcania napisał/a:

Grzeczne tak, a rodzice ida się bawić tongue mamy już nową zabwę: rzut grochem w komara tongue

ejjjj a ja mam planszówki jakieś smile

I to jest bardzo dobry pomysł!

22,575

Aenima napisał/a:
Aenima napisał/a:

Smaruję sobie tę bazę, później maluję się eyelinerem, później tuszem, później rzęsy i po nich cienie. W czasie nie jestem tego w stanie podać, bo to różnie wychodzi.

22,576

Aenima napisał/a:

Smaruję sobie tę bazę, później maluję się eyelinerem, później tuszem, później rzęsy i po nich cienie. W czasie nie jestem tego w stanie podać, bo to różnie wychodzi.

a uwierzysz, ze ja tylko rzęsy maluję.... big_smile

22,577

Aenima napisał/a:

No jeździłam, jeździłam big_smile lata całe. Żartuję, przecież  tongue

A wiesz, że ja to właściwie tylko na obozy yikes. I to takie specyficzne, więc może dlatego mam patologiczną wizję ciszy nocnej cool

22,578

Kardamon ugotujesz nam coś? big_smile W ogóle zjadłabym coś indyjskiego...

22,579

Arc, jak to nie będzie. yikes:o:o

Aenimo, jak to nie będzie mieszanych pokoi? tongue

22,580

kardamon napisał/a:
Aenima napisał/a:

opowiadaj! big_smile

22,581

Metyl napisał/a:

Arc, jak to nie będzie. yikes:o:o

Aenimo, jak to nie będzie mieszanych pokoi? tongue

A będą? big_smile

22,582

arcania napisał/a:
Aenima napisał/a:

No co Ty? Ja bym się inaczej nie rozbudziła rano - cały rytuał musi być, to mi zastępuje poranną kawę i śniadanie big_smile. No i niesamowicie mnie wycisza i uspokaja - uwielbiam się malować cool.

22,583

Aenima napisał/a:

A będą? big_smile

Przyjedź to zobaczysz. big_smile

22,584

arcania napisał/a:

Bo nie musisz niczego innego. tongue

22,585

arcania napisał/a:

No co Ty? Ja bym się inaczej nie rozbudziła rano - cały rytuał musi być, to mi zastępuje poranną kawę i śniadanie big_smile. No i niesamowicie mnie wycisza i uspokaja - uwielbiam się malować cool.

Gwiazdeczka cool

22,586

Ja chyba jednak hamak sobie rozwieszę....

Nie maluję bo nie lubię tongue poza tym szkoda mi czasu...baza, podkład, rzęsy puder i do samochodu smile

22,587

arcania napisał/a:

aaa a propos filmu Only to ja już napisałam, ze tak długi film i dyskusja na ten temat to raczej przy tej wódce z tonikiem wink ale podejmuje wyzwanie i dzis obejrzę, więc szykuj się do żarliwej dyskusji z rękoczynami big_smile choć jak znam życie, to pewnie z Obietnicą trzeba będzie się żreć wink

A do tego to prywatny wątek by się przydał, bo publicznie to Wam nie napiszę co i dlaczego myślę o filmach popieranych takimi badaniami wink.

arcania napisał/a:

I żeby się dobrze sprzątało, wstawało, sąsiadów denerwowało to podkręcamy głośniki big_smile
https://www.youtube.com/watch?v=95zuqxSf9gg

Uwielbiam Kulki!

ujawniony napisał/a:

Ale to jest przecież naturalny podział, tak natura stworzyła i z tym się nie dyskutuje smile Pomimo tego, że należymy do jednego gatunku to różnimy się diametralnie, począwszy od cech fizycznych poprzez psychiczne aż do duchowych więc nie da się uniknąć tego podziału i w sumie dobrze. Nie chciałbym rozmawiać z kobietą o piłce nożenej czy o silnikach samochodów smile Kobieta ma pozostać kobietą i tyle. My faceci mamy was wielbić, kochać, pożądać i nie rozumieć big_smile

Taaa, jestem pewna, że natura dokładnie to zaplanowała - za tysiące lat kobiety będą rozmawiały o malowaniu paznokci, a mężczyźni o silnikach lol. Nie, natura nas skonstruowała, żebyśmy umieli sobie radzić z codziennością, a już to, czym ta codzienność jest wypełniona, to kwestia kultury.

arcania napisał/a:

No i chcieli to mają, kłiz tylko dla  kobiet tongue

http://ona-i-on.wieszjak.polki.pl/quiz/9629,0,Jaka-jestes-w-lozku-.html hihi

"Każdy mężczyzna marzy o takiej kochance. Masz wyjątkowo ognisty temperament, który przekłada się na Twoją olbrzymią fantazję i otwartość w sprawach seksu. Rozmowy na pikantne tematy to Twoja specjalność, często zwierzasz się ze swoich spostrzeżeń ze znajomymi. Mówienie nawet o najintymniejszych szczegółach nie stanowi dla Ciebie problemu. W łóżku często przejmujesz inicjatywę. Sztukę uwodzenia masz opanowaną do perfekcji, do tego stopnia, iż rzadko, który mężczyzna jest w stanie oprzeć się Twojemu wdziękowi. Uważasz, że zadowolenie płynące z udanego życia seksualnego jest jednym z gwarantów szczęśliwego życia. I coś w tym faktycznie jest, gdyż dosłownie cała promieniujesz"
cool

arcania napisał/a:

http://ona-i-on.wieszjak.polki.pl/quiz/9570,0,Co-Twoja-szafa-mowi-o-Tobie-.html

"Do życia podchodzisz z dużą rezerwą. Początkowo trudno zdobyć Twoje zaufanie, ale jeśli komuś się to uda ma w Tobie przyjaciela na dobre i na złe. Nie lubisz się wyróżniać i szokować swoim wyglądem lub zachowaniem, dlatego przez niektórych możesz być postrzegana jako osoba cicha i nieśmiała. W rzeczywistości potrafisz być głośna i towarzyska, ale tylko w gronie dobrze Ci znanych ludzi. Posiadasz niezwykłą zdolność dostosowania się do okoliczności i otoczenia. Masz chwiejny charakter, dlatego często brakuje Ci wiary w powodzenie realizowanych planów. Uchodzisz za osobę rozsądną i odpowiedzialną; raczej twardo stąpającą po ziemi. Czasem jednak warto puścić wodzę fantazji i zrobić coś szalonego"

No z tą umiejętnością dostosowywania się do otoczenia to wybitnie przesadzili yikes

kardamon napisał/a:

Obietnico, jednak praca w domu lepiej idzie wink Cisza, spokój, przerwa w każdej chwili... No i ciasto z masłem orzechowym upiekłem big_smile

O tak - dostosowywanie pracy do własnego rytmu jest super cool. I cieszę się, że Ci dobrze idzie smile

ujawniony napisał/a:

PS:
A ja się muszę przyznać do czegos.... Czasami tęsknię za szkołą big_smile

A to przecież ja już Wam tu parę miesięcy temu wrzucałam link do tekstu, w którym było napisane, że panowie najczęściej fantazjują o pielęgniarkach i nauczycielkach. I o ile pierwsze w fantazjach są dla mnie w pełni zrozumiałe, to drugie kompletnie nie.

arcania napisał/a:

theonlyone ja kiedyś komuś tutaj powiedziałam, że gdybym była facetem to Obietnica byłaby moja tongue

Och, Arcanio, takiej fantazji nigdy nie miałam, ale co mi tam - mogę być Twoja lol

Aenima napisał/a:

Wiecie, wypiję dzisiaj tonę herbat. big_smile A miałam iść na koncert i poznać miuość życia!

Herbaty są super cool

Lejdilejdi napisał/a:

ale on się nie stara Aenimo,  poznaliśmy się parę miesięcy temu w grupie znajomych i coś tam pisaliśmy , później się urwało - nie odpisał- raz mieliśmy się spotkać to godzinę przed napisał że ma grypę, no ale spoko, ostatnio dzwonił  to z kolei ja olałam temat bardziej z braku czasu to on zaczął szaleć i pisać, widzieliśmy się w koncu ale czuję  intuicyjnie, że coś jest nie tak. Ja wiem jak się zachowuję facet, jak mu zależy więc się nie wkręcam w takie coś mimo, że jest bardzooo przystojny.

E, Lejdi, daruj sobie. Co to za relacja - Ty się nie interesujesz nim, to on Tobą tak, Ty zaczynasz się interesować, to on przestaje. To jakaś dziecinada hmm

arcania napisał/a:

Aeni, tam tylko wóda, piwo i jakieś wina spod lady tongue

To ja chcę wino spod lady cool

arcania napisał/a:

Hmmm ja już Kardamona do kuchni zagnałam tongue Metyl też coś gotuje, theonlyone-nie wiem, umknęło mi, ale  razem dadzą radę smile My będziemy się opalały, malowały pazurki i winko sączyły, będziemy takie kobiece jak chcą Panowie tongue

Piotr Introwertyk napisał/a:

No i musicie mówić jacy jesteśmy wspaniali i silni  - tak też robią prawdziwe kobiety smile

My jesteśmy sztuczne tongue. A wizja z pazurkami i winkiem już mi się podoba. Opalanie nieco mniej sad

Metyl napisał/a:

Asiunia, jeszcze szampan. wink

Szampan i wódka to alkohole, których nigdy nie tknę hmm

22,588

Aenima napisał/a:

Da się załatwić wink

arcania napisał/a:
kardamon napisał/a:
Aenima napisał/a:

opowiadaj! big_smile

Ta historia musi poczekać do sierpnia tongue

22,589

arcania napisał/a:

Nie maluję bo nie lubię tongue poza tym szkoda mi czasu...baza, podkład, rzęsy puder i do samochodu smile

E, to nie tylko rzęsy jednak tongue.

22,590

Ale Ruskoje Igristoje vel Michel to nie szampan. To tylko sfermentowany soczek winogronowy z siarczanami. big_smile

22,591

arcania napisał/a:

Będziesz przynętą na komary big_smile

22,592

Metyl napisał/a:

Ale Ruskoje Igristoje vel Michel to nie szampan. To tylko sfermentowany soczek winogronowy z siarczanami. big_smile

To imitacja szampana, imitacji też nie tknę tongue. Alkohol musi być dobry i słodki cool

22,593

O tak - dostosowywanie pracy do własnego rytmu jest super cool. I cieszę się, że Ci dobrze idzie smile

Jeszcze coś na jutro zostało, ale to się machnie smile

22,594

To imitacja szampana, imitacji też nie tknę tongue. Alkohol musi być dobry i słodki cool

Herbatka z rumem.

22,595

kardamon napisał/a:
arcania napisał/a:

Ale Arcania miała w nie grochem rzucać big_smile

22,596

kardamon napisał/a:
Aenima napisał/a:

Da się załatwić wink

arcania napisał/a:
kardamon napisał/a:

opowiadaj! big_smile

Ta historia musi poczekać do sierpnia tongue

Ty to wiesz jak ludzi zachęcić tongue
Obietnico, za późno, nie będziesz moja bo sprzedałam Cie theonlyone tongue

22,597

Jaka jesteś w łóżku: "Masz dwoistą naturę - czasem jesteś melancholijną romantyczką, by zaraz przeobrazić się w istnego demona seksu. Potrafisz być naprawdę czuła, starając się jak najlepiej zadowolić swojego mężczyznę. Jest tylko jeden warunek, Twoim parterem seksualnym może być tylko ten, którego obdarzasz gorącym uczuciem. Seks bez miłości nie wchodzi w grę. Masz dosyć wrażliwy i uczuciowy rodzaj fantazji erotycznej. Jesteś otwarta na zmiany i nowe doświadczenia, jednak w granicach zdrowego rozsądku. Z jednej strony seks traktujesz jako sposób okazywania uczuć drugiej osobie, z drugiej ważniejsze od samej fizycznej bliskości jest dla Ciebie pokrewieństwo dusz".

Nawet kłiz to wie! lol

Co mówi moja szafa: "ynik quizu:  "Wykazujesz wrodzoną dążność do dominacji. Na co dzień dążysz do pełnej niezależności i do wyłącznego decydowania o swoim losie. Jesteś osobą asertywną, która nie boi się wyrażać głośno swojego zdania nawet, gdy jest ono niezgodne z opiniami innych osób. Twój indywidualizm i nonkonformizm przysparza Ci czasem wielu wrogów, ale także wiernych i oddanych przyjaciół, którzy cenią Cię za niezależność i za chodzenie własnymi ścieżkami. W towarzystwie potrafisz zaakcentować swoją obecność. Wiesz co chcesz osiągnąć i wytrwale dążysz do celu. Lubisz zmiany; uważasz, że dzięki nim Twoje życie nabiera barw. Ciężko Ci usiedzieć w miejscu, a Twój dynamizm sprawia, że masz 1000 pomysłów na minutę. W przypływie energii stać Cię na wielkie sukcesy zawodowe, zaś w okresie pesymizmu poddajesz się złemu nastrojowi. Powinnaś częściej słuchać rad innych, nie masz przecież monopolu na podejmowanie słusznych decyzji."

22,598

Metyl napisał/a:

Herbatka z rumem.

Pycha cool

22,599

kardamon napisał/a:
arcania napisał/a:

Arcania, będzie jednoosobowym działem samobieżnym wink

arcania napisał/a:

Ty to wiesz jak ludzi zachęcić tongue

big_smile

22,600

Skoro można zrobić kisiel na tanim winie to na pewno można zrobić jeszcze ... dużo ciekawych rzeczy. big_smile

22,601

arcania napisał/a:

Już drugiemu mężczyźnie próbujesz mnie wcisnąć yikes. Ale nic z tego - bez mojej zgody nic nie zdziałasz tongue. A Ty nie chcesz, to nie, Twoja strata tongue

22,602

kardamon napisał/a:
kardamon napisał/a:

Arcania, będzie jednoosobowym działem samobieżnym wink

coraz mniej mi się podoba ten wyjazd tongue

22,603

22,604

Nie robię więcej kłizów yikes

22,605

Metyl napisał/a:

Skoro można zrobić kisiel na tanim winie to na pewno można zrobić jeszcze ... dużo ciekawych rzeczy. big_smile

Kisiel na winie też jest super cool

22,606

Aenima napisał/a:

Dlaczego? Fajne są!

22,607 Ostatnio edytowany przez kardamon (2015-01-24 21:56:11)

Aenima napisał/a:

A co Ci wyszło tym razem? yikes

Chociaż... Ja już jakiś czas temu odkryłem, że za dużo o mnie mówią wink

Edit: Dobra, już wiem tongue

22,608

Aenima napisał/a:

Dlaczego? Fajne są!

Bo mówią prawdę! tongue

22,609 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-01-24 21:54:46)

arcania napisał/a:

Już drugiemu mężczyźnie próbujesz mnie wcisnąć yikes. Ale nic z tego - bez mojej zgody nic nie zdziałasz tongue. A Ty nie chcesz, to nie, Twoja strata tongue

ja bym chciała, ale to wiesz,noooo ten.... po kisielu na winie robionym tongue

22,610

Patologia pełną gębą. big_smile

22,611

arcania napisał/a:

Najpierw, to niech do niego dojdzie tongue

22,612 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-01-24 21:56:36)

Zmieniłam zdanie, jadę bo bedę miała Obietnicę, ale musicie zrobić kisiel na winie tongue

22,613

arcania napisał/a:

Zmieniłam zdanie, jadę bo bedę miała Obietnicę, ale musicie zrobić kisiel na winie tongue

Okej, a potem Wy do niego wskoczycie tongue

22,614

kardamon napisał/a:
Aenima napisał/a:

Są lepsze niż Cyganka lol

arcania napisał/a:

ja bym chciała, ale to wiesz,noooo ten.... po kisielu na winie robionym tongue

Jakoś się dogadamy big_smile. A ten kisiel jest naprawdę super!

kardamon napisał/a:
arcania napisał/a:

Najpierw, to niech do niego dojdzie tongue

To teraz wszystko w dłoniach Metyla, bo on jako jedyny nie odpisał na mail. Metylu, słyszysz? tongue

22,615 Ostatnio edytowany przez Aenima (2015-01-24 21:58:13)

kardamon napisał/a:
arcania napisał/a:

Okej, a potem Wy do niego wskoczycie tongue

Te Wasze fantazje, chłopaki big_smile

Obietnico poczytaj sobie parę postów wyżej big_smile Nawet pogrubiłam!

22,616

Aenima napisał/a:
Aenima napisał/a:

Dlaczego? Fajne są!

Bo mówią prawdę! tongue

U mnie czasami trochę naciągają rzeczywistość. Albo wiedzą o mnie coś, czego ja sama nie wiem big_smile

22,617

kłizy sa do bani, robią ze mnie potwora tongue

22,618

Arcanio, niech będzie tak ... Ty będziesz miała Obietnicę w dni parzyste a my w nieparzyste, ok? big_smile

Obietnico, nie odpisałem ale już na samym początku powiedziałem nawet tutaj jak się ma u mnie sytuacja. smile

Asiuniu mnie kisiel nie kręci. Kręci mnie za to wizja jak my wam coś gotujemy a wy nam mówicie jacy jesteśmy fantastyczni. lol

22,619

Chyba lecę! tongue Miłego wieczoru big_smile

22,620

kardamon napisał/a:
Aenima napisał/a:

Są lepsze niż Cyganka lol

Zarzuć jakiś jeszcze cool

Aenima napisał/a:

Te Wasze fantazje, chłopaki big_smile

Ale bez nich byłoby Wam nudnooo...

Posty [ 22,556 do 22,620 z 31,052 ]

Strony Poprzednia 1 … 346 347 348 349 350 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024