ObietnicaPoranka napisał/a:A ile można mieć maksymalnie?
Nie ma limitu. Limitem jest tylko czas.
Aaaaa! To jeszcze inaczej niż myślałam. Jej, czuję się taka głupia przy Was ![]()
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?
Strony Poprzednia 1 … 346 347 348 349 350 … 478 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ObietnicaPoranka napisał/a:A ile można mieć maksymalnie?
Aaaaa! To jeszcze inaczej niż myślałam. Jej, czuję się taka głupia przy Was ![]()
Obietnico jest 60 minut i 10 minut przerwy, i co z tym czasem zrobią to już ich broszka. Oglądaj bo dzięki Tobie odrobiliśmy 3 punkty!
No jak można mieć trenera Szwaba! ![]()
kardamon, zdecyduj sie fasola albo groch ![]()
kardamon napisał/a:ObietnicaPoranka napisał/a:A ile można mieć maksymalnie?
Aaaaa! To jeszcze inaczej niż myślałam. Jej, czuję się taka głupia przy Was
Ciii, będziesz taką maskotką ![]()
Obietnico jest 60 minut i 10 minut przerwy, i co z tym czasem zrobią to już ich broszka. Oglądaj bo dzięki Tobie odrobiliśmy 3 punkty!
No jak można mieć trenera Szwaba!
kardamon, zdecyduj sie fasola albo groch
Jedno i drugie fajnie się gotuje
Tylko groch Ci będzie trudniej wyłuszczać ![]()
Ciii, będziesz taką maskotką
Już mi się to podoba
. I nawet dzięki mnie zdobyli punkty
. Ja to mam moc ![]()
Będziesz skakała z pomponami
hihi już widzę jak skacze ta owieczka z awatara ![]()
arcania napisał/a:Obietnico jest 60 minut i 10 minut przerwy, i co z tym czasem zrobią to już ich broszka. Oglądaj bo dzięki Tobie odrobiliśmy 3 punkty!
No jak można mieć trenera Szwaba!
kardamon, zdecyduj sie fasola albo grochJedno i drugie fajnie się gotuje
Tylko groch Ci będzie trudniej wyłuszczać
a co Ty chcesz z tym grochem i fasolą robić????? ja z Wami nie śpię pod jednym dachem!!!!!!!!!!!!
arcania napisał/a:Obietnico jest 60 minut i 10 minut przerwy, i co z tym czasem zrobią to już ich broszka. Oglądaj bo dzięki Tobie odrobiliśmy 3 punkty!
kardamon napisał/a:Ciii, będziesz taką maskotką
Już mi się to podoba
. Ja to mam moc
Czarodziejka!
Baby w jednym będą spać, a Wy w drugim.... nie ma koedukacji, halo, kolonie to są!
Będziesz skakała z pomponami
hihi już widzę jak skacze ta owieczka z awatara
Owieczka z avatara
. To zupełnie jakbyś mnie widziała, tylko wdzianka w takim kolorze nie mam ![]()
Czy któraś z Was stosuje bazę pod cienie do powiek tak w ogóle? Kupiłam dziś coś i zobaczę jak działa.
Czy któraś z Was stosuje bazę pod cienie do powiek tak w ogóle?
Tak. Od niedawna, ale tak
. Nawet kiedyś Was tu pytałam o radę ![]()
Aenima napisał/a:Czy któraś z Was stosuje bazę pod cienie do powiek tak w ogóle?
. Nawet kiedyś Was tu pytałam o radę
I co, daje radę? Ile czekasz przed aplikacją cieni?
a co Ty chcesz z tym grochem i fasolą robić????? ja z Wami nie śpię pod jednym dachem!!!!!!!!!!!!
Będę rzucał w komary ![]()
ObietnicaPoranka napisał/a:arcania napisał/a:Obietnico jest 60 minut i 10 minut przerwy, i co z tym czasem zrobią to już ich broszka. Oglądaj bo dzięki Tobie odrobiliśmy 3 punkty!
kardamon napisał/a:Ciii, będziesz taką maskotką
Już mi się to podoba
. Ja to mam moc
Czarodziejka!
Baby w jednym będą spać, a Wy w drugim.... nie ma koedukacji, halo, kolonie to są!
A kto powiedział, że my tam będziemy spać? ![]()
arcania napisał/a:a co Ty chcesz z tym grochem i fasolą robić????? ja z Wami nie śpię pod jednym dachem!!!!!!!!!!!!
Będę rzucał w komary
Aenima napisał/a:ObietnicaPoranka napisał/a:arcania napisał/a:Obietnico jest 60 minut i 10 minut przerwy, i co z tym czasem zrobią to już ich broszka. Oglądaj bo dzięki Tobie odrobiliśmy 3 punkty!
Już mi się to podoba
. Ja to mam moc
Czarodziejka!
A kto powiedział, że my tam będziemy spać?
Grzeczne dziewczynki chodzą spać po 22! No ej, no weź, no weź nie byłeś na koloniach nigdy? ![]()
Grzeczne tak, a rodzice ida się bawić
mamy już nową zabwę: rzut grochem w komara ![]()
ejjjj a ja mam planszówki jakieś ![]()
Za tydzień mam super imprezę karnawałową
. To dopiero będzie czad! Obietnico, wpadasz? ![]()
Aenima napisał/a:ObietnicaPoranka napisał/a:arcania napisał/a:Obietnico jest 60 minut i 10 minut przerwy, i co z tym czasem zrobią to już ich broszka. Oglądaj bo dzięki Tobie odrobiliśmy 3 punkty!
Już mi się to podoba
. Ja to mam moc
Czarodziejka!
Aeni, mówisz jakbyś nigdy na kolonie nie jeździła
.
kardamon napisał/a:Aenima napisał/a:Czarodziejka!
Aeni, mówisz jakbyś nigdy na kolonie nie jeździła
.
No jeździłam, jeździłam
lata całe. Żartuję, przecież ![]()
Grzeczne dziewczynki chodzą spać po 22! No ej, no weź, no weź nie byłeś na koloniach nigdy?
Byłem, aż jeden raz
Trauma do końca życia ![]()
mamy już nową zabwę: rzut grochem w komara
ejjjj a ja mam planszówki jakieś
I to jest bardzo dobry pomysł!
ObietnicaPoranka napisał/a:Aenima napisał/a:Czy któraś z Was stosuje bazę pod cienie do powiek tak w ogóle?
Smaruję sobie tę bazę, później maluję się eyelinerem, później tuszem, później rzęsy i po nich cienie. W czasie nie jestem tego w stanie podać, bo to różnie wychodzi.
Aenima napisał/a:ObietnicaPoranka napisał/a:Tak. Od niedawna, ale tak
Smaruję sobie tę bazę, później maluję się eyelinerem, później tuszem, później rzęsy i po nich cienie. W czasie nie jestem tego w stanie podać, bo to różnie wychodzi.
a uwierzysz, ze ja tylko rzęsy maluję.... ![]()
No jeździłam, jeździłam
lata całe. Żartuję, przecież
A wiesz, że ja to właściwie tylko na obozy
. I to takie specyficzne, więc może dlatego mam patologiczną wizję ciszy nocnej ![]()
Kardamon ugotujesz nam coś?
W ogóle zjadłabym coś indyjskiego...
Arc, jak to nie będzie.
:o:o
Aenimo, jak to nie będzie mieszanych pokoi? ![]()
Aenima napisał/a:Grzeczne dziewczynki chodzą spać po 22! No ej, no weź, no weź nie byłeś na koloniach nigdy?
Byłem, aż jeden raz
Trauma do końca życia
opowiadaj! ![]()
Arc, jak to nie będzie.
:o:o
Aenimo, jak to nie będzie mieszanych pokoi?
A będą? ![]()
ObietnicaPoranka napisał/a:Aenima napisał/a:I co, daje radę? Ile czekasz przed aplikacją cieni?
a uwierzysz, ze ja tylko rzęsy maluję....
No co Ty? Ja bym się inaczej nie rozbudziła rano - cały rytuał musi być, to mi zastępuje poranną kawę i śniadanie
. No i niesamowicie mnie wycisza i uspokaja - uwielbiam się malować
.
A będą?
Przyjedź to zobaczysz. ![]()
Bo nie musisz niczego innego. ![]()
arcania napisał/a:ObietnicaPoranka napisał/a:Smaruję sobie tę bazę, później maluję się eyelinerem, później tuszem, później rzęsy i po nich cienie. W czasie nie jestem tego w stanie podać, bo to różnie wychodzi.
No co Ty? Ja bym się inaczej nie rozbudziła rano - cały rytuał musi być, to mi zastępuje poranną kawę i śniadanie
. No i niesamowicie mnie wycisza i uspokaja - uwielbiam się malować
.
Gwiazdeczka ![]()
Ja chyba jednak hamak sobie rozwieszę....
Nie maluję bo nie lubię
poza tym szkoda mi czasu...baza, podkład, rzęsy puder i do samochodu ![]()
aaa a propos filmu Only to ja już napisałam, ze tak długi film i dyskusja na ten temat to raczej przy tej wódce z tonikiem
ale podejmuje wyzwanie i dzis obejrzę, więc szykuj się do żarliwej dyskusji z rękoczynami
choć jak znam życie, to pewnie z Obietnicą trzeba będzie się żreć
A do tego to prywatny wątek by się przydał, bo publicznie to Wam nie napiszę co i dlaczego myślę o filmach popieranych takimi badaniami
.
I żeby się dobrze sprzątało, wstawało, sąsiadów denerwowało to podkręcamy głośniki
https://www.youtube.com/watch?v=95zuqxSf9gg
Uwielbiam Kulki!
Ale to jest przecież naturalny podział, tak natura stworzyła i z tym się nie dyskutuje
Pomimo tego, że należymy do jednego gatunku to różnimy się diametralnie, począwszy od cech fizycznych poprzez psychiczne aż do duchowych więc nie da się uniknąć tego podziału i w sumie dobrze. Nie chciałbym rozmawiać z kobietą o piłce nożenej czy o silnikach samochodów
Kobieta ma pozostać kobietą i tyle. My faceci mamy was wielbić, kochać, pożądać i nie rozumieć
Taaa, jestem pewna, że natura dokładnie to zaplanowała - za tysiące lat kobiety będą rozmawiały o malowaniu paznokci, a mężczyźni o silnikach
. Nie, natura nas skonstruowała, żebyśmy umieli sobie radzić z codziennością, a już to, czym ta codzienność jest wypełniona, to kwestia kultury.
No i chcieli to mają, kłiz tylko dla kobiet
http://ona-i-on.wieszjak.polki.pl/quiz/9629,0,Jaka-jestes-w-lozku-.html hihi
"Każdy mężczyzna marzy o takiej kochance. Masz wyjątkowo ognisty temperament, który przekłada się na Twoją olbrzymią fantazję i otwartość w sprawach seksu. Rozmowy na pikantne tematy to Twoja specjalność, często zwierzasz się ze swoich spostrzeżeń ze znajomymi. Mówienie nawet o najintymniejszych szczegółach nie stanowi dla Ciebie problemu. W łóżku często przejmujesz inicjatywę. Sztukę uwodzenia masz opanowaną do perfekcji, do tego stopnia, iż rzadko, który mężczyzna jest w stanie oprzeć się Twojemu wdziękowi. Uważasz, że zadowolenie płynące z udanego życia seksualnego jest jednym z gwarantów szczęśliwego życia. I coś w tym faktycznie jest, gdyż dosłownie cała promieniujesz"![]()
http://ona-i-on.wieszjak.polki.pl/quiz/9570,0,Co-Twoja-szafa-mowi-o-Tobie-.html
"Do życia podchodzisz z dużą rezerwą. Początkowo trudno zdobyć Twoje zaufanie, ale jeśli komuś się to uda ma w Tobie przyjaciela na dobre i na złe. Nie lubisz się wyróżniać i szokować swoim wyglądem lub zachowaniem, dlatego przez niektórych możesz być postrzegana jako osoba cicha i nieśmiała. W rzeczywistości potrafisz być głośna i towarzyska, ale tylko w gronie dobrze Ci znanych ludzi. Posiadasz niezwykłą zdolność dostosowania się do okoliczności i otoczenia. Masz chwiejny charakter, dlatego często brakuje Ci wiary w powodzenie realizowanych planów. Uchodzisz za osobę rozsądną i odpowiedzialną; raczej twardo stąpającą po ziemi. Czasem jednak warto puścić wodzę fantazji i zrobić coś szalonego"
No z tą umiejętnością dostosowywania się do otoczenia to wybitnie przesadzili ![]()
Obietnico, jednak praca w domu lepiej idzie
Cisza, spokój, przerwa w każdej chwili... No i ciasto z masłem orzechowym upiekłem
O tak - dostosowywanie pracy do własnego rytmu jest super
. I cieszę się, że Ci dobrze idzie ![]()
PS:
A ja się muszę przyznać do czegos.... Czasami tęsknię za szkołą
A to przecież ja już Wam tu parę miesięcy temu wrzucałam link do tekstu, w którym było napisane, że panowie najczęściej fantazjują o pielęgniarkach i nauczycielkach. I o ile pierwsze w fantazjach są dla mnie w pełni zrozumiałe, to drugie kompletnie nie.
theonlyone ja kiedyś komuś tutaj powiedziałam, że gdybym była facetem to Obietnica byłaby moja
Och, Arcanio, takiej fantazji nigdy nie miałam, ale co mi tam - mogę być Twoja ![]()
Wiecie, wypiję dzisiaj tonę herbat.
A miałam iść na koncert i poznać miuość życia!
Herbaty są super ![]()
ale on się nie stara Aenimo, poznaliśmy się parę miesięcy temu w grupie znajomych i coś tam pisaliśmy , później się urwało - nie odpisał- raz mieliśmy się spotkać to godzinę przed napisał że ma grypę, no ale spoko, ostatnio dzwonił to z kolei ja olałam temat bardziej z braku czasu to on zaczął szaleć i pisać, widzieliśmy się w koncu ale czuję intuicyjnie, że coś jest nie tak. Ja wiem jak się zachowuję facet, jak mu zależy więc się nie wkręcam w takie coś mimo, że jest bardzooo przystojny.
E, Lejdi, daruj sobie. Co to za relacja - Ty się nie interesujesz nim, to on Tobą tak, Ty zaczynasz się interesować, to on przestaje. To jakaś dziecinada ![]()
Aeni, tam tylko wóda, piwo i jakieś wina spod lady
To ja chcę wino spod lady ![]()
Hmmm ja już Kardamona do kuchni zagnałam
Metyl też coś gotuje, theonlyone-nie wiem, umknęło mi, ale razem dadzą radę
My będziemy się opalały, malowały pazurki i winko sączyły, będziemy takie kobiece jak chcą Panowie
No i musicie mówić jacy jesteśmy wspaniali i silni - tak też robią prawdziwe kobiety
My jesteśmy sztuczne
. A wizja z pazurkami i winkiem już mi się podoba. Opalanie nieco mniej ![]()
Asiunia, jeszcze szampan.
Szampan i wódka to alkohole, których nigdy nie tknę ![]()
Kardamon ugotujesz nam coś?
Da się załatwić ![]()
kardamon napisał/a:Aenima napisał/a:Grzeczne dziewczynki chodzą spać po 22! No ej, no weź, no weź nie byłeś na koloniach nigdy?
Byłem, aż jeden raz
Trauma do końca życia
opowiadaj!
Ta historia musi poczekać do sierpnia ![]()
Nie maluję bo nie lubię
poza tym szkoda mi czasu...baza, podkład, rzęsy puder i do samochodu
E, to nie tylko rzęsy jednak
.
Szampan i wódka to alkohole, których nigdy nie tknę
Ale Ruskoje Igristoje vel Michel to nie szampan. To tylko sfermentowany soczek winogronowy z siarczanami. ![]()
Będziesz przynętą na komary ![]()
ObietnicaPoranka napisał/a:Szampan i wódka to alkohole, których nigdy nie tknę
Ale Ruskoje Igristoje vel Michel to nie szampan. To tylko sfermentowany soczek winogronowy z siarczanami.
To imitacja szampana, imitacji też nie tknę
. Alkohol musi być dobry i słodki ![]()
O tak - dostosowywanie pracy do własnego rytmu jest super
. I cieszę się, że Ci dobrze idzie
Jeszcze coś na jutro zostało, ale to się machnie ![]()
To imitacja szampana, imitacji też nie tknę
. Alkohol musi być dobry i słodki
Herbatka z rumem.
arcania napisał/a:Ja chyba jednak hamak sobie rozwieszę....
Będziesz przynętą na komary
Ale Arcania miała w nie grochem rzucać ![]()
Aenima napisał/a:Kardamon ugotujesz nam coś?
Da się załatwić
arcania napisał/a:kardamon napisał/a:Byłem, aż jeden raz
Trauma do końca życia
opowiadaj!
Ta historia musi poczekać do sierpnia
Ty to wiesz jak ludzi zachęcić ![]()
Obietnico, za późno, nie będziesz moja bo sprzedałam Cie theonlyone ![]()
Jaka jesteś w łóżku: "Masz dwoistą naturę - czasem jesteś melancholijną romantyczką, by zaraz przeobrazić się w istnego demona seksu. Potrafisz być naprawdę czuła, starając się jak najlepiej zadowolić swojego mężczyznę. Jest tylko jeden warunek, Twoim parterem seksualnym może być tylko ten, którego obdarzasz gorącym uczuciem. Seks bez miłości nie wchodzi w grę. Masz dosyć wrażliwy i uczuciowy rodzaj fantazji erotycznej. Jesteś otwarta na zmiany i nowe doświadczenia, jednak w granicach zdrowego rozsądku. Z jednej strony seks traktujesz jako sposób okazywania uczuć drugiej osobie, z drugiej ważniejsze od samej fizycznej bliskości jest dla Ciebie pokrewieństwo dusz".
Nawet kłiz to wie! ![]()
Co mówi moja szafa: "ynik quizu: "Wykazujesz wrodzoną dążność do dominacji. Na co dzień dążysz do pełnej niezależności i do wyłącznego decydowania o swoim losie. Jesteś osobą asertywną, która nie boi się wyrażać głośno swojego zdania nawet, gdy jest ono niezgodne z opiniami innych osób. Twój indywidualizm i nonkonformizm przysparza Ci czasem wielu wrogów, ale także wiernych i oddanych przyjaciół, którzy cenią Cię za niezależność i za chodzenie własnymi ścieżkami. W towarzystwie potrafisz zaakcentować swoją obecność. Wiesz co chcesz osiągnąć i wytrwale dążysz do celu. Lubisz zmiany; uważasz, że dzięki nim Twoje życie nabiera barw. Ciężko Ci usiedzieć w miejscu, a Twój dynamizm sprawia, że masz 1000 pomysłów na minutę. W przypływie energii stać Cię na wielkie sukcesy zawodowe, zaś w okresie pesymizmu poddajesz się złemu nastrojowi. Powinnaś częściej słuchać rad innych, nie masz przecież monopolu na podejmowanie słusznych decyzji."
ObietnicaPoranka napisał/a:To imitacja szampana, imitacji też nie tknę
. Alkohol musi być dobry i słodki
Herbatka z rumem.
Pycha ![]()
kardamon napisał/a:arcania napisał/a:Ja chyba jednak hamak sobie rozwieszę....
Będziesz przynętą na komary
Ale Arcania miała w nie grochem rzucać
Arcania, będzie jednoosobowym działem samobieżnym ![]()
Ty to wiesz jak ludzi zachęcić
![]()
Skoro można zrobić kisiel na tanim winie to na pewno można zrobić jeszcze ... dużo ciekawych rzeczy. ![]()
Obietnico, za późno, nie będziesz moja bo sprzedałam Cie theonlyone
Już drugiemu mężczyźnie próbujesz mnie wcisnąć
. Ale nic z tego - bez mojej zgody nic nie zdziałasz
. A Ty nie chcesz, to nie, Twoja strata ![]()
ObietnicaPoranka napisał/a:kardamon napisał/a:Będziesz przynętą na komary
Ale Arcania miała w nie grochem rzucać
Arcania, będzie jednoosobowym działem samobieżnym
coraz mniej mi się podoba ten wyjazd ![]()
Nie robię więcej kłizów ![]()
Skoro można zrobić kisiel na tanim winie to na pewno można zrobić jeszcze ... dużo ciekawych rzeczy.
Kisiel na winie też jest super ![]()
Nie robię więcej kłizów
Dlaczego? Fajne są!
Nie robię więcej kłizów
A co Ci wyszło tym razem?
Chociaż... Ja już jakiś czas temu odkryłem, że za dużo o mnie mówią ![]()
Edit: Dobra, już wiem ![]()
Aenima napisał/a:Nie robię więcej kłizów
Dlaczego? Fajne są!
Bo mówią prawdę! ![]()
arcania napisał/a:Obietnico, za późno, nie będziesz moja bo sprzedałam Cie theonlyone
Już drugiemu mężczyźnie próbujesz mnie wcisnąć
. Ale nic z tego - bez mojej zgody nic nie zdziałasz
. A Ty nie chcesz, to nie, Twoja strata
ja bym chciała, ale to wiesz,noooo ten.... po kisielu na winie robionym ![]()
Patologia pełną gębą. ![]()
coraz mniej mi się podoba ten wyjazd
Najpierw, to niech do niego dojdzie ![]()
Zmieniłam zdanie, jadę bo bedę miała Obietnicę, ale musicie zrobić kisiel na winie ![]()
Zmieniłam zdanie, jadę bo bedę miała Obietnicę, ale musicie zrobić kisiel na winie
Okej, a potem Wy do niego wskoczycie ![]()
Aenima napisał/a:Nie robię więcej kłizów
![]()
Chociaż... Ja już jakiś czas temu odkryłem, że za dużo o mnie mówią
Są lepsze niż Cyganka ![]()
ja bym chciała, ale to wiesz,noooo ten.... po kisielu na winie robionym
Jakoś się dogadamy
. A ten kisiel jest naprawdę super!
arcania napisał/a:coraz mniej mi się podoba ten wyjazd
Najpierw, to niech do niego dojdzie
To teraz wszystko w dłoniach Metyla, bo on jako jedyny nie odpisał na mail. Metylu, słyszysz? ![]()
arcania napisał/a:Zmieniłam zdanie, jadę bo bedę miała Obietnicę, ale musicie zrobić kisiel na winie
Okej, a potem Wy do niego wskoczycie
Te Wasze fantazje, chłopaki ![]()
Obietnico poczytaj sobie parę postów wyżej
Nawet pogrubiłam!
ObietnicaPoranka napisał/a:Aenima napisał/a:Nie robię więcej kłizów
Dlaczego? Fajne są!
Bo mówią prawdę!
U mnie czasami trochę naciągają rzeczywistość. Albo wiedzą o mnie coś, czego ja sama nie wiem ![]()
kłizy sa do bani, robią ze mnie potwora ![]()
Arcanio, niech będzie tak ... Ty będziesz miała Obietnicę w dni parzyste a my w nieparzyste, ok? ![]()
Obietnico, nie odpisałem ale już na samym początku powiedziałem nawet tutaj jak się ma u mnie sytuacja. ![]()
Asiuniu mnie kisiel nie kręci. Kręci mnie za to wizja jak my wam coś gotujemy a wy nam mówicie jacy jesteśmy fantastyczni. ![]()
Chyba lecę!
Miłego wieczoru ![]()
kardamon napisał/a:Aenima napisał/a:Nie robię więcej kłizów
![]()
Chociaż... Ja już jakiś czas temu odkryłem, że za dużo o mnie mówią
Są lepsze niż Cyganka
Zarzuć jakiś jeszcze ![]()
Te Wasze fantazje, chłopaki
Ale bez nich byłoby Wam nudnooo...
Strony Poprzednia 1 … 346 347 348 349 350 … 478 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024