ujawniony napisał/a:Arcania, będzie gangb....ng
Nie wiem co na to Obietnica, bo dołączyła
I tak Obietnico, tylko Ciebie
Mogę Cię na chwilę wypożyczyć Ujawnionemu, jeśli tylko chcesz ![]()
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?
Strony Poprzednia 1 … 344 345 346 347 348 … 478 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ujawniony napisał/a:Arcania, będzie gangb....ng
Mogę Cię na chwilę wypożyczyć Ujawnionemu, jeśli tylko chcesz ![]()
Z kobiet tylko Obietnicę uwielbiam, żadnych Zoś czy Zuź
Najpierw mnie szukasz, teraz mówisz że mnie nie chcesz ... kobiety. ![]()
arcania napisał/a:ujawniony napisał/a:Arcania, będzie gangb....ng
Mogę Cię na chwilę wypożyczyć Ujawnionemu, jeśli tylko chcesz
Nie poradziłby sobie ze mną ![]()
ObietnicaPoranka napisał/a:arcania napisał/a:Nie wiem co na to Obietnica, bo dołączyła
Mogę Cię na chwilę wypożyczyć Ujawnionemu, jeśli tylko chcesz
Nie poradziłby sobie ze mną
PFFFFFFFFFFFF ![]()
arcania napisał/a:ObietnicaPoranka napisał/a:Mogę Cię na chwilę wypożyczyć Ujawnionemu, jeśli tylko chcesz
Nie poradziłby sobie ze mną
PFFFFFFFFFFFF
No i właśnie pięknie udowodnił moją racje ![]()
też tak macie, ze jak następnego dnia czytacie nasze wypociny to zastanawiacie się co piliście wczorajszego dnia? ![]()
Ja piję zieloną herbatkę o smaku ciastka truskawkowego ![]()
też tak macie, ze jak następnego dnia czytacie nasze wypociny to zastanawiacie się co piliście wczorajszego dnia?
Przecież to głównie żarty, skojarzenia i niedopowiedzenia...
Jak ktoś czyta z boku to może mu się wydawać dziwne ale kogo to...
Z dwojga złego lepiej być sobą niż udawać kogoś innego.
Ja piję zieloną herbatkę o smaku ciastka truskawkowego
hmmm cóż to za wynalazek ? ![]()
Zmieszanie soli kokosowej z truskawkową i bananową daje przerewelacyjne efekty, wiecie? ![]()
ObietnicaPoranka napisał/a:Ja piję zieloną herbatkę o smaku ciastka truskawkowego
hmmm cóż to za wynalazek ?
http://ecx.images-amazon.com/images/I/51vlasQkTtL._SY300_.jpg
Wszyscy już śpią? Pfffffff.... Amatorzy ![]()
Pfff no chyba śnisz ![]()
kurde,nie jesteśmy zwierzętami, mamy rozum i uczucia, a nie tylko instynkt...
To chyba zależy,które z tych rzeczy dopuścimy do głosu,kwestia też wyznawanych wartości i życia w zgodzie ze samym sobą.
Czy ktoś obejrzał video o pożądaniu,które wrzuciłem wczoraj?Bo jestem chętny do dyskusji ![]()
Pfff no chyba śnisz
O kurde
You good... You really good
Byłem pewien, że wszyscy "amatorzy" już chrapią a tu proszę, niespodziewajka
Następną razą poczekam ![]()
Cześć Theonly ![]()
Cześć Theonly
Cześć,nocny (M)Arku ![]()
Dzień dobry
chciałam oznajmić że poszłam spać o 5 ale ponieważ nic ciekawego się tu nie działo to co i ja miałam niby pisać
same pufania tylko i fochy ![]()
Dzień dobry
chciałam oznajmić że poszłam spać o 5 ale ponieważ nic ciekawego się tu nie działo to co i ja miałam niby pisać
same pufania tylko i fochy
PFFFFFFFFF ![]()
PS:
http://www.netkobiety.pl/t80538.html
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
aaa a propos filmu Only to ja już napisałam, ze tak długi film i dyskusja na ten temat to raczej przy tej wódce z tonikiem
ale podejmuje wyzwanie i dzis obejrzę, więc szykuj się do żarliwej dyskusji z rękoczynami
choć jak znam życie, to pewnie z Obietnicą trzeba będzie się żreć ![]()
Ujawniony, no szczyty intelektu ja nie wiem czy jestem godna tam sie wdrapywać ![]()
Po Twojej edycji: co ja mam napisać, niech w hurtowni chusteczki kupuje czy jak?
Partner niech pudrem zasypuje, zrobi się budyń ![]()
Nanana
https://www.youtube.com/watch?v=sUtRxin_OuU
Partner niech pudrem zasypuje, zrobi się budyń
"Słodka chwila"
W końcu błogie lenistwo, psy grzeją, książka bawi a muzyka łagodzi zszargane nerwy .... ![]()
Ujawniony, ale masz fuksa... w końcu ktoś trafił na jedyny niemiecki zespół, który toleruję, ba! nawet bardzo lubię ![]()
Wrrrrrrrrr.... popsułaś moją słodką zemstę, miało Cię denerwować a nie podobać
.... teraz tak, kurze pościerałem, odkurzyłem, chtkę ogarnąłem, łazienka wyszorowana, śmieci wyniesione na balkon:) i mogę teraz za niewielką opłatą komuś pomóc posprzątać ![]()
Ręka do góry?
No ile będziesz się mścił??? wczoraj była słodka zemsta i na mnie i na Metylu!
Możesz u mnie, ale musisz dopłacić więcej niż drobne
a śmieci to chyba do śmietnika się wyrzuca....
I żeby się dobrze sprzątało, wstawało, sąsiadów denerwowało to podkręcamy głośniki ![]()
No ile będziesz się mścił??? wczoraj była słodka zemsta i na mnie i na Metylu!
Możesz u mnie, ale musisz dopłacić więcej niż drobnea śmieci to chyba do śmietnika się wyrzuca....
No już nie będę, nie sprawiało mi to przyjemności a wręcz przeciwnie, więc już nie będę
Cieszysz się, że załopotałaś rzęsami i wygrałaś ? ![]()
arcania napisał/a:No ile będziesz się mścił??? wczoraj była słodka zemsta i na mnie i na Metylu!
Możesz u mnie, ale musisz dopłacić więcej niż drobnea śmieci to chyba do śmietnika się wyrzuca....
No już nie będę, nie sprawiało mi to przyjemności a wręcz przeciwnie, więc już nie będę
Cieszysz się, że załopotałaś rzęsami i wygrałaś ?
Rzęsami nie machałam, raczej nóżką tupałam i jak na Księżniczkę przystało zadartym noskiem kręciłam
ale nie, nie ciesze się bo za łatwo poszło ![]()
Lubisz wyzwania powiadasz
To podobna cecha męska
Ale skoro lubisz to Metyl napewno Ci jakieś podrzuci ![]()
Oj i znowu dzielimy na męskie, żeńskie...bez wyzwań świat byłby nudny, przecież każdy dzień jest wyzwaniem
no no, Metyla to Ty zostaw w spokoju ![]()
Ale to jest przecież naturalny podział, tak natura stworzyła i z tym się nie dyskutuje
Pomimo tego, że należymy do jednego gatunku to różnimy się diametralnie, począwszy od cech fizycznych poprzez psychiczne aż do duchowych więc nie da się uniknąć tego podziału i w sumie dobrze. Nie chciałbym rozmawiać z kobietą o piłce nożenej czy o silnikach samochodów
Kobieta ma pozostać kobietą i tyle. My faceci mamy was wielbić, kochać, pożądać i nie rozumieć ![]()
Ale to jest przecież naturalny podział, tak natura stworzyła i z tym się nie dyskutuje
Pomimo tego, że należymy do jednego gatunku to różnimy się diametralnie, począwszy od cech fizycznych poprzez psychiczne aż do duchowych więc nie da się uniknąć tego podziału i w sumie dobrze. Nie chciałbym rozmawiać z kobietą o piłce nożenej czy o silnikach samochodów
Kobieta ma pozostać kobietą i tyle. My faceci mamy was wielbić, kochać, pożądać i nie rozumieć
Kobieta w przeciwieństwie do faceta może rozmawiać i o silnikach i o błyszczykach
i wielbcie sobie, i pożądajcie, ale też i za to że możecie z nimi o wszystkim porozmawiać. Mądra kobieta nie będzie się z Tobą kłóciła, ale wypowie swoje zdanie czy np. lepszy łańcuch czy pasek rozrządu i na tym zakończy swoją wypowiedź
a grzebać w silniku to ja nigdy nie będę, bo mi szkoda butów i paznokci ![]()
A jak się pokłócicie o spalonego to już potem tylko pozostanie się godzić ![]()
Więc... był ewidentny spalony i nie kłóć się ze mną ... Wrrrrrrrrr ![]()
Pfffffffffffffffffffffffffff Ty chyba ślepy jesteś! karny powinien być
no już już, nie denerwuj się ja zmykam ![]()
No i chcieli to mają, kłiz tylko dla kobiet ![]()
http://ona-i-on.wieszjak.polki.pl/quiz/9629,0,Jaka-jestes-w-lozku-.html hihi
to ja: Wynik quizu: Masz dwoistą naturę - czasem jesteś melancholijną romantyczką, by zaraz przeobrazić się w istnego demona seksu. Potrafisz być naprawdę czuła, starając się jak najlepiej zadowolić swojego mężczyznę. Jest tylko jeden warunek, Twoim parterem seksualnym może być tylko ten, którego obdarzasz gorącym uczuciem. Seks bez miłości nie wchodzi w grę. Masz dosyć wrażliwy i uczuciowy rodzaj fantazji erotycznej. Jesteś otwarta na zmiany i nowe doświadczenia, jednak w granicach zdrowego rozsądku. Z jednej strony seks traktujesz jako sposób okazywania uczuć drugiej osobie, z drugiej ważniejsze od samej fizycznej bliskości jest dla Ciebie pokrewieństwo dusz.
http://ona-i-on.wieszjak.polki.pl/quiz/9570,0,Co-Twoja-szafa-mowi-o-Tobie-.html
Wynik quizu: Do życia podchodzisz z dużą rezerwą. Początkowo trudno zdobyć Twoje zaufanie, ale jeśli komuś się to uda ma w Tobie przyjaciela na dobre i na złe. Nie lubisz się wyróżniać i szokować swoim wyglądem lub zachowaniem, dlatego przez niektórych możesz być postrzegana jako osoba cicha i nieśmiała. W rzeczywistości potrafisz być głośna i towarzyska, ale tylko w gronie dobrze Ci znanych ludzi. Posiadasz niezwykłą zdolność dostosowania się do okoliczności i otoczenia. Masz chwiejny charakter, dlatego często brakuje Ci wiary w powodzenie realizowanych planów. Uchodzisz za osobę rozsądną i odpowiedzialną; raczej twardo stąpającą po ziemi. Czasem jednak warto puścić wodzę fantazji i zrobić coś szalonego.
arcania, normalnie zaraz Ci wleję na dupsko.
Nie dość że od dłuższego czasu leci u mnie ten Twój zapętlony kawałek to jeszcze nie dajesz mi się zająć mieszkaniem wrzucając takie quizy. I co lepsze - wyszło mi to samo. ![]()
Który Metylku? Cool Kids?
Mieszkanie może Ci Ujawniony posprzątać ![]()
Tak, Coole. I co lepsze, drugi test i ten sam wynik znów. ![]()
Eeee no jak tak samo to nudno... weź rozwiąż jeszcze raz ![]()
Metyl co Ty rozwiązujesz quizy dla kobiet? ![]()
Oczywiście, nuda zabija życie.
arcanio, co ja mam mówić, sama wiesz. ![]()
Ale chyba nie malujesz paznokci i nie podkręcasz rzęs? ![]()
Misiaczku, dla Ciebie wszystko. :*
To ja Was zostawiam samych
Nie przeszkadzam...Misiaczki ![]()
Chwilę człowieka nie ma i już misiaczkują ![]()
Arcanio, kolanami się nie martw, dadzą radę
Dzisiaj mają pełny luzz i spa im nawet zrobiłem ![]()
Obietnico, jednak praca w domu lepiej idzie
Cisza, spokój, przerwa w każdej chwili... No i ciasto z masłem orzechowym upiekłem ![]()
Dobra, wracam dalej do pracy. Udanej rozpusty ![]()
Hmmm nie wiem, ale po tym co wypisywaliście z Metylem wcześniej, to ja już się Was nie obawiam ![]()
To Metyl pisał, ja byłem grze(sz)ny ![]()
Jak to 'już'? ![]()
Kardamon okropny jesteś! znowu kusisz ciastem! na zlocie będziesz za karę w kuchni siedział ![]()
Ujawniony ja tam w Waszą relację się nie zagłębiam
ale co do tego zdjęcia to ja zaklepuję tego pana ![]()
Kardamon okropny jesteś! znowu kusisz ciastem! na zlocie będziesz za karę w kuchni siedział
Ujawniony ja tam w Waszą relację się nie zagłębiam
ale co do tego zdjęcia to ja zaklepuję tego pana
Za późno, Metyl przed Tobą przez maila go zaklepał ![]()
PS:
A ja się muszę przyznać do czegos.... Czasami tęsknię za szkołą ![]()
No to masz moje dwie największe pasje ![]()

szykuj się do żarliwej dyskusji z rękoczynami
choć jak znam życie, to pewnie z Obietnicą trzeba będzie się żreć
Challenge accepted ![]()
Przynajmniej Ty zadajesz sobie "trud" obejrzenia filmu,który wrzuciłem po raz drugi,bo większość tylko upiera się przy swojej racji tylko na podstawie własnych przemyśleń,a to nie wszystko.
W każdym razie koleżanka Obietnica wyróżnia się z tłumu ze Swoim podejściem do związków/uczuć/miłości i nie piszę tego,żeby się przypodobać,tylko dlatego,że nie znam kobiety z tak analitycznym trybem myślenia-sam fakt,że nie czuje chemii wyróżnia ją z pośród kobiet tego wątku.Poza tym,powinna zmienić nick na "Obietnica numeru" ![]()
No to masz moje dwie największe pasje
Hmmm, fotografie czarno-białe i zwierzęta,no no ciekawe pasje.
ja z kolei uważam że kobiety mają duże wymagania dot. faceta,chcą by miał doskonałą sylwetkę i może do tego jakąś extra pozycje zawodową,
co do nałogów to że ktoś wypije wieczorem 2 piwka nie oznacza że jest się diabłem
my faceci też chcemy ciepła spokoju miłości:)
ja z kolei uważam że kobiety mają duże wymagania dot. faceta,chcą by miał doskonałą sylwetkę i może do tego jakąś extra pozycje zawodową,
co do nałogów to że ktoś wypije wieczorem 2 piwka nie oznacza że jest się diabłem
my faceci też chcemy ciepła spokoju miłości:)
Yyyyy a kto powiedział, że nie potrzebujecie? i tutaj o nałogach nikt nic nie mówił, no chyba że o seksie ale to z Ujawnionym gadaj ![]()
theonlyone ja kiedyś komuś tutaj powiedziałam, że gdybym była facetem to Obietnica byłaby moja ![]()
i jestem w trakcie oglądania, więc czekaj w blokach startowych
i tak zwierzęta, ale niekoniecznie fotografie ![]()
Ja się dziś spotkałam z super przystojniakiem a i tak mi coś nie pasuje:))))))))
Ja się dziś spotkałam z super przystojniakiem a i tak mi coś nie pasuje:))))))))
Co Ci nie pasuje? No, to może skreślaj tak od razu, tylko pospotykaj się i daj szansę na poznanie, nie na związek od razu?
P.S. co się robi jak się przemarznie, bo już pomysły mi się skończyły? ![]()
Lejdilejdi napisał/a:Ja się dziś spotkałam z super przystojniakiem a i tak mi coś nie pasuje:))))))))
Co Ci nie pasuje? No, to może skreślaj tak od razu, tylko pospotykaj się i daj szansę na poznanie, nie na związek od razu?
P.S. co się robi jak się przemarznie, bo już pomysły mi się skończyły?
Włącz Polo TV i poskakaj trochę ![]()
Aenima napisał/a:Lejdilejdi napisał/a:Ja się dziś spotkałam z super przystojniakiem a i tak mi coś nie pasuje:))))))))
P.S. co się robi jak się przemarznie, bo już pomysły mi się skończyły?
Włącz Polo TV i poskakaj trochę
Tylko ja mogłam nie wziąć kluczy i przez 2h łazić na zimnie bez pończoch pod spodniami.
Brawo, królewno! a teraz mam gorączkę ![]()
Po 11 minutach mam na razie jeden wniosek, bez kobiet mężczyźni byliby nudni... ![]()
Po 11 minutach mam na razie jeden wniosek, bez kobiet mężczyźni byliby nudni...
zgadzam się bo my faceci wszystko co robimy to robimy dla Was kobiet albo z powodu Was:)
theonlyone ja kiedyś komuś tutaj powiedziałam, że gdybym była facetem to Obietnica byłaby moja
Chcieć a móc,tutaj jest subtelna różnica ![]()
Czujnik waginalny!!!
![]()
arcania napisał/a:theonlyone ja kiedyś komuś tutaj powiedziałam, że gdybym była facetem to Obietnica byłaby moja
Chcieć a móc,tutaj jest subtelna różnica
No wiesz, w dzisiejszych czasach...
ale niech Wam będzie...jest Wasza ![]()
arcania napisał/a:Po 11 minutach mam na razie jeden wniosek, bez kobiet mężczyźni byliby nudni...
zgadzam się bo my faceci wszystko co robimy to robimy dla Was kobiet albo z powodu Was:)
Nie podlizuj się ![]()
Aeni, kladź się do łózka i odpal filmik od Only
tam jest mowa o w/w czujniku ![]()
Nieogolony :DDD Są kobiety, które wolą ogolonych ale czy są one w ogóle warte uwagi...... ![]()
OOO jest mowa o flircie, pamiętacie jak się kłóciliśmy?
Nieogolony :DDD Są kobiety, które wolą ogolonych ale czy są one w ogóle warte uwagi......
A cóż to za kryterium wprowadziłeś ![]()
Strony Poprzednia 1 … 344 345 346 347 348 … 478 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024