Gdzie spotkać wolnego mężczyznę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Strony Poprzednia 1 … 344 345 346 347 348 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 22,426 do 22,490 z 31,052 ]

22,426

Odp: Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?
arcania napisał/a:
ujawniony napisał/a:

Arcania, będzie gangb....ng smile

Nie wiem co na to Obietnica, bo dołączyła tongue

I tak Obietnico, tylko Ciebie big_smile

Mogę Cię na chwilę wypożyczyć Ujawnionemu, jeśli tylko chcesz smile

Zobacz podobne tematy :

22,427

arcania napisał/a:

Z kobiet tylko Obietnicę uwielbiam, żadnych Zoś czy Zuź tongue

Najpierw mnie szukasz, teraz mówisz że mnie nie chcesz ... kobiety. tongue

22,428

ObietnicaPoranka napisał/a:
arcania napisał/a:
ujawniony napisał/a:

Arcania, będzie gangb....ng smile

Nie poradziłby sobie ze mną tongue

22,429

arcania napisał/a:
arcania napisał/a:

PFFFFFFFFFFFF big_smile

22,430

ujawniony napisał/a:
arcania napisał/a:

PFFFFFFFFFFFF big_smile

No i właśnie pięknie udowodnił moją racje tongue

22,431

też tak macie, ze jak następnego dnia czytacie nasze wypociny to zastanawiacie się co piliście wczorajszego dnia? tongue

22,432

Ja piję zieloną herbatkę o smaku ciastka truskawkowego cool

22,433

arcania napisał/a:

też tak macie, ze jak następnego dnia czytacie nasze wypociny to zastanawiacie się co piliście wczorajszego dnia? tongue

Przecież to głównie żarty, skojarzenia i niedopowiedzenia... smile Jak ktoś czyta z boku to może mu się wydawać dziwne ale kogo to... big_smile Z dwojga złego lepiej być sobą niż udawać kogoś innego.

22,434

hmmm cóż to za wynalazek ? smile

22,435 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-01-24 01:33:39)

Zmieszanie soli kokosowej z truskawkową i bananową daje przerewelacyjne efekty, wiecie? cool

arcania napisał/a:

hmmm cóż to za wynalazek ? smile

http://ecx.images-amazon.com/images/I/51vlasQkTtL._SY300_.jpg

22,436

Wszyscy już śpią? Pfffffff.... Amatorzy big_smile

22,437

Pfff no chyba śnisz big_smile

22,438 Ostatnio edytowany przez theonlyone (2015-01-24 09:48:17)

arcania napisał/a:

kurde,nie jesteśmy zwierzętami, mamy rozum i uczucia, a nie tylko instynkt...

To chyba zależy,które z tych rzeczy dopuścimy do głosu,kwestia też wyznawanych wartości i życia w zgodzie ze samym sobą.

Czy ktoś obejrzał video o pożądaniu,które wrzuciłem wczoraj?Bo jestem chętny do dyskusji tongue

22,439 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-01-24 10:17:00)

Lovelka17 napisał/a:

Pfff no chyba śnisz big_smile

O kurde smile You good... You really good smile Byłem pewien, że wszyscy "amatorzy" już chrapią a tu proszę, niespodziewajka smile Następną razą poczekam big_smile

Cześć Theonly smile

22,440 Ostatnio edytowany przez theonlyone (2015-01-24 12:01:31)

ujawniony napisał/a:

Cześć Theonly smile

Cześć,nocny (M)Arku big_smile

22,441

Dzień dobry smile chciałam oznajmić że poszłam spać o 5 ale ponieważ nic ciekawego się tu nie działo to co i ja miałam niby pisać tongue same pufania tylko i fochy tongue

22,442 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-01-24 13:14:22)

arcania napisał/a:

Dzień dobry smile chciałam oznajmić że poszłam spać o 5 ale ponieważ nic ciekawego się tu nie działo to co i ja miałam niby pisać tongue same pufania tylko i fochy tongue

PFFFFFFFFF big_smile

PS:

http://www.netkobiety.pl/t80538.html

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

22,443 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-01-24 13:18:37)

aaa a propos filmu Only to ja już napisałam, ze tak długi film i dyskusja na ten temat to raczej przy tej wódce z tonikiem wink ale podejmuje wyzwanie i dzis obejrzę, więc szykuj się do żarliwej dyskusji z rękoczynami big_smile choć jak znam życie, to pewnie z Obietnicą trzeba będzie się żreć wink

Ujawniony, no szczyty intelektu ja nie wiem czy jestem godna tam sie wdrapywać tongue

Po Twojej edycji:  co ja mam napisać, niech w hurtowni chusteczki kupuje czy jak?

22,444 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-01-24 13:32:29)

Partner niech pudrem zasypuje, zrobi się budyń smile

Nanana

https://www.youtube.com/watch?v=sUtRxin_OuU

22,445 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-01-24 13:36:35)

ujawniony napisał/a:

Partner niech pudrem zasypuje, zrobi się budyń smile

"Słodka chwila" big_smile

W końcu błogie lenistwo, psy grzeją, książka bawi a muzyka łagodzi zszargane nerwy .... smile

Ujawniony, ale masz fuksa... w końcu ktoś trafił na jedyny niemiecki zespół, który toleruję, ba! nawet bardzo lubię big_smile

22,446

Wrrrrrrrrr.... popsułaś moją słodką zemstę, miało Cię denerwować a nie podobać big_smile .... teraz tak, kurze pościerałem, odkurzyłem, chtkę ogarnąłem, łazienka wyszorowana, śmieci wyniesione na balkon:) i mogę teraz za niewielką opłatą komuś pomóc posprzątać big_smile
Ręka do góry?

22,447

No ile będziesz się mścił??? wczoraj była słodka zemsta i na mnie i na Metylu!
Możesz u mnie, ale musisz dopłacić więcej niż drobne tongue a śmieci to chyba do śmietnika się wyrzuca....

22,448

I żeby się dobrze sprzątało, wstawało, sąsiadów denerwowało to podkręcamy głośniki big_smile

22,449

arcania napisał/a:

Możesz u mnie, ale musisz dopłacić więcej niż drobne tongue a śmieci to chyba do śmietnika się wyrzuca....

No już nie będę, nie sprawiało mi to przyjemności a wręcz przeciwnie, więc już nie będę smile Cieszysz się, że załopotałaś rzęsami i wygrałaś ? big_smile

22,450

ujawniony napisał/a:
arcania napisał/a:

No już nie będę, nie sprawiało mi to przyjemności a wręcz przeciwnie, więc już nie będę smile Cieszysz się, że załopotałaś rzęsami i wygrałaś ? big_smile

Rzęsami nie machałam, raczej nóżką tupałam i jak na Księżniczkę przystało zadartym noskiem kręciłam big_smile  ale nie, nie ciesze się bo za łatwo poszło tongue

22,451

Lubisz wyzwania powiadasz smile To podobna cecha męska smile Ale skoro lubisz to Metyl napewno Ci jakieś podrzuci big_smile

22,452

Oj i znowu dzielimy na męskie, żeńskie...bez wyzwań świat byłby nudny, przecież każdy dzień jest wyzwaniem tongue no no, Metyla to Ty zostaw w spokoju tongue

22,453 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-01-24 15:21:02)

Ale to jest przecież naturalny podział, tak natura stworzyła i z tym się nie dyskutuje smile Pomimo tego, że należymy do jednego gatunku to różnimy się diametralnie, począwszy od cech fizycznych poprzez psychiczne aż do duchowych więc nie da się uniknąć tego podziału i w sumie dobrze. Nie chciałbym rozmawiać z kobietą o piłce nożenej czy o silnikach samochodów smile Kobieta ma pozostać kobietą i tyle. My faceci mamy was wielbić, kochać, pożądać i nie rozumieć big_smile

22,454 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-01-24 15:27:53)

ujawniony napisał/a:

Ale to jest przecież naturalny podział, tak natura stworzyła i z tym się nie dyskutuje smile Pomimo tego, że należymy do jednego gatunku to różnimy się diametralnie, począwszy od cech fizycznych poprzez psychiczne aż do duchowych więc nie da się uniknąć tego podziału i w sumie dobrze. Nie chciałbym rozmawiać z kobietą o piłce nożenej czy o silnikach samochodów smile Kobieta ma pozostać kobietą i tyle. My faceci mamy was wielbić, kochać, pożądać i nie rozumieć big_smile

Kobieta w przeciwieństwie do faceta może rozmawiać i o silnikach i o błyszczykach tongue i wielbcie sobie, i pożądajcie, ale też i za to że możecie z nimi o wszystkim porozmawiać. Mądra kobieta nie będzie się z Tobą kłóciła, ale wypowie swoje zdanie czy np. lepszy łańcuch czy pasek rozrządu i na tym zakończy swoją wypowiedź tongue a grzebać w silniku to ja nigdy  nie będę, bo mi szkoda butów i paznokci tongue
A jak się pokłócicie o spalonego to już potem tylko pozostanie się godzić tongue

22,455

Więc... był ewidentny spalony i nie kłóć się ze mną ... Wrrrrrrrrr smile

22,456

Pfffffffffffffffffffffffffff Ty chyba ślepy jesteś! karny powinien być hmm no już już, nie denerwuj się ja zmykam wink

22,457 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-01-24 16:04:59)

No i chcieli to mają, kłiz tylko dla  kobiet tongue

http://ona-i-on.wieszjak.polki.pl/quiz/9629,0,Jaka-jestes-w-lozku-.html hihi

to ja: Wynik quizu:  Masz dwoistą naturę - czasem jesteś melancholijną romantyczką, by zaraz przeobrazić się w istnego demona seksu. Potrafisz być naprawdę czuła, starając się jak najlepiej zadowolić swojego mężczyznę. Jest tylko jeden warunek, Twoim parterem seksualnym może być tylko ten, którego obdarzasz gorącym uczuciem. Seks bez miłości nie wchodzi w grę. Masz dosyć wrażliwy i uczuciowy rodzaj fantazji erotycznej. Jesteś otwarta na zmiany i nowe doświadczenia, jednak w granicach zdrowego rozsądku. Z jednej strony seks traktujesz jako sposób okazywania uczuć drugiej osobie, z drugiej ważniejsze od samej fizycznej bliskości jest dla Ciebie pokrewieństwo dusz.

http://ona-i-on.wieszjak.polki.pl/quiz/9570,0,Co-Twoja-szafa-mowi-o-Tobie-.html

Wynik quizu:  Do życia podchodzisz z dużą rezerwą. Początkowo trudno zdobyć Twoje zaufanie, ale jeśli komuś się to uda ma w Tobie przyjaciela na dobre i na złe. Nie lubisz się wyróżniać i szokować swoim wyglądem lub zachowaniem, dlatego przez niektórych możesz być postrzegana jako osoba cicha i nieśmiała. W rzeczywistości potrafisz być głośna i towarzyska, ale tylko w gronie dobrze Ci znanych ludzi. Posiadasz niezwykłą zdolność dostosowania się do okoliczności i otoczenia. Masz chwiejny charakter, dlatego często brakuje Ci wiary w powodzenie realizowanych planów. Uchodzisz za osobę rozsądną i odpowiedzialną; raczej twardo stąpającą po ziemi. Czasem jednak warto puścić wodzę fantazji i zrobić coś szalonego.

22,458

arcania, normalnie zaraz Ci wleję na dupsko. big_smile Nie dość że od dłuższego czasu leci u mnie ten Twój zapętlony kawałek to jeszcze nie dajesz mi się zająć mieszkaniem wrzucając takie quizy. I co lepsze - wyszło mi to samo. lol

22,459

Który Metylku? Cool Kids?

Mieszkanie może Ci Ujawniony posprzątać big_smile

22,460

Tak, Coole. I co lepsze, drugi test i ten sam wynik znów. big_smile

22,461

Eeee no jak tak samo to nudno... weź rozwiąż jeszcze raz tongue

22,462

Metyl co Ty rozwiązujesz quizy dla kobiet? big_smile

22,463

Oczywiście, nuda zabija życie.

arcanio, co ja mam mówić, sama wiesz. tongue

22,464

Ale chyba nie malujesz paznokci i nie podkręcasz rzęs? big_smile

22,465

Misiaczku, dla Ciebie wszystko. :*

22,466

To ja Was zostawiam samych tongue Nie przeszkadzam...Misiaczki tongue

22,467

Chwilę człowieka nie ma i już misiaczkują yikes

Arcanio, kolanami się nie martw, dadzą radę wink Dzisiaj mają pełny luzz i spa im nawet zrobiłem big_smile

Obietnico, jednak praca w domu lepiej idzie wink Cisza, spokój, przerwa w każdej chwili... No i ciasto z masłem orzechowym upiekłem big_smile

Dobra, wracam dalej do pracy. Udanej rozpusty tongue

22,468

Hmmm... ile czasu już z Wami tu piszę ? :DDDDD

http://wstaw.org/m/2015/01/24/pocalunek-randka_png_300x300_q85.jpg

22,469

Hmmm nie wiem, ale  po tym co wypisywaliście z Metylem wcześniej, to ja już się Was nie obawiam tongue

22,470 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-01-24 17:45:27)

To Metyl pisał, ja byłem grze(sz)ny big_smile

22,471

Jak to 'już'? tongue

22,472

Kardamon okropny jesteś! znowu kusisz ciastem! na zlocie będziesz za karę w kuchni siedział big_smile

Ujawniony ja tam w Waszą relację się nie zagłębiam tongue ale co do tego zdjęcia to ja zaklepuję tego pana big_smile

22,473 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-01-24 17:56:48)

arcania napisał/a:

Kardamon okropny jesteś! znowu kusisz ciastem! na zlocie będziesz za karę w kuchni siedział big_smile

Ujawniony ja tam w Waszą relację się nie zagłębiam tongue ale co do tego zdjęcia to ja zaklepuję tego pana big_smile

Za późno, Metyl przed Tobą przez maila go zaklepał big_smile

PS:
A ja się muszę przyznać do czegos.... Czasami tęsknię za szkołą big_smile

http://wstaw.org/m/2015/01/24/nauczycielka_png_300x300_q85.jpg

22,474

No to masz moje dwie największe pasje tongue

http://www.tapetus.pl/obrazki/n/75076_labrador-przystojny-retriever-mezczyzna.jpg

22,475

arcania napisał/a:

szykuj się do żarliwej dyskusji z rękoczynami big_smile choć jak znam życie, to pewnie z Obietnicą trzeba będzie się żreć wink

Challenge accepted  cool
Przynajmniej Ty zadajesz sobie "trud" obejrzenia filmu,który wrzuciłem po raz drugi,bo większość tylko upiera się przy swojej racji tylko na podstawie własnych przemyśleń,a to nie wszystko.

W każdym razie koleżanka Obietnica wyróżnia się z tłumu ze Swoim podejściem do związków/uczuć/miłości i nie piszę tego,żeby się przypodobać,tylko dlatego,że nie znam kobiety z tak analitycznym trybem myślenia-sam fakt,że nie czuje chemii wyróżnia ją z pośród kobiet  tego wątku.Poza tym,powinna zmienić nick na "Obietnica numeru" lol

22,476

arcania napisał/a:

No to masz moje dwie największe pasje tongue

http://www.tapetus.pl/obrazki/n/75076_l … czyzna.jpg

Hmmm, fotografie czarno-białe i zwierzęta,no no ciekawe pasje.

22,477

ja z kolei uważam że kobiety mają duże wymagania dot. faceta,chcą by miał doskonałą sylwetkę i może do tego jakąś extra pozycje zawodową,
co do nałogów to że ktoś wypije wieczorem 2 piwka nie oznacza że jest się diabłem
my faceci też chcemy ciepła spokoju miłości:)

22,478

samotnyfaccet napisał/a:

ja z kolei uważam że kobiety mają duże wymagania dot. faceta,chcą by miał doskonałą sylwetkę i może do tego jakąś extra pozycje zawodową,
co do nałogów to że ktoś wypije wieczorem 2 piwka nie oznacza że jest się diabłem
my faceci też chcemy ciepła spokoju miłości:)

Yyyyy  a kto powiedział, że nie potrzebujecie? i tutaj o nałogach nikt nic nie mówił, no chyba że o seksie ale to z Ujawnionym gadaj tongue

theonlyone ja kiedyś komuś tutaj powiedziałam, że gdybym była facetem to Obietnica byłaby moja tongue

i jestem w trakcie oglądania, więc czekaj w blokach startowych wink i tak zwierzęta, ale niekoniecznie fotografie wink

22,479

Ja się dziś spotkałam z super przystojniakiem a i tak mi coś nie pasuje:))))))))

22,480 Ostatnio edytowany przez Aenima (2015-01-24 18:28:55)

Lejdilejdi napisał/a:

Ja się dziś spotkałam z super przystojniakiem a i tak mi coś nie pasuje:))))))))

Co Ci nie pasuje? No, to może skreślaj tak od razu, tylko pospotykaj się i daj szansę na poznanie, nie na związek od razu?

P.S. co się robi jak się przemarznie, bo już pomysły mi się skończyły? big_smile

22,481

Aenima napisał/a:
Lejdilejdi napisał/a:

Co Ci nie pasuje? No, to może skreślaj tak od razu, tylko pospotykaj się i daj szansę na poznanie, nie na związek od razu?

P.S. co się robi jak się przemarznie, bo już pomysły mi się skończyły? big_smile

Włącz Polo TV i poskakaj trochę smile

22,482

arcania napisał/a:
Aenima napisał/a:
Lejdilejdi napisał/a:

Włącz Polo TV i poskakaj trochę smile

Tylko ja mogłam nie wziąć kluczy i przez 2h łazić na zimnie bez pończoch pod spodniami.
Brawo, królewno! a teraz mam gorączkę big_smile

22,483

Po 11 minutach mam na razie jeden wniosek, bez kobiet mężczyźni byliby nudni... sad

22,484

arcania napisał/a:

Po 11 minutach mam na razie jeden wniosek, bez kobiet mężczyźni byliby nudni... sad

zgadzam się bo my faceci wszystko co robimy to robimy dla Was kobiet albo z powodu Was:)

22,485 Ostatnio edytowany przez theonlyone (2015-01-24 18:46:28)

arcania napisał/a:

theonlyone ja kiedyś komuś tutaj powiedziałam, że gdybym była facetem to Obietnica byłaby moja tongue

Chcieć a móc,tutaj jest subtelna różnica smile

22,486

Czujnik waginalny!!! big_smile big_smile

theonlyone napisał/a:
arcania napisał/a:

Chcieć a móc,tutaj jest subtelna różnica smile

No wiesz, w dzisiejszych czasach... wink ale niech Wam będzie...jest Wasza wink

samotnyfaccet napisał/a:
arcania napisał/a:

zgadzam się bo my faceci wszystko co robimy to robimy dla Was kobiet albo z powodu Was:)

Nie podlizuj się tongue

Aeni, kladź się do łózka i odpal filmik od Only big_smile tam jest mowa o w/w czujniku tongue

22,487 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-01-24 18:53:58)

Nieogolony :DDD Są kobiety, które wolą ogolonych ale czy są one w ogóle warte uwagi...... big_smile

22,488

OOO jest mowa o flircie, pamiętacie jak się kłóciliśmy?

22,489

ujawniony napisał/a:

Nieogolony :DDD Są kobiety, które wolą ogolonych ale czy są one w ogóle warte uwagi...... big_smile

A cóż to za kryterium wprowadziłeś wink

22,490 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-01-24 19:18:21)

Jedno z moich prywatnych kryteriów smile Ciiiiii smile

PS: Czy ja mam dzisiaj głupawkę czy to naprawdę jest śmieszne ? smile

http://wstaw.org/m/2015/01/24/dzida_jpg_300x300_q85.jpg

Posty [ 22,426 do 22,490 z 31,052 ]

Strony Poprzednia 1 … 344 345 346 347 348 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024