Gdzie spotkać wolnego mężczyznę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Strony Poprzednia 1 … 343 344 345 346 347 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 22,361 do 22,425 z 31,052 ]

22,361 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-01-23 23:15:39)

Odp: Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Ależ ja posiadam bardzo silną intuicję. Też już o tym pisałam - potrafię poznać człowieka, który jest bardzo miły, koleżeński, ale coś mi w nim nie pasuje i nie potrafię go polubić. No nie i już. I gdybym w tym miejscu zostawiła to zagadnienie, to bym może i wierzyła w chemię i siły nadprzyrodzone. Ale ja po prostu muszę rozumieć, gdy czegoś nie rozumiem, to czuję się bardzo niekomfortowo i tak drążę ten temat aż zrozumiem. No i zawsze się okazuje, że ten człowiek pod pozorem sympatyczności miał cały szereg cech, które wskazywały np. na to, że jest fałszywy. Ale nie było tego od razu widać. Ale ja to wiem, gdy to przeanalizuję, ale zanim się z taką osobą zakoleguję. To wszystko jest logiczne, tylko potrzebujemy czasu, żeby sobie coś w głowie ułożyć. Tak jak informacje potrzebują czasu, żeby się przenieść z pamięci krótkotrwałej do długotrwałej. To też nie dzieje się tak od razu. Tak i my potrzebujemy czasu, żeby zrozumieć, dlaczego coś do kogoś czujemy albo nie.

Zobacz podobne tematy :

22,362

arcania napisał/a:
theonlyone napisał/a:
arcania napisał/a:

a Obietnica poczuje chemię czy tam cug tongue

Jak nie cug do kogoś,to może chociaż do picia big_smile

hahaha biedna Obietnica, tak na nią wsiedliśmy wink

Zaraz pewnie nam dowali,jest dostępna,to już tam z nerwów wali w klawiaturę big_smile

22,363

No to to jest właśnie ta chemia, psia mać tongue nie rozumiesz tego na początku, dopiero później o tym caly czas tu piszemy tongue

22,364

theonlyone napisał/a:

Zaraz pewnie nam dowali,jest dostępna,to już tam z nerwów wali w klawiaturę big_smile

Z nerwów lol? Only, proszę Cię, Obietnica to bardzo spokojny człowiek cool

22,365 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-01-23 23:16:58)

Arcanio, nie mogłem wybrać ciebie bo wcisnęliście mnie na siłę między no.... znaczy w ręcę Poranka, na siłę razem ze swoim księciuniem Metylem, to prawie gwałt był na mnie a teraz pretensje do grabatogo, że ma proste dzieci a Metyl świnia jeszcze mnie nogą dopychał big_smile

22,366

theonlyone napisał/a:
arcania napisał/a:
theonlyone napisał/a:

Jak nie cug do kogoś,to może chociaż do picia big_smile

No i masz, ale łagodnie nas potraktowała albo po prostu olała tongue

22,367

ujawniony napisał/a:

Arcanio, nie mogłem wybrać ciebie bo wcisnęliście mnie na siłę między no.... znaczy w ręcę Poranka, na siłę razem ze swoim księciuniem Metylem, to prawie gwałt był na mnie a teraz pretensje do grabatogo, że ma proste dzieci a Metyl świnia jeszcze mnie nogą dopychał big_smile

No halo halo , sam żeś wystartował w kierunku Panny Obietnicy tongue a nam niewiele potrzeba by się uruchomić tongue

22,368

arcania napisał/a:

Mam podobnie, czasami jak z kimś rozmawiam to mam wrażenie, że się duszę. Podobnie są miejsca, które powodują, że czuję ucisk na gardle ale mam po prostu ochotę zwiewać. Tego się nie da wytłumaczyć, to trzeba po prostu poczuć.
Ja wiem Obietnico to też się da wytłumaczyć, brzmi to trochę psychotycznie, ale uwierz mi, że może poza minimalnymi skłonnościami do bordera z moją psychiką wsio ok wink

E, ja to też potrafię poczuć, ale też potrafię wyjaśnić, dlaczego przy jakiejś konkretnej osobie czuję się przytłoczona albo bardzo ożywiona. Może nie od razu, gdy tę osobę poznaję, ale jestem w stanie to później spokojnie przeanalizować i wskazać konkretne cechy tej osoby, które sprawiły, że się poczułam tak jak się poczułam. Z miejscami też tak mam, ale też to potrafię wyjaśnić wink.

22,369

ujawniony napisał/a:

Metyl świnia jeszcze mnie nogą dopychał big_smile

Przejrzałeś mnie, nie mam już po co żyć.

22,370

arcania napisał/a:

Spokojnie, poradzę sobie wink

22,371 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-01-23 23:21:07)

arcania napisał/a:
ujawniony napisał/a:

No halo halo , sam żeś wystartował w kierunku Panny Obietnicy tongue a nam niewiele potrzeba by się uruchomić tongue

Do nikogo nie startowałem, przywitałem się a tu od razu Obietnica i Obietnica, aż mi bylo głupio bo nie wiedziałem jak zareagować, nigdy nie byłem zgwałcony internetowo smile

22,372

arcania napisał/a:

No to to jest właśnie ta chemia, psia mać tongue nie rozumiesz tego na początku, dopiero później o tym caly czas tu piszemy tongue

Żadna chemia, po prostu moja świadomość w pewnym momencie jest zbyt mała, ale gdy ją zwiększę, to wszystko się ładnie układa w logiczną całość. Więc po co usprawiedliwiać własną niewiedzę tongue. Każdy brak wiedzy należy jak najszybciej uzupełnić, a nie się głupio tłumaczyć tongue

22,373 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-01-23 23:25:03)

Obietnico, ja Ci już napisałam wyżej, że to czego nie rozumiesz na początku to ta chemia, później sobie analizujesz i ok, ja też. Ale na początku jest CHEMIA tongue
Doczytałam później to co napisałaś smile no jejku to właśnie to nierozumienie i podświadomość my po prostu nazywamy smile bo bez nazywania pewnych zjawisk nie da się funkcjonować i normalnie gadać, ze tak uporszczę tongue

Ujawniony, zawsze musi być ten pierwszy raz tongue a jakby Ci nei było przyjemnie to byś tu z nami nie siedział tyle czasu tongue

22,374

ujawniony napisał/a:

Do nikogo nie startowałem, przywitałem się a tu od razu Obietnica i Obietnica, aż mi bylo głupio bo nie wiedziałem jak zareagować, nigdy nie byłem zgwałcony internetowo smile

Ujawniony, jeśli tak się tłumaczysz na tych randkach, to już rozumiem, dlaczego na tyle ich musisz chodzić tongue

22,375

ObietnicaPoranka napisał/a:
theonlyone napisał/a:

Taaa jasne,wszyscy tak mówią big_smile

Intuicja a chemia to dwie różne rzeczy,jedno z drugim nie ma nic wspólnego.
Chciałabyś uczucia rozwiązać na podstawie równań matematycznych?Ja nie jestem romantyczny,ale Ty to już przesadzasz ! lol
Czyli faktycznie,jeśli ktoś Ci się podoba,to Ty nie czujesz chemii tylko matematykę lol lol lol

22,376

arcania napisał/a:

Obietnico, ja Ci już napisałam wyżej, że to czego nie rozumiesz na początku to ta chemia, później sobie analizujesz i ok, ja też. Ale na początku jest CHEMIA tongue

Ujawniony, zawsze musi być ten pierwszy raz tongue a jakby Ci nei było przyjemnie to byś tu z nami nie siedział tyle czasu tongue

Bzura, to czego nie rozumiesz to brak wiedzy i świadomości, a nie jakaś chemia yikes.
Może Ujawniony jest masochistą tongue

22,377

arcania napisał/a:

Siedzę bo mam w planach zemstę na Metulu i odbicie Ciebie smile Poza tym wcisnęliście mnie w intenetowe ramiona obcej kobiety a to ja... JA JA Ja sam, nie inni tylko ja sam wybieram swoje ofiary big_smile

22,378

ujawniony napisał/a:
arcania napisał/a:

Siedzę bo mam w planach zemstę na Metulu i odbicie Ciebie smile Poza tym wcisnęliście mnie w intenetowe ramiona obcej kobiety a to ja... JA JA Ja sam, nie inni tylko ja sam wybieram swoje ofiary big_smile

Ja juz raz powiedziałam! Może ktoś mnie zapyta o to co ja chcę i z kim chcę???? tongue wink

22,379 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-01-23 23:34:03)

theonlyone napisał/a:
theonlyone napisał/a:

Taaa jasne,wszyscy tak mówią big_smile

Intuicja a chemia to dwie różne rzeczy,jedno z drugim nie ma nic wspólnego.
Chciałabyś uczucia rozwiązać na podstawie równań matematycznych?Ja nie jestem romantyczny,ale Ty to już przesadzasz ! lol
Czyli faktycznie,jeśli ktoś Ci się podoba,to Ty nie czujesz chemii tylko matematykę lol lol lol

Nie, jeśli ktoś mi się podoba, to czuję zainteresowanie nim, pożądanie, a w efekcie miłość.
Nigdzie nie pisałam, że intuicja i chemia to to samo.
Intuicja to po prostu Twoja nieuświadomiona wiedza, którą w prosty sposób możesz sobie uświadomić. A chemia to np. C2H5OH, a matematyka np. a^2+ b^2 = c^2. I tyle.

22,380

arcania napisał/a:
ujawniony napisał/a:
arcania napisał/a:

Ja juz raz powiedziałam! Może ktoś mnie zapyta o to co ja chcę i z kim chcę???? tongue wink

Ciebie trzeba pytać ale innych to Ty już nie musisz pytać.... Ooooooooooo zemsta będzie słodka ! <szyderczy śmiech> big_smile

22,381

ujawniony napisał/a:

Niezbyt dobrze Ci to idzie tongue. I nie wcisnęli, tylko próbowali, w moje ramiona nie da się tak każdego wcisnąć tongue

22,382 Ostatnio edytowany przez theonlyone (2015-01-23 23:38:59)

Dosłownie nie,ale:

Ależ ja posiadam bardzo silną intuicję. Też już o tym pisałam - potrafię poznać człowieka, który jest bardzo miły, koleżeński, ale coś mi w nim nie pasuje i nie potrafię go polubić. No nie i już

Poznać,który jet miły i koleżeński,to jest intuicja,nie potrafisz go polubić i nie wiesz dlaczego,to jest chemia,a właściwie jej brak.

To kiedy Twoim zdaniem czujesz pożądanie,na jakim etapie znajomości ?

Poza tym czucie chemii chyba powstało z faktu,że kiedy czujemy pożądanie,mózg produkuje dopamine,hormon szczęścia,który pewnie jest związkiem chemicznym tongue
Jest chemia?Jest cool

22,383

ujawniony napisał/a:

Niezbyt dobrze Ci to idzie tongue. I nie wcisnęli, tylko próbowali, w moje ramiona nie da się tak każdego wcisnąć tongue

A skąd wiesz, ze niezbyt dobrze?

22,384

ujawniony napisał/a:
arcania napisał/a:
ujawniony napisał/a:

Ciebie trzeba pytać ale innych to Ty już nie musisz pytać.... Ooooooooooo zemsta będzie słodka ! <szyderczy śmiech> big_smile

No ja już się boję oooooooo patrz oooooo za ramionami Obietnicy się schowam, choć z tego co pamiętam, Ona niższa ode mnie ale ducha ma wielkiego tongue

22,385

theonlyone napisał/a:

Poza tym czucie chemii chyba powstało z faktu,że kiedy czujemy pożądanie,mózg produkuje dopamine,hormon szczęścia,który pewnie jest związkiem chemicznym tongue
Jest chemia?Jest cool

Ja już nie chciałam aż tak tego upraszczać żeby zachować resztki romantyzmu tongue Obietnico no poddaj się proszę big_smile

22,386

arcania napisał/a:
theonlyone napisał/a:

Jest chemia?Jest cool

Ja już nie chciałam aż tak tego upraszczać żeby zachować resztki romantyzmu tongue Obietnico no poddaj się proszę big_smile

A Ty jeszcze musisz leżącego dobijać tym obcasem tak ? big_smile

22,387

ujawniony napisał/a:
arcania napisał/a:
theonlyone napisał/a:

Jest chemia?Jest cool

A Ty jeszcze musisz leżącego dobijać tym obcasem tak ? big_smile

Przyznaj się, że chętnie byś się zamienił z "tym leżącym" tongue

22,388

Popatrzcie na to i sami wyciągnijcie wnioski :

22,389

theonlyone napisał/a:

Dosłownie nie,ale:

Ależ ja posiadam bardzo silną intuicję. Też już o tym pisałam - potrafię poznać człowieka, który jest bardzo miły, koleżeński, ale coś mi w nim nie pasuje i nie potrafię go polubić. No nie i już

Poznać,który jet miły i koleżeński,to jest intuicja,nie potrafisz go polubić i nie wiesz dlaczego,to jest chemia,a właściwie jej brak.

To kiedy Twoim zdaniem czujesz pożądanie,na jakim etapie znajomości ?

Only, nadążaj tongue.
Pisaliście o poznawaniu ludzi w grupie, na stopie towarzyskiej czy koleżeńskiej. I ja się do tego odniosłam i nawiązałam do tego, o czym już kiedyś pisałam. Poznaję ludzi na stopie koleżeńskiej i jest jakaś osoba, która jest dla mnie miła, ale mnie ona zupełnie nie pasuje. Nie wiem, dlaczego, ale w tym momencie się nad tym nie zastanawiam. Po prostu mi nie pasuje. Później to sobie analizuję "miła koleżanka, uczynna, to o co mi chodzi?" I wtedy do głosu dochodzi świadomość, która mi pokazuje, że ta osoba jest fałszywie miła. I nie ma tu żadnej chemii, a jedynie moja wiedza. A skąd ta wiedza? A no stąd, że w przeszłości spotkałam osoby o podobnym zestawie cech. Więc to jest nieuświadomiona wiedza, którą sobie uświadamiam, gdy mam czas, żeby się nad tym zastanowić. Żadna chemia. W pracy też wiele razy robisz coś automatycznie, bo już to robiłeś wiele razy. Telefon też codziennie odbieramy automatycznie i korzystamy przy tym z nieuświadomionej wiedzy. Ale gdy ktoś nas pyta jak to zrobić, to musimy się chwilę zastanowić i możemy wytłumaczyć. Bo my to robimy w sposób nieuświadomiony, ale nie znaczy, że nie mamy wiedzy nt. tego jak to zrobić. Mamy tylko musimy ją z siebie wydobyć.

A co do drugiego pytania - to już zupełnie inna sfera. Ja pożądania nie poczuję, jeśli nie będzie mieszanki cech fizycznych i psychicznych. Bo dla mnie seks to nie tylko zwierzęcy akt, ale też to, co przed i to, co po. A tu bez intelektu się nie obędzie. Na jakim etapie znajomości? Na różnym. Zależy od mnóstwa różnych czynników.

22,390

ujawniony napisał/a:
ujawniony napisał/a:

Bo gdyby szło dobrze, to nikt nawet nie próbowałby Cię nigdzie wcisnąć tongue

22,391

theonlyone napisał/a:

Popatrzcie na to i sami wyciągnijcie wnioski :

Takie długie...to do oglądania przy tej wódce z tonikiem wink

Obietnico, ja nigdy Ci tego  nie mówiłam-pisałam, ale uwielbiam Cię big_smile

22,392

arcania napisał/a:
theonlyone napisał/a:

Jest chemia?Jest cool

Nie ma szans. Szczęście czujemy, gdy przytulamy dziecko, pieska, gdy pływamy, rozmawiamy z przyjaciółką, oglądamy film, kupujemy wymarzoną kieckę. Więc można poczuć chemię do swetra?

22,393

arcania napisał/a:
theonlyone napisał/a:

Jest chemia?Jest cool

Nie ma szans. Szczęście czujemy, gdy przytulamy dziecko, pieska, gdy pływamy, rozmawiamy z przyjaciółką, oglądamy film, kupujemy wymarzoną kieckę. Więc można poczuć chemię do swetra?

Ale jak sama określiłaś, są różne rodzaje szczęścia. Sama teraz porównujesz dziecko ze swetrem tongue

22,394

ujawniony napisał/a:

Problem w tym, zę ja nawet nie zacząłem, ba, nie miałem zamiaru zacząć bo najpierw bada się teren a tu od razu na glebę, zostałem skuty łancuchami, jakiś przemiły głos wyszeptał mi do ucha, teraz zczeźniesz w ramionach Obietnicy i tyle było mojego badania...
Arcania, nie kuś smile

22,395

arcania napisał/a:
arcania napisał/a:

Ale jak sama określiłaś, są różne rodzaje szczęścia. Sama teraz porównujesz dziecko ze swetrem tongue

No i co? Że niby dziecko gorsze od swetra i nie można go porównać? yikes

22,396

ujawniony napisał/a:
ujawniony napisał/a:

Problem w tym, zę ja nawet nie zacząłem, ba, nie miałem zamiaru zacząć bo najpierw bada się teren a tu od razu na glebę, zostałem skuty łancuchami, jakiś przemiły głos wyszeptał mi do ucha, teraz zczeźniesz w ramionach Obietnicy i tyle było mojego badania...
Arcania, nie kuś smile

Taaaaa kuszę tym przemiłym głosem z ucha tongue

22,397

ujawniony napisał/a:

Arcania, nie kuś smile

A to Ci nie grozi, ramiona Obietnicy są tylko dla wybranych przez Obietnicę, więc spokojnie wink

22,398

arcania napisał/a:

No i co? Że niby dziecko gorsze od swetra i nie można go porównać? yikes

Hehehe  no nie, w sumie i jedno i drugi może gryźć tongue

22,399

Ujawniony a Ty nie czujesz się z lekka osaczony ? big_smile

22,400

arcania napisał/a:

Teraz już nie smile

22,401

Pisaliście o poznawaniu ludzi w grupie, na stopie towarzyskiej czy koleżeńskiej. I ja się do tego odniosłam i nawiązałam do tego, o czym już kiedyś pisałam. Poznaję ludzi na stopie koleżeńskiej i jest jakaś osoba, która jest dla mnie miła, ale mnie ona zupełnie nie pasuje. Nie wiem, dlaczego, ale w tym momencie się nad tym nie zastanawiam. Po prostu mi nie pasuje. Później to sobie analizuję "miła koleżanka, uczynna, to o co mi chodzi?"

Tylko,że mój kolega z nikim nie rozmawia,to uczucie jest po pierwszym cześć i nic więcej,on z nikim nie musi rozmawiać wink

22,402

arcania napisał/a:

Obietnico, ja nigdy Ci tego  nie mówiłam-pisałam, ale uwielbiam Cię big_smile

Och, tak się wzruszyłam, że aż nie wiem, co odpowiedzieć :*

22,403

theonlyone napisał/a:

Pisaliście o poznawaniu ludzi w grupie, na stopie towarzyskiej czy koleżeńskiej. I ja się do tego odniosłam i nawiązałam do tego, o czym już kiedyś pisałam. Poznaję ludzi na stopie koleżeńskiej i jest jakaś osoba, która jest dla mnie miła, ale mnie ona zupełnie nie pasuje. Nie wiem, dlaczego, ale w tym momencie się nad tym nie zastanawiam. Po prostu mi nie pasuje. Później to sobie analizuję "miła koleżanka, uczynna, to o co mi chodzi?"

Tylko,że mój kolega z nikim nie rozmawia,to uczucie jest po pierwszym cześć i nic więcej,on z nikim nie musi rozmawiać wink

lol

22,404

theonlyone napisał/a:

Daj mi namiary na kolegę wink jak ja marzę o kimś takim...żeby tak za dużo nie gadać big_smile

22,405

ujawniony napisał/a:
arcania napisał/a:

Teraz już nie smile

I całą przyjemność mi odebrałeś sad i dobry humor szlag trafił tongue

22,406

A co do drugiego pytania - to już zupełnie inna sfera. Ja pożądania nie poczuję, jeśli nie będzie mieszanki cech fizycznych i psychicznych. Bo dla mnie seks to nie tylko zwierzęcy akt, ale też to, co przed i to, co po. A tu bez intelektu się nie obędzie. Na jakim etapie znajomości? Na różnym. Zależy od mnóstwa różnych czynników

To mi się bardzo podoba,świadome i dojrzałe.

22,407

arcania napisał/a:
ujawniony napisał/a:
arcania napisał/a:

Teraz już nie smile

Mówiłem, że zemsta będzie słodka big_smile

22,408

arcania napisał/a:

Daj mi namiary na kolegę wink jak ja marzę o kimś takim...żeby tak za dużo nie gadać big_smile

Od 15 lat żonaty,facet z zasadami,więc nie masz szans ,nawet na romans tongue

22,409

ujawniony napisał/a:
arcania napisał/a:
ujawniony napisał/a:

Teraz już nie smile

Mówiłem, że zemsta będzie słodka big_smile

No to zabieram zabawki i uciekam z Twojego podwórka yikes

Only oj żadnych romansów hmm

22,410

arcania napisał/a:

Dokładnie,jest wystarczająco dużo wolnych osób smile

22,411

arcanio, tak mnie szukałaś a teraz co? Olewka. tongue

22,412

Metyl napisał/a:

Hahah a to z kolei słodka zemsta na Metylu big_smile

22,413

Gdzie dwóch się bije.... tongue

22,414

theonlyone napisał/a:
arcania napisał/a:

Dokładnie,jest wystarczająco dużo wolnych osób smile

Nie wiem co ludzie widzą w tych romansach, nie rozumiem tego...nie chcesz odejdź, po co krzywdzisz...ale to temat rzeka i chyba przewija się przez całe forum

Metylku, no zniknąłeś znowu to co? romansuję tu z Obietnicą smile już było wyznanie uwielbienia big_smile

22,415

Nigdzie nie zniknąłem, po prostu już na oczy nie widzisz. tongue

22,416

theonlyone napisał/a:

Tam kurz i siniaki tongue

ujawniony napisał/a:
Metyl napisał/a:

Ja Cię jeszcze dorwę, jeszcze nie wiem jak i gdzie ale dorwę tongue

22,417

arcania napisał/a:
theonlyone napisał/a:

ujawniony napisał/a:
Metyl napisał/a:

PFFFFFFF smile Grozisz mi ?:D

22,418

arcania napisał/a:

Nie wiem co ludzie widzą w tych romansach, nie rozumiem tego...nie chcesz odejdź, po co krzywdzisz...ale to temat rzeka i chyba przewija się przez całe forum

Może dreszczyk emocji jest taki pożądany,odskocznia od rzeczywistości,sam nie wiem.

22,419

Idę spać,wstaje o 5,a 3 godzinny sen mnie nie urządza big_smile
Trzymajcie się.

22,420 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-01-24 00:29:46)

theonlyone napisał/a:
arcania napisał/a:

Może dreszczyk emocji jest taki pożądany,odskocznia od rzeczywistości,sam nie wiem.

Na pewno, i wiele innych powodów...znudzenie, chęć podniesienia swojego ego...ale kurde,nie jesteśmy zwierzętami, mamy rozum i uczucia, a nie tylko instynkt...
i pa smile

ujawniony napisał/a:
arcania napisał/a:
theonlyone napisał/a:

ujawniony napisał/a:

PFFFFFFF smile Grozisz mi ?:D

Oj pufać będziesz jak sie za Ciebie zabiorę tongue

Metyl, no troi mi się w oczach więc no chyba jednak nie widzę zbyt dobrze wink

I zostałam sama z trzema chłopami....no ręce opadywują... dobra po edycie z dwoma wink

22,421

arcania napisał/a:

I zostałam sama z trzema chłopami....no ręce opadywują... dobra po edycie z dwoma wink

Możesz mi mówić per Zosia jeżeli Cię to 'satysfanuje'. big_smile

22,422

Ale to mnie uwielbiasz tongue

22,423

Arcania, będzie gangb....ng smile

22,424

ujawniony napisał/a:

Arcania, będzie gangb....ng smile

Nie wiem co na to Obietnica, bo dołączyła tongue

I tak Obietnico, tylko Ciebie big_smile

22,425

Metyl napisał/a:
arcania napisał/a:

Możesz mi mówić per Zosia jeżeli Cię to 'satysfanuje'. big_smile

Z kobiet tylko Obietnicę uwielbiam, żadnych Zoś czy Zuź tongue

Posty [ 22,361 do 22,425 z 31,052 ]

Strony Poprzednia 1 … 343 344 345 346 347 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024