Ależ ja posiadam bardzo silną intuicję. Też już o tym pisałam - potrafię poznać człowieka, który jest bardzo miły, koleżeński, ale coś mi w nim nie pasuje i nie potrafię go polubić. No nie i już. I gdybym w tym miejscu zostawiła to zagadnienie, to bym może i wierzyła w chemię i siły nadprzyrodzone. Ale ja po prostu muszę rozumieć, gdy czegoś nie rozumiem, to czuję się bardzo niekomfortowo i tak drążę ten temat aż zrozumiem. No i zawsze się okazuje, że ten człowiek pod pozorem sympatyczności miał cały szereg cech, które wskazywały np. na to, że jest fałszywy. Ale nie było tego od razu widać. Ale ja to wiem, gdy to przeanalizuję, ale zanim się z taką osobą zakoleguję. To wszystko jest logiczne, tylko potrzebujemy czasu, żeby sobie coś w głowie ułożyć. Tak jak informacje potrzebują czasu, żeby się przenieść z pamięci krótkotrwałej do długotrwałej. To też nie dzieje się tak od razu. Tak i my potrzebujemy czasu, żeby zrozumieć, dlaczego coś do kogoś czujemy albo nie.
22,361 2015-01-23 23:14:41 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-01-23 23:15:39)
22,362 2015-01-23 23:15:22
theonlyone napisał/a:arcania napisał/a:a Obietnica poczuje chemię czy tam cug
Jak nie cug do kogoś,to może chociaż do picia
hahaha biedna Obietnica, tak na nią wsiedliśmy
Zaraz pewnie nam dowali,jest dostępna,to już tam z nerwów wali w klawiaturę ![]()
22,363 2015-01-23 23:16:08
No to to jest właśnie ta chemia, psia mać
nie rozumiesz tego na początku, dopiero później o tym caly czas tu piszemy ![]()
22,364 2015-01-23 23:16:39
Zaraz pewnie nam dowali,jest dostępna,to już tam z nerwów wali w klawiaturę
Z nerwów
? Only, proszę Cię, Obietnica to bardzo spokojny człowiek ![]()
22,365 2015-01-23 23:16:47 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-01-23 23:16:58)
Arcanio, nie mogłem wybrać ciebie bo wcisnęliście mnie na siłę między no.... znaczy w ręcę Poranka, na siłę razem ze swoim księciuniem Metylem, to prawie gwałt był na mnie a teraz pretensje do grabatogo, że ma proste dzieci a Metyl świnia jeszcze mnie nogą dopychał ![]()
22,366 2015-01-23 23:17:12
arcania napisał/a:theonlyone napisał/a:Jak nie cug do kogoś,to może chociaż do picia
Zaraz pewnie nam dowali,jest dostępna,to już tam z nerwów wali w klawiaturę
No i masz, ale łagodnie nas potraktowała albo po prostu olała ![]()
22,367 2015-01-23 23:18:20
Arcanio, nie mogłem wybrać ciebie bo wcisnęliście mnie na siłę między no.... znaczy w ręcę Poranka, na siłę razem ze swoim księciuniem Metylem, to prawie gwałt był na mnie a teraz pretensje do grabatogo, że ma proste dzieci a Metyl świnia jeszcze mnie nogą dopychał
No halo halo , sam żeś wystartował w kierunku Panny Obietnicy
a nam niewiele potrzeba by się uruchomić ![]()
22,368 2015-01-23 23:19:06
Mam podobnie, czasami jak z kimś rozmawiam to mam wrażenie, że się duszę. Podobnie są miejsca, które powodują, że czuję ucisk na gardle ale mam po prostu ochotę zwiewać. Tego się nie da wytłumaczyć, to trzeba po prostu poczuć.
Ja wiem Obietnico to też się da wytłumaczyć, brzmi to trochę psychotycznie, ale uwierz mi, że może poza minimalnymi skłonnościami do bordera z moją psychiką wsio ok
E, ja to też potrafię poczuć, ale też potrafię wyjaśnić, dlaczego przy jakiejś konkretnej osobie czuję się przytłoczona albo bardzo ożywiona. Może nie od razu, gdy tę osobę poznaję, ale jestem w stanie to później spokojnie przeanalizować i wskazać konkretne cechy tej osoby, które sprawiły, że się poczułam tak jak się poczułam. Z miejscami też tak mam, ale też to potrafię wyjaśnić
.
22,369 2015-01-23 23:20:14
Metyl świnia jeszcze mnie nogą dopychał
Przejrzałeś mnie, nie mam już po co żyć.
22,370 2015-01-23 23:20:15
Spokojnie, poradzę sobie ![]()
22,371 2015-01-23 23:20:45 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-01-23 23:21:07)
ujawniony napisał/a:Arcanio, nie mogłem wybrać ciebie bo wcisnęliście mnie na siłę między no.... znaczy w ręcę Poranka, na siłę razem ze swoim księciuniem Metylem, to prawie gwałt był na mnie a teraz pretensje do grabatogo, że ma proste dzieci a Metyl świnia jeszcze mnie nogą dopychał
No halo halo , sam żeś wystartował w kierunku Panny Obietnicy
a nam niewiele potrzeba by się uruchomić
Do nikogo nie startowałem, przywitałem się a tu od razu Obietnica i Obietnica, aż mi bylo głupio bo nie wiedziałem jak zareagować, nigdy nie byłem zgwałcony internetowo ![]()
22,372 2015-01-23 23:22:32
No to to jest właśnie ta chemia, psia mać
nie rozumiesz tego na początku, dopiero później o tym caly czas tu piszemy
Żadna chemia, po prostu moja świadomość w pewnym momencie jest zbyt mała, ale gdy ją zwiększę, to wszystko się ładnie układa w logiczną całość. Więc po co usprawiedliwiać własną niewiedzę
. Każdy brak wiedzy należy jak najszybciej uzupełnić, a nie się głupio tłumaczyć ![]()
22,373 2015-01-23 23:22:49 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-01-23 23:25:03)
Obietnico, ja Ci już napisałam wyżej, że to czego nie rozumiesz na początku to ta chemia, później sobie analizujesz i ok, ja też. Ale na początku jest CHEMIA
Doczytałam później to co napisałaś
no jejku to właśnie to nierozumienie i podświadomość my po prostu nazywamy
bo bez nazywania pewnych zjawisk nie da się funkcjonować i normalnie gadać, ze tak uporszczę ![]()
Ujawniony, zawsze musi być ten pierwszy raz
a jakby Ci nei było przyjemnie to byś tu z nami nie siedział tyle czasu ![]()
22,374 2015-01-23 23:24:05
Do nikogo nie startowałem, przywitałem się a tu od razu Obietnica i Obietnica, aż mi bylo głupio bo nie wiedziałem jak zareagować, nigdy nie byłem zgwałcony internetowo
Ujawniony, jeśli tak się tłumaczysz na tych randkach, to już rozumiem, dlaczego na tyle ich musisz chodzić ![]()
22,375 2015-01-23 23:25:16
theonlyone napisał/a:Zaraz pewnie nam dowali,jest dostępna,to już tam z nerwów wali w klawiaturę
Z nerwów
? Only, proszę Cię, Obietnica to bardzo spokojny człowiek
Taaa jasne,wszyscy tak mówią ![]()
Intuicja a chemia to dwie różne rzeczy,jedno z drugim nie ma nic wspólnego.
Chciałabyś uczucia rozwiązać na podstawie równań matematycznych?Ja nie jestem romantyczny,ale Ty to już przesadzasz ! ![]()
Czyli faktycznie,jeśli ktoś Ci się podoba,to Ty nie czujesz chemii tylko matematykę
![]()
22,376 2015-01-23 23:25:17
Obietnico, ja Ci już napisałam wyżej, że to czego nie rozumiesz na początku to ta chemia, później sobie analizujesz i ok, ja też. Ale na początku jest CHEMIA
![]()
a jakby Ci nei było przyjemnie to byś tu z nami nie siedział tyle czasu
Bzura, to czego nie rozumiesz to brak wiedzy i świadomości, a nie jakaś chemia
.
Może Ujawniony jest masochistą ![]()
22,377 2015-01-23 23:25:27
![]()
Siedzę bo mam w planach zemstę na Metulu i odbicie Ciebie
Poza tym wcisnęliście mnie w intenetowe ramiona obcej kobiety a to ja... JA JA Ja sam, nie inni tylko ja sam wybieram swoje ofiary ![]()
22,378 2015-01-23 23:27:09
arcania napisał/a:Obietnico, ja Ci już napisałam wyżej, że to czego nie rozumiesz na początku to ta chemia, później sobie analizujesz i ok, ja też. Ale na początku jest CHEMIA
![]()
Poza tym wcisnęliście mnie w intenetowe ramiona obcej kobiety a to ja... JA JA Ja sam, nie inni tylko ja sam wybieram swoje ofiary
Ja juz raz powiedziałam! Może ktoś mnie zapyta o to co ja chcę i z kim chcę????
![]()
22,379 2015-01-23 23:28:24 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-01-23 23:34:03)
ObietnicaPoranka napisał/a:theonlyone napisał/a:Zaraz pewnie nam dowali,jest dostępna,to już tam z nerwów wali w klawiaturę
Z nerwów
? Only, proszę Cię, Obietnica to bardzo spokojny człowiek
Taaa jasne,wszyscy tak mówią
Intuicja a chemia to dwie różne rzeczy,jedno z drugim nie ma nic wspólnego.
Chciałabyś uczucia rozwiązać na podstawie równań matematycznych?Ja nie jestem romantyczny,ale Ty to już przesadzasz !
Czyli faktycznie,jeśli ktoś Ci się podoba,to Ty nie czujesz chemii tylko matematykę![]()
![]()
Nie, jeśli ktoś mi się podoba, to czuję zainteresowanie nim, pożądanie, a w efekcie miłość.
Nigdzie nie pisałam, że intuicja i chemia to to samo.
Intuicja to po prostu Twoja nieuświadomiona wiedza, którą w prosty sposób możesz sobie uświadomić. A chemia to np. C2H5OH, a matematyka np. a^2+ b^2 = c^2. I tyle.
22,380 2015-01-23 23:29:29
ujawniony napisał/a:arcania napisał/a:Obietnico, ja Ci już napisałam wyżej, że to czego nie rozumiesz na początku to ta chemia, później sobie analizujesz i ok, ja też. Ale na początku jest CHEMIA
![]()
Poza tym wcisnęliście mnie w intenetowe ramiona obcej kobiety a to ja... JA JA Ja sam, nie inni tylko ja sam wybieram swoje ofiary
![]()
Ciebie trzeba pytać ale innych to Ty już nie musisz pytać.... Ooooooooooo zemsta będzie słodka ! <szyderczy śmiech> ![]()
22,381 2015-01-23 23:29:52
Niezbyt dobrze Ci to idzie
. I nie wcisnęli, tylko próbowali, w moje ramiona nie da się tak każdego wcisnąć ![]()
22,382 2015-01-23 23:35:05 Ostatnio edytowany przez theonlyone (2015-01-23 23:38:59)
Nigdzie nie pisałam, że intuicja i chemia to to samo.
Dosłownie nie,ale:
Ależ ja posiadam bardzo silną intuicję. Też już o tym pisałam - potrafię poznać człowieka, który jest bardzo miły, koleżeński, ale coś mi w nim nie pasuje i nie potrafię go polubić. No nie i już
Poznać,który jet miły i koleżeński,to jest intuicja,nie potrafisz go polubić i nie wiesz dlaczego,to jest chemia,a właściwie jej brak.
To kiedy Twoim zdaniem czujesz pożądanie,na jakim etapie znajomości ?
Poza tym czucie chemii chyba powstało z faktu,że kiedy czujemy pożądanie,mózg produkuje dopamine,hormon szczęścia,który pewnie jest związkiem chemicznym ![]()
Jest chemia?Jest ![]()
22,383 2015-01-23 23:35:42
ujawniony napisał/a:Siedzę bo mam w planach zemstę na Metulu i odbicie Ciebie
. I nie wcisnęli, tylko próbowali, w moje ramiona nie da się tak każdego wcisnąć
A skąd wiesz, ze niezbyt dobrze?
22,384 2015-01-23 23:39:20
arcania napisał/a:ujawniony napisał/a:Siedzę bo mam w planach zemstę na Metulu i odbicie Ciebie
![]()
Ciebie trzeba pytać ale innych to Ty już nie musisz pytać.... Ooooooooooo zemsta będzie słodka ! <szyderczy śmiech>
No ja już się boję oooooooo patrz oooooo za ramionami Obietnicy się schowam, choć z tego co pamiętam, Ona niższa ode mnie ale ducha ma wielkiego ![]()
22,385 2015-01-23 23:41:25
Poza tym czucie chemii chyba powstało z faktu,że kiedy czujemy pożądanie,mózg produkuje dopamine,hormon szczęścia,który pewnie jest związkiem chemicznym
Jest chemia?Jest
Ja już nie chciałam aż tak tego upraszczać żeby zachować resztki romantyzmu
Obietnico no poddaj się proszę ![]()
22,386 2015-01-23 23:42:35
theonlyone napisał/a:Poza tym czucie chemii chyba powstało z faktu,że kiedy czujemy pożądanie,mózg produkuje dopamine,hormon szczęścia,który pewnie jest związkiem chemicznym
Jest chemia?JestJa już nie chciałam aż tak tego upraszczać żeby zachować resztki romantyzmu
Obietnico no poddaj się proszę
A Ty jeszcze musisz leżącego dobijać tym obcasem tak ? ![]()
22,387 2015-01-23 23:44:11
arcania napisał/a:theonlyone napisał/a:Poza tym czucie chemii chyba powstało z faktu,że kiedy czujemy pożądanie,mózg produkuje dopamine,hormon szczęścia,który pewnie jest związkiem chemicznym
Jest chemia?JestJa już nie chciałam aż tak tego upraszczać żeby zachować resztki romantyzmu
A Ty jeszcze musisz leżącego dobijać tym obcasem tak ?
Przyznaj się, że chętnie byś się zamienił z "tym leżącym" ![]()
22,388 2015-01-23 23:45:44
Popatrzcie na to i sami wyciągnijcie wnioski :
22,389 2015-01-23 23:46:28
ObietnicaPoranka napisał/a:Nigdzie nie pisałam, że intuicja i chemia to to samo.
Dosłownie nie,ale:
ObietnicaPoranka napisał/a:Ależ ja posiadam bardzo silną intuicję. Też już o tym pisałam - potrafię poznać człowieka, który jest bardzo miły, koleżeński, ale coś mi w nim nie pasuje i nie potrafię go polubić. No nie i już
Poznać,który jet miły i koleżeński,to jest intuicja,nie potrafisz go polubić i nie wiesz dlaczego,to jest chemia,a właściwie jej brak.
To kiedy Twoim zdaniem czujesz pożądanie,na jakim etapie znajomości ?
Only, nadążaj
.
Pisaliście o poznawaniu ludzi w grupie, na stopie towarzyskiej czy koleżeńskiej. I ja się do tego odniosłam i nawiązałam do tego, o czym już kiedyś pisałam. Poznaję ludzi na stopie koleżeńskiej i jest jakaś osoba, która jest dla mnie miła, ale mnie ona zupełnie nie pasuje. Nie wiem, dlaczego, ale w tym momencie się nad tym nie zastanawiam. Po prostu mi nie pasuje. Później to sobie analizuję "miła koleżanka, uczynna, to o co mi chodzi?" I wtedy do głosu dochodzi świadomość, która mi pokazuje, że ta osoba jest fałszywie miła. I nie ma tu żadnej chemii, a jedynie moja wiedza. A skąd ta wiedza? A no stąd, że w przeszłości spotkałam osoby o podobnym zestawie cech. Więc to jest nieuświadomiona wiedza, którą sobie uświadamiam, gdy mam czas, żeby się nad tym zastanowić. Żadna chemia. W pracy też wiele razy robisz coś automatycznie, bo już to robiłeś wiele razy. Telefon też codziennie odbieramy automatycznie i korzystamy przy tym z nieuświadomionej wiedzy. Ale gdy ktoś nas pyta jak to zrobić, to musimy się chwilę zastanowić i możemy wytłumaczyć. Bo my to robimy w sposób nieuświadomiony, ale nie znaczy, że nie mamy wiedzy nt. tego jak to zrobić. Mamy tylko musimy ją z siebie wydobyć.
A co do drugiego pytania - to już zupełnie inna sfera. Ja pożądania nie poczuję, jeśli nie będzie mieszanki cech fizycznych i psychicznych. Bo dla mnie seks to nie tylko zwierzęcy akt, ale też to, co przed i to, co po. A tu bez intelektu się nie obędzie. Na jakim etapie znajomości? Na różnym. Zależy od mnóstwa różnych czynników.
22,390 2015-01-23 23:48:13
ObietnicaPoranka napisał/a:ujawniony napisał/a:Siedzę bo mam w planach zemstę na Metulu i odbicie Ciebie
. I nie wcisnęli, tylko próbowali, w moje ramiona nie da się tak każdego wcisnąć
Bo gdyby szło dobrze, to nikt nawet nie próbowałby Cię nigdzie wcisnąć ![]()
22,391 2015-01-23 23:48:56
Popatrzcie na to i sami wyciągnijcie wnioski :
Takie długie...to do oglądania przy tej wódce z tonikiem
Obietnico, ja nigdy Ci tego nie mówiłam-pisałam, ale uwielbiam Cię ![]()
22,392 2015-01-23 23:49:27
theonlyone napisał/a:Poza tym czucie chemii chyba powstało z faktu,że kiedy czujemy pożądanie,mózg produkuje dopamine,hormon szczęścia,który pewnie jest związkiem chemicznym
Nie ma szans. Szczęście czujemy, gdy przytulamy dziecko, pieska, gdy pływamy, rozmawiamy z przyjaciółką, oglądamy film, kupujemy wymarzoną kieckę. Więc można poczuć chemię do swetra?
22,393 2015-01-23 23:51:12
arcania napisał/a:theonlyone napisał/a:Poza tym czucie chemii chyba powstało z faktu,że kiedy czujemy pożądanie,mózg produkuje dopamine,hormon szczęścia,który pewnie jest związkiem chemicznym
Nie ma szans. Szczęście czujemy, gdy przytulamy dziecko, pieska, gdy pływamy, rozmawiamy z przyjaciółką, oglądamy film, kupujemy wymarzoną kieckę. Więc można poczuć chemię do swetra?
Ale jak sama określiłaś, są różne rodzaje szczęścia. Sama teraz porównujesz dziecko ze swetrem ![]()
22,394 2015-01-23 23:52:08
ujawniony napisał/a:ObietnicaPoranka napisał/a:Niezbyt dobrze Ci to idzie
Bo gdyby szło dobrze, to nikt nawet nie próbowałby Cię nigdzie wcisnąć
Problem w tym, zę ja nawet nie zacząłem, ba, nie miałem zamiaru zacząć bo najpierw bada się teren a tu od razu na glebę, zostałem skuty łancuchami, jakiś przemiły głos wyszeptał mi do ucha, teraz zczeźniesz w ramionach Obietnicy i tyle było mojego badania...
Arcania, nie kuś ![]()
22,395 2015-01-23 23:53:03
ObietnicaPoranka napisał/a:arcania napisał/a:Ja już nie chciałam aż tak tego upraszczać żeby zachować resztki romantyzmu
Ale jak sama określiłaś, są różne rodzaje szczęścia. Sama teraz porównujesz dziecko ze swetrem
No i co? Że niby dziecko gorsze od swetra i nie można go porównać? ![]()
22,396 2015-01-23 23:53:46
ObietnicaPoranka napisał/a:ujawniony napisał/a:A skąd wiesz, ze niezbyt dobrze?
Bo gdyby szło dobrze, to nikt nawet nie próbowałby Cię nigdzie wcisnąć
Problem w tym, zę ja nawet nie zacząłem, ba, nie miałem zamiaru zacząć bo najpierw bada się teren a tu od razu na glebę, zostałem skuty łancuchami, jakiś przemiły głos wyszeptał mi do ucha, teraz zczeźniesz w ramionach Obietnicy i tyle było mojego badania...
Arcania, nie kuś
Taaaaa kuszę tym przemiłym głosem z ucha ![]()
22,397 2015-01-23 23:54:09
Arcania, nie kuś
A to Ci nie grozi, ramiona Obietnicy są tylko dla wybranych przez Obietnicę, więc spokojnie ![]()
22,398 2015-01-23 23:56:27
arcania napisał/a:ObietnicaPoranka napisał/a:Nie ma szans. Szczęście czujemy, gdy przytulamy dziecko, pieska, gdy pływamy, rozmawiamy z przyjaciółką, oglądamy film, kupujemy wymarzoną kieckę. Więc można poczuć chemię do swetra?
Ale jak sama określiłaś, są różne rodzaje szczęścia. Sama teraz porównujesz dziecko ze swetrem
No i co? Że niby dziecko gorsze od swetra i nie można go porównać?
Hehehe no nie, w sumie i jedno i drugi może gryźć ![]()
22,399 2015-01-23 23:57:34
Ujawniony a Ty nie czujesz się z lekka osaczony ? ![]()
22,400 2015-01-24 00:00:48
Ujawniony a Ty nie czujesz się z lekka osaczony ?
Teraz już nie ![]()
22,401 2015-01-24 00:01:51
Pisaliście o poznawaniu ludzi w grupie, na stopie towarzyskiej czy koleżeńskiej. I ja się do tego odniosłam i nawiązałam do tego, o czym już kiedyś pisałam. Poznaję ludzi na stopie koleżeńskiej i jest jakaś osoba, która jest dla mnie miła, ale mnie ona zupełnie nie pasuje. Nie wiem, dlaczego, ale w tym momencie się nad tym nie zastanawiam. Po prostu mi nie pasuje. Później to sobie analizuję "miła koleżanka, uczynna, to o co mi chodzi?"
Tylko,że mój kolega z nikim nie rozmawia,to uczucie jest po pierwszym cześć i nic więcej,on z nikim nie musi rozmawiać ![]()
22,402 2015-01-24 00:02:02
Obietnico, ja nigdy Ci tego nie mówiłam-pisałam, ale uwielbiam Cię
Och, tak się wzruszyłam, że aż nie wiem, co odpowiedzieć :*
22,403 2015-01-24 00:03:16
ObietnicaPoranka napisał/a:Pisaliście o poznawaniu ludzi w grupie, na stopie towarzyskiej czy koleżeńskiej. I ja się do tego odniosłam i nawiązałam do tego, o czym już kiedyś pisałam. Poznaję ludzi na stopie koleżeńskiej i jest jakaś osoba, która jest dla mnie miła, ale mnie ona zupełnie nie pasuje. Nie wiem, dlaczego, ale w tym momencie się nad tym nie zastanawiam. Po prostu mi nie pasuje. Później to sobie analizuję "miła koleżanka, uczynna, to o co mi chodzi?"
Tylko,że mój kolega z nikim nie rozmawia,to uczucie jest po pierwszym cześć i nic więcej,on z nikim nie musi rozmawiać
![]()
22,404 2015-01-24 00:03:44
ObietnicaPoranka napisał/a:Pisaliście o poznawaniu ludzi w grupie, na stopie towarzyskiej czy koleżeńskiej. I ja się do tego odniosłam i nawiązałam do tego, o czym już kiedyś pisałam. Poznaję ludzi na stopie koleżeńskiej i jest jakaś osoba, która jest dla mnie miła, ale mnie ona zupełnie nie pasuje. Nie wiem, dlaczego, ale w tym momencie się nad tym nie zastanawiam. Po prostu mi nie pasuje. Później to sobie analizuję "miła koleżanka, uczynna, to o co mi chodzi?"
Tylko,że mój kolega z nikim nie rozmawia,to uczucie jest po pierwszym cześć i nic więcej,on z nikim nie musi rozmawiać
Daj mi namiary na kolegę
jak ja marzę o kimś takim...żeby tak za dużo nie gadać ![]()
22,405 2015-01-24 00:05:33
arcania napisał/a:Ujawniony a Ty nie czujesz się z lekka osaczony ?
Teraz już nie
I całą przyjemność mi odebrałeś
i dobry humor szlag trafił ![]()
22,406 2015-01-24 00:05:39
A co do drugiego pytania - to już zupełnie inna sfera. Ja pożądania nie poczuję, jeśli nie będzie mieszanki cech fizycznych i psychicznych. Bo dla mnie seks to nie tylko zwierzęcy akt, ale też to, co przed i to, co po. A tu bez intelektu się nie obędzie. Na jakim etapie znajomości? Na różnym. Zależy od mnóstwa różnych czynników
To mi się bardzo podoba,świadome i dojrzałe.
22,407 2015-01-24 00:07:05
ujawniony napisał/a:arcania napisał/a:Ujawniony a Ty nie czujesz się z lekka osaczony ?
Teraz już nie
i dobry humor szlag trafił
Mówiłem, że zemsta będzie słodka ![]()
22,408 2015-01-24 00:09:03
Daj mi namiary na kolegę
jak ja marzę o kimś takim...żeby tak za dużo nie gadać
Od 15 lat żonaty,facet z zasadami,więc nie masz szans ,nawet na romans ![]()
22,409 2015-01-24 00:13:02
arcania napisał/a:ujawniony napisał/a:Teraz już nie
i dobry humor szlag trafił
Mówiłem, że zemsta będzie słodka
No to zabieram zabawki i uciekam z Twojego podwórka ![]()
Only oj żadnych romansów ![]()
22,410 2015-01-24 00:16:50
Only oj żadnych romansów
Dokładnie,jest wystarczająco dużo wolnych osób ![]()
22,411 2015-01-24 00:17:03
arcanio, tak mnie szukałaś a teraz co? Olewka. ![]()
22,412 2015-01-24 00:19:14
arcanio, tak mnie szukałaś a teraz co? Olewka.
Hahah a to z kolei słodka zemsta na Metylu ![]()
22,413 2015-01-24 00:20:06
Gdzie dwóch się bije.... ![]()
22,414 2015-01-24 00:20:11
arcania napisał/a:Only oj żadnych romansów
Dokładnie,jest wystarczająco dużo wolnych osób
Nie wiem co ludzie widzą w tych romansach, nie rozumiem tego...nie chcesz odejdź, po co krzywdzisz...ale to temat rzeka i chyba przewija się przez całe forum
Metylku, no zniknąłeś znowu to co? romansuję tu z Obietnicą
już było wyznanie uwielbienia ![]()
22,415 2015-01-24 00:22:23
Nigdzie nie zniknąłem, po prostu już na oczy nie widzisz. ![]()
22,416 2015-01-24 00:22:31
Gdzie dwóch się bije....
Tam kurz i siniaki ![]()
Metyl napisał/a:arcanio, tak mnie szukałaś a teraz co? Olewka.
Hahah a to z kolei słodka zemsta na Metylu
Ja Cię jeszcze dorwę, jeszcze nie wiem jak i gdzie ale dorwę ![]()
22,417 2015-01-24 00:25:02
theonlyone napisał/a:Gdzie dwóch się bije....
Tam kurz i siniaki
ujawniony napisał/a:Metyl napisał/a:arcanio, tak mnie szukałaś a teraz co? Olewka.
Hahah a to z kolei słodka zemsta na Metylu
Ja Cię jeszcze dorwę, jeszcze nie wiem jak i gdzie ale dorwę
PFFFFFFF
Grozisz mi ?:D
22,418 2015-01-24 00:25:03
Nie wiem co ludzie widzą w tych romansach, nie rozumiem tego...nie chcesz odejdź, po co krzywdzisz...ale to temat rzeka i chyba przewija się przez całe forum
Może dreszczyk emocji jest taki pożądany,odskocznia od rzeczywistości,sam nie wiem.
22,419 2015-01-24 00:26:44
Idę spać,wstaje o 5,a 3 godzinny sen mnie nie urządza ![]()
Trzymajcie się.
22,420 2015-01-24 00:28:22 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-01-24 00:29:46)
arcania napisał/a:Nie wiem co ludzie widzą w tych romansach, nie rozumiem tego...nie chcesz odejdź, po co krzywdzisz...ale to temat rzeka i chyba przewija się przez całe forum
Może dreszczyk emocji jest taki pożądany,odskocznia od rzeczywistości,sam nie wiem.
Na pewno, i wiele innych powodów...znudzenie, chęć podniesienia swojego ego...ale kurde,nie jesteśmy zwierzętami, mamy rozum i uczucia, a nie tylko instynkt...
i pa ![]()
arcania napisał/a:theonlyone napisał/a:Gdzie dwóch się bije....
Tam kurz i siniaki
ujawniony napisał/a:Hahah a to z kolei słodka zemsta na Metylu
Ja Cię jeszcze dorwę, jeszcze nie wiem jak i gdzie ale dorwę
PFFFFFFF
Grozisz mi ?:D
Oj pufać będziesz jak sie za Ciebie zabiorę ![]()
Metyl, no troi mi się w oczach więc no chyba jednak nie widzę zbyt dobrze ![]()
I zostałam sama z trzema chłopami....no ręce opadywują... dobra po edycie z dwoma ![]()
22,421 2015-01-24 00:31:13
I zostałam sama z trzema chłopami....no ręce opadywują... dobra po edycie z dwoma
Możesz mi mówić per Zosia jeżeli Cię to 'satysfanuje'. ![]()
22,422 2015-01-24 00:31:40
Ale to mnie uwielbiasz ![]()
22,423 2015-01-24 00:31:45
Arcania, będzie gangb....ng ![]()
22,424 2015-01-24 00:33:21
Arcania, będzie gangb....ng
Nie wiem co na to Obietnica, bo dołączyła ![]()
I tak Obietnico, tylko Ciebie ![]()
22,425 2015-01-24 00:34:47
arcania napisał/a:I zostałam sama z trzema chłopami....no ręce opadywują... dobra po edycie z dwoma
Możesz mi mówić per Zosia jeżeli Cię to 'satysfanuje'.
Z kobiet tylko Obietnicę uwielbiam, żadnych Zoś czy Zuź ![]()