Gdzie spotkać wolnego mężczyznę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Strony Poprzednia 1 … 340 341 342 343 344 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 22,166 do 22,230 z 31,052 ]

22,166

Odp: Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Wiem arcanio, wiem. smile Ale trójkąt, teraz w sumie czworokąt zacny. tongue

Zobacz podobne tematy :

22,167

Only balonem? To moje dream cool

Arcania tekst o śmierdzącym jaju rozwalił mnie na łopatki lol Tylko, że z tego co kojarzę to ty w niego walnęłaś, a on latał? To dopiero ewenement big_smile

22,168 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-01-22 23:41:40)

theonlyone napisał/a:
arcania napisał/a:

theonlyone, nie wiem gdzie mieszkasz, ale na pewno dasz radę, jakby co to po Ciebie przyjedziemy i siłą zaciągniemy wink

Oj nie lubię przemocy tongue
Jestem z południa,więc chyba przylecę balonem big_smile

No to będzie przemoc za Twoim cichym przyzwoleniem wink Możesz balonem, rowerem albo na płatku śniegu...bylebyś dotarł smile

Aaa wstępnie zaproponowałyśmy z Obietnicą sierpień, ale oczywiście jest to do przedyskutowania smile

Metyl napisał/a:

Wiem arcanio, wiem. smile Ale trójkąt, teraz w sumie czworokąt zacny. tongue

Niedługo będziemy uprawiali wielokąty tongue na to liczę smile

22,169

Lovelka17 napisał/a:

Arcania tekst o śmierdzącym jaju rozwalił mnie na łopatki lol Tylko, że z tego co kojarzę to ty w niego walnęłaś, a on latał? To dopiero ewenement big_smile

To przylecicie razem smile

No ja walnęłam, ale byłam tak zmęczona, że zrobiło się ze mnie nieporadne i słodkie dziewczę wink Zmęczenie tak na mnie wpływa:)

22,170

arcania napisał/a:

Niedługo będziemy uprawiali wielokąty tongue na to liczę smile

A może już je uprawiamy? wink

W końcu nie bez powodu jesteśmy jedną, wielką patologiczną rodziną. No dobra, z pewnymi (nie)chlubnymi wyjątkami. tongue

Idę, dobranoc.

22,171

arcania napisał/a:
Lovelka17 napisał/a:

To przylecicie razem smile

Niestety nie mamy po drodze wink

arcania napisał/a:

No to będzie przemoc za Twoim cichym przyzwoleniem wink Możesz balonem, rowerem albo na płatku śniegu...bylebyś dotarł smile

A cóż Ci tak zależy,żebym akurat ja był? smile

22,172

Lovelka17 napisał/a:

Taki lot już mam od dawna w planach z wymarzoną kobietą wink

22,173 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-01-22 23:50:30)

Ojjj jak się chce to z Wrocławia do Szczecina nawet przez Warszawę jest po drodze wink

Zależy i mi i Obietnicy, bo to nasz wspólny pomysł (sorry Obietnico, ze za Ciebie mówię) żeby było jak najwięcej osób, które tutaj się zgromadziły i które było nie było spędzają wspólnie czas wink  Jako że ja tu nowa i na chama się wepchałam to ja za asystentkę i naganiacza robię smile Poza tym sam wspomniałeś, że byłbyś zainteresowany...ja tylko delikatnie popycham dalej smile

Metyl, dobranoc....ale Maryna.... tongue

22,174

arcania napisał/a:

Metyl, dobranoc....ale Maryna.... tongue

Jak coś Ci się podoba albo nie podoba to podziękowania i zażalenia przyjmuję tylko drogą prywatną. tongue

Idem. smile

22,175

arcania napisał/a:

Ojjj jak się chce to z Wrocławia do Szczecina nawet przez Warszawę jest po drodze wink

Tylko,że Ona niegrzeczna jest,nie zasłużyła sobie na podwiezienie tongue

22,176

arcania napisał/a:
Lovelka17 napisał/a:

No ja walnęłam, ale byłam tak zmęczona, że zrobiło się ze mnie nieporadne i słodkie dziewczę wink Zmęczenie tak na mnie wpływa:)

Ty spryciaro big_smile

22,177

theonlyone napisał/a:
arcania napisał/a:

Uuuu no to zasady podwózki musicie ustalić między sobą wink Lovcia niegrzeczna? no może... w sumie trochę taka krnąbrna jest wink Poza tym wiesz, ktoś kierunku musi pilnować wink

22,178

theonlyone napisał/a:
arcania napisał/a:

Że niby ja niegrzeczna? Wypraszam sobie lol
Najgrzeczniejsiejsza na świecie big_smile

22,179

Lovelka17 napisał/a:
theonlyone napisał/a:
arcania napisał/a:

Uważaj, bo Ci nosek rośnie tongue

22,180

Siostrunia tę krnąbrność to po mnie odziedziczyła :dumna_mina:

22,181

Metyl napisał/a:

Idem. smile

i Eadem, a nawet Ibidem.
No nie mogłam się powstrzymać cool

22,182

ObietnicaPoranka napisał/a:

Nie odziedziczyła tylko tak Ją wychowałaś tongue perfidnie big_smile

22,183

arcania napisał/a:

Nie odziedziczyła tylko tak Ją wychowałaś tongue perfidnie big_smile

Ja już to dawno temu mówiłam - moje dzieci też takie będą cool. Chyba, że ich ojciec je uratuje przed moim złem tongue.

A Was to wystarczy na chwilę spuścić z oka i już wypisujecie mnóstwo tekstu, pojawiam się - to znikacie lol

22,184

arcania napisał/a:
Lovelka17 napisał/a:
theonlyone napisał/a:

Uważaj, bo Ci nosek rośnie tongue

Nosek mam malutki akuratnie tongue

22,185

A dzięki siostrunia, chociaż ty po mojej stronie big_smile

22,186

Lovelka17 napisał/a:

A dzięki siostrunia, chociaż ty po mojej stronie big_smile

Muszę dbać o to, żeby krnąbrność siostruni utrzymywała właściwy poziom tongue

22,187

W domkach są na wyposażeniu... łoża małżeńskie :DDDD

22,188

No są, ja chce już zaklepać wyro smile

22,189 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-01-23 01:44:01)

Na takmi łożu to wam nawet ośmiokąt nieforemny wyjdzie big_smile

22,190

ja nei wiem, czy tam kąty jakieś wyjdą....raczej trzeba będzie w stożek sie ułożyć tongue

22,191

arcania napisał/a:

Nooo do Tlenia jedziemy big_smile chętnych jest nas trzy sztuki bo reszta unika tematu tongue Metylek, Obietnica i ja-no piękny trójkącik big_smile

Jeszcze chyba Aeni, Lovel i Kardamon.

arcania napisał/a:

Ujawniony, marudziłeś że same blondynki, teraz że rude takie se, no nie dogodzisz....

Jak można narzekać na blondynki yikes

arcania napisał/a:

A z tą pracą jest tak, że w niektórych zawodach nie da się inaczej i tyle smile

Jednym zdaniem podsumowałaś całą dyskusję yikes. A ja jednak chciałam podyskutować na ten temat, lubię takie tematy smile

arcania napisał/a:

No trochę moja wina, bo chichotałam jak nastolatka i machałam rzęsami wink

Mówiłam. Blondi style tongue

arcania napisał/a:

Aaa wstępnie zaproponowałyśmy z Obietnicą sierpień, ale oczywiście jest to do przedyskutowania smile

Lepiej nie.

arcania napisał/a:

To mamy podobnie, ale ja wtedy jeszcze gadam jakieś głupie głupoty jak dzisiaj w tym urzędzie big_smile

arcania napisał/a:

Zależy i mi i Obietnicy, bo to nasz wspólny pomysł (sorry Obietnico, ze za Ciebie mówię) żeby było jak najwięcej osób, które tutaj się zgromadziły i które było nie było spędzają wspólnie czas wink  Jako że ja tu nowa i na chama się wepchałam to ja za asystentkę i naganiacza robię smile Poza tym sam wspomniałeś, że byłbyś zainteresowany...ja tylko delikatnie popycham dalej smile

Mów, mów, zawsze chciałam mieć swojego rzecznika i asystentkę. Dzięki Tobie czuję się jak jakaś gwiazda cool i lol.

22,192

Gdzie Wy? Wszyscy śpicie? sad

22,193

Nie śpię siostra, nie śpię big_smile
Prowadzę mega ciekawą konwersację na w pip powazne temaciory życiowe. A ty miałaś spać z tego co wiem! Jazda do wyrka sie wyspać wreszcie! smile

22,194

A cóż to za tematy?
No właśnie nie mogę sad

22,195

Seks, miłość, randki. Kto kiedy na kogo ma ochotę, jak to wyczuć, jak się przełamać i zacząć się starać o dziewczynę jeśli się podoba, jak nie spisywać czegoś na straty, tylko trochę wykazać się i się tego nie bać, kompleksy wyglądowe facetów...jej, nie dam rady chyba tego wszystkiego wymienić big_smile

Siostrunia to przepracowanie wychodzi z ciebie. Organizm przyzwyczaił się do takiego trybu i dlatego. Wypij meliskę jesli masz.

22,196 Ostatnio edytowany przez kardamon (2015-01-23 08:25:34)

Lovelko, boczki odpadają, ale za to stopy... wink

Arcanio, przecież pisałem, że też chętny jestem... No ładnie, zapomnieć o mnie... tongue

Dobrze, że choć Obietnica pamięta smile

22,197

No ja do Tlenia mam rzut beretem więc mimo że gadacie nie na temat to też podjadę moją popierdółką  ale bez miejsca noclegowego bo nie lubię orgii smile . Namiocik wezmę coby po pijaku nie wracać.   To zapisz tam asystentka maila :  introwertyk  potem 1969 potem @  potem tlen.pl   - oczywiście bez spacji i słowa "potem".

22,198

kardamon napisał/a:

Arcanio, przecież pisałem, że też chętny jestem... No ładnie, zapomnieć o mnie... tongue

Toć to prowokacja była! big_smile i zobacz jaki odzew smile jak mogłeś pomyśleć, ze o Tobie zapomniałam...FOCH

Piotrze, zanotowałam smile

Obietnico, praca i praca i tak do soboty rana smile no podsumowałam dyskusję... widzisz bo ja nie umiem tak rozwodzić się na jeden temat, uznajmy, że tego tam nie ma wink

i jak to, śpimy?!!!

22,199

Też chcę jechać, ale mogę w lipcu sad

22,200

Aenima napisał/a:

Marchewa, pojedziesz ze mną na drugi turnus :DDDD

22,201

Aeni, ok, może większości będzie lipiec pasował smile Zrobimy głosowanie, tylko bez korupcji proszę tongue

Ujawniony, to już widzę Twoje trzecie podejście...teraz jest Aeni na topie tongue co za nienasycony facet smile

22,202

ujawniony napisał/a:
Aenima napisał/a:

Marchewa, pojedziesz ze mną na drugi turnus :DDDD

Tatusiu, nie pojadę na drugi turnus, bo wszystkie najlepsze dzieciaki z okolicy jadą na pierwszy!

22,203

<chichocze>   lol

22,204

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

22,205

Ej, ja też chcę jechać! Bycie w związku nie może mi odbierać całej przyjemności z życia tongue
Mi pasuje każdy termin, bo właśnie sobie uświadomiłam, że dorobiłam się 60dni urlopu i chyba pora coś wziąć big_smile

w temacie pracy, to stwierdziłam (kolejny raz), że pieprzę system i wróciłam do normalnej aktywności. W końcu czuję, że żyję i to w takim tempie, jakie mi odpowiada smile

przepraszam bardzo, ale ja do tej pory oglądam Czarodzijkę z Księżyca i to ja pierwsza zakochałam się w Mamoru! tongue

22,206

arcania napisał/a:
kardamon napisał/a:

Toć to prowokacja była! big_smile i zobacz jaki odzew smile jak mogłeś pomyśleć, ze o Tobie zapomniałam...FOCH

No normalnie. Ale dobrze wiedzieć - na przyszłość nie dam się złapać tongue I jeszcze foch do tego yikes

22,207

Lipiec super,tylko nie w tym terminie : (9-12 lipiec)

http://www.lastfm.pl/festival/3898474+Masters+of+Rock+2015

Niezła śmietanka,nie można tego przegapić !

22,208

Arcanio -pan zderzak dzwonił? wink

Mnie chyba i sierpień, i lipiec pasuje, bo pewnie i tak w jakiś weekend pojedziemy.

Teraz będę zaglądać rzadko, bo na jakiś czas mam utrudniony dostęp do neta, co wydaje mi się wręcz miłym urozmaiceniem życia smile Taki powiew świeżości. Ostatnio jestem spokojna jak mnich buddyjski. Wczoraj zawiesiłam konto na S. nawet.

Jakieś plany na weekend? U mnie tylko w niedzielę basen.
Lejdi - żyjesz? Coś ucichłaś...
Kardamon - na jaki kurs tańca chodzisz? Czy są tam jakieś ciekawe dziewczyny, czy skupiasz się tylko i wyłącznie na szlifowaniu swoich umiejętności? smile

22,209

arcania napisał/a:

Ujawniony, to już widzę Twoje trzecie podejście...teraz jest Aeni na topie tongue co za nienasycony facet smile

Pffff, nie znasz mnie... smile Wczoraj byłem na spotkaniu, dzisiaj znowu będę, jutro z inną spotkanie a w pon z kolejną big_smile Tatuś szaleje :DDDDDDDDDD

22,210

Spotkajmy się w tym Tleniu w lipcu. Albo w sierpniu. Albo w lipcu i sierpniu. Albo nawet na przełomie.

Albo po prostu kiedykolwiek!

22,211 Ostatnio edytowany przez Aenima (2015-01-23 16:57:24)

ujawniony napisał/a:
arcania napisał/a:

Pffff, nie znasz mnie... smile Wczoraj byłem na spotkaniu, dzisiaj znowu będę, jutro z inną spotkanie a w pon z kolejną big_smile Tatuś szaleje :DDDDDDDDDD

Tatuś ma parcie na szkło! Szaleństwo big_smile. Jedna, druga, piąta do wyboru do koloru?:D
Właśnie dlatego nie lubę takich spotkań, bo wiem, że oprócz mnie jest miliard innych.

Plany na weekend? Wino, koncert i praca big_smile.

22,212

No tak, zapomniałem... Ty się nigdy nie umówiłaś big_smile

22,213 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-01-23 17:43:34)

Only wiesz dlaczego jeszcze warto dużo pracować? Dla takich chwil jak dzisiejszy dzień. Rano zadzwonił budzik, a ja stwierdziłam, że mam to gdzieś, bo wreszcie mogę. Wyłączyłam go i poszłam spać dalej. Wyspałam się nieprzyzwoicie bardzo. Później spędziłam leniwy poranek, poczytałam książkę w łóżku, obejrzałam nowy odcinek PLL ( Aeni miałaś rację, jest już nowy sezon, a ja nic nie wiedziałam yikes)), poszłam na łyżwy, a w drodze do domu kupiłam zieloną herbatkę o smaku ciastka truskawkowego cool. A na wieczór planuję domowe spa, a później kocyk, podusię i książkę smile. Miałam iść na piwo, ale jednak dzisiaj potrzebuję domowego zacisza. I cieszę się każdą chwilą, a po tak intensywnej pracy każdym zmysłem czuję wolność i brak jakichkolwiek ograniczeń. I tak, wiem, że mnóstwo ludzi może powiedzieć, że tak wygląda każdy ich dzień, ale jestem pewna, że nie doceniają go choćby w połowie tak bardzo jak ja cool

22,214

Obietnico zazdroszczę, ja jak pójdę spać o 23 a mam wstać przed 6 to koszmarnie się czuje cały dzień:(
Ale ja mam niskie ciśnienie to może temu. Teraz chodzę spać o 21.
White fajnie z netem bo to okropny pożeracz czasu:)

Ja mam inną pracę teraz, do tego dojazdy codzień i kursy więc 10-11 godzin mnie nie ma w domu:(((
W sprawach randkowych to oczywiście jak olałam temat to się odezwali jacyś tam z imprez poznani i chcą się spotkać..nie mam czasu odebrać telefonu w ciągu dnia wiec szaleją  maksymalnie już- , czyli klasyka gatunku...więc chyba nie ma co szukać ani czekać smile

22,215 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-01-23 18:06:09)

Lovelka17 napisał/a:

Seks, miłość, randki. Kto kiedy na kogo ma ochotę, jak to wyczuć, jak się przełamać i zacząć się starać o dziewczynę jeśli się podoba, jak nie spisywać czegoś na straty, tylko trochę wykazać się i się tego nie bać, kompleksy wyglądowe facetów...jej, nie dam rady chyba tego wszystkiego wymienić big_smile

Super tematy smile

Lovelka17 napisał/a:

Siostrunia to przepracowanie wychodzi z ciebie. Organizm przyzwyczaił się do takiego trybu i dlatego. Wypij meliskę jesli masz.

Tak wiem, ale dałam radę smile. Teraz go przestawiam na tryb nieco większej normalności lol

kardamon napisał/a:

https://www.youtube.com/watch?v=La9p1VQksjo

Oja, ale dawno nie słuchałam Chylińskiej.

Piotr Introwertyk napisał/a:

No ja do Tlenia mam rzut beretem więc mimo że gadacie nie na temat to też podjadę moją popierdółką  ale bez miejsca noclegowego bo nie lubię orgii smile . Namiocik wezmę coby po pijaku nie wracać.   To zapisz tam asystentka maila :  introwertyk  potem 1969 potem @  potem tlen.pl   - oczywiście bez spacji i słowa "potem".

Nie ma tak - albo jedziesz na całość, albo wcale tongue. Żadnych połowicznych rozwiązań nie przyjmujemy. To ma być zlot terapeutyczny, a takie przyjazdy i wyjazdy zaburzą nam cały proces grupowy tongue. Jedziemy na tydzień i zamykamy się przed światem w stałym gronie.

arcania napisał/a:

Obietnico, praca i praca i tak do soboty rana smile no podsumowałam dyskusję... widzisz bo ja nie umiem tak rozwodzić się na jeden temat, uznajmy, że tego tam nie ma wink

Nie martw się, nauczę Cię smile. Dopiszemy to sobie jako jeden z celów terapii cool

Metyl napisał/a:

Spotkajmy się w tym Tleniu w lipcu. Albo w sierpniu. Albo w lipcu i sierpniu. Albo nawet na przełomie.

Jeśli o mnie chodzi, to w grę wchodzi wyłącznie sierpień tongue. Chyba, że z deklaracjami urlopowymi w pracy możecie poczekać aż do kwietnia albo nawet trochę dłużej tongue. W innym przypadku jestem w stanie póki co powiedzieć, że na 100% będę miała wolny sierpień. Co do pozostałych - okaże się wiosną lub później.

ujawniony napisał/a:

Nie wiem, czy jest się czym chwalić sad

white.pearl napisał/a:

Czekałam na nowy przydomek cool. Pan Sim, Pan Łóżko, a teraz mamy Pana Zderzaka. Coraz bardziej mi się to podoba - jeszcze chwila, a zorganizujemy konkurs na najlepszy pseudonim smile

Siostrunia - jeśli chcesz, to mogę Ci kupić i wysłać te pomidorasy smile. Tylko daj znać pod koniec przyszłego tygodnia, to dopiszę do listy moich zakupów smile

22,216 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-01-23 18:11:32)

Drogie panie: http://www.charaktery.eu/wiesci-psychologiczne/9048/Wygoda-na-obcasach/
lol

22,217

theonlyone napisał/a:

http://www.lastfm.pl/festival/3898474+Masters+of+Rock+2015

Niezła śmietanka,nie można tego przegapić !

Skład zacny, naprawdę... Ale czy się zmotywuję, to licho wie.

white.pearl napisał/a:

Kardamon - na jaki kurs tańca chodzisz? Czy są tam jakieś ciekawe dziewczyny, czy skupiasz się tylko i wyłącznie na szlifowaniu swoich umiejętności? smile

Kurs tańca towarzyskiego. Powiem szczerze, że bardziej chodziło mi o przełamanie pewnej bariery i to się udało. Tak po cichu pewnie liczyłem, że może kogoś interesującego tam spotkam, ale się nie udało. Ale jak się okazuje, można nauczyć się tam nie tylko tańca smile I to jest , jak dla mnie duży plus.

Zazdroszczę Ci tego spokoju. Ja jestem raczej jak tropikalny cyklon, na dzień dzisiejszy.

Obietnico, takie dni są naprawdę niezłe - ja czekam na swój wyjazd z utęsknieniem. Na łyżwy na razie niestety nie pójdę, bo raczej pionowo bym się nie utrzymał - chyba, że założyłbym je na ręce wink

22,218

kardamon napisał/a:

Zazdroszczę Ci tego spokoju. Ja jestem raczej jak tropikalny cyklon, na dzień dzisiejszy.

Obietnico, takie dni są naprawdę niezłe - ja czekam na swój wyjazd z utęsknieniem. Na łyżwy na razie niestety nie pójdę, bo raczej pionowo bym się nie utrzymał - chyba, że założyłbym je na ręce wink

I Twój spokój nadejdzie! Ha, a wiesz, że uprzedziłeś moje pytanie tongue

22,219

kardamon napisał/a:

I Twój spokój nadejdzie! Ha, a wiesz, że uprzedziłeś moje pytanie tongue

Ja myślę, że nadejdzie. To jest chyba ten moment, kiedy potrzebuję takiego twardego resetu.
Ale wiesz co? Nawiązując do niezadanego pytania, to nie mówię do końca nie smile

22,220

Nie ma tak - albo jedziesz na całość, albo wcale tongue. Żadnych połowicznych rozwiązań nie przyjmujemy. To ma być zlot terapeutyczny, a takie przyjazdy i wyjazdy zaburzą nam cały proces grupowy tongue. Jedziemy na tydzień i zamykamy się przed światem w stałym gronie.

Czyż jako szacowny starzec mający na utrzymaniu dzieci nie mogę mieć jakichś przywilejów ? Za to termin praktycznie dowolny póki co. No i jeszcze do tego Tlenia - podaję pod rozwagę że można tam też spływać kajakami Wdą więc poza gadką szmatką coś sie jeszcze dzieje. Wda jest leniwa i nudna więc po drodze też mozęcie gadać ile wlezie. Spływałem tam już więc mam nagrany fajny kontakt na wypożyczalnię. Mogę zorganizować jakby co. Ja w ogóle preferuję ruch podczas wypoczynku choć w wydaniu niezbyt obcesowym. No a wieczorem ognicho i pogaduchy.

22,221

ujawniony napisał/a:

No w moim wieku, umawiać się na randki? Oj, tato, jak dbasz o swoją córkę. Ja mam dopiero 12 lat! cool

22,222 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-01-23 18:52:21)

Aenima napisał/a:
ujawniony napisał/a:

No w moim wieku, umawiać się na randki? Oj, tato, jak dbasz o swoją córkę. Ja mam dopiero 12 lat! cool

A Ty co? Wypisałaś się z rodziny? Zdradzasz naszego tatusia? yikes

Czyż jako szacowny starzec mający na utrzymaniu dzieci nie mogę mieć jakichś przywilejów ? Za to termin praktycznie dowolny póki co. No i jeszcze do tego Tlenia - podaję pod rozwagę że można tam też spływać kajakami Wdą więc poza gadką szmatką coś sie jeszcze dzieje. Wda jest leniwa i nudna więc po drodze też mozęcie gadać ile wlezie. Spływałem tam już więc mam nagrany fajny kontakt na wypożyczalnię. Mogę zorganizować jakby co. Ja w ogóle preferuję ruch podczas wypoczynku choć w wydaniu niezbyt obcesowym. No a wieczorem ognicho i pogaduchy.

Nie. W terapii wszyscy są sobie równi. Żadnych przywilejów. Przyjedziesz na całość, bo jako ojciec rodziny musisz pilnować, żebyśmy się nie zgubili, nie bawili zapałkami, nie upili i nie rozmawiali z obcymi tongue. A pomysł z kajakami już mi się podoba. Może jeszcze rowery da się wypożyczyć? A Arcania zabierze nas na konie smile

kardamon napisał/a:

Ale wiesz co? Nawiązując do niezadanego pytania, to nie mówię do końca nie smile

cool

22,223

Lejdilejdi napisał/a:

Ja mam inną pracę teraz, do tego dojazdy codzień i kursy więc 10-11 godzin mnie nie ma w domu:(((

I jak Ci się podoba? To chyba tylko należy gratulować, bo pamiętam, że jakiś czas temu pisałaś, że chcesz zmienić smile

22,224

ujawniony napisał/a:

Oj to ja przepraszam, że się spotykam a nie sedzę i marudzę, że nie podesłano mi pod nos mojej ukochanej drugiej połówki... big_smile

22,225 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-01-23 19:06:56)

Nie. W terapii wszyscy są sobie równi. Żadnych przywilejów. Przyjedziesz na całość, bo jako ojciec rodziny musisz pilnować, żebyśmy się nie zgubili, nie bawili zapałkami, nie upili i nie rozmawiali z obcymi tongue. A pomysł z kajakami już mi się podoba. Może jeszcze rowery da się wypożyczyć? A Arcania zabierze nas na konie smile

Konie....oooo no będziemy galopować, no i się nadmiernie podekscytowałam big_smile

white.pearl napisał/a:

hahaha no tak będę się do niego pieszczotliwie zwracała big_smile Mój Ty zderzaczku... tongue
I dzwonił i pisał i chyba spokoju nie da, więc w niedzielę idziem do kina wink

kardamon napisał/a:
arcania napisał/a:
kardamon napisał/a:

No normalnie. Ale dobrze wiedzieć - na przyszłość nie dam się złapać tongue I jeszcze foch do tego yikes

Foch jest pełną gębą big_smile

ujawniony napisał/a:
arcania napisał/a:

Tylko żebyś nie zszedł był od namiaru szczęścia tongue

A termin obojętny bylebym wcześniej wiedziała. No i pytanie podstawowe na jak długo ? weekend?

22,226 Ostatnio edytowany przez kardamon (2015-01-23 19:07:24)

Ten spływ jak najbardziej do mnie przemawia!

ujawniony napisał/a:

Oj to ja przepraszam, że się spotykam a nie sedzę i marudzę, że nie podesłano mi pod nos mojej ukochanej drugiej połówki... big_smile

No popatrz tongue A ja się tylko zastanawiam, w jaki sposób rozciągasz dobę - częste randki, dużo forum, pewnie jakaś praca? tongue

arcania napisał/a:

Foch jest pełną gębą big_smile

Tylko nie naciągnij sobie polików wink

Ale co mi tam... Proszę, 4 U smile

22,227

ujawniony napisał/a:
ujawniony napisał/a:

Nie, nie chodzi o podstawianie pod nos. Mnie się nie podoba styl - dzisiaj jedna, jutro druga, w poniedziałek trzecia. A we wtorek poszuka się kolejnych na każdy dzień tygodnia. Nie chciałabym nigdy być dla kogokolwiek okienkiem w randkowym harmonogramie. I tyle. Nie podoba mi się to.

22,228

arcania napisał/a:

Konie....oooo no będziemy galopować, no i się nadmiernie podekscytowałam big_smile

Ekscytacja nigdy nie jest nadmierna.

Nie weekend! Tydzień!

22,229

Obietnico, no szalejesz smile

Kardamon, niech będzie wybaczam tongue

22,230

No przecież od początku o tygodniu rozmawiamy sad. W innym razie po co by nam było zgrywanie urlopów yikes

Posty [ 22,166 do 22,230 z 31,052 ]

Strony Poprzednia 1 … 340 341 342 343 344 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024