Gdzie spotkać wolnego mężczyznę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Strony Poprzednia 1 … 337 338 339 340 341 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 21,971 do 22,035 z 31,052 ]

21,971

Odp: Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Ujawniony, proszę nie prowokuj mnie bo dzisiaj pluję jadem na całym forum, a nie chcę generalizować i oceniać dziś całego gatunku męskiego hmm

Zobacz podobne tematy :

21,972 Ostatnio edytowany przez kardamon (2015-01-21 18:48:49)

Perło, spóźnione, ale szczere życzenia urodzinowe ode mnie! smile I buziak wink :*

Lovelko, ja tam ze smokiem sobie poraaadzę, oswoję go i będę najeżdżał wioski i miasta big_smile

Arcanio, tor kartingowy, myjnia samochodowa?  wink

Obietnico, ja Cie przytuulam <przytula> Skoro mamy dzień przytulania... wink Swoją drogą, mój rozsądek wrzeszczy właśnie z bólu tongue Popijać kawę Red Bullem... Swoją drogą, ja dzisiaj po ośmiu godzinach pisania dokumentów mam dosyć komputera, więc tym bardziej podziwiam.

Jeśli chodzi o artykuł, to coś w tym jest, bo rzeczywiście wspólne emocje zbliżają. Ale może to też jest jakaś wskazówka, jeśli chodzi o planowanie randek?

Rajtuz, wreszcie jesteś wink Mam tylko nadzieję, że zdrowotnie się ułoży.

arcania napisał/a:

Ujawniony, proszę nie prowokuj mnie bo dzisiaj pluję jadem na całym forum, a nie chcę generalizować i oceniać dziś całego gatunku męskiego hmm

Napuść go trochę do butelki i mi podeślij - przyda się do moich eksperymentów tongue

21,973

kardamon napisał/a:

Arcanio, tor kartingowy, myjnia samochodowa?  wink

arcania napisał/a:

Napuść go trochę do butelki i mi podeślij - przyda się do moich eksperymentów tongue

Wszelkie współzawodnictwo odpada, ja nie umiem odpuścić wink myjnia? hmmm ale jak?

Mój jad może być używany jako broń biologiczna, wiec ja nie wiem czy to jest dobry pomysł wink

21,974

arcania napisał/a:

Wszelkie współzawodnictwo odpada, ja nie umiem odpuścić wink myjnia? hmmm ale jak?

A ktoś każe odpuszczać? big_smile Zresztą... Chyba nie należysz do kobiet, które będą mężczyźnie udowadniały na każdym kroku, że są lepsze od niego?

Myjnia... Hmm... Zawsze możesz próbować samochód gąbką umyć big_smile

arcania napisał/a:

Mój jad może być używany jako broń biologiczna, wiec ja nie wiem czy to jest dobry pomysł wink

Oczywiście, wobec powyższego nawet rewelacyjny wink

21,975 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-01-21 18:56:09)

kardamon napisał/a:

A ktoś każe odpuszczać? big_smile Zresztą... Chyba nie należysz do kobiet, które będą mężczyźnie udowadniały na każdym kroku, że są lepsze od niego?
Myjnia... Hmm... Zawsze możesz próbować samochód gąbką umyć big_smile

Nie, nie próbuję ale zawsze daję całą siebie i często wychodzi jak wychodzi, stąd wtrąt o odpuszczaniu wink
Wyobraziłam sobie jak wodą z tego pistoletu próbuję się oblać hihi a z tą gąbką to ja nie wiem, wolałabym nie powodować wypadków wink

kardamon napisał/a:
arcania napisał/a:

Oczywiście, wobec powyższego nawet rewelacyjny wink

szukam słoiczka...ale tu chyba wiadro będzie potrzebne tongue

21,976

Dzień przytulania beze mnie? No way ...

21,977 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-01-21 19:29:09)

Arcanio... Prowokacja to moje drugie imię big_smile

http://wstaw.org/m/2015/01/21/te-60-letnie-kobiety-ktore_jpg_300x300_q85.jpg

21,978 Ostatnio edytowany przez kardamon (2015-01-21 19:28:44)

arcania napisał/a:

Nie, nie próbuję ale zawsze daję całą siebie i często wychodzi jak wychodzi, stąd wtrąt o odpuszczaniu wink
Wyobraziłam sobie jak wodą z tego pistoletu próbuję się oblać hihi a z tą gąbką to ja nie wiem, wolałabym nie powodować wypadków wink

Ale w sumie to już chyba kwestia jednostki na którą trafisz jest tongue Bo wszystko może być bardziej zdrowe lub mniej.

Wiesz, pistolet to pistolet... Ale jak spowodujesz wypadek, będziesz musiała udzielić poszkodowanemu pomocy, i już masz kontekst emocjonalny, więc nic tylko próbować wink

arcania napisał/a:

szukam słoiczka...ale tu chyba wiadro będzie potrzebne tongue

A wanna może być? big_smile

Metyl napisał/a:

Dzień przytulania beze mnie? No way ...

Ekhem... No wiesz... Nie wypada publicznie lol

21,979

Tak w ogóle zdradzę Wam fajne filmy, które widziałam niedawno. "Trzy metry nad niebem" i "Tylko Ciebie chcę".
Główny bohater takie ciacho cool

21,980

Hiszpan ... Brzyyyyydal. big_smile

21,981

Metyl napisał/a:

Hiszpan ... Brzyyyyydal. big_smile

Hugo jest ciachem! <3 nie znasz sięęęę.

21,982

Ten kaszalot ciachem?  :DDDDDDDDDD

21,983 Ostatnio edytowany przez Lovelka17 (2015-01-21 20:49:13)

Perełko spóźnione najlepsze życzonka dla Ciebie :* smile

Ujawniony twój obrazek z panią nieumiejącą gotować jest nieziemsko trafiony lol Ciekawe jak długo można tak mamić big_smile

Siostrunia pomidorasy niekupione sad ale za to kupiłam piękniutkie gniecione dżinsy i bluzeczkę big_smile a po pomidorasy idę jutro, bo muszę też kupić też odżywkę do włosów, ale taką ze spłukiwaniem big_smile i oczywiście jutro od razu ją wypróbuję i napiszę jak efekciory,czy też odmłodniałam o te 20 lat czy też nie lol

I chcesz czułości no to masz <przytulaski>

Kardamon smok to tylko jedno z wyzwań i dodam, że najłatwiejsze lol

Asiuniu oglądałam jeden z tych filmów, też mi się bardzo podobał, wiem, że ma być jeszcze 3 część, ale to najpierw musze druga obejrzeć big_smile A gł. bohater całkiem fajny wink Chociaż na początku wcale mi się ie podobał, ale ta jego szczera love zmieniła zdanie u mnie big_smile

Rajtku nareszcie wróciłaś! Przy twoim tempie życia to ja się nie dziwię, że i lekarz zaleca odpoczynek. Stosuj się więc i leż brzuchem do góry ile wlezie, oczywiście nie sama big_smile

A jeszcze wam powiem, że dziś odkryłam smak dzieciństwa cool Mleczko gostyńskie słodzone w tubce <mniami> , nie jadłam tego wieki, a kiedyś za gówniarza to tylko tubka w ręku i na dwór big_smile http://www.leclerc.com.pl/sklep/img_items/b/107/10795.jpg
moje ulubione zielone, pyszotka big_smile

21,984 Ostatnio edytowany przez kardamon (2015-01-21 21:04:41)

Aenima napisał/a:

Tak w ogóle zdradzę Wam fajne filmy, które widziałam niedawno. "Trzy metry nad niebem" i "Tylko Ciebie chcę".

Taki tam... Przeciętny big_smile

Lovelka17 napisał/a:

Dawaj resztę <pręży klatę> big_smile

Lovelka17 napisał/a:

A jeszcze wam powiem, że dziś odkryłam smak dzieciństwa cool Mleczko gostyńskie słodzone w tubce <mniami> , nie jadłam tego wieki, a kiedyś za gówniarza to tylko tubka w ręku i na dwór big_smile http://www.leclerc.com.pl/sklep/img_items/b/107/10795.jpg

Hah, smaki dzieciństwa są najlepsze - ja pamiętam jak wyżerałem na sucho Vibovit. A to zakradanie się do kuchni, żeby wykraść saszetkę big_smile

21,985 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-01-21 21:10:03)

Czuję się jakbym miała takiego mega kaca, jakiego jeszcze nigdy w życiu nie miałam yikes.
Ale zaraz poczytam, co nawypisywaliście cool

21,986

kardamon napisał/a:
Lovelka17 napisał/a:

Dawaj resztę <pręży klatę> big_smile

Kolejna jest zagadka od Sfinksa ;d Baaaaardzo trudna big_smile

kardamon napisał/a:
Lovelka17 napisał/a:

Hah, smaki dzieciństwa są najlepsze - ja pamiętam jak wyżerałem na sucho Vibovit. A to zakradanie się do kuchni, żeby wykraść saszetkę big_smile

Ojej to też wcinałam! big_smile A pamiętasz takie lody Pinocio? big_smile To była radocha cool

21,987

kardamon napisał/a:

Obietnico, ja Cie przytuulam <przytula> Skoro mamy dzień przytulania... wink

Lovelka17 napisał/a:

Jesteście przerewelacyjni cool

kardamon napisał/a:

Swoją drogą, mój rozsądek wrzeszczy właśnie z bólu tongue Popijać kawę Red Bullem... Swoją drogą, ja dzisiaj po ośmiu godzinach pisania dokumentów mam dosyć komputera, więc tym bardziej podziwiam.

Ale to przecież nie było tak, tylko - Ref Bull, kawa, Red Bull tongue. Rozsądek wysłałam na wakacje big_smile. Hehe, dzięki big_smile

A ze smaków dzieciństwa to pamiętam jeszcze takie napoje w torebkach, które sprzedawano w podstawówkowych sklepikach big_smile

Ujawniony no i co z tego, że panie po 60. czują się młodo? Kogoś tym krzywdzą?

Aenima napisał/a:

Nie widziałam żadnego sad. Daj fotę głównego bohatera.

21,988

Lovelka17 napisał/a:
kardamon napisał/a:
Lovelka17 napisał/a:

Ojej to też wcinałam! big_smile A pamiętasz takie lody Pinocio? big_smile To była radocha cool

Ja też big_smile, ale tych lodów nie pamiętam sad

21,989

A tak w ogóle to w ferworze pracy dokonałam dzisiaj przełomowego odkrycia nt. mojego życia (i aż zaczęłam rymować z wrażenia tongue). Nigdy nie stworzę żadnego związku - mój tryb pracy okazałby się dla niego zabójstwem. Pozostaje mi wybór - zmienić pracę albo na zawsze pozostać bezzwiązkową. Ciekawe co jest łatwiejsze lol

21,990

Ujawniony  no i co z tego, że panie po 60. czują się młodo? Kogoś tym krzywdzą?

Chyba nie przymrużyłaś oka Poranku big_smile

Loveluś... łap następny smile

http://wstaw.org/m/2015/01/21/szansa-piersi_jpg_300x300_q85.jpg

21,991 Ostatnio edytowany przez kardamon (2015-01-21 22:03:31)

ObietnicaPoranka napisał/a:

Czuję się jakbym miała takiego mega kaca, jakiego jeszcze nigdy w życiu nie miałam yikes.
Ale zaraz poczytam, co nawypisywaliście cool

No ja się nie dziwię, naprawdę hmm

Lovelka17 napisał/a:

Jeśli ta o człowieku, to przejdźmy do kolejnego etapu big_smile

Lovelka17 napisał/a:

Nie pamiętam sad

Ale to przecież nie było tak, tylko - Ref Bull, kawa, Red Bull tongue. Rozsądek wysłałam na wakacje big_smile. Hehe, dzięki big_smile

Do kompletu brakuje Ci tylko jeszcze jakiegoś żeń-szenia tongue

A ze smaków dzieciństwa to pamiętam jeszcze takie napoje w torebkach, które sprzedawano w podstawówkowych sklepikach big_smile

Takie ze słomką big_smile

A tak w ogóle to w ferworze pracy dokonałam dzisiaj przełomowego odkrycia nt. mojego życia (i aż zaczęłam rymować z wrażenia tongue). Nigdy nie stworzę żadnego związku - mój tryb pracy okazałby się dla niego zabójstwem. Pozostaje mi wybór - zmienić pracę albo na zawsze pozostać bezzwiązkową. Ciekawe co jest łatwiejsze lol

Tam bezzwiązkową. Musisz znaleźć kogoś podobnie zapracowanego, kto jeździ tym samym autobusem i będziecie spotykać się w tramwaju wink

21,992

kardamon napisał/a:

Tam bezzwiązkową. Musisz znaleźć kogoś podobnie zapracowanego, kto jeździ tym samym autobusem i będziecie spotykać się w tramwaju ;

Ja mam to samo i jeżdżę autem....może będę na pieszych polowała big_smile Z tym  pistoletem i ratowaniem to wiesz, op sądach bedzie mnie ciągał bo mu oko wydłubałam tongue

Ja z dzieciństwa pamiętam andruty i lody Panda smile

Metyl, masz zaległe przytulanie!!!

Ujawniony wiesz... rozczulasz mnie tongue

21,993

http://m.ocdn.eu/_m/680962927d4a108ba23fb17a4842f45a,0,37.jpg proszę bardzo ciacho całkiem! Nie znacie się mówię big_smile
Lovel to samo miałam, ta jego love mnie rozczuliła na maksa. big_smile

21,994

Byyyryyyyrzydaaal. big_smile

arcanio, ja mogę was wszystkie. smile Ale kto mnie? tongue

21,995

Metyl napisał/a:

Byyyryyyyrzydaaal. big_smile

arcanio, ja mogę was wszystkie. smile Ale kto mnie? tongue

Sorry, o gustach się nie dyskutuje, dla mnie jest ciasteczkiem max big_smile

21,996

Aenima napisał/a:

http://m.ocdn.eu/_m/680962927d4a108ba23 … a,0,37.jpg proszę bardzo ciacho całkiem! Nie znacie się mówię big_smile

Hmmmmmmmm... W sumie z tej perspektywy nawet podobny do mnie :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

21,997

Ciaaaachoooooooo big_smile big_smile big_smile  Metyl, dawaj chodź, będziem się tulić big_smile

21,998

arcania napisał/a:

Ciaaaachoooooooo big_smile big_smile big_smile  Metyl, dawaj chodź, będziem się tulić big_smile

Mówię, że ciacho! Innego nie wrzucam big_smile

21,999

arcania napisał/a:

Pewnie, z Tobą zawsze księżniczko. wink

22,000

ujawniony napisał/a:
Aenima napisał/a:

http://m.ocdn.eu/_m/680962927d4a108ba23 … a,0,37.jpg proszę bardzo ciacho całkiem! Nie znacie się mówię big_smile

Hmmmmmmmm... W sumie z tej perspektywy nawet podobny do mnie :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ale mówisz o tych włosach na klacie?

Aeni, nie wrzucaj smile Do niego też bym się przytuliła big_smile

22,001 Ostatnio edytowany przez Aenima (2015-01-21 22:26:26)

W ogóle doszłam do wniosku, że jestem patologicznym przypadkiem i nic mnie już nie uratuje, więc olewam system i żyję, może wreszcie porządnie, a nie na pół gwizdka.

22,002

Aenima napisał/a:

Nieeeeeee lol

arcania napisał/a:

Ja mam to samo i jeżdżę autem....może będę na pieszych polowała big_smile Z tym  pistoletem i ratowaniem to wiesz, op sądach bedzie mnie ciągał bo mu oko wydłubałam tongue

Noo, tylko ich nie rozjeżdżaj, bo też sąd Cię czeka tongue

22,003

Aenima napisał/a:

W ogóle doszłam do wniosku, że jestem patologicznym przypadkiem i nic mnie już nie uratuje, więc olewam system i żyję, może wreszcie porządnie, a nie na pół gwizdka.

My tu wszyscy jesteśmy patologiczni, więc, wiesz... Witaj w rodzinie big_smile

22,004

Uwielbiam naszą rodzinną patologię.

Wiecie, że niemieckie piosenki działają niezwykle kojąco cool

22,005

Uwielbiam naszą rodzinną patologię.

Wiecie, że niemieckie piosenki działają niezwykle kojąco cool

Baaa, mówisz i masz wink

22,006 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-01-21 22:34:36)

Aenima napisał/a:

Aeni, muszę Cię zmartwić ale Kardamon ma rację...tu sama patologia jest więc pięknie się wkomponowujesz big_smile

Kardamon, no nie, tylko nóżki przetrącę żeby uciec nie mogli big_smile

Obietnico, no wiesz??? niemieckie uspokaja....u mnie agresję wywołuje tongue
Pamiętacie ten teledysk ?

22,007

arcania napisał/a:

Jak w "Misery"? wink Swoją drogą, widzę, że masz nowy avatar... Ale skrzydełka Ci trzeba ciut podkleić wink

22,008

kardamon napisał/a:

Baaa, mówisz i masz wink

Jaaa, dziękuję smile. Nie wiem dlaczego ten język tak mnie uspokaja big_smile

arcania napisał/a:

tu sama patologia jest więc pięknie się wkomponowujesz big_smile

No jak to? Ale jak?

22,009

kardamon napisał/a:
arcania napisał/a:

Jak w "Misery"? wink Swoją drogą, widzę, że masz nowy avatar... Ale skrzydełka Ci trzeba ciut podkleić wink

To nie skrzydełka... wink o dokładnie tak jak w Misery, tylko ja słodsza jestem tongue

22,010

kardamon, nie ryzykowałbym na Twoim miejscu puszczania czegokolwiek co zawiera niemiecki, zwłaszcza piosenek w obecności arcanii. big_smile

arcanio, no i gdzie jesteś? Ja tu czekam i czekam na Ciebie ... tongue

22,011 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-01-21 22:37:59)

kardamon napisał/a:

Do kompletu brakuje Ci tylko jeszcze jakiegoś żeń-szenia tongue

Liczę, że dzisiaj mój organizm sam z siebie wydobędzie nieodkryte dotąd pokłady energii yikes

kardamon napisał/a:

Takie ze słomką big_smile

Tak! Żółte, brązowe i jakieś takie trawiaste jeszcze były big_smile

kardamon napisał/a:

Tam bezzwiązkową. Musisz znaleźć kogoś podobnie zapracowanego, kto jeździ tym samym autobusem i będziecie spotykać się w tramwaju wink

To by dopiero była patologia lol

arcania napisał/a:

Co Wy za dziwne lody jadłyście? Pandy też nie kojarzę yikes

Aeni ten Twój piękny ma takie złośliwe spojrzenie yikes

Arcanio jak to niemiecki agresję? Przecież to jest taki słodki język!

22,012

Tego też nie wiem, ale Ty chyba jesteś wrażliwa na odbiór różnych języków wink

22,013

kardamon napisał/a:

Tego też nie wiem, ale Ty chyba jesteś wrażliwa na odbiór różnych języków wink

Hehe, chyba tak smile. Najlepiej kilku jednocześnie - żeby mi taką sieczkę z mózgu zrobiły, że już bardziej się nie da cool

22,014

kardamon napisał/a:

Obietnico, ja Cie przytuulam <przytula> Skoro mamy dzień przytulania... wink

Lovelka17 napisał/a:

Jesteście przerewelacyjni cool

Się wie big_smile

Nie, nie, nie..to będzie po prostu TWÓJ związek, a nie Jadzi czy Basi. Na waszych zasadach i waszych warunkach, nic tam go nie zabije wink

ujawniony napisał/a:

Loveluś... łap następny smile

http://wstaw.org/w/3a5i/][url]http://wstaw.org/m/2015/01/21/szansa-piersi_jpg_300x300_q85.jpg

lol
Faceci lol

kardamon napisał/a:
Lovelka17 napisał/a:

Jeśli ta o człowieku, to przejdźmy do kolejnego etapu big_smile

Nie, nie nie! Masz swoją zagadkę big_smile
Tajemniczy liścik miłosny
Odszyfruj poniższe tajemnicze pismo.
Jest to liścik miłosny chłopaka do przyjaciółki.
Masz na to najwyżej 5 minut:

ŁREJCPC CPKX!
SKUBG FR EKGDKG WR ER RF FCYPC EJEG EK SRYKGFBKGE:
ŁREJCO EKG!!!
WYRL CFCO

kardamon napisał/a:
Lovelka17 napisał/a:

Nie pamiętam sad

Ahh...szkoda, ja mam ten smak nadal w ustach cool

Aenima napisał/a:

http://m.ocdn.eu/_m/680962927d4a108ba23fb17a4842f45a,0,37.jpg proszę bardzo ciacho całkiem! Nie znacie się mówię big_smile

Bo my to takie romantiko kobietki tongue

22,015

A w ogóle to mam dla Was złotą radę - nie pijcie energetyków, bo po nich będziecie się czuć jak po dobrej imprezie, tylko że imprezy nie było hmm

22,016

arcania napisał/a:

Co Wy za dziwne lody jadłyście? Pandy też nie kojarzę yikes

Aeni ten Twój piękny ma takie złośliwe spojrzenie yikes

Arcanio jak to niemiecki agresję? Przecież to jest taki słodki język!

Jakie złośliwe ? to jest spojrzenie schrupię Cię tu i teraz tongue

Lody: http://www.e-commerce.pl/Ice-Mastry-panda-lody-czekoladowo-smietankowe,55056.html coś podobnego do tych smile

Tfuuuu, Metyl teraz to się do Kardamona i Obietnicy przytulaj tongue

arcania napisał/a:

tu sama patologia jest więc pięknie się wkomponowujesz big_smile

No jak to? Ale jak?

No normalnie nie ? wink

22,017

Lovelka17 napisał/a:

Nie, nie, nie..to będzie po prostu TWÓJ związek, a nie Jadzi czy Basi. Na waszych zasadach i waszych warunkach, nic tam go nie zabije wink

Siostrunia - właśnie o to chodzi - naszych. A kto by chciał takie zasady dostosowywać do trybu mojej pracy? Czy wtedy to nie byłaby przewaga moich zasad nad naszymi? Bo czegoś takiego to i ja bym nie chciała hmm

22,018

arcania napisał/a:

To nie skrzydełka... wink o dokładnie tak jak w Misery, tylko ja słodsza jestem tongue

Chyba widzę... Ale klej też w takim razie się przyda wink

Yhm... Co jak co, ale Kathy Bates świetnie to zagrała, aż teraz mam dreszcze big_smile

Metyl napisał/a:

kardamon, nie ryzykowałbym na Twoim miejscu puszczania czegokolwiek co zawiera niemiecki, zwłaszcza piosenek w obecności arcanii. big_smile

Coś mi grozi? big_smile

Liczę, że dzisiaj mój organizm sam z siebie wydobędzie nieodkryte dotąd pokłady energii yikes

No to tu to już chyba tylko magia tongue

Dokładnie! Do tego nieco później pojawiły się w sklepach takie małe plastikowe woreczki z zamarzniętą sztucznie aromatyzowaną wodą - to był szał smile

Wyjście idealne wink

22,019

arcanio, cytując Pudziana którego tu niedawno wrzuciłem - 'tak się nie robi'. sad

kardamon, żebyś wiedział ... wink

22,020

Arcanio, a to rzeczywiście coś kojarzę, były takiego, ale niezbyt dokładnie je pamiętam sad.

No złośliwe, złośliwe.

No właśnie nie wiem, czy normalnie, bo to by znaczyło, że ja mam nienormalnie tongue

22,021

kardamon napisał/a:
arcania napisał/a:

Chyba widzę... Ale klej też w takim razie się przyda wink

Yhm... Co jak co, ale Kathy Bates świetnie to zagrała, aż teraz mam dreszcze big_smile

Metyl napisał/a:

Coś mi grozi? big_smile

Klej Ci nie pomoże tongue

A Kathy wszędzie gra super, jest świetna smile

22,022

Hehe, chyba tak smile. Najlepiej kilku jednocześnie - żeby mi taką sieczkę z mózgu zrobiły, że już bardziej się nie da cool

Dobra sieczka, nie jest zła tongue

Lovelka17 napisał/a:

ŁREJCPC CPKX!
ŁREJCO EKG!!!
WYRL CFCO

Phi... Toć to proste przecież... Ewidentnie chodzi tu o WYRL CFCO lol Naprawdę, jakby prościej nie można było tongue

22,023

Lovelka17 napisał/a:

Siostrunia - właśnie o to chodzi - naszych. A kto by chciał takie zasady dostosowywać do trybu mojej pracy? Czy wtedy to nie byłaby przewaga moich zasad nad naszymi? Bo czegoś takiego to i ja bym nie chciała hmm

Kochana, ale nie da się żeby było zawsze po równo, no nie da się smile Co nie oznacza, że to jest złe, raczej normalne. A kto będzie chciał się dostosować w jakiś sposób? To proste-ktoś kto cię na prawdę pokocha i będzie mu mu na tobie zależeć najbardziej  smile

22,024

arcania napisał/a:

Tfuuuu, Metyl teraz to się do Kardamona i Obietnicy przytulaj tongue

I może frytki do tego? tongue

Metyl napisał/a:

kardamon, żebyś wiedział ... wink

Tiaaa, czekam i czekam i się doczekać nie mogę tongue

arcania napisał/a:

Klej Ci nie pomoże tongue

A Kathy wszędzie gra super, jest świetna smile

To prawda, gra nieźle smile

Klej to miał Tobie pomóc tongue

22,025

kardamon napisał/a:
Lovelka17 napisał/a:

ŁREJCPC CPKX!
ŁREJCO EKG!!!
WYRL CFCO

Phi... Toć to proste przecież... Ewidentnie chodzi tu o WYRL CFCO lol Naprawdę, jakby prościej nie można było tongue

Kardamonku, NIE! lol

22,026

kardamon napisał/a:

No to tu to już chyba tylko magia tongue

Nie, nie - tak to mi nie możesz mówić, bo będę się tylko mogła załamać, gdy stracę wiarę, że mój organizm jednak da radę. Wtedy nie będę mogła mu ciągle powtarzać "działaj! Ale już!"

kardamon napisał/a:

Dokładnie! Do tego nieco później pojawiły się w sklepach takie małe plastikowe woreczki z zamarzniętą sztucznie aromatyzowaną wodą - to był szał smile

Takie niby lody niby nie? To takie coś widziałam też w Biedronce jakiś czas temu, ale w pudełeczku kilka takich woreczków i można je sobie samodzielnie w domu mrozić big_smile

kardamon napisał/a:

Wyjście idealne wink

Od jutra zacznę się bać o swoją przyszłość lol. Dzisiaj jeszcze mi się nie chce big_smile

Lovelka17 napisał/a:
Lovelka17 napisał/a:

Kochana, ale nie da się żeby było zawsze po równo, no nie da się smile Co nie oznacza, że to jest złe, raczej normalne. A kto będzie chciał się dostosować w jakiś sposób? To proste-ktoś kto cię na prawdę pokocha i będzie mu mu na tobie zależeć najbardziej  smile

Ale ja nie chcę innych dostosowywać do siebie. To w tę stronę działa i to właśnie podstawowy problem.

22,027 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-01-21 22:54:13)

kardamon napisał/a:

Dobra sieczka, nie jest zła tongue

Sieczka jest super cool, dlatego tak uwielbiam to:

Dobra, akurat ta wersja nie jest najlepsza, ale mniej więcej o to chodzi. Dobra, już poprawiłam, ta wersja jest super cool

22,028

Lovelka17 napisał/a:

Ale ja nie chcę innych dostosowywać do siebie. To w tę stronę działa i to właśnie podstawowy problem.

Ale słuchaj, to tak samo można byłoby powiedzieć, że ty nie powinnaś dostosowywac się do kogoś. Zawsze tak jest, że ludzie oprócz siebie mają inne rzeczy, takie jak praca/hobby/innych przyjaciół, ale to wszystko da się pogodzić, tylko trzeba CHCIEĆ i musi zależeć.

22,029

Lovelka17 napisał/a:
Lovelka17 napisał/a:

Ale słuchaj, to tak samo można byłoby powiedzieć, że ty nie powinnaś dostosowywac się do kogoś. Zawsze tak jest, że ludzie oprócz siebie mają inne rzeczy, takie jak praca/hobby/innych przyjaciół, ale to wszystko da się pogodzić, tylko trzeba CHCIEĆ i musi zależeć.

Dzisiaj nie dam rady tego wytłumaczyć. Ale za parę dni spróbuję. Mówię Ci, nie da się tongue

22,030 Ostatnio edytowany przez kardamon (2015-01-21 22:59:15)

Lovelka17 napisał/a:
kardamon napisał/a:
Lovelka17 napisał/a:

ŁREJCPC CPKX!
ŁREJCO EKG!!!
WYRL CFCO

Kardamonku, NIE! lol

KOCHANA ANIU
PISZĘ DO CIEBIE TO CO OD DAWNA CHCĘ CI POWIEDZIEĆ
KOCHAM CIĘ!!!
TWÓJ ADAM

Izi tongue

22,031

Obietnico to obie jesteśmy w tej samej czarnej dupie, bo do mojej pracy też się trzeba dopasować lol.
Zamieszkajmy razem i po kłopocie! A Hugo jest piękny i mówi "chodź do mnie teraz, a dam Ci tyle erotycznych doznań ile mogłabyś sobie wymarzyć razy milion".

Kardamon nikt Ci go nie każe przytulać, stary D:

22,032

Obietnico...z myślą o Tobie tongue dobra sieczka nie jest zła, tak? no to proszę tongue

LALALALALALALA Kardamon podłączę Ci do ucha i będziesz słuchał 24h, taka będzie kara za ten niemiecki tongue

22,033

Lovelka17 napisał/a:

Dzisiaj nie dam rady tego wytłumaczyć. Ale za parę dni spróbuję. Mówię Ci, nie da się tongue

A ja ci mówię, że się da siostrunia, wszystko się da, jak się chce. Coś co nas może zablokować/powstrzymać to tylko my sami, brakiem chęci, typowym wzruszeniem ramionami i stwierdzeniem 'nie da się, no nie da'. wink

22,034

Lovelka17 napisał/a:
Lovelka17 napisał/a:

A ja ci mówię, że się da siostrunia, wszystko się da, jak się chce. Coś co nas może zablokować/powstrzymać to tylko my sami, brakiem chęci, typowym wzruszeniem ramionami i stwierdzeniem 'nie da się, no nie da'. wink

Kocham Cię Lovciu, jesteś tak samo naiwna jak ja big_smile.

22,035

Nie, nie - tak to mi nie możesz mówić, bo będę się tylko mogła załamać, gdy stracę wiarę, że mój organizm jednak da radę. Wtedy nie będę mogła mu ciągle powtarzać "działaj! Ale już!"

Nie będę, zachowam magię na później wink Dasz radę!

kardamon napisał/a:

Takie niby lody niby nie? To takie coś widziałam też w Biedronce jakiś czas temu, ale w pudełeczku kilka takich woreczków i można je sobie samodzielnie w domu mrozić big_smile

To to to! Muszę zerknąć wink

Od jutra zacznę się bać o swoją przyszłość lol. Dzisiaj jeszcze mi się nie chce big_smile

Zaraz się bać tongue

Sieczka jest super cool, dlatego tak uwielbiam to:
https://www.youtube.com/watch?v=XCrvLMaDfu8
Dobra, akurat ta wersja nie jest najlepsza, ale mniej więcej o to chodzi. Dobra, już poprawiłam, ta wersja jest super cool

Oni są ogólnie niesamowici smile

Posty [ 21,971 do 22,035 z 31,052 ]

Strony Poprzednia 1 … 337 338 339 340 341 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024