Gdzie spotkać wolnego mężczyznę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Strony Poprzednia 1 … 336 337 338 339 340 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 21,906 do 21,970 z 31,052 ]

21,906

Odp: Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?
ObietnicaPoranka napisał/a:
Lovelka17 napisał/a:

To wyobraź sobie, że Twoje całe życie zawodowe może wyglądać jak sesja :]. A do tego z takimi punktami kulminacyjnymi, że ho ho big_smile.

że tak powiem, właśnie zrobiłam taką minę :
http://i1.memy.pl/obrazki/e678174134_.jpg

Jaka słodziasta smile.
Ale ja to lubię, naprawdę smile

Ja swoją pracę też będę lubić, to wiem na pewno smile

Zobacz podobne tematy :

21,907 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-01-20 22:14:45)

A taki mój stan, a dałam im trochę pofolgować, niech mają wink

I zmykam na tą kawunię wink

21,908

Aenima napisał/a:

Ale wiecie jaki jest plus? ;D SCHUDŁAM! Jak jestem zauroczona to nie mogę jeść big_smile.

Jeszcze bardziej? tongue

21,909 Ostatnio edytowany przez Lovelka17 (2015-01-20 22:18:42)

arcania napisał/a:

Ale z red bullem tongue i cytrynką smile ta setunia oczywiście

Redbull niezdrowy, ale cytrynka i owszem może być z colą tongue
Chociaż ja tam preferuję soczek big_smile

Metyl napisał/a:
Aenima napisał/a:

Co pomaga na ból głowy? tongue

Przypomnij sobie Forresta Gumpa. smile

Uwielbiam ten film!

Wódka na ból głowy? No co Wy mówicie?
U mnie najgorszy ból głowy to taki ze zmęczenia, że aż mnie światło irytuje.

No tak siostrunia, bo alko odpręża wink

kardamon napisał/a:

Lovelko, jeszcze jeden smok? yikes

.

No jeszcze jeden, ale dasz radę big_smile wink

21,910

Metyl napisał/a:
Aenima napisał/a:

Ale wiecie jaki jest plus? ;D SCHUDŁAM! Jak jestem zauroczona to nie mogę jeść big_smile.

Jeszcze bardziej? tongue

Tak big_smile Daleko mi do anorektyczki, ale dwa kilo mniej big_smile

21,911

Lovelka17 napisał/a:
arcania napisał/a:

Ale z red bullem tongue i cytrynką smile ta setunia oczywiście

Redbull niezdrowy, ale cytrynka i owszem może być z colą tongue
Chociaż ja tam preferuję soczek big_smile

Metyl napisał/a:
Aenima napisał/a:

Co pomaga na ból głowy? tongue

Przypomnij sobie Forresta Gumpa. smile

Uwielbiam ten film!

Wódka na ból głowy? No co Wy mówicie?
U mnie najgorszy ból głowy to taki ze zmęczenia, że aż mnie światło irytuje.

No tak siostrunia, bo alko odpręża wink

Cola rozpuszcza zęby tongue
Alkohol odpręża? No dobra, dzisiaj powinnam się odprężyć, ale ten sposób mi nie pomoże big_smile

21,912

Aenima napisał/a:
Lovelka17 napisał/a:

Asiu setka wódki wink

No nie mam, serio.
Fuj, smak Red bulla, nie znoszę tongue

Ale szklaneczke whisky masz na pewno tongue
Ty chuderlaku! Jazda tam szoruj do lodówki po coś do szamania!

21,913

Cola rozpuszcza zęby tongue
Alkohol odpręża? No dobra, dzisiaj powinnam się odprężyć, ale ten sposób mi nie pomoże big_smile

Jak się pije przez słomeczkę, to nie tongue
To w takim razie 10 przysiadów! big_smile

21,914

Lovelka17 napisał/a:
Aenima napisał/a:
Lovelka17 napisał/a:

Asiu setka wódki wink

No nie mam, serio.

A mam szklaneczkę whisky, owszem. big_smile

21,915

Dobra, kawa zaczyna działać. Teraz mogłabym nawet zrobić pranie, śpiewać i co tam jeszcze, więc wracam do pracy big_smile
Ale jeszcze tu wrócę za parę godzin, a Wy bawcie się dobrze cool

21,916 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-01-20 22:23:32)

Jeszcze Wam jedną ładną pioseneczkę zostawię - słuchajcie i myślcie o mnie:

21,917

Poszłam po whisky, przyniosłam wodę.
Ej, baby, weźcie no, weźcie. Praca, sesja, cholera no big_smile. Aż mi nieprzyzwoicie wstyd, że się obijam.

21,918

Aenima napisał/a:

Ej, baby, weźcie no, weźcie.

21,919 Ostatnio edytowany przez Lovelka17 (2015-01-20 22:33:45)

Aenima napisał/a:
Lovelka17 napisał/a:
Aenima napisał/a:

No nie mam, serio.

A mam szklaneczkę whisky, owszem. big_smile

No to na co czekasz? Chluśniem, bo uśniem big_smile
A później możemy ponarzekać na facetów wink

Aenima napisał/a:

Poszłam po whisky, przyniosłam wodę.
Ej, baby, weźcie no, weźcie. Praca, sesja, cholera no big_smile. Aż mi nieprzyzwoicie wstyd, że się obijam.

I prawidłowo, wstydź się, bo się obijasz big_smile

21,920

Metyl napisał/a:
Aenima napisał/a:

Ej, baby, weźcie no, weźcie.

popłakałam się, dzięki big_smile jak Was nie kochać lol

21,921 Ostatnio edytowany przez white.pearl (2015-01-20 23:48:18)

Aenima - przykro mi, szkoda, bo nic tego nie zapowiadało, myślałam, że widziałaś wzajemność, a tu lipa sad

Dołączam się do lodów i innych pocieszaczy. Dziś teoretycznie mój dzień, wiecie happy birthday i te pierdoły, a ja bym chciała wyjechać na koniec świata i udawać, że mnie nie ma...

21,922

Pearl, co jest grane? Czemu nic nie powiedziałaś? wink Wiesz ... tego dnia to całkiem normalna że człowiek ma takie huśtawki. Ale ... pamiętaj, źle już było. Teraz może tylko lepiej w ogólnej i dalszej perspektywie. smile <przytulas>

21,923 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-01-21 01:41:42)

Nie wierzę w to, w jakie klimaty muzyczne właśnie wpadłam yikes. Ale to jest piękne cool : https://www.youtube.com/watch?v=5LAqJdbnUoE

Lovelka17 napisał/a:
Lovelka17 napisał/a:

że tak powiem, właśnie zrobiłam taką minę :
http://i1.memy.pl/obrazki/e678174134_.jpg

Jaka słodziasta smile.
Ale ja to lubię, naprawdę smile

Ja swoją pracę też będę lubić, to wiem na pewno smile

I będziesz w niej świetna smile

arcania napisał/a:

I zmykam na tą kawunię wink

Gdzie Ty, gdzie Ty? Miałyśmy razem nie spać tongue

white.pearl napisał/a:

Dołączam się do lodów i innych pocieszaczy. Dziś teoretycznie mój dzień, wiecie happy birthday i te pierdoły, a ja bym chciała wyjechać na koniec świata i udawać, że mnie nie ma...

Och jej, Perełko byśmy Ci imprezę forumową zorganizowali smile. Ale to nic straconego przecież:

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS9UPGVzKCbQ4NZ4IVmpRaOoKwW8D5_1GrhuA9VTZuhtY61UZkn
i jeszcze najsłodszy miś świata, którego będziesz mogła przytulać zawsze, gdy Ci będzie smutno:
http://ecsmedia.pl/c/mis-uszatek-w-bluzie-maskotka-b-iext6175888.jpg

A na koniec świata chętnie z Tobą pojadę, chyba, że nie potrzebujesz towarzystwa smile

21,924 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-01-21 03:04:02)

Arcanio!!! Gdzie Ty? Mnie ta kawa tak pobudziła, że mogę iść teraz nawet na dyskotekę albo dokądkolwiek, a Ty pewnie poszłaś spać tongue. A i tego Red Bulla też wypiłam, ale na raty, bo w całości nie dałam rady. No i teraz już sama nie wiem, co mnie tak pobudziło yikes. Jej, przeżywam to jak nastolatka, która pierwszy raz na obozie nielegalnie pije alkohol cool

21,925 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-01-21 03:13:29)

Jestem przecież tongue popiłaś kawę red bullem?? hehe to nawet ja tak nie robie big_smile ale powera masz, to najważniejsze smile

21,926

Perełko,dołączam sie do życzeń :*
Obietnico, wrzucasz rosyjskie kawałki a ja nic po ichniemu nie kumam sad daj włoskie albo francuskie,oooo big_smile

Jedna z najpiękniejszych piosenek o miłości...ja chcę coś takiego....

i ja nie jestem romantyczna... tongue

21,927

A niech stracę...

21,928

E, rosyjskie to ze dwa były, reszta to ukraińskie tongue

21,929

arcania napisał/a:

Jestem przecież tongue popiłaś kawę red bullem?? hehe to nawet ja tak nie robie big_smile ale powera masz, to najważniejsze smile

E, popijanie kawy red bullem jest dla mięczaków tongue. Ja red bulla popiłam kawą, a później kawę red bullem tongue

21,930

Ale red bull jest okropny neutral

21,931

Wrzuć sobie jeszcze dropsy do tego, będziesz miała piankę tongue a że ukraińskie to nie wiem, ja niestety nie rozróżniam tych języków sad

21,932

A do tego wschodniego miksu jeszcze białoruskiego brakuje - https://www.youtube.com/watch?v=eA8I046fTRk
A to taki polityczny zespół, bo stworzony przez dzieci opozycyjnych nauczycieli smile

21,933

arcania napisał/a:

Wrzuć sobie jeszcze dropsy do tego, będziesz miała piankę tongue a że ukraińskie to nie wiem, ja niestety nie rozróżniam tych języków sad

Ja je kocham smile. Zresztą nie tylko tamte. Ale one są jak spełnienie najdzikszych fantazji - taka rosyjska kultura pełna podniosłych słów i czynów przeplatana z ukraińską dziką namiętnością cool

21,934

A powera mam mega - zaczęłam już odhaczać sprawy z listy na jutro big_smile.

21,935 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-01-21 04:31:45)

Tu masz Ukraińców w wersji angielskiej smile https://www.youtube.com/watch?v=Krbp0dbC2Aw

Ale dla zachowania równowagi: https://www.youtube.com/watch?v=gyBM-I8Mqn8 cool

O! Tego szukałam: https://www.youtube.com/watch?v=GjcyXan7Qxk Obejrzyjcie teledysk, on wyjaśnia wszystko smile

21,936

ja wolę południowe klimaty i ich romantyczność wink następnym razem ku sobie Tigera smile

21,937 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-01-21 05:13:26)

No dobra masz: https://www.youtube.com/watch?v=pSXS0-gy5Gs

I chciałam napisać, ze o godzinie 4:09 byłam jedynym zarejestrowanym użytkownikiem online i było 58 niezrzeszonych tongue

I jeszcze chciałam zapytać, czy ktoś ma jakieś nowe miejsce na podryw? Trzeba od czasu do czasu coś popisać bo nam watek zamkną tongue  ale ciekawa jestem  czy ktoś cos wymyślił

21,938

arcania napisał/a:

ja wolę południowe klimaty i ich romantyczność wink następnym razem ku sobie Tigera smile

No każdy ma jakieś tam swoje preferencje nawet w tej sferze wink
Nie, nie będzie następnego razu. To zdecydowanie była przygoda na jedną noc tongue

arcania napisał/a:

I chciałam napisać, ze o godzinie 4:09 byłam jedynym zarejestrowanym użytkownikiem online i było 58 niezrzeszonych tongue

I jeszcze chciałam zapytać, czy ktoś ma jakieś nowe miejsce na podryw? Trzeba od czasu do czasu coś popisać bo nam watek zamkną tongue  ale ciekawa jestem  czy ktoś cos wymyślił

Dziękuję smile
To jeszcze jest ładne: https://www.youtube.com/watch?v=e-Ja8Dz7P_g
Gratuluję smile.
Nowe?

21,939

No nowe, i oryginalne smile

A masz jakieś takie z energią i uderzeniem? żeby to kopa dawało i wrzask był, artykułowany i gitarowy smile

Ja wiem, czy jest czego gratulować? to chyba załamać się można... wink

21,940

Perełko spóźnione życzenia :*
Wiesz, mnie się wydawało, że widzę znajomość, bo przywiązałam się do drobnych gestów, które wzięłam za oznakę zainteresowania. Ale no niestety (albo i stety biorąc pod uwagę powód, dla którego stwierdził, że nie).
Bo na moje analityczne oko, jemu nie jest pisany szybki związek, bo on chce od razu mieć pewność, że to z tą osobą chce spędzić lata. A tego nie można wiedzieć, niestety od razu. To się przepracowuje latami i też nie można wiedzieć.

21,941

arcania napisał/a:

Forum pewnej gry komputerowej smile

21,942

Oooo patrz nie wpadłam na to smile a jakiej ? Bo ja nie korzystam nigdy z forum, sama sobie daje radę wink

21,943

Nawet nie wiesz ile potrafi się dziać na takich forach tematycznych smile Ja już jedną bajeruje a przez drugą jestem bajerowany big_smile

21,944

ujawniony napisał/a:

Nawet nie wiesz ile potrafi się dziać na takich forach tematycznych smile Ja już jedną bajeruje a przez drugą jestem bajerowany big_smile

Ooo to coś pomyślę, choć bajerować to ja nie umiem big_smile  poczekam aż Książe sam mnie zbajeruje, pojawię się i będe czekała a co tam, w końcu królewną czy tam księżniczką jestem tongue

a Obietnica albo śpi albo wyfruneła po tych dopalaczach wink

21,945

Oj umownie napisałem "bajerować", po prostu piszemy na priwach sobie i miło spędzamy czas...

21,946

Oj, no przecież wiem...

21,947

Dzięki za życzenia.

Na takich forach to są ludzie rozsiani po całej Polsce, czy to nie przeszkadza? Bo ja jednak bym chciała poznać kogoś z moich okolic...

21,948

arcania napisał/a:

No nowe, i oryginalne smile

A masz jakieś takie z energią i uderzeniem? żeby to kopa dawało i wrzask był, artykułowany i gitarowy smile

Ja wiem, czy jest czego gratulować? to chyba załamać się można... wink

Coś by się znalazło, ale to musiałabym się zastanowić smile
E, gratulować zawsze można smile

Aenima napisał/a:

Wiesz, mnie się wydawało, że widzę znajomość, bo przywiązałam się do drobnych gestów, które wzięłam za oznakę zainteresowania. Ale no niestety (albo i stety biorąc pod uwagę powód, dla którego stwierdził, że nie).
Bo na moje analityczne oko, jemu nie jest pisany szybki związek, bo on chce od razu mieć pewność, że to z tą osobą chce spędzić lata. A tego nie można wiedzieć, niestety od razu. To się przepracowuje latami i też nie można wiedzieć.

Ale czekaj ten powód to właściwie co? A widzisz, bo to ludzie sobie napakowali głowy jakimiś chemiami, tymi czymś i sama nie wiem czym jeszcze. I później chcą zobaczyć człowieka i w pierwszej sekundzie wiedzieć i czuć, że to ten właściwy. Co za bzdury hmm

arcania napisał/a:

Oooo patrz nie wpadłam na to smile a jakiej ? Bo ja nie korzystam nigdy z forum, sama sobie daje radę wink

A ja nie gram w żadne gry sad

arcania napisał/a:

E, spokojnie, Obietnica czuwa smile. Chociaż trochę się przespałam i powiem Ci, że po tych energetykach spałam jak dziecko smile. Tylko znacznie krócej big_smile

21,949

arcania napisał/a:

Oj, no przecież wiem...

Chociaż tyle dobrze, że świadoma jesteś smile Wolałem sprostować żeby nie wyjść na jakiegoś lowelasa czy innego takiego smile

21,950

A i zapomniałam - moje imię stworzone w tej tabelce Ujawnionego brzmi bardzo ładnie cool

21,951 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-01-21 12:07:08)

arcania napisał/a:

E, spokojnie, Obietnica czuwa smile. Chociaż trochę się przespałam i powiem Ci, że po tych energetykach spałam jak dziecko smile. Tylko znacznie krócej big_smile

Mówiłam? w końcu ze specjalistką masz do czynienia ;)sa też smakowe, np. Mojito smile

white.pearl napisał/a:

Dzięki za życzenia.

Na takich forach to są ludzie rozsiani po całej Polsce, czy to nie przeszkadza? Bo ja jednak bym chciała poznać kogoś z moich okolic...

No ale to musisz przesiew zrobić, pewnie nie jest łatwo ale może warto smile Ja się wpisuję na forum motorowym big_smile  gry ogarnę później smile

ujawniony napisał/a:
arcania napisał/a:

Oj, no przecież wiem...

Chociaż tyle dobrze, że świadoma jesteś smile Wolałem sprostować żeby nie wyjść na jakiegoś lowelasa czy innego takiego smile

Ja jestem świadoma każdego słowa, które tu wypowiadam i co robię tongue nawet śpiąc 4 na 72 godziny tongue

I w ogóle, to dziś jest podobno dzień przytulania!!!

21,952

O, taki temat w sam raz dla nas - http://nauka.newsweek.pl/jak-sprawic-by-ktos-sie-we-mnie-zakochal-jak-rozkochac-w-sobie,artykuly,355539,1.html#utm_source=rasp&utm_medium=click&utm_campaign=noweSG

21,953

Hej Miśki! Pamięta mnie ktoś jeszcze? ;P widzę, że sporo się tu działo ostatnio. Teraz mam duuuużo czasu, to zabieram się za nadrabianie wink

21,954

Arcanio, właśnie widziałam wczoraj w sklepie Mojito, truskawkę i coś tam jeszcze, a nawet herbatkę z energetykiem, ale wzięłam coś klasycznego. Drobne kroczki, wiesz wink

No to przytulajmy się, ale już!

21,955

Rajtek!!!!!!!!
Mów wszystko, co tam u Ciebie!

Dobra, dość tego obijania się! Wracam do pracy!

21,956

O, taki temat w sam raz dla nas - http://nauka.newsweek.pl/jak-sprawic-by-ktos-sie-we-mnie-zakochal-jak-rozkochac-w-sobie,artykuly,355539,1.html#utm_source=rasp&utm_medium=click&utm_campaign=noweSG

Podpisuję się swoimi kończynami smile i ogonkiem, jako potomkini Szczerbatka smile Taka jest prawda, że ci sami ludzie inne mijsce, inna sytuacja i dochodzi do uwolnienia motylków smile

Podartyrajtuz napisał/a:

Hej Miśki! Pamięta mnie ktoś jeszcze? ;P widzę, że sporo się tu działo ostatnio. Teraz mam duuuużo czasu, to zabieram się za nadrabianie wink

a pewnie, i na dzień dobry i dzień przytulania przytulamy się  smile

Zielona herbata z grejfrutem też jest energetyczna smile

21,957

Ale czekaj ten powód to właściwie co? A widzisz, bo to ludzie sobie napakowali głowy jakimiś chemiami, tymi czymś i sama nie wiem czym jeszcze. I później chcą zobaczyć człowieka i w pierwszej sekundzie wiedzieć i czuć, że to ten właściwy. Co za bzdury hmm

Oczywiście, uważam, że facet na łeb upadł, bo jednak coś tam zaklikało między nimi, jakieś porozumienie, mógł dać trochę temu czasu, ale upierać się nie będę, on powinien najlepiej widzieć czego chce. Jednak gwoli ścisłości nie pierwsza sekunda, oni się chyba 2 razy spotkali (?).

Hm, fora... Ja się udzielam tylko w tym wątku i poznałam Metyla, my buddy smile I jeszcze piszę na innym, ale to czysto kobiece forum i dobrze, chcę, żeby tak zostało smile Czy ja wiem czy ja mam tyle czasu, żeby siedzieć ciągle na tych internetach wink Póki co, to jakoś przestałam się czuć pełna optymizmu, że już zaraz kogoś poznam i się zakocham. Teraz wydaje mi się to jakieś mało realne.

Rajtek, melduj co słychać. Jak absztyfikant? smile Wyobraź sobie, że 3 miejsce nadal wolne! Aeni była blisko, ale niestety.

21,958

Ciekawe. Były też kiedyś takie badania, gdzie badani musieli zrobić coś ryzykownego razem, np. przechodzili przez most wiszący, sytuacje był tak zaaranżowane, że nie było to do końca bezpieczne wg nich. Na końcu mostu mieli skoki adrenaliny i wtedy, jak później opowiadali, czuli rodzącą się więź z tą drugą osobą. Więc to potwierdza też to, że pary powinny coś razem przeżywać, bo to buduje i wzmacnia więź, najlepiej, żeby mieli jaki wspólny cel, typu kurs tańca, jakaś zabawa miejska w stylu podchodów, wycieczka itp.

21,959 Ostatnio edytowany przez Aenima (2015-01-21 12:34:41)

Wyobraź sobie, że 3 miejsce nadal wolne! Aeni była blisko, ale niestety.

Gdzie tam blisko, daleko big_smile. Ale raz się żyje, przecież. Dla tych paru dni tego ciepłego haju było warto.

21,960

A ja mam dla was mini quizik smile

Facet:
ogolony - nieogolony*

*niepotrzebne skreślić smile

21,961

ujawniony napisał/a:

Facet:
ogolony - nieogolony*

Pytanie zasadnicze przed zmianą avka? wink

21,962

arcania napisał/a:
Podartyrajtuz napisał/a:

a pewnie, i na dzień dobry i dzień przytulania przytulamy się  smile

Zielona herbata z grejfrutem też jest energetyczna smile

Przytulam wszystkich smile uwielbiam zieloną herbatę z grejfrutem! Gdzie mam się na nią wprosić? smile dobra też jest z cytryną lub płatkami jaśminu. Jestem uzależniona od zielonej herbaty big_smile a na aktywną noc zawsze piję czerwoną, bo po kawie zasypiam jak dziecko wink zresztą moja kawa to zawsze jakaś wariacja z mlekiem, syropem smakowym i najlepiej z dodatkiem lodów wink

Obietnico, u mnie trochę się dzieje. Właśnie przymusowo zwolniłam tempo i odpoczywam, bo mi miły pan radiolog wymyślił jakieś problemy z sercem i muszę konsultowac to. Oczywiście czuję się idealnie i nie mam żadnych problemów, ale lekarka wydająca wyniki patrzyła na mnie, jakbym już jedną nogą w grobie stała.

Perełko, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Dużo radości, uśmiechu i czego tylko zapragniesz! smile Delikwent dalej jest sobie i jakoś to trwa, chociaż daję mu popalić wink

Ujawniony zdecydowanie nieogolony wink

21,963 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-01-21 14:53:08)

white.pearl napisał/a:
ujawniony napisał/a:

Facet:
ogolony - nieogolony*

Nie będzie żadnej zmiany awka i nie wymiguj  się od odpowiedzi big_smile Bierz przykład z "dziurawych pończoch" big_smile

21,964

ujawniony napisał/a:
white.pearl napisał/a:
ujawniony napisał/a:

Facet:
ogolony - nieogolony*

Nie będzie żadnej zmiany awka i nie wymiguj  się od odpowiedzi big_smile Bierz przykład z "dziurawych pończoch" big_smile

Mówisz i masz: ogolony smile

21,965 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-01-21 15:24:17)

Ujawniony - żadnych reguł! Są mężczyźni, którzy lepiej wyglądają, gdy są ogoleni, a są tacy, którzy lepiej wyglądają, gdy nie są. Wszystko zależy od typu urody i mnóstwa innych czynników.
Ale ogólnie, podobnie jak u Perełki - ogolony, choć są sytuacje, gdy taki drobniutki zarost się przydaje cool

Rajtku , cieszę się, że wszystko dobrze smile. Mnie się czerwona skończyła, zresztą kilka zielonych też. Ale jeszcze kilka mam. Muszę pójść na zakupy niedługo, ale to gdy będę miała czas big_smile. Siostrunia pomidory kupione?

No to zmykam do pracy, żeby uniknąć wieczornego ataku paniki, jeśli jeszcze parę zadań do wykonania pomiędzy głównym mi dzisiaj dojdzie lol

A! Perełko - uwielbiam zabawy miejskie w stylu podchodów smile.

No i co z tym przytulaniem? Bo ja dzisiaj potrzebuję dużej dawki czułości tongue

21,966 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-01-21 16:50:13)

Ujawniony - żadnych reguł! Są mężczyźni, którzy lepiej wyglądają, gdy są ogoleni, a są tacy, którzy lepiej wyglądają, gdy nie są. Wszystko zależy od typu urody i mnóstwa innych czynników.
Ale ogólnie, podobnie jak u Perełki - ogolony, choć są sytuacje, gdy taki drobniutki zarost się przydaje cool

Rajtku , cieszę się, że wszystko dobrze smile. Mnie się czerwona skończyła, zresztą kilka zielonych też. Ale jeszcze kilka mam. Muszę pójść na zakupy niedługo, ale to gdy będę miała czas big_smile. Siostrunia pomidory kupione?

No to zmykam do pracy, żeby uniknąć wieczornego ataku paniki, jeśli jeszcze parę zadań do wykonania pomiędzy głównym mi dzisiaj dojdzie lol

A! Perełko - uwielbiam zabawy miejskie w stylu podchodów smile.

No i co z tym przytulaniem? Bo ja dzisiaj potrzebuję dużej dawki czułości tongue

Nie pasował ani Tołdi anie Księciunio to teraz przytulaj się sama :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

http://wstaw.org/m/2015/01/21/nie-umiem-gotowac_jpg_300x300_q85.jpg

21,967 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-01-21 17:29:39)

Nie ma albo albo, zależy od faceta i sytuacji smile częściej nieogolony.

Rajtuz na herbatkę do mnie  zapraszam smile

Obietnico tulę mocno, skoro faceci nie chcą :*

21,968

Ujawniony - ani Księciunio, ani Tołdi. Nie lubię skrajności.

Arcanio - jesteś wspaniała :*

21,969

Wszystkiego najlepszego white pearl
Fajnie Aenimo, że chociaż poczułaś ten haj, ja już nie potrafię się ekscytować bo wiem ze to nic nie oznacza, ze np spotykamy się cały tydzien czy mamy kontakt:)

21,970

Trafiacie na jakichś dziwnych facetów....

Posty [ 21,906 do 21,970 z 31,052 ]

Strony Poprzednia 1 … 336 337 338 339 340 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024