Ile cm? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 130 z 139 ]

66 Ostatnio edytowany przez Anka18061 (2009-04-02 10:36:34)

Odp: Ile cm?
kasiulka188 napisał/a:

wystarczy odpowiednia pozycja i wszytko gra nie wazne jaki jest duży czy mały nie o to chodzi, a tym bardziej gadanie o rozciąganiu pochwy tez nie do końca sprecyzowane bo to ze laska sie kochała z gościem z większym penisem to nie tak ze sie rozciągła i nie wróciła do normalnych rozmiarów i nie tak że później  nie będzie nic czuła z mniejszym penisem...
Trzeba często zmieniać partnerów żeby rozmiar pochwy zmienił się znacząco i to nawet nie przez to że mają różną wielkość penisów tylko przez różną technikę.
I to w sumie technika odgrywa najważniejszą rolę a nie rozmiar:)

Przecież napisałam,że pochwa jest elastyczna i zawsze dopasowuje się do rozmiaru penisa,czy to duży czy mały.Czytaj ze zrozumieniem.A taką sytuację z małym  i dużym penisem przedstawiłam na swoim przykładzie więc nie podważaj moich postów dobrze?jeśli kochałaś się najpierw z dużym to normalne,że później pochwa się ściągnie bo jest"elastyczna"czyli ściąga się i rozciąga i z małym tez będzie dobrze.I nie trzeba zmieniać często partnerów,żeby pochwa rozciągnęła się znacząco.Wystarczy mieć jednego partnera z dużym penisem a później jak się kochasz z facetem z mniejszym to nie jest już tak dobrze jak z tym większym.I,żebyś się nie czepiała to napiszę Ci,że opisałam to na moim przykładzie.A każda dziewczyna jest inna i jej ciało jest elastyczne w mniejszym lub w większym stopniu.A to czy technika jest ważniejsza niż rozmiar?wątpię bo jak facet ma penisa wielkości 9 cm to naprawdę nic nim nie zdziała,chyba,że kocha się z dziewicą bo wątpię czy taką kobietę,która kocha się od paru lat będzie mógł  zaspokoić skoro ona przyzwyczaiła się do np.16 cm

67

Witam
Mnie się wydaje że rozmiar nie ma dużego znaczenia po za jednym wyjątkiem.Mójego porzedniego bozia obdarowała mniejszym niż Wy to nazywacie srednim [ to był pierwszy ] Naewt byłam gotowa do spróbowania sexsu analnego ,ale jakoś się to wszystko skończyło rozstaniem [ jego decyzja ] . Mój obecny S i drugi wogóle jest obdażony przez naturę duż powyżej sredniej i nie wyobrażam sobie z nim sexsu analnego . Chociaż raz na filmie widziałam jak facet o podobnie dużym sprzętem to robił ale ta pani nie miała szczęsliwej miny. Ito jest uważam ten wyjątek gdzie wielkość ma znaczenie

68

basia20 jeśli chodzi o seks analny to ja też bym nie chciała kochać się z dużym penisem.Mój mąż ma też  trochę ponad średnią krajową i kiedy próbowaliśmy to robić to sprawiało mi to ból i nie robimy tego bo nie chcę.Ale jeśli chodzi o normalny seks to ja nie wyobrażam sobie kochać się z facetem z mniejszym penisem bo nie miałabym takiej przyjemności jak z mężem.Więc jak dla mnie,PODKREŚLAM jak dla mnie rozmiar ma znaczenie.A nie mówię,że z każda kobietą musi być tak samo,bo każda z nas jest inna i pasuje jej zupełnie co innego

69 Ostatnio edytowany przez basia20 (2009-04-02 13:58:02)

Witam
Zgadzam się też z tym co napisałaś '' każda z nas jest inna i pasuje jej zupełnie co innego'', a po za tym nie wiem jak by było teraz z miejszym

70

wazne czy nie, ja bym mniejszego nie chciala tongue

A tak na powaznie, to TRYTON, dlaczego tak wchodzisz w szczegoly? Wazne abys Ty i Twoja partnerka dopasowali sie w sferze intymnej, tak aby bylo Wam jak najlepiej. Przeliczas te cm jak niepowazny. Nawet jesli bedziesz mial 20 cm a w lozku bedziesz obojetny, to nic Ci z tych 20stu cm. Tak wiec wyluzuj troszke smile

71

Wiecie co dziewczyny Wasza rozmowa wygląda jakbyście się chwaliły Waszymi podbojami. Trochę jest to nie fer wobec Waszych facetów. ciekawe jakbyście się czuły jak oni by gadali o Waszych pochwach. to nie jest miłe.

72

co mnie śmieszy ?? że pojawił się ten post i wielka afera i bulwers że "jak tak można jakbyście się czuły gdyby bla bla bla" a teraz ??? same piszecie o rozmiarach swoich Panów tyle że nie piszecie konkretnych rozmiarów ale "przeciętny" i "ponadprzeciętny" hmm nie rozumiem was heh. . . . . . ale zostawiam to jak jest smile pozdrawiam

73

SylwiaFm   moze rozmawiaja??????       Oni nie wiedza ze my rzmawiamy, tak samo my mozemy nie wiedziec ze oni rozmawiaja......      To sie przeklada tez w druga strone...

74

Sylwia rozmawiamy tak jak na każdy inny temat, tak też jest w życiu, z tym, że tu jesteś anonimowa, więc nie rób problemu, nie masz ochoty, nie pisz i nie czytaj. Nie róbcie z siebie babć, które na pewne tematy w ogóle nie dyskutowały, bo to było wstyd. Mamy inne czasy i większą swobodę, reszta zależy tylko i wyłącznie od otwartości człowieka. Te co są przeciwne...uważacie, że jakbym napisała ile mój facet ma cm, to będziecie wiedziały o kogo chodzi? i czy jemu to zrobi jakąś różnicę? absolutnie nie !!

Piszcie, piszcie, sama jestem ciekawa mimo wieku, jak to jest smile

75

zgadzam się z poprzedniczkami.Skoro komuś nie podoba się ten temat to niech tu nie zagląda.Mi on się spodobał i będę pisała.I napisze,że mój mąż ma 18cm(mierzyłam przed chwilą) i nie czuję się głupio,że o tym napisałam bo uważam ten temat za zupełnie normalny,taki jak każdy inny

76

Widzę Kobietki, że rozmowa zeszła na inny tor, więc wróćmy do tematu...  smile
Jak to jest z tą "przeciętnością"? smile Czy dla wszystkich ten sam rozmiar będzie przeciętny ?

77

Dla mnie 18cm to idealny rozmiar a dla Was?

78

17-18cm wink daje rade ;D

79

ja rozumiem tylko jakoś nie lubię się chwali jakiego rozmiaru ma mój facet swojego p....
Dla mnie jest ok I nie muszę o tym pisać bo wiem, że on nie gada na mój temat na żadnych forum bo większość czasu spędza w pracy a jak przychodzi to ten czas spędzamy razem. Dlatego też jest mi głupio gadać na ten temat.

Każdy mam swój temat na który lubi rozmawiać ale mogę również wyrazić swój pogląd w temacie który jest dla no w jakiś sposób intymny. Jak chciałam to zrobić to zrobiłam. Przepraszam jeśli naruszyłam Wasz obszar w jakiś sposób, ale takie jest moje zdanie.

80

myślę, że to indywidualna sprawa.

bo dla mnie na przykład członek mojego R. jest za duży... ma jakieś 18-19 cm.
i w wielu pozycjach czuje się niekomfortowo.

81

Jeżeli chodzi o mojego partnera, to ma ok 21 cm.. smile Czasem boleśnie to odczuwam, ale czasem jestem z tego bardzo zadowolona smile

82

mi to glupio tak mu wyjechac z linijka.... bo on sam mowi ze ma "malego"ja tak nie uwazam.. dlatego musze znalesc jakis sposob...   hehehe  :Dd

83

Ansja, w sumie kochanego ciała nigdy dość.

czyli ja jestem jakaś płytka, bo mnie 19 cm czasami bioli. ;p

84

oazuu- no tak, jego brzuszek tez kocham tongue A co do Twoich obaw, to powiem Ci, że mnie boli bardzo często , ale to zależy od pozycji.. W każdym razie nie wszystko mi pasuje ... hmm

85 Ostatnio edytowany przez Tryton (2009-04-02 21:18:49)

To widzę, że jednak może być problem za dużego. Czy mogłybyście wyedytować swoje posty i wpisać tam również głębokość swoich pochw - to da jakiś punkt odniesienia.

86

na przykład - na pieska, czasami pobolewa, czasami nie.

mój tez ma brzuszek i tez go uwielbiam smile

87

tryton to indywidualna sprawa tak jak  z rozmiarem mezczyzny.  Wiec po co Ci to wiedziec, jak po 1sze nie kazda dziewczyna podala rozmiar swojego Chlopaka, a po 2gie to..  po co CI to??

88

nie licza sie centymetry tylko technika smile

89

nie da rady tego zmierzyć, Tryton.

o głębokościach pochw to Wy sobie gdzuies na Waszym męskim forum dyskutujcie ;p

90

oazuu ma RACJE!!  a siooo  hehe   ;-)))))))

91

czarna22 napisał/a:

nie licza sie centymetry tylko technika smile

Z tym się mogę zgodzić bo czasami ten mniejszy może więcej zdziałać niż ten większy.

92

Chodzi mi tylko o dziewczyny, które podały. Może uda się ustalić jaka jest maksymalna długość penisa odpowiedniego dla danej głębokości pochwy.

93

przeczytaj sobie wkamasutrę, Trytonie.
tam sa opisane głębokości pochwy i pasujące do nich członki.

94

Tryton napisał/a:

Chodzi mi tylko o dziewczyny, które podały. Może uda się ustalić jaka jest maksymalna długość penisa odpowiedniego dla danej głębokości pochwy.

Ale tutaj jest temat poświęcony penisom a nie pochwom

95

a po co Ci to?? przeciez sobie nie bd skracal ani powiekszal   tak ooo  zeby dostosowac sie do dziewczyny z ktora sie bd kochal...
a nawet  jezeli po3bne Ci to zeby obliczyc do swojego rozmiaru, to wystarczy ze spytasz partnerki jezeli takowa posiadasz...........................

96

Tryton- to nie ten wątek byśmy o tym pisały smile Więc nie zmieniaj tematu smile

97 Ostatnio edytowany przez Tryton (2009-04-02 21:40:20)

Generalnie jeśli mówicie że wasz chłopak ma na przykład 21cm i ze was boli, a nie podajecie głębokości swej pochwy to to nie ma sensu, bo nie wiadomo czy boli dlatego że pochwa jest za płytka czy może z jakiegoś innego powodu, który może dałoby się wyeliminować. No ale jeśli nie da się tej głębokości zmierzyć to chyba nie ma o czym dyskutować.

98

Widzę, że tu przykład odnosi się do mnie smile Owszem , boli czasami, ale jak napisałam wyżej, zależy od pozycji.. Nie mierzyłam nigdy głębokości swojej pochwy, w sumie nie przyszło mi to do głowy. Jeżeli nawet pochwa jest płytka, to przy zmianie pozycji, ból ustępuje.. A najczęściej boli, kiedy kochamy się po długiej przerwie.
Tryton- zastanawia mnie ta Twoja ciekawość.. Z tego co wiem, to nie miałeś jeszcze partnerki <jeśli się mylę, to wybacz wink > dlatego niech Cię nie dziwi fakt, że u wielu z nas takie pytania wywołują mieszane uczucia.

99

a jak to9 sobie wyobrażasz - mierzenie głębokośći pochwy ?
że niby linijka w środek ?

100

Na przyklad termometrem w srodek do oporu bez rozciągania, a potem mierzysz linijką ile termometru weszlo.

101

tryton ze tez Ci przyszlo cos takiego do glowy!!   haha

102

Tryton napisał/a:

Na przyklad termometrem w srodek do oporu bez rozciągania, a potem mierzysz linijką ile termometru weszlo.

Ale żeś wymyślił.

103

Tryton, chyba już wystarczy tych żartów smile Temat dotyczy długości męskiego członka, więc przy nim zostańmy.

104

jaką Ci faceci mają wyobraźnię:)ciekawe czy Ty,tryton byś sobie włożył gdybyś był kobietą?my nie musimy sobie nic takiego wkładać,faceci mają od tego odpowiedni sprzęt:)hahaha

105 Ostatnio edytowany przez Tryton (2009-04-02 22:25:52)

No a wibratory, sztuczne członki, palce w czasie masturbacji?
Zresztą nawet ja mogę sobie włożyć do cewki moczowej (i wkładałem na przykłąd ołówek,  bo termometr by się raczej nie zmieścił).

106

Tryton, temat zakończony.. A jeśli masz takie pomysły, to zostaw je dla siebie.

107

Ale nawet nie wyjaśniłyście mi dlaczego nie można tego zmierzyć, bo mi się wydaje że można na wiele sposobów i jeden przedstawiłem, choć oczywiście mogę nie mieć racji. Poza tym jeśli są dane że średnia głębokość wynośi 10 cm to przecież to też jakoś zostało zmierzone.

108

Tryton, możesz stworzyć osobny wątek z takim zapytaniem. Temat tego dotyczy długości męskiego członka i przy nim zostańmy.

Kobietki- odpowiedzcie mi , czy skoro facet mieści się w 'średniej krajowej", to ma czuć się bardziej męski ? A jeżeli np. miałby mniejszego członka, to ma czuć się gorzej ?
Nie chodzi mi o powiązanie wielkości członka z głębokością pochwy, ponieważ każda kobieta czuje inaczej, ale o aspekt psychiczny.

109 Ostatnio edytowany przez Anka18061 (2009-04-02 22:44:29)

tryton,jeśli chcesz to sprawdzić to znajdź sobie dziewczynę(jeśli nie masz)i rób sobie takie eksperymenty na niej

110

Pisałeś, że nie wyjaśniłyśmy Ci, czemu nie możne tego zmierzyć. Odpowiedź jest prosta. Po co? Nie czujemy potrzeby mierzenia głębokości swojej pochwy, tak, jak wy długości swojego członka i przechwalania się wynikiem. Na co to komu? Czy to w ogóle ma jakieś znaczenie.

111

Witam
Czytam ten wątek i zastanawiam się nad wypowiedziami Trytona , i myśłe sobie że on poprostu Nas wkręca w dyskusje [ podpuszcza ] a sam w tym czasie uprawia onanizm . Przepraszm ale odnoszę takie wrażenie

112

Dlatego kończymy temat o głębokości pochwy itp., nawet jeżeli Tryton nie miał złych zamiarów. Jeżeli znowu zostanie poruszony ten temat, który kończę po raz kolejny, będę musiała dać notki moderatorskie. Ale wierzę, że nie będę do tego zmuszona smile

Powtarzam pytanie: smile

Kobietki- odpowiedzcie mi , czy skoro facet mieści się w 'średniej krajowej", to ma czuć się bardziej męski ? A jeżeli np. miałby mniejszego członka, to ma czuć się gorzej ?
Nie chodzi mi o powiązanie wielkości członka z głębokością pochwy, ponieważ każda kobieta czuje inaczej, ale o aspekt psychiczny.

113

Ansjo,wedlug mnie,to rozmiar ma jakies znaczenienie,ale bez przesady.
Ja nie zastanawialam sie ile cm mam czlonek mojego partnera,a on
ile moja pochwa - przeciez to chore. Mysle,ze gdyby mial naprawde malutkiego;)
to mialby sie czym martwic,a jak troche odstaje od sredniej krajowej,to w czym problem?

114

według mnie faceci przywiązuja baaardzo duzą uwagę do tego ile cm liczy ich członek.
i jeśli dobiega od normy ( w dól, w sensie, że ma mniej) to czuje się źle.
tak mi się wydaje.

115 Ostatnio edytowany przez chill-out (2010-01-13 09:50:07)

Cóż faceci przywiązuje wagę do tego, bo to bardzo ważne. Jest elementem ich męskości.
Ja osobiście mam 17.4 i 17 w obwodzie smile Nie narzekam więc smile
Obwód jest najważniejszy, szczególnie dla pań troszkę starszych smile
A wasi faceci jak mają?

116

Nie znam wymiarów co do mm, ale długości 17 cm, co do grubości to nie pamiętam... Ale coś koło 15-tki się to obracało.. Dla mnie gruby... tongue
No i mój nie ma jakichś kompleksów z tym związanych, czasem sobie ponarzeka, że ma za małego, żebym mu rzuciła parę komplementów :> Ale myślę, że gdyby miał o 2 cm krótszego, to już by mu coś nie pasowało.. Jakoś tak się utarło że 15< są dobre a <15 są złe

117

moze dlatego przyjeło sie ze 15cm to srednio ze wzgledu na roznego rodzaju statystyki?

a ile wy uwazacie za srednią? boz tego co czytam to srednią umiejscowiłyscie ok 18cm
a z tabelki do ktorej link podałem wynika ze taki rozmiar ma tylko 16% mezczyzn

118

Podejrzewam, że to średnia marzeń. Większość facetów o 18 cm może pomarzyć tylko. Pytałem w pracy u siebie, 7 facetów, tylko 2 powyżej 16 cm. Ja za średnią uważam 14 cm. To średnia facetów, jak sądzę.

119 Ostatnio edytowany przez Anemonne (2010-01-14 20:29:07)

Myślę, że tą średnią ciężko tak naprawdę sprawdzić, bo nikt nie będzie przecież zaczepiał przypadkowych mężczyzn na ulicy z prośbą o możliwość zmierzenia ich penisa w stanie wzwodu, a wiadomo, że wielu mężczyzn może kłamać i zapewne tak robi, jeśli są zapytani wprost o rozmiar. Zresztą - po co komu takie informacje? Statystyki rozmiarowe są chyba najbardziej potrzebne mężczyznom z kompleksami na tym punkcie. A kompleksów mieć nie należy, bo: po pierwsze, jest to coś, na co faceci nie mają wpływu (podobnie jak kobiety na rozmiar piersi), a po drugie - ciągłe porównywanie się do innych niszczy tylko nas samych. Zawsze znajdzie się mężczyzna z większym i mężczyzna z mniejszym, taka jest natura. Na szczęście są kobiety-miłośniczki wielkich drągów i takie, które wolą małe penisy, a także takie, którym rozmiar nie robi żadnej różnicy. Tak samo jak jest w przypadku mężczyzn i ich preferencji "piersiowych".

120

Anemonne napisał/a:

po pierwsze, jest to coś, na co faceci nie mają wpływu

Z tym się zgadzam smile

Anemonne napisał/a:

(podobnie jak kobiety na rozmiar piersi)

Podobnie, ale z małą różnicą.... jeśli sobie "dodadzą" (tak rozsądnie) troszkę kilogramów, to jak wiadomo z lekcji biologi, dość sporą cześć piersi stanowi jego tzw. ciało tłuszczowe smile... wniosek zatem prosty smile

Anemonne napisał/a:

Tak samo jak jest w przypadku mężczyzn i ich preferencji "piersiowych"

No tak, ale nie ma tu analogi... bo jakkolwiek, w przypadku facetów i ich "preferencji piersiowych" w dużym stopniu to kwestia bodźca wizualnego... tak u kobiet to kwestia dopasowania członka do rozmiaru pochwy i w związku z tym doznawanej przyjemności... no ale nie dajmy się zwariować..., bo ta "kompatybilność" jest dość płynna... smile

121 Ostatnio edytowany przez Anemonne (2010-01-14 21:27:12)

bittersweet napisał/a:

Podobnie, ale z małą różnicą.... jeśli sobie "dodadzą" (tak rozsądnie) troszkę kilogramów, to jak wiadomo z lekcji biologi, dość sporą cześć piersi stanowi jego tzw. ciało tłuszczowe smile... wniosek zatem prosty smile

Teoretycznie tak - ale po pierwsze, nie każda kobieta tyje w biuście, a nawet jeśli to niekoniecznie te piersi się "wizualnie" powiększają - ja np. tyję równomiernie wszędzie, więc piersi, mimo że np. w dotychczas noszonym staniku już się nie mieszczą, to relatywnie do reszty ciała pozostają takie same wink Nie mówiąc już o tym, że jak kobieta przytyje dużo, to co jej po większych piersiach, jak traci na atrakcyjności w całokształcie wink

bittersweet napisał/a:

No tak, ale nie ma tu analogi... bo jakkolwiek, w przypadku facetów i ich "preferencji piersiowych" w dużym stopniu to kwestia bodźca wizualnego... tak u kobiet to kwestia dopasowania członka do rozmiaru pochwy i w związku z tym doznawanej przyjemności... no ale nie dajmy się zwariować..., bo ta "kompatybilność" jest dość płynna... smile

No tu się zgodzę, jest pewna różnica - ale pisząc o tym, miałam na myśli to, że tak samo, jak różnym kobietom odpowiadają różne penisy, tak różnym mężczyznom podobają się różne piersi smile
Jeszcze jedną sprawą jest rozdźwięk między wizualną atrakcyjnością a "praktycznością" danego organu wink Bardziej atrakcyjne dla oka są duże penisy i duże biusty, ale w praktyce nie są już takie fajne - duży penis powoduje ból w trakcie stosunku, a duże piersi nie mieszczą się w dłoniach. smile
Tyle ode mnie w temacie siusiaków i cycków wink

P.S. A tak na marginesie, pytanie raczej do moderatorek: dlaczego są aż 3 tematy o rozmiarze penisa...?

122

Anemonne napisał/a:

nie każda kobieta tyje w biuście

możliwe smile (pewnie tak)

Anemonne napisał/a:

a nawet jeśli to niekoniecznie te piersi się "wizualnie" powiększają

ale się powiększają smile (definicja powiększania nie uwzględnia punktu odniesienia smile

Anemonne napisał/a:

to relatywnie do reszty ciała pozostają takie same

jak wyżej... również nie zmienia to faktu, że się powiększyły..  smile

Anemonne napisał/a:

Nie mówiąc już o tym, że jak kobieta przytyje dużo, to co jej po większych piersiach, jak traci na atrakcyjności w całokształcie wink

Oczywiście wink  dlatego też wcześniej napisałem o "rozsądnym" przybraniu na wadze smile

Anemonne napisał/a:

Bardziej atrakcyjne dla oka są duże penisy i duże biusty,

..ach a mówią, że "wszystko co małe jest piękne" smile

hehe co do reszty siusiako-cyckowej (uśmiałem się wink) zgadzam się jak najbardziej smile

123 Ostatnio edytowany przez Anemonne (2010-01-14 21:50:51)

bittersweet napisał/a:

ale się powiększają smile (definicja powiększania nie uwzględnia punktu odniesienia smile

Akurat punkt odniesienia ma tu dużo do rzeczy. Wyobraź sobie dwie kobiety: jedną o wymiarach 80-60-80,  a drugą 95-60-95. Obydwie mają teoretycznie ładną, szczuplutką talię, ale ta pierwsza najprawdopodobniej wygląda jak nastoletni chłopak (z góry przepraszam jeśli są tu forumowiczki o takich wymiarach - to tylko na potrzeby porównania wink), a ta druga jak klepsydra, zmysłowa i pociągająca wink

Żeby nie było, że nie do tematu tongue: proporcje są ważne również u mężczyzn, bo penis, dajmy na to, 17 cm u dwumetrowego mięśniaka lub otyłego "misia" będzie wizualnie znacznie mniejszy niż u faceta przeciętnej budowy.

bittersweet napisał/a:

..ach a mówią, że "wszystko co małe jest piękne" smile

No właśnie niestety nie wszystko - o ironio, najczęściej najbardziej pożądane jest, żeby małe były te części ciała, które większość ludzi ma duże, a duże mają być te, które u większości są małe tongue Człowiekowi nigdy nie dogodzisz...

124

no ok ale konkretnej odpowiedzi dalej niema to jak ile cm to mało a ile to juz duzo?
tak np.15cm to jak by niepatrzec dwie szerokosci kobiecych dłoni ulozonych jedna na drugiej i troszke

125

Anemonne napisał/a:

Akurat punkt odniesienia ma tu dużo do rzeczy

Oj. no wiem, że ma smile, tylko ja tak już stricte definicyjnie spojrzałem na definicje "powiększania" ..wiesz np. to tak jakbyś miała rodzeństwo i mama Ci mówiła, że nie rośniesz tylko dlatego, że proporcje do rodzeństwa są zachowane.. ale mniejsza o to.. ja na prawdę rozumiem kontekst wizualny smile... punkt odniesienia itp itd. smile

A co do mięśniaków.. to słyszałem, że często się zdarza, że mają relatywnie małe smile

pytankomam napisał/a:

no ok ale konkretnej odpowiedzi dalej niema to jak ile cm to mało a ile to juz duzo?

Oj, ale uparty.... to masz konkretną odpowiedź. mało to 2 cm ..dużo to 4 cm... (konkretna?)

126 Ostatnio edytowany przez TheBlackMoonLight (2010-01-14 22:41:29)

jaki porabany watek....w zyciu nie zalozylabym takiego....idiotycznego watku i nie chwalila sie takimi szczegolami z zycia mojego Pana poniewaz to jak chwalenie sie jakims nabytkiem i porownywanie z innymi ktory wiekszy...szkoda poprostu......ciekawe co bys zrobila jakby twoj chlopak na necie opisywal jaka masz rozjechana i byl ciekawy czy inne maja bardziej...sorry ale az mnie dzwiga jak se pomysle ze chce ci sie takim czyms chwalic...

127

Pewnie każdej kobiecie odpowiada inny rozmiar, bo my kobiety też występujemy w różnych rozmiarach i kształtach wink Dla jednej 20 cm długości i 18 w obwodzie to będzie spełnienie marzeń, dla innej taki rozmiar będzie już za duży i będzie sprawiał ból, a spełnieniem marzeń będzie 14x10.

Ja osobiście nie umiem powiedzieć, ile to mało, a ile dużo, bo w końcu 1 cm wielkiej różnicy nie robi - więc jeden w tą, jeden w tamtą, obojętne.

128

Co do tych na gorze to jestem zdenerwowany! Pisza ze : jaki to idiotyczny watek bla bla blaa; za intymne sprawy bla bla itd. Jakbyscie co poniektore panie niezauwazyly temat tego podforum brzmi ,,seks i seksualnosc'' wiec jakie intymne?! Kazda chyba z pan ktora mowila o tym mezczyznam, to oni sie smiali, ja jako facet tez sie smieje bo watek zabawny. Skoro dla was temat idiotyczny to po co sie udzielacie, po co na niego wchodzicie co? Nikt was o to nie prosil. A tak z innej beczki to ktos tu dobrze napisal, ze te panie co tak pisza maja chbya 80-tke na karku!

129

Nie wiem ile mój mężczyzna ma cm i nie interesuje mnie to za bardzo. Ważne, że obydwoje jesteśmy zadowoleni big_smile
Co prawda twierdzi, że nie obraziłby się gdyby był o jakieś 2 cm dłuższy, ale ponieważ już nie urośnie w tym miejscu, więc mówię mu żeby cieszył się tym co ma, bo ja nie narzekam wink

130

Najważniejsze chyba jest to żeby parter zaspokajał seksualne potrzeby kobiety, niezależnie od tego ile ma cm.

Posty [ 66 do 130 z 139 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024