vicky85 napisał/a:_v_ napisał/a:uwazaj zeby ci jakas dziewica nie pierdnela, jak jej wlozysz penisa - o ile ci sie kiedykolwiek uda
![]()
ps. tak, w porównaniu z niektórymi ludzmi zwierzeta sa zdecydowanie lepsze
a to, ze stworzyliśmy cywilizacje (serio stworzylismy) czy znamy pismo nie czyni nas panami wszechświata
![]()
jeszcze co do rimmingu - nie chesz,nie rob
nie rozumiem tego powszechnego zwyczaju obrzydzania innym tego, czego sie samemu nie lubi
ja nie cierpię krewetek,ale nie obrzydzam ich tym,ktorzy je lubia. chcą to lubia i jedza. ja grzecznie dziękuję. nie musze mowic, ze to jedzenie robactwa i ze sie zaraz zrzygam. serio,malo kogo to obchodzi.
dokladnie. Po prostu wszystko w temacie, szach-mat, _V_.
Dla niektórych ludzi poprostu takie rzeczy są nie do pomyślenia. Społecznie jest to nieakceptowalne, tak samo jak swingowanie i tego nie zmienicie. Jak ktoś chce może nawet całą głowe komuś do dupy włożyć.
małe masz pojęcie o tym, co jest społecznie akceptowane, a co nie
plus jeszcze to, ze społeczności są różne - cała społeczność Polski to nie jest jeden organizm i dzieli się nie na mniejsze
no i to się ciągle zmienia - 150 lat temu społeczenie nieakceptowane było, żeby kobieta wyszla z domu bez kapelusza - a teraz można chodzić w mini i koszulce i nikt nie robi problemu.
wśród ludzi, z którymi ja się obracam, różne rzeczy są akceptowane - albo inaczej, nikt nikogo nie musi prosić o żądne akceptacje. jeśli ktoś chce komuś lizać stopy - proszę bardzo, tyłek? proszę bardzo piersi? proszę bardzo - wszystko, dopóki wszystkie zaangażowane strony się zgadzają
i nikt nikomu nie smędzi, że to czy tamto jest społecznie nieakceptowane i ogólnie obrzydliwe
to raz
dwa: jeśli ci się to nie podoba, to napisz po prostu: nie lubię tego, nie bedę próbował.
ale nie - ty musisz koniecznie obrazić wszystkich, którzy to lubią, bo TY NIE LUBISZ I NIE AKCEPTUJESZ