Jak zakochany?
w kim się zakochałeś?? opowiadaj
opisz jak wygląda TWOJA MIŁOŚĆ
)
Ja to nie chce się zakochać. Już nie chce.
Ciiiii... nie mogę... tu ściany mają uszy!
Chciałbym śpiewać, chciałbym skakać,
chciałbym szczekać, chciałbym płakać...
Żyć poniekąd lat i set tysięcy
gdyż mi serca nic nie zmęczy
Znacie to? Czy za młode jesteście?
135 2017-11-18 17:18:01 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-11-18 17:18:37)
uppps... zły wpis... ale Wy cosik milczycie?
No opowiadaj !
Kurcze, fajnie ciesze sie z Twojej radośći ja weekend spędziłam w domu rodzinnym, dzisiaj wrocilam do mieszkania - naprawde mieszka mi sie super z moim wspolokatorem - mimo roznicy wieku, gadka jest niezła
:) No i teraz naprawdę czuje się tu jak w domu
137 2017-11-19 23:55:02 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-11-19 23:56:30)
Ooooo... Fajowo.. nie zakochaj się tylko bo jak dobrze Ci z facetem to wiesz... Uwierz, nie mogę zbyt dużo pisać bo tu szpiony...
Cud, że jeszcze się tu jakiś nie przyplatał. Ale wiem, że podsłuchuja
Za dużo w innych tematach podpadlem... Ale dziewczyny... Chodźcie na fajny temat. Parapetówka u Ajsi. Wiecej pogadamy a tam się plecie rozne tematy i sie szybko znajdziecie...
U mnie po prostu jest bardzo szybko ale totalnie wyluzowanie i spokojnie.
to skoro tak, to ja tam wpadam na te parapetówke :)
Co Ty ! To ostanie co mi moze do mojej głowy przyjść ! już raz przerabiałam te różnice wieku, kużwa bez kilku dni prawie taka sama...? o.O
Ale jest miło, czuje się tu jak w domu, na prawde...
Oj i znów przegapilam:) musiałam wyjechać i mam ograniczony dostęp do Internetu Ale jestem z wami duchem...
Eh gdzieś znikają moje wpisy albo Internet tak słabo działa że ich nie widze:( więc jeśli się powtórzę to przepraszam. Musiałam wyjechać a tu słabo z Internetem dlatego zaglądam rzadziej Ale jestem z wami;)
Ależ nie jesteś... macam wokół i nie mogę namacać... Ty lepiej sprawdź z kim jesteś bo potem na mnie będzie
Hm każda odpowiedź może zabrzmiec dziwnie w tym kontekscie;) duchem, duchem z wami jestem musisz macac bardziej metaforycznie
Hej dzieciaki jesteście??