Parapetówka u Ajsi ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Parapetówka u Ajsi ;)

Strony Poprzednia 1 75 76 77 78 79 122 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4,941 do 5,005 z 7,913 ]

4,941

Odp: Parapetówka u Ajsi ;)

Ajsi To poważne choroby big_smile O źródło zarażenia się więc nie pytam... Proszę, specjalnie dla Ciebie na wzmocnienie... wink

http://lh3.ggpht.com/-cUdsLPDtFfo/UjGw5qHbFkI/AAAAAAAAH3E/j-IJs8N-xoA/DSC_0132_thumb.jpg?imgmax=800

Zobacz podobne tematy :

4,942

Eeee... Vicky...  Ja coś wyczuwam, że my  z Sony to możemy beczkę cukru (po cholerę zaraz soli) zjeść ale na odległość tongue Bliskie poznanie może skutkować co najmniej stanem zawałowym i to u obojga tongue Prawda, Soniaczek?
Oboje mamy ciężkie i upierdliwe charaktery a jak komuś (czytaj: sobie pewnie nawzajem) dziennie szpili nie wsadzimy (tu bez skojarzeń) to dzień byłby niezaliczony. smile
A poza tym ja tak nie przepadam za szybkimi furami i dzikim seksem jak koleżanka. Stateczny facet jestem. Chociaż piwa nie nadużywam to inne przywary wygodnictwa się znajdą. Ale prywatnie mam notebooka Sony Vaio więc blisko mi do samej marki tongue big_smile

4,943

Zawsze twierdzę że na przeziębienie najlepszym lekarstwem są zwierzaki: szczeniaczek ewentualnie małpeczka. Pojemnościowo oba rozmiary zbliżone do siebie... tongue big_smile

I see... Zaopiekuj się takim zwierzatkiem i od razu antybiotyki nie beda potrzebne... smile

4,944

rh72 napisał/a:

Eeee... Vicky...  Ja coś wyczuwam, że my  z Sony to możemy beczkę cukru (po cholerę zaraz soli) zjeść ale na odległość tongue Bliskie poznanie może skutkować co najmniej stanem zawałowym i to u obojga tongue Prawda, Soniaczek?

Nieprawda. Stan zawałowy dla Ciebie. Ja już jeden miałam. I limit wyczerpany tongue

rh72 napisał/a:

Oboje mamy ciężkie i upierdliwe charaktery a jak komuś (czytaj: sobie pewnie nawzajem) dziennie szpili nie wsadzimy (tu bez skojarzeń) to dzień byłby niezaliczony. smile

Mój charakter... Co Ty tam o mnie możesz wiedzieć... tongue

rh72 napisał/a:

A poza tym ja tak nie przepadam za szybkimi furami i dzikim seksem jak koleżanka.

Powiedzmy sobie szczerze, że Ci żal po prostu tongue

rh72 napisał/a:

Stateczny facet jestem.

A to potraktujmy w ramach Twojego poczucia humoru big_smile

4,945

Hej,
smile Ajsi jeszcze chorujesz? Mnie zawsze imbir podnosi na nogi..
Ja rzadko choruję, bo nie mogłam sobie na to pozwolić i tak już zostało smile)
Za to teraz usiłuję umówić córkę do ortopedy choćby prywatnie i nóż mi się w kieszeni otwiera..

Co do szybkich samochodów pamiętacie jak z 10 lat temu w Krakowie nad Wisłą była taka impreza Red Bulla: Kto będzie szybszy: gość na motorówce, czy Sebastian Vettel w bolidzie Formuły 1?  Vettel rozpędzał się na moście Dębnickim- jaki to był hałas- a 1 bolid tylko i super zapach paliwa, takiego z górnej półki.
I nikt do Vettela nie podchodził po autograf, bo On był wtedy nieznanym kierowcą, a potem Mistrzem Świata..

4,946

Hej, hej! smile

No tak mnie rozłożyło, że od niedzieli leżę w łóżku. Ma to swoje dobre strony - zrelaksuję się z pewnością. wink

Dzięki za wszystkie porady zdrowotne. smile smile smile

Vicky na "Sąsiedzie" niepokoiła się, że tematy się wyczerpują. Zawsze możemy jeszcze pogadać o tym, co kogo boli, a ostatecznie o pogodzie. wink big_smile Ale to z tym imprezowym towarzystwem raczej nie grozi. wink

Chwilowo się odmeldowuję ze względu na warunki, w jakich się znajduję :

https://organisedclutter.files.wordpress.com/2013/01/still-sick.jpg

Podobno na choroby pomaga też spirytus. Wtarty w ciało. wink big_smile

Trzymajcie się ciepło! smile

4,947

Hmmmm... I see... A kto Ci wciera ten spirit w ciałko? big_smile Ja tam może nie gadam tyle co inne kobiety i bym się praktycznie dołożył tongue Chcesz? big_smile

4,948

rh72 napisał/a:

Hmmmm... I see... A kto Ci wciera ten spirit w ciałko? big_smile Ja tam może nie gadam tyle co inne kobiety i bym się praktycznie dołożył tongue Chcesz? big_smile

hahahahah kolejne obiecanki-cacanki Rafala:D:D:D:D

4,949

Pozdrawiam Was serdecznie.
Ajsi życzę zdrowia. Dałbym Ci jakąś poradę... ale nie wiem którą wybrać smile
Przeczytanie poniższego standardowego droczenia się z Sony i Rh jak zwykle podniosło mi ciśnienie.

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Nieprawda. Stan zawałowy dla Ciebie. Ja już jeden miałam. I limit wyczerpany tongue

rh72 napisał/a:

rh72 napisał/a:

A poza tym ja tak nie przepadam za szybkimi furami i dzikim seksem jak koleżanka.

rh72 napisał/a:

Stateczny facet jestem.

4,950

vicky85 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Dżizas... ale tutaj ostro!

4,951

rh72 napisał/a:

Hmmmm... I see...  A kto Ci wciera ten spirit w ciałko? big_smile

A nie napiszę. wink big_smile Zresztą tego sposobu nie wykorzystałam, spirytus to do ciasta dodaję, wolę jak mi się wmasowuje w ciało i stopy olejki. smile

Gary napisał/a:

Ajsi życzę zdrowia. Dałbym Ci jakąś poradę... ale nie wiem którą wybrać smile

Dziękuję, Gary . smile Już mi lepiej. Jestem dobrze zaopiekowana . smile Zastosowana kuracja działa. Naturalne sposoby plus (niestety) antybiotyk. Jutro mam zaplanowane wyjście wieczorem - nie zamierzam odwoływać. wink

Gary napisał/a:

jak zwykle podniosło mi ciśnienie.

Mówiłam, że kącik zdrowotny się utworzy. wink

(Żart, ofkors). smile

No i dość częsta rzeczywistość :

http://www.humor1.pl/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=1095571&g2_serialNumber=1

4,952

rh72 napisał/a:

Najpierw wciera, a potem zlizuje ? tongue

4,953 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-01-25 20:22:52)

Tak mi wpadło dzisiaj w ucho w korku...

4,954

SonyXperia napisał/a:

Swoje... tongue

SonyXperia napisał/a:

Zawału od nadmiaru wrażeń? ... no może trochę smile Ale szczerze, to obecnie nie mam prawa do najmniejszego narzekania! big_smile

SonyXperia napisał/a:

Hmmmmm... ja nigdy nie żartuję! Co najwyżej 'kamię' tongue

4,955

vicky85 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Noooooo.... tongue big_smile Skąd wiesz? tongue

4,956

wilczysko napisał/a:
rh72 napisał/a:

Najpierw wciera, a potem zlizuje ? tongue

Wilczysko, poświęcę się i najpierw zliżę a potem wetrę! big_smile Zadziała! lol

4,957 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-01-25 20:51:28)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Swoje... tongue

Taaa... Standart i nic nowego tongue rh się postów naczytał i na tej podstawie 'swoje' wie big_smile Powiem ci rh, że nawet, nawet, zabawny z Ciebie facet tongue big_smile

4,958 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-01-25 21:13:58)

Aha, za tydzień będę obchodzić trzecie urodziny na forum... Tak tylko przebąkuję tongue http://emotikona.pl/emotikony/pic/2czapeczka.gif

4,959 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2018-01-25 21:15:27)

SonyXperia napisał/a:

Aha, za tydzień będę obchodzić trzecie urodziny na forum... Tak tylko przebąkuję tongue

Lokal na imprezkę  udostępniam. wink

4,960

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Swoje... tongue

Taaa... Standart i nic nowego tongue rh się postów naczytał i na tej podstawie 'swoje' wie big_smile Powiem ci rh, że nawet, nawet, zabawny z Ciebie facet tongue big_smile

Nie podrywaj mnie tongue big_smile

4,961

SonyXperia napisał/a:

Aha, za tydzień będę obchodzić trzecie urodziny na forum... Tak tylko przebąkuję tongue http://emotikona.pl/emotikony/pic/2czapeczka.gif

No to zobaczymy kto imprę zrobi... pewnie znowu wirtualna big_smile tongue

4,962 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-01-25 22:03:45)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Swoje... tongue

Dlaczego? Będzie zabawnie big_smile A ja lubię fun tongue

4,963

rh72 napisał/a:
vicky85 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Na podstawie dotychczasowych doswiadczen i obserwacji:)

4,964

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

a ja w kwietniu jade do Slowacji przez Krakow, zatrzymamy sie pewnie u rodziny, tak wiec moze spotkanie w realu by wypalilo:) pewnie razem z mezem, ale ujdzie, mam nadzieje ze mi wstydu nie przyniesiecie i przemilczycie to i owo;p

4,965

Ja tak trochę z innej bajki. Widzieliście może to ?

Rewelka big_smile

4,966

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Bo, ponieważ, gdyż:
- albo ulegnę
- albo będę się dzielnie bronił...
No tak, zapomniałem - no risk no fun... tongue big_smile

A btw. Sonuś... A jak Ty ulegniesz? big_smile

4,967

vicky85 napisał/a:
rh72 napisał/a:
vicky85 napisał/a:

Na podstawie dotychczasowych doswiadczen i obserwacji:)

Ale to nie indukcja matematyczna jesli chodzi o teorie ani dowod doswiadczalny jesli chodzi o zycie nie mogą poprzeć żadnej tezy bo... na faceckie fanaberie nie ma ani metody ani rady... Cos zblizone do kobiecego focha tongue

4,968

vicky85 napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

a ja w kwietniu jade do Slowacji przez Krakow, zatrzymamy sie pewnie u rodziny, tak wiec moze spotkanie w realu by wypalilo:) pewnie razem z mezem, ale ujdzie, mam nadzieje ze mi wstydu nie przyniesiecie i przemilczycie to i owo;p

Lepiej napisz konkretnie co bo kwiecień może by i wypalił gdyż nic nie zaplanowalem jeszcze a checi pewnie sie znajdą. Aby jakas cetna do smarowania alkoholem byla. Od zewnatrz i od wewnątrz - oczywiscie podaje obszary smarowania a chęci tylko z głowy... big_smile cool

Hmmmm.... A moze coś swojego przywieźć? big_smile

4,969

wilczysko napisał/a:

Rewelka big_smile

To jest genialnie zrobione, Wilczysko ! big_smile

Jest i śmiesznie i... trochę straszno. Dobrze pokazane jest w jakiej rzeczywistości żyjemy.
Powyższe nawiązuje oczywiście do programu Rymanowskiego, do którego redaktor zaprosił samych mężczyzn i ANI JEDNEJ KOBIETY, żeby rozmawiać o PRAWACH KOBIET.

Ale scenariusz został rewelacyjnie napisany, a role super odegrane. big_smile To trzeba naprawdę obejrzeć!

Nie mogę się doczekać kolejnego odcinka! big_smile

4,970

I_see_beyond napisał/a:

Czyli mamy chętną na smarowanie big_smile tongue Dooooobrze! lol cool

4,971

Vicky , to o czym piszesz, nie jest niemożliwe. Do kwietnia jeszcze daleko, ale nie mam nic przeciwko. wink smile

4,972

rh72 napisał/a:
I_see_beyond napisał/a:

Olejkiem - zawsze! big_smile

4,973

rh72 napisał/a:

Hmmmm.... Zabrzmiało intrygująco... big_smile wink

4,974

I_see_beyond napisał/a:
wilczysko napisał/a:

Rewelka big_smile

To jest genialnie zrobione, Wilczysko ! big_smile

Jest i śmiesznie i... trochę straszno. Dobrze pokazane jest w jakiej rzeczywistości żyjemy.
Powyższe nawiązuje oczywiście do programu Rymanowskiego, do którego redaktor zaprosił samych mężczyzn i ANI JEDNEJ KOBIETY, żeby rozmawiać o PRAWACH KOBIET.

Ale scenariusz został rewelacyjnie napisany, a role super odegrane. big_smile To trzeba naprawdę obejrzeć!

Ja też big_smile

4,975 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-01-26 12:13:56)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Bo, ponieważ, gdyż:
- albo ulegnę

Ale czemu? tongue
Np. pokusie pacnięcia Cię w czółko? tongue

4,976

I_see_beyond napisał/a:
rh72 napisał/a:
I_see_beyond napisał/a:

Olejkiem - zawsze! big_smile

Kurczę, I see... jeszcze wódki z olejkiem nie piłem tongue No dobra, na Twoje ryzyko! Ktoś się tutaj wypowiadał, że dobry jest olej z pestek winogrn a nasmarowani parterzy ślizgają się po sobie jak 'węże' (to przybliżony cytat) big_smile tongue

4,977

I_see_beyond napisał/a:
rh72 napisał/a:

Hmmmm.... Zabrzmiało intrygująco... big_smile wink

No i tajemniczo ale jak się spotkamy wszyscy to taaaakie jasne się stanie! big_smile tongue

4,978

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Bo, ponieważ, gdyż:
- albo ulegnę

Ale czemu? tongue

A jak oddam? big_smile tongue

4,979

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Bo, ponieważ, gdyż:
- albo ulegnę

Ale czemu? tongue

Zgaduję...  To się będziesz cieszył? tongue

4,980

rh72 napisał/a:

Kurczę, I see...   jeszcze wódki z olejkiem nie piłem  tongue No dobra, na Twoje ryzyko! Ktoś się tutaj wypowiadał, że dobry jest olej z pestek winogrn a nasmarowani parterzy ślizgają się po sobie jak 'węże' (to przybliżony cytat) big_smile tongue

A podobno lubisz eksperymenty kulinarne! big_smile
Próbujesz na własne ryzyko - ja to mam swoje ulubione likiery i drinki. big_smile Nie przekonasz mnie. wink

Hahaha! To jakaś nowa technika masażu? wink Obok Shiatsu, Lomi Lomi i innych technika "Na węża". big_smile Znam kogoś, kto ostatnio wykorzystał taki olej do masażu leczniczego, bo nie było wtedy nic lepszego pod ręką - pacjentka się nie skarżyła, wręcz przeciwnie - bóle ustąpiły. smile  Nie ja byłam tą pacjentką, podkreślę. wink

4,981

Skończyłam oglądać drugi sezon "House of cards". Serial bardzo mi się podoba, a Spacey i Wright dają z siebie wszystko. Jestem jednocześnie lekko przytłoczona postacią Underwoodów - nie bardzo rozumiałam wcześniej czym jest tak naprawdę "manipulacja", choć definicję oczywiście znam. To modne pojęcie w kontekście polityki. A i na forum w niektórych tematach często się przewija.

Wreszcie pojęłam. Frank Underwood to jeden z tych ludzi, dla których "nie ma celu, który by sobie postawili i którego by nie zrealizowali". Przeczytałam kiedyś takie zdanie na forum. Od takich ludzi zwiewa się w podskokach! big_smile

W sieci pojawiły się porównania tych dwóch dam :

http://cdn30.se.smcloud.net/t/photos/414658/agata-kornhauser-jak-claire-underwood.jpg

4,982

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Ale czemu? tongue

Hahaha! wink Gary , jak Twoje ciśnienie? wink

4,983

Heeej smile
tak tak,  w takich wirtualnych sporach zawsze można się popukać w czółko bez konsekwencji..
Nie to co w realu big_smile

4,984

I_see_beyond napisał/a:

Skończyłam oglądać drugi sezon "House of cards". Serial bardzo mi się podoba, a Spacey i Wright dają z siebie wszystko. Jestem jednocześnie lekko przytłoczona postacią Underwoodów - nie bardzo rozumiałam wcześniej czym jest tak naprawdę "manipulacja", choć definicję oczywiście znam. To modne pojęcie w kontekście polityki. A i na forum w niektórych tematach często się przewija.

Wreszcie pojęłam. Frank Underwood to jeden z tych ludzi, dla których "nie ma celu, który by sobie postawili i którego by nie zrealizowali". Przeczytałam kiedyś takie zdanie na forum. Od takich ludzi zwiewa się w podskokach! big_smile

W sieci pojawiły się porównania tych dwóch dam :

http://cdn30.se.smcloud.net/t/photos/414658/agata-kornhauser-jak-claire-underwood.jpg

Ja kiedyś właśnie utknąłem na połowie drugiego sezonu. Trochę mnie te zawiłości amerykańskiej polityki "zakrztusiły". Nie bardzo to łapię. Ale muszę wrócić do tego serialu smile Spacey i Wright są rewelacyjni. Zresztą oni w każdej roli są świetni.

A porównywać naszego Adriana z Underwoodem... ? big_smile

4,985

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Ale czemu? tongue

Eeeee... zależy od pacnięcia... big_smile

4,986

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Czyżby brak wiary we własne umiejętności? tongue big_smile

4,987

I_see_beyond napisał/a:
rh72 napisał/a:

Kurczę, I see...   jeszcze wódki z olejkiem nie piłem  tongue No dobra, na Twoje ryzyko! Ktoś się tutaj wypowiadał, że dobry jest olej z pestek winogrn a nasmarowani parterzy ślizgają się po sobie jak 'węże' (to przybliżony cytat) big_smile tongue

A podobno lubisz eksperymenty kulinarne! big_smile
Próbujesz na własne ryzyko - ja to mam swoje ulubione likiery i drinki. big_smile Nie przekonasz mnie. wink

Hahaha! To jakaś nowa technika masażu? wink Obok Shiatsu, Lomi Lomi i innych technika "Na węża". big_smile Znam kogoś, kto ostatnio wykorzystał taki olej do masażu leczniczego, bo nie było wtedy nic lepszego pod ręką - pacjentka się nie skarżyła, wręcz przeciwnie - bóle ustąpiły. smile  Nie ja byłam tą pacjentką, podkreślę. wink

OK, niech będzie na moje ryzyko smile Zgoda! tongue

Sony pacam w czółko - Ciebie gdzie indziej lol Oj... jak ja się doczekam, muszę potrenować... cool

4,988

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Brak znajomości granic pacania big_smile tongue

4,989

Ela210 napisał/a:

Heeej smile
tak tak,  w takich wirtualnych sporach zawsze można się popukać w czółko bez konsekwencji..
Nie to co w realu big_smile

Ooo, nie zawsze, Ela . wink Zależy jak kto poważnie bierze forum do siebie. Mnie dosięgnęły konsekwencje wyrażania moich poglądów i aktywności na forum - poprzez tzw. HATE MAIL. big_smile  Byłam nawet omawiana ... podczas sesji terapeutycznych jednej z forumowiczek. roll

Na szczęście większość forumowiczów jest całkiem fajna i normalna. smile  W grudniu minęły dwa lata od mojej rejestracji na forum, a zaczęłam pisać jakieś 3 miesiące później w dziale o rozstaniach. W sumie to dawno nie pisałam w żadnym "drażliwym" temacie ograniczając się do subskrypcji dwóch ulubionych tematów od kilku dobrych miesięcy. Nie mam czasu się wczytywać w nowe historie.

4,990

wilczysko napisał/a:

Ja kiedyś właśnie utknąłem na połowie drugiego sezonu. Trochę mnie te zawiłości amerykańskiej polityki "zakrztusiły". Nie bardzo to łapię. Ale muszę wrócić do tego serialu smile Spacey i Wright są rewelacyjni. Zresztą oni w każdej roli są świetni.

Tak, też się gubię czasami - przydałaby się solidna wiedza z zakresu amerykańskiej legislacji. Ja się skupiam na innych aspektach tego filmu - bardzo mnie wciagnęła historia Underwoodów i ich typy psychologiczne . Choć nie lubię rozkmin psychologicznych.

Adrian nie ma w tym kraju nic do powiedzenia. A Frank sprawuje prawdziwą władzę. big_smile

4,991

I_see_beyond napisał/a:
wilczysko napisał/a:

Tak, też się gubię czasami - przydałaby się solidna wiedza z zakresu amerykańskiej legislacji. Ja się skupiam na innych aspektach tego filmu - bardzo mnie wciagnęła historia Underwoodów i ich typy psychologiczne . Choć nie lubię rozkmin psychologicznych.

Adrian nie ma w tym kraju nic do powiedzenia. A Frank sprawuje prawdziwą władzę. big_smile

...To po pierwsze. A po drugie to Adrian jest całkowicie innym typem psychologicznym, niż Frank. Takim raczej dupowatym big_smile

4,992 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-01-26 14:47:27)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Niemożliwe!! rh oficjalnie przyznaje się, że ma jakieś braki tongue Nie wierzę w to, co czytam big_smile

4,993

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Niemożliwe!! rh oficjalnie przyznaje się, że ma jakieś braki tongue Nie wierzę w to, co czytam big_smile

Zamotał się big_smile

4,994

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Dadada... tongue Nie braki a tylko nieznajomość koleżanki granic operacyjno-poznawczych tongue I to chwilowy... nie bój... nadrobimy... tongue big_smile

4,995

wilczysko napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Zamotał się big_smile

Wilczysko... zamotać się w pacaniu? Never czyli nigdy... big_smile

4,996

Wspomniałam wcześniej, że otrzymałam TZW. HATE  mail w mojej forumowej "karierze". Ale LOVE mail też. wink big_smile Równowaga została zachowana. wink

4,997 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2018-01-26 18:06:23)

Ciekawe co też ludzie mogą pisać w takim hate mailu??
Chyba najprościej zablokować..
Albo zmienić swoje imię na ich własne i odesłać..

PS. Zauważyłam  że Ajsi przekroczyłą 6000 wpisów,  Sony prawie, Gary niedługo 5000,
A Rafal to już Himalajskie 8- mio tysięczniki...
Ja i Wilk gdzieś na wysokości Tatr jesteśmy..
Vicky słabiutko smile)  coś jak okolice Babiej Góry big_smile ale za to długie posty piszesz..
A dopiero rok jestem na forum.. I chyba nikt mnie nie zdążył jeszcze znienawidzić.. smile

4,998

Jak moje ciśnienie? Jak czytam przekamarzanie się Sony i Rh, to raz zaciskam wargi, aby się nie śmiać, a raz zaciskam zęby, bo atmosfera gęstnieje. Gdyby była impreza i oni by razem się na niej znaleźli, to wszystkie noże chowam i zamieniam na bezpieczne...

http://1.bp.blogspot.com/-GMGnDbGA-bc/UDDHiifKs_I/AAAAAAAAA1k/qShAJIyAXe4/s640/baby_opinel_1.jpg

4,999

Ela210 napisał/a:

@Elu, powiem Ci tylko, że jak dostałam pierwszą taką wiadomość, to mi z zaskoczenia szczęka opadła na samą ziemię. big_smile I to od osoby, która wcześniej okazywała mi bardzo dużo sympatii. Zarzuty były absurdalne. Potem jakieś aluzje_nie_wprost czytałam przez kilka dni na forum - przez kilka dni, bo uznałam, że to żenujące i żałosne i wyłączyłam subskrypcję tego tematu.  Miałam też hate mail od jednej z użytkowniczek z działu o rozstaniach. Tam bywa szczególnie wesoło. big_smile @Elu, czasem wylewa się z ludzi frustracja, czasem mamy do czynienia z ludźmi zaburzonymi.

Wtedy odpowiedziałam na te maile. Dziś wylądowałyby w spamie. Tak należy robić z tego typu wiadomościami, a od ich autorów się odciąć. Karmić frustrata i tracić czas?

O wiele ciekawszy był LOVE mail. wink

5,000

Ela210 napisał/a:

PS. Zauważyłam  że Ajsi przekroczyłą 6000 wpisów,  Sony prawie, Gary niedługo 5000,
A Rafal to już Himalajskie 8- mio tysięczniki...
Ja i Wilk gdzieś na wysokości Tatr jesteśmy..
Vicky słabiutko smile)  coś jak okolice Babiej Góry big_smile ale za to długie posty piszesz..
A dopiero rok jestem na forum.. I chyba nikt mnie nie zdążył jeszcze znienawidzić.. smile

Myślę, że możemy nazwać się stałymi bywalcami forum. smile Normalnie "Drużyna pierścienia". big_smile

5,001

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Dadada... tongue Nie braki a tylko nieznajomość koleżanki granic operacyjno-poznawczych tongue I to chwilowy... nie bój... nadrobimy... tongue big_smile

Dadadada... tongue Nieznajomość to braki, braaaaki, braaaaaaaaaki aż miło big_smile tongue

5,002

Gary napisał/a:

Jak moje ciśnienie? Jak czytam przekamarzanie się Sony i Rh, to raz zaciskam wargi, aby się nie śmiać, a raz zaciskam zęby, bo atmosfera gęstnieje. Gdyby była impreza i oni by razem się na niej znaleźli, to wszystkie noże chowam i zamieniam na bezpieczne...

Gary, wtedy to lepiej wódkę chowaj bo wszystką wywęszą i wypiją... big_smile tongue Ostatnie odkrycie, którego jeszcze nie zdążyłem skosztować to wódka gorzka żołądkowa (po cholerę nazywają tak słodką wódkę?) z czarną wiśnią big_smile

http://mojito.info.pl/img/6b64121e1ec36189a1b0281553e26029.jpg

5,003

I_see_beyond napisał/a:
Ela210 napisał/a:

@Elu, powiem Ci tylko, że jak dostałam pierwszą taką wiadomość, to mi z zaskoczenia szczęka opadła na samą ziemię. big_smile I to od osoby, która wcześniej okazywała mi bardzo dużo sympatii. Zarzuty były absurdalne. Potem jakieś aluzje_nie_wprost czytałam przez kilka dni na forum - przez kilka dni, bo uznałam, że to żenujące i żałosne i wyłączyłam subskrypcję tego tematu.  Miałam też hate mail od jednej z użytkowniczek z działu o rozstaniach. Tam bywa szczególnie wesoło. big_smile @Elu, czasem wylewa się z ludzi frustracja, czasem mamy do czynienia z ludźmi zaburzonymi.

Wtedy odpowiedziałam na te maile. Dziś wylądowałyby w spamie. Tak należy robić z tego typu wiadomościami, a od ich autorów się odciąć. Karmić frustrata i tracić czas?

O wiele ciekawszy był LOVE mail. wink

Miałem podobny mail - ostrzegający przed pewną osobą, co było totalnym nieporozumieniem... Czy to jest hate mail? Chyba tak.. Dżizas - wtedy aż dzwoniłem po poradę do koleżanki z forum i ona namierzała tą osobę, co mi maila 'ostrzegającego' przesłała plus sprawdziła wpisy osoby potencjalnie niebezpiecznej i wypowiedziała się jednoznacznie, że bzdura.

Acha, ta osoba potencjalnie niebezpieczna była niebezpieczna jak cholera ale zajebiście pociągająco co jest już sprawą na inną bajkę cool

5,004

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Dadadada... tongue Nieznajomość to braki, braaaaki, braaaaaaaaaki aż miło big_smile tongue

Dadadadada... tongue Uzupełnię więc natychmiast organoleptycznie, tak, że nikt nie zauważy... No, chyba, że Soniaczek poczuje... big_smile Hmmmm... A wtedy Gary lepiej chowaj mnie big_smile big_smile big_smile

5,005

No, czyli że słusznie zostałeś ostrzeżony, że niebezpieczna? big_smile
O tym że pociągająca pewnie życzliwy zapomniał napisać..

Posty [ 4,941 do 5,005 z 7,913 ]

Strony Poprzednia 1 75 76 77 78 79 122 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Parapetówka u Ajsi ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024