Ajsi To poważne choroby O źródło zarażenia się więc nie pytam... Proszę, specjalnie dla Ciebie na wzmocnienie...
4,941 2018-01-24 14:06:19
4,942 2018-01-24 17:39:46
Eeee... Vicky... Ja coś wyczuwam, że my z Sony to możemy beczkę cukru (po cholerę zaraz soli) zjeść ale na odległość Bliskie poznanie może skutkować co najmniej stanem zawałowym i to u obojga
Prawda, Soniaczek?
Oboje mamy ciężkie i upierdliwe charaktery a jak komuś (czytaj: sobie pewnie nawzajem) dziennie szpili nie wsadzimy (tu bez skojarzeń) to dzień byłby niezaliczony.
A poza tym ja tak nie przepadam za szybkimi furami i dzikim seksem jak koleżanka. Stateczny facet jestem. Chociaż piwa nie nadużywam to inne przywary wygodnictwa się znajdą. Ale prywatnie mam notebooka Sony Vaio więc blisko mi do samej marki
4,943 2018-01-24 17:42:23
Zawsze twierdzę że na przeziębienie najlepszym lekarstwem są zwierzaki: szczeniaczek ewentualnie małpeczka. Pojemnościowo oba rozmiary zbliżone do siebie...
I see... Zaopiekuj się takim zwierzatkiem i od razu antybiotyki nie beda potrzebne...
4,944 2018-01-24 17:55:54
Eeee... Vicky... Ja coś wyczuwam, że my z Sony to możemy beczkę cukru (po cholerę zaraz soli) zjeść ale na odległość
Bliskie poznanie może skutkować co najmniej stanem zawałowym i to u obojga
Prawda, Soniaczek?
Nieprawda. Stan zawałowy dla Ciebie. Ja już jeden miałam. I limit wyczerpany
Oboje mamy ciężkie i upierdliwe charaktery a jak komuś (czytaj: sobie pewnie nawzajem) dziennie szpili nie wsadzimy (tu bez skojarzeń) to dzień byłby niezaliczony.
Mój charakter... Co Ty tam o mnie możesz wiedzieć...
A poza tym ja tak nie przepadam za szybkimi furami i dzikim seksem jak koleżanka.
Powiedzmy sobie szczerze, że Ci żal po prostu
Stateczny facet jestem.
A to potraktujmy w ramach Twojego poczucia humoru
4,945 2018-01-24 18:09:29
Hej, Ajsi jeszcze chorujesz? Mnie zawsze imbir podnosi na nogi..
Ja rzadko choruję, bo nie mogłam sobie na to pozwolić i tak już zostało )
Za to teraz usiłuję umówić córkę do ortopedy choćby prywatnie i nóż mi się w kieszeni otwiera..
Co do szybkich samochodów pamiętacie jak z 10 lat temu w Krakowie nad Wisłą była taka impreza Red Bulla: Kto będzie szybszy: gość na motorówce, czy Sebastian Vettel w bolidzie Formuły 1? Vettel rozpędzał się na moście Dębnickim- jaki to był hałas- a 1 bolid tylko i super zapach paliwa, takiego z górnej półki.
I nikt do Vettela nie podchodził po autograf, bo On był wtedy nieznanym kierowcą, a potem Mistrzem Świata..
4,946 2018-01-24 20:29:20
Hej, hej!
No tak mnie rozłożyło, że od niedzieli leżę w łóżku. Ma to swoje dobre strony - zrelaksuję się z pewnością.
Dzięki za wszystkie porady zdrowotne.
Vicky na "Sąsiedzie" niepokoiła się, że tematy się wyczerpują. Zawsze możemy jeszcze pogadać o tym, co kogo boli, a ostatecznie o pogodzie.
Ale to z tym imprezowym towarzystwem raczej nie grozi.
Chwilowo się odmeldowuję ze względu na warunki, w jakich się znajduję :
Podobno na choroby pomaga też spirytus. Wtarty w ciało.
Trzymajcie się ciepło!
4,947 2018-01-24 23:07:23
Hmmmm... I see... A kto Ci wciera ten spirit w ciałko? Ja tam może nie gadam tyle co inne kobiety i bym się praktycznie dołożył
Chcesz?
4,948 2018-01-24 23:51:37
Hmmmm... I see... A kto Ci wciera ten spirit w ciałko?
Ja tam może nie gadam tyle co inne kobiety i bym się praktycznie dołożył
Chcesz?
hahahahah kolejne obiecanki-cacanki Rafala:D:D:D:D
4,949 2018-01-25 15:16:31
Pozdrawiam Was serdecznie.
Ajsi życzę zdrowia. Dałbym Ci jakąś poradę... ale nie wiem którą wybrać
Przeczytanie poniższego standardowego droczenia się z Sony i Rh jak zwykle podniosło mi ciśnienie.
rh72 napisał/a:Eeee... Vicky... Ja coś wyczuwam, że my z Sony to możemy beczkę cukru (po cholerę zaraz soli) zjeść ale na odległość
Bliskie poznanie może skutkować co najmniej stanem zawałowym i to u obojga
Prawda, Soniaczek?
Nieprawda. Stan zawałowy dla Ciebie. Ja już jeden miałam. I limit wyczerpany
rh72 napisał/a:Oboje mamy ciężkie i upierdliwe charaktery a jak komuś (czytaj: sobie pewnie nawzajem) dziennie szpili nie wsadzimy (tu bez skojarzeń) to dzień byłby niezaliczony.
rh72 napisał/a:A poza tym ja tak nie przepadam za szybkimi furami i dzikim seksem jak koleżanka.
rh72 napisał/a:Stateczny facet jestem.
4,950 2018-01-25 15:17:39
rh72 napisał/a:Hmmmm... I see... A kto Ci wciera ten spirit w ciałko?
Chcesz?
Dżizas... ale tutaj ostro!
4,951 2018-01-25 17:50:11
A nie napiszę.
Zresztą tego sposobu nie wykorzystałam, spirytus to do ciasta dodaję, wolę jak mi się wmasowuje w ciało i stopy olejki.
Ajsi życzę zdrowia. Dałbym Ci jakąś poradę... ale nie wiem którą wybrać
Dziękuję, Gary . Już mi lepiej. Jestem dobrze zaopiekowana .
Zastosowana kuracja działa. Naturalne sposoby plus (niestety) antybiotyk. Jutro mam zaplanowane wyjście wieczorem - nie zamierzam odwoływać.
jak zwykle podniosło mi ciśnienie.
Mówiłam, że kącik zdrowotny się utworzy.
(Żart, ofkors).
No i dość częsta rzeczywistość :
4,952 2018-01-25 17:54:11
Chcesz?
Najpierw wciera, a potem zlizuje ?
4,953 2018-01-25 20:19:48 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-01-25 20:22:52)
Tak mi wpadło dzisiaj w ucho w korku...
4,954 2018-01-25 20:47:05
Swoje...
Zawału od nadmiaru wrażeń? ... no może trochę Ale szczerze, to obecnie nie mam prawa do najmniejszego narzekania!
Hmmmmm... ja nigdy nie żartuję! Co najwyżej 'kamię'
4,955 2018-01-25 20:48:09
Chcesz?
Noooooo....
Skąd wiesz?
4,956 2018-01-25 20:50:16
Chcesz?
Najpierw wciera, a potem zlizuje ?
Wilczysko, poświęcę się i najpierw zliżę a potem wetrę! Zadziała!
4,957 2018-01-25 20:50:47 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-01-25 20:51:28)
SonyXperia napisał/a:Mój charakter... Co Ty tam o mnie możesz wiedzieć...
Swoje...
Taaa... Standart i nic nowego rh się postów naczytał i na tej podstawie 'swoje' wie
Powiem ci rh, że nawet, nawet, zabawny z Ciebie facet
4,958 2018-01-25 21:10:46 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-01-25 21:13:58)
4,959 2018-01-25 21:12:38 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2018-01-25 21:15:27)
Aha, za tydzień będę obchodzić trzecie urodziny na forum... Tak tylko przebąkuję
Lokal na imprezkę udostępniam.
4,960 2018-01-25 21:31:52
rh72 napisał/a:SonyXperia napisał/a:Mój charakter... Co Ty tam o mnie możesz wiedzieć...
Swoje...
Taaa... Standart i nic nowego
rh się postów naczytał i na tej podstawie 'swoje' wie
![]()
Nie podrywaj mnie
4,961 2018-01-25 21:32:53
4,962 2018-01-25 22:03:10 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-01-25 22:03:45)
SonyXperia napisał/a:rh72 napisał/a:Swoje...
Taaa... Standart i nic nowego
![]()
Nie podrywaj mnie
![]()
Dlaczego? Będzie zabawnie A ja lubię fun
4,963 2018-01-26 07:00:32
vicky85 napisał/a:rh72 napisał/a:Hmmmm... I see... A kto Ci wciera ten spirit w ciałko?
Chcesz?
Noooooo....
![]()
Skąd wiesz?
Na podstawie dotychczasowych doswiadczen i obserwacji:)
4,964 2018-01-26 07:02:21
SonyXperia napisał/a:Aha, za tydzień będę obchodzić trzecie urodziny na forum... Tak tylko przebąkuję
![]()
No to zobaczymy kto imprę zrobi... pewnie znowu wirtualna
![]()
a ja w kwietniu jade do Slowacji przez Krakow, zatrzymamy sie pewnie u rodziny, tak wiec moze spotkanie w realu by wypalilo:) pewnie razem z mezem, ale ujdzie, mam nadzieje ze mi wstydu nie przyniesiecie i przemilczycie to i owo;p
4,965 2018-01-26 10:26:09
Ja tak trochę z innej bajki. Widzieliście może to ?
Rewelka
4,966 2018-01-26 10:42:09
rh72 napisał/a:SonyXperia napisał/a:Taaa... Standart i nic nowego
![]()
Nie podrywaj mnie
![]()
Dlaczego? Będzie zabawnie
A ja lubię fun
Bo, ponieważ, gdyż:
- albo ulegnę
- albo będę się dzielnie bronił...
No tak, zapomniałem - no risk no fun...
A btw. Sonuś... A jak Ty ulegniesz?
4,967 2018-01-26 10:45:23
rh72 napisał/a:vicky85 napisał/a:hahahahah kolejne obiecanki-cacanki Rafala:D:D:D:D
Noooooo....
![]()
Skąd wiesz?
Na podstawie dotychczasowych doswiadczen i obserwacji:)
Ale to nie indukcja matematyczna jesli chodzi o teorie ani dowod doswiadczalny jesli chodzi o zycie nie mogą poprzeć żadnej tezy bo... na faceckie fanaberie nie ma ani metody ani rady... Cos zblizone do kobiecego focha
4,968 2018-01-26 10:48:59
rh72 napisał/a:SonyXperia napisał/a:Aha, za tydzień będę obchodzić trzecie urodziny na forum... Tak tylko przebąkuję
![]()
No to zobaczymy kto imprę zrobi... pewnie znowu wirtualna
![]()
a ja w kwietniu jade do Slowacji przez Krakow, zatrzymamy sie pewnie u rodziny, tak wiec moze spotkanie w realu by wypalilo:) pewnie razem z mezem, ale ujdzie, mam nadzieje ze mi wstydu nie przyniesiecie i przemilczycie to i owo;p
Lepiej napisz konkretnie co bo kwiecień może by i wypalił gdyż nic nie zaplanowalem jeszcze a checi pewnie sie znajdą. Aby jakas cetna do smarowania alkoholem byla. Od zewnatrz i od wewnątrz - oczywiscie podaje obszary smarowania a chęci tylko z głowy...
Hmmmm.... A moze coś swojego przywieźć?
4,969 2018-01-26 11:10:04
Ja tak trochę z innej bajki. Widzieliście może to ?
Rewelka
To jest genialnie zrobione, Wilczysko !
Jest i śmiesznie i... trochę straszno. Dobrze pokazane jest w jakiej rzeczywistości żyjemy.
Powyższe nawiązuje oczywiście do programu Rymanowskiego, do którego redaktor zaprosił samych mężczyzn i ANI JEDNEJ KOBIETY, żeby rozmawiać o PRAWACH KOBIET.
Ale scenariusz został rewelacyjnie napisany, a role super odegrane. To trzeba naprawdę obejrzeć!
Nie mogę się doczekać kolejnego odcinka!
4,970 2018-01-26 11:11:17
Czyli mamy chętną na smarowanie
Dooooobrze!
4,971 2018-01-26 11:12:27
Vicky , to o czym piszesz, nie jest niemożliwe. Do kwietnia jeszcze daleko, ale nie mam nic przeciwko.
4,972 2018-01-26 11:13:42
I_see_beyond napisał/a:Nie mogę się doczekać kolejnego odcinka!
![]()
Dooooobrze!
![]()
Olejkiem - zawsze!
4,973 2018-01-26 11:18:43
Hmmmm.... A moze coś swojego przywieźć?
Hmmmm.... Zabrzmiało intrygująco...
4,974 2018-01-26 11:21:09
wilczysko napisał/a:Ja tak trochę z innej bajki. Widzieliście może to ?
Rewelka
To jest genialnie zrobione, Wilczysko !
Jest i śmiesznie i... trochę straszno. Dobrze pokazane jest w jakiej rzeczywistości żyjemy.
Powyższe nawiązuje oczywiście do programu Rymanowskiego, do którego redaktor zaprosił samych mężczyzn i ANI JEDNEJ KOBIETY, żeby rozmawiać o PRAWACH KOBIET.Ale scenariusz został rewelacyjnie napisany, a role super odegrane.
To trzeba naprawdę obejrzeć!
Ja też
4,975 2018-01-26 12:13:11 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-01-26 12:13:56)
SonyXperia napisał/a:rh72 napisał/a:Nie podrywaj mnie
![]()
Dlaczego? Będzie zabawnie
A ja lubię fun
Bo, ponieważ, gdyż:
- albo ulegnę
No tak, zapomniałem - no risk no fun...![]()
Ale czemu?
Np. pokusie pacnięcia Cię w czółko?
4,976 2018-01-26 12:23:59
rh72 napisał/a:I_see_beyond napisał/a:Nie mogę się doczekać kolejnego odcinka!
![]()
Dooooobrze!
![]()
Olejkiem - zawsze!
Kurczę, I see... jeszcze wódki z olejkiem nie piłem No dobra, na Twoje ryzyko! Ktoś się tutaj wypowiadał, że dobry jest olej z pestek winogrn a nasmarowani parterzy ślizgają się po sobie jak 'węże' (to przybliżony cytat)
4,977 2018-01-26 12:25:12
rh72 napisał/a:Hmmmm.... A moze coś swojego przywieźć?
Hmmmm.... Zabrzmiało intrygująco...
![]()
No i tajemniczo ale jak się spotkamy wszyscy to taaaakie jasne się stanie!
4,978 2018-01-26 12:26:17
rh72 napisał/a:SonyXperia napisał/a:Dlaczego? Będzie zabawnie
A ja lubię fun
Bo, ponieważ, gdyż:
- albo ulegnę
Ale czemu?
Np. pokusie pacnięcia Cię w czółko?
A jak oddam?
4,979 2018-01-26 12:31:22
SonyXperia napisał/a:rh72 napisał/a:Bo, ponieważ, gdyż:
- albo ulegnę
Ale czemu?
Np. pokusie pacnięcia Cię w czółko?A jak oddam?
![]()
Zgaduję... To się będziesz cieszył?
4,980 2018-01-26 12:35:47
Kurczę, I see... jeszcze wódki z olejkiem nie piłem
No dobra, na Twoje ryzyko! Ktoś się tutaj wypowiadał, że dobry jest olej z pestek winogrn a nasmarowani parterzy ślizgają się po sobie jak 'węże' (to przybliżony cytat)
![]()
A podobno lubisz eksperymenty kulinarne!
Próbujesz na własne ryzyko - ja to mam swoje ulubione likiery i drinki. Nie przekonasz mnie.
Hahaha! To jakaś nowa technika masażu? Obok Shiatsu, Lomi Lomi i innych technika "Na węża".
Znam kogoś, kto ostatnio wykorzystał taki olej do masażu leczniczego, bo nie było wtedy nic lepszego pod ręką - pacjentka się nie skarżyła, wręcz przeciwnie - bóle ustąpiły.
Nie ja byłam tą pacjentką, podkreślę.
4,981 2018-01-26 13:07:51
Skończyłam oglądać drugi sezon "House of cards". Serial bardzo mi się podoba, a Spacey i Wright dają z siebie wszystko. Jestem jednocześnie lekko przytłoczona postacią Underwoodów - nie bardzo rozumiałam wcześniej czym jest tak naprawdę "manipulacja", choć definicję oczywiście znam. To modne pojęcie w kontekście polityki. A i na forum w niektórych tematach często się przewija.
Wreszcie pojęłam. Frank Underwood to jeden z tych ludzi, dla których "nie ma celu, który by sobie postawili i którego by nie zrealizowali". Przeczytałam kiedyś takie zdanie na forum. Od takich ludzi zwiewa się w podskokach!
W sieci pojawiły się porównania tych dwóch dam :
4,982 2018-01-26 13:09:00
rh72 napisał/a:SonyXperia napisał/a:Ale czemu?
![]()
Hahaha! Gary , jak Twoje ciśnienie?
4,983 2018-01-26 13:14:34
Heeej
tak tak, w takich wirtualnych sporach zawsze można się popukać w czółko bez konsekwencji..
Nie to co w realu
4,984 2018-01-26 13:23:25
Skończyłam oglądać drugi sezon "House of cards". Serial bardzo mi się podoba, a Spacey i Wright dają z siebie wszystko. Jestem jednocześnie lekko przytłoczona postacią Underwoodów - nie bardzo rozumiałam wcześniej czym jest tak naprawdę "manipulacja", choć definicję oczywiście znam. To modne pojęcie w kontekście polityki. A i na forum w niektórych tematach często się przewija.
Wreszcie pojęłam. Frank Underwood to jeden z tych ludzi, dla których "nie ma celu, który by sobie postawili i którego by nie zrealizowali". Przeczytałam kiedyś takie zdanie na forum. Od takich ludzi zwiewa się w podskokach!
W sieci pojawiły się porównania tych dwóch dam :
Ja kiedyś właśnie utknąłem na połowie drugiego sezonu. Trochę mnie te zawiłości amerykańskiej polityki "zakrztusiły". Nie bardzo to łapię. Ale muszę wrócić do tego serialu Spacey i Wright są rewelacyjni. Zresztą oni w każdej roli są świetni.
A porównywać naszego Adriana z Underwoodem... ?
4,985 2018-01-26 13:42:32
rh72 napisał/a:SonyXperia napisał/a:Ale czemu?
![]()
Eeeee... zależy od pacnięcia...
4,986 2018-01-26 13:47:39
SonyXperia napisał/a:rh72 napisał/a:A jak oddam?
![]()
Czyżby brak wiary we własne umiejętności?
4,987 2018-01-26 13:49:20
rh72 napisał/a:Kurczę, I see... jeszcze wódki z olejkiem nie piłem
No dobra, na Twoje ryzyko! Ktoś się tutaj wypowiadał, że dobry jest olej z pestek winogrn a nasmarowani parterzy ślizgają się po sobie jak 'węże' (to przybliżony cytat)
![]()
A podobno lubisz eksperymenty kulinarne!
Próbujesz na własne ryzyko - ja to mam swoje ulubione likiery i drinki.Nie przekonasz mnie.
![]()
Hahaha! To jakaś nowa technika masażu?
Obok Shiatsu, Lomi Lomi i innych technika "Na węża".
Znam kogoś, kto ostatnio wykorzystał taki olej do masażu leczniczego, bo nie było wtedy nic lepszego pod ręką - pacjentka się nie skarżyła, wręcz przeciwnie - bóle ustąpiły.
Nie ja byłam tą pacjentką, podkreślę.
OK, niech będzie na moje ryzyko Zgoda!
Sony pacam w czółko - Ciebie gdzie indziej Oj... jak ja się doczekam, muszę potrenować...
4,988 2018-01-26 13:51:00
rh72 napisał/a:SonyXperia napisał/a:Zgaduję... To się będziesz cieszył?
![]()
Brak znajomości granic pacania
4,989 2018-01-26 14:09:33
Heeej
tak tak, w takich wirtualnych sporach zawsze można się popukać w czółko bez konsekwencji..
Nie to co w realu
Ooo, nie zawsze, Ela . Zależy jak kto poważnie bierze forum do siebie. Mnie dosięgnęły konsekwencje wyrażania moich poglądów i aktywności na forum - poprzez tzw. HATE MAIL.
Byłam nawet omawiana ... podczas sesji terapeutycznych jednej z forumowiczek.
Na szczęście większość forumowiczów jest całkiem fajna i normalna. W grudniu minęły dwa lata od mojej rejestracji na forum, a zaczęłam pisać jakieś 3 miesiące później w dziale o rozstaniach. W sumie to dawno nie pisałam w żadnym "drażliwym" temacie ograniczając się do subskrypcji dwóch ulubionych tematów od kilku dobrych miesięcy. Nie mam czasu się wczytywać w nowe historie.
4,990 2018-01-26 14:12:46
Ja kiedyś właśnie utknąłem na połowie drugiego sezonu. Trochę mnie te zawiłości amerykańskiej polityki "zakrztusiły". Nie bardzo to łapię. Ale muszę wrócić do tego serialu
Spacey i Wright są rewelacyjni. Zresztą oni w każdej roli są świetni.
Tak, też się gubię czasami - przydałaby się solidna wiedza z zakresu amerykańskiej legislacji. Ja się skupiam na innych aspektach tego filmu - bardzo mnie wciagnęła historia Underwoodów i ich typy psychologiczne . Choć nie lubię rozkmin psychologicznych.
Adrian nie ma w tym kraju nic do powiedzenia. A Frank sprawuje prawdziwą władzę.
4,991 2018-01-26 14:35:39
wilczysko napisał/a:Ja kiedyś właśnie utknąłem na połowie drugiego sezonu. Trochę mnie te zawiłości amerykańskiej polityki "zakrztusiły". Nie bardzo to łapię. Ale muszę wrócić do tego serialu
Spacey i Wright są rewelacyjni. Zresztą oni w każdej roli są świetni.
Tak, też się gubię czasami - przydałaby się solidna wiedza z zakresu amerykańskiej legislacji. Ja się skupiam na innych aspektach tego filmu - bardzo mnie wciagnęła historia Underwoodów i ich typy psychologiczne . Choć nie lubię rozkmin psychologicznych.
Adrian nie ma w tym kraju nic do powiedzenia. A Frank sprawuje prawdziwą władzę.
...To po pierwsze. A po drugie to Adrian jest całkowicie innym typem psychologicznym, niż Frank. Takim raczej dupowatym
4,992 2018-01-26 14:47:10 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-01-26 14:47:27)
SonyXperia napisał/a:rh72 napisał/a:Eeeee... zależy od pacnięcia...
![]()
![]()
Niemożliwe!! rh oficjalnie przyznaje się, że ma jakieś braki Nie wierzę w to, co czytam
4,993 2018-01-26 14:50:33
rh72 napisał/a:SonyXperia napisał/a:Czyżby brak wiary we własne umiejętności?
![]()
![]()
Niemożliwe!! rh oficjalnie przyznaje się, że ma jakieś braki
Nie wierzę w to, co czytam
Zamotał się
4,994 2018-01-26 17:08:53
rh72 napisał/a:SonyXperia napisał/a:Czyżby brak wiary we własne umiejętności?
![]()
![]()
Dadada... Nie braki a tylko nieznajomość koleżanki granic operacyjno-poznawczych
I to chwilowy... nie bój... nadrobimy...
4,995 2018-01-26 17:09:59
SonyXperia napisał/a:rh72 napisał/a:Brak znajomości granic pacania
![]()
Zamotał się
Wilczysko... zamotać się w pacaniu? Never czyli nigdy...
4,996 2018-01-26 17:14:36
Wspomniałam wcześniej, że otrzymałam TZW. HATE mail w mojej forumowej "karierze". Ale LOVE mail też.
Równowaga została zachowana.
4,997 2018-01-26 17:54:22 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2018-01-26 18:06:23)
Ciekawe co też ludzie mogą pisać w takim hate mailu??
Chyba najprościej zablokować..
Albo zmienić swoje imię na ich własne i odesłać..
PS. Zauważyłam że Ajsi przekroczyłą 6000 wpisów, Sony prawie, Gary niedługo 5000,
A Rafal to już Himalajskie 8- mio tysięczniki...
Ja i Wilk gdzieś na wysokości Tatr jesteśmy..
Vicky słabiutko ) coś jak okolice Babiej Góry
ale za to długie posty piszesz..
A dopiero rok jestem na forum.. I chyba nikt mnie nie zdążył jeszcze znienawidzić..
4,998 2018-01-26 18:13:02
Jak moje ciśnienie? Jak czytam przekamarzanie się Sony i Rh, to raz zaciskam wargi, aby się nie śmiać, a raz zaciskam zęby, bo atmosfera gęstnieje. Gdyby była impreza i oni by razem się na niej znaleźli, to wszystkie noże chowam i zamieniam na bezpieczne...
4,999 2018-01-26 18:20:35
Ciekawe co też ludzie mogą pisać w takim hate mailu??
Albo zmienić swoje imię na ich własne i odesłać..
@Elu, powiem Ci tylko, że jak dostałam pierwszą taką wiadomość, to mi z zaskoczenia szczęka opadła na samą ziemię. I to od osoby, która wcześniej okazywała mi bardzo dużo sympatii. Zarzuty były absurdalne. Potem jakieś aluzje_nie_wprost czytałam przez kilka dni na forum - przez kilka dni, bo uznałam, że to żenujące i żałosne i wyłączyłam subskrypcję tego tematu. Miałam też hate mail od jednej z użytkowniczek z działu o rozstaniach. Tam bywa szczególnie wesoło.
@Elu, czasem wylewa się z ludzi frustracja, czasem mamy do czynienia z ludźmi zaburzonymi.
Wtedy odpowiedziałam na te maile. Dziś wylądowałyby w spamie. Tak należy robić z tego typu wiadomościami, a od ich autorów się odciąć. Karmić frustrata i tracić czas?
O wiele ciekawszy był LOVE mail.
5,000 2018-01-26 18:23:36
PS. Zauważyłam że Ajsi przekroczyłą 6000 wpisów, Sony prawie, Gary niedługo 5000,
A Rafal to już Himalajskie 8- mio tysięczniki...
Ja i Wilk gdzieś na wysokości Tatr jesteśmy..
Vicky słabiutko) coś jak okolice Babiej Góry
ale za to długie posty piszesz..
A dopiero rok jestem na forum.. I chyba nikt mnie nie zdążył jeszcze znienawidzić..
Myślę, że możemy nazwać się stałymi bywalcami forum. Normalnie "Drużyna pierścienia".
5,001 2018-01-26 21:07:54
SonyXperia napisał/a:rh72 napisał/a:Brak znajomości granic pacania
![]()
Dadada...
Nie braki a tylko nieznajomość koleżanki granic operacyjno-poznawczych
![]()
Dadadada... Nieznajomość to braki, braaaaki, braaaaaaaaaki aż miło
5,002 2018-01-26 21:39:43
Jak moje ciśnienie? Jak czytam przekamarzanie się Sony i Rh, to raz zaciskam wargi, aby się nie śmiać, a raz zaciskam zęby, bo atmosfera gęstnieje. Gdyby była impreza i oni by razem się na niej znaleźli, to wszystkie noże chowam i zamieniam na bezpieczne...
Gary, wtedy to lepiej wódkę chowaj bo wszystką wywęszą i wypiją...
Ostatnie odkrycie, którego jeszcze nie zdążyłem skosztować to wódka gorzka żołądkowa (po cholerę nazywają tak słodką wódkę?) z czarną wiśnią
5,003 2018-01-26 21:43:17
Ela210 napisał/a:Ciekawe co też ludzie mogą pisać w takim hate mailu??
Albo zmienić swoje imię na ich własne i odesłać..@Elu, powiem Ci tylko, że jak dostałam pierwszą taką wiadomość, to mi z zaskoczenia szczęka opadła na samą ziemię.
I to od osoby, która wcześniej okazywała mi bardzo dużo sympatii. Zarzuty były absurdalne. Potem jakieś aluzje_nie_wprost czytałam przez kilka dni na forum - przez kilka dni, bo uznałam, że to żenujące i żałosne i wyłączyłam subskrypcję tego tematu. Miałam też hate mail od jednej z użytkowniczek z działu o rozstaniach. Tam bywa szczególnie wesoło.
@Elu, czasem wylewa się z ludzi frustracja, czasem mamy do czynienia z ludźmi zaburzonymi.
Wtedy odpowiedziałam na te maile. Dziś wylądowałyby w spamie. Tak należy robić z tego typu wiadomościami, a od ich autorów się odciąć. Karmić frustrata i tracić czas?
O wiele ciekawszy był LOVE mail.
Miałem podobny mail - ostrzegający przed pewną osobą, co było totalnym nieporozumieniem... Czy to jest hate mail? Chyba tak.. Dżizas - wtedy aż dzwoniłem po poradę do koleżanki z forum i ona namierzała tą osobę, co mi maila 'ostrzegającego' przesłała plus sprawdziła wpisy osoby potencjalnie niebezpiecznej i wypowiedziała się jednoznacznie, że bzdura.
Acha, ta osoba potencjalnie niebezpieczna była niebezpieczna jak cholera ale zajebiście pociągająco co jest już sprawą na inną bajkę
5,004 2018-01-26 21:45:10
rh72 napisał/a:SonyXperia napisał/a:Niemożliwe!! rh oficjalnie przyznaje się, że ma jakieś braki
Dadada...
Nie braki a tylko nieznajomość koleżanki granic operacyjno-poznawczych
![]()
Dadadada...
Nieznajomość to braki, braaaaki, braaaaaaaaaki aż miło
![]()
Dadadadada... Uzupełnię więc natychmiast organoleptycznie, tak, że nikt nie zauważy... No, chyba, że Soniaczek poczuje...
Hmmmm... A wtedy Gary lepiej chowaj mnie
5,005 2018-01-26 21:51:17
No, czyli że słusznie zostałeś ostrzeżony, że niebezpieczna?
O tym że pociągająca pewnie życzliwy zapomniał napisać..