Niecierpliwię się....
196 2017-08-09 19:56:19 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-08-09 19:56:28)
Niecierpliwię się....
Tak jak ja na moją wypłatę, ale już wpłynęła. Trochę późno, ale lepiej późno niż wcale.
198 2017-08-09 20:00:38 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-08-09 20:02:24)
A nie lepiej bez.....sukienki?
EDIT: hahah....Wilk nie mów przy kobietach, że Ty świeżo po wypłacie, bo długo się nią nie nacieszysz
199 2017-08-09 20:02:16 Ostatnio edytowany przez rinho91 (2017-08-09 20:02:55)
Też pochodzę z Wlkp, ale stacjonuję w Bdg. Pytam, bo mam ochotę się z Tobą zobaczyć - widząc to co piszesz
mergi napisał/a:Niecierpliwię się....
Tak jak ja na moją wypłatę, ale już wpłynęła.
Trochę późno, ale lepiej późno niż wcale.
A do mojej daleko.........
201 2017-08-09 20:03:30 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-08-09 20:05:00)
Mergi, no i co Ty teraz na to, że "za młody"?
EDIT: rinho, 91 to Twój rocznik?
202 2017-08-09 20:04:42 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-08-09 20:05:27)
Też pochodzę z Wlkp, ale stacjonuję w Bdg. Pytam, bo mam ochotę się z Tobą zobaczyć - widząc to co piszesz
Aż tak się "wyróżniam"postami?
Mergi, no i co Ty teraz na to, że "za młody"?
Nie wiem
A nie lepiej bez.....sukienki?
EDIT: hahah....Wilk nie mów przy kobietach, że Ty świeżo po wypłacie, bo długo się nią nie nacieszysz
Co do sukienki to zależy wszystko od miejsca i okazji. Skoro rh może lubić kobiety w pończocha i szpilkach to ja nie mogę w sukienkach?
Wypłatę zakopałem jak pies kość, to jest bezpieczna na razie.
Nie lubię szpilek brrrr....
No ale przy moim wzroście nie muszę ich nosić;)
Ja mojej wypłaty nie mam po kilku dniach już
Lody,wysłałam Ci pw.
A widzisz, a Wilk niby nie lubi kobiet w szpilkach, KŁAMIE!!!!
A widzisz, a Wilk niby nie lubi kobiet w szpilkach, KŁAMIE!!!!
Kontury to nie szpilki.
Tak, rocznik.
Wyjątek od reguły
Spoko mergi, jeszcze szpilki na zgrabnych, kobiecych nogach polubi i nie będzie wyjątku od reguły
Rinho91 lubisz starsze kobiety?
Lubię kobiety, który wiedzą czego chcą - niezależnie od wieku.
Spoko mergi, jeszcze szpilki na zgrabnych, kobiecych nogach polubi
i nie będzie wyjątku od reguły
Wiesz ja nie mam takiego zapasu wzrostu do szpilek.
I kiedyś szpilki działały na mnie tak jak na rh. Zdaniem zmieniłem jak zacząłem się uczyć fizyki.
Po prostu nie chcę by kobieta chodziła w szpilkach by mi się przypodobać, bo szpilki naprawdę są niezdrowe i nie chciałbym by przeze mnie niszczyłą sobie zdrowie, ot i to cała tajemnica.
Szpilki są seksowne a kobiety noszą je dla własnego samopoczucia
Mergi i co Ty na to? Rinho91 mówi rozsądnie czy "leci" tanim tekstem?
214 2017-08-09 20:34:34 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-08-09 20:42:34)
Mergi i co Ty na to? Rinho91 mówi rozsądnie czy "leci" tanim tekstem?
Dojrzale....ma plusa
To już wiem czemu mam słabość do kobiet z mniejszym biustem.
Ja tam mogę być, Wolf. w amoku ale Ty to przygadałeś teraz
Rh, dzisiaj zdecydowanie jesteś w amoku, zdecydowanie
AloneWolf90 napisał/a:To już wiem czemu mam słabość do kobiet z mniejszym biustem.
Ja tam mogę być, Wolf. w amoku ale Ty to przygadałeś teraz
![]()
![]()
Ale mi chodziło tylko, że wtedy tylko kobieta wygląda dobrze w takich sukienkach jak mi się podobają. I stąd pewnie "kupuję" całość.
Co racja, to racja, kobieta nawet w większym rozmiarze będzie zgrabna, jeśli proporcje będą odpowiednie
Ale większym cycem bym nie pogardziła
ani ja
Mergi, jak to mówią, jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma tak się pocieszam
Co racja, to racja, kobieta nawet w większym rozmiarze będzie zgrabna, jeśli proporcje będą odpowiednie
Ale większym cycem bym nie pogardziła![]()
nie polecam, same z nimi problemy
Zgłaszam się tu i ja
co do sukienek, to ja uwielbiam jestem z tych kobiet rozmiaru większego niż przecitny i zwykle nosiłam takie do kostem, bo głupio mi było pokazywać nogi, ale od roku przekonuję się do długości do kolan
całkiem fajnie wygląda, dobrze się czuję
ogólnie polecam
Mergi, jak to mówią, jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma
tak się pocieszam
![]()
Bez przesady biust to tylko kawałek tłuszczu i nic więcej. Nie rozumiem czemu kobiety się tym tak przejmują, szczerze to mało, który facet zwraca na Niego uwagę, a nawet jeśli, to nikt nie jest idealny, każdy by coś w sobie zmienił, ja też.
Lady Loka, ja wychodzę z założenia, że nawet w większym rozmiarze można wyglądać seksownie, tylko trzeba eksponować swoje atuty, a ukrywać mankamenty, które KAŻDA z nas przecież ma
Kobietki widziałyście co Wilk napisał? No i jak go nie kochać
Wilk, a dlaczego faceci przejmują się małym penisem? Chociaż nie wiem czy to dobre porównanie
lody miętowe napisał/a:Mergi, jak to mówią, jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma
tak się pocieszam
![]()
Bez przesady biust to tylko kawałek tłuszczu i nic więcej.
Nie rozumiem czemu kobiety się tym tak przejmują, szczerze to mało, który facet zwraca na Niego uwagę, a nawet jeśli, to nikt nie jest idealny, każdy by coś w sobie zmienił, ja też.
Wilk, z okazji urodzin, tort już dostałeś ode mnie... teraz życzenia: żyj i to nie samotnie ale niech stadko będzie spore i abyś miał wieeeelki silnik w swoim rodzinnym vanie co się do niego nie rwałeś... prezent? Takie drobne: nie mów kobiecie, że jej piersi to tylko kawałek tłuszczu... nigdy, dobrze...? jak będziesz tak mówił to moje życzenia mogą się nie spełnić
Wilk, a dlaczego faceci przejmują się małym penisem? Chociaż nie wiem czy to dobre porównanie
![]()
No właśnie... o to mi chodziło... teraz próbuj odpowiadać ale nie radzę... ale Ty i tak nie posłuchasz... chłopiny
Bez przesady biust to tylko kawałek tłuszczu i nic więcej.
Nie rozumiem czemu kobiety się tym tak przejmują, szczerze to mało, który facet zwraca na Niego uwagę, a nawet jeśli, to nikt nie jest idealny, każdy by coś w sobie zmienił, ja też.
Niby nie zwracasz uwagi, a duża litera jest...
Rh, czekam na Twoją twórczość w temacie biustu żeby Wilk mógł później bez wstydu zacytować, mentorze jeden
AloneWolf90 napisał/a:Bez przesady biust to tylko kawałek tłuszczu i nic więcej.
Ale tu dobrze zrobił... szacunek okazał... tu ok.. tu ok
santapietruszka napisał/a:AloneWolf90 napisał/a:Bez przesady biust to tylko kawałek tłuszczu i nic więcej.
Ale tu dobrze zrobił... szacunek okazał... tu ok.. tu ok
Okoliczność łagodząca
![]()
Rh radził nie odpowiadać, ale zarówno mężczyźni jak i kobiety, boją się reakcji potencjalnych partnerów i odrzucenia z tego powodu, tylko tyle mam do dopowiedzenia na ten temat.
To o to Wilk nie musisz się martwić
235 2017-08-09 21:46:45 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-08-09 21:52:18)
Rh, czekam na Twoją twórczość w temacie biustu
żeby Wilk mógł później bez wstydu zacytować, mentorze jeden
Temat tabu... Nawet, jeśli kobieta jest przekonana co do swoich walorów w tym temacie Nawet wtedy - jeśli myśli o dłuższej relacji...
Pisałem, kolega ma niewielkie problemy z odczytywaniem emocji. Jego kobieta zapytała, czy nie wygląda grubo 'w tej sukience'. On to odczytał jako żart bo się z uśmiechem zapytała spryciula... No i co? No właśnie... wszystko jasne...
Moje zdanie? Lubię kobiece piersi
236 2017-08-09 22:05:46 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-08-09 22:07:55)
Wilk, z okazji urodzin, tort już dostałeś ode mnie... teraz życzenia: żyj i to nie samotnie ale niech stadko będzie spore i abyś miał wieeeelki silnik w swoim rodzinnym vanie co się do niego nie rwałeś... prezent? Takie drobne: nie mów kobiecie, że jej piersi to tylko kawałek tłuszczu... nigdy, dobrze...? jak będziesz tak mówił to moje życzenia mogą się nie spełnić
Zgadzam się.
Rh radził nie odpowiadać, ale zarówno mężczyźni jak i kobiety, boją się reakcji potencjalnych partnerów i odrzucenia z tego powodu, tylko tyle mam do dopowiedzenia na ten temat.
Reakcji z pewnością.
Wiiiitam
Z rana:)
U mnie już poranna kawka z....mleczkiem.
Miłego dnia rycerki!
Miłego dnia rycerze!
Dzień dobry
U mnie właśnie kołysze biodrami Despacito.... Przyzwyczaiłam się do tej piosenki.
Ja też przy kawce.
Miłego dnia.
239 2017-08-10 09:17:52 Ostatnio edytowany przez alika40+ (2017-08-10 09:20:26)
Dzień dobry
Wtrącę swoje trzy grosze w temacie sukienki dla Santy
Mnie, osobiście ta bardzo się podoba , trzy kolory do wyboru
Miłego dnia !!!
Alika, mnie się bardzo podobają takie proste fasony.
Alika, mnie się bardzo podobają takie proste fasony.
Ja nie lubię sukienek,źle się w nich czuję,ale ta mnie urzekła własnie swoją prostotą
Prosta a zarazem elegancka
Sama bym się skusiła na jej kupno, ale w najblizszym czasie nie mam żadnej imprezki sukienkowej
Piękna sukienka, ale fason nie dla mnie
Jak mi się oprze na "górze", to na "dole" będę wyglądać, jakbym ważyła z 50 kg więcej
Na razie olałam temat sukienki, piję kawę
Witam wszystkich
Jak pogoda u Was? U mnie postraszyło w nocy a teraz jest znośnie
Piękna sukienka, ale fason nie dla mnie
Jak mi się oprze na "górze", to na "dole" będę wyglądać, jakbym ważyła z 50 kg więcej
Na razie olałam temat sukienki, piję kawę
Yooooo... jak pójdziesz goła i wesoła to daj kilka fot przynajmniej
Witam wszystkich
Jak pogoda u Was? U mnie postraszyło w nocy a teraz jest znośnie
Godzina burzy i ulewy zakończona jakieś pół godziny temu... ponuro...
santapietruszka napisał/a:Piękna sukienka, ale fason nie dla mnie
Na razie olałam temat sukienki, piję kawęYooooo... jak pójdziesz goła i wesoła to daj kilka fot przynajmniej
Taki foty to u mnie są płatne, nie jestem pewna, czy wyrobisz finansowo
rh72 napisał/a:santapietruszka napisał/a:Piękna sukienka, ale fason nie dla mnie
Na razie olałam temat sukienki, piję kawęYooooo... jak pójdziesz goła i wesoła to daj kilka fot przynajmniej
Taki foty to u mnie są płatne, nie jestem pewna, czy wyrobisz finansowo
OKI! Biorę kredyt... Tylko jak to będzie selfie to nie bierz długiego sticka Wolę zbliżenia
Hej, można się dołączyć?
Hej, można się dołączyć?
Pytanie!:) Baaa, a nawet trzeba:)
Siema damy i rycerze
Co u Was slychac w to sloneczne popoludnie?
Macie Instagram ? Pochwalcie sie jak wygladacie
Jak dobrze, obym tu znalazła swoje miejsce
Jestem jeszcze dość "świeżo" po rozstaniu i łapią mnie dołki. Muszę od tego oderwać myśli jak tam dzień mija? U mnie ponuro i deszczowo
Będzie dobrze, doły są i będą przez jakiś czas, ale w końcu będzie ich coraz mniej.
U mnie słońce lekko przebija, zapowiadają burze, zobaczymy
Instagrama nie mam, jakoś nigdy mnie nie interesował.
U mnie gorąco, że nic się nie chce. Prawdziwe rownikowe lato zawitało.
Witam "nowych":)
Vivian, jak świeżo po rozstaniu, to może być trudno i powiem banalnie, czas zrobi swoje
254 2017-08-10 17:02:12 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-08-10 17:03:16)
U mnie idealna pogoda 23 stopnie, pochmurno. Szkoda, że rower nie poskładany z powrotem.
Ja też nie mam instagrama, na goldenline mam tylko konto i na google+.
vivian27
Zadomowisz się.A my wysłuchamy zwierzeń...nie jesteś sama:)Każdy z nas znalazł się tu, z niekoniecznie przyjemnych powodów..i rozumiemy wszystko:)A jak Ci przyjdzie ochota jakieś słowo w kierunku byłego powiedzieć , to możesz na moim topiku..z lotnym tytule:D zawód miłosny...i nie muszą to być wiersze:)Wystarczy ot, nawet parę zdań skierowanych do eksa, może tęsknota lub złość.... wyładowanie emocji pomaga:)
Mergi, podziękowania za piwo, choć nie należy ono do moich ulubionych
Moje ukochane kwiaty to: bzy, rododendrony, tulipany, róże, chabry bławatki, maki polne, niezapominajki i zachwycająca lawenda.
Pietruszka, to puklata nie dawało mi spokoju i wiesz co mówi Google?
Ze "puklaty" znaczy "garbaty"
258 2017-08-10 17:57:46 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-08-10 18:00:59)
Pietruszka, to puklata nie dawało mi spokoju i wiesz co mówi Google?
Ze "puklaty" znaczy "garbaty"
Czyli dobrze napisałam chyba? Że nie jesteś garbata?
W sumie nie przyszło mi do głowy szukać tego w Google, z teściową już dawno się rozstałam
EDIT: Tak teraz patrzę i ona mogła używać tego słowa w innym znaczeniu. Teściowa nie jest ze Śląska.
Hej, hej! Można dołączyć do szanownej grupy?
Ja już dłuższy czas po rozstaniu, dobrze mi samej, ale jednak czegoś brakuje. Poza tym - lubię poznawać nowych ludzi, a widzę, że tu może być bardzo sympatycznie
Miłego dnia!
rossanka napisał/a:Pietruszka, to puklata nie dawało mi spokoju i wiesz co mówi Google?
Ze "puklaty" znaczy "garbaty"Czyli dobrze napisałam chyba? Że nie jesteś garbata?
W sumie nie przyszło mi do głowy szukać tego w Google, z teściową już dawno się rozstałam
EDIT: Tak teraz patrzę i ona mogła używać tego słowa w innym znaczeniu. Teściowa nie jest ze Śląska.
Wiki tak podaje, że to garbaty znaczy.
Hej mówcie mi Puklata
Idę się roztapiac dalej w upale