Samotne damy bez rycerzy i rycerze bez dam-GRUPA WSPARCIA. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Samotne damy bez rycerzy i rycerze bez dam-GRUPA WSPARCIA.

Strony Poprzednia 1 37 38 39 40 41 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2,471 do 2,535 z 2,640 ]

2,471

Odp: Samotne damy bez rycerzy i rycerze bez dam-GRUPA WSPARCIA.
Summertime napisał/a:

siemeczka big_smile

Kawy litr już wypiłam:D Mówią, że to cholerstwo niezd rowe.Dementuję big_smile:D Kawa o każdej porze, pomoże big_smile.Nawet w nocy tylko, że wtedy lepiej bez mleka czarną!Taka jest najzdrowsza smile mergi czymś nowym zajełaś się? Czy obowiązków Ci przybyło? Ja też zastanawiam się co u tego, czy u tej słychać smile i wtedy wchodzę na forum i jedna chwilka wszystko staje się jasne smile Miło mi, że pomyślałaś o mnie...A nowi wstąpili i znikneli? smile Wczoraj oglądałam dżej dżej..dziwny film, ale doszłam do końca big_smile

Tak... najważniejsze to dojść tongue Dzisiaj 4x espresso plus ciut mleka i żyję po nieprzespanej nocy. Do tego obudzili propozycją nowej roli w firmie i jest git... Ktoś wie, skąd te słówko? Git? Byli kiedyś 'gitowcy' - ooooo... niefajni byli, mocno niefajni tongue

Zobacz podobne tematy :

2,472 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-10-30 17:51:42)

rh72 napisał/a:

Ja nie nadpsuty to bądź mym lekiem... big_smile

Innego szukaj. Ten z rynku "wycofany". tongue

rh72 napisał/a:

Taki lek to dopiero uleczy a jak postawi na nogi big_smile

Skąd ta pewność? tongue

Summertime napisał/a:

mergi czymś nowym zajełaś się? Czy obowiązków Ci przybyło?

Nie,to nie ma nic z pracą wspólnego wink

2,473

mergi napisał/a:
rh72 napisał/a:

Summertime napisał/a:

Aaaaa... Mergi?! Ty też? No gratulujemy... no rządzisz... czyli z rynku wycofana jesteś i obowiązki niesłużbowe zajmują tyle czasu.... aaaaa.... jak to wiele wyjaśnia big_smile tongue no kobieto, prawie byłaś pierwsza ale możemy uznać, ze remis a Lodami big_smile tongue Też nas na ślub zaprosisz? U Ciebie to już Sony nie chce siedzieć koło mnie tongue

2,474 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-10-30 19:14:38)

No proszę Mergi, chyba Rossanka ma nosa. big_smile Wytypowała Cię, że to własnie Ty kogoś jako jedna z pierwszych spotkasz. tongue Rossanki coś ostatnio nie ma, także i Ona może kogoś znalazła. wink Jak Rossanka przyjdzie, to ja poproszę o liczy do lotto bądź wyniki meczów na następny dzień. tongue big_smile

Cieszę się i gratuluję. big_smile

2,475

rh72 napisał/a:

Do tego obudzili propozycją nowej roli w firmie i jest git...

Przeczytałam "w filmie" i się zakrztusiłam. Nie powinnam czytać tylu zaległości naraz...

Mergi wink

2,476

AloneWolf90 napisał/a:

No proszę Mergi, chyba Rossanka ma nosa. big_smile Wytypowała Cię, że to własnie Ty kogoś jako jedna z pierwszych spotkasz. tongue Rossanki coś ostatnio nie ma, także i Ona może kogoś znalazła. wink Jak Rossanka przyjdzie, to ja poproszę o liczy do lotto bądź wyniki meczów na następny dzień. tongue big_smile

Ooooo... Wolf czuwa big_smile A ja to zawsze dojdę do sedna i zaraz wypaplę big_smile tongue

2,477

santapietruszka napisał/a:
rh72 napisał/a:

Przeczytałam "w filmie" i się zakrztusiłam. Nie powinnam czytać tylu zaległości naraz...

A tititititi!!!! big_smile big_smile big_smile A jakim filmie? No dawaj, dawaj... zrób mi 'tą' przyjemność... hmmmm... jakiego? big_smile

2,478

rh72 napisał/a:
rh72 napisał/a:

A tititititi!!!! big_smile big_smile big_smile A jakim filmie? No dawaj, dawaj... zrób mi 'tą' przyjemność... hmmmm... jakiego? big_smile

Nie wiem, nie doczytałam, bo się zakrztusiłam i straciłam przytomność tongue

2,479

rh72 napisał/a:
mergi napisał/a:
rh72 napisał/a:

Summertime napisał/a:

Aaaaa... Mergi?! Ty też? No gratulujemy... no rządzisz... czyli z rynku wycofana jesteś i obowiązki niesłużbowe zajmują tyle czasu.... aaaaa.... jak to wiele wyjaśnia big_smile tongue no kobieto, prawie byłaś pierwsza ale możemy uznać, ze remis a Lodami big_smile tongue Też nas na ślub zaprosisz? U Ciebie to już Sony nie chce siedzieć koło mnie tongue

Plotkarz tongue

2,480

SonyXperia napisał/a:

Plotkarz tongue

Hahaha! big_smile Flirciara big_smile

2,481

rh72 napisał/a:

Nie wiem, nie doczytałam, bo się zakrztusiłam i straciłam przytomność tongue

Shit! Ja mam zawsze pecha... przy mnie zawsze jesteście przytomne tongue

2,482

Siemanko! big_smile:D ....prawie o poranku big_smile

Idę wleję trzeci kubol kawki i wracam do pisanka.................................................

???Mergi poznała kogoś? Czyli z obliczeń wynika, że jestem jedynym singlem na netkach a i jeszcze alika ...Ale numer! big_smile:D...Pzdrówka dla Ciebie i Twojej miłości ..meeeergi smile
Rh72
Z tym git, to jak z GITarą big_smile zawsze też miałam takie odniesienie do tego słowa .Ale jak zapytałeś, to zerknęłam, i gdzieś tam pokazało mi się, że to.....gryps wiezienny big_smile:D hiiiiii pogrypsujem???? big_smile big_smile
A teraz z innej beczki, czy ktoś umie i potrafi mi wyjaśnić jak, to jest, że jedni na sygnaturkach mogą mieć tasiemcowe wpisy, a inni krótkie?U mnie np, nie da rady wrzucić długiej sygnaturki.Jeśli, ktoś już zadał, to pytanie i się powtarzam, to sorry smile

PS.
Aleeeeee u mnie pogoda cud miód malina .Hurrrra !!!

2,483 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-10-31 10:36:08)

Hihihihi big_smile To pewnie czytałaś:

Gitowcy, git-ludzie – kontrkultura młodzieżowa, istniejąca w latach 70. XX wieku w Polsce. Grupy gitowców powstawały na osiedlach budowanych masowo w okresie PRL. Pochodzenie jest więc podobne do blokersów, ale gitowców odróżniała większa solidarność i silne przywiązanie do miejsca zamieszkania. Były to niewielkie grupy społeczne dzielące ludzi na tych, którzy są "git" i "frajerów" (czyli resztę, niezrzeszoną)....

"Frajerzy" to obcy ludzie, których należało wykorzystywać w każdy możliwy sposób. Gitowcy często byli tzw. bumelantami, czyli uchylali się od pracy, obowiązkowej w PRL dla wszystkich mężczyzn - nie wolno było być bezrobotnym dłużej niż przez 3 miesiące. Posługiwali się grypserą wywodzącą się z gwary przestępczej. Byli wrogo nastawieni do hipisów, a potem także do punków i innych podobnych subkultur. Występował wśród nich kult siły fizycznej i twardego charakteru. Gitowcy ubierali się często, choć nie zawsze, w ortalionowe kurtki, spodnie "w kant", buty z czubem lub inne tego typu stroje. Szacunek wzbudzali gitowcy, którzy mieli złoty ząb lub nawet kilka. Często zdarzało się, że mieli tatuaż z kotwicą lub syreną.

i wiele więcej o nich jest ale byli naprawdę niebezpieczni smile

EDIT: u mnie też słonecznie z rana tongue

2,484

O kurcze ....uwielbiam gitowców big_smile Serio te dawne subkultury miały w sobie czar i magię big_smile Albo Ci jak im tam, punkowcy też fajne towarzycho big_smile hiiiiiiibuhiiiiiihiii

2,485

Oj, gwarantuję Ci, że byś ich nie uwielbiała... wtedy... tongue

2,486 Ostatnio edytowany przez Summertime (2017-10-31 12:14:57)

A zdajesz sobie sprawę, co znaczy mieć złoty ząb ? big_smile big_smile  ......Ale pamiętam, te tatuże z kotwicą.I tych "twardzieli" jak przez mgłę, ale też sobie przypominam.Tacy z brodą ..hiiibuhii...Miałam w pózniejszym okresie, już w nastki wieku znajomych co, to z domu uciekali...na koncerty....A jaaa byłam ...depeszówą big_smile ale też kochałam raaaaap smile ..bo tak, to się wtedy mówiło.

2,487

Hihihi big_smile Wybić sobie normalny smile

2,488 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-10-31 20:31:18)

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Ooooo... Wolf czuwa big_smile A ja to zawsze dojdę do sedna i zaraz wypaplę big_smile tongue

Rh, no muszę się z Tobą zgodzić tongue
Zmianę stopki zauważyłam.... smile

Za gratulację dziękuję,chociaż to trochę za wcześnie.
Gdyby nie Rh tongue utrzymałabym to w tajemnicy jeszcze.... wink

Jutro smutny dzień...pełen wspomnień.
Byłam już dzisiaj na cmentarzu,myślałam,że będzie mniej ludzi,ale korki takie same jak 1.11 :szok:

2,489

Mergi smile  fajnie big_smile że Rh to papla i ma długi jęzor to wszyscy już to wiedzą:D

Własnie tak zastanawiam się nad nowo stopką kolegi Rh i hmmm....w moim przypadku to się jednak nie sprawdza...z drugą częścią absolutnie się zgadzam, ale ja dosyć pamiętliwa jestem, łatwo wybaczam, ale nie zapominam smile ale się poważnie zrobiło, ale dzisiaj taki dzień, dużo myślę....

2,490 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-11-01 21:50:38)

Mergi... papla, papla.. nie papla tylko odczytał to co chciałaś i tak powiedzieć ale się bałaś tongue

Lody już nie miętowe ale milczące smile Kiepski dzień dzisiaj... pogodnie nie było... moja stopka jest jednak prawdziwa. Nie chodzi o taką pamięć całkowitą ale wybiórczą. Pamiętasz te rzeczy, które na Ciebie podziałały a więc dalej prawda - to więc, jak się przy kimś poczułaś a pamięć utrwala to pewnymi wypowiedziami tongue

2,491 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-11-02 18:32:32)

lody miętowe napisał/a:

Mergi smile  fajnie big_smile że Rh to papla i ma długi jęzor to wszyscy już to wiedzą:D

Lody,no ja nie wiedziałam:D

rh72 napisał/a:

Mergi... papla, papla.. nie papla tylko odczytał to co chciałaś i tak powiedzieć ale się bałaś tongue

No i się usprawiedliwił  big_smile
Hmmm...A kogo lub czego się, wg Ciebie, tak bałam i dlaczego? Oświeć mnie winktongue

Ja się Z Twoja stopką,Rh,nie zgadzam.
Jestem pamiętliwa, tak samo jak Lody,i wypomnę zawsze,kwestia tylko kiedy.
Czasami  po długim czasie,jak już druga strona nawet nie pamięta . wink

lody miętowe napisał/a:

ale się poważnie zrobiło, ale dzisiaj taki dzień, dużo myślę....

Dla mnie 1.11 ma coś magicznego w sobie.
Skłania mnie do zadumy,refleksji,takiego zatrzymania się.
W ten dzień nawet piosenki w radio inaczej są przeze mnie odbierane,świat zza szyby samochodu inaczej wygląda.
Dziwne...w żaden inny dzień tak nie mam.
Hmmm...

2,492

Bałaś się w sensie 'zapeszyć' tongue I się nie zgadzaj... tak... ważniejsze co gada do Ciebie facet czy jak gada i jak się wtedy czujesz, co? tongue

PS. bez upartości, uparciuchu, bo będzie gadka o niczym a i tak się ze mną zgodzisz, jak zwykle lol

2,493

Tak, tak,w tym sensie,to racja .

Ważne co mówi, zdecydowanie tongue

Ja uparta? No coś Ty! wink

2,494 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-11-03 19:12:02)

Mergi spolegliwa big_smile Do tego żartownisia (to może prawda) tongue

2,495

Sieeeeema! big_smile

Sobotnio-słońca, słońca wszystkim życzę.Jak ktoś żyje big_smile po tym dniu umarlaka big_smile Sorry za cynizm, ale mam swoje osobiste podejście do tematu Święta Zmarłych.Ja w pracy jeszcze nie wiem, czy dzień będzie miły, ale jedno wiem muszę do południa tak sobie rozłożyć,to i tamto, aby mieć czas na wszystko smile Lubię leniuchować, jeszcze trochę i spełnię się big_smile....jeszcze ciut, ciuteñkie .......

2,496

Jednak nie jest, to dobry dzień hmm chyba pójdę na miasto odetchnąć.

2,497 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-11-04 13:31:45)

Summertime... to ciuteńkę to pewnie znaczy, że już niedługo uwiedziesz jakiegoś bogatego gościa i będziesz już do końca życia 'żoną'... tongue No ja zawsze dojdę 'prawdy', hihihi big_smile tongue

PS. a jakie to miasto? smile Wlochy? Ładne...?

2,498

rh72
Toś mnie ubawił.Buhhiii Dobre big_smile Słuchaj Twoje proroctwa są genialne big_smile iii już nigdy nie będę pracowała i będę miała mnóstwo czasu i wtedy spożytkuję go na pisanie w Netkach smile hiiiiiNo ba czy Włochy są ładne ????Pytanko big_smile

2,499 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-11-05 00:11:43)

O Włochów nie pytam nawet... tongue

Ps. 5 zl się należy smile

2,500

I nie pytaj Rh, Włosi są zdecydowanie przereklamowani big_smile big_smile

P.s. Rh, taki tani jesteś? Aaaa..zrozumiałam, zapłata adekwatna do porady big_smile aż mnie korci zapytać, co bym mogła od Ciebie dostać za 10zł? Hmmm... wink

2,501

Phiiiii pìątak ???Pięć zet ? big_smile rh72 dzięki za chody, bo rozumiem, że po znajomości toooo...A jaaaa dam nawet, a niech mnieee, co będę żałować 100 zł!! Stać mnie big_smile big_smile

2,502 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-11-06 19:08:32)

O! Rh wróżył? smile
Spóźniłam się.Co za pech ...
I jeszcze promocyjna cena była...nie no... sad

2,503

Jak tam sobie radzicie? Nadal smuty na forum? smile

2,504

Jakie smuty Rinho91, jakie nadal? wink i co to się stało, że zaszczyciłeś nas ponownie swoją obecnością?, czyżbyś "zatęsknił" za forum big_smile(bez złośliwości pytam wink)
Ehhhh...jak widać, wątek podupadł, mam nadzieję, że dlatego, że owych SAMOTNYCH dam i rycerzy po prostu ubyło wink

2,505 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-11-16 18:04:06)

rinho91 napisał/a:

Jak tam sobie radzicie? Nadal smuty na forum? smile

O! Kto tu nas odwiedził po długiej nieobecności?
Co u  ciebie Rinho?
I żadne smuty,a zmiany ...zmiany....

lody miętowe napisał/a:

Ehhhh...jak widać, wątek podupadł, mam nadzieję, że dlatego, że owych SAMOTNYCH dam i rycerzy po prostu ubyło wink

Lody,dlatego,że życie w rzeczywistości nam się wywróciło do góry nogami . .
Czas poświęcamy na coś innego.....
.ale to dobrze,prawda? smile

CO tam u Was 'Wilczki'? wink

2,506

mergi napisał/a:

O! Kto tu nas odwiedził po długiej nieobecności?
Co u  ciebie Rinho?
I żadne smuty,a zmiany ...zmiany....

U mnie w porządku smile Poznaję nowych ludzi, a ludzie poznają mnie smile W kwestiach zawodowych, w ramach ciekawostki napiszę, że staram się o wpis na listę stałych mediatorów sądowych, więc jeśli potrzebujecie mediacji lub sąd Wam ją wyznaczy, to śmiało możecie zgłaszać się do mnie big_smile  Na forum wróciłem, bo chciałbym się dowiedzieć co tam u Was słychać smile

Jakież to zmiany mergi? Mam nadzieję, że poznałaś faceta, który posiada nie mniejszą klasę, niż moja skromna osoba - zgadłem? big_smile

2,507 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-11-16 19:11:13)

To dobrze, że zawodowo się układa.
Sąd wolałabym nadal omijać szerokim łukiem..wybacz.
A skromnie zapytam,może 'bliska sercu' też się pojawiła? wink
To miłe dopełnienie by było,prawda?

Tak,tak.....poznałam i...posiada....
Inaczej bym z nim nie była lol
Tobie ,jak i wszystkim tutaj,życzę takiego....poznania.

Koniec na dzisiaj...wylogowuję się do życia..buziaczki kochani big_smile

2,508

mergi ma chłopaka, mergi ma chłopaka sialalalala tongue

Używaj, tylko nie zepsuj wink big_smile

2,509 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-11-16 21:21:28)

Harvey, no wiesz, jakbyś chciał, to też możesz mieć chłopaka, takiemu jednemu tutaj bardzo się spodobałeś, nawet plany miał co do Twojej osoby big_smile tylko teraz nie wiem czy Ty facet z klasą jesteś? tongue

Tak serio, powiesz nam chociaż jedną, jedyną rzecz...czy masz, jak to ładnie Mergi ujęła, "bliską sercu" smile

p.s. wiem, naiwna jestem, że liczę na szczerą odpowiedź big_smile a może jednak?

p.s.2 Mergi, Wilk jeszcze ode mnie nie uciekł, więc chyba źle nie jest big_smile

2,510

lody miętowe napisał/a:

naiwna jestem

Tak tongue big_smile

2,511

Ale ktoś tu jest niedobry tongue

2,512

Lody... ale oni Ci jadą big_smile tongue

2,513

Witam samotników wieczorowa porą smile

Co tam u Was?z tego co poczytałam słabo się wypowiadacie w wątku wink
Czyzby wszyscy zajęci i znaleźli swoją drugą połówkę ??

Ja juz w domu, w swoich pieleszach, trochę zasmarkana jestem,chociaż tego nie planowałam, kuruję się teraz rożnymi specyfikami, jest juz  lepiej , będę żyć big_smile  wink

Summertime, na to wygląda  ,że zostałyśmy tylko my dwie samotne wink  wink

Pozdrawiam  wszystkich  sparowanych i niesparowanych również smile

2,514 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-11-19 13:59:09)

Harvey napisał/a:

mergi ma chłopaka, mergi ma chłopaka sialalalala tongue

Używaj, tylko nie zepsuj wink big_smile

Harvey, duża dziewczynka ze mnie,wiem jak się bawić,aby nie zepsuć wink

lody miętowe napisał/a:

p.s.2 Mergi, Wilk jeszcze ode mnie nie uciekł, więc chyba źle nie jest big_smile

Lody,bo Wilk to mądry chłopina jest,więc dlaczego miałby uciekać? wink
Dobrze,że u Was dobrze.
Pozdrów go,bo dawno go tu nie było.

alika40+ napisał/a:

Witam samotników wieczorowa porą smile

Co tam u Was?z tego co poczytałam słabo się wypowiadacie w wątku wink
Czyzby wszyscy zajęci i znaleźli swoją drugą połówkę ??

Ja juz w domu, w swoich pieleszach, trochę zasmarkana jestem,chociaż tego nie planowałam, kuruję się teraz rożnymi specyfikami, jest juz  lepiej , będę żyć big_smile  wink

Summertime, na to wygląda  ,że zostałyśmy tylko my dwie samotne wink  wink

Pozdrawiam  wszystkich  sparowanych i niesparowanych również smile

Alika, słabo się wypowiadamy,bo za dużo w rzeczywistości się dzieje (Trzeba korzystać,  prawda? wink  i to ona pochłania (przynajmniej mój) wolny czas,ale zaglądam  tutaj i piszę. 

Alika,Ciebie też to dopadnie,zobaczysz.. lol

Zdrówka życzę.

Idę odsypiać weekendową imprezę.Dobranoc  lol

2,515

Mergi to duża dziewczynka i wie jak się bawić... big_smile Więc niech służy Ci on dłuuugo i namiętnie, ponieważ tutaj rzadko eksploatacyjnie się mechanizm zaciera tongue

2,516

Rh, czy Ty zawsze musisz się doszukiwać podtekstu seksualnego? tongue

2,517

A o jakim psuciu może być inna mowa? big_smile

2,518

Miałam na myśli budowanie relacji,a nie wpływ częstotliwości uprawiania seksu na  możliwość zepsucie związku tongue
..ale dziękuję Ci za 'oświecenie mnie ' wink

2,519

Eeee... ja nie o psuciu związku... sądzę, że Harvey także nie o tym tongue My o psuciu faceta big_smile

2,520 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-11-19 17:54:35)

A ja o psuciu związku..to się zrozumieliśmy hihi! wink

Faceta nie da się ( chyba!) zepsuć....przynajmniej w temacie o którym Wy piszecie ...
Zresztą sam to przyznałeś.... ,chociaż Harvey chyba ma odmienne od Ciebie zdanie,bo coś tam o psuciu pisał haha!
No więc?

2,521

Oj, da się... da się... czego to kobiety nie potrafią tongue Co prawda trudno ale bądź ostrożna big_smile

2,522 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-11-19 18:14:38)

Oj,zaraz kobieta winna!
Jak się psuje ,to "produkt wadliwy'  tongue

2,523 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-11-19 18:18:14)

Sam się nie psuje...pewnie, że jesteście psuje! big_smile Najnormalniej działającego faceta tak zepsujecie, że głupoty robi! tongue I co? Sam? Bez kobiet to by 'same normalne' ludzie byli na świecie, takie 'ja jestem niespotykanie spokojny człowiek!' - same dobre człowieki! lol

2,524

Nie jesteśmy! Nie sprzeczaj się ze mną .
Niektóre 'produkty' są wadliwe od początku tongue
Wiesz,że  mam rację. MAM RACJĘ! big_smile

Taaak,ciekawe skąd by Ci normalni się brali,gdyby kobiet nie było,co?
Bredzisz, Rh, bredzisz lol

2,525

Tak, dobrała się do jednego i go już psuje to chojrakuje tutaj tongue Mergi,Ty i racja? Hmmmm... uuuuu.... aaaa.... nie dam rady tego przyznać! Zbyt kłóci mi się to z rzeczywistością tongue

2,526 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-11-19 19:12:14)

Ja chojrakuję?Ja psuję?
Co Ty opowiadasz! Piłeś? tongue

Tak, tak ,ja i racja.Coś Ci się nie podoba? tongue
Wiem,że się wstydzisz ją przyznać,więc Ci wybaczę lol

2,527 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-11-19 19:13:26)

Wstydu to rzeczywiście nie masz tongue Już się dobrała i do racji... big_smile Tylko niby jaka to racja? Bo kwestii nie pamiętam a mieć we wszystkim to mieć w niczym lol

2,528 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-11-19 19:17:17)

Co Ty z tym wstydem? tongue
Nie we wszystkim..tutaj to Ty górujesz ....albo CI się tak wydaje hihi!

Tak się skupiłeś na racji,że zapomniałeś o czym rozmowa była  lol Dobre!

2,529

Ale nie popuści! big_smile Ćwicz kobieto uleganie facetowi bo ucieknie tongue Harda sztuka... Wstyd? A pisałaś, że się wstydzę to pewnie Ty nie, bezwstydnico jedna! big_smile tongue

2,530 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-11-19 19:23:48)

Rh,kto komu ulega?
Kobieta mężczyźnie?Jesteś pewien? tongue

rh72 napisał/a:

Ale nie popuści! big_smile

Ani mi się śni...ha ha!

2,531

Cześć Skarbeńki moje wink juz się za Wami stęskniłam smile masz rację Mergi...we wszystkim big_smile big_smile

Wilka oczywiście pozdrowię, ba, nawet buziaka dostanie, będzie od Ciebie wink myślę, że narzekać z tego powodu nie będzie tongue niech by tylko spróbował big_smile

2,532 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-11-19 19:43:37)

Lody,witaj! Jak dobrze,że my się rozumiemy,bo Rh boi się kobiecie rację przyznać...
Ach ta męska duma!

Wilk tylko by spróbował narzekać ...musi ulec z przyjemnością,prawda? wink

2,533

No baby się wspierają to wygrać idzie tylko na argumenty... hmmm? Eeee... bez sensu - do Was i to nie trafi tongue

2,534 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-11-19 20:10:04)

Przytaknij i po problemie będzie hihi!

Rh,pamiętaj,że kobieta ma zawsze rację.
Ucz się,ucz.

Tak,kochanie,masz rację
-to balsam na kobiece uszy .
Zapamiętaj to.
Podziękujesz później big_smile

rh72 napisał/a:

No baby się wspierają to wygrać idzie tylko na argumenty... hmmm? Eeee... bez sensu - do Was i to nie trafi tongue

Masz nas za głupie czy taki kiepski w tłumaczeniu jesteś? -wybieraj.

2,535 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-11-19 20:15:06)

Hahaha...Mergi, miałam dokładnie to samo napisać big_smile Rh, taki stary, a jeszcze takich podstaw nie łapie big_smile

Masz rację Mergi, Wilk lubi ulegać..z przyjemnością i przyjemnościom big_smile

Edit. uuuu....Rh, teraz to żeś się wkopał, no wybieraj big_smile Ty nasz filozofie big_smile big_smile

Posty [ 2,471 do 2,535 z 2,640 ]

Strony Poprzednia 1 37 38 39 40 41 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Samotne damy bez rycerzy i rycerze bez dam-GRUPA WSPARCIA.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024