Samotne damy bez rycerzy i rycerze bez dam-GRUPA WSPARCIA. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Samotne damy bez rycerzy i rycerze bez dam-GRUPA WSPARCIA.

Strony Poprzednia 1 36 37 38 39 40 41 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2,406 do 2,470 z 2,640 ]

2,406

Odp: Samotne damy bez rycerzy i rycerze bez dam-GRUPA WSPARCIA.

Dziękujom tongue Ale w ślepon kobitka strzelajom jednak z dobrej opinii się cieszom big_smile

Zobacz podobne tematy :

2,407 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-10-11 23:20:15)

rh72 napisał/a:

Dziękujom tongue Ale w ślepon kobitka strzelajom jednak z dobrej opinii się cieszom big_smile

Nie potrzebon, komplementujom som siebion tongue big_smile Jak zwyklon big_smile

2,408

big_smile

2,409

- Coś taki wkurzony?
- A, idę do Apple zareklamować ich najnowszy telefon.
- Co się stało?
- Włączyłem tryb samolotowy, upuściłem z X piętra i zgadnij, co się, blad', stało?!

2,410

lody miętowe napisał/a:

Teraz wyjdzie, że jak Wilk zacząć się ze mną spotykać, to aż biedaczysko musi pracę zmienić i więcej zarabiać hahaha...chciałam zaznaczyć, że ja z tym nie mam nic wspólnego, aż taka droga nie jestem tongue

Stara się, stara... trzeba to docenić. wink

Ciekawa jak tam Wilka dzisiejsza rozmowa o pracę...

2,411

Wiesz co Rh, wiesz co, pewnie nie tylko ja tak mam, ale czasami jak mi coś wejdzie do głowy to męczy, dręczy, a dojść muszę big_smile o tego królika mi chodzi big_smile bo, że to nie jest króliczek playboya to wiadomo z góry, ale ta twarz mi taka znana i.....doszłam big_smile to J.Wayne przecież smile Rh zgadłam, jakaś nagroda by sie przydała big_smile

2,412

Dostałem zaproszenie, ale rozmowa była bardzo dziwna i czuję, że nawet jak podpasuję to finansowo może być różnie, bo co to za pytanie czy mam gdzie mieszkać. big_smile W poniedziałek będzie dzień sądu i moja przedostatnia bądź przed-przedostatnia próba w tym roku. wink Bo urlopu już nie ma... Chociaż dzisiaj mi koleżanka powiedziała o sposobie na oddawanie krwii. big_smile

2,413 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-10-12 20:08:22)

Nie nastawiaj się negatywnie.
Kto wie jak będzie?
Może się uda?

Tak,za oddanie krwi należy się dzień zwolnienia . big_smile

2,414

lody miętowe napisał/a:

Wiesz co Rh, wiesz co, pewnie nie tylko ja tak mam, ale czasami jak mi coś wejdzie do głowy to męczy, dręczy, a dojść muszę big_smile o tego królika mi chodzi big_smile bo, że to nie jest króliczek playboya to wiadomo z góry, ale ta twarz mi taka znana i.....doszłam big_smile to J.Wayne przecież smile Rh zgadłam, jakaś nagroda by sie przydała big_smile

No zgadłaś tongue Jaka nagroda? big_smile Wiesz, Lody, teraz musimy uważać tongue

2,415

A w ogóle to znalazłem lepsze tongue

2,416

Dlaczego te weekendy tak szybko mijają? sad

2,417

Dzień dobry wszystkim Damom i Rycerzom. wink Cóż może i rozmowa o pracę poszła mi dobrze, jednak moje przeczucia były słuszne niestety, jak to mówią ludzie dzielą się na tych co mają rację i tych co szczęśliwi. Niestety ja należę do tej pierwszej grupy... Cóż wiedziałem, że będę musial zejść z pensji, ale zeby mi oferować pensję niższą niż miałem w mojej pierwszej pracy bez jakiegokolwiek doświadczenia to kpina w bialy dzień... Za to co mi proponowali to wolałbym iść na kasę do biedronki, niż trzaskać nadgodzin i stresować się czy wszystko dobrze zrobiłem... I jeszcze te teksty, że nigdzie nie dostanę więcej.... Gdyby wszysycy ludzie byli tacy jak ja, mielibyśmy zarobki co najmniej jak w Czechach... big_smile big_smile A Polscy Janusze biznesu to kpina... Cały zysk zbierają tylko dla siebie...Widzę to po autach w moim mieście... A pensję najniższe w całym województwie, a miasto z największą liczbą milionerów... Wszystko zarobione na wyzysku i krzywdzie pracownika... Stad ogromne rotację i sprowadzanie Ukraińców. Za dobrego pracownika trzeba zapłacić. tongue

Najlepszy był jednak tekst, że "Tu pracownik nie czeka na pracę, a praca czeka na pracownika." Cóż nie mam zamiaru tracić życia na nadgodzinach za takie nędzne stawki... I jeszcze firma płaci niezgodnie z kodeksem pracy za nadgodziny i nie ma ZFŚS chociaż zatrudnia tyle osób, że powinna mieć...

Ale Pani na portierni była bardzo fajna, też wychowała się w tym samym miejscu co ja mimo, że dużo starsza, chyba nawet od moich rodziców starsza. wink Powiedziała mi gdzie można w miarę zarobić, ale ja już tam 8 razy próbowałem się dostać. big_smile

Musiałem odrzucić propozycję niestety. sad Szkoda tylko mojego straconego czasu... I utraty przedostatniego dnia urlopu na zmianę pracy. sad Ale chociaż spotkałem się ze znajomymi i nie tylko. tongue I chociaż druga polowa dnia była udana. tongue big_smile

2,418 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-10-17 21:19:54)

Wilczek,niestety u nas w Polsce pracodawcy w większości wykorzystują pracowników.
A i pracownicy mają różne sytuacje i często godzą się na to co pracodawca oferuje,bo ..godnością rodziny nie wykarmią.
Różnie bywa.
Istnieją też dobre,bardzo dobre zakłady pracy.
Ty szukaj dalej i nie poddawaj się , a w końcu znajdziesz swoje miejsce smile
Wytrwałość to połowa sukcesu.

Sam pisałeś,że oferowana pensja nędzna,więc nie masz czego żałować.Dobrze się stało.

2,419

Cześć jak tam żyjecie? Widzę, że wchodzicie na forum, a nikt nic nie piszę, zresztą ja robię tak samo. tongue Co tam u Was słychać? Mnie doszły niespodziewane wydatki w tym miesiącu i bardzo mi się nie podoba, że nic nie odłożę w tym miesiącu... Znalazłem też cztery nowe oferty pracy, do jednej przyjęli by mnie z otwartymi rękami (to samo co robię teraz, wymagany niemiecki plus lepsze miasto big_smile), ale musiałbym robić to co teraz, a nie chcę. big_smile Spróbuję do pozostałych trzech miejsc. wink No i miasto trochę inne, ale lubiane przeze mnie, a mianowicie Wrocław. big_smile

2,420

Też mnie Wrocław ciągnie... W branży IT to się chyba niedługo jakaś mekka zrobi tongue A gadamy na innych tematach... Sąsiada reaktywowałem, może wpadniesz... jakoś się tam poważnie zrobiło. Nie mam z kogo dworować tongue

2,421

AloneWolf90 napisał/a:

Widzę, że wchodzicie na forum, a nikt nic nie piszę, zresztą ja robię tak samo.

Nie piszę,bo mój post był ostatni.
Nie podbijam swojego tematu.Ot,taka zasada wink

Poza tym, 'wylogowuję' się ostatnio częściej do rzeczywistości.
Jakoś tam ciekawiej...ale zaglądam tutaj big_smile

Wilczek, oby tym razem Ci się udało.
Wrocław piękne miasto.
Mam w miarę blisko, na szczęście big_smile
Uwielbiam tam bywać.
To taki nasz mały 'Kraków'.

Buziaki kochani,dobranoc.

2,422

Siemanko Słonka!! : D

No i co się tu działo jak mnie nie było? Jakieś ploteczki?Kto z kim ...hmmm..no wiecie, czy coś nowego nastąpiło w temaciku?U mnie krótko mówiąc git jest w porzo, a czasem nawet fajnie:D big_smile Buzka mordy big_smile big_smile

2,423

Temat chyba powoli wygasł... sad

2,424

Niestety, mimo ze jestem rycerzem wobec dam, one tego nie zauwazaja. nie wiem dlaczego. Ale takie juz zycie

2,425

https://youtu.be/yN_niQvDLgo ? tongue tongue ?

2,426

rh 72
Żyjesz brachu big_smile big_smile To gdzie są wszyscy?

2,427

Niestety, mimo ze jestem rycerzem wobec dam, one tego nie zauwazaja. nie wiem dlaczego. Ale takie juz zycie

Ja już rzygam randkami big_smile

2,428

Summertime napisał/a:

rh 72
Żyjesz brachu big_smile big_smile To gdzie są wszyscy?

Złego tak prędko nie poniosą do piekła big_smile tongue Wolf i Lody się odnaleźli w końcu na tym świecie... Mergi gdzieś się pewnie przemieszcza lub inaczej zajęta a pozostali rozeszli się po innych tematach. Nikt stadka nie pilnował i sobie poszli smile

2,429

Summertime napisał/a:

Ja już rzygam randkami big_smile

Hahahaha! Summertime... ale jakieś doświadczenia większe masz? Portale randkowe, czy popularność ogólna? big_smile Coś zdradź nam, maluszkim tongue

2,430

Coś, Ty ja na żadnym portalu nigdy nie byłam randkowym.Facecetów poznałam w różnych sytuacjach.Przeważnie uwaga i tu mnie zliczują pewnie, ale po prostu na....ulicy.Zaczepiają, to się umawiam.Możliwości obecnie mam okrojone, bo nic i tylko praca.To i działać też normalnie nie mogę, jak przeciętny człowiek big_smile Po ostatnim niewypale w lato, nie wiem czy pamiętasz, tak mnie gość w......ił że odechciało mi się wszystkiego....To ten chłystek co , że twierdził, że bidulek samotnik, a łajza miała kogoś !Ale chyba teraz zacznę może z ogłoszeń regionalnych....Zobaczę, ale musi mi się zachcieć big_smile

2,431 Ostatnio edytowany przez alika40+ (2017-10-29 15:52:51)

Hejka smile

Też żyję , ale sobie siedzę cichutko tongue big_smile

Pozdrawiam Damy i Rycerzy  wink

wink  tongue

2,432

Hihihi big_smile Summer... a jak zaczynają gadkę? Ty otwarta jesteś pewnie ale może któryś ujął czymś... ostatnio oglądałem, jak facet podrywa dziewczyny na ulicy (są filmiki które są jako poradniki kręcone - przecież ciekawość zawsze bierze, jak to robią na żywca) i jakoś tak... normalnie. No bajer ale trzeba jedynie umieć rozmowę podtrzymywać o czymkolwiek big_smile

2,433

Ok np jedzie gość autem i z samochodu krzyczy, macha, cieszy się.Więc odmachuje.Potem patrzę, a gościu koło mnie stoi i mówi-Tak promniejesz.. , jestem zestresowany...bllaa bleee mam na imię....blebleee blaaaa i pyta, gdzie mieszkam czy mam wolne....
Następny gosc też z auta przechodziłam z siostrą na drugą stronę i widzę jak gość gapi się z auta potem, to widziałam znowu na mieście i wtedy parkował podbiegł i powiedział że podobam mu się i nie wytrzymał... a zestresowany był hiiiiiii polewka ...ale przystojniak......potem w sklepie w biedrze....Słuchaj czy te podrywy przypominają te z Twoich filmików?

2,434

alika40+
Cześć Mysio cichutka, a co u Ciebie? Jak zdrówko? Jak miłość?

2,435

Tak. big_smile Ale bez stresowania... to mocna różnica - oni są bardzo naturalni i wycofują się jak tylko babka mówi, że jest w związku ale tak to ciągną do końca... tongue

2,436

To ja zawsze pytam ich czy są wolni! I pytam jak długo, a potem wymiana telefonów.Bo po co będę dawała jak gościu zajęty.Ale teraz dałeś mi do myślenia.Pewnie byłam ofiiarą:D A ten zestresowany był nowicjuszem w temacie i dlatego miał stress! big_smile Jaaacieeee big_smile

2,437

alika40+ napisał/a:

Hejka smile

Też żyję , ale sobie siedzę cichutko tongue big_smile

Pozdrawiam Damy i Rycerzy  wink

wink  tongue

A cześć Alika ale ostatnio się nie czuję rycerzem... giermek? eeee... chłop bardziej pańszczyźniany. Tak mi się nie chce pracować a muszę i to dzisiaj do tego tongue

2,438

Jak Ci się kiedyś przypomni nazwa filmiku, to mi podrzuć kurcze, ależ to muszę uważać! big_smile

2,439

Ja też w pracy smile Chłopie! tongue

2,440

Summertime napisał/a:

alika40+

A dziękuję smile wszystko ok u mnie , odliczam dni  do wyjazdu wink

A miłość hymm, jakoś tak nijak tongue  big_smile

Ps Ziomalu , a to dlaczego nie czujesz się Rycerzem ??  ja tam Damą dalej jestem tongue  big_smile

2,441

Summertime napisał/a:

To ja zawsze pytam ich czy są wolni! I pytam jak długo, a potem wymiana telefonów.Bo po co będę dawała jak gościu zajęty.Ale teraz dałeś mi do myślenia.Pewnie byłam ofiiarą:D A ten zestresowany był nowicjuszem w temacie i dlatego miał stress! big_smile Jaaacieeee big_smile

No jest takie ryzyko. Zwykle jak swobodnie Ciebie zaczepia i na luzie i bez stresu to... rokuje na doświadczenie w tym kierunku. Jak potrafi 'nawijać makaron na uszy' to już w ogóle. Nie za bardzo odnoszą się jaka jesteś fajna - tylko na początku jako zagajenie i wyjaśnienie ich atencji a potem o czymkolwiek ale sporo chcą wiedzieć o Tobie osobiście... I ogrom żartów, humoru, generalnie brak ciszy... smile Profesjonalista wtedy...

Ofiarą? Ojć... Chyba jednak jakieś znaki dajesz, wtedy jest też taka sytuacja, że podejdzie i zagada. Faceci potrafią czytać znaki a kobiety je nadawać tongue Inaczej trudno byłoby się parować, więc pewnie taka niewinna nie jesteś tongue

2,442

Summertime napisał/a:

Ja też w pracy smile

Ja też hmm  wink

2,443

Czemu nijak? Poplątało się cosik?

2,444

alika40+ napisał/a:
Summertime napisał/a:

alika40+

A dziękuję smile wszystko ok u mnie , odliczam dni  do wyjazdu wink

A miłość hymm, jakoś tak nijak tongue  big_smile

Ps Ziomalu , a to dlaczego nie czujesz się Rycerzem ??  ja tam Damą dalej jestem tongue  big_smile

A bo nie na białogłowy mi dzisiaj a do kompa iść i pisać programy. A tu niemoc twórcza tongue

2,445 Ostatnio edytowany przez Summertime (2017-10-29 16:20:25)

No daje znaki uśmiecham się.Odmacham na powitanie.Ogólnie, to absolutnie nie mam problemu z rozmową.Potrafię ją utrzymać i poprowadzić też.No w końcu jak facet się odważył, to trzeba wyjść z inicjatywą wspomagającą smile...a nuż, to mój rycerz big_smile

2,446

Summertime napisał/a:

Czemu nijak? Poplątało się cosik?

Sumer, nic się nie poplątało, bo nic nie było, to jak mogło się coś poplątać  ???  wink  tongue

dobra czas na mnie , narka, do kiedyś tam, trzymajcie się smile

2,447

Hihihi... no to jesteś otwarta... ale obejrzyj to (proste i jedno 'jak mogę zostać Twoim chłopakiem'): tongue

2,448

O mamuuuniuu big_smile:D

2,449

alika40+
Uciekasz? Już? To ja Cię czymś obraziłam? hmm

2,450

A to lepsze tongue

2,451 Ostatnio edytowany przez Summertime (2017-10-29 16:41:21)

rh72
Zmieńmy temat big_smile I mówisz, że tu wszyscy pouciekali? Na inne ścieżki, a ja widzisz lubię powracać tam gdzie byłam.Kiedyś Wodecki coś w tym temacie śpiewał.

Buhiiiiii big_smile D musiałam edycję zrobić na uśmiech, bo wcześniej nie widziałam Twojego filmiku.Czemu alika zwiała?

2,452

Tak, w ogóle się wycofali (mision complete) lub inne tematy wciągnęły... Znajdziesz nas większość na temacie 'Parapetówka u Ajsi'

http://www.netkobiety.pl/p3189701.html#p3189701

smile No no tam... big_smile Więcej ludzi gada i to fajnych... smile

2,453 Ostatnio edytowany przez alika40+ (2017-10-29 16:46:07)

Summertime napisał/a:

alika40+
Uciekasz? Już? To ja Cię czymś obraziłam? hmm

Aż się powtórnie zalogowałam .
Sumer, absolutnie niczym mnie nie obraziłaś, moj czas wolny się  kończy i do obowiązków czas, niestety hmm

Ale juz niedługo, za tydzień o tej porze bedę w domu  smile

Edit : lubię wracać tam gdzie byłam już  .....  smile  wink

2,454 Ostatnio edytowany przez Summertime (2017-10-29 16:52:54)

alika dzięki, za info smile rh72 a u Ciebie jak wszystko oki? Więcej radości, czy smutasów?i dzięki za link.Znalazłam Wodeckiego

https://youtu.be/WyBcLh-fF_8

2,455 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-10-29 17:01:31)

Wodecki miał więcej fajnych utworów smile Proponuję, że jak podajesz link do YT to otocz go takimi słowami kluczowymi jak youtube w nawiasach kwadratowych... czyli tak:
'[youtube_]https://www.youtube.com/watch?v=yiTuD80LtmE[/youtube_]' - tylko bez podkreślników - tych _ (to dodałem aby poszło jako tekst a nie słowa kluczowe), będzie:

U mnie jak zwykle, świetnie big_smile Summertime, a w ogóle to Ty gdzie mieszkasz? smile

2,456

Wolisz jak widoczny jest obrazek?....Zwykle chodzi mi o to, że sam link nie zajmuje miejsca.Ale przyjmuję i czasem wrzucę z obrazkiem

2,457 Ostatnio edytowany przez Summertime (2017-10-29 17:12:47)

Teraz jestem przy Alpach smile Ogólnie, to dużo pracuję za granicą.A Ty gdzie mieszkasz?

Zacznij od Bacha , też jest fajne.

2,458 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-10-29 17:25:33)

Ja pod samą stolicą (Ząbki) a pracuję w Wwie. smile Jednak chcą mnie uczynić ostatnio coś bardziej mobilnym więc mogę pracować mocno gdziekolwiek... big_smile No ja mam tak, ze w biurze bywam raz, dwa razy na tydzień. Reszta telework i zadaniowość smile A co robisz fajnego...? ja IT w obszarze systemów informatycznych smile

PS. a to Ciebie obcokrajowcy rwą?  lol
PS2. a nie - jak wolisz, ale prościej jest często 'grać' z tematu... jak wolisz... smile

2,459

Polacy, Polacy! To sytuacje w Polsce opisałam smile Ja z Pomorza jestem...muszę zmykać:)

2,460 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-10-29 20:37:28)

Summertime napisał/a:

Siemanko Słonka!! : D

No i co się tu działo jak mnie nie było? Jakieś ploteczki?Kto z kim ...hmmm..no wiecie, czy coś nowego nastąpiło w temaciku?U mnie krótko mówiąc git jest w porzo, a czasem nawet fajnie:D big_smile Buzka mordy big_smile big_smile

Sami,kochana big_smile Myślałam ostatnio co u Ciebie.
Randkujesz,to dobrze,korzystaj .A może coś z tego wyniknie? wink

U mnie trochę zmian.Życie wciągnęło i rzeczywistość- co mnie bardzo, bardzo cieszy. big_smile
Stąd mniej czasu ,aby pisać więcej,ale temat śledzę.

rwaczkobiet napisał/a:

...bo to złe kobiety są wink

2,461

Uuuuu... big_smile Dobra kobieta wróciła big_smile Mnie też nawróć! tongue

2,462 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-10-29 20:51:39)

Ciebie się nie da. tongue
Nawet tak dobra kobieta jak ja,nie da rady. smile
Musiałabym...przywiązać.ups.

2,463

Aaaaa... to chcesz nie tyle nawrócić co zepsuć big_smile Psuj mnie, deprawuj, ochhhh.... tongue

2,464

mergi napisał/a:

[...].

I kolejna kobieta spisuje Cię na straty tongue  wink

2,465

rh72 napisał/a:

Aaaaa... to chcesz nie tyle nawrócić co zepsuć big_smile Psuj mnie, deprawuj, ochhhh.... tongue

Ty już wystarczająco ...zepsuty.
Leku szukaj,może pomoże. tongue

2,466

SonyXperia napisał/a:
mergi napisał/a:

[...].

Noooo... smile Kiedyś znajdę swoje przeznaczenie. Przeczytałem niedawno:

Po 5 latach w małżeństwie spadła na mnie wiadomość niczym grom z jasnego nieba. Mąż stwierdził że nasz związek się wypalił i ze ma kogoś innego. Nie mogłam się ruszyć w tamtej chwili. Świat mi się zawalił. Ale nie dałam za wygraną. Zamówiłam rytuał miłosny na polecanej tutaj stronie ..., a mąż po 43 dniach do mnie wrócił. Moje szczęście po jego powrocie było nie do opisania.

Więc też sobie zamówię na tamtej stronie urok i będę w końcu odpoczywał to dalekiej podróży i wyboistej drodze szukania miłości życia... tongue

2,467

mergi napisał/a:
rh72 napisał/a:

Ty już wystarczająco ...zepsuty.
Leku szukaj,może pomoże. tongue

Ja nie nadpsuty to bądź mym lekiem... big_smile Taki lek to dopiero uleczy a jak postawi na nogi big_smile

2,468

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
mergi napisał/a:

[...].

Po 5 latach w małżeństwie spadła na mnie wiadomość niczym grom z jasnego nieba. Mąż stwierdził że nasz związek się wypalił i ze ma kogoś innego. Nie mogłam się ruszyć w tamtej chwili. Świat mi się zawalił. Ale nie dałam za wygraną. Zamówiłam rytuał miłosny na polecanej tutaj stronie ..., a mąż po 43 dniach do mnie wrócił. Moje szczęście po jego powrocie było nie do opisania.

Więc też sobie zamówię na tamtej stronie urok i będę w końcu odpoczywał to dalekiej podróży i wyboistej drodze szukania miłości życia... tongue

I na kogo go rzucisz? tongue big_smile

2,469

siemeczka big_smile

Kawy litr już wypiłam:D Mówią, że to cholerstwo niezd rowe.Dementuję big_smile:D Kawa o każdej porze, pomoże big_smile.Nawet w nocy tylko, że wtedy lepiej bez mleka czarną!Taka jest najzdrowsza smile mergi czymś nowym zajełaś się? Czy obowiązków Ci przybyło? Ja też zastanawiam się co u tego, czy u tej słychać smile i wtedy wchodzę na forum i jedna chwilka wszystko staje się jasne smile Miło mi, że pomyślałaś o mnie...A nowi wstąpili i znikneli? smile Wczoraj oglądałam dżej dżej..dziwny film, ale doszłam do końca big_smile

2,470

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

I na kogo go rzucisz? tongue big_smile

Rozrzutny będę tongue A co? To jak z tymi pocałunkami było... podchodzisz do babki fajnej, pytasz się 'jak się masz?' i zanim powie 'spadaj' srrrrru, czarem po oczach! big_smile

Posty [ 2,406 do 2,470 z 2,640 ]

Strony Poprzednia 1 36 37 38 39 40 41 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Samotne damy bez rycerzy i rycerze bez dam-GRUPA WSPARCIA.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024