Samotne damy bez rycerzy i rycerze bez dam-GRUPA WSPARCIA. - Netkobiety.pl
Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Odp: Samotne damy bez rycerzy i rycerze bez dam-GRUPA WSPARCIA.
SonyXperia napisał/a:
rossanka napisał/a:
I_see_beyond napisał/a:
rossanko, ja perfumy zamawiam na iperfumy kropka pl Wychodzą najtaniej. A wiem, że kupuję oryginał.
Znam ta stronę, ale czytałam opinie i dużo kobiet zarzeka, że te zapachy nie są trwałe. Nie, że to podróbki, bo są oryginalne, ale ponoć są bardziej rozcieńczone (wszystko na oryginalnej bazie) i dlatego tańsze. Nie chciałabym sie naciąć. Skąd te różnice cenowe? I see, a jesteś z iperfum zadowolona w porównaniu a Sephorą albo Douglasem, czy nie miałaś z nimi porównania, dlatego jesteś zadowolona?
rossanko Ja moje jakiś czas temu kupiłam w dużej promocji w Rossmanie, od kiedy zaczęły tam też być dostępne. Róznicy nie widzę żadnej w porównaniu z tymi kupowanymi wcześniej w Sephorze
Nie widzisz różnicy w trwałości? Już nie wiem co robić, ceny sa zupełnie rózne. Aż podejrzane. A my Rossanki jesteśmy z natury podejrzliwe
Czy płaci się za markę? Czy faktycznie rozlewnia ma znaczenie?
Pochwalcie się co macie, może jeszcze cos wypatrzę?
Jak na razie przoduję Guerlain, mandarynka i bazylia ewentualnie bergamotka C Klein _ Euphoria albo może G Armmani - zapomniałam nazwy w takim niebieskim opakowaniu. Albo Versace-Versense
2,277Odpowiedź przez SonyXperia2017-10-05 21:23:20Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-10-05 21:24:14)
SonyXperia
Gość Netkobiet
rossanka napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rossanka napisał/a:
Znam ta stronę, ale czytałam opinie i dużo kobiet zarzeka, że te zapachy nie są trwałe. Nie, że to podróbki, bo są oryginalne, ale ponoć są bardziej rozcieńczone (wszystko na oryginalnej bazie) i dlatego tańsze. Nie chciałabym sie naciąć. Skąd te różnice cenowe? I see, a jesteś z iperfum zadowolona w porównaniu a Sephorą albo Douglasem, czy nie miałaś z nimi porównania, dlatego jesteś zadowolona?
rossanko Ja moje jakiś czas temu kupiłam w dużej promocji w Rossmanie, od kiedy zaczęły tam też być dostępne. Róznicy nie widzę żadnej w porównaniu z tymi kupowanymi wcześniej w Sephorze
Nie widzisz różnicy w trwałości?
Nie, nie widzę różnicy a mam bardzo wyczulony węch
Natomiast teraz zaglądam na tę stronę iperfumy i jestem zaskoczona, bo nie widzę także dużej różnicy w cenie tych które ja kupuję, ani w stosunku do Rossmanna ani też Sephory, więc nie wiem o co chodzi.
Ja w ubiegłym tygodniu kupiłam sobie perfumy. 100 ml. Różnica w Douglasie a na stronie to było ok. 120 zł. Nie wiem, jak to z tymi perfumami, bo kupuję je sama dość rzadko. Częściej dostaję w prezencie.
I_see_beyond napisał/a:
rossanko, ja jestem zadowolona. Nie wiem, może nie jestem aż tak wyczulona na zapachy jak te kobiety. Nie kupowałam właśnie nic w Douglasie ani Sephorze, a online, ze względu na dużą (jak dla mnie) różnicę w cenie.
Mam natomiast net-koleżankę, dla której perfumy to "konik". Znajdziesz ją w moim nowym temacie. Zostaw jej pytanie tam. Jak zajrzy, to najprawdopodobniej Ci odpowie.
O jak dobrze, za chwilę napisze, jaki ona ma nick??
2,280Odpowiedź przez I_see_beyond 71762017-10-05 21:27:14Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2017-10-05 21:31:29)
I_see_beyond 7176
Gość Netkobiet
SonyXperia napisał/a:
rossanka napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Natomiast teraz zaglądam na tę stronę iperfumy i jestem zaskoczona, bo nie widzę także dużej różnicy w cenie tych które ja kupuję, ani w stosunku do Rossmanna ani też Sephory, więc nie wiem o co chodzi.
Też sprawdzałam: Aqua allegoria mandarynka i bazylia, 125 ml w Douglasie i Sephorze 425 zł, iperfumy, 125 ml - 262 zł. Różnica 163 zł
rossanka napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rossanka napisał/a:
Też sprawdzałam: Aqua allegoria mandarynka i bazylia, 125 ml w Douglasie i Sephorze 425 zł, iperfumy, 125 ml - 262 zł. Różnica 163 zł
Ale mówisz o cenach regularnych czy promocyjnych?
2,284Odpowiedź przez I_see_beyond 71762017-10-05 21:29:34Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2017-10-05 21:30:21)
I_see_beyond 7176
Gość Netkobiet
SonyXperia napisał/a:
rossanka napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Tu i tu regularne. Przynajmniej tak podają. Nie znam się na perfumach.
2,286Odpowiedź przez SonyXperia2017-10-05 22:26:04Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-10-05 22:27:07)
SonyXperia
Gość Netkobiet
rossanka napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rossanka napisał/a:
Tu i tu regularne. Przynajmniej tak podają. Nie znam się na perfumach.
Hmm... rosannka teraz to już sama nie wiem jak to naprawdę z tymi cenami jest. Te, ktore kupuję kształtują sie tak (50 ml)
Tak jak mówiłam, róznicy w zapachu ani jego trwałości nie zauważyłam.
A nigdy nie próbowałyście kupować perfum bezpośrednio w rozlewni? Cena kształtuje się za 1 ml.
No ja nie. Nawet nie wiedziałam, ze tak można.
Są zarówno stacjonarne (nie wiem gdzie mieszkasz ) jak i internetowe. Spróbuj. Cena za ten 1ml to chyba 1 zł.
2,289Odpowiedź przez mergi2017-10-06 18:15:27Ostatnio edytowany przez mergi (2017-10-06 18:27:18)
mergi
Gość Netkobiet
AloneWolf90 napisał/a:
Szkoda, że ja nie mieszkam rzut beretem. Na pewno byśmy coś wymyślili.
Gołąbeczki moje kochane:D dużo km Was dzieli?;)
Co do perfum...widzę różnicę w zapachu między tymi kupionymi u nas w Pl, a tymi kupionymi za granicą.
Awantura w domu. W pewnej chwili mąż zwraca się do żony: - Jak myślisz, dlaczego sąsiedzi nazywają Cię 'idiotką"? _ Byłbyś generałem, nazywaliby mnie 'generałową'.
Harvey, czekam na 10, bo wtedy będzie wypłata. Poza tym zajmij się swoimi sprawami. Cóż więcej prywatnych rzeczy musiałbym zdradzić, a tego nie będę robił.
AloneWolf90 napisał/a:
Harvey, czekam na 10, bo wtedy będzie wypłata. Poza tym zajmij się swoimi sprawami. Cóż więcej prywatnych rzeczy musiałbym zdradzić, a tego nie będę robił.
Dlaczego? Dawaj Poczytamy Poplotkujemy
2,305Odpowiedź przez mergi2017-10-06 18:53:12Ostatnio edytowany przez mergi (2017-10-06 18:53:31)
mergi
Gość Netkobiet