Hahahaha! Coś ja widzę, że para młoda może nie mieć nic do powiedzenia kto będzie a kto nie
Sony, murem odgrodzisz i nic nie zmienisz
Abyś mnie słyszała...
Pewnie muzyka będzie Cię zagłuszać
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Samotne damy bez rycerzy i rycerze bez dam-GRUPA WSPARCIA.
Strony Poprzednia 1 … 33 34 35 36 37 … 41 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hahahaha! Coś ja widzę, że para młoda może nie mieć nic do powiedzenia kto będzie a kto nie
Sony, murem odgrodzisz i nic nie zmienisz
Abyś mnie słyszała...
Pewnie muzyka będzie Cię zagłuszać
Nie dadzą rady
Albo wszyscy ogłuchnął
Sony, no weź... boja masz?
Nie pogadałabyś, co? Ty? Eeeee....
[...]Sony, no weź... boja masz?
[..]
Takie tanie podpuchy, to Ty sobie zostaw dla jakiś niezardzewiałych małolat
Aj tam... przeoczonko jak zwykle... tam był tekst i przed i po
Ty ze mną zawsze na zasadzie 'kto się czubi ten się lubi'
Aj tam... przeoczonko jak zwykle... tam był tekst i przed i po
Ty ze mną zawsze na zasadzie 'kto się czubi ten się lubi'
A Ty na zasadzie wyciągania zbyt daleko idących wniosków
Hmmmm... same się wyciągają
Będziesz siedział od strony mojej osoby towarzyszącej
Ja koło Rh siedzieć nie będę
Hmmmm... same się wyciągają
![]()
rh Lepiej być mile zaskoczonym, niż niemile rozczarowanym To odróżnia realistę od zbytniego optymisty...
SonyXperia napisał/a:Będziesz siedział od strony mojej osoby towarzyszącej
Ja koło Rh siedzieć nie będę
![]()
![]()
A to już z lodami i Wolfem musisz pogadać
Sony, już 2 bije się o miejsce koło Ciebie No no no...
btw. ja na pewno nie będę rozczarowany i właśnie wynika to z mojego optymizmu a nie realizmu którym wszyscy się szczycą a tylko szczyptę mają lub mylą z cynizmem
Sony, już 2 bije się o miejsce koło Ciebie
No no no...
Jeden po prawej,drugi po lewej i każdy będzie zadowolony.
rh72 napisał/a:Sony, już 2 bije się o miejsce koło Ciebie
No no no...
Jeden po prawej,drugi po lewej i każdy będzie zadowolony.
Żeby się tylko nie pozabijali, bo żadnego nie będzie...
No trójkąty są niebezpieczne
Sony,zabaw się i ...znajdź trzeciego
Gdzie dwóch się bije, tam trzeci korzysta.
No trójkąty są niebezpieczne
Sony,zabaw się i ...[...]
... Ty mnie mergi w tarapaty nie pchaj
Sony,jeśli to dobrze rozegrasz to skorzystasz najwięcej
Nie zastanawiaj się,bo 'okazja' ucieknie
"Okazje" nie istnieją. Zawsze jest jakiś haczyk.
Sony może spać spokojnie, bo z Rh i Harveya tacy wędkarze, jak z ....no tak więc nawet haczyki nie straszne
Panowie powinni sie przebranżowić na poławiaczy pereł, to wtedy połowy byłyby pewnie udane, bo przecież tutaj same piękne perły do wyłowienia
No cóż Sony, Pietruszka i jeszcze jedna Pani złowione już...
Czysta zazdrość nam z Harveyem zostaje
lub...
Czysta zazdrość nam z Harveyem zostaje
lub...
Błąd w założeniu kolego To Sony jest na łowach
Ależ sorki... racja Wiem, że polujesz na zdrowe okazy i najlepiej w fajnym mundurku
a przepędzasz słabszą zwierzynę ale... się nie pomyl i nie o mnie chodzi
rh72, to Ty się tak bezinteresownie w netkafejkach wieczorami nie udzielasz?...
Ja lubię jak piszesz w odwiedzanych przeze mnie tematach. Przynajmniej są jakieś fajne wklejki, muzyka, żarty i tym podobne.
Inne koleżanki logują się o różnych porach.
Jakbyś się znudził czekaniem na nie, możesz sobie luźno pogadać gdzie indziej.
I nie możesz być za bardzo niegrzeczny - bo wszystko co tu czynisz, zapisane jest w Twoim profilu.
Samotny rycerz...
Zaraz, zaraz... A pietruszka to przez kogo?
Bo chyba coś mi umknęło
rh72 napisał/a:
![]()
Bo chyba coś mi umknęło
![]()
Mnie chyba też... ???
SonyXperia napisał/a:rh72 napisał/a:
![]()
Bo chyba coś mi umknęło
![]()
Mnie chyba też... ???
Ty nie ściemniaj
Nie robię nikomu żadnych "analiz" bez wyraźnej zgody osoby zainteresowanej, ale ... rh72 naprawdę jest SPÓJNY w tym co mówi i robi.
Jest ... wierny.
Ale tematu nie rozwinę.
santapietruszka napisał/a:SonyXperia napisał/a:Zaraz, zaraz... A pietruszka to przez kogo?
![]()
Bo chyba coś mi umknęło
![]()
Mnie chyba też... ???
Ty nie ściemniaj
![]()
![]()
No, ale właśnie ja nic nie wiem... a chętnie bym się dowiedziała, bo nie ma mi kto herbatki gorącej robić
No i wesele bym miała załatwione
SonyXperia napisał/a:santapietruszka napisał/a:Mnie chyba też... ???
Ty nie ściemniaj
![]()
![]()
No, ale właśnie ja nic nie wiem... a chętnie bym się dowiedziała, bo nie ma mi kto herbatki gorącej robić
Co byś miała załatwionie, jak Ty nawet na jedno wesele kiecki nie masz, a tu szykuje się drugie
santapietruszka napisał/a:SonyXperia napisał/a:Ty nie ściemniaj
![]()
![]()
Co byś miała załatwionie, jak Ty nawet na jedno wesele kiecki nie masz, a tu szykuje się drugie
![]()
![]()
Ale chopa bym miała. Tylko się najpierw muszę dowiedzieć, kto to.
A z kiecką to przynajmniej zaoszczędzę, jedna będzie na dwa Na tym drugim nie będzie wspólnych znajomych
SonyXperia napisał/a:santapietruszka napisał/a:No, ale właśnie ja nic nie wiem... a chętnie bym się dowiedziała, bo nie ma mi kto herbatki gorącej robić
![]()
![]()
A z kiecką to przynajmniej zaoszczędzę, jedna będzie na dwaNa tym drugim nie będzie wspólnych znajomych
Weź Ty se najpierw tę kiecką zorganizuj, a potem zorientuj sie w terenie, który to ten chłop Bez kiecki tak chcesz?
santapietruszka napisał/a:SonyXperia napisał/a:Co byś miała załatwionie, jak Ty nawet na jedno wesele kiecki nie masz, a tu szykuje się drugie
![]()
![]()
A z kiecką to przynajmniej zaoszczędzę, jedna będzie na dwaNa tym drugim nie będzie wspólnych znajomych
Weź Ty se najpierw tę kiecką zorganizuj, a potem zorientuj sie w terenie, który to ten chłop
Bez kiecki tak chcesz?
![]()
Chyba łatwiej się będzie zorientować bez kiecki... większy wybór będzie
SonyXperia napisał/a:santapietruszka napisał/a:Ale chopa bym miała. Tylko się najpierw muszę dowiedzieć, kto to.
Weź Ty se najpierw tę kiecką zorganizuj, a potem zorientuj sie w terenie, który to ten chłop
Bez kiecki tak chcesz?
![]()
Chyba łatwiej się będzie zorientować bez kiecki... większy wybór będzie
![]()
![]()
Ubierz chociaż podwiązki
Albo przede wszystkim
rh72 napisał/a:
rh72, to Ty się tak bezinteresownie w netkafejkach wieczorami nie udzielasz?...
![]()
Ja lubię jak piszesz w odwiedzanych przeze mnie tematach. Przynajmniej są jakieś fajne wklejki, muzyka, żarty i tym podobne.Inne koleżanki logują się o różnych porach.
Jakbyś się znudził czekaniem na nie, możesz sobie luźno pogadać gdzie indziej.I nie możesz być za bardzo niegrzeczny - bo wszystko co tu czynisz, zapisane jest w Twoim profilu.
Samotny rycerz...
I_see ja już raz wszedłem pomiędzy coś i coś
Dziękuję za komplement, nawzajem Ale... wiesz... ja tam nie jestem z przerośniętym ego. Jak tam wejdzie inny jaki facet to może dołączę. A teraz, jak chłop sam i tak dostaje buziaki, nawet od Sony to co się pchać i mu psuć zabawę.
Może potem jak inny zdepcze mu już ogródek...
SonyXperia napisał/a:rh72 napisał/a:
![]()
Bo chyba coś mi umknęło
![]()
Mnie chyba też... ???
Ej... ależ wiem swoje... Addio, dziewczyny, addio Już Wy nie moje...
Nie robię nikomu żadnych "analiz" bez wyraźnej zgody osoby zainteresowanej, ale ... rh72 naprawdę jest SPÓJNY w tym co mówi i robi.
Jest ... wierny.
Ale tematu nie rozwinę.
Pewnie No kto jak kto ale I_see musiała zauważyć
Dobra jesteś I_see ale - chyba jednak nie po pewnych ograniczeniach moich wypowiedzi poznałaś, co? Bo były zbyt subtelne. Strzelam, że pewne ... hmmmm... zbiegi okoliczności dały Ci do myślenia, co?
Pewnie
No kto jak kto ale I_see musiała zauważyć
rh72 ... "Tak mam". Nic na to nie poradzę, że TAKA się urodziłam.
Chodź. Bawimy się tam wszyscy. Gości przybywa.
Dochodzą mnie słuchy, że szykuje się tam więcej przedstawicieli Twojego gatunku.
Zapodali kawałek "Beastie Boys - (You Gotta) Fight For Your Right (To Party)"
Fajnie tam grają.
rh72 i JEŚLI ktoś jest równie dobrym obserwatorem jak ja to ... zrobiłam Ci właśnie reklamę.
Ta cecha akurat przez kobiety jest POŻĄDANA.
mergi
Ależ tajemnicza niewiasta jesteś:) Ile masz lat nie chcesz powiedzieć.O nicku też cichoooo szaaa.Ale ok..rozumiem
Troszkę trzeba.
"Okazje" nie istnieją.
Zawsze jest jakiś haczyk.
![]()
Ja tam wierzę,że istnieją
Mówisz Wilczek,że naiwna jestem ?
Jeszcze jutro i weekend.
Pierwszy tydzień w pracy, po urlopie, za mną.
Mergi, może trochę. Tak jeszcze jutro tylko i weekend.
A dzisiaj meczyk leci w telewizji i pewnie stąd takie u nas pustki. Na razie jest 3:1 dla nas.
Mam nadzieję Mergi, że do Armenii Cię nie ciągnie i nie będziesz kibicować im.
A wie ktoś może jakie są szansę na kolejne zaproszenie na rozmowę do tej samej dużej firmy na inne stanowisko (Wcześniej startowałem na takie, które nie odpowiada mojemu doświadczeniu... no i wyszło jak wyszło ), jak poległem w sierpniu na rozmowie?
Hmmm.....też myślę,że jestem trochę naiwna,ale co zrobić?
Armenia..piękny kraj...Tam tez mnie ciągnie .
Wolę bardziej wschodnią ścianę...
Kazachstan,Armenia, Gruzja Czarnogóra, Rumunia.....
I nasze Bieszczady też mi się marzą.
Ach.....
Spore.Każde stanowisko to osobna rekrutacja.
Uda się....
Nasi mają szansę skoro jest 3:1.
Mój Krajanin strzelił właśnie. A Mergi dzięki za słowa otuchy, oczywiście spróbuję aplikować na to stanowisko.
Trzeba próbować.
Kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana.
To będzie moja 6 próba powrotu do domu.
Teraz mam jednak dodatkową motywację.
Ważne aby się udało.
Mergi a u Ciebie też tak wieje dzisiaj? Byłem w przerwie na dworze i widziałem już jedno przewrócone drzewo... Teraz chyba straż je kroi, bo słyszę piłę....
Wieje strasznie.
Ja tam się boję i wichury ,i burzy, i piorunów.
Brrr......
Ja chciałem iść się przejść, ale jak zobaczyłem, że drzewa przewraca to chyba nie będę ryzykował.
Ja się schowam pod koc
A chociaż ciepły?
Kołdrę narzucę i poduszkę wezmę.Będzie ciepło i mięciutko
A u mnie przed chwilą światło mrugało.
Tak i jeszcze niech prądu nie będzie.....To już całkiem katastrofa!
Wiesz u mnie to nie taki problem internet mam mobilny, a laptop baterię to godzinkę bez prądu wytrzymam. Znowu mruga.
A mi padnie wszystko .Bateria wytrzyma może 10 min.
Internet już muli.
Dzisiaj był pogrom w meczu jak nigdy. Mnie internet nie muli, a nawet tuner DVB-T w miarę działał jak na taką wichurę.
Będzie dobrze Mergi.
Summer pewnie gdzieś wypoczywa, ciekawi mnie gdzie się podziewa Rh, a Harvey to pewnie poszedł przywitać "kuzyna" Ksawerego.
Siedzą wszyscy pod pierzyną
Już po meczu?
TAk 6-1
To się porobiło, Wilk zatęsknił za Rh
P.s. u mnie także taka pogoda i coś czuję, że zaraz prądu nie będzie i co ja będę robić tak wcześnie, spać?
Szkoda, że ja nie mieszkam rzut beretem. Na pewno byśmy coś wymyślili.
Sorry, że tak wpadam znienacka, ostatnio nie bywam na forum, trochę bardziej pochłania mnie realne życie, wiecie jak to jest
Mam pytanie do koleżanek z forum, czy orientuje się któraś, czym różnią się perfumy np w Hebe od tych np w Douglasie? Tzn oprócz ceny.
To samo opakowanie, jak dla mnie pachnie tak samo, ale różnica w cenie to około 100 zł. O co więc chodzi?
Czy o rozlewnię, podobno każdy sklep może mieć inną, czy może to nie jest do końca oryginał?
Upatrzyłam sobie kilka, a że do tanich nie należą, to wole kupić jedne ale oryginale.
rossanko, ja perfumy zamawiam na iperfumy kropka pl
Wychodzą najtaniej. A wiem, że kupuję oryginał.
Wieje strasznie.
Ja tam się boję i wichury ,i burzy, i piorunów.
Brrr......
U mnie właśnie zaczyna
A że mieszkam raczej wyżej niż niżej, więc wiadomo jest to bardziej odczuwalne, co się dzieje za oknem
rossanko, ja perfumy zamawiam na iperfumy kropka pl
Wychodzą najtaniej. A wiem, że kupuję oryginał.
Znam ta stronę, ale czytałam opinie i dużo kobiet zarzeka, że te zapachy nie są trwałe.
Nie, że to podróbki, bo są oryginalne, ale ponoć są bardziej rozcieńczone (wszystko na oryginalnej bazie)
i dlatego tańsze.
Nie chciałabym sie naciąć.
Skąd te różnice cenowe?
I see, a jesteś z iperfum zadowolona w porównaniu a Sephorą albo Douglasem, czy nie miałaś z nimi
porównania, dlatego jesteś zadowolona?
I_see_beyond napisał/a:rossanko, ja perfumy zamawiam na iperfumy kropka pl
Wychodzą najtaniej. A wiem, że kupuję oryginał.Znam ta stronę, ale czytałam opinie i dużo kobiet zarzeka, że te zapachy nie są trwałe.
Nie, że to podróbki, bo są oryginalne, ale ponoć są bardziej rozcieńczone (wszystko na oryginalnej bazie)
i dlatego tańsze.
Nie chciałabym sie naciąć.
Skąd te różnice cenowe?
I see, a jesteś z iperfum zadowolona w porównaniu a Sephorą albo Douglasem, czy nie miałaś z nimi
porównania, dlatego jesteś zadowolona?
rossanko Ja moje jakiś czas temu kupiłam w dużej promocji w Rossmannie, od kiedy zaczęły tam też być dostępne. Róznicy nie widzę żadnej w porównaniu z tymi kupowanymi wcześniej w Sephorze
rossanko, ja jestem zadowolona. Nie wiem, może nie jestem aż tak wyczulona na zapachy jak te kobiety.
Nie kupowałam właśnie nic w Douglasie ani Sephorze, a online, ze względu na dużą (jak dla mnie) różnicę w cenie.
Mam natomiast net-koleżankę, dla której perfumy to "konik". Znajdziesz ją w moim nowym temacie. Zostaw jej pytanie tam. Jak zajrzy, to najprawdopodobniej Ci odpowie.
Strony Poprzednia 1 … 33 34 35 36 37 … 41 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Samotne damy bez rycerzy i rycerze bez dam-GRUPA WSPARCIA.
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024