Samotne damy bez rycerzy i rycerze bez dam-GRUPA WSPARCIA. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Samotne damy bez rycerzy i rycerze bez dam-GRUPA WSPARCIA.

Strony Poprzednia 1 31 32 33 34 35 41 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2,081 do 2,145 z 2,640 ]

2,081

Odp: Samotne damy bez rycerzy i rycerze bez dam-GRUPA WSPARCIA.

Nie... rozbawiło, że mnie tak odbierają... i tyłek obgadują big_smile big_smile big_smile Jak zwykle gadanie przy stole smile Jakbyś miał rację to by mogło mi ego pogrozić paluszkiem tongue

Zobacz podobne tematy :

2,082

My tu gadu gadu a dziewczyny w tango poszły tongue

2,083

Harvey napisał/a:
rh72 napisał/a:

btw. a w innym temacie taaak się mylisz big_smile big_smile big_smile

W jakim? Nie przypominam sobie.

Bo to się trzeba domyślić tongue wink

2,084

A bo Harvey pamięta tylko wpisy, gdzie pisał o cyckach big_smile No nie wymagajmy tak od faceta! tongue Ale cycki, Harveyu są fajne... oj... fajne... wspieram Ciebie z przyjemnością tongue

2,085 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-09-29 20:13:44)

rh72 napisał/a:

A bo Harvey pamięta tylko wpisy, gdzie pisał o cyckach big_smile No nie wymagajmy tak od faceta! tongue Ale cycki, Harveyu są fajne... oj... fajne... wspieram Ciebie z przyjemnością tongue

Oj rh, rh - harvey nie pisze o cyckach, lecz o cycach big_smile tongue Różnica tongue

2,086

A to ja już nie wspieram tongue Podziwiam może lol

2,087

SIEMA!! big_smile
Jeszcze przed śniadaniem i przed kawą, to ostatnie mam przed sobą.

Harvey
Ja również zwracam uwagę na pory roku.Jak i ogólnie na pogodę.Latem zdecydowanie te zwiewne zapachy, typu Dkny z serii jabłuszek, a gdy przyjdzie chłodniejszy letni dzień, to pozwalam sobie na coś innego bardziej zmysłowego.Jest kilka zapachów, które mi się podoba, lecz ze względu na brak trwałości rezygnuję z ich kupna.I tak jest w przypadku Armaniego Diamonds, podobno jest pasujący do mnie zmysłowy nie nachalny w odbiorze, ale niestety znika po paru godzinach.Dziwne, bo marka wszak nie byle jaka.......Z tym przesłodzeniem też mam jakiś uraz hmm

rh72
Nie wiedziałam, że pytałeś.Niechcąco powieliłam Twoją myśl.Ten zapach, to Twój już faworyt?

alika40+
Tej wody nie znam.Jak będę miała okazję, to zaniucham w sklepie big_smile
P.S
Nie wiem co Ci zrobił big_smile rh72 , ale mydełko, to kojarzy mi się zawsze z Fa. big_smile siabadabadaaaa big_smile

Ok Wy pewnie wszyscy na wolnym, a ja w pracy i idę owsiankę sobie przygotować .....

Baju, bajuuu

Trzymtaaa się !

2,088

Siema smile

Summertime,witaj w klubie smile  ja też w pracy smile
Poniuchaj warto big_smile

Ps Kolega nic mi nie zrobił spoko- loko, tak se tylko napisałam bo był akurat widoczny tongue  big_smile

Udanego i miłego dnia życzę  smile

2,089

Jemmm śniadanko...

Lubię przynależność do klubów big_smile

Miłego Tobie również !

2,090 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-09-30 20:30:09)

Summertime.. napisał/a:

Merguś o co Ty pytasz? big_smile Gdy ja staram się nie myśleć o jedzeniu big_smile Garfield lubi lazanie big_smile ooo lubię kurki na jajecznicy smile

Jadłam dzisiaj kurki na jajecznicy.Obłędne.Mniam,mniam...

Dobra,co tam jeszcze dobrego polecacie? wink

AloneWolf90 napisał/a:

Zależy czy ktoś wrzuca psa do bagażnika sedana jak bagaż czy też wsadza dużego psa do bagażnika który siada i wygląda prze tylną szybę. wink W sumie nigdy nie widziałem takiej sytuacji jak mówisz, widziałem psa albo siedzącego na fotelu albo w bagażniku albo w klatce transportówce na kanapie, szczerze to nie wiem jak bym zareagował, na pewno starałbym się ocenić czy psu dzieję się krzywda... A co Mergi miałaś do czynienia z taka sytuacją?

Tak,miałam ,nie tak dawno.
I zostałam..wyzwana od ....najgorszych. Ach....

rh72 napisał/a:

Mergi, do roboty zdążysz, wyluzuj... No i... biegania po łące, szybkich snów, spokojnej jazdy rowerem, jak... u mnie big_smile Życzę w ten dzień! big_smile tongue

Zdążę , wiem,tylko....nie chce się po takiej przerwie.
Poczekamy,zobaczymy jak Ty na urlop pójdziesz. tongue

I dziękuję za życzenia.....pobiegałabym po łące  z chęcią, tak z rana wink

rh72 napisał/a:

Mergi... tongue Reszta też ładna big_smile Piszą, że to Sussana big_smile

http://www.risparmiolibro.it/wp-content/uploads/2014/04/Susanna-Casciani.jpg

Detektyw tongue

Summertime napisał/a:

Ja również zwracam uwagę na pory roku.Jak i ogólnie na pogodę.Latem zdecydowanie te zwiewne zapachy, typu Dkny z serii jabłuszek, a gdy przyjdzie chłodniejszy letni dzień, to pozwalam sobie na coś innego bardziej zmysłowego.Jest kilka zapachów, które mi się podoba, lecz ze względu na brak trwałości rezygnuję z ich kupna.I tak jest w przypadku Armaniego Diamonds, podobno jest pasujący do mnie zmysłowy nie nachalny w odbiorze, ale niestety znika po paru godzinach.Dziwne, bo marka wszak nie byle jaka.......Z tym przesłodzeniem też mam jakiś uraz hmm

A ja unikam wszelkich cytrusów,arbuzów,jabłuszek,itp.
Mam swoje dwa zapachy i jestem im wierna od lat.
Są słodkie,ale nie przesłodzone-taka słodka elegancja.
W nucie musi być czarna porzeczka/jaśmin lub malina.
Kiedyś numerem jeden był dla mnie zapach Dolce Gabbana Pour femme.
Jednak zmodyfikowali ten zapach w 2012 i niestety to już nie jest to.
A szkoda,bo tamten zapach to 'było to'.
Teraz ten zapach  zastępuje mi Escada Magnetism.

2,091

Niedzielne odświętne - DZIEŃ DOBEREK !

Alika40+

Tak wczoraj się złożyło, że byłam w sklepie drogeryjnym.I zaniuchałam dwa Jaguary jeden z nich klasyczny, a drugi siwy.Ten szary ciekawszy, ale jest, to wyłącznie subiektywna moja opinia :)
Lewego kosmetyków nie znam.Jednak innego znanego piłkarza zapachy, często kupuję w prezencie pewnemu mężczyznie w mojej rodzinie.I powiem, że który jego flakon nie wezmę do ręki, ten jest przyzwoity.Szatę również ma ciekawą.
David Beckham .Intrygujący jest jeszcze dla mnie Karl Lagerfeld .Wykluczam jednak jego pierwszy zapach, uuu staruszek, 41 lat już ma.Ten w ogóle nie leży w moim nosie.No i nr.1 jest męski Fahrenheit marki Christian Dior, tylko jak go Wam wytłumaczyć?Hmm, chodzi mi o taki, którego butelka jest czerwona z czarną poświatą na dole, a bynajmniej ciemną, :D a na pewno nie żółtą.Ten zapach silny, ogoniasty i dominujący swą mocą.Dla konkretnych facetów!

Parę nutek- niekoniecznie jesiennych :)

https://youtu.be/4yB7M5u3urA

2,092 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-10-01 09:35:58)

Wiesz co Summertime... Fahrenheit ma jedna wadę dla wielu facetów. Stał sie mocno jak Old Spice czyli taki... zbyt oczywisty tongue

2,093 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-10-01 10:21:35)

Widzę, że rzecz ma się o zapachach.

Mam jeden ulubiony o nucie zapachowej wyrazistej owocowo - korzennej. Natomiast nie lubię zapachów słodkich.

Ale zapach na każdym z nas i tak pachnie inaczej wink  Rzadko psikam skórę, jeśli już to włosy - zapach wtedy przyjemnie się unosi, i części garderoby wink

2,094

rh72 morał z tego taki .... chyba mam miętę do "oczywistości" Old Spice, to mój  sentyment big_smile  tongue Co innego np czarny Addidas.....pamięta ktoś te czasy?

2,095

SonyXperia

Zzzzznam ten rodzaj użytkowania zapachów.Swego czasu przez pewien okres, też tak robiłam.Psik na włosy, psik za uchem, na nadgarstek i big_smile na rąbek u spódnicy.
Teraz do włosów są produkowane specjalne zapachy smile Podobno wspaniale komponują się, z włosami.Wąchałam jeden z domieszką mięty.O dziwo był przyjemny smile

2,096 Ostatnio edytowany przez alika40+ (2017-10-01 10:39:23)

Cześć niedzielnie smile

Summertime, kazdemu się podoba co innego, każdy z nas jest inny tongue
Ten zapach o którym pisałam,dla mnie jest ok  i na nasze kieszenie  smile  szarego nie znam tongue

Miłego dnia i słoneczka życzę smile

Edit :  pamiętam te czasy  wink i te które kojarzą mi kilometrowymi kolejkami w drogeriach tongue  hmm he, he

2,097 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-10-01 11:06:04)

A Pani Walewska to co? tongue i woda toaletowa Brutal. Sam widziałem w podstawowce menela który ją sobie aplikowal... Za kioskiem i doustnie lol

2,098 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-10-01 11:25:49)

Summertime Mam jeden ulubiony zapach od wielu lat, w którym dobrze się czuję i który do mnie pasuje. To jest drugi zapach w moim życiu. Akurat do zapachów mocno się przywiązuję. wink
Natomiast nie psikam się po skórze z powodów alergicznych. W ogóle unikam mocno perfumowanych kosmetyków na skórę.

2,099

rh72
Brutaal? big_smile Mój pierwszy chłopak się nim psikał..Nie do wiary big_smile Ale ścinał mnie z nóg big_smile Walewską kupowałam mamci na urodziny.Ale jak już tak wspominamy, to pamiętacie ....O intrygującej nazwie Być Może i zwyczajną ....BASIĘ ?  big_smile

SonyXperia
Rozumiem istotę alergii.Swego czasu miałam niewyjaśniony z tym problem....Ale, to było minęło.Kosmetyków używam naturalnych.Bez Sls, parabenów..itp...Działają, pobudzająco, stymulająco smile

2,100

No i cholera mnie teraz wzięła... co by się nie starać tak dobrać do dziewczyn trzeba się było Brutalem smarować. tongue No racja. Po prostu mógł zamglić wzrok, namieszać w głowie i po prostu dziewczyna chemicznie była zaczadzona big_smile No wtedy już dobrać się do dziołchy to betka lol

PS. idę patrzeć, czy gdzie jeszcze Brutala nie sprzedają ale tego na czystym alkoholu big_smile

2,101 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-10-01 12:20:04)

A ja właśnie lubię, jeśli chodzi o męskie zapachy, takie ciężkie, mocne, gorzkie - coś a'la Brutal wink

Poza tym woda toaletowa dla mężczyzn Brutal niezmiennie kojarzyć mi się będzie ze zrównaną z ziemą legendarną krakowską fabryką Miraculum, na miejscu której wyrosły jakieś apartamentowce, po 30m2 każdy big_smile tongue (taka mała dygresja wink )

2,102

rh72
Łupssss...że niby betka????? Teraz łatwiej Diora kupić big_smile niż Brutala big_smile

SonyXperia
Dygresja Twoja wprowadziła mnie w nową wiedzę smile

2,103 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-10-01 15:34:12)

Kurdę.. sobie przypomniałem... a akademiku kumpel popularnie zwany Gonzo z powodu wyglądu zbliżonego to tegoż tongue mieszkał z chłopakiem. Nie ma znaczenia, że z Litwy pewnie tutaj bo PW a szczególnie wydział Elektroniki, sama w sobie skupiała 'dziwnych' ludzi tongue (btw. mieliśmy jako studenci Elektroniki w tamtych czasach pierwszeństwo w przyjęciach do psychologa, hahaha! - nie wiem, jak teraz). Więc ten Litwin bardzo dobrze grał w koszykówkę jednak, jak robił pranie, to Gonzo siedział u nas i pół dnia. Gościo ów brał ubrania, wieszał po całym pokoju... potem brał dezodorant... nie muszę kończyć? co? lol Leciał tak dezodorantem po tych ubraniach, że może i ładnie pachniały ale wysiedzieć w pokoju nie można było - przynajmniej przez jakiś czas. No co? Ubrania przecież nie były brudne! big_smile

2,104 Ostatnio edytowany przez Summertime (2017-10-02 08:52:53)

Siemka !
Pewnie po kawce jesteście i po śniadaniu.Ja jeszcze nie i.... myślę, że dziś wyjątkowo późno napiję się czegoś ciepłego, a póki co mam wodę :)A wczoraj rh72 napisałam post, pod Twoim, bo historia Twoja przypomniała mi coś.Ale pisałam szybko i trzykrotnie coś mi przeszkodziło i w końcu technicznie moje pisanie rozmyło się hmm Wesołego Heeej, poniedziałku !!!!Wolfik jeeest?

2,105

Jestem Summer po śniadaniu już. wink Pewnie chcesz zapytać jak było? To był najlepszy weekend w moim życiu. smile Także chyba już nie pasuję do tematu. tongue

A dzisiaj rano niestety był brutalny powrót do rzeczywistości, ale i tak mam dobry humor. wink

2,106

Bardzo się cieszę smile I gratuluję ze wszystkich sił..aleeee co chcesz zabierać manatki i uciekać???

2,107

Summertime napisał/a:

Bardzo się cieszę smile I gratuluję ze wszystkich sił..aleeee co chcesz zabierać manatki i uciekać???

Nie. tongue Skoro żonaci tu piszą to ja też będę. wink big_smile

2,108

Witajcie kochani,

Pierwszy dzień w pracy  za mną.
Czy ja byłam na urlopie? Kiedy?
Już zapomniałam sad

AloneWolf90 napisał/a:

Jestem Summer po śniadaniu już. wink Pewnie chcesz zapytać jak było? To był najlepszy weekend w moim życiu. smile Także chyba już nie pasuję do tematu. tongue

A dzisiaj rano niestety był brutalny powrót do rzeczywistości, ale i tak mam dobry humor. wink

Wilczek,to gratulacje. Cieszymy się Twoim szczęściem.
I nie pisz głupot ,że do tematu nie pasujesz.
Nie przyjmuję tego wytłumaczenia tongue

2,109 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-10-02 19:45:59)

Wilczek napisał, że zostaje w ekosystemie forum i nawet w tym obszarze lasu jako, co prawda, oswojone już zwierzę tongue Tylko teraz zobaczymy jak sobie nicki pozmieniają big_smile Szkoda tylko, że Pani Wilkowa milczy big_smile Szkoda...

2,110

I dobrze,że Wilczek taki oswojony i uciekać nie zamierza.
Szczęściem ma się z nami dzielić.. wink

2,111

mergi napisał/a:

...

Orgietka? tongue

2,112

Nie łap mnie za słowa tongue

2,113

rh72 napisał/a:
mergi napisał/a:

...

Orgietka? tongue

Komuś przygrzało ?  big_smile big_smile

2,114

Summer,po mężczyźnie nie można się niczego innego spodziewać.
Oni wszyscy tak mają.Wszystko do jednego sprowadzą.

2,115 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-10-02 20:17:39)

Ooooo... już są dwie Panie zainteresowane tongue No i minimum ja big_smile To na początek dobrze rokuje lol No, na dzielenie się szczęściem big_smile

2,116

Hej wszystkim big_smile trochę mnie nie było, z pewnych powodów tongue, więc tyle mam zaległości do nadrobienia, w sensie muszę poczytać co tam ciekawego napisaliście, kto, z kim i dlaczego big_smile

2,117

Lody, Wilk już dawno powody wygadał tongue

2,118 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-10-02 20:24:01)

rh72 napisał/a:

Ooooo... już są dwie Panie zainteresowane tongue No i minimum ja big_smile To na początek dobrze rokuje lol No, na dzielenie się szczęściem big_smile

Ja nie jestem!
I dzielić się niczym z Tobą rh nie będę, przykro mi tongue

2,119

mergi napisał/a:

Ja nie jestem!

Mergi, nie musisz się mną dzielić tongue Ten brak przecinka był chyba podświadomy ale i tak dobrze o Tobie świadczy tongue

2,120

Masz rację Mergi, osobiście wolę mnożyć, niż dzielić smile

Ja również spędziłam super weekend, w fajnym towarzystwie, więc lepiej już chyba nie może być smile

2,121 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-10-02 20:46:31)

rh72 napisał/a:
mergi napisał/a:

Ja nie jestem!

Mergi, nie musisz się mną dzielić tongue Ten brak przecinka był chyba podświadomy ale i tak dobrze o Tobie świadczy tongue

tongue

Lody,super. Gratuluję.
Oby tak zawsze było już. wink

2,122

lody miętowe napisał/a:

Ja również spędziłam super weekend, w fajnym towarzystwie, więc lepiej już chyba nie może być smile

No pewnie... Jeszcze sobie szyfrem piszcie tongue że niby się nie znacie i te weekendy w inne daty wypadały big_smile

2,123 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-10-02 20:59:30)

Rh, nie bądź taki dociekliwy.

2,124 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-10-02 21:02:09)

Dociekliwy... ? tongue Nie, nie, nie... jednak już mogliby razem pisać a nie się kryć za zasłoną 'a o co chodzi' big_smile Będzie fajniej...

2,125

rh72 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

No pewnie... Jeszcze sobie szyfrem piszcie tongue że niby się nie znacie i te weekendy w inne daty wypadały big_smile

.......teraz to leżę i kwiczę big_smile big_smile

2,126

Siemka!!!
To już wtorek.Coraz bliżej dnia, kiedy będę mieć parę dni wolnego smile
Strasznie kocham takie piękne miłosne historie jak z bajki smile Garfield, zaczynaj zastanawiać się nad zmianą nicka.Ukochana ma niczek spożywczy smile może i Ty byś poszedł w tym kierunku big_smile big_smile Mam nawet propozycję wink A w ogóle, to skąd u Was pomysł na nazwę i co ona oznacza? U mnie, to raczej wszystko jest jasne smile ale np mergusia ?Czemu akurat mergi?A wiesz z czym mi zawsze kojarzysz się rh72? Z grupą krwi.Ja mam Ab rh+ smile

2,127

Witam wszystkich w ten deszczowy dzień smile
To zabawne, bo ja miałam dokładnie takie same skojarzenia do kolegi Rh72, czyli grupa krwi big_smile ale teraz oczywiście wiem, że to o coś innego chodzi, nawet prościej big_smile
Tak, tak, jeśli Wilk miałby zmieniać nick na spożywczy big_smile big_smile, to tylko jeden byłby właściwy, ciasteczkowy potwór big_smile

Oj Rh, Rh, jakie ukrywanie, jakie szyfry, przecież każdy tutaj potrafi dodać 2 do 2 big_smile

Więc napiszę za nas wspólnie, mam nadzieję, że Wilk nie będzie miał mi za złe, ok.wiem, że nie smile smile tak, poznaliśmy się na forum i się spotykamy, a co z tego wyjdzie, to jeszcze czas pokaże smile
Hahaha....Wilk już mnie widział bez makijażu i nie uciekł jednak, więc chyba aż tak tragicznie nie wyglądam tongue, wiem podjęłam ogromne ryzyko big_smile i specjalnie DLA MNIE zgolił swój ukochany zarost, a to już nie byle co, prawda drogie Panie? big_smile
pozdrawiam, miłego popołudnia smile

2,128

lody miętowe napisał/a:

To zabawne, bo ja miałam dokładnie takie same skojarzenia do kolegi Rh72, czyli grupa krwi big_smile ale teraz oczywiście wiem, że to o coś innego chodzi, nawet prościej big_smile
Tak, tak, jeśli Wilk miałby zmieniać nick na spożywczy big_smile big_smile, to tylko jeden byłby właściwy, ciasteczkowy potwór big_smile

Oj Rh, Rh, jakie ukrywanie, jakie szyfry, przecież każdy tutaj potrafi dodać 2 do 2 big_smile

Więc napiszę za nas wspólnie, mam nadzieję, że Wilk nie będzie miał mi za złe, ok.wiem, że nie smile smile tak, poznaliśmy się na forum i się spotykamy, a co z tego wyjdzie, to jeszcze czas pokaże smile
Hahaha....Wilk już mnie widział bez makijażu i nie uciekł jednak, więc chyba aż tak tragicznie nie wyglądam tongue, wiem podjęłam ogromne ryzyko big_smile i specjalnie DLA MNIE zgolił swój ukochany zarost, a to już nie byle co, prawda drogie Panie? big_smile

Ja chcę zaproszenie na ślub.

2,129

SonyXperia napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Ja też. Bo to zasługa mojej mikrofalówki, którą Wolf miał wnieść cool

2,130

Ja tylko dodam, że faktycznie ciasteczkowy potwór bardziej do mnie pasuję jak lasagne, które pewnie chciałaby mi zaproponować Summer. wink No, ale Lody zna mnie troche lepiej. tongue

A do tego co napisała Lody to chcialbym dodać tylko, że niczego nie ukrywaliśmy, a nawet sie dziwiliśmy, że nikt się nie zorientował. big_smile Poza tymi co "towarzyszą" Nam od początku na forum. wink

A na nick rh72 to ja zawszę mówię, że on mi nie jest potrzebny, bo moja krew jest wolna od Niego. wink

2,131

lody miętowe , a więc o tym pisałaś wczoraj w innym temacie!

Zauważyłam, że AloneWolf90, jakoś tak mniej aktywny na forum, a on działał "w podziemiu", przez @.

Powodzenia!

PS Babeczki Ci już upiekł? Tym Cię ujął czy jak?...
Jeśli babeczkami, to mam w tym swój skromny udział. wink

2,132

lody miętowe napisał/a:

specjalnie DLA MNIE zgolił swój ukochany zarost, a to już nie byle co, prawda drogie Panie?

lody miętowe , jesteś okrutna.
Zażądałaś KOSZTOWNEGO "dowodu miłości". wink

Jednak skoro AloneWolf90 to zrobił, musisz być warta tego "grzechu".

Trzymajcie się ciepło!

2,133

I_see_beyond napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

specjalnie DLA MNIE zgolił swój ukochany zarost, a to już nie byle co, prawda drogie Panie?

lody miętowe , jesteś okrutna.
Zażądałaś KOSZTOWNEGO "dowodu miłości". wink

Jednak skoro AloneWolf90 to zrobił, musisz być warta tego "grzechu".

Trzymajcie się ciepło!

Lody niczego nie żądała. wink Ale zrobiłem to dla Niej. smile A jest warta nawet większego poświęcenia. smile

2,134 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-10-03 17:00:40)

No tak. Wszyscy tak sobie 2 + 2 = 4 tongue tak... Pewnie...

Co, może jednak pozdrowić... sąsiada? lol

2,135

rh72 napisał/a:

Ode mnie koniecznie tongue

2,136

SonyXperia napisał/a:

Kij tam ślub... ja chce na wesele big_smile

Będzie zabaaaawaaa... będzie się dziaaaałooo... oby wódki nie było maaałooo tongue big_smile wink

2,137

Te para młoda big_smile  ale wesele to tylko takie z poprawinami wink Na żadne inne nie idziemy tongue wink

2,138

SonyXperia napisał/a:

ale wesele to tylko takie z poprawinami wink

I to takimi trwającymi co najmniej z tydzień big_smile

2,139

santapietruszka napisał/a:
rh72 napisał/a:

Pozdrowion big_smile Pozdrowion... wink

2,140

No baaa!

I Wolfik, pamiętaj... od razu hat tricka!!! Co by na 500+ za dużo się nie narobić wink big_smile tongue

2,141

rh72 napisał/a:
rh72 napisał/a:

A ucałowan? tongue

2,142

rh72 napisał/a:

A ucałowan? tongue

Ej, Santa... nie masz tam czegoś jeszcze do wniesienia? Rh chyba ozdrowiał tongue wink

2,143

SonyXperia napisał/a:

ale wesele to tylko takie z poprawinami wink

I to takimi trwającymi co najmniej z tydzień big_smile

Ha ! Czytasz w moim myślach big_smile wink Nie zadbać o takich gości jak my tongue wink

2,144

Harvey napisał/a:

Ej, Santa... nie masz tam czegoś jeszcze do wniesienia?

Planuję kupić tapczan. Wniesiecie razem z Rh tongue

2,145

Harvey napisał/a:
rh72 napisał/a:

A ucałowan? tongue

[...]  Rh chyba ozdrowiał tongue wink

Raczej mu tętno do góry skoczyło big_smile lodów miętowych już... nie zasmakuje tongue

Posty [ 2,081 do 2,145 z 2,640 ]

Strony Poprzednia 1 31 32 33 34 35 41 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Samotne damy bez rycerzy i rycerze bez dam-GRUPA WSPARCIA.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024