Samotne damy bez rycerzy i rycerze bez dam-GRUPA WSPARCIA. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Samotne damy bez rycerzy i rycerze bez dam-GRUPA WSPARCIA.

Strony Poprzednia 1 30 31 32 33 34 41 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2,016 do 2,080 z 2,640 ]

2,016

Odp: Samotne damy bez rycerzy i rycerze bez dam-GRUPA WSPARCIA.
AloneWolf90 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Leżę w łóżku jak Pan doktor mi kazał. big_smile Ale gorączki już nie mam rano miałem 36,8 czyli w miarę. smile

O rany, Wolf, a może karetkę trzeba było wezwać? big_smile tongue wink

Wiesz, że tu nie oto chodzi? wink Chcę by zdrowy i w pełni sił do przyszłego weekendu. tongue

Antybiotyk Cię osłabi tongue A reanimacja mogłaby Ci pomóc big_smile No wiesz, to taki masażyk serca wink

Zobacz podobne tematy :

2,017 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-09-24 18:41:27)

A jak usta -usta będzie ,to już całkiem...

2,018

Bardzo dobrze moje drogie Panie kombinujecie, Wilkowi to nie antybiotyk potrzebny, ale dobry masaż, usta-usta i okłady z kobiecych piersi tongue zaraz mu się krążenie poprawi, ciśnienie podskoczy, skuteczność metody gwarantowana big_smile albo przynajmniej humor mu sie poprawi, a zadowolony i szczęśliwy pacjent to połowa sukcesu w walce z chorobą big_smile

P.s. sorki Wilk, że to napisałam, ale nie mogłam sie powstrzymać, ale coś czuję, że się nie pogniewasz smile

2,019

Czuję spisek big_smile Tutaj się coś święci tongue wink

2,020

@Lody
Oczywiście, że się nie gniewam. wink Ja w łóżku nie mogę wyleżeć nigdy. big_smile Zawsze wychodzę. wink

To wszystko mi się przyda jak już będę zdrowy. tongue

@Sony
Nic się ni święci świętą już jedną mamy na forum. tongue

2,021

lody miętowe napisał/a:

Bardzo dobrze moje drogie Panie kombinujecie, Wilkowi to nie antybiotyk potrzebny, ale dobry masaż, usta-usta i okłady z kobiecych piersi tongue zaraz mu się krążenie poprawi, ciśnienie podskoczy, skuteczność metody gwarantowana big_smile albo przynajmniej humor mu sie poprawi, a zadowolony i szczęśliwy pacjent to połowa sukcesu w walce z chorobą big_smile

P.s. sorki Wilk, że to napisałam, ale nie mogłam sie powstrzymać, ale coś czuję, że się nie pogniewasz smile

Oooo...pewnie nie będzie protestował ..;)

2,022

Czêść Sony!
Cześć lody miętowe! Cześć mergi!
Cześć rh72! Cześć Wolfik smile
Cześć Wszystkim, jeśli jest ktoś, kto ma ochotę pisać, a ma obawy, to niech je porzuci smile Tu wstęp wolny!Dla każdego!

Kuruj się, kuruj Wilku, bo wiesz nie ma nic gorszego jak nie wyleczone cholerstwo.Czy u Was też jest tak pięknie? Słońce, świergol ptaków...wczoraj na krótki rękaw chodziłam  : :)Marzenie ...taaaa pogoda nawet pesymistę zamieni w optymistę, a egoistę w altruistę big_smile .....

SonyXperia
Twoja lodówka napawa mnie fascynacją smile
Pingwiny chyba lubię, chodź nigdy tak w oko, w oko nie miałam do czynienia.Ale strasznie podoba mi się ich sposób życia, a konkretnie handel....ich czarny rynek, big_smile  jest interesujący  .... za co sobie płacą kamykami??? Czy ktoś, to wieeeeeeeeeeee? big_smile

2,023

Pingwiny jak wszyscy wiemy z filmu strasznie tupią... Mnie by szlag trafił tongue

2,024

Iiiiiiiiiiiiiiiiiìiiiiiii,
Cosik jeszcze Wolfik, czy ja Ci się chwaliłam już, że moja komórka ma....szkiełko tą folię i piękną czarną obudowę..i telefon dzięki temu zabezpieczeniu stracił tą swoją dziwną śliskość i przestał mi wypadać z torebki big_smile,  i czasem z ręki big_smile  i przestał uciekać z kieszeni big_smile

2,025

rh72
Stepaki z nich tongue
Rozbawione towarzystwo tongue

2,026 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-09-25 09:45:59)

Ależ nie... big_smile one nie na stepie ale gdzieś w zimniejszych chyba stronach żyją tongue

2,027

Cześć wszystkim. wink

@Summer
Widzisz jednak Twój telefon nie jest taki zły... W pracy sa kretyni, dzisiaj jak sie znowu zbuntowałem z oknem to mi powiedzieli, że każdy musi wycierpieć... Idioci.... Ja tego nie zostawię tak... sad Powiedziałem, że jak mi zapłacą za leki to mogą sobie otwierać... sad Ja chce do innej pracy. sad Czemu cale życie musze z idiotami sie męczyć. sad Ale mam motywacje przynajmniej i już na nich krechę postawiłem....

2,028

rh 72
....gdzieś w zimniejszych krajgach......
big_smile big_smile
Dalej mnie zastanawia sprawa tych kamyków..Może oni sobie za....sex płacą big_smile big_smile

Wolfik
Głuptaki w tej Twojej pracy i złośliwcy pracują:/
Jeszcze będą płakać za Tobą.Dobrze robisz rozglądając się za inną pracą, warto zaryzykować, a nuż lepiej i przyjemniej będzie smile

2,029

Summertime napisał/a:

rh 72
....gdzieś w zimniejszych krajgach......
big_smile big_smile
Dalej mnie zastanawia sprawa tych kamyków..Może oni sobie za....sex płacą big_smile big_smile
smile

Summertime, co się zastanawiać? tongue A różnica czy czarny wulkaniczny czy brylanty? tongue

2,030 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-09-25 15:57:09)

Summertime napisał/a:

Marzenie ...taaaa pogoda nawet pesymistę zamieni w optymistę, a egoistę w altruistę big_smile .....

Uwielbiam taką jesień.

AloneWolf90 napisał/a:

W pracy sa kretyni, dzisiaj jak sie znowu zbuntowałem z oknem to mi powiedzieli, że każdy musi wycierpieć... Idioci.... Ja tego nie zostawię tak... sad Powiedziałem, że jak mi zapłacą za leki to mogą sobie otwierać... sad Ja chce do innej pracy. sad Czemu cale życie musze z idiotami sie męczyć. sad Ale mam motywacje przynajmniej i już na nich krechę postawiłem....

Skąd ja to znam.
Trzeba było iść na l4 aż nie wyzdrowiejesz do końca.
A z pracą tak bywa niestety.
Ja tam jeszcze na doskonałą nie trafiłam.
Zawsze coś było nie tak.
A to ludzie ,a to  pensja niska, a to warunki pracy,a to godziny ..itd.itp.

Wilczek,życzę,aby szybko udało CI się pracę zmienić na taką jaką chcesz mieć smile

2,031

Mergi byłem dzisiaj u lekarza i powiedział mi, że spodziewał się, że będę w lepszym stanie, ale l4 mi nie chciał dać...

Wiem, że nie ma doskonałej pracy. big_smile Ale tu gdzie jestem za dużo rzeczy mi nie odpowiada: miasto, ludzie, to czym się zajmuję... Już w poprzedniej pracy czułem się lepiej mimo naprawdę kiepskiej pensji...  Ja nie oczekuję niczego od ludzi z pracy, ale miasto i to czym zajmuję to mogę sobie wybrać chociaż. big_smile

2,032 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-09-25 23:11:38)

Summertime napisał/a:

.

SonyXperia
Twoja lodówka napawa mnie fascynacją smile
Pingwiny chyba lubię, chodź nigdy tak w oko, w oko nie miałam do czynienia.Ale strasznie podoba mi się ich sposób życia, a konkretnie handel....ich czarny rynek, big_smile  jest interesujący  .... za co sobie płacą kamykami??? Czy ktoś, to wieeeeeeeeeeee? big_smile

Nie wiem tego big_smile Moje ulubione pingwiny, to te z Madagaskaru i one znacznie bardziej rozrabiają niż tupanie wink

http://www.dailymotion.com/video/x4daaf1

2,033

Siemkaaa.... big_smile Co słychać?

SonyXperia
Sympatyczne smile Ja też je lubię...spryciula jesteś ..i dlatego zwinełaś je do..lodówki smile

mergi
Zawsze jakieś mankamenty ujawnią się w pracy.Dla mnie podstawą jest dobra atmosfera, to jest czynnik niezwykle istotny, no, i wynagrodzenie.Inaczej zwijałam żagle i adieu.Słuchajcie jest niezwykle przykre, jak ludzie bywają dla siebie niiep rzychylni w pracy....Brak absolutnej tolerancji na drugiego człowieka.Sąsiadka pracowała na stoisku z warzywami, i historie jakie tworzyli jej kupujący ...były doprawdy smutne.....To tak na marginiesie smile

Zjaaaaadłam, śniadanko kawkę wypiłam Od wczoraj postanowiłam na pierwszy posiłek wciągać ...płatki owsiane.Przygotowałam dziś w mikrofali miseczkę i zobaczę jak zadziała na mnie.Problem u mnie był taki, że po zjedzeniu kanapki dość sporej, kawałka ciasta...o 11 godz...byłam głodna...A chcę przetrzymać do 12, bo o tej zamawiane danie przybywa...Dlatego sprawdzę czy owsianka jest syta i da radę do 12....A wstaję po 6 kwadrans jakby nie było, o 12 pół dzionka mija smile No, nie??

2,034

Jeszcze trochę i obiadek...dojedzie.....:D mniaaam big_smile informuję, że po owsiance odczuwam mniejszy głód big_smile ale dalej krążę intensywnie wokół posiłku big_smile ...mhmm, może dwie porcje jutro zjeść tych płatków.... big_smile big_smile

2,035 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-09-26 11:46:03)

Widzę, że ktoś ma podobny apetyt do mnie. tongue Ale ostatnio nie mam apetytu w ogóle. sad Zwykle w pracy jadłem dwa batoniki i 3 kanapki, a teraz jem tylko same kanapki, a czasem nawet nie wszystkie zjadam...

2,036 Ostatnio edytowany przez Summertime (2017-09-26 12:16:57)

Przez chorobę sad Wolfik zanikły u Ciebie chęci na szamanko.Kaszlesz?... Obiadek na stole...idę pałaszować big_smile

Z edytowałam, by powiedzieć posiłek zjadłam big_smile budyń, i czarną rzepę zostawiłam, jakoś nie bardzo smaczne było big_smile

Wilku, a powiedz jak z oknami dzisiaj w pracy.Otwierają?

2,037

Summertime napisał/a:

Przez chorobę sad Wolfik zanikły u Ciebie chęci na szamanko.Kaszlesz?... Obiadek na stole...idę pałaszować big_smile

Z edytowałam, by powiedzieć posiłek zjadłam big_smile budyń, i czarną rzepę zostawiłam, jakoś nie bardzo smaczne było big_smile

Wilku, a powiedz jak z oknami dzisiaj w pracy.Otwierają?

Masz rację, gardło boli mnie bardziej niż wczoraj. sad

Jeżeli chodzi i okna to chyba znalazłem na nich sposób. smile Robię okna na mikro i tak nie wieje, a dzisiaj z jednej strony otwarli wszystkie okna... Zamknąłem to co było najszerzej otwarte na wprost mnie i nikt go nie otworzył na razie. big_smile Także radze sobie jakoś i walczę. wink

2,038 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-09-26 18:46:15)

Summertime napisał/a:

mergi
Zawsze jakieś mankamenty ujawnią się w pracy.Dla mnie podstawą jest dobra atmosfera, to jest czynnik niezwykle istotny, no, i wynagrodzenie.Inaczej zwijałam żagle i adieu.Słuchajcie jest niezwykle przykre, jak ludzie bywają dla siebie niiep rzychylni w pracy....Brak absolutnej tolerancji na drugiego człowieka.Sąsiadka pracowała na stoisku z warzywami, i historie jakie tworzyli jej kupujący ...były doprawdy smutne.....To tak na marginiesie smile

Zgadzam się,atmosfera jest bardzo ważna.
Ja na szczęście nie mogę na nią narzekać,w pracy każdy sobie pomaga.
Przeważnie jest też tak,że jaka atmosfera dobra to pensja kiepska lub na odwrót albo jeszcze coś tam nie gra.

Co do ludzi....to chyba  w żadnej pracy nie miałam aż takich problemów.....oczywiście zawsze się jakaś tam mało przychylna jednostka trafi,ale nie było to nic poważnego.Nie było nigdy żadnego donosicielstwa,braku pomocy,robienia na złość itd.
Tak szczerze,to pracę też  bym chciała zmienić,  w zawodzie  nie pracowałam nigdy.

Summertime napisał/a:

Jeszcze trochę i obiadek...dojedzie.....:D mniaaam big_smile informuję, że po owsiance odczuwam mniejszy głód big_smile ale dalej krążę intensywnie wokół posiłku big_smile ...mhmm, może dwie porcje jutro zjeść tych płatków.... big_smile big_smile

Uwielbiam jeść. big_smile  Mniam,mniam....Skoro o jedzeniu mowa,to jakie są Wasze ulubione potrawy?

Wilczek, życzę zdrowia. Rosołek był ? wink

2,039

Nie chcę mówić na głos co najbardziej szkodzi na gardło big_smile tongue wink

2,040

Nie było rosołku, dzisiaj zadowoliłem się lasagne big_smile

2,041

Nieeeee.... Te Lody nie szkodzą na gardło, nie... big_smile big_smile big_smile Te to na serce i głowę tongue Te są gorące big_smile

2,042

rh72 napisał/a:

Nieeeee.... Te Lody nie szkodzą na gardło, nie... big_smile big_smile big_smile Te to na serce i głowę tongue Te są gorące big_smile

Praca szkodzi mi na gardło. tongue

2,043

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Ciekawostka przyrodnicza big_smile Jak inżynier mechanik wykorzystuje w pracy gardło? tongue
Ktoś coś? big_smile

2,044

SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Ciekawostka przyrodnicza big_smile Jak inżynier mechanik wykorzystuje w pracy gardło? tongue
Ktoś coś? big_smile

Walczy z innymi wilkami w stadzie. tongue

2,045

SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Ktoś coś? big_smile

Yyyyyyy... nooooo... yyyyy... Myślisz? Aż tak tyłki ludziom obgaduje? tongue Ooooo... Wilczek... Hienko mała, oooooo.... lol

2,046

Siema!
Nie wiem czemu, ale zwykle, gdy piszę rano leci z radia Presley big_smile lub utwory z Dirty Dancing Fanką nie jestem tego pierwszego,  to drugie wszyscy lubią :)lub prawie.Fajny jest utwór Patrica Swayze, teraz mi uciekł tytuł.....Merguś o co Ty pytasz? big_smile Gdy ja staram się nie myśleć o jedzeniu big_smile Garfield lubi lazanie big_smile ooo lubię kurki na jajecznicy smile A..... u mnie dalej pogoda najwyższych lotów ....

2,047

Cześć wszystkim, jestem przeszczęśliwy dzisiaj. Jestem zdrowy wreszcie, a raczej przeszło mi po prostu najgorsze, wygląda na to, że w Weekend jednak będę zdrowy. wink A już myślałem, ze po wczorajszym dniu znów bedzie źle. wink Jestem szczęśliwy wreszcie. smile Wygląda, więc na to, że weekend będzie taki jak chciałem. wink smile

2,048

Wolfik, ale z rana zapodałeś super info smile Huraaa!! smile :)Twoja  infekcja poszła w las.I kto wie, czy nie w ten koło, którego obecnie przebywam smile Jakieś masz plany weekendowe w rodzinnym mieście?

P.S
Jeszcze godzinka i obiadek dostarczą...Zaczynam odliczanie...zostało 60 min.... big_smile big_smile

2,049

Summertime napisał/a:

Wolfik, ale z rana zapodałeś super info smile Huraaa!! smile :)Twoja  infekcja poszła w las.I kto wie, czy nie w ten koło, którego obecnie przebywam smile Jakieś masz plany weekendowe w rodzinnym mieście?

P.S
Jeszcze godzinka i obiadek dostarczą...Zaczynam odliczanie...zostało 60 min.... big_smile big_smile

Nie mam planów w rodzinnym mieście, ogólnie to nie wiem dokładnie jak to wszystko będzie wyglądało, ale będzie ekstra. tongue

2,050

Summertime napisał/a:

Siema!
Nie wiem czemu, ale zwykle, gdy piszę rano leci z radia Presley big_smile lub utwory z Dirty Dancing Fanką nie jestem tego pierwszego,  to drugie wszyscy lubią :)lub prawie.Fajny jest utwór Patrica Swayze, teraz mi uciekł tytuł.....Merguś o co Ty pytasz? big_smile Gdy ja staram się nie myśleć o jedzeniu big_smile Garfield lubi lazanie big_smile ooo lubię kurki na jajecznicy smile A..... u mnie dalej pogoda najwyższych lotów ....

Oj tam,oj tam...to jedna z niewielu przyjemności w życiu jakie mamy. wink
Kurki na jajecznicy? Hmmm..muszę spróbować. wink

Uwielbiam Presleya, Z Dirty Dancing tylko jedna piosenkę i nie jest to Hungry eyes tongue
Film jakoś minie za bardzo się podoba.

Wilczek to świetnie ,że jesteś już zdrowy.
Plany na weekend nie zostaną zmienione wink

Kochani, mam do Was pytanie.
Czy i jak zareagowalibyście gdyby ktoś zamknął psa w bagażniku?
Czy kiedykolwiek ktoś z Was reagował w podobnej sytuacji?

Yyyy...zna ktoś sposób jak bezboleśnie wrócić  do pracy po 3 tyg. urlopu ?
Jeszcze kilka dni zostało,ale czuję już ten dzień za plecami.... sad

2,051

mergi napisał/a:

To zależy, czy to było kombi czy sedan... tongue

mergi napisał/a:

Ukradkiem tongue

2,052

mergi napisał/a:

Zgłosiłabym na policję potrzebę interwencji.
Jeżeli to było kombi w upale przy zamkniętych szybach - też.

2,053

mergi napisał/a:

Zależy czy ktoś wrzuca psa do bagażnika sedana jak bagaż czy też wsadza dużego psa do bagażnika który siada i wygląda prze tylną szybę. wink W sumie nigdy nie widziałem takiej sytuacji jak mówisz, widziałem psa albo siedzącego na fotelu albo w bagażniku albo w klatce transportówce na kanapie, szczerze to nie wiem jak bym zareagował, na pewno starałbym się ocenić czy psu dzieję się krzywda... A co Mergi miałaś do czynienia z taka sytuacją?

mergi napisał/a:

Mergi powroty zawsze są trudne. smile Mnie pomaga jak wracam do pracy, a tu pierwszy tydzień krótszy niż pozostałe. big_smile Także najlepiej bierz urlop tak by wrócić np. w środę do pracy. wink

2,054

Eeee... coś widzę, że jak towarzystwa nie rozbudzę to idziecie w zaparte i jakieś pitu - pitu! big_smile Hej...

https://media.giphy.com/media/emZOdeMDIOSAw/giphy.gif

2,055

Mergi, do roboty zdążysz, wyluzuj... No i... biegania po łące, szybkich snów, spokojnej jazdy rowerem, jak... u mnie big_smile Życzę w ten dzień! big_smile tongue

2,056

Wołk! Gotowy na randkę? Czy nie... ?! big_smile W razie czego... tak się przygotowujesz, tak się zachowujesz, tak podjeżdżasz, tak robotą szpanujesz i tak wracasz tongue big_smile

2,057

Summertime... przynoś nam lato teraz! big_smile A mi drineczka... tak z rana, jak się tylko obudzimy big_smile Poproszę tongue

2,058 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-09-28 01:04:35)

Mergi... tongue Reszta też ładna big_smile Piszą, że to Sussana big_smile

http://www.risparmiolibro.it/wp-content/uploads/2014/04/Susanna-Casciani.jpg

Więc znowu z okazji!!! big_smile big_smile big_smile

Hmmmm... Ciekawe komu to życzę big_smile

2,059

Harvey... noże lubisz? tongue No to pewnie Ty z Kielc?! big_smile No to w końcu wiemy, gdzie mieszkasz... big_smile i ... na na na! co? big_smile

2,060

No i na koniec... mnie też dzisiaj ciężki dzień czeka! big_smile tongue

2,061

Siemaaaa !!!!
Kawka wypita, a ja trochę z bita....bo w nocy koszmary miałam hmm

mergi Zdecydowanie natychmiast wykonałabym tel.do lokalnej fundacji, lub jeśli sytuacja byłaby totalnie jednoznaczna na Policję.Czemu pytasz?
Dawno nie miałam urlopu, aż tak długiego...Chyba mogę jedynie poradzić Ci, abyś....myślała już o następnym big_smile , to doda Tobie motoru do. ..orki smile

rh72
Eeee... coś widzę, że jak towarzystwa nie rozbudzę to idziecie w zaparte i jakieś pitu - pitu! big_smile Hej...
A, ja coś widzę, że gość ma swój świat....i niekoniecznie obecnie jest, to świat żywych tongue
Z latem ze słonkiem i z niebieskimi chmurkami, otwieram przed Wami barek, ze wszystkimi alkoholami tongue
Wołk! Gotowy na randkę?
Wolfik ma raaaaaandkę ? W weekend? I mi się nie pochwalił? tongue tongue
No i na koniec... mnie też dzisiaj ciężki dzień czeka! big_smile tongue

Też mam dziś niełatwo hmm

2,062

Summer przecież tylko dlatego sie użalałem nad tym, ze jestem chory. wink Także w weekend mnie nie będzie. tongue
A w pracy dostane inną miejscówkę i nie będę już siedział w przeciągu. wink Tylko przez tydzień albo dwa muszę jeszcze wytrzymać. big_smile

A jak macie ciężki dzień to dajce mi coś ze swoich zadań, bo nudzę się dzisiaj w pracy, a przede mną jeszcze 4 h i 17 min "pracy?. wink

2,063

Wolfik
Twoja nieobecność usprawiedliwiona smile
muzycznie na stronie- słonecznie...A u mnie deszczówka.Chce mi się jeść, spać, wykopała się u mnie gdzieś energia.Piszcie, poczytam.Posłucham.Pooglądam.

2,064

Eeee.... wszyscy bez energii...  tongue Nie dzieje się nic...

2,065

Łoglądnęłam big_smile piszcie, może ktoś ma jakiś problem? ...Może chce opowiedzieć swój dzień ..i noc big_smile Rano będę miała co czytać smile Dziś mój dzień był wymagający i dlatego taaak, to u mnie wygląda ....:)

2,066 Ostatnio edytowany przez Summertime (2017-09-29 09:15:13)

Cześć piątkowo !

Wolfik życzę przeudanej randki weekendowej smile

Trzymajcie się wszyscy radośnie ! smile

Paaaaaaa smile

2,067

Dzięki Summer. smile Ale do weekendu zostało mi jeszcze 6 h 43 min pracy. smile

Jak tam u Was poranek? U mnie słonecznie, ale mgła jak w Smoleńsku rano była. big_smile

2,068

Wszyscy już chyba z myślami imprezowymi.A jeśli, nie, to na pewno już emigrowali mentalnie ze swych stanowisk pracy big_smile
Wilku pogoda u mnie piękna, jest wybornie, ale tylko teraz, bo potem ma być burzowo i deszczowo.Uwielbiam rozmawiać o aurze, kiedyś marzyłam by, być spiekerką- pogodynką big_smile Panowie mampytanko do Was.Jakie są Wasze ulubione zapachy?Używacie wody toaletowej, czy dezodorantów.....

2,069 Ostatnio edytowany przez Summertime (2017-09-29 17:24:26)

Najnowsze badania naukowe wskazują, jak ogromny wpływ mają cytrusowe aromaty na pracę mózgu człowieka. Kwaskowa woń limonki, pomarańczy czy cytryny poprawia zdolności poznawcze. Wpływa także na koncentrację i pomaga skupić uwagę na tym, co robimy. Mężczyźni, którzy wybierają kolońskie kompozycje zapachowe zwykle przywiązują wagę do uczucia świeżości. Zapachy bergamotki, limonki czy pomarańczy stymulują umysł i pobudzają do działania. i czy pomarańczy stymulują umysł i pobudzają do działania.A kobietki im młodsza tym bardziej wybiera zapach wiotki, beztroski i zapach bardzo lekki.Panie starsze bardziej używają ciężkich "ogoniastych" aromatów, dzieję się tak dlatego, że nasze nozdrza stają się mniej wrażliwe na odbiór zapachu.Mi z czasem faktycznie zmienił się gust.Ale przyznam, że latem w upał w dalszym ciągu " lekkości" Natomiast moja przyjaciółka non stop tkwi w słodkościach, roztaczając silniejszą konkretną woń.Ja u facetów lubię zapach z tytoniem z mchem :)Dziewczyny, czym lubicie jak pachną Panowie ? wink

2,070

Mój zarost jest jak u indjanina... nie ma go, nie rośnie tongue Stąd o wodzie kolońskiej wiem niewiele... ale dezodorantu nie używam bo to jak seks z prezerwatywą tongue Wybieram perfumy, wiosną/latem lżejsze (miałem lacoste i sobie chwaliłem) na zimę mam prade (mocne, tak by konar zapłonął wink )

Nie lubię zapachów "przesłodzonych", które walą po nosie jak bross na komary. Najlepszy zapach kobiety... to czysta kobieta wink

2,071

Summertime napisał/a:

Wszyscy już chyba z myślami imprezowymi.A jeśli, nie, to na pewno już emigrowali mentalnie ze swych stanowisk pracy big_smile
Wilku pogoda u mnie piękna, jest wybornie, ale tylko teraz, bo potem ma być burzowo i deszczowo.Uwielbiam rozmawiać o aurze, kiedyś marzyłam by, być spiekerką- pogodynką big_smile Panowie mampytanko do Was.Jakie są Wasze ulubione zapachy?Używacie wody toaletowej, czy dezodorantów.....

Summertime, już ich o to pytałem, stwierdzili, co stwierdzili tongue

2,072

Harvey napisał/a:

Mój zarost jest jak u indjanina... nie ma go, nie rośnie tongue Stąd o wodzie kolońskiej wiem niewiele... ale dezodorantu nie używam bo to jak seks z prezerwatywą tongue Wybieram perfumy, wiosną/latem lżejsze (miałem lacoste i sobie chwaliłem) na zimę mam prade (mocne, tak by konar zapłonął wink )

Nie lubię zapachów "przesłodzonych", które walą po nosie jak bross na komary. Najlepszy zapach kobiety... to czysta kobieta wink

Ooooo... Harvey... Napisz, że niewydepilowana jeszcze, please... napisz big_smile big_smile big_smile Pewnie, że czysta jednak ... hmmm... aby nie używała za dużo mydełka lawendowego lub rumiankowego tongue

2,073

rh72 napisał/a:

Ooooo... Harvey... Napisz, że niewydepilowana jeszcze, please... napisz big_smile big_smile big_smile Pewnie, że czysta jednak ... hmmm... aby nie używała za dużo mydełka lawendowego lub rumiankowego tongue

Zapytała to odpowiedziałem... Ja i tylko ja, na tą chwilę.

Chcesz podzielić się wrażeniami z używania mydełka lewandowskiego z nami? Śmiało tongue

2,074 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-09-29 18:26:05)

Harvey, spoważniałeś, chłopie! Jeden się w końcu na randki wyrywa, drugi poważnienie... No Harvey... przyjacielu tongue
btw. a w innym temacie taaak się mylisz big_smile big_smile big_smile

To Lewy ma już własne mydełka, że szampon to wiem? tongue

2,075

Witam weekendowo smile
Troszkę Was zaniedbałam , ale to nie moja wina tylko , kolegi Rh tongue (na kogos trzeba złożyć prawda ?? ) wink

Summertime, zadała pytanie Panom , ale ja tez pozwolę sobie na wypowiedź , bardzo podoba mi się męska woda Jaguar -czarna tongue wink

Ps Rh,nie lubisz mydełka lawendowego i rumiankowego ?? roll tongue

Miłego  dalszego dnia życzę  smile

2,076

rh72 napisał/a:

W jakim? Nie przypominam sobie.

2,077

smile Dawaj, hit mi, Ziomala! big_smile

No dobra, ja lubię cięższe zapachy ale nie opiumowe czy jakieś. Drzewne plus nuty cytrusowe. podoba mi się to ostatnio i muszę pewnie zamówić jednak przejdę się do perfumerii a nóz widelec... smile

Activist by The Body Shop is a Oriental fragrance for men. Activist was launched in 1995. The fragrance features green grass, spices, amber, citruses and woodsy notes

2,078

Harvey napisał/a:
rh72 napisał/a:

W jakim? Nie przypominam sobie.

No na pewno nie w tym o prostytutkach tongue Gdzie indziej się o mnie wypowiadałeś smile

2,079

alika40+ napisał/a:

Ps Rh,nie lubisz mydełka lawendowego i rumiankowego ?? roll tongue

Lubisz... jednak może nie w pewnych momentach tongue To jednak babciny i taki opiekuńczy zapach big_smile

2,080

rh72 napisał/a:

No na pewno nie w tym o prostytutkach tongue Gdzie indziej się o mnie wypowiadałeś smile

Ubodło? tongue

http://s2.quickmeme.com/img/28/28872568e3b7e33f984ccc93c56c13b8d5447bdbea53da82e0259a517efec03b.jpg

I to niby ja spoważniałem... tongue

Posty [ 2,016 do 2,080 z 2,640 ]

Strony Poprzednia 1 30 31 32 33 34 41 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Samotne damy bez rycerzy i rycerze bez dam-GRUPA WSPARCIA.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024