AloneWolf90
Tu jest info od doktora na temat wody utlenionej.
https://youtu.be/LldLCV3d-KE
Moja tempratura na dworze jest niewiadoma dla mnie:D Nie udało mi się jej zmierzyć .Ale nie jest ciepło
Padało, lało, kapało, mżyło, to taki mały szczególik dziesiejszej mojej aury.
rh72 witaj smarku 
TRoszeczkę zniknęłam.Miałam parę dni wolnego, to jakoś czasu nie było pisać.Potem praca mnóstwo obowiązków i jakoś nie udało mi się wcześniej.O tym gościu co kopa dostał, to nawet nie chce mi się wracać wspomnieniami.Kłamca i tyle.Pewnie chciał na dwa fronty, lub u mnie się zaczepić, by tamtą potem wykopać.Wpomiałeś o szczeniaczku, przypomniała mi się zaraz historia z czasem młodzieńczych, gdzie to ochotą spotykaliśmy się i z towarzystwem spędzaliśmy czas na łonie natury.Zeykle były to zagęszczone tereny ...bo wypić było trzeba:D Chłopaki zaprosili nas dziewczyny na cud miód piknik i zaserwowali nam własnej roboty"księżycówkę", nie świadoma niczego sądząc, że bimberek będzie, ot jak wódeczka Jazz, łyknęłam tyle i trzeba.... I słowo daję, ale takiego ohydstwa jak żyje nie piłam, w smaku straszne i do tego kopa kosmicznego miało.Więcej nie kosztowałam:D Ten kieliszek wystarczył
....A teraz, to bym się piwka napiła, daawno tego nie robiłam.Może sobie na weekend kupię jakieś smaczne.
mergi
Kocham życie nocne