lody miętowe napisał/a:[...] szybki mężczyzna, w szybkim samochodzie
Tylko jeden
Nie ważne czy jest czy był
Nicolas Cage w 60 sekund
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Samotne damy bez rycerzy i rycerze bez dam-GRUPA WSPARCIA.
Strony Poprzednia 1 … 24 25 26 27 28 … 41 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
lody miętowe napisał/a:[...] szybki mężczyzna, w szybkim samochodzie
Tylko jeden
Nicolas Cage w 60 sekund
To jest temat motoryzacyjny czy uczuciowy ?:D Bo się zagubiłam.
Do wyboru, do koloru
A podobno jedno z drugim czasem się łączy
SonyXperia napisał/a:lody miętowe napisał/a:[...] szybki mężczyzna, w szybkim samochodzie
Tylko jeden
Nicolas Cage w 60 sekund
Ale ma niebieskie oczka
Poza tym samochód jak samochód .
rossanka napisał/a:To jest temat motoryzacyjny czy uczuciowy ?:D Bo się zagubiłam.
Do wyboru, do koloru
![]()
A podobno jedno z drugim czasem się łączy![]()
Można i tak.
A patrzycie Koleżanki forumowe na samochód faceta, czy byle by jezdził, czy obojętne?
Prawo jazdy dla Was jest ważne?- To pytanie dla Pań i Panów.
Ale ma niebieskie oczka
Poza tym samochód jak samochód .
Ranisz moje "uczucia"
rossanka napisał/a:Ale ma niebieskie oczka
Poza tym samochód jak samochód .Ranisz moje "uczucia"
Oczkami, czy "samochód jak samochód" ?
Ale wiecie co, dziwne, nie znam się kompletnie na autach, a bardzo lubię prowadzić i robić za kierowcę.
Dziwne nie?
SonyXperia napisał/a:rossanka napisał/a:To jest temat motoryzacyjny czy uczuciowy ?:D Bo się zagubiłam.
Do wyboru, do koloru
![]()
Można i tak.
A patrzycie Koleżanki forumowe na samochód faceta, czy byle by jezdził, czy obojętne?
O tak, zwracam uwagę, czy samochód nie miał wcześniej niemieckich blach Żart ... taki
Wolę to "jak" facet prowadzi samochód
Harvey napisał/a:rossanka napisał/a:Ale ma niebieskie oczka
Poza tym samochód jak samochód .Ranisz moje "uczucia"
Oczkami, czy "samochód jak samochód"
?
Ale wiecie co, dziwne, nie znam się kompletnie na autach, a bardzo lubię prowadzić i robić za kierowcę.
Dziwne nie?
Też się nie znam... na autach Ale to ma to "coś"
rossanka napisał/a:SonyXperia napisał/a:Do wyboru, do koloru
![]()
Można i tak.
A patrzycie Koleżanki forumowe na samochód faceta, czy byle by jezdził, czy obojętne?O tak, zwracam uwagę, czy samochód nie miał wcześniej niemieckich blach
Żart ... taki
Ej ale naprawdę pytam.
SonyXperia napisał/a:rossanka napisał/a:Można i tak.
A patrzycie Koleżanki forumowe na samochód faceta, czy byle by jezdził, czy obojętne?O tak, zwracam uwagę, czy samochód nie miał wcześniej niemieckich blach
Żart ... taki
Ej ale naprawdę pytam.
Ale w jakim sensie rossanko? Jako odwzierdziedlenia zamożości czy własnej osobowości?
Na mnie facet z samochodem czy prawkiem nie działa jakoś
Mój glonojad nie odzwierciedla mojej osobowości... a i tak do dzioba mu leje co miesiąc
mergi napisał/a:Myślałam,że już coś tam planujesz
mergi, a Ty?
Jak będzie ładna pogoda to polskie morze.
Wrocław, Kraków....
Mergi ze mną na rybach
pleciuga
Ross,pytasz poważnie?
Odp. Nie.
Miłej Nocki wszystkim.
Śpiąca Królewna idzie spać
Ross,pytasz poważnie?
Odp. Nie.Miłej Nocki wszystkim.
Tak poważnie
Szybko ta królewna dziś coś idzie spać
ps, Ja też nie patrzę, patrzę co najwyżej czy jest w nim bałagan i jak duży
Miłej Nocki wszystkim.
o tej porze?!
edit...
Chyba, że rycerz wymęczył królewnę... Zuch
Mój glonojad nie odzwierciedla mojej osobowości... a i tak do dzioba mu leje co miesiąc
![]()
I kto tu komu robi łaskę ?
Jak będzie ładna pogoda to polskie morze.[...] Kraków....
Smoka się nie boisz?
Harvey napisał/a:Mój glonojad nie odzwierciedla mojej osobowości... a i tak do dzioba mu leje co miesiąc
![]()
![]()
Symbioza
SonyXperia napisał/a:Harvey napisał/a:Mój glonojad nie odzwierciedla mojej osobowości... a i tak do dzioba mu leje co miesiąc
![]()
![]()
Symbioza
Jak jeden organizm, facet i jego samochód... Amen
Szybko ta królewna dziś coś idzie spać
tak,wiem,szybko...
o tej porze?!
edit...
Bywa...
Bawcie się tutaj dobrze
rossanka napisał/a:Szybko ta królewna dziś coś idzie spać
tak,wiem,szybko...
Harvey napisał/a:o tej porze?!
edit...
Bywa...
Bawcie się tutaj dobrze
Chyba będzie "pierwsza"
mergi napisał/a:rossanka napisał/a:Szybko ta królewna dziś coś idzie spać
tak,wiem,szybko...
Harvey napisał/a:o tej porze?!
edit...
Bywa...
Bawcie się tutaj dobrze
Chyba będzie "pierwsza"
wymęczona?
Harvey napisał/a:mergi napisał/a:tak,wiem,szybko...
Bywa...
Bawcie się tutaj dobrze
Chyba będzie "pierwsza"
wymęczona?
Zaspokojona
SonyXperia napisał/a:Harvey napisał/a:Chyba będzie "pierwsza"
wymęczona?
Zaspokojona
![]()
Mergi czy Ty czytasz co się tutaj dzieje ??
mergi napisał/a:Jak będzie ładna pogoda to polskie morze.[...] Kraków....
Smoka się nie boisz?
Nie,nie jadę sama
Harvey napisał/a:SonyXperia napisał/a:wymęczona?
Zaspokojona
![]()
Mergi czy Ty czytasz co się tutaj dzieje
??
Tak, Harvey
Tak, Ross;)
Dajcie spać
Harvey napisał/a:SonyXperia napisał/a:wymęczona?
Zaspokojona
![]()
Mergi czy Ty czytasz co się tutaj dzieje
??
Zarobiona jest
Dajcie spać
Ja mam rączki ... jebaniutkie własnym życiem żyją
Tak, Harvey
Tak, Ross;)Dajcie spać
To śpij śpij, śpij spokojnie
Tylko nie podglądaj tutaj bo nici z wypoczynku
Nie,nie jadę sama
No proszę czyżby Rossanka trafiła?
mergi napisał/a:Dajcie spać
Które piwo pijesz?
Entliczek pętliczek ładne nogi golone dzień w dzień znalazły smoka który spódniczkę zerwał
Powodzenia
mergi napisał/a:Nie,nie jadę sama
No proszę czyżby Rossanka trafiła?
A w co?
Entliczek pętliczek ładne nogi golone dzień w dzień znalazły smoka który spódniczkę zerwał
Powodzenia
Nóg się nie goli!! Nogi się depiluje Oj, musisz się jeszcze co nieco nauczyć o kobietach
Harvey napisał/a:mergi napisał/a:Dajcie spać
Które piwo pijesz?
Matkujesz mi?
Harvey napisał/a:Entliczek pętliczek ładne nogi golone dzień w dzień znalazły smoka który spódniczkę zerwał
Powodzenia
Nóg się nie goli!! Nogi się depiluje
Oj, musisz się jeszcze co nieco nauczyć o kobietach
To przepadło. Ogoliłam
SonyXperia napisał/a:Harvey napisał/a:Ja mam rączki ... jebaniutkie własnym życiem żyją
Które piwo pijesz?
Matkujesz mi?
Wątpię aby to było to czego byś chciał
Harvey napisał/a:Entliczek pętliczek ładne nogi golone dzień w dzień znalazły smoka który spódniczkę zerwał
Powodzenia
Hmm?
Gładko poszło
Harvey napisał/a:Mój glonojad nie odzwierciedla mojej osobowości... a i tak do dzioba mu leje co miesiąc
![]()
![]()
Cholera, przeczytałem 'laskę' i się zastanowiłem
SonyXperia napisał/a:Harvey napisał/a:Mój glonojad nie odzwierciedla mojej osobowości... a i tak do dzioba mu leje co miesiąc
![]()
![]()
Cholera, przeczytałem 'laskę' i się zastanowiłem
Czy ktoś jest zaskoczony?
SonyXperia napisał/a:Harvey napisał/a:Entliczek pętliczek ładne nogi golone dzień w dzień znalazły smoka który spódniczkę zerwał
Powodzenia
Hmm?
Gładko poszło
Jest gładko
Harvey napisał/a:SonyXperia napisał/a:Nóg się nie goli!! Nogi się depiluje
Hmm?
Gładko poszło
Jest gładko
Pięknie
SonyXperia napisał/a:Harvey napisał/a:Hmm?
Gładko poszło
Jest gładko
Pięknie
Wiem
Przeczytałam książkę, mogę się odezwać, choć opóźniona w temacie jestem
Samochód gościa mi zwisa - w sensie jaka marka. Ale prawko i coś do jeżdżenia lepiej, żeby posiadał, no, nie czarujmy się. Lubię podróżować
A bałagan w samochodzie nie przeszkadza mi w ogóle, sama mam Jakby ktoś z Was zobaczył moje auto, to w życiu by nie pomyślał, że to jest auto kobiece
No, chyba, że zwróci uwagę na ten kłębek czerwonej włóczki wraz z drutami i kawałkiem szalika, który zaczęłam robić dla córki, jak miała 3 miesiące, na podszybiu, co go wożę od przeprowadzki...
Harvey napisał/a:SonyXperia napisał/a:Jest gładko
Pięknie
Wiem
Ale przed 22:00 to się 'nie liczy'
Samochód gościa mi zwisa - w sensie jaka marka. Ale prawko i coś do jeżdżenia lepiej, żeby posiadał, no, nie czarujmy się. Lubię podróżować
A bałagan w samochodzie nie przeszkadza mi w ogóle, sama mamJakby ktoś z Was zobaczył moje auto, to w życiu by nie pomyślał, że to jest auto kobiece
No, chyba, że zwróci uwagę na ten kłębek czerwonej włóczki wraz z drutami i kawałkiem szalika, który zaczęłam robić dla córki, jak miała 3 miesiące, na podszybiu, co go wożę od przeprowadzki...
To co to za książka była?
A bałagan w samochodzie nie przeszkadza mi w ogóle, sama mamJakby ktoś z Was zobaczył moje auto, to w życiu by nie pomyślał, że to jest auto kobiece
No, chyba, że ten kłębek czerwonej włóczki wraz z drutami i kawałkiem szalika, który zaczęłam robić dla córki, jak miała 3 miesiące, na podszybiu, co go wożę od przeprowadzki...
Mam w samochodzie kilka gaśnic (nie wyrzucam starych), pustych butelek po mineralnej, szmat, szmatek i szmateczek, pustych pojemników po płynach do spryskiwaczy, płyn do mycia szyb, nieużywane dywaniki, parasol przeciwdeszczowy, parasol przeciwsłoneczny, drapaczki, zmiotki dwie, znicz... Wszystko to wala się po moim meleksie ... O czym zapomniałam?
Aha, mam trzy... szyszki jako ozdoba z jednej z wypraw
To mój samochód jak jest brudny w środku to wszyscy mówią nawet co tak czysto. Także Pietruszki bym tam nie wpuścił.
Mam porządek raczej bez przesady ale raczej porządek... trochę drobiazgów jednak pochowanych a bagażnik czyściutki D
santapietruszka napisał/a:Przeczytałam książkę, mogę się odezwać, choć opóźniona w temacie jestem
No, chyba, że ten kłębek czerwonej włóczki wraz z drutami i kawałkiem szalika, który zaczęłam robić dla córki, jak miała 3 miesiące, na podszybiu, co go wożę od przeprowadzki...
Mam w samochodzie kilka gaśnic (nie wyrzucam starych), pustych butelek po mineralnej, szmat, szmatek i szmateczek, pustych pojemników po płynach do spryskiwaczy, parasol przeciwdeszczowy, parasol przeciwsłoneczny, drapaczki, zmiotki dwie, znicz... Wszystko to wala się po moim meleksie ... O czym zapomniałam?
A ten znicz to po co Ci? Parasol też mam taki ładny pomarańczowy, do tego w bagażniku wiszą dwie reklamówki (na haczykach, których w sumie mam aż 4), jedna z płynem do spryskiwaczy, druga z ręcznikami papierowymi do usuwania efektów bombardowania i mycia szyb, płynem do mycia szyb, ściereczkami do mycia szyb i odmrażaczem do szyb (skrobaczkę mam, ale nie używam, bo rysuję szyby.
Pod podłogą bagażnika mam ściereczki do wycierania kokpitu i tapicerki oraz wkrętak wielofunkcyjny jak bym musiał wymieniać żarówkę z przodu.
SonyXperia napisał/a:santapietruszka napisał/a:Przeczytałam książkę, mogę się odezwać, choć opóźniona w temacie jestem
Mam w samochodzie kilka gaśnic (nie wyrzucam starych), pustych butelek po mineralnej, szmat, szmatek i szmateczek, pustych pojemników po płynach do spryskiwaczy, parasol przeciwdeszczowy, parasol przeciwsłoneczny, drapaczki, zmiotki dwie, znicz... Wszystko to wala się po moim meleksie ... O czym zapomniałam?
A ten znicz to po co Ci?
Parasol też mam taki ładny pomarańczowy, do tego w bagażniku wiszą dwie reklamówki (na haczykach, których w sumie mam aż 4), jedna z płynem do czyszczenia, druga z ręcznikami papierowymi do usuwania efektów bombardowania i mycia szyb, płynem do mycia szyb, ściereczkami do mycia szyb i odmrażaczem do szyb (skrobaczkę mam, ale nie używam, bo rysuję szyby.
Pod podłogą bagażnika mam ściereczki do wycierania kokpitu i tapicerki oraz wkrętak wielofunkcyjny jak bym musiał wymieniać żarówkę z przodu.
Nie wyliczyłam zawarości schowku
Znicz, dla koleżnaki, która zmarła na raka 4 lata temu... jakoś nie moge dotrzeć do jej grobu..
Mam więcej gadżetów - to do Wolfa
PS. bardzo dawno nie byłem na grobie ojca... od wypadku... ze 2 lata.
Mam więcej gadżetów
- to do Wolfa
Ale gadżetów więcej do auta to ja trzymam w domu. Komsetyków do auta na pewno nie masz więcej niż Ja.
Lubię porządek Ordnung muss sein!
W schowku mam jeszcze tylko ładowarkę do telefonu, kamizelkę i pen-drive.
A wracając do Tego co pisała Rossanka ja nie zwracam uwagi czy kobieta ma prawo jazdy i auto czy nie. W ogóle nie zwracam uwagi na to co posiada (w sensie majątku).
rh72 napisał/a:Mam więcej gadżetów
- to do Wolfa
Ale gadżetów więcej do auta to ja trzymam w domu.
Komsetyków do auta na pewno nie masz więcej niż Ja.
Lubię porządek Ordnung muss sein!
W schowku mam jeszcze tylko ładowarkę do telefonu, kamizelkę i pen-drive.
A wracając do Tego co pisała Rossanka ja nie zwracam uwagi czy kobieta ma prawo jazdy i auto czy nie.
W ogóle nie zwracam uwagi na to co posiada (w sensie majątku).
W schowku mam "dyżurną" złotówkę do wózków w hipermarkecie I masę chusteczek przeciwbakteryjnych
To mój samochód jak jest brudny w środku to wszyscy mówią nawet co tak czysto.
Także Pietruszki bym tam nie wpuścił.
![]()
Ja bym wcale nie chciała wsiąść do Twojego samochodu I nie mówiłam o samochodzie i prawku w sensie majątku. Prawko, hm... teraz naprawdę jakoś głupio nie mieć (chyba że ze względów zdrowotnych, to co innego). A samochód - byle jeździł... Nie musi to być lamborghini... Ale np. niech będzie randka na full spontanie... albo zachorowałam, gość wsiada w auto i zaraz jest, a nie - to dożyj do jutra, bo pociąg mam o 6 rano, a potem skoczę Ci 2 autobusami z przesiadką do apteki...
W bagażniku to ja mam plakat z klasztorów na Meteorach w Grecji, do którego zamierzam dokupić antyramę. Plakat dostałam od mnicha w 2008, a poprzednia antyrama stłukła się parę lat później. Auto zmieniłam po drodze, zawartość bagażnika pozostała. Przebije mnie ktoś?
Rh, napisałam, jaka książka w wątku randkowym
Czasem zostawiam zakupy w bagażniku, ale pewnie mineralna i wino się nie liczy ?
Czasem zostawiam zakupy w bagażniku, ale pewnie mineralna i wino się nie liczy ?
Liczy się, jeśli dobry rocznik wina. I wody. Coś jak mój plakat
To zostaw tak na kilka lat wino w bagażniku. Chociaż warunki raczej tam nie sprzyjają leżakowaniu i wino raczej nie zyska.
Z takich niepotrzebnych to wożę koc dla zwierzaków na tylną kanapę ale i tak brudzą Pendrive na stałe włączony do instalacji (mam dostęp, spoko)... Chusteczki dla niemowląt nawilżane
Parasol w bagażniku jest, kosmetyki do kokpitu a ładowarka wpięta stale bo mam uchwyt z ładowaniem bezprzewodowym. No jednak nie za dużo tego
Pietrucha a ja Ciebie bym właśnie przewiózł, jak zechcesz
Następne lato się podkuruję i jak która nie usidli
(aby było w przyzwoitości ducha i sumienia) to przyjadę i się przejedziemy gdzieś, co?
Z takich niepotrzebnych to wożę koc dla zwierzaków na tylną kanapę ale i tak brudzą
Pendrive na stałe włączony do instalacji (mam dostęp, spoko)... Chusteczki dla niemowląt nawilżane
Parasol w bagażniku jest, kosmetyki do kokpitu a ładowarka wpięta stale bo mam uchwyt z ładowaniem bezprzewodowym. No jednak nie za dużo tego
(aby było w przyzwoitości ducha i sumienia) to przyjadę i się przejedziemy gdzieś, co?
pietruszka Co Ty na to? Nawet chusteczki dla niemowląt ma
rh72 napisał/a:Z takich niepotrzebnych to wożę koc dla zwierzaków na tylną kanapę ale i tak brudzą
Pendrive na stałe włączony do instalacji (mam dostęp, spoko)... Chusteczki dla niemowląt nawilżane
pietruszka Co Ty na to? Nawet chusteczki dla niemowląt ma
Czy ja wiem, czy mi chusteczki dla niemowląt potrzebne... jakby woził skrzynkę piwa w lodówce, to co innego...
A kosmetyki do kokpitu, to sorry, ale poczułam się urażona
Wożę nóż składany a schowek klimatyzowany Kilka piw wejdzie
EDIT: i perfumy mam do samochodu nie takie zwykłe śmierdziuchy (to też) ale takie lepsiejsze - spryskuje się tym tapicerkę
Ale po Ci nóż? Zębami piwa nie otworzysz?
Ale po Ci nóż? Zębami piwa nie otworzysz?
Ja umiem kluczem.
SonyXperia napisał/a:Ale po Ci nóż? Zębami piwa nie otworzysz?
Ja umiem kluczem.
A ja zapalniczką
Tak mi jeszcze przyszło do głowy, że jak ktoś nie wozi prezerwatyw, to musi wozić chusteczki dla niemowląt...
Nie umiem otwierać piwa niczym innym oprócz otwieracza. Dlatego zawsze kupuję w puszce
Strony Poprzednia 1 … 24 25 26 27 28 … 41 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Samotne damy bez rycerzy i rycerze bez dam-GRUPA WSPARCIA.
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024