Samotne damy bez rycerzy i rycerze bez dam-GRUPA WSPARCIA. - Netkobiety.pl
Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Posty [ 1,171 do 1,235 z 2,640 ]
- rh72
- Net-facet

- Nieaktywny
- Zawód: jest
Odp: Samotne damy bez rycerzy i rycerze bez dam-GRUPA WSPARCIA.
SonyXperia napisał/a:Skoro wyłożyłeś kawę na ławę bo:
rinho91 napisał/a:Z założenia chciałem poznać tu wielu nowych ludzi, w tym także kobiety. Zaprosić na kawę, porozmawiać - jednak widzę, że z tym jest ogromny problem smile Albo ludzie tutaj nie lubią takich jak ja, albo trzeba z nimi pisać 3 miesiące, żeby dały się gdziekolwiek zaprosić...
to przyjmij do wiadomości, że zabierasz się do tego od czterech liter strony... W każdym razie metoda "na przesłuchanie" bardziej irytuje jak intryguje, i zdecydowanie lepiej jest przestać przebierać nogami i dać się poznać od interesującej strony, moze skracając czas pisania tak do miesiąca chociaż, aby nie było wątpliwości, że wypicie kawy bedzie miło spędzonym czasem.
No chłopie, do roboty...
Przynajmniej Ty - moje chwile chwały minęły
A tak, tak... wiem, Słoneczko... nigdy nie było!
PS. kobieta Ci podpowiada i zapracuj teraz to się potem nie wyśmiga z własnych słów... Daj się dobrze poznać a potem nie będzie wątpliwości i masz Soniaczka na widelcu... (ojć, idzie oberwać teraz) 
SonyXperia napisał/a:to przyjmij do wiadomości, że zabierasz się do tego od czterech liter strony... W każdym razie metoda "na przesłuchanie" bardziej irytuje jak intryguje, i zdecydowanie lepiej jest przestać przebierać nogami i dać się poznać od interesującej strony, moze skracając czas pisania tak do miesiąca chociaż, aby nie było wątpliwości, że wypicie kawy bedzie miło spędzonym czasem.
Do czego się zabieram? do zaproszenia na kawę? Dla mnie to standardowa norma... Przeczytaj wyżej co pisałem o punkcie wyjścia.
Poznać z interesującej strony = To jest to co nazwałem "nie moim klimatem". Czyli pisanie o jakiś pingwinach, randkach w kuchni... trochę to lamerskie, a nie zabawne, ale gusta są różne:)
Co do przesłuchania, to rozumiem, że pytanie o miejscowość jest rodzajem przesłuchania? Wspaniale 
- SonyXperia
- Gość Netkobiet
rh72 napisał/a:SonyXperia napisał/a:Skoro wyłożyłeś kawę na ławę bo:
rinho91 napisał/a:Z założenia chciałem poznać tu wielu nowych ludzi, w tym także kobiety. Zaprosić na kawę, porozmawiać - jednak widzę, że z tym jest ogromny problem smile Albo ludzie tutaj nie lubią takich jak ja, albo trzeba z nimi pisać 3 miesiące, żeby dały się gdziekolwiek zaprosić...
to przyjmij do wiadomości, że zabierasz się do tego od czterech liter strony... W każdym razie metoda "na przesłuchanie" bardziej irytuje jak intryguje, i zdecydowanie lepiej jest przestać przebierać nogami i dać się poznać od interesującej strony, moze skracając czas pisania tak do miesiąca chociaż, aby nie było wątpliwości, że wypicie kawy bedzie miło spędzonym czasem.
No chłopie, do roboty...
PS. kobieta Ci podpowiada i zapracuj teraz to się potem nie wyśmiga z własnych słów... Daj się dobrze poznać a potem nie będzie wątpliwości i masz Soniaczka na widelcu... (ojć, idzie oberwać teraz) 
Czy Ty jesteś normalny?
1,174 Odpowiedź przez SonyXperia 2017-08-29 23:29:33 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-08-29 23:29:59)
- SonyXperia
- Gość Netkobiet
rinho91 napisał/a:SonyXperia napisał/a:to przyjmij do wiadomości, że zabierasz się do tego od czterech liter strony... W każdym razie metoda "na przesłuchanie" bardziej irytuje jak intryguje, i zdecydowanie lepiej jest przestać przebierać nogami i dać się poznać od interesującej strony, moze skracając czas pisania tak do miesiąca chociaż, aby nie było wątpliwości, że wypicie kawy bedzie miło spędzonym czasem.
Do czego się zabieram? do zaproszenia na kawę? Dla mnie to standardowa norma... Przeczytaj wyżej co pisałem o punkcie wyjścia.
Poznać z interesującej strony = To jest to co nazwałem "nie moim klimatem". Czyli pisanie o jakiś pingwinach, randkach w kuchni... trochę to lamerskie, a nie zabawne, ale gusta są różne:)
Co do przesłuchania, to rozumiem, że pytanie o miejscowość jest rodzajem przesłuchania? Wspaniale 
Rodzajem przesłuchania są pytania kierowane na "dzień dobry" o zwiazki i dzieci... Naprawdę takie rzeczy trzeba jeszcze tłumaczyć? Co do reszty treści moich postów na tym forum, proponuję udać się po zgubione po drodze jeśli nie poczucie humoru, to dystans do świata i życia.
- rh72
- Net-facet

- Nieaktywny
rinho91 napisał/a:SonyXperia napisał/a:to przyjmij do wiadomości, że zabierasz się do tego od czterech liter strony... W każdym razie metoda "na przesłuchanie" bardziej irytuje jak intryguje, i zdecydowanie lepiej jest przestać przebierać nogami i dać się poznać od interesującej strony, moze skracając czas pisania tak do miesiąca chociaż, aby nie było wątpliwości, że wypicie kawy bedzie miło spędzonym czasem.
I dlatego jesteś standardową normą... Czyli, jak Ci się nie podoba i nie po Twojemu to potrzebujesz się wypowiedzieć, jaki to świat straszny i taki lamerski i w ogóle pokazać, że masz wszystko w 4 literach. No nie jesteś jedyny, co tak ma. A o miejscowości, albo o rejony przynajmniej nikt ci info nie odmówi. Za słabo się starałeś. To jest ta prawda. Po miesiącu wypowiadania się nie rzucisz na kolana kobiet tutaj na forum... a paczaj, a taki byłeś za kobietami tutaj swego czasu... taki szacun był i uznanie od ciebie. Uffff... kłamię gdzieś?
1,176 Odpowiedź przez rh72 2017-08-29 23:30:47 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-08-29 23:33:35)
- rh72
- Net-facet

- Nieaktywny
SonyXperia napisał/a:rh72 napisał/a:SonyXperia napisał/a:Skoro wyłożyłeś kawę na ławę bo:
No chłopie, do roboty...
Czy Ty jesteś normalny?
W normie, i tak i nie
Hmmmm... dystans piszesz? Hmmmm... poczucie humoru?
A spaczone też się liczy? 
- SonyXperia
- Gość Netkobiet
Oj, wątpię, chyba jednak trzeba tutaj wprowadzić abonamenty 
1,179 Odpowiedź przez SonyXperia 2017-08-29 23:42:40 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-08-29 23:43:01)
- SonyXperia
- Gość Netkobiet
- SonyXperia
- Gość Netkobiet
Potrafię obejść się smakiem, że nie stać mnie na wszystko 
1,182 Odpowiedź przez rinho91 2017-08-29 23:47:05 Ostatnio edytowany przez rinho91 (2017-08-29 23:49:19)
rh72 napisał/a:I dlatego jesteś standardową normą... Czyli, jak Ci się nie podoba i nie po Twojemu to potrzebujesz się wypowiedzieć, jaki to świat straszny i taki lamerski i w ogóle pokazać, że masz wszystko w 4 literach. No nie jesteś jedyny, co tak ma. A o miejscowości, albo o rejony przynajmniej nikt ci info nie odmówi. Za słabo się starałeś. To jest ta prawda. Po miesiącu wypowiadania się nie rzucisz na kolana kobiet tutaj na forum... a paczaj, a taki byłeś za kobietami tutaj swego czasu... taki szacun był i uznanie od ciebie. Uffff... kłamię gdzieś?
Ostatni raz odniosę się do jakiejkolwiek odpowiedzi i zmykam.
Nie staram się "wyrywać" kogokolwiek tutaj, ponieważ nie narzekam na spotkania z osobami płci przeciwnej na żywo. Nie mam intencji rzucania kogokolwiek na kolana. Zdobędę się na odrobinę uszczypliwości w stosunku do Ciebie rh72. Różnica między nami jest taka, że ja mam jeszcze życie towarzyskie poza forum
))
Co do "bycia za kobietami", to chodziło o emancypacje kobiet oraz gender w rozwoju myślenia. Nadal za tym jestem i będę wspierał każdą kobietę, która walczy ze stereotypami 
Uznajmy, że poczucie humoru obecne w większości wątków na tym forum jest nie dla mnie i to mój problem, ok? 
- rh72
- Net-facet

- Nieaktywny
SonyXperia napisał/a:Potrafię obejść się smakiem, że nie stać mnie na wszystko 
Yyyyyyy... wygrałem? Yyyyyy... 
- rh72
- Net-facet

- Nieaktywny
rinho91 napisał/a:rh72 napisał/a:I dlatego jesteś standardową normą... Czyli, jak Ci się nie podoba i nie po Twojemu to potrzebujesz się wypowiedzieć, jaki to świat straszny i taki lamerski i w ogóle pokazać, że masz wszystko w 4 literach. No nie jesteś jedyny, co tak ma. A o miejscowości, albo o rejony przynajmniej nikt ci info nie odmówi. Za słabo się starałeś. To jest ta prawda. Po miesiącu wypowiadania się nie rzucisz na kolana kobiet tutaj na forum... a paczaj, a taki byłeś za kobietami tutaj swego czasu... taki szacun był i uznanie od ciebie. Uffff... kłamię gdzieś?
Ostatni raz odniosę się do jakiejkolwiek odpowiedzi i zmykam.
Nie staram się "wyrywać" kogokolwiek tutaj, ponieważ nie narzekam na spotkania z osobami płci przeciwnej na żywo. Nie mam intencji rzucania kogokolwiek na kolana. Zdobędę się na odrobinę uszczypliwości w stosunku do Ciebie rh72. Różnica między nami jest taka, że ja mam jeszcze życie towarzyskie poza forum
))
Co do "bycia za kobietami", to chodziło o emancypacje kobiet oraz gender w rozwoju myślenia. Nadal za tym jestem i będę wspierał każdą kobietę, która walczy ze stereotypami 
Uznajmy, że poczucie humoru obecne w większości wątków na tym forum jest nie dla mnie i to mój problem, ok? 
Ubodłeś...
Teraz płaczę i pewnie ograniczę obecność na forumie aby udowodnić, że taki zajęty jestem...
A serio, ktoś mi wytłumaczy to 'gender' bo to jakieś zaklęcie typu 'Avada Kedavra'... Pierdykają tym słowem w jakiś znaczeniach pojednania płci a tu chyba chodzi o różnicowanie. Jak to słyszę to myślę czy 'do mnie to alibi?' Jejć...
1,185 Odpowiedź przez SonyXperia 2017-08-30 10:14:14 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-08-30 10:50:34)
- SonyXperia
- Gość Netkobiet
rh72 napisał/a:SonyXperia napisał/a:Potrafię obejść się smakiem, że nie stać mnie na wszystko 
Do tego, trzeba uczestniczyć w grze 
- rh72
- Net-facet

- Nieaktywny
SonyXperia napisał/a:rh72 napisał/a:SonyXperia napisał/a:Potrafię obejść się smakiem, że nie stać mnie na wszystko 
Ściemniara! 
- Zawód: Dobry :D
rh72 napisał/a:SonyXperia napisał/a:rh72 napisał/a:Yyyyyyy... wygrałem? Yyyyyy... 
Ściemniara! 
Wiesz co zły lordzie sith, uważaj lepiej na swojego padawana, u sithów to już taka tradycja prawie, że uczeń zabija mistrza. 
Twój już wczoraj próbował swoich sil.

- SonyXperia
- Gość Netkobiet
rh72 napisał/a:SonyXperia napisał/a:rh72 napisał/a:Yyyyyyy... wygrałem? Yyyyyy... 
Ściemniara! 
Lamerska modliszka
Ale nie dla tych, którym się marzy, że im się trafi jak ślepej kurze ziarnko 
1,189 Odpowiedź przez rh72 2017-08-30 12:16:31 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-08-30 12:16:49)
- rh72
- Net-facet

- Nieaktywny
rinho91 napisał/a:. Z założenia chciałem poznać tu wielu nowych ludzi, w tym także kobiety. Zaprosić na kawę, porozmawiać - jednak widzę, że z tym jest ogromny problem
Albo ludzie tutaj nie lubią takich jak ja, albo trzeba z nimi pisać 3 miesiące, żeby dały się gdziekolwiek zaprosić...
Rihno, to chyba nie ten portal.
Tutaj raczej trudno będzie kogoś namówić na spotkanie,bo nie taki jest cel tego miejsca.
3 msce- faktycznie,szmat czasu 
A co do poczucia humoru....omija się miejsca ,które nam nie pasują,nie wszędzie jest miło..jak TUTAJ 
Może troszkę "wyluzuj" ? 
- SonyXperia
- Gość Netkobiet
mergi napisał/a:rinho91 napisał/a:. Z założenia chciałem poznać tu wielu nowych ludzi, w tym także kobiety. Zaprosić na kawę, porozmawiać - jednak widzę, że z tym jest ogromny problem
Albo ludzie tutaj nie lubią takich jak ja, albo trzeba z nimi pisać 3 miesiące, żeby dały się gdziekolwiek zaprosić...
[...],nie wszędzie jest miło..jak TUTAJ 
No ba
Ale on już tego chyba nie czyta 
..ale musiałam to napisać 
- rh72
- Net-facet

- Nieaktywny
Rh, zapomniałeś o Wilku
tyż jest 
- rh72
- Net-facet

- Nieaktywny
1,196 Odpowiedź przez mergi 2017-08-30 20:28:53 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-08-30 20:29:45)
...ale słodzisz 
1,197 Odpowiedź przez lody miętowe 2017-08-30 20:30:38 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-08-30 20:31:38)
Rh, byś nie napisał, to już bym Cię skreśliła na amen 
EDIT: mergi, czasami tak słodzi, że aż mdli 
Jak facet słodzi to..... 
.....to się niedobrze robi
ok. czasami 
1,201 Odpowiedź przez mergi 2017-08-30 20:37:45 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-08-30 20:38:18)
..ale delikatnie może być,prawda? 
Ross, 
- SonyXperia
- Gość Netkobiet
On nie słodzi, on podjudza
Sony, Mergi, lody razem... Lalala, będę miał fun - akurat 
Podjudza? hmmm....Serio? 
Wystrzegać się? 
- rh72
- Net-facet

- Nieaktywny
Oj tam, oj tam 
1,205 Odpowiedź przez mergi 2017-08-30 20:56:01 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-08-30 20:56:15)
Czyli prawdę dziewczyny pisały .... 
- rh72
- Net-facet

- Nieaktywny
Prawdę pisały, samiuśką 
Nic na obronę...pokornie.... 
1,208 Odpowiedź przez SonyXperia 2017-08-30 21:01:19 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-08-30 21:01:33)
- SonyXperia
- Gość Netkobiet
On ma różne wersje prawdy

1,209 Odpowiedź przez rh72 2017-08-30 21:05:41 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-08-30 21:05:55)
- SonyXperia
- Gość Netkobiet
rh72 napisał/a:Prawda jest tylko jedna i ona Ciebie wyzwoli 
Nie ma to jak powtarzać utarte banały 
- rh72
- Net-facet

- Nieaktywny
mergi napisał/a:..ale co, wyzwolona źle?
SonyXperia napisał/a:rh72 napisał/a:Prawda jest tylko jedna i ona Ciebie wyzwoli 
Nie ma to jak powtarzać utarte banały 
Banały, banałami ale jak mądrze to brzmi...
Nawet zaraz będzie dyskusja o kobietach wyzwolonych...
rh72 napisał/a:Prawda jest tylko jedna
prawdy są 3 
- rh72
- Net-facet

- Nieaktywny
mergi napisał/a:rh72 napisał/a:Prawda jest tylko jedna
prawdy są 3 
Acha. Filozofuj...
Tischner nie pomoże na moje widzenie świata 
- SonyXperia
- Gość Netkobiet
rh72 napisał/a:mergi napisał/a:rh72 napisał/a:Prawda jest tylko jedna
prawdy są 3 
Acha. Filozofuj...
Tobie pewnie nie pomoże 
rh72 napisał/a:mergi napisał/a:rh72 napisał/a:Prawda jest tylko jedna
prawdy są 3 
Acha. Filozofuj...
To żadna filozofia 
Moja prawda, Twoja prawda, i g..o prawda 
- rh72
- Net-facet

- Nieaktywny
Tys prawda! 
haha!
A co z wyzwolonymi kobietami?
- SonyXperia
- Gość Netkobiet
mergi napisał/a:haha!
A co z wyzwolonymi kobietami?
Boi się ich 
1,221 Odpowiedź przez mergi 2017-08-30 21:46:42 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-08-30 21:47:25)
Tak myślałam 
słabi mężczyźni boją się silnych kobiet .
Dlaczego?...bo nie mogą ich kontrolować 
1,222 Odpowiedź przez SonyXperia 2017-08-31 10:12:22 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-08-31 10:13:58)
- SonyXperia
- Gość Netkobiet
- rh72
- Net-facet

- Nieaktywny
mergi napisał/a:Tak myślałam 
słabi mężczyźni boją się silnych kobiet .
Dlaczego?...bo nie mogą ich kontrolować 
Kobieta... bo nie mogą ich zrozumieć! 
- rh72
- Net-facet

- Nieaktywny
Szczęściara.;)
ALIKA,Gdzie Ty uciekasz?;)
Urlop?
- SonyXperia
- Gość Netkobiet
rh72 napisał/a:Kobieta... dać promocję i jej żal, że do końca nie wykorzystała
Było stać, nie byłoby żal 
Spieszyłam się 
Trzeba wiedzieć kiedy można 
- SonyXperia
- Gość Netkobiet
A panowie z tym mają problem.
Spieszą się wtedy kiedy nie powinni.
- SonyXperia
- Gość Netkobiet
rh72 napisał/a:Się starać za złotówkę??? Za złotówkę???
Jeszcze pewnie za darmo, co? 
Nie stać Cię nawet za złotówkę ? 
1,234 Odpowiedź przez mergi 2017-08-31 20:54:44 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-08-31 20:55:42)
Co za interesowna męska postawa!
Nie no.... 
Sony,to pół piwa .... 
- SonyXperia
- Gość Netkobiet
mergi napisał/a:Co za interesowna męska postawa!
Nie no.... 
Sony,to pół piwa .... 
Nooo... tak 1/3 
Posty [ 1,171 do 1,235 z 2,640 ]
Zobacz popularne tematy :
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024