rossanka napisał/a:santapietruszka napisał/a:To przywieź, dawno zapraszam
Klapki czy sukienki ??:D
Sukienki
Kaufland mam niedaleko, klapki się dokupi
Tylko jeden problem, one są 36
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Samotne damy bez rycerzy i rycerze bez dam-GRUPA WSPARCIA.
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16 17 18 … 41 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
rossanka napisał/a:santapietruszka napisał/a:To przywieź, dawno zapraszam
Klapki czy sukienki ??:D
Sukienki
santapietruszka napisał/a:rossanka napisał/a:Klapki czy sukienki ??:D
Sukienki
Spoko, to żaden problem. Włożę je zamiast skarpetek
santapietruszka napisał/a:rossanka napisał/a:Klapki czy sukienki ??:D
Sukienki
A sukienki czy klapki są 36?
rossanka napisał/a:santapietruszka napisał/a:Sukienki
Hahahaha
Ale ja mówiłam o kieckach :D:D
santapietruszka napisał/a:rossanka napisał/a:Tylko jeden problem, one są 36
Hahahaha
Ale ja mówiłam o kieckach:D:D
Ja też
rossanka napisał/a:santapietruszka napisał/a:Spoko, to żaden problem. Włożę je zamiast skarpetek
Hahahaha
Ale ja mówiłam o kieckach:D:D
Ja też
Hahaha
Tośmy sobiepogadały
Dooooberek!!!
Trochę dziś mam zajęć Jeszcze nie przeczytałam, co działo się, na topiku jak mnie nie było.Ale wzrokiem tu przeleciałam i widzę, że rozmowa skierowała się na temat ubrań.Ja uwielbiam sukienki, mam ich niezłą kolekcję, bez szpilki, koturenek nie wyobrażam sobie życia.Muszę już zmykać ....Poczytam potem.
A w ogóle to co słychać, dziś w sobotę u Was?
Trzymajcie się!
Przyjemnego południa!
A w ogóle to co słychać, dziś w sobotę u Was?
Popsuła się pogoda Jakże by inaczej w weekend
U mnie słońce. Ale kręgosłup boli, cóż nie nadaję się do fizycznej pracy... Także naprawy, to ja mogę co najwyżej odbierać, a nie wykonywać samemu, chociaż wiem jak i umiem....
U mnie słońce.
Oddawaj mi słońce natychmiast
Oddam za okręcenie jednej nakrętki na wielowpuście, ewentualnie za grzechotkę 1/2 cala.
Oddam za okręcenie jednej nakrętki na wielowpuście, ewentualnie za grzechotkę 1/2 cala.
Phiii, interesiarz Samo od Ciebie odejdzie i przyjdzie do mnie
AloneWolf90 napisał/a:Oddam za okręcenie jednej nakrętki na wielowpuście, ewentualnie za grzechotkę 1/2 cala.
Phiii, interesiarz
Samo od Ciebie odejdzie i przyjdzie do mnie
Businessman.
Witajcie,
Dzisiaj ja Wam coś zaserwuję, częstujcie się kto chce;)
U mnie słonecznie dzisiaj było.
Dobrze,że wykorzystałam pogodę,bo chmury nadchodzą.
Wilczek, o coś Ty takiego robił,że kręgosłup Cię boli?
ps."Ulotnię " się na kilka dni...od jutra. Bawcie się tutaj ładnie i ...grzecznie
Sprawdzę
Buziaki.
Mergi, ja sie poczęstuję, problem taki, że ja sama to zjem
A Wilka pewnie boli kręgosłup, bo na rurze tańczył
Podzielimy się po połowie.
Ja ostatnio zjadam czekoladki w ilościach..ogromnych
Mergi, ja sie poczęstuję, problem taki, że ja sama to zjem
A Wilka pewnie boli kręgosłup, bo na rurze tańczył
Na rurze nie. Ale przy tak.
Przy rowerowej.
Cały czas rower i jego naprawa?
Tak, ale ja się nie nadaję do pracy fizycznej i napraw. Kiedyś wypadł mi kręg i teraz do końca życia będę mieć problemy, a ja chciałem tylko przypakować.
..ale pisałeś,że do śrubokręta Cię ciągnie,więc chyba nie jest tak źle
..ale pisałeś,że do śrubokręta Cię ciągnie,więc chyba nie jest tak źle
Tak, ale na życie tak nie zarobię. Bo bym pracował na pół etatu co najwyżej, po jednym dniu pracy w kanale, nie byłem w stanie nic robić przez dwa dni... A przy rowerze jakbym pracował 8 godzin w kuckach to bym nie wstał...
Dlatego naprawiać wolę takie małe rzeczy co można je położyć na biurku/stole.
Uuuuuuu....Wilk to kiepsko, bo jak ty będziesz swoja wybranke serca na rękach nosił
Uuuuuuu....Wilk to kiepsko, bo jak ty będziesz swoja wybranke serca na rękach nosił
Zapłaci komuś, żeby to zrobił za niego
Albo znajdzie taką, co jego będzie nosić
Ona jego będzie przez próg przenosiła
Będzie leżał potem krzyżem na twardej podłodze
Ale jak nie będzie cięższa ode mnie to gdzie problem. Poza tym ostatnio zaniedbałem ćwiczenia na wzmocnienie kręgosłupa i to pewnie z tego, jeśli dodać, że nie zrezygnowałem z tych co obciążają kręgosłup to jest jak jest.
A co do noszenia przecież nie będę nosił przez osiem godzin. A jak co to zrobię sobie egzoszkielet.
A co do noszenia przecież nie będę nosił przez osiem godzin.
No, jak nie? 24/7 powinieneś nosić...
To szukaj takiej ,aby była lekka jak piórko
Pietruszka,no widzisz,oni tego nie wiedzą,skandal!
AloneWolf90 napisał/a:A co do noszenia przecież nie będę nosił przez osiem godzin.
Dodatkowo chodzić wokół niej na rzęsach (kiedy jej nie nosi) i traktować jak jajko
santapietruszka napisał/a:AloneWolf90 napisał/a:A co do noszenia przecież nie będę nosił przez osiem godzin.
Dodatkowo chodzić wokół niej na rzęsach (kiedy jej nie nosi) i traktować jak jajko
Zapomniałaś dodać o full service. A księżniczka tylko leży i pachnie.
Dodatkowo chodzić wokół niej na rzęsach (kiedy jej nie nosi)
Jak nosi, to też powinien na rzęsach, nie ułatwiaj mu...
Ten full service brzmi bardzo zachęcająco
SonyXperia napisał/a:Dodatkowo chodzić wokół niej na rzęsach (kiedy jej nie nosi)
Jak nosi, to też powinien na rzęsach, nie ułatwiaj mu...
santapietruszka napisał/a:AloneWolf90 napisał/a:A co do noszenia przecież nie będę nosił przez osiem godzin.
Spełniać zachcianki i powtarzać :"Tak kochanie,masz rację":D
Czytaj i się ucz wilczku co Cię czeka
Wilk, nawet nie dyskutuj! Panie się rozmarzyły... teraz ich nie powstrzymasz a jedynie ogień podsycisz
Wilk, nawet nie dyskutuj! Panie się rozmarzyły... teraz ich nie powstrzymasz a jedynie ogień podsycisz
W końcu wątek jest o rycerzach i damach. A, że każdy rycerz miał Panią swego serca, to chyba Panie to odebrały zbyt dosłownie.
Wilczek, Ty się na rycerza nie nadajesz... kręgosłup by Ci padł, jakbyś zbroję nałożył...
Wilczek, Ty się na rycerza nie nadajesz... kręgosłup by Ci padł, jakbyś zbroję nałożył...
Ja tam jestem nowoczesny i taki rycerze ze mnie.
santapietruszka napisał/a:Wilczek, Ty się na rycerza nie nadajesz... kręgosłup by Ci padł, jakbyś zbroję nałożył...
Ja tam jestem nowoczesny i taki rycerze ze mnie.
Zaraz napisze, że go sam skonstruował
..ale czy my źle mu radzimy?
To w trosce,niech wie co co go czeka:P
lody miętowe
bo na rurze tańczył dobrze, że tego nie widziałam
lody miętowe
bo na rurze tańczyłdobrze, że tego nie widziałam
Eee, raczej szkoda, że nie widziałyśmy
Wilczek,to jak Ty tę damę swoją będziesz bronił,co?
Summertime, ja widziałam oczyma wyobraźni, tak źle nie było
EDIT: w Wilku jest spory potencjał, oj wielki
Wilk, nie słuchaj go
rh72 napisał/a:Wilk, nawet nie dyskutuj! Panie się rozmarzyły... teraz ich nie powstrzymasz a jedynie ogień podsycisz
Wilk, nie słuchaj go
![]()
Pewnie, że nie słuchaj, zazdrosny i tyle...
SonyXperia
Umiejętności tanecznych nie posiada ....i w tej obudowie z Marsa .hhhmm.Raczej nic się nie zobaczy.Ciałko pochowane, ruchy skrępowane.
Jaki potencjał ...:D. ...przecież, nawet kobietki szuka nie tańczącej
SonyXperia napisał/a:rh72 napisał/a:Wilk, nawet nie dyskutuj! Panie się rozmarzyły... teraz ich nie powstrzymasz a jedynie ogień podsycisz
Wilk, nie słuchaj go
![]()
Pewnie, że nie słuchaj, zazdrosny i tyle...
Wilczek,pewnie już wie,że my kobiety MAMY RACJĘ
ZAWSZE.
Tia... taki kostium jak Wilka to sam sobie uszyję bo bez efektów specjalnych to tak wygląda... I nie pomoże kobiety nosić na rękach ale do tańca w sam raz
Się, pardon, zagalopowałem życiowo...! Kobiety przecież rację mają i w ogóle... temat to przecież i te damy i ci rycerze
bez zbroi? bez miecza?
Kiepski ten rycerz
kostium jak Wilka to sam sobie uszyję
Mniej więcej tak to wygląda, jak Twoja propozycja "podobnej" kiecki, którą mi podesłałeś
..ale co,nie nadaje się ta kiecka do noszenia?
rh72 napisał/a:kostium jak Wilka to sam sobie uszyję
Mniej więcej tak to wygląda, jak Twoja propozycja "podobnej" kiecki, którą mi podesłałeś
No nie... tu większe różnice... nie gadaj! Chociaż Wy macie jakieś niepojęte rozróżnianie pomiędzy jasnozielonym a pistacjowym
..ale co,nie nadaje się ta kiecka do noszenia?
Nadawać się nadawałaby, ale żeby była podobna, to cza by było mieć ekstra wyobraźnię i jakieś wspomaganie...
Rh, zapodaj tą kieckę, bo ja nie mogę znaleźć Niech dziewczyny ocenią
No nie... tu większe różnice... nie gadaj! Chociaż Wy macie jakieś niepojęte rozróżnianie pomiędzy jasnozielonym a pistacjowym
Nie niepojęte, tylko zasadnicze
Ale się uśmiałam
mergi napisał/a:..ale co,nie nadaje się ta kiecka do noszenia?
Nadawać się nadawałaby, ale żeby była podobna, to cza by było mieć ekstra wyobraźnię i jakieś wspomaganie...
Rh, zapodaj tą kieckę, bo ja nie mogę znaleźć
Niech dziewczyny ocenią
A poszukam... ale dzięki, wspomagania nie było, wystarczyła wyobraźnia
rh72 napisał/a:No nie... tu większe różnice... nie gadaj! Chociaż Wy macie jakieś niepojęte rozróżnianie pomiędzy jasnozielonym a pistacjowym
Nie, niepojęte, tylko zasadnicze
![]()
Ale się uśmiałam
No pewnie, pewnie... Ostatnio już się tak feminizujemy z kolegą programistą, że ustalaliśmy kolor tła pola wymaganego i ja chciałem tak subtelniejszy więc mówię łososiowy ale nie ten norweski bo za ostry tylko taki łosoś co już trochę poleżał w lodówce (pozdrawiam towarzystwo pingwinów i wilków!
) i koleżanka mi musiała przerwać krótko: Waldek, pisz: bladoróżowy!
To czekamy na zdjęcie.
santapietruszka napisał/a:mergi napisał/a:..ale co,nie nadaje się ta kiecka do noszenia?
Rh, zapodaj tą kieckę, bo ja nie mogę znaleźć
Niech dziewczyny ocenią
wspomagania nie było, wystarczyła wyobraźnia
Uuuuu... witaminka C się skończyła?
SonyXperia napisał/a:rh72 napisał/a:No nie... tu większe różnice... nie gadaj! Chociaż Wy macie jakieś niepojęte rozróżnianie pomiędzy jasnozielonym a pistacjowym
Nie, niepojęte, tylko zasadnicze
![]()
Ale się uśmiałami koleżanka mi musiała przerwać krótko: Waldek, pisz: bladoróżowy!
Waldek?
kolega ma na imię Waldemar... Ładnie?
Ślicznie
One! To Pietruszka...
Two! Podobna wg mnie No co? Też w cętki
Pewnie, że podobna jak Wilk do rycerza
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16 17 18 … 41 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Samotne damy bez rycerzy i rycerze bez dam-GRUPA WSPARCIA.
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024