Samotne damy bez rycerzy i rycerze bez dam-GRUPA WSPARCIA. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Samotne damy bez rycerzy i rycerze bez dam-GRUPA WSPARCIA.

Strony Poprzednia 1 10 11 12 13 14 41 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 716 do 780 z 2,640 ]

716

Odp: Samotne damy bez rycerzy i rycerze bez dam-GRUPA WSPARCIA.

Hihihi wink Zrozumiałem chyba clue wypowiedzi smile

Zobacz podobne tematy :

717

Vicky85 dzięki za miłe słowa, ale obawiam się, że mogą nie mieć pokrycia w rzeczywistości big_smile no tak, wpadła, wypadła, powiedziała co wiedziała smile pozdrawiam Cię big_smile

A Wilka to chyba dzisiaj uszy to parzą big_smile człowiek coś "chlapnie", a tu mu zaraz analizy przeprowadzają big_smile

718

vicky85 napisał/a:

dawno nie czytalam ciekawszej teorii niz ta:D:D:D:D musze zapamietac swietna na judzenie sztywniakow bez humoru na imprezachąa

Pisząc wczoraj swój"post z przymrużeniem oka" ,nawet mi przez myśl nie przeszło,że znajdzie się chociaż jedna osoba,która odczyta go  dosłownie. roll lol

Samu3l napisał/a:

Witam z rana smile

Trzeba się pożalić dziś trochę żeby nie było za wesoło, otóż wczoraj dopiero udało mi się odsprzedać pierścionek zaręczynowy, nie powiem trochę przykro się zrobiło.

Dobrze że w piątek jadę na cały weekend z dobrym ziomkiem, jego dziewczyną i jakimiś ich kumpelami nad jeziorko, to człowiek odreaguje smile

Rozumiem,że było Ci przykro.To normalne.Spójrz na to z drugiej strony,zrobiłeś krok w dobrym kierunku,zamykasz przeszłość.
Wyjazd ze znajomymi to bardzo dobry pomysł. Zawsze możesz przyjść tutaj i ponarzekać,wysłuchamy i pocieszymy big_smile
Zajmij myśli wink

Wilczek,obejrzałeś film?

719

mergi napisał/a:

Pisząc wczoraj swój"post z przymrużeniem oka" ,nawet mi przez myśl nie przeszło,że znajdzie się chociaż jedna osoba,która odczyta go  dosłownie. roll lol

Tak to jest jak się czyta pobieżnie wątki, wychwytując jeden post smile

720

Witam

Co taka cisza tu dziś? big_smile

721

Samu3l napisał/a:

Witam

Hej!

Pewnie większość korzysta z dnia wolnego smile

722 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-08-15 18:03:28)

vicky85 napisał/a:

preferujesz byc alfa w centrum uwagi co uzyskales w obu tematach wiec chyba bez roznicy;p

Oj tam,oj tam,męskie wsparcie jest bezcenne big_smile

Samu3l napisał/a:

Witam

Pogoda ładna,więc większość pewnie nad jeziorkiem.
Ja właśnie wróciłam z przejażdżki.
Jak nastrój?

723

mergi napisał/a:
vicky85 napisał/a:

preferujesz byc alfa w centrum uwagi co uzyskales w obu tematach wiec chyba bez roznicy;p

Oj tam,oj tam,męskie wsparcie jest bezcenne big_smile

Samu3l napisał/a:

Witam

Pogoda ładna,więc większość pewnie nad jeziorkiem.
Ja właśnie wróciłam z przejażdżki.
Jak nastrój?

A dzięki, nastrój znośnie, wracają myśli o ex ale staram się wtedy myśleć o czymś innym.

Też bym gdzieś się przejechał, jednak jestem dopiero w trakcie robienia prawa jazdy smile

724

Przejażdżka była rowerowa.
To dobrze,że nastrój lepiej,odganiaj  złe myśli.

725

mergi napisał/a:

Przejażdżka była rowerowa.
To dobrze,że nastrój lepiej,odganiaj  złe myśli.

Ile kilometrow?

726

dzisiaj skromnie,15.

727

mergi napisał/a:

dzisiaj skromnie,15.

Masz licznik, czy to tak "na oko"

728

Aplikacja  w tel.

729

mergi napisał/a:

Aplikacja  w tel.

Endomondo ?

730 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-08-15 18:53:25)

tak.

Tyle,że to nie w moim tel.
Ja takich "bajerów"nie mam.

731

lody miętowe napisał/a:

Vicky85 dzięki za miłe słowa, ale obawiam się, że mogą nie mieć pokrycia w rzeczywistości big_smile no tak, wpadła, wypadła, powiedziała co wiedziała smile pozdrawiam Cię big_smile

Hahahah , tak troche bylo

732

lody miętowe napisał/a:

Hahahah , tak troche bylo

733

Pierwsza!Ha! Hallo,Wszystkim:):)..z kawą.
Kupiłam sobie nowy telefon, wizerunkowo spełnia wszystkie moje achy i ochy jednak mankamenty zaczynają być nie satysfakcjonujące.Pewne mogę zniwelować inne niestety ku mojemu przerażeniu mam wrażenie mogą się naradzać i pogłębiać....To nie to co S.......ng.On był sprawny i w porównaniu z innymi doskonały.Teraz już wiem, po tym doświadczeniu, że nie zdradzę go nigdy więcej big_smile...A, czy ktoś ma jakąś ukochaną apkę?

A o filmie też kilka słówek nadmienię ...ale to potem:)

734

Summertime napisał/a:

Kupiłam sobie nowy telefon, wizerunkowo spełnia wszystkie moje achy i ochy jednak mankamenty zaczynają być nie satysfakcjonujące.Pewne mogę zniwelować inne niestety ku mojemu przerażeniu mam wrażenie mogą się naradzać i pogłębiać....To nie to co S.......ng.On był sprawny i w porównaniu z innymi doskonały.Teraz już wiem, po tym doświadczeniu, że nie zdradzę go nigdy więcej big_smile...A, czy ktoś ma jakąś ukochaną apkę?

Cześć Summer, a jaki telefon kupiłaś? wink

Ja nie lubię Samsunga za preinstalowany syf, którego niw da sie wyrzucić. wink

Co do apek to moja ukochana i jedyna niezbędna to yanosik. big_smile
Ciekawe czemu? tongue

735 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2017-08-16 11:05:48)

Wielbiciel Lidiji Bacic napisał/a:

Piegowata, dawno nie słyszałem tego słowa (mowa o łapserdaku).

Uwielbiam bogactwo i rozmaite smaczki naszego języka. Tak mi się ten łapserdak jakoś przypomniał znienacka smile

736

Summertime napisał/a:

U mnie w pracy moda na sprowadzanie z zagranicy telefonów xiaomi, podobno bardzo się opłaca a telefony są niezłe z tego co słyszę.

Sam mam poczciwego LG G3 już jakiś czas, i tak jak 5,5cala było dla mnie spore to teraz wydaje mi się za mały tongue

737

Summertime napisał/a:

Hej!  Gratuluję zakupu smile

Moja ulubiona aplikacja w telefonie to chyba kalendarz tongue Mam nokię 105 smile

738 Ostatnio edytowany przez Summertime (2017-08-16 13:28:23)

AloneWolf90
Nabyłam LG 2017 K10

Te śmieci w postaci głupich aplikacji, jest faktycznie trochę, także w tym LG tu to dopiero jest problem z ich wyrzuceniem...Gorzej niż w Sams....u

Jedną z apek bez, których nie żyje:D jest WhatsApp big_smile miałam też takiego Hanga...coś tam i Skype oczywiście..ale ponieważ nie mam fejsa i tym podobnym, to muszę mieć coś do komunikacji...No i program do zdjęć ...mmm..uwielbiam fotografować i patrzeć pod innym kątem...ale tylko spoglądać, bo cenię sobie prawdę bez przeróbek:)

Twoja apka ...pomocna :)zawsze jest niezawodna?
Samu3l
Też o tym słyszałam, a jak z jakością tych fonów nie zawieszają?
rinho91
......thanks:)
Nokia, to jest sprzęt:)utrwalił mi się w głowie obraz Noki 3310:D...ten to miał wykop:D

739

O jakości się nie wypowiem, bo sam nigdy tego telefonu nie używałem, trzeba poczytać opinie u wujka google. Ale ludzie sobie chwalą, nie jest to raczej jakiś topowy telefon, ale podobno (podobno - usłyszałem na żywo może 2 opinie)  świetny jeżeli chodzi o stosunek cena/jakość.

740

Summertime napisał/a:

AloneWolf90
Nabyłam LG 2017 K10

Te śmieci w postaci głupich aplikacji, jest faktycznie trochę, także w tym LG tu to dopiero jest problem z ich wyrzuceniem...Gorzej niż w Sams....u

Jedną z apek bez, których nie żyje:D jest WhatsApp big_smile miałam też takiego Hanga...coś tam i Skype oczywiście..ale ponieważ nie mam fejsa i tym podobnym, to muszę mieć coś do komunikacji...No i program do zdjęć ...mmm..uwielbiam fotografować i patrzeć pod innym kątem...ale tylko spoglądać, bo cenię sobie prawdę bez przeróbek:)

Twoja apka ...pomocna :)zawsze jest niezawodna?
Samu3l
Też o tym słyszałam, a jak z jakością tych fonów nie zawieszają?
rinho91
......thanks:)
Nokia, to jest sprzęt:)utrwalił mi się w głowie obraz Noki 3310:D...ten to miał wykop:D

Twój telefon ma całkiem dobre parametry, xiaomii w tej cenie ma podobne parametry, jedynie baterie miałby lepszą. wink U mnie w pracy ma kolega i bardzo zadowolony, a zmienił z Samsunga. Chociaż paru aplikacji mu brakuję. big_smile

Jak z zacinaniem nie wiem ja używam Lumii 650, ktora miała sie nie ciąć, a już pare razy zacięła się na amen i musiałem wyjmować baterie, za tą cenę co ja kupiłem i tak nie dostałbym nic lepszego. wink Chociaż czasem ścięcia telefonu są irytujące zwłaszcza jak się nawigacja przytnie i potem trzeba krążyć przez to. big_smile

Nie masz FB? No proszę ja tez nie mam, też mam whats'upa i skype. wink Ale do komunikacji i tak najbardziej lubię stare dobre gg. smile

Co do yanosika nie zawsze jest skuteczny, wszystko zależy od liczby użytkowników w danej lokalizacji, raz mnie nie ostrzegł przed nie oznakowanym radiowozem i 6 pkt siedzi na koncie. sad

741

I już ekipa wyjazdowa się wykruszyła. Jadą dwie pary i ja big_smile 5 koło u wozu, ale co mi tam, to mi zaproponowano wyjazd więc skorzystam.

Co wypije to moje!

742

skorzystaj, kto wie co jeszcze ci zaproponuja;p

743

Vicky85 nie prowokuj chłopaka,co Ci tam za myśli po głowie chodzą? big_smile albo w sumie czemu nie, prowokuj tongue

744

vicky jak chcesz są jeszcze miejsca wolne big_smile

745

Summertime napisał/a:

Gratuluję zakupu.
NA remat aplikacji itp.nie będę się wypowiadać,bo moja wiedza kończy się na ...mmsach
Mam starego Samsunga i tel. służy mi tylko do dzwonienia/ sms-ów.
Chyba jestem w mniejszości wink

CIekawa jestem opinii nt. filmu.

746

AloneWolf90

Ze względu na parametry, sprawiłam go sobie.
Jednak w praktyce wygląda, to następująco:
Oto cechy
-Telefon LG K10 2017 ma atrakcyjny Desing.
-Jest bardzo lekki i przyjemny w użytkowaniu..w dotyku.
-Wyślizguje się z dłoni, jakby był czymś nasmarowany.
-Wypada z torebki, jestem minimalistką więc mam w niej wyłącznie, parę rzeczy....w tym telefon który "ucieka" z niej.
-Jest, mocny pomimo delikatności, pomimo upadków tafla szkła nie uległa żadnym uchybieniom.
- i zawiesza się, zaczyna hamować przy užytkowaniu.Więc mam podobny czynnik irytujący do Twojego....Należy od nowa wtedy go uruchamiać i ten motyw najbardziej mnie przejmuje i napawa mnie obawami...co będzie potem?Będzie, coraz częściej się zacinał?
- i ...jest dziwnie niewygodny w robieniu selfie.
Oto obiektywna moja opinia:)

Kwestia braków apek, to można ze sklepiku pościągać.Więc, nie uznaję tego za minus.Każdy ma różne zsintetesowania i potrzeby:)

mergi:)

A na temat filmów, to od wczoraj oglądam film komedię pt Szefowa.Tam gra Michelle McCarthy.Jedna z moich ulubionych komediowych aktorów.Podobała mi się również w:
-złodziej tożsamości
- kac Vegas 3
-Mika i Molly
-agentka

Komedie oglądam dla pełnego rozluźnienia.Akceptuję wszystkie w nich głupoty i szaleństwa.Patrzę na, to co tsm się wyprawia z przymróżeniem oka:)
Ambitne filmy, dokumenty mają u mnie  poważne miejsce, i tym się również karmię szczególnie, te na tematy naukowe.
Uwielbiam dobre kino akcji np aktora wszechstronnego Travolte, jego film Pozdrowienia z Paryża ....fenomenalny
I wiele innych wspaniałych kreacji...albo w Gangu dzikich wieprzy ale, to zabawna forma big_smile .lub w Tajnej broni, w tym filmie muzykę utworzył wspaniały Hans Zimmer, uwielbiam go też z innego powodu, ale o tym za ....... chwilkę Kocham też Nicolasa Cage, jego gra w Panu życia i śmierci jest rewelacyjna zresztą, jak wszystko w tym filmie.Oczywiście wiele innych jego dokonań ekranowych.Na słowo Luc Besson...dostaje ciarek.:).jest wspaniały w swoich produkcjach..:)

https://youtu.be/05LG-Fnq6lI

A, tu Zimmer w remixie.Pewnie wszyscy, to znają bo, kto by nie oglądał Incepcji?:)...A Leo di Caprio, też jest świetny..Trochę po pewnym filmie zawiodłam siè, bo uważam GO za markę taką, że bez czytania recenzji z przyjemnościà oglądałam każdy jego film......

747

Summertime, to widzę, że Twój telefon wiele już przeszedł. big_smile Ekran ma wytrzymały bo gorillę glass 3. wink Co do wyślizgiwania się z dłoni możesz kupić sobie etui i wtedy nie wypadnie. wink Mój telefon pomimo szkła ochronnego siedzi w etui, a dzieła dopełnia naklejone szkło. big_smile Telefon być może zwalnia,bo ściąga dużo aktualizacji, jak miałem androida, to przy aktualizacjach to był jakby inny teelfon tak się ciął. Spróbuj sprawdzić jakie masz aplikacje włączone i powyłączaj te śmieciowe dodane prze LG, powinno pomóc. wink

Też lubisz muzykę filmową? Jak bardzo lubię Hans Zimmera, ale ten remix co wrzuciłaś nie dla mnie, zdecydowanie wolę oryginał. wink

Ja bardzo lubię ściężkę dźwiękową do Interstellara, zresztą to był dla mnie genialny film i jest mi ogromnie szkoda, że Nolan ni zrobi drugiej części. sad
https://www.youtube.com/watch?v=m3zvVGJrTP8
https://www.youtube.com/watch?v=IDsCtDRV2uA

Fajna była też ta muzyka z filmu "Rush":
https://www.youtube.com/watch?v=kOYcbod5J0w

748

Wilczek, jak rower?Naprawiony?

749 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-08-16 21:37:14)

Nie, ale już wiem co trzeba wymienić i nie jest to najgorsza opcja na szczęście. wink Wymienić muszę tylko łańcuch i koła. wink

750

A nie  lepiej /taniej nowy  kupić?

751

mergi napisał/a:

A nie  lepiej /taniej nowy  kupić?

Koła 200 zł, łańcuch 50 zł, gdzie tu nowy rower kupować. big_smile Musiałbym wyłożyć przynajmniej 2000 zł za dobry MTB, a najlepiej 3000 zł...

752

AloneWolf90

Remixy są nachalne w swoim brzmieniu nie każdy, to trawi...ale utwór sam w sobie nadzwyczajny.Pozycja druga bardziej mnie kręci niż pierwsza.A trzecia, to już mistrzostwo:) ........może Nolan zmieni zdanie....

Coś w tym jest, co piszesz o aplikacjach.Usuwam.Ale, zaraz pojawia się
koment, że mogę utracić inne powiązane z nią apki.I czasem mam trudności...W Sam....ngu było prościej z ich usuwaniem:D Ale co zrobić, aby nie ściągał tych aktualizacji?Faktycznie on, to robi.i tak zaktualizowałam  androida, a za parę dni, znowu się pojawiła sad Co do ubranka dla mojego telefoniku..To koniecznie!:DMuszę, to wszystko mu sprawić....

753 Ostatnio edytowany przez Mystique71 (2017-08-16 22:25:40)

Summertime-- a jak u Ciebie z baterią?
Też mam nowiutkiego K10 2017 (już w ubranku wink ) ale bateria słabiutka sad

Dobry wieczór. Sorry za wtargnięcie.

754 Ostatnio edytowany przez vicky85 (2017-08-16 22:49:00)

Samu3l napisał/a:

Ok jakis blad portalu zzera tekst i nie chce mi sie znow tego samego pisac....

755 Ostatnio edytowany przez vicky85 (2017-08-16 22:46:47)

Samu3l napisał/a:

Kurcze napisalam odpowiedz ale zzera tekst cokolwiek napisze z telefonu... mieliscie tak kiedys?

756

Mystique71 napisał/a:

Summertime-- a jak u Ciebie z baterią?
Też mam nowiutkiego K10 2017 (już w ubranku wink ) ale bateria słabiutka sad

Dobry wieczór. Sorry za wtargnięcie.

Dobry dzień i bez sorrowania:)...please.Każdy, może tu pisać co chce i ile chce.Na bateryjkę nie narzekam.Ale ja używam dwóch aparatów telefonicznych.Bo jednak miłość do Sam....a, jest spora.No i sprawdza się bez zarzutu w pewnych kwestiach.Niezawodnie.Ale pod koniec dnia zawsze muszę naładować.A Tobie jak długo wystarcza?
A, tymczasem.....ja już piję:)poranną białą bez cukru.....

757 Ostatnio edytowany przez Mystique71 (2017-08-17 09:43:43)

Summertime napisał/a:

Na bateryjkę nie narzekam.Ale ja używam dwóch aparatów telefonicznych.Bo jednak miłość do Sam....a, jest spora.No i sprawdza się bez zarzutu w pewnych kwestiach.Niezawodnie.Ale pod koniec dnia zawsze muszę naładować.A Tobie jak długo wystarcza?

Codziennie muszę ładować.
Kiedyś miałam taką sytuację,że przed pójściem spać miałam około 50 % baterii, a rano mi pikał, że bateria rozładowana (2%). W nocy go nie używałam wink

758

Mystique71 napisał/a:
Summertime napisał/a:

Na bateryjkę nie narzekam.Ale ja używam dwóch aparatów telefonicznych.Bo jednak miłość do Sam....a, jest spora.No i sprawdza się bez zarzutu w pewnych kwestiach.Niezawodnie.Ale pod koniec dnia zawsze muszę naładować.A Tobie jak długo wystarcza?

Codziennie muszę ładować.
Kiedyś miałam taką sytuację,że przed pójściem spać miałam około 50 % baterii, a rano mi pikał, że bateria rozładowana (2%). W nocy go nie używałam wink

Uhmmmm, to ładne klocki:( Czyli i mnie mogą czekać takie niespodzianki.O ile mi się uda, jeśli nie wyleci mi z głowy, to sprawdzę jak, to wygląda u mnie .Czyli spojrzę na baterię wieczorem ile ma procent, a potem rano i powiem Ci jak, to wygląda u mnie dokładnie.Czy Twój aparat wyłapuje odcień brązu na zdjęciach?

759

vicky85 napisał/a:
Samu3l napisał/a:

Kurcze napisalam odpowiedz ale zzera tekst cokolwiek napisze z telefonu... mieliscie tak kiedys?

Na pewno chciałaś napisać coś niestosownego i dlatego... big_smile

Witam wszystkich smile

760

Cześć wszystkim, nudzę sie strasznie w pracy. sad Poczytałem wszystko o rowerze już i teraz nie mam co robić. wink Spróbuje poczytać jak na tym najnowszym androidzie "zabić" wbudowany szrot na telefonie Summertime. wink

761

Wbudowane aplikacje można "ubić" na 2 sposoby: "zamrozić" inną aplikacją, albo wgrać czystego androida, ale tu już dużo zabawy i możliwa utrata gwarancji na telefon

762 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-08-17 15:12:48)

Summertime spróbuj tak jak tu.radzi blondynka. wink http://techgirl.pl/wylaczanie-aplikacji … h-android/

Jak nie zadziałała to poszukam czegoś innego. smile

Mergi jednak części do roweru wyszły mnie wiecej niż te 250 zł...Dwa razy więcej.. I to pomimo rezygnacji z zakupu nowych kół, będę naprawiał piasty, ale wymieniam opony i też jednak linki od hamulców i przerzutek.... Ale kupiłem też sobie błotniki, bo naprawę skończę pewnie do przyszłej niedzieli, bo dziady z aledrogo nie wysyłają paczek jak trzeba..

W sumie to mógłbym zaoszczędzić 300 zł (rezygnując z błotników, opon i kupując gorsze linki), ale nie chce kupić znowu nierozbieralnych części, których nie da się naprawić...

Chyba potrzebuję kobiecego nadzoru nad moim budżetem. wink

763

Wilk, nie pijesz, nie palisz, na kobiety nie wydajesz, to możesz sobie pozwolić na inne, męskie przyjemności big_smile

Vicky85, może chodzi o to, że jak piszesz to nie zaznaczasz "zapamiętaj mnie" , wtedy tekst może zniknąć smile

764 Ostatnio edytowany przez Summertime (2017-08-17 16:46:03)

AloneWolf90
Thanks......:)
Jednym słowem wystarczy tylko wyłączyć aplikacje.Prościzna:).Ale zrobię, to dopiero jutro, ponieważ w nocy zobaczę, ile pobiera mi baterii.I będę mieć porównanie.

Jeśli chodzi o rower, to nie wyobrażam sobie jazdy bez.....błotników big_smile Kupuj, kupuj wszystko jest ważne:D Chodz moja przygoda z rowerem dobiegła końca.Co opisałam wszystko na... kolegi jakiś czas temu topiku:)I to jednak pamiętam jaką miałam frajdę z jazdy!

Vicky85
To dziwne co piszesz o znikaniu, bo wcześniej w nocy widziałam dokładnie co napisałaś.A po pewnym czasie zrobiłaś edycję postu usuwając poprzednie myśli i wstawiając obecnie w niej istniejący tekst.

765 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-08-17 17:46:54)

AloneWolf90 napisał/a:

Cześć wszystkim, nudzę sie strasznie w pracy. sad

Szczęściarz.
Ja w pracy ledwo mam czas na śniadanie.

Przeglądarka mi się zawiesza..brrrr.....
Mamo ochotę wyrzucić komputer przez okno!

Summer,dlaczego przygoda z rowerem dobiegła końca?

766

mergi napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Cześć wszystkim, nudzę sie strasznie w pracy. sad

Szczęściarz.
Ja w pracy ledwo mam czas na śniadanie.

Przeglądarka mi się zawiesza..brrrr.....

Summer,dlaczego przygoda z rowerem dobiegła końca?

Mergi, ale ja w pracy lubię jak nie mam nawet czasu śniadania zjeść, mniej jem wtedy. big_smile A jak nie mam nic do zrobienia to zaprzyjaźniam się z niezdrową żywnością z automatu. wink Poza tym jak nie ma nic do zrobienia czas dłuży mi się niesamowicie, ja muszę ciągle coś robić. tongue

767

Chwilę mnie nie było a tu już 21 strona roll

Na wyjazd damy i rycerze się wybierają? big_smile

768

AloneWolf90 napisał/a:

A jak nie mam nic do zrobienia to zaprzyjaźniam się z niezdrową żywnością z automatu. wink

Oj, błąd ,wielki błąd....

Cassis, jeszcze nic nie jest ustalone,zobaczymy jak się dalej wątek "wyjazdowy" potoczy.

769

Ja się nie wybieram, bo Toruń jest dalej ode mnie niż Berlin czy Praga, a i ostatnio już tam byłem... wink

770 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-08-17 18:27:30)

Berlin nie zrobił na mnie wrażenia.
ZA to Praga....oj .....zakochałam się smile
Mam nadzieję,że tam wrócę..

EDIT: Wilczek,a jak Twoje odczucia?

771

mergi napisał/a:

Berlin nie zrobił na mnie wrażenia.
ZA to Praga....oj .....zakochałam się smile
Mam nadzieję,że tam wrócę..

EDIT: Wilczek,a jak Twoje odczucia?

Mergi mi chodziło, o Toruń, że byłem. big_smile W Berlinie nie byłem, Praga mi się podobała. big_smile

Obejrzałem ten film co mi go poleciłaś i mogę mu dać w filmwebowej skali 7/10, czyli całkiem niezły, ale się na nim nie rozpłakałem. wink

772

Hallo,

Jeszcze bez kubaska porannego napoju.Ale już zapach kawki roztacza się wokół:)...
Sprawdziłam moją baterię.I z 58% od godz 21 do 7 rano zeszło do 42% przy włączonym vivi.W moim przypadku nie zauważyłam, aby zachowywała się w sposób utrudniający:) Dziś będę żegnała się z niechcianymi apkami.Jest tylko mała ostrożność w tym wszystkim muszę uważać na systemówki.Ale takie nie bywają chyba na panelu?

Czy ma ktoś z Was ulubioną stronkę z której ściąga myzykę?Ja używam ulup.pl, ale nie mam tego, tam co poszukuję, a chciałabym sobie przygotować dzisiaj plik muzyczny do 12 godz, bo robię mały wypad nad wodę:) i w góry

Jadę we wrześniu właśnie do Pragi:)A gdzie nocowaliście?Znajomi mi powiedzieli, że dość interesująca jest alternatywa, znalezienia noclegu już....na miejscu smile, wystarczy tylko popytać się i wybrać w odpowiednim wariantem cenowym.Ktoś inny polecił mi tanie...hmmm..nie wiem jak, to nazwać ...schronisko, czy jakoś tak:)

Widzę, że raczej nie ma chętnych na wyjazd do Torunia w przypisanej datcie.Ja mam pociągiem od 5-7godz jazdy..dość duża różnica w czasie no ale to chyba zależy od pociągu i przesiadek.....Ja ten wyjazd traktuje wyłącznie jako wycieczkę, a przy okazji poznania kogoś ...myślę, że to ciekawe doświadczenie znać kogoś tylko ze wpisów...pózniej poznać realnie i...potem znowu sptykać się tu na forum:)Jeśli jednak, to nie wypali, zmodyfikuje swój plan i albo pojadę z paczką znajomych..albo z niedawno poznanym być może big_smile nowym lubym big_smile lub z moją siostrunią, z nią uwielbiam podróżować....zresztą do tego czasu jeszcze wiele może się wydarzyć:D....albo nie pojadę wcale big_smile opcji od wyboru do koloru:D

.....A o rowerze upadku napiszę potem ......

Już kawkę dawno wypiłam big_smile wpis zaczęłam dużo wcześniej tworzyć big_smile ale przez zajęcia musiałam przerywać smile

773 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-08-18 09:06:40)

Summertime napisał/a:

Hallo,

Jeszcze bez kubaska porannego napoju.Ale już zapach kawki roztacza się wokół:)...
Sprawdziłam moją baterię.I z 58% od godz 21 do 7 rano zeszło do 42% przy włączonym vivi.W moim przypadku nie zauważyłam, aby zachowywała się w sposób utrudniający:) Dziś będę żegnała się z niechcianymi apkami.Jest tylko mała ostrożność w tym wszystkim muszę uważać na systemówki.Ale takie nie bywają chyba na panelu?

Czy ma ktoś z Was ulubioną stronkę z której ściąga myzykę?Ja używam ulup.pl, ale nie mam tego, tam co poszukuję, a chciałabym sobie przygotować dzisiaj plik muzyczny do 12 godz, bo robię mały wypad nad wodę:) i w góry

Jadę we wrześniu właśnie do Pragi:)A gdzie nocowaliście?Znajomi mi powiedzieli, że dość interesująca jest alternatywa, znalezienia noclegu już....na miejscu smile, wystarczy tylko popytać się i wybrać w odpowiednim wariantem cenowym.Ktoś inny polecił mi tanie...hmmm..nie wiem jak, to nazwać ...schronisko, czy jakoś tak:)

Widzę, że raczej nie ma chętnych na wyjazd do Torunia w przypisanej datcie.Ja mam pociągiem od 5-7godz jazdy..dość duża różnica w czasie no ale to chyba zależy od pociągu i przesiadek.....Ja ten wyjazd traktuje wyłącznie jako wycieczkę, a przy okazji poznania kogoś ...myślę, że to ciekawe doświadczenie znać kogoś tylko ze wpisów...pózniej poznać realnie i...potem znowu sptykać się tu na forum:)Jeśli jednak, to nie wypali, zmodyfikuje swój plan i albo pojadę z paczką znajomych..albo z niedawno poznanym być może big_smile nowym lubym big_smile lub z moją siostrunią, z nią uwielbiam podróżować....zresztą do tego czasu jeszcze wiele może się wydarzyć:D....albo nie pojadę wcale big_smile opcji od wyboru do koloru:D

.....A o rowerze upadku napiszę potem ......

Już kawkę dawno wypiłam big_smile wpis zaczęłam dużo wcześniej tworzyć big_smile ale przez zajęcia musiałam przerywać smile

Ja mam 5,5 h autem... Pociągiem to pewnie niecałe 7 h najszybszym pociągiem. wink
Do ściągania muzyki używam strony http://mp3goo.co/

Wiesz ja bym z chęcią poznał nowe osoby, ale w Toruniu bylem chwilę temu.... Poza tym termin, który podałaś to wtorek, środa i czwartek, a ja nie chcialbym już we wrześniu zostać bez urlopu... W tym roku się tyle rzeczy mi zdarzyło, że w sumie nieplanowo i nie z mojej winy zmarnowałem tydzień urlopu. sad Cóż takie życie, przynajmniej jestem zahartowany z problemami. wink

Co do Pragi to nie doradzę, bo byłem dawno temu (ponad 10 lat chyba big_smile)

A ja zamiast kawy wypiłem już dwa energy drinki...

A i trzymam kciuki, żeby nowo poznamy "być może" luby został "tylko" nowym lubym. tongue

774

AloneWolf90

Ta stronka, jest świetna, lepsza od mojego Uluba.pl, i ......przez By big_smile  a nie jak wcześniej zapisałam przez Py big_smile .Na Twojej znalazłam, to czego nie było na mojej:).A teraz czekam, aż doładuje się komórka, ta na której mam muzykę czyli big_smile na Sams....u  i wychodzę:) bo...promienie słoneczne są, tak bardzo zapraszające, że grzechem, by było nie korzystać z nich:) i jeszcze  može popływam:) .Z pewnością poleżę w rytmach zrównoważonych dźwieków muzycznych.
A i trzymam kciuki, żeby nowo poznamy "być może" luby został "tylko" nowym lubym. tongue

big_smile BUHHHHHHAAAAAA big_smile
.......    DOBRE big_smile  .......

smile.

775

Summertime napisał/a:

Hallo,

Widzę, że raczej nie ma chętnych na wyjazd do Torunia w przypisanej datcie.Ja mam pociągiem od 5-7godz jazdy..dość duża różnica w czasie no ale to chyba zależy od pociągu i przesiadek.....Ja ten wyjazd traktuje wyłącznie jako wycieczkę, a przy okazji poznania kogoś ...myślę, że to ciekawe doświadczenie znać kogoś tylko ze wpisów...pózniej poznać realnie i...potem znowu sptykać się tu na forum:)Jeśli jednak, to nie wypali, zmodyfikuje swój plan i albo pojadę z paczką znajomych..albo z niedawno poznanym być może big_smile

Hej! smile

Wyjazd wypali nawet jeśli miałbym pojechać tam sam smile

776

Rinho91, myślę, że aż tak źle nie będzie i któraś z Pań umówi się z Tobą na kawkę, którą tak tutaj proponujesz smile

777

rinho91 napisał/a:
Summertime napisał/a:

Hallo,

Widzę, że raczej nie ma chętnych na wyjazd do Torunia w przypisanej datcie.Ja mam pociągiem od 5-7godz jazdy..dość duża różnica w czasie no ale to chyba zależy od pociągu i przesiadek.....Ja ten wyjazd traktuje wyłącznie jako wycieczkę, a przy okazji poznania kogoś ...myślę, że to ciekawe doświadczenie znać kogoś tylko ze wpisów...pózniej poznać realnie i...potem znowu sptykać się tu na forum:)Jeśli jednak, to nie wypali, zmodyfikuje swój plan i albo pojadę z paczką znajomych..albo z niedawno poznanym być może big_smile

Hej! smile

Wyjazd wypali nawet jeśli miałbym pojechać tam sam smile

Oj, oj żyby to było to, co się zwie "desperacja" big_smile wink

778

AloneWolf90 napisał/a:

Obejrzałem ten film co mi go poleciłaś i mogę mu dać w filmwebowej skali 7/10, czyli całkiem niezły, ale się na nim nie rozpłakałem. wink

No coś Ty!
Ja widziałam dwa razy i za każdym razem chusteczki były potrzebne.
Nie wzruszyłeś się nawet ? tongue
Ach...mężczyźni.....;)

779

SonyXperia napisał/a:

Oj, oj żyby to było to, co się zwie "desperacja" big_smile wink

Forum jest dla mnie miłym uzupełnieniem  życia - co najwyżej  smile

780

lody miętowe napisał/a:

Rinho91, myślę, że aż tak źle nie będzie i któraś z Pań umówi się z Tobą na kawkę, którą tak tutaj proponujesz smile

Czuję, że jak nie podołam w kwestii organizacji, to z pewnością mnie zastąpisz smile Dzięki za troskę smile

Posty [ 716 do 780 z 2,640 ]

Strony Poprzednia 1 10 11 12 13 14 41 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Samotne damy bez rycerzy i rycerze bez dam-GRUPA WSPARCIA.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024