Hihihi Zrozumiałem chyba clue wypowiedzi
Vicky85 dzięki za miłe słowa, ale obawiam się, że mogą nie mieć pokrycia w rzeczywistości no tak, wpadła, wypadła, powiedziała co wiedziała
pozdrawiam Cię
A Wilka to chyba dzisiaj uszy to parzą człowiek coś "chlapnie", a tu mu zaraz analizy przeprowadzają
dawno nie czytalam ciekawszej teorii niz ta:D:D:D:D musze zapamietac swietna na judzenie sztywniakow bez humoru na imprezachąa
Pisząc wczoraj swój"post z przymrużeniem oka" ,nawet mi przez myśl nie przeszło,że znajdzie się chociaż jedna osoba,która odczyta go dosłownie.
Witam z rana
Trzeba się pożalić dziś trochę żeby nie było za wesoło, otóż wczoraj dopiero udało mi się odsprzedać pierścionek zaręczynowy, nie powiem trochę przykro się zrobiło.
Dobrze że w piątek jadę na cały weekend z dobrym ziomkiem, jego dziewczyną i jakimiś ich kumpelami nad jeziorko, to człowiek odreaguje
Rozumiem,że było Ci przykro.To normalne.Spójrz na to z drugiej strony,zrobiłeś krok w dobrym kierunku,zamykasz przeszłość.
Wyjazd ze znajomymi to bardzo dobry pomysł. Zawsze możesz przyjść tutaj i ponarzekać,wysłuchamy i pocieszymy
Zajmij myśli
Wilczek,obejrzałeś film?
Pisząc wczoraj swój"post z przymrużeniem oka" ,nawet mi przez myśl nie przeszło,że znajdzie się chociaż jedna osoba,która odczyta go dosłownie.
![]()
Tak to jest jak się czyta pobieżnie wątki, wychwytując jeden post
Witam
Co taka cisza tu dziś?
Witam
Co taka cisza tu dziś?
Hej!
Pewnie większość korzysta z dnia wolnego
722 2017-08-15 18:02:27 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-08-15 18:03:28)
preferujesz byc alfa w centrum uwagi co uzyskales w obu tematach wiec chyba bez roznicy;p
Oj tam,oj tam,męskie wsparcie jest bezcenne
Witam
Co taka cisza tu dziś?
Pogoda ładna,więc większość pewnie nad jeziorkiem.
Ja właśnie wróciłam z przejażdżki.
Jak nastrój?
vicky85 napisał/a:preferujesz byc alfa w centrum uwagi co uzyskales w obu tematach wiec chyba bez roznicy;p
Oj tam,oj tam,męskie wsparcie jest bezcenne
Samu3l napisał/a:Witam
Co taka cisza tu dziś?
Pogoda ładna,więc większość pewnie nad jeziorkiem.
Ja właśnie wróciłam z przejażdżki.
Jak nastrój?
A dzięki, nastrój znośnie, wracają myśli o ex ale staram się wtedy myśleć o czymś innym.
Też bym gdzieś się przejechał, jednak jestem dopiero w trakcie robienia prawa jazdy
Przejażdżka była rowerowa.
To dobrze,że nastrój lepiej,odganiaj złe myśli.
Przejażdżka była rowerowa.
To dobrze,że nastrój lepiej,odganiaj złe myśli.
Ile kilometrow?
dzisiaj skromnie,15.
dzisiaj skromnie,15.
Masz licznik, czy to tak "na oko"
Aplikacja w tel.
Aplikacja w tel.
Endomondo ?
730 2017-08-15 18:52:51 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-08-15 18:53:25)
tak.
Tyle,że to nie w moim tel.
Ja takich "bajerów"nie mam.
Vicky85 dzięki za miłe słowa, ale obawiam się, że mogą nie mieć pokrycia w rzeczywistości
no tak, wpadła, wypadła, powiedziała co wiedziała
pozdrawiam Cię
Hahahah , tak troche bylo
Vicky85 dzięki za miłe słowa, ale obawiam się, że mogą nie mieć pokrycia w rzeczywistości
no tak, wpadła, wypadła, powiedziała co wiedziała
pozdrawiam Cię
Hahahah , tak troche bylo
Pierwsza!Ha! Hallo,Wszystkim:):)..z kawą.
Kupiłam sobie nowy telefon, wizerunkowo spełnia wszystkie moje achy i ochy jednak mankamenty zaczynają być nie satysfakcjonujące.Pewne mogę zniwelować inne niestety ku mojemu przerażeniu mam wrażenie mogą się naradzać i pogłębiać....To nie to co S.......ng.On był sprawny i w porównaniu z innymi doskonały.Teraz już wiem, po tym doświadczeniu, że nie zdradzę go nigdy więcej ...A, czy ktoś ma jakąś ukochaną apkę?
A o filmie też kilka słówek nadmienię ...ale to potem:)
Kupiłam sobie nowy telefon, wizerunkowo spełnia wszystkie moje achy i ochy jednak mankamenty zaczynają być nie satysfakcjonujące.Pewne mogę zniwelować inne niestety ku mojemu przerażeniu mam wrażenie mogą się naradzać i pogłębiać....To nie to co S.......ng.On był sprawny i w porównaniu z innymi doskonały.Teraz już wiem, po tym doświadczeniu, że nie zdradzę go nigdy więcej...A, czy ktoś ma jakąś ukochaną apkę?
Cześć Summer, a jaki telefon kupiłaś?
Ja nie lubię Samsunga za preinstalowany syf, którego niw da sie wyrzucić.
Co do apek to moja ukochana i jedyna niezbędna to yanosik.
Ciekawe czemu?
735 2017-08-16 11:05:21 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2017-08-16 11:05:48)
Piegowata, dawno nie słyszałem tego słowa (mowa o łapserdaku).
Uwielbiam bogactwo i rozmaite smaczki naszego języka. Tak mi się ten łapserdak jakoś przypomniał znienacka
Kupiłam sobie nowy telefon, wizerunkowo spełnia wszystkie moje achy i ochy jednak mankamenty zaczynają być nie satysfakcjonujące.Pewne mogę zniwelować inne niestety ku mojemu przerażeniu mam wrażenie mogą się naradzać i pogłębiać....To nie to co S.......ng.On był sprawny i w porównaniu z innymi doskonały.Teraz już wiem, po tym doświadczeniu, że nie zdradzę go nigdy więcej...A, czy ktoś ma jakąś ukochaną apkę?
U mnie w pracy moda na sprowadzanie z zagranicy telefonów xiaomi, podobno bardzo się opłaca a telefony są niezłe z tego co słyszę.
Sam mam poczciwego LG G3 już jakiś czas, i tak jak 5,5cala było dla mnie spore to teraz wydaje mi się za mały
Hej! Gratuluję zakupu
Moja ulubiona aplikacja w telefonie to chyba kalendarz Mam nokię 105
738 2017-08-16 13:27:50 Ostatnio edytowany przez Summertime (2017-08-16 13:28:23)
AloneWolf90
Nabyłam LG 2017 K10
Te śmieci w postaci głupich aplikacji, jest faktycznie trochę, także w tym LG tu to dopiero jest problem z ich wyrzuceniem...Gorzej niż w Sams....u
Jedną z apek bez, których nie żyje:D jest WhatsApp miałam też takiego Hanga...coś tam i Skype oczywiście..ale ponieważ nie mam fejsa i tym podobnym, to muszę mieć coś do komunikacji...No i program do zdjęć ...mmm..uwielbiam fotografować i patrzeć pod innym kątem...ale tylko spoglądać, bo cenię sobie prawdę bez przeróbek:)
Twoja apka ...pomocna :)zawsze jest niezawodna?
Samu3l
Też o tym słyszałam, a jak z jakością tych fonów nie zawieszają?
rinho91
......thanks:)
Nokia, to jest sprzęt:)utrwalił mi się w głowie obraz Noki 3310:D...ten to miał wykop:D
O jakości się nie wypowiem, bo sam nigdy tego telefonu nie używałem, trzeba poczytać opinie u wujka google. Ale ludzie sobie chwalą, nie jest to raczej jakiś topowy telefon, ale podobno (podobno - usłyszałem na żywo może 2 opinie) świetny jeżeli chodzi o stosunek cena/jakość.
AloneWolf90
Nabyłam LG 2017 K10Te śmieci w postaci głupich aplikacji, jest faktycznie trochę, także w tym LG tu to dopiero jest problem z ich wyrzuceniem...Gorzej niż w Sams....u
Jedną z apek bez, których nie żyje:D jest WhatsApp
miałam też takiego Hanga...coś tam i Skype oczywiście..ale ponieważ nie mam fejsa i tym podobnym, to muszę mieć coś do komunikacji...No i program do zdjęć ...mmm..uwielbiam fotografować i patrzeć pod innym kątem...ale tylko spoglądać, bo cenię sobie prawdę bez przeróbek:)
Twoja apka ...pomocna :)zawsze jest niezawodna?
Samu3l
Też o tym słyszałam, a jak z jakością tych fonów nie zawieszają?
rinho91
......thanks:)
Nokia, to jest sprzęt:)utrwalił mi się w głowie obraz Noki 3310:D...ten to miał wykop:D
Twój telefon ma całkiem dobre parametry, xiaomii w tej cenie ma podobne parametry, jedynie baterie miałby lepszą. U mnie w pracy ma kolega i bardzo zadowolony, a zmienił z Samsunga. Chociaż paru aplikacji mu brakuję.
Jak z zacinaniem nie wiem ja używam Lumii 650, ktora miała sie nie ciąć, a już pare razy zacięła się na amen i musiałem wyjmować baterie, za tą cenę co ja kupiłem i tak nie dostałbym nic lepszego. Chociaż czasem ścięcia telefonu są irytujące zwłaszcza jak się nawigacja przytnie i potem trzeba krążyć przez to.
Nie masz FB? No proszę ja tez nie mam, też mam whats'upa i skype. Ale do komunikacji i tak najbardziej lubię stare dobre gg.
Co do yanosika nie zawsze jest skuteczny, wszystko zależy od liczby użytkowników w danej lokalizacji, raz mnie nie ostrzegł przed nie oznakowanym radiowozem i 6 pkt siedzi na koncie.
I już ekipa wyjazdowa się wykruszyła. Jadą dwie pary i ja 5 koło u wozu, ale co mi tam, to mi zaproponowano wyjazd więc skorzystam.
Co wypije to moje!
skorzystaj, kto wie co jeszcze ci zaproponuja;p
Vicky85 nie prowokuj chłopaka,co Ci tam za myśli po głowie chodzą? albo w sumie czemu nie, prowokuj
vicky jak chcesz są jeszcze miejsca wolne
Gratuluję zakupu.
NA remat aplikacji itp.nie będę się wypowiadać,bo moja wiedza kończy się na ...mmsach
Mam starego Samsunga i tel. służy mi tylko do dzwonienia/ sms-ów.
Chyba jestem w mniejszości
CIekawa jestem opinii nt. filmu.
AloneWolf90
Ze względu na parametry, sprawiłam go sobie.
Jednak w praktyce wygląda, to następująco:
Oto cechy
-Telefon LG K10 2017 ma atrakcyjny Desing.
-Jest bardzo lekki i przyjemny w użytkowaniu..w dotyku.
-Wyślizguje się z dłoni, jakby był czymś nasmarowany.
-Wypada z torebki, jestem minimalistką więc mam w niej wyłącznie, parę rzeczy....w tym telefon który "ucieka" z niej.
-Jest, mocny pomimo delikatności, pomimo upadków tafla szkła nie uległa żadnym uchybieniom.
- i zawiesza się, zaczyna hamować przy užytkowaniu.Więc mam podobny czynnik irytujący do Twojego....Należy od nowa wtedy go uruchamiać i ten motyw najbardziej mnie przejmuje i napawa mnie obawami...co będzie potem?Będzie, coraz częściej się zacinał?
- i ...jest dziwnie niewygodny w robieniu selfie.
Oto obiektywna moja opinia:)
Kwestia braków apek, to można ze sklepiku pościągać.Więc, nie uznaję tego za minus.Każdy ma różne zsintetesowania i potrzeby:)
mergi:)
A na temat filmów, to od wczoraj oglądam film komedię pt Szefowa.Tam gra Michelle McCarthy.Jedna z moich ulubionych komediowych aktorów.Podobała mi się również w:
-złodziej tożsamości
- kac Vegas 3
-Mika i Molly
-agentka
Komedie oglądam dla pełnego rozluźnienia.Akceptuję wszystkie w nich głupoty i szaleństwa.Patrzę na, to co tsm się wyprawia z przymróżeniem oka:)
Ambitne filmy, dokumenty mają u mnie poważne miejsce, i tym się również karmię szczególnie, te na tematy naukowe.
Uwielbiam dobre kino akcji np aktora wszechstronnego Travolte, jego film Pozdrowienia z Paryża ....fenomenalny
I wiele innych wspaniałych kreacji...albo w Gangu dzikich wieprzy ale, to zabawna forma .lub w Tajnej broni, w tym filmie muzykę utworzył wspaniały Hans Zimmer, uwielbiam go też z innego powodu, ale o tym za ....... chwilkę Kocham też Nicolasa Cage, jego gra w Panu życia i śmierci jest rewelacyjna zresztą, jak wszystko w tym filmie.Oczywiście wiele innych jego dokonań ekranowych.Na słowo Luc Besson...dostaje ciarek.:).jest wspaniały w swoich produkcjach..:)
A, tu Zimmer w remixie.Pewnie wszyscy, to znają bo, kto by nie oglądał Incepcji?:)...A Leo di Caprio, też jest świetny..Trochę po pewnym filmie zawiodłam siè, bo uważam GO za markę taką, że bez czytania recenzji z przyjemnościà oglądałam każdy jego film......
Summertime, to widzę, że Twój telefon wiele już przeszedł. Ekran ma wytrzymały bo gorillę glass 3.
Co do wyślizgiwania się z dłoni możesz kupić sobie etui i wtedy nie wypadnie.
Mój telefon pomimo szkła ochronnego siedzi w etui, a dzieła dopełnia naklejone szkło.
Telefon być może zwalnia,bo ściąga dużo aktualizacji, jak miałem androida, to przy aktualizacjach to był jakby inny teelfon tak się ciął. Spróbuj sprawdzić jakie masz aplikacje włączone i powyłączaj te śmieciowe dodane prze LG, powinno pomóc.
Też lubisz muzykę filmową? Jak bardzo lubię Hans Zimmera, ale ten remix co wrzuciłaś nie dla mnie, zdecydowanie wolę oryginał.
Ja bardzo lubię ściężkę dźwiękową do Interstellara, zresztą to był dla mnie genialny film i jest mi ogromnie szkoda, że Nolan ni zrobi drugiej części.
https://www.youtube.com/watch?v=m3zvVGJrTP8
https://www.youtube.com/watch?v=IDsCtDRV2uA
Fajna była też ta muzyka z filmu "Rush":
https://www.youtube.com/watch?v=kOYcbod5J0w
Wilczek, jak rower?Naprawiony?
749 2017-08-16 21:32:14 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-08-16 21:37:14)
Nie, ale już wiem co trzeba wymienić i nie jest to najgorsza opcja na szczęście. Wymienić muszę tylko łańcuch i koła.
A nie lepiej /taniej nowy kupić?
A nie lepiej /taniej nowy kupić?
Koła 200 zł, łańcuch 50 zł, gdzie tu nowy rower kupować. Musiałbym wyłożyć przynajmniej 2000 zł za dobry MTB, a najlepiej 3000 zł...
AloneWolf90
Remixy są nachalne w swoim brzmieniu nie każdy, to trawi...ale utwór sam w sobie nadzwyczajny.Pozycja druga bardziej mnie kręci niż pierwsza.A trzecia, to już mistrzostwo:) ........może Nolan zmieni zdanie....
Coś w tym jest, co piszesz o aplikacjach.Usuwam.Ale, zaraz pojawia się
koment, że mogę utracić inne powiązane z nią apki.I czasem mam trudności...W Sam....ngu było prościej z ich usuwaniem:D Ale co zrobić, aby nie ściągał tych aktualizacji?Faktycznie on, to robi.i tak zaktualizowałam androida, a za parę dni, znowu się pojawiła Co do ubranka dla mojego telefoniku..To koniecznie!:DMuszę, to wszystko mu sprawić....
753 2017-08-16 22:25:16 Ostatnio edytowany przez Mystique71 (2017-08-16 22:25:40)
Summertime-- a jak u Ciebie z baterią?
Też mam nowiutkiego K10 2017 (już w ubranku ) ale bateria słabiutka
Dobry wieczór. Sorry za wtargnięcie.
754 2017-08-16 22:32:50 Ostatnio edytowany przez vicky85 (2017-08-16 22:49:00)
Ok jakis blad portalu zzera tekst i nie chce mi sie znow tego samego pisac....
755 2017-08-16 22:32:59 Ostatnio edytowany przez vicky85 (2017-08-16 22:46:47)
Kurcze napisalam odpowiedz ale zzera tekst cokolwiek napisze z telefonu... mieliscie tak kiedys?
Summertime-- a jak u Ciebie z baterią?
Też mam nowiutkiego K10 2017 (już w ubranku) ale bateria słabiutka
Dobry wieczór. Sorry za wtargnięcie.
Dobry dzień i bez sorrowania:)...please.Każdy, może tu pisać co chce i ile chce.Na bateryjkę nie narzekam.Ale ja używam dwóch aparatów telefonicznych.Bo jednak miłość do Sam....a, jest spora.No i sprawdza się bez zarzutu w pewnych kwestiach.Niezawodnie.Ale pod koniec dnia zawsze muszę naładować.A Tobie jak długo wystarcza?
A, tymczasem.....ja już piję:)poranną białą bez cukru.....
757 2017-08-17 09:43:30 Ostatnio edytowany przez Mystique71 (2017-08-17 09:43:43)
Na bateryjkę nie narzekam.Ale ja używam dwóch aparatów telefonicznych.Bo jednak miłość do Sam....a, jest spora.No i sprawdza się bez zarzutu w pewnych kwestiach.Niezawodnie.Ale pod koniec dnia zawsze muszę naładować.A Tobie jak długo wystarcza?
Codziennie muszę ładować.
Kiedyś miałam taką sytuację,że przed pójściem spać miałam około 50 % baterii, a rano mi pikał, że bateria rozładowana (2%). W nocy go nie używałam
Summertime napisał/a:Na bateryjkę nie narzekam.Ale ja używam dwóch aparatów telefonicznych.Bo jednak miłość do Sam....a, jest spora.No i sprawdza się bez zarzutu w pewnych kwestiach.Niezawodnie.Ale pod koniec dnia zawsze muszę naładować.A Tobie jak długo wystarcza?
Codziennie muszę ładować.
Kiedyś miałam taką sytuację,że przed pójściem spać miałam około 50 % baterii, a rano mi pikał, że bateria rozładowana (2%). W nocy go nie używałam
Uhmmmm, to ładne klocki:( Czyli i mnie mogą czekać takie niespodzianki.O ile mi się uda, jeśli nie wyleci mi z głowy, to sprawdzę jak, to wygląda u mnie .Czyli spojrzę na baterię wieczorem ile ma procent, a potem rano i powiem Ci jak, to wygląda u mnie dokładnie.Czy Twój aparat wyłapuje odcień brązu na zdjęciach?
Samu3l napisał/a:vicky jak chcesz są jeszcze miejsca wolne
Kurcze napisalam odpowiedz ale zzera tekst cokolwiek napisze z telefonu... mieliscie tak kiedys?
Na pewno chciałaś napisać coś niestosownego i dlatego...
Witam wszystkich
Cześć wszystkim, nudzę sie strasznie w pracy. Poczytałem wszystko o rowerze już i teraz nie mam co robić.
Spróbuje poczytać jak na tym najnowszym androidzie "zabić" wbudowany szrot na telefonie Summertime.
Wbudowane aplikacje można "ubić" na 2 sposoby: "zamrozić" inną aplikacją, albo wgrać czystego androida, ale tu już dużo zabawy i możliwa utrata gwarancji na telefon
762 2017-08-17 13:34:12 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-08-17 15:12:48)
Summertime spróbuj tak jak tu.radzi blondynka. http://techgirl.pl/wylaczanie-aplikacji … h-android/
Jak nie zadziałała to poszukam czegoś innego.
Mergi jednak części do roweru wyszły mnie wiecej niż te 250 zł...Dwa razy więcej.. I to pomimo rezygnacji z zakupu nowych kół, będę naprawiał piasty, ale wymieniam opony i też jednak linki od hamulców i przerzutek.... Ale kupiłem też sobie błotniki, bo naprawę skończę pewnie do przyszłej niedzieli, bo dziady z aledrogo nie wysyłają paczek jak trzeba..
W sumie to mógłbym zaoszczędzić 300 zł (rezygnując z błotników, opon i kupując gorsze linki), ale nie chce kupić znowu nierozbieralnych części, których nie da się naprawić...
Chyba potrzebuję kobiecego nadzoru nad moim budżetem.
Wilk, nie pijesz, nie palisz, na kobiety nie wydajesz, to możesz sobie pozwolić na inne, męskie przyjemności
Vicky85, może chodzi o to, że jak piszesz to nie zaznaczasz "zapamiętaj mnie" , wtedy tekst może zniknąć
764 2017-08-17 16:42:17 Ostatnio edytowany przez Summertime (2017-08-17 16:46:03)
AloneWolf90
Thanks......:)
Jednym słowem wystarczy tylko wyłączyć aplikacje.Prościzna:).Ale zrobię, to dopiero jutro, ponieważ w nocy zobaczę, ile pobiera mi baterii.I będę mieć porównanie.
Jeśli chodzi o rower, to nie wyobrażam sobie jazdy bez.....błotników Kupuj, kupuj wszystko jest ważne:D Chodz moja przygoda z rowerem dobiegła końca.Co opisałam wszystko na... kolegi jakiś czas temu topiku:)I to jednak pamiętam jaką miałam frajdę z jazdy!
Vicky85
To dziwne co piszesz o znikaniu, bo wcześniej w nocy widziałam dokładnie co napisałaś.A po pewnym czasie zrobiłaś edycję postu usuwając poprzednie myśli i wstawiając obecnie w niej istniejący tekst.
765 2017-08-17 17:44:08 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-08-17 17:46:54)
Cześć wszystkim, nudzę sie strasznie w pracy.
Szczęściarz.
Ja w pracy ledwo mam czas na śniadanie.
Przeglądarka mi się zawiesza..brrrr.....
Mamo ochotę wyrzucić komputer przez okno!
Summer,dlaczego przygoda z rowerem dobiegła końca?
AloneWolf90 napisał/a:Cześć wszystkim, nudzę sie strasznie w pracy.
Szczęściarz.
Ja w pracy ledwo mam czas na śniadanie.Przeglądarka mi się zawiesza..brrrr.....
Summer,dlaczego przygoda z rowerem dobiegła końca?
Mergi, ale ja w pracy lubię jak nie mam nawet czasu śniadania zjeść, mniej jem wtedy. A jak nie mam nic do zrobienia to zaprzyjaźniam się z niezdrową żywnością z automatu.
Poza tym jak nie ma nic do zrobienia czas dłuży mi się niesamowicie, ja muszę ciągle coś robić.
Chwilę mnie nie było a tu już 21 strona
Na wyjazd damy i rycerze się wybierają?
A jak nie mam nic do zrobienia to zaprzyjaźniam się z niezdrową żywnością z automatu.
Oj, błąd ,wielki błąd....
Cassis, jeszcze nic nie jest ustalone,zobaczymy jak się dalej wątek "wyjazdowy" potoczy.
Ja się nie wybieram, bo Toruń jest dalej ode mnie niż Berlin czy Praga, a i ostatnio już tam byłem...
770 2017-08-17 18:20:31 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-08-17 18:27:30)
Berlin nie zrobił na mnie wrażenia.
ZA to Praga....oj .....zakochałam się
Mam nadzieję,że tam wrócę..
EDIT: Wilczek,a jak Twoje odczucia?
Berlin nie zrobił na mnie wrażenia.
ZA to Praga....oj .....zakochałam się
Mam nadzieję,że tam wrócę..EDIT: Wilczek,a jak Twoje odczucia?
Mergi mi chodziło, o Toruń, że byłem. W Berlinie nie byłem, Praga mi się podobała.
Obejrzałem ten film co mi go poleciłaś i mogę mu dać w filmwebowej skali 7/10, czyli całkiem niezły, ale się na nim nie rozpłakałem.
Hallo,
Jeszcze bez kubaska porannego napoju.Ale już zapach kawki roztacza się wokół:)...
Sprawdziłam moją baterię.I z 58% od godz 21 do 7 rano zeszło do 42% przy włączonym vivi.W moim przypadku nie zauważyłam, aby zachowywała się w sposób utrudniający:) Dziś będę żegnała się z niechcianymi apkami.Jest tylko mała ostrożność w tym wszystkim muszę uważać na systemówki.Ale takie nie bywają chyba na panelu?
Czy ma ktoś z Was ulubioną stronkę z której ściąga myzykę?Ja używam ulup.pl, ale nie mam tego, tam co poszukuję, a chciałabym sobie przygotować dzisiaj plik muzyczny do 12 godz, bo robię mały wypad nad wodę:) i w góry
Jadę we wrześniu właśnie do Pragi:)A gdzie nocowaliście?Znajomi mi powiedzieli, że dość interesująca jest alternatywa, znalezienia noclegu już....na miejscu , wystarczy tylko popytać się i wybrać w odpowiednim wariantem cenowym.Ktoś inny polecił mi tanie...hmmm..nie wiem jak, to nazwać ...schronisko, czy jakoś tak:)
Widzę, że raczej nie ma chętnych na wyjazd do Torunia w przypisanej datcie.Ja mam pociągiem od 5-7godz jazdy..dość duża różnica w czasie no ale to chyba zależy od pociągu i przesiadek.....Ja ten wyjazd traktuje wyłącznie jako wycieczkę, a przy okazji poznania kogoś ...myślę, że to ciekawe doświadczenie znać kogoś tylko ze wpisów...pózniej poznać realnie i...potem znowu sptykać się tu na forum:)Jeśli jednak, to nie wypali, zmodyfikuje swój plan i albo pojadę z paczką znajomych..albo z niedawno poznanym być może nowym lubym
lub z moją siostrunią, z nią uwielbiam podróżować....zresztą do tego czasu jeszcze wiele może się wydarzyć:D....albo nie pojadę wcale
opcji od wyboru do koloru:D
.....A o rowerze upadku napiszę potem ......
Już kawkę dawno wypiłam wpis zaczęłam dużo wcześniej tworzyć
ale przez zajęcia musiałam przerywać
773 2017-08-18 09:04:24 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-08-18 09:06:40)
Hallo,
Jeszcze bez kubaska porannego napoju.Ale już zapach kawki roztacza się wokół:)...
Sprawdziłam moją baterię.I z 58% od godz 21 do 7 rano zeszło do 42% przy włączonym vivi.W moim przypadku nie zauważyłam, aby zachowywała się w sposób utrudniający:) Dziś będę żegnała się z niechcianymi apkami.Jest tylko mała ostrożność w tym wszystkim muszę uważać na systemówki.Ale takie nie bywają chyba na panelu?Czy ma ktoś z Was ulubioną stronkę z której ściąga myzykę?Ja używam ulup.pl, ale nie mam tego, tam co poszukuję, a chciałabym sobie przygotować dzisiaj plik muzyczny do 12 godz, bo robię mały wypad nad wodę:) i w góry
Jadę we wrześniu właśnie do Pragi:)A gdzie nocowaliście?Znajomi mi powiedzieli, że dość interesująca jest alternatywa, znalezienia noclegu już....na miejscu
, wystarczy tylko popytać się i wybrać w odpowiednim wariantem cenowym.Ktoś inny polecił mi tanie...hmmm..nie wiem jak, to nazwać ...schronisko, czy jakoś tak:)
Widzę, że raczej nie ma chętnych na wyjazd do Torunia w przypisanej datcie.Ja mam pociągiem od 5-7godz jazdy..dość duża różnica w czasie no ale to chyba zależy od pociągu i przesiadek.....Ja ten wyjazd traktuje wyłącznie jako wycieczkę, a przy okazji poznania kogoś ...myślę, że to ciekawe doświadczenie znać kogoś tylko ze wpisów...pózniej poznać realnie i...potem znowu sptykać się tu na forum:)Jeśli jednak, to nie wypali, zmodyfikuje swój plan i albo pojadę z paczką znajomych..albo z niedawno poznanym być może
nowym lubym
lub z moją siostrunią, z nią uwielbiam podróżować....zresztą do tego czasu jeszcze wiele może się wydarzyć:D....albo nie pojadę wcale
opcji od wyboru do koloru:D
.....A o rowerze upadku napiszę potem ......
Już kawkę dawno wypiłamwpis zaczęłam dużo wcześniej tworzyć
ale przez zajęcia musiałam przerywać
Ja mam 5,5 h autem... Pociągiem to pewnie niecałe 7 h najszybszym pociągiem.
Do ściągania muzyki używam strony http://mp3goo.co/
Wiesz ja bym z chęcią poznał nowe osoby, ale w Toruniu bylem chwilę temu.... Poza tym termin, który podałaś to wtorek, środa i czwartek, a ja nie chcialbym już we wrześniu zostać bez urlopu... W tym roku się tyle rzeczy mi zdarzyło, że w sumie nieplanowo i nie z mojej winy zmarnowałem tydzień urlopu. Cóż takie życie, przynajmniej jestem zahartowany z problemami.
Co do Pragi to nie doradzę, bo byłem dawno temu (ponad 10 lat chyba )
A ja zamiast kawy wypiłem już dwa energy drinki...
A i trzymam kciuki, żeby nowo poznamy "być może" luby został "tylko" nowym lubym.
AloneWolf90
Ta stronka, jest świetna, lepsza od mojego Uluba.pl, i ......przez By a nie jak wcześniej zapisałam przez Py
.Na Twojej znalazłam, to czego nie było na mojej:).A teraz czekam, aż doładuje się komórka, ta na której mam muzykę czyli
na Sams....u i wychodzę:) bo...promienie słoneczne są, tak bardzo zapraszające, że grzechem, by było nie korzystać z nich:) i jeszcze može popływam:) .Z pewnością poleżę w rytmach zrównoważonych dźwieków muzycznych.
A i trzymam kciuki, żeby nowo poznamy "być może" luby został "tylko" nowym lubym. tongue
BUHHHHHHAAAAAA
....... DOBRE .......
.
Hallo,
Widzę, że raczej nie ma chętnych na wyjazd do Torunia w przypisanej datcie.Ja mam pociągiem od 5-7godz jazdy..dość duża różnica w czasie no ale to chyba zależy od pociągu i przesiadek.....Ja ten wyjazd traktuje wyłącznie jako wycieczkę, a przy okazji poznania kogoś ...myślę, że to ciekawe doświadczenie znać kogoś tylko ze wpisów...pózniej poznać realnie i...potem znowu sptykać się tu na forum:)Jeśli jednak, to nie wypali, zmodyfikuje swój plan i albo pojadę z paczką znajomych..albo z niedawno poznanym być może
Hej!
Wyjazd wypali nawet jeśli miałbym pojechać tam sam
Rinho91, myślę, że aż tak źle nie będzie i któraś z Pań umówi się z Tobą na kawkę, którą tak tutaj proponujesz
Summertime napisał/a:Hallo,
Hej!
![]()
Wyjazd wypali nawet jeśli miałbym pojechać tam sam
Oj, oj żyby to było to, co się zwie "desperacja"
Obejrzałem ten film co mi go poleciłaś i mogę mu dać w filmwebowej skali 7/10, czyli całkiem niezły, ale się na nim nie rozpłakałem.
No coś Ty!
Ja widziałam dwa razy i za każdym razem chusteczki były potrzebne.
Nie wzruszyłeś się nawet ?
Ach...mężczyźni.....;)
Oj, oj żyby to było to, co się zwie "desperacja"
![]()
Forum jest dla mnie miłym uzupełnieniem życia - co najwyżej
Rinho91, myślę, że aż tak źle nie będzie i któraś z Pań umówi się z Tobą na kawkę, którą tak tutaj proponujesz
Czuję, że jak nie podołam w kwestii organizacji, to z pewnością mnie zastąpisz Dzięki za troskę