Revenn napisał/a:Głupoty piszesz, wszędzie są takie kobiety a to że ich jest mniej nie zmienia faktu.
Jak dla mnie to akurat Ty piszesz głupoty.
Co z tego że wszędzie są takie kobiety.
Takie kobiety to też kobiety i trzeba je tak samo zdobywać jak inne kobiety, chyba że nie wiem może istnieje jakieś forum które kojarzy w pary dziewice z prawiczkami i jakieś umowy zawierają, ale po co nieszczęścia kojarzyć w pary :]
Autor sam pisze że nie może nic wyrwać, a myślisz że jak nie dziewice nie chcą nic z nim robić, to dziewice jakieś mniejsze oczekiwania będą miały. I jak ma poznać taką dziewczynę, podejść i powiedzieć cześć widzę że sama w koncie stoisz jesteś może dziewicą? bo ja takiej szukam... Z reszta wątpię żeby dziewica koniecznie chciała prawiczka, chyba że oboje maja po 16 lat.
Problem autora leży w jego psychice, w lęku przed bzykaniem, który skutecznie go blokuje w wchodzeniu w głębsze interakcje z kobietami, a dziewica też kobieta, chyba że bardzo młoda to wtedy dziewica dziewczyna.
Poza tym autor ma już swoje lata, i tak łatwo nie wyrzuci tego z głowy i daje sobie rękę uciąć że u prostytuty też nie będzie bezproblemowo.
Na razie nawet ma problem ze znalezieniem prostytutki a Ty ma każesz szukać i uwieźć dziewice, niezłe jaja.
Ale nigdy nie wiadomo może masz rację.Edit: nie że Autor boi się bzykania, bo coś tam z dzieciństwa. Wie że nic nie wie a poderwanie dziewczyny prędzej czy później będzie oznaczać zbliżenie. I tego autor się boi, że to wyjdzie że się ośmieszy, że laska go wyśmieje, ja mu się nie dziwię. I dla tego jego jakieś dziwne zachowanie.
Ile jest lasek które powiedzą że z takim gościem to nie ale dla czego to nie wiedzą, i tu wchodzą różne komunikaty nie werbalne które oddziaływają na podświadomość.
Siedzi mu to w bani jak próbuje coś z jakąś dziewczyną, zdradza niepewność, może nawet strach. To nie musi być widoczne wcale
Autorze idź na te dziw*ki w końcu ja nie wiem jak nie można znaleźć. Wejdź na inne "forum" Zaczyna się na literę R. Ro*ksa.peel qrwa jego mać.
Pozdrawiam
Nie uważam żeby bycie prawiczkiem czy dziewicą było nieszczęściem. Kiedy dwoje ludzi z czystą kartą się spotyka i razem ją zaczynają spiswać bez bagażu przeszłości to uważam to za coś pięknego. Owszem czasem nie wychodzi bo takie jest życie ale napewno warto. I druga sprawa nie sądze żeby dziewica praktykująca jakoś bardziej chciała doświadczonego ;-)
I owszem jeśli szukamy takiej osoby to powinniśmy dać jasno do zrozumienia może nie na pierwszej randce ale jak najszybciej czego oczekujemy i jakie mamy przekonania. Bo poprostu szkoda czasu i rozczarowań. Chyba że zależy nam tylko na zaliczeniu i wszystko nam jedno jaki poziom moralny i intelektualny osoba prezentuje. Wtedy nie powinno się nic o woim braku dowiadczenia mówić.
I trzecia sprawa. Doświadczona kobieta na randce odrazu pozna że to żółtociub. Niestety ale bardziej wyrozumiale spojrzy na to osoba która ma podobny "problem" Syty głodnego nie zrozumie. Dlatego tak często udane związki tworzą ludzie którzy przeszli podobne problemy.