Podstawy makijazu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Podstawy makijazu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Podstawy makijazu

Mam nadzieję, że ktoś będzie w stanie udzielic mi odpowiedzi/wskazówek. Generalnie potrzebuję filmiku na yt, bloga lub osoby chętnej do odpowiadania na pytania (zaznaczam, że mogą być dla niektorych idiotyczne) o makijazu - czym się różni bronzer od podkładu i od pudru, jakich odcieni używać, jak podreślać oczy/usta, jak konturować i rozświetlać, jak nakładać róż itp.
Wiem, że na youtubie jest sporo takich filmów, ale chodziłoby mi o bardzo profesjonalną osobę, gdyż zauważyłam oglądając filmiki, że co jedna osoba uczy inaczej. Prosiłabym o polecenie kogoś naprawdę znającego się na rzeczy i przede wszystkim uczącego makijazu od samiusieńkich podstaw. smile Dziękuję.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Podstawy makijazu

Jeśli chodzi o kogoś, kto w przystępny sposób przedstawi podstawy makijażu, najważniejsze techniki, tanie, a dobre kosmetyki to polecam kanał Red Lipstick Monster, natomiast jeśli chodzi o największą profesjonalistkę makijażową jaką znam na youtubie to dla mnie jest to zdecydowanie Katosu.

3

Myslę, że zamiast czerpać wiedzę z internetu, lepiej wybrać się do salonu wizaźu. Tam dopasują Ci podkład, powiedzą, jakie kolory do Ciebie pasują itd.

A jakies mini szkolenia? Albo wlasnie chociazby porady pań z drogerii, czasem mozna trafic na spoko babkę wink albo poluj na jakies eventy makijazowe w swoim miescie- mi wczoraj trafilo sie byc na evencie organizowanym przez Golden rose dotyczacym stylizacji brwi smile a ze lubie nowinki kosmetyczne i interesuje mnie tematyka wizażu to sporo sie dowiedzialam- jak powinnam dobierac ksztalt brwi do swojej twarzy, jaki kolor, jakie produkty sprawdza sie najlepiej itd. smile

5

Jest masa takich filmikow w internecie, wiem bo sama wlasnie z takich sie uczylam konturowania smile Kiedys wydawało mi sie to mega czasochlonne i trudne, a jednak takie nie jest. A za pomoca paletki z GR, contour powder kit to juz w ogole banalnie latwe, bo konturujemy na sucho. Kolory sa do siebie swietnie dopasowane i produkt jest bardzo wydajny.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Podstawy makijazu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024