przegryw wg was?
1 2025-10-02 14:23:26 Ostatnio edytowany przez nocny kochanek (2025-10-02 14:23:41)
Jprd pravik.. za 4 lata 40-ka a ty od 20 lat na forach i nic wiecej XD
Jprd pravik.. za 4 lata 40-ka a ty od 20 lat na forach i nic wiecej XD
Ty masz 10 lat więcej i niewiele większy dorobek, praca ekspedientki bo za brzydka się zrobiłaś na dawanie dópy, wymyślony partner i dziecko. To pravik tak siebie nie poniża. Oh poka poka.
4 2025-10-02 15:13:01 Ostatnio edytowany przez Giaa2 (2025-10-02 15:13:11)
Ty masz 10 lat więcej i niewiele większy dorobek, praca ekspedientki bo za brzydka się zrobiłaś na dawanie dópy, wymyślony partner i dziecko. To pravik tak siebie nie poniża. Oh poka poka.
Świniak a ty z 35 masz nie? Tylko o polowe niższy od pravika i z piersiami ![]()
Będziesz zmniejszał czy zdecydowałes się na staniki?
A.. i jak żona i dzieci?
A nie wróć..zapomniałam, ze ty nigdy z żadna jeszcze.. XD
))))
mun napisał/a:Ty masz 10 lat więcej i niewiele większy dorobek, praca ekspedientki bo za brzydka się zrobiłaś na dawanie dópy, wymyślony partner i dziecko. To pravik tak siebie nie poniża. Oh poka poka.
Świniak a ty z 35 masz nie? Tylko o polowe niższy od pravika i z piersiami
Będziesz zmniejszał czy zdecydowałes się na staniki?A.. i jak żona i dzieci?
A nie wróć..zapomniałam, ze ty nigdy z żadna jeszcze.. XD))))
To lepiej wymyślać partnera i dziecko co niby chodzi do przedszkola a trzech lat nie ma?
Uwaga, pokuś coś ci podpowiem - dziecko do 3 roku życia można zapisać do ŻŁOBKA. Następnym razem jak będziesz wymyślać dziecko to najpierw pamiętaj żeby pisać że do żłobka je zaprowadzasz
Oj wiem pomyliłaś się ale nie wiedziałeś też że istnieje coś takiego jak żłobek i musiałem ci przypomnieć.
To lepiej wymyślać partnera i dziecko co niby chodzi do przedszkola a trzech lat nie ma?
Co ty możesz wiedzieć o przedszkolach, praviczku ![]()
Dziecko może iśc do przedszkola nawet w wieku 2,5 lat - jedyny warunek, że dyrektor placówki musi się zgodzić.
A teraz idź i ubierz się w staniczek a następnie zrób zdjęcie i pokaż sie nam wszystkim.
chcemy wiedzieć jak wygląda nowoczesny "mężczyzna" hermafrodyta z piersiami, jakim bez wątpienia jestes ![]()
mun napisał/a:To lepiej wymyślać partnera i dziecko co niby chodzi do przedszkola a trzech lat nie ma?
Co ty możesz wiedzieć o przedszkolach, praviczku
Dziecko może iśc do przedszkola nawet w wieku 2,5 lat - jedyny warunek, że dyrektor placówki musi się zgodzić.
A teraz idź i ubierz się w staniczek a następnie zrób zdjęcie i pokaż sie nam wszystkim.
chcemy wiedzieć jak wygląda nowoczesny "mężczyzna" hermafrodyta z piersiami, jakim bez wątpienia jestes
To może pożycz mi swój skoro nie potrzebujesz ![]()
Ps. Szybko sprawdzilas ![]()