Takie tam.. :-) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Takie tam.. :-)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

1

Temat: Takie tam.. :-)

Czesc.
Mam na imie Mariusz, jak imie wskazuje nie jestem kobieta ale w sumie zawsze lepszy kontakt mialem z kobietami i kiedys te forum mi bardzo pomoglo. Kiedy tutaj przyszedłem kilka lat temu byłem na tzw. zakręcie, ciężka depresja kiedy nawet oddychanie potrafiło boleć.. Dużo Was czytałem, poznałem też kilka osób, które bardzo mi pomogły przez to wszystko przejść.
Dzisiaj jestem już w innym miejscu, przede wszystkim polubiłem siebie, ludzi i świat dookoła. Pokochałem podróże, fotografię i jeszcze kilka innych zainteresowań.
Z racji, ze mam troche doswiadczenia w temacie depresji i zyciowych zakretow to sluże pomocą.
Wiem jak w takiej sytuacji potrafi być ciężko i wiem jak trudno zmusić się do czegokolwiek ale też wiem, że kontakt z drugą osobą potrafi wiele zmienić. Może ktoś jest tu taki kto szuka pomocy a nie chce się udzielać publicznie, może ktoś chce po prostu pogadać to zapraszam smile))

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Takie tam.. :-)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024