ehh, cześć - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » ehh, cześć

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1

Temat: ehh, cześć

Hej, mam na imię Szymon i mam 25 lat, nie chcę się rozpisywać bo nie jestem w tym dobry, ale...czuję się strasznie samotny, nie mam przyjaciół, są znajomi, koledzy których można policzyć na palcach jednej ręki, ale prawdziwego przyjaciela nie mam, nie wspominając już o dziewczynie. Dawno temu, zostałem skrzywdzony bardzo i powiedziałem sobie że nigdy więcej, ale to dawno i nie prawda...marzę aby poznać jakaś dziewczynę z mojego świata, taką z którą mógł bym o wszystkim i o niczym...mam w sobie dużo dobroci i miłości, tylko nie mam komu jej dać...samotność mnie dobija z każdym dniem coraz bardziej. Jeśli znalazła by się dziewczyna, która chciała by pogadać to ja z wielką przyjemnością wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: ehh, cześć

Przykro mi, że tak się czujesz. Na pocieszenie mogę Ci jedynie powiedzieć, że takich osób jest więcej niż myślisz....

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » ehh, cześć

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024